julafton

God morgon :)

Idag har jag fått sove ut lite :) sitter och äter frukost nu, för snart bär det av ner te stan te lollo och linda och se vad de håller på me innan vi ska gå och handla maten :P...

jag hitta sladden igår kväll te kameran så jag tänkte bjuda på lite bilder från Julafton

   
Vår fina gran hemma :)


min outfit för kvällen :)

     

1. pappa, morbror och morfar
2. maten
3. mina tre kusiner karin,kristin och sofia
4. föräldrarna, mormor och morfar


all in action :P


truls va oxå me på ett hörn :)


efterätten :)

  
1.mamma och morbros fru 2. julklappsöppning 3. -II-

de va lite bilder från julaftonskvällen hemma hos min mormor och morfar :) va mkt trevligt


nu får jag nog städa upp lite här innan jag ska gå får ju främat ikväll :)

Ha en bra tisdag
pussar// mika

värker i kroppen :/

hej hej

Har vart hemma i lite över en timme nu :) har ont i fötterna och kroppen känner mej som en gammal kärring hehe har stått upp hela dan mkt folk och mkt spring 10,5 timme utan att sitta ner kan knapt trot själv.. är såååå glad attjag får sov morron imorn i alla fall för då börjar jag inte förrän 14 men måste ändå ner te stan före för ska inhandla maten te nyår :D

Idag fick jag me mej mina Alovera juicer från mic har smakat på persika och vita äpplen jätte goda båda faktiskt hehe så nu kommer jag bli friskt som en nöt kärna hehe har annanas och mango kvar kan tänka mej att de e ännu godare hehe :) fick dessa juicer av självaste bossen på scorett men orkar inte dra me mej de hem te torrskog så det fick ligga kvar på mic men nu e de här hehe :) det va ingen som hade nallat heller bra de :P..

hittar inte min sladd te kameran så det blev svårt att lägga in de nya bilderna tyvärr :( men ska leta lite till...

usch va jag fryser de får nog snart bli sängen och lägga sej under tänket för varmt va det inte här nu inte usch usch e såå jäkla kalt ute me såå kanske e därför..

Pussar // mika

måndag 29 dec

God morgon :)

idag e det sista måndagen på detta året :) härligt haha.. e uppe me tuppen idag för det e jobb som står på schemat hele dan, ska va nere i stan 9.15. sitter och äter fukost nu och ska snart göra mej i ordning..
det va underbart att få sova i sin säng igen me mina täcken mmm sov underbart gott inatt ville inte gåå upp :(

har inget mer vettigt att skriva men vi hörs när jag slutat jobba :)

pussar // mika
p.s ha en bra sista måndag detta året :)

Back in town

Hej hej

Nu är jag uppe i karlstad igen, hade gärna vart hemma ett par dar te men nu e det jobb som gäller sen e det nyårsafton här i Karlstad :D
Fick åka me Lars-göran och sandra o co upp te karlstad för de skulle på hockey Färjestad-Djurgårn så det passa ju väldigt bra hade så mkt grejjer me upp så det va bra hade blitt jobbigt att släpa me sig det på bussen.

Imorn e det jobba som gäller hele dan 9.15-20 pust hehe nee det ska nog gå bra... nu ska jag bara ta det lungt komma ner i varv kanske packa upp lite julklappar som jag fick, titta på tv och käka nått gott :)



Sammanfattning av Helgen

kom hem det 23 te torrskog fick lite besök hemma bytte julklappar och så sen va det julafton då va det fullrulle me att göra i ordning maten julklapps öppning mm sen va vi te mormor o morfar dit all släkt kom mkt trevligt :)
på juldan va vi först uppe tidigt och va på julottan :) jätte mysigt och det va faktiskt rätt så mkt folk :) sen va det hem, mormor och morfar kom på middag och åt jul rester hehe sen fick jag göra mig i ordning och åka ner te bengtsfors där det va fest på brandberget :D jätte trevligt berättar och lägger ut bilder nån gång :)..
sen va det fredag och då va det e lugn dag sov ganska länge kom hem sent så det va morronrocken som gällde hela dan hehe blev mys me familjen mkt prat och lite groggar även då hehe.
på lördan va det en sväng ner te bengtsfors kolla mellandagsrean lite och kolla runt va en evighets sen jag gick runt i bengtsfors hehe va där me sandra och erica :)
sen va man bjuden på spelkväll på åsen så det blev en tredje dag me groggar hehe :P... mkt kort spel och poker :) skoj skoj..
och idag e det söndag och nu sitter jag här :)

det va lite av vad som hänt under dessa dagarna.. det har vart så skönt att vart hemma ett tag längtar redan tebaka hehe blev så ensamt och tyst nu igen :/...

Nu ska jag nog få i mej nån mat och sätta mej vid tv en stund, får se om jag går ut och går en sväng me för det behövs verkligen efter dessa dagarna som man har värkt i sig mat hehe...

pussar // mika

dan före doppardan :D

hej hej

hann inte skriva i morse såå jag försöker skriva in lite nu men det e väldigt mkt folk i rörelse nu :P...

idag åker i alla fall jag hem te torrskog :D 15.05 går bussen :).. så jag kommer nog ta lite ledigt från bloggen dessa fem dagarna som jag kommer va borta.. för det första ska jag bara njuta så mkt det går av tiden hemma och sen så e datorn seg hemma och det viste ni väl redan hehe :p...
kommer upp tillbaka te karlstad igen 28 dec så
VI SYNS DÅ

GOD JUL och ta hand om er

pussar// mika

snart snart snart

Hej hej :)

Nu har jag komme hem från jobbet, har vart ganska mkt folk idag har haft o göra hela tiden så det blev mkt bra i kassan idag skönt de hehe :) blir tomas glad hehe...
har satt mej nu tatt två knäcke mackor me skinka och ett glas me vaniljyoghurt hehe mumsigt musigt... ska inte va uppe allt förlänge vill att det ska bli tisdag morron snart hehe jag ska upp och jobba me så det får inte bli för sent inte.. jobbar på mic imorn på förmiddan sen åker jag HEEEEEMMM till kära torrskog :D

innan jag börja jobba idag handla jag de sista julklapparna =) på systemet hehe men det e alltid bra sånt folk vill ha och det har man nytta av eller hur?? låter som jag köper te nån alkolist hehe nee verkligen inte jag köpte faktiskt en vinglögg jag hoppas att den blir bra men som man läste på etiketten så lät den faktiskt väldigt god :) 

 Va sjukt mkt folk ute idag på stan tänk att folk egentligen ska ut och handla de sista dagarna innan jul man kan ju inte säga precis att det e såå roligt att handla, denna tiden ska man va hemma me familjen och ta det lungt eller?? jag och jenny fundera lite kring detta idag hehe.. men men de får väl hålla på det e ju bra för handeln dock hehe :P...
jag skulle inte ha nån lust att gå runt och julhandla dan innan i alla fall...



ursäkta men vart f'n är snön???????? jag vill ha SNÖ på jul annars e det inte lika kul eller ja det e ju så himla mkt finare och mysigare om det e snö ute, det som va så fint för ett tag sen och nu e allt borta men det viste man väl att det skulle försvinna innan jul :(...
det har blitt lite kallare ute i alla fall såå man kan ju hoppas att det i alla fall kommer några snöflingor lagom te jul..

 
detta är min nyårsblåsa :)

nu ska jag nog ordna lite grejjor innan det e läggdags

natti natti puss// mika



Agnes - release me



God morgon :) bjuder på en låt så här på morron kvisten, agnes nya som jag tycker e jätte bra hehe...

Idag e det jobba som gäller igen 13.30-20 på mic..
imorn åker jag hemhem kan det verkligen va sant hehe åå va underbart va jag längtar ska bli så gött att få träffa sina katter igen hihi de har jag saknat mkt mkt :) åker 15.05 imorn till årjäng så är jag framme 16.40 så kommer mam och pap och hämtar mej där :) jag e väldigt glad att jag fick jobba förmiddan imorn annars hade det blitt väldigt sent för mej att åka hem och det e ju inge kul, så när jag kommer hem imorn ska vi griljera skinkan och pynta granen och göra knäck hehe :)

nu ska jag fortsätta packa lite sen får det blir att göra sig i ordning för ska hinna in på systemet en sväng innan jag börjar tänkte jag ;)

pussar// mika

2 dar kvar

Hej hej

Nu är jag hemma efter ännu en dag på jobbet.. har vart på bergvik idag 16-21 va väl så där me folk.. så det blev hyffsat i alla fall :)

åkte te lollo i förmiddas kl 12 typ sen planerades det en del me mat och så prata me linda och therese :) kommer nog bli toppen detta hehe och jag har förbokat te nöjjes så det e klart hehe :) sen gick vi och köpte baguetter vid arkaden super goda där och billiga :P..

Nu är det bara två dar kvar tills jag får åka hem :D underbart det har gått segt men nu e det entligen snart tisdag hehe.. åå va jag ska njuta under mina 5 dagar som jag ska va hemma, mys me familjen och vännerna rrunt om kring och på juldan blir det big party på brandberget hehe :P
hemma festerna i bengsfors e nog de bästa hehe man känner ju allt folk blir ju så mkt roligare då :)
och på julaftons morron blir det självklart julotta :) MYS

Nu får det nog bli käncke macka me julskinka o senap så jag har när jag sätter mej vid tv igen och kollar på Heart Break Hotel :)

pussar // mika

21 dec

God Morgon :)

idag e det söndag bara tre jobb dagar kvar nu sen får jag åka hem :).. har precis komme upp typ ska ta mej frukost snart sen får jag diska och röjja upp lite och duscha innan jag åker te lollo.

igår höll jag på me tvätten ända te kl 9 sen blev jag sittandes vid tv och datorn till kl va 01 typ hehe.. det va fest här igår me på övervåningen igen så kände väl att jag kunde va uppe en stund hade ändå inte kunnat somna hehe..

ser ut att bli väldigt fint väder idag :) gött man blir genast på bättre humör tycker ja hehe

nu får jag fortsätta me diskningen men ni får ha en bra söndag och 4 advent e det idag me väl :) ...

pussar// mika

Dansbandskampen

Det var Larz kristerz som vann Dansbandskampen 2008 :)



och visst e de bra men jag måste nog säga att jag tyckte Scotts va bättre men det e absolut inge fel på dessa hehe de e sköna grabbar, lite roliga kolla in frisyrerna HAHA :p

Grattis till dom

Det e nog inte så många som följt dansbandskampen men ja e en liten nörd och lyssnar gärna på dansband hehe inge fel me de, jag e uppväxt me de helt enkelt :)
 



tvättar

Hej hej

Nu har jag komme hem från outleten fick jobba en timme till än sagt så det blev ju lite extra cash :D micke körde hem mej oxå mkt snäll så jag slapp vänta på nån buss :)
så har precis vart nere och satt på tre tvättmaskiner..

Va jätte roligt på outleten idag :) lagerkompaniet som det heter jobba jag på idag då.. va folk hela tiden så man bara stod och tog betalt typ hela tiden hehe men det va skojsigt tiden gick ju fort nu.. ska antagligen få jobba där nån mer gång framöver för micke så då har jag ju lite jobb där i alla fall i januari och det e ju skönt :)
var jag, johanna och micke som jobba sen va tomas där me och stod på scoretts sida då :P hade så fina t-shirtar på oss som det stod lagerkompaniet på alla tre hehe :) ja det va skoj i alla fall och nu känns det mkt bättre nu e det bara 3 dar kvar sen åker jag hem te torrskog :D

Imorn ska jag te lollo på morron så ska vi planera lite mer inför nyår :) men först får jag nog diska och sånt här innan börjar ju inte förrän 4 imorn på bergvik.

nu ska jag laga te nån mat

pussar //mika

outleten

God morgon

Idag ska jag ut te outleten och jobba och det roliga e att jag inte ska jobba för scorett utan för micke.. men det ska nog bli roligt det e ju alltid mer folk på hans sida än på scoretts outlets sida hehe :P..
ska vara där 12-17 sen ska jag direkt hem för har tvätt 18-22.. när lördan e över så känns det nog som det kommer gå fort de sistatre dagarna hoppas jag... 

NWT och VF låg innaför dörren imorse me :) väldigt rart av han tycker jag att jag får dem hehe...

Det blir nog ingen utgång idag även om jag hade kunnat för börjar inte förrän 16 på söndag men lollo e ju hemma i långeserud så vem skulle jag gå ut me hehe... ne det får bli tvätt och film i kväll typ hehe...

Festen som va här bredvid igår höll verkligen på länge, jag lyckades somna till slut men sen vakna jag vid halv 4 då jag fortfarande hörde röster hehe.. har ganska tjock vägg här ändå så stördes inte så jätte mycket men det va ju inte tyst direkt hehe :P..

Nu ska jag äta frukost sen får jag ta på mej och göra mej klar för en dag på outleten :)

puss// mika

4 dar kvar

Go kväll!!

Har för en liten stund sen komm jag  hem från bergvik ska snart lägga mej för ska upp och jobba imorn. Lollo ringde nyss så vi har planerat lite för nyår me mat och så men det får bli mer planering på söndag då ska jag hem te henne innan jag börjar jobba.
Bara 4 dar kvar nu UNDERBART åå va jag längtar hemhem nu asså känner att jag vart borta från skogen för länge hehe nee men det ska bli otroligt skönt i alla fall, har nog inte längtat efter julen så här mkt på länge :P..

folk börjar få fart nu så försäljningen går bättre och bättre för varje dag mkt bra :) men har inte nått toppen än hehe.. det går väldigt mkt ner för skobranchen nu över huvve taget såå det e nog inte så lätt för tomas nu... hoppas det vänder snart så jag får behålla jobbet lite till fast än att jag ska söka nu i januari så vill jag jätte gärna va kvar och extra jobba på scorett...

Ne nu får det bli sängen för min del
se om man kan somna i detta oväsnet e värsta festen på övervåningen hmmm :/....

natti natti kram // mika


Dremgirls o På smällen

God morgon :)

Denna morgonen har vart lite annurlunda än alla andra mornar hehe :) satte mej och kolla på, på smällen när jag gick upp, den va bra riktigt roligt faktiskt eller bra helt enkelt hehe :P...
har nyss läst morgon tidningarna Nwt och VF har ju en sån snäll och söt postman så jag får de gratis när han springer runt här hehe :)..

Igår kväll kolla jag på Dream girls, den va sådär men det gick ju att kolla på i alla fall men det va väl inte det bästa man sett det e helt enkelt så att artister inte kan göra film...

  


Idag jobbar jag som sagt på bergvik 15.30-21.. så idag blir det inte mkt gjort eftersom jag måste göra mej i ordning så småningom så hinns det inte me nån städning tyvärr får ta det te helgen i stället. och efter jag slutat blir det nog bara att slänga sej direkt i sängen det blir ju rätt sent så ska jag upp och jobba dan efter me på outleten.
ska nog laga te nån mat nu..

Have a nice day
love // mika

film kväll

Go kväll

har nyss komme hem från jobbet :) idag var det faktiskt en hel del folk så det va riktigt kul hehe det e nu folket börjar fatta att vi har REA hehe :P... fick mitt schema idag me av tomas jobbar alla dagar fram till den 23 men jag slapp jobba annandan :) så blir långledig hela 5 dagar innan jag ska upp och jobba igen den 29 hehe :P.. men det känns väldigt skönt så man får va hemma en stund i torrskog.. sen blir det väl ut me bengtsfors folket på juldan me hehe :D
UNDERBART längtar redan eller har gjort länge hehe :D

Imorn jobbar jag på bergvik 15.30-21.. på förmiddan ska jag bara ta det lungt blir nog film hehe :P.. och städa lite oxå kanske så det ser hyffsat ut när jag lämnar det te veckan hehe :)

Nää nu ska jag göra mej julskink mackor me senap och ett glas mjölk och sätta mej vid tv och kolla på en film har inte bestämt mej för vikken än men har ju några att välja mellan :)..



pussar// mika

step up 2 the street

Hej el god förmidda :)

Torsdag idag det närmar sej jul me storm steg hehe :) åå va jag längtar att få komma hem te torrskog va en evighet sen jag va där nu känns det som :(..
saknar mina katter jätte mycket e säker på att de saknar mej me :P..

Igår åkte jag hem från lollo vid ca 21.45 sen gjorde jag inte så mkt jag la mej typ direkt när jag kom hem va såå trött hade gått och stått upp hela dan typ..
Imorse gick jag upp vid tio typ men ja mej me täcket i soffan och satte på step up 2 the street :D och den va lika underbar som ettan, kan inte bestämma mej för vikken som e bäst tycker nog att de va lika bra båda två hehe
SEEE DOM om ni inte ha sett dem säger jag bara helt fantastiska :) i like
Det här e det Final dance :) kolla hela så jäla grymma


idag jobbar jag på mic 15-19 :) ska snart göra i ordning nån mat och göra mig i ordning för ska ner te stan innan och uträtta lite ärenden ;)
har nyss duschat och smörjt in mej me dave summer glow om förhoppning att bli lite brunare hehe är så fruktansvärt blek så det e ju nästan pinsamt hehe...
nån som testat och vet om det funkar??

tråk väder e det idag me usch inge kul man blir inte på så bra humör då inte jag i alla fal vill bara att det ska va den 24 så man kan få komma hem...

men ni får ha en forstatt bra dag
pussar// mika

Är hemma hos lollo

Hej hej

Nu sitter jag hemma hos lollo efter en dag på bergvik, efter jag sluta så kom lollo så vi gick och käka pizza :)  guud va gott det va hehe :P... sen gick vi i affärer fick julklappar te mor och far sen fick jag ju köpa mej en film själv hehe :P.. hitta ju Step up 2 :) lycklig jaa hehe...
sen hitta vi min nyårs klänning :D såå gött att det e överstökat nu.. blev en lila glittrig som jag hitta på vero moda såå glad...

snart börjar bonde :D det dumma e nu när man ska kolla på detta att man redan vet vikka de väljer för det såg vi på en tidning förut så sjukt att det redan har publiserat innan men jag tänker kolla i alla fall.. men säger inte vikka de valde för er som kanske inte vet..

ska va lite social me lollo nu :)

pussar // mika

jobbar

God morgon!!

skriver ett inlägg från jobbet :) det e verkligen inge folk i hela köpcentrumet så här tidigt, lite idiotiskt att öppna så tidigt tycker jag men men det blir ju mer betalt åt oss hehe :P... allt va städat och klart me så vet inte vad jag ska hitta på denna timmen hoppas det kommer folk snart men det blir väl ännu en lugn dag :/...

slutar kvart i 4 idag sen ska jag nog gå runt lite i affärerna här på bergvik och kika lite innan jag åker hem.. ikväll blir det nog lungt ska nog sätta på en film elle nått :) köpte ju ännu tre filmer till ;P 
Mr Bean på semester, Dreamgirls och På smällen :)

Ha en bra onsdag
kramar// mika

Snart läggdags

Go kväll!!

Ska snart lägga mej för ska upp tidigt imorn men skriver lite här först :) efter jobbet så gick jag hem te lollo och fick kyckling gryta me ris :) va mkt gott.. det va faktiskt hon som sa till mej att jag skulle komma och äta där så ni inte tror jag e så sniken att jag går dit och äter hehe... så har typ nyss komme hem nu kolla på Ugly betty där..
Dagen idag har vart hyffsat lugn, kolla lite i stan innan jag börja men det blev inte att man köpte nått, prova en klänning på MQ ååå farligt nu blev man ju lite kär i den men den kosta liksom 700kr såå nja jag vet inte, jag kan inte slösa så här som jag gör det e inte bra usch usch fyy på mej...

fick mitt första julkort idag :D kanske har fått fler hemhemma det vet jag ju inte men det e alltid kul att få kort hehe...

näää nu ska jag lägga mej. upp 7 te möra usch va tidigt

sov gott och natti natti
puss//mika


kevin Borg me vinnar låten :)



Kevin borg - whit every bit of me

va bara tvungen att lägga in detta :) han e såå bra och gullig hehe man får nästan tårar i ögonen när man kollar på detta för man e så glad för hans skull men det e jag de hehe och jag e ganska blödig :P..

Lyssna och njut

Längtar efter julen

God morgon

Det va underbart att få sova ut inatt va verkligen jätte trött, men nu va jag tvungen att gå upp låg och tänkte och vridde mej en massa så det va bara att stiga ur sängen.
jag tog nämligen me mej ett par pumps igår från scorett som jag har tänkt att jag ska ha länge och som blir bra te nyår typ.. men när jag testa dem igår så, de e jätte söta och så men jag måste ju tänka praktisktisk oxå det e väldigt höga och smal klack så jag tror inte jag kan gå i dem en hel dag faktiskt sen blir jag ju typ ett huvve längre än alla andra hehe.. nee så idag ska jag lämna tillbaka dem se om jag kan hitta nått bättre i stället...fast dom e såå himla söta så kan bli svårt.


                                      de e underbara eller hur vad tycker ni jag ska göra???



Idag ska jag jobba på MIc 15-19 så det blir en kort dag men det e bara gött för igår jobba jag ju länge 9,5 timme jobba jag igår :/....
ska försöka åka ner lite tidigare för ska kolla lite i affärer :) sen måste jag ju lämna in skorna...

Nu har syrran åkt i alla fall så nu e man själv va ju ett tag sen hehe.. men det blir nog hem direkt efter jobbet för på onsdag ska jag upp tidigt igen om jobba på bergvik...

Längtar väldigt mkt till jul nu så man kan få  komma hemhem och träffa familjen och mina katter som jag har vart utan så länge nu :(... jag får tänka som så att lönen blir maffig i januari istället och då kommer jag nog kunna va hemma en hel del :D men det skulle va väldigt gött om man fick åka hem i helgen.. men nu e det som de e har man lovat så har man.

Nu väntar frukosten sen ska jag ut och posta ett brev :)
ha en underbar tisdag
pussar// mika

slarv majja e va jag e

Hej Hej

Är jätte trött funderar allvarligt på att snart lägga mej fast imorrn får jag en lååång sovmorron då jag inte börjar förrän 3 ska bli himla gott :D
Fick nämligen jobba hela dan idag, först på bergvik 8.45-15.45 sen va det att åka direkt in te stan och hjälpa nina me rean så då va jag där från 16.30-19 så e lite slut nu inte konstigt att jag e trött kanske.

jag slarvar så och har gjort det senaste me allt jag måste skärpa mej nu bara december ut så...

Inget bra på tv idag heller va det, kolla lite på CSI men nu sitter jag här i stället och syrran sitter och kollar.. hon åker hem imorn på möra te göteborg så då slipper jag na hehe :P

Nu får det bli lite kvällsmat tror jag :)
puss// mika

syster på besök

Hej hej

Nu har mamma och pappa åkt och nu har syster komme hit istället hehe :P ingen vila ingen ro hehe nää skojja det e bara trevligt att ha besök här hehe :)  idag har vi jul handlat igen, blev först att vi åkte till biltema så gick lite i affärer köpte mej faktiskt en julklapp själv hehe :P.. som jag letat efter länge och nu hitta jag den så va ju tvungen att köpa den då :) fick även en julklapp te syrran idag me men kanske får hitta på nått mer när jag nu ska hinna detta för har fullt upp me jobb ända till den 23 dec så kommer inte hem te torrskog förrän på självaste julafton de ni...
jobbar verkligen järnet nu för i januari blir det nog dött då jag oxå måste söka nytt jobb...

Det har börjat blitt milt nu igen ute så snön smälter sakta bort och det blir bara massa slask inte alls kul jag hade hoppas på att det fick vara så här  fint till jul men jaja..



Ska nog lägga mej snart för ska upp jätte tidigt imorn :( öppnar redan kl 9 på bergvik imorn usch jobbigt jobbigt men det får gåå helt enkelt man kan ju inte strunta i det typ..

sov så gott alla
puss o kram // mika



på väg ut i julruchen igen

God morgon :)

Snart är man på väg ut i julhandeln igen men idag får det bli en dag ute på bergvik och ikea istället för stan :) ska försöka hitta nått te systra mi hehe :P..
och sen blir det kanske lite te mor och far me om man hittar nått bra...

Igår kväll blev det lungt vi kolla på "dansbandskapen" och drack glögg och åt pepparkakor :) sen hade vi köpt en lite julskinka me som vi grilljera och mamma hade me sej hembakt limpa hehe mycket gott..
blev rätt trötta ganska fort så vi la oss ganska tidigt kolla lite på dagissnuten men orka inte se hela annars e den väldigt roligt tycker jag hehe :D

Nu får jag sminka mej och göra mej i ordning det sista innan vi ska åka

hoppas ni får en bra söndag och 3:e andvent
pussar // mika

Trött efter en heldag på stan

go kväll

ska bara uppdatera lite snabbt orkar inte skriva så mkt men min dag idag har i alla fall vart super har blitt en del julklappar men e inte riktigt klar än men det får bli resten imorn de hehe :P..
åkte ner te stan vi tolv sen har vi gått där hela dan till stängning sen blev det en sväng te bergvik och storhadla på maxi  all mat hehe :P.. så nu e mitt kylskåp proppat me mat så det räcker länge länge hehe gött de :D

Nu är jag faktiskt så trött så jag redan tror jag ska bädda ner mej "gäsp"

sov så gott
kramar// mika


Lucia

God morgon!!

Idag
är det 13 dec och det betyder ju att det e Lucia :) 11 dagar kvar till jul :D...
ska köpa alla julklappar idag har jag tänkt mej hehe mamma och pappa e på väg upp nu så vi ska ut och julshoppa mkt trevligt och det e ju sånt härligt väder, just nu står det -7 grader på väggen här uuhhh kallt men det e bra för då får snön ligga kvar och det vill vi ju absolut att den ska göra :)

Igår blev det lite party :P Efter jag hade slutat så mötte Lollo upp mej i stan sen åkte vi hem till mej, jag laga till köttfärsås och spagetti mumma, mätta blev vi så det räckte och blev över hehe :)
sen kolla vi på My boss´s daughter medans jag locka lollos hår :) ännu en film som jag köpte i ullared hehe.. men den va rolig hehe och ashton kutcher som va me e ju såå söt hehe...
Vid kvart över 7 drog vi in te stan och gick te lollo, så vi kolla på idol innan vi gick ut vid halv 10 typ. Vi gick till score har blitt väldigt snyggt där inne sen de gjorde om :) så vi kolla på idolfinalen där på storbildstv :) och den absolut bästa van ju KEVIN <3
träffa några trevliga skåningar där inne hehe :) så vi va me dem när de spela biljard hehe sen kom det ett helt gäng som hade vart på motörhead på lörbergslila hehe de va jätte trevliga så dem blev vi sittandes me hela kvällen :) jag blev ganska trött så jag gick hem före lollo.. köpte mej en burgare sen satte jag mej i busskuren och vänta då ser jag lollo och det gänget komma utfrån score hehe men de ser inte mej och lolla går hem mot sej men inte ensam hehe :P... ska bli roligt och höra vad hon har att säga idag hehe..
Det blev en rolig kväll i alla fall som alltid när vi e ute hehe  :D

 
jag och lollo innan utgång lite suddiga bilder för jag har tatt me min mobil

Nu ska jag fortsätta röjja upp lite här innan mor och far kommer... hoppas ni alla får en riktigt bra lucia
pussar// mika

god morgon

Fredagen den 12 dec idag.. nu e det bara en vecka kvar te jul typ efter helgen sen e det julafton på onsdag nästa vecka igen :) och sen e det inte långt kvar te nyår :D

Uppe me tuppen e jag idag igen.. trött e jag men det e jag alltid när jag ska upp tidigt ska redan ner te stan vid 9 idag för att jag ska torka av golvet i affärn innan öppning, har en massa jag ska göra idag på jobbet uuuhhh har nästan haft mardrömar om det hehe.. men det ska väl gå bra hoppas jag...

Efter jag ha slutat så ska Lollo möta upp mej så ska vi åka hem hit te mej jag ska laga te mat och så, för i lkväll ska vi dra ut en sväng vet inte vart det blir än men antagligen harrys eller ankan som vanligt hehe :P..
Mor och far ska antagligen inte komma förrän på lördag morron nu för mamma jobba så sent idag så jag tror inte de ville åka upp så sent.. så då kan jag ju lika väl gå ut en sväng i kväll :)

Nu ska jag käka frukost och göra mej i ordning
Have a nice day :D
// mika


Snart Helg

Hej hej

har vart fullt upp idag på jobbet, Har börjat me REA redan jag vet hehe det e de me finaskrisen typ annars brukar det ju va efter jul man har rea men men hehe.. har i alla fall grejjat me detta hela eftermiddan leta upp reaskorna i datorn hämtat och satt på rea lappar typ hela tiden och det e hur mkt skor som helst sen ska jag få all rea på ett ställe oxå och det e inte det lättaste har fortfarande kvar att göra imorgon när jag ska va där på förmiddan så jag åker på det igen tyvärr tänkte jag skulle slippa me ti fick jag... men det e kul att ha nått att göra me då det e så dåligt me folk och dan går ju så mkt fortare då :)


Den fina granen på torget :)


Längtar te helgen för då e jag LEDIG :) ska faktiskt bli skönt då jag jobbat 10 dar i rad me imorn så det e väl behövligt. nästa vecka blir det nog full rusch me jobb då tomas ska bort några dar plus att Bergvik ska ha öppet 9-21 te vecka istället för 10-20...
I helgen kommer mor och far hit me :) ska bli trevligt ska julshoppa..har inte köpt en ända julklapp så det e väl på tiden eller va säger ni hehe :P.. Louise vill ut te helgen me det e ju Lucia men jag får se hur det blir me det.. kan kanske inte gärna gå ut när jag har besök här..

Får nog snart bli sängen då jag ska upp tidigt imorn och torka golvet innan öppning.

pussar //mika

Älakar snön <3

Va bara tvungen att gå ut en sväng i det fina vinterlandet så då tog jag lite bilder
såå så här mkt snö har vi i Karlstad NU :) 








Visst e det vacker det e nästan såå jag hoppar av glädje hehe :D
Snälla snälla säg att det får va såå här fint nu te jul vill verkligen ha snö på jul för en gång skull det va ett tag sen.


snö snö snö :D

God morgon :)

DET SNÖAR, jätte mycket oxå hehe :D ligger redan flera cm me snö HÄRLIGT och det håller sig på minus sidan precis såå det ska va om det ändå kunde hålla sig te jul men sån tur ska man väl inte få ha..
visst e det härligt me snö??

Mitt internet funka inte i morse :/ vet inte vad det va men den ville inte bara men nu funkar det igen :) blev lite sur så för att syssel sätta mej me nått börja jag diska upp disken och gick ut me soperna och röjde udan lite och vattna blommerna :P.. Kanske va förutsagt att det skulle bli så, så jag kunde städa hehe annars om internet hade funkat hade det nog inte blitt nått diskande hehe :P.. det e gött att det e gjort nu i alla fall :) 
 
Idag ska jag jobba på Mic 15-19 en kort dag på jobbet men det gör inge bara man jobbar hehe... Vet inte vad jag ska göra tills jag börjar men nu e ju kl redan 12 så det e snart att man för göra sig i ordning.. har ju redan vart duktig nu och städat så det blir väl bara att man sitter här tills man ska iväg hehe.. brukar bli såå...

Såg ni Grey´s igår????? det va sista avsnittet för sägongen, ååå längtar till man får se fortsättningen nu va det ju spännade... och Danny har komme tillbaka eller vad hehe det ska bli vädligt kul att se vad som händer...

Nu kommer jag inte på nått mer att skriva men vi hörs kanske senare
pussar //mika

Almost Famous

Så hette filmen jag kolla på nu nyss :) Den va helt okey, trodde det skulle va en B film men det va faktiskt helt okey från 2000 så några år på nacken har den ju hehe...
Handla om rockmusiken och grupies mm hehe... och hör och häpnad jag såg hela filmen me Engelsk text hehe men det va inte så svår att förstå på tiden att jag börjar läsa och lyssna lite mer på Engelska så jag lär mej..




Det går ju inte att jämföra me Step up men jag tycker ändå den e värd att se om ni inte sett den, så jag e nöjd me mitt köp av filmen hehe :)

film time igen kanske ;)

Hej hej!!

Har precis komma hem nu, Blev ståendes och prata me Helen över en timme när hon kom och bytte av mej hehe va trevligt att få prata av sig lite då man står själv hela dagarna.
blev inte att jag handla nån mat så får bli knäckebröd och vatten resten av veckan hehe :P neee skojja jag ska faktiskt laga te mej makaroner och krov snart men vatten får det bli för har inge annat... Snacka om att jag e Fattig Stackars mej.

Får nog bli en film sen me har ju några kvar att kolla på som jag köpte i Ullared hehe innan det blir bonde söker fru och Grey´s ikväll :D

Nu ska jag börja me maten men vi kanske hörs senare i kväll
pussar// mika

Ons 10 dec

GOD MORGON!!

är lite piggare idag än va jag va i måndags när jag gick upp så här tidigt, kanske sov bättre i natt jag la mej nog lite tidigare oxå förståss hehe :) Ska i alla fall ut te bergvik idag och jobba förmiddan, efter jobbet vet jag inte vad jag ska hitta på, skulle behöva handla mat men jag väntar nog me de tills mamma kommer så kan vi storhandla hehe :P får klara mej på de jag har så länge...

Igår kväll satt jag bara framför tv då det va Ugly betty och Desperate sen gick jag faktiskt och la mej efter Desperate så jag ha fått sove ut inatt :)

Nu får jag börja göra mej i ordning lite smått och få i mej nån frukost
men ni får ha en bra Onsdag
pussar // mika

Riktigt Seg dag

Hej hej

Idag på Jobbet har det vart det segaste jag vart me om typ även om jag bara stod där 4,5 timmar så känndes det som en evighet typ.  Va typ "nada" folk i alla fall ingen som handla jag kanske solde två par tofflor och en sko typ och så fick jag självklart returer så det va inget att hurra för i kassan idag inte.. TRÅK.. Jag hoppas för all del att det inte blir lika lungt imorn då ska jag vara på Bergvik 9.45-15.45...



Ikväll e det säsongsavslutning på Desperate får man ju bara inte missa... ni ska väl kolla? 

Idag e det redan en veckan sen jag och Lollo var i Ullared hehe ojoj va tiden springer iväg hehe, te helgen e det ju lucia nån som ska ut?? för min del får det nog bli lungt då mor och far kommer hit och så har jag inga pengar heller fast det e ju tradition att va ute på lucia men jag får nog bryta det iår tyvärr...

Hoppas ni haft en Trevlig Tisdag nu ska jag lägga mej i soffan
pussar// mika

15 dagar kvar...

.. till JUL :D va fort det går asså hehe snart e det ett nytt år me 2009 :) 2008 har gått fort men oj va det hänt mkt skoj hehe faktsikt det bästa året på länge hoppas 2009 blir ännu bättre :) ..

God Morgon förresten hehe :)
Jag har precis komme upp har sove underbart det som va lite irriterande va att nån av grannarna börja borra kl 8 på möra men jag la kudden över huvet och sen hörde jag inge mer så han sluta nog borra hehe...
För en gång skull så kommer jag faktiskt ihåg vad jag drömde i natt, jag drömde att jag kolla på isbjörnar och sen så blev jag jagad av en inne i mina grannars hus i torrskog hehe.. skum dröm

Ändrade planer för helgen, hade ju tänkt mej att åka hem te torrskog te helgen men då ringde mamma igår kväll och ville komma upp och julhandla så då får det bli att man stannar kvar i stället och jag behöver oxå julhandla har inte köpt en ända julklapp än :/ har ju inte så mkt pengar men..


Idag ska jag som sagt jobba på Mic 14.30-19. det kommer inte bli mkt mer gjort idag inte hehe..

Jag och min älsklings frasse saknar honom såå :)

pussar// mika

step up

Sååååååå Himla bra film <3 i love :) verkligen en film i min smak nu måste jag ju bra leta upp step up 2 kan ju bara bli bättre typ :D




Ni har säkert sett den men har ni inte det rekomenderar jag er verkligen till att ni ska se den :)

Riktigt duktiga dansare asså måste jag säga skulle själv vilja dansa så bra

Mys Måndag

Hej hej

Nu sitter jag här ny duschad och är ganska såå trött efter en dag på Bergvik, Va inte alls mkt folk vilket gör att jag aldrig riktigt fick vakna hehe så ska lägga mej i soffan nu och sätta på Step up me ett glas mjölk, pepparkakor och en choklad platta bredvid mej  :) ska ta det riktigt lungt denna kvällen så är jag pigg te jobbet imorn.


Te helgen ska jag nog åka hem te Torrskog :) Det e ju lucia och det skulle antagligen vara nått på Adria där då, Linda skulle dit så det kan hända att man hamnar där då hehe.. Alltid roligt me fester hemma där man känner folket hehe va ett tag sen nu man va på hemma plan och festa hehe... Längtar tills det e Dalia det e såå himla kul, men de håller ju på att bygger om nu där så det va inte säkert det blev nått disco men det måste de ju annars går de fett back hehe :P..

Nu ska jag mysa ner mej i soffan :) 

pussar // mika


super trött

God morron!!

Jag är verkligen ingen morron männsika har jag komme på usch hade jätte svårt för att komma upp nu i morse har påsar uder ögona fortfarande, Ser väldigt kallt ute oxå inte inbjudande att gå ut i men va gör man inte för jobbet och pengarna hehe :P idag ska jag vara på Bergvik 9.45-15-45.
Efter jag slutat ska jag nog bara åka hem och slappa i soffan kanske kolla på nån film som jag köpte i Ullared :) det blev ju en del där hehe. Bl.a. Step up har inte sett den och alla säger att den e såå bra så nu har jag köpt mej en egen :)...





Hemma i Torrrskog :)
Längtar faktiskt till värmen och sommaren fast jag tycker det e väldigt härligt me vinter och jul me men det blir ju fan ingen vinter det bara blir blask väder hela tiden kan det inte bli riktigt kallt då så snön kan få ligga kvar.
En utlandsresa skulle sitta väldigt fint nu men vem har pengar te de då inte jag i alla fall :(..
 
Nu får jag försöka vakna lite och få i mej nån frukost så jag inte ser helt dö ut när jag ska iväg och jobba

pussar // mika

Christina Aguilera - keeps gettin better



Kolla runt lite på youtube i brist på annat så hitta jag denna :) riktigt bra eller hur?
jag älskar christinas röst

2:a Advent

Hej Hej

Haft fullt upp hela helgen så har inte hunne skriva nån ting sorry..

I lördags efter jag hade jobbat på Outleten, som va jätte kul stod me Micke och Johanna va mkt folk i rörelse såå jag slog faktiskt rekordet på försäljningen på Otuleten :D  då blev Tomas glad hehe :P... i alla fall efter ja slutat så åkte jag in te stan och gick te Lollo och LInda där fick jag mat :) potatis och kycklig me massa sallad mkt gott hehe sen spela vi Wii Mario Cart det va skoj hehe men ganska svårt. sen kom Sandra och de och hämta mej vid torget efter det kom från Bergvik såå åkte vi hem tog ett Glas vin det första som blev te två, tre glas hehe sen åkte vi ner te stan och käka på Glada Ankan Jätte good mat såå blev vi kvar där en stund camilla och Ann-sofie spela black jack och jag och sandra blev uppraggade av 3 trevliga guttar (norskar) hehe blev bjuden på några drinkar.. hade jätte trevligt blev rätt dragen men det va skoj vi va hemma vid halv ett kanske så det blev ju inte jätte sent.

Idag har jag jobbat på Duvan 12-17.. camilla och co gick i affärer hela dan sen åt vi på donken när jag sluta. Nu har de åkt hem så nu e jag själv igen..
har haft en jätte trevlig helg i alla fall :D

Nu börjar Gossip Girl så måste dra men ni får ha en fortsatt trevlig kväll
pussar // mika

på väg te jobbet snart

Go morrn!!

Jupp snart ska jag åka iväg och jobba igen :) ska ut te Biltema och va på Scorett outleten där blir första gången för mej nu lite spännande får se om jag hittar hehe :P..

Längtar tills jag slutat hehe för då ska jag möta upp Sandra, Camilla och Ann-sofie på Bergvik så ska gå me dem lite i affärer tills de stänger sen ska vi åka hem hit och då blir det väl att man för göra sej i ordning och dra te Lollo :)

Nu ska jag borsta tänderna och sen gå ut te Bussen :)

Ni får ha en fortsatt Bra dag kanske hörs ikväll men kan inget lova.
Pussar // mika


IDOL

Yeay Kevin och Alice till FINALEN



Kevin e såååå BRA

Hej hej

Har komme hem från jobbet nu har vart en ganska lugn eftermidda. handla mat efter jag sluta sen ringde Linda och Lollo och fråga om jag ville åka te dem de skulle te Harrys men jag fick avstå eftersom jag hade matvaror me mej och såå ska jag ju upp och jobba imorn.
Jag och Sandra ska ju dit imorn kväll :D skojsigt skojsigt hehe...

Måste säga att Sandra har klarat C-kortet nu me (lastbil) :D hon e inte dålig asså 17 år och kör lastbil hehe jag e sååå stolt över henne

Imorn ska jag jobba på Outleten 11-16 lite skraj e jag hehe mest för den gamla kassan hehe :P men nån gång ska ju va den första me hehe eller ja jag va ju typ 1 gång på outleten förra året men.. micke ska va me mej oxå så det ska nog gåå fint hehe


 Kollar ni på Idol??? i löööv Kevin han ee bara bäst vinner inte han allt så heter jag Greta hehe nee men han måste ju bara vinna de andra två går inte ens att jämföra me hans talanger.
hoppas att Robin åker ut idag.. 

    


Pussar // mika

Britney Spears - My only wish this year



Det här e en av alla jullåtar som jag lyssnat på idag :)
tycker denna e riktigt bra faktiskt man får sån lust att dansa hehe :P

Klar

Nu är jag Klar me julstädningen och det har blitt såå fint :) lagt på röda dukar och hängt upp röda gardiner och skrurat överallt så nu luktar det gott hehe funderar på om jag skulle byta gardiner i rummet me men vi får se det e ju inge fel på dem jag har där nu hehe :) men det e roligt me nytt :P och julmusiken har gått hela dan ur mina högtalare hehe :)

Har laga te mej mat nu så sitter och äter ska snart göra mej i ordning för om en timme ska jag åka ner te stan och hämta min mobil först sen ska jag ut te Bergvik och jobba.

Glömde säga förut oxå att det SNÖAR i Karlstad idag jättefint och det ha blitt lite kallare me såå får hoppas att det ligger kvar en stund.

Pussar //mika

julstädar

God Morgon

Så fort jag klev ur sängen börja jag städa hehe.. har vikt ihop allt tvätt nu som jag tvätta igår och så har jag tatt ur sängen och dammsugat den ska snart börja skura köket och hallen..
Det e såå gött när det blir rent det luktar ljuvligt, städa klart toan igår så där e det jätte rent nu och luktar jätte gott :).. Imorn kommer ju mina gäster hit så då ska det va städat klart ska se om jag blir klar nu innan jag ska åka och jobba på bergvik 15.30-20.

Igår på jobbet va det rätt lungt som vanligt.. sen efter så gick jag direkt te Lollo, först åt vi grillad kyckling och fralla sen börja vi me pepparkakorna och lyssna på julmusik :) va inte klara förrän kl va 22 hehe va mkt deg och det blev jätte många pepparkakor mums :)
kolla på hells kitchen sen åkte jag hem då va kl kvart över 23. Gick ut på baksidan för följde me Louise när hon skulle slänga soperna och när hon hade gått in igen kom jag på att jag hade glömt mobilen uppe hos henne så fick springa runt te framsidan men när jag skulle in va den där portkåd grejen av stäng så jag kom inte in :/ så nu har jag ingen mobil får hämta den innan jag åker sen.. hatar att glömma mobilen man blir lite handikapad..
'
ska nog få in mej nå frukost nu innan jag fortsätter me städningen men vi hörs kanske senare

pussar// mika

torsdag 4 dec

God Morgon

Gick upp lite tidigare idag för måste börja städa såå nu har jag dammsugat klart sen har jag vädrat och skakat filtar och kuddar bytte ut ljus te julljus och såå, igår torka jag hela den stora hyllan den va dammig usch sen torka jag runt på borden och såå satta upp ljusstaken i fönstret :) såå nu är jag på god väg hehe ska skura och tvätta och byta i sängen, diska och grejja lite sen e det klart :D gött...

Ska snart gå ner me tvätten har 10-14 men jag börjar jobba 13, det e tur att det e 3 maskiner som man kan köra samtidigt hihi :P

Sov så underbart gott i natt :) är väl för man inte ha låge i sin egen säng på två nätter... och jag kunde andas utan problem ;)

Ikväll Blir det Pepparkaks bakning :D gött me deg haha :P.. då har jag pepparkakor att bjuda på min gäster när de kommer de e ju super bra hehe :)
På Fredag kommer Linda te Lollo me så på Lördag blir det lite Party hos Lollo :) så jag och Sandra ska dit trevligt trevligt...

NU ska jag gåå ner me tvättan

Pussar // mika

utmanad av Madde

8 Favoritprogram
1. Dessperate Housewife
2. Gossip Girl
3. Greys Anatomy
4. One Tree Hill
5. Bonde söker fru
6. dirty sexy money
7. Vänner
8. House

8 Saker jag gjorde igår
1. va i Ullared
2. åkte buss
3. käka
4. shoppa
5. lekte me hundarna
6. kolla datorn
7. kolla tv
8. sov

8 Saker jag ser fram emot.
1. JULEN :D
2. Helgen
3. sulstädning
4. julbord
5. Julafton hos mormor och morfar
6. Nyår
7. baka pepparkakor
8. Framtiden


8 Favorit restauranger
1. Wayne´s
2. Coffé house
3. norrstrands pizzeria
4. Mammas mat
5. Mormors mat
6. Min mat
7. ikea
8. duvans Café

8 Saker på min önskelista.
1. Hårtork
2. grytor
3. Pengar
4. Bil
5. Pandora Pärlor
6. En resa
7. Parfym
8. Dessperate boxarna

Julstämmning på topp

Hello

Nu har jag jobbat klart och så har jag vart hos Lollo och käkat och fått me alla mina grejjer som jag köpte i Ullared :D sitter och lyssnar på julmusik för fulla muggar hihi :) tänkte jag skulle ta och julstäda eller jag måste de få upp ljusstakar och lägga på ny matta och så ska jag skura me får se va mkt jag orkar idag hehe kanske inte blir nått me mej men jag måste i allafall städa innan Helgen för då kommer min underbara sandra hit och hennes mamma och Ann-sofie, de ska julhandla och ska sova över här då mkt trevligt :)
imorn jobbar jag 13-19 på mic ska se att få städat lite före jag börjar sen har jag tvättid imorn me, efter jag ha slutat ska jag till ... gissa?  Lollo hehe och vi ska göra pepparkakor :D har gjort degen idag så imorn e det bara att baka ut hehe :P... snacka om att jag kommer i julstämmning då hehe :)... 


 kommer ni ihåg? sööta de är :) 


Måste ju berätta lite om Ullared resan me :)
Åkte ju te Långserud i måndags, när vi kom dit gjorde vi pepparkakor hehe vi hjälpte hennes mamma :) sen gjorde vi inte så mkt va ute och gick och kolla på tv typ.
05.20 dagen därpå åkte vi me Nysäters buss te ULLARED :P va framme straxt före 10 sen gick vi där till kl va 15 bussen gick 15.30. jäklar va folk det va hehe men ojojoj va skoj hehe fattar inte varför jag inte vart där flera ggr, sååå mkt grejjer det finns verkligen allt plus att det e BILLIGT hehe I LIKE :P det blev en hel del faktiskt summan blev 1423kr hihi men jag fick jätte mkt och bara bra saker jag lovar hehe...
hemresan va seg men det fick gåå va tillbaka i Långserud vid 20 typ och det va värsta snövädret hehe mysigt men inte kul på vägarna då usch usch..
sov där sen åkte jag me 06.25 bussen te Karlstad och Jobba..

Nu ska jag nog börja små städa lite :)

pussar // mika

Jobbar

Hej hej

Nu är jag lite ful igen och skriver från jobbet men det e sjukt lungt här och det va ett tag sen jag uppdatera nu för har vart ute på vift ett tag så har inte haft nån dator tillgänglig..
slutar kvart i 4 sen ska jag hem te Lollo och hämta mina grejer som jag köpte på Ullared för de har hennes mamma ovh hon komme upp me nu blev ju en del hehe :P men louise va ju v'ärst hehe för min del blev det bara en sopkasse hehe :P..
får berätta mer sen när jag kommer hem, får väl gå ett varv och knyta skor igen hehe :P..

Pussar// Mika

1 Dec

God morgon !!

Idag får vi öppna första luckan i kalendern om ni har nån :) jag har en från ICA hehe som jag fick av Lollo :P
Sitter och äter frukost nu för ska snart göra mej i ordning och åka ner te Louise för kl 11.55 ska vi åka hem te henne i långserud ska sova där i natt för skaju upp tidigt imorn när vi ska te ULLARED :D

Det snöar NU!!! :D fast det ser inte ut som det lägger sig tyvärr jag åkte ifrån snönför i lördags snöa de jätte mkt hemma i torrskog men här va de inge snö alls när jag kom upp igår..
slapp jobba idag men på ons ska jag jobba 9.45-15.45 bergvik så får ta en tidig buss från långserud på ons morron.

nu får jag göra mej i ordning

pussar //mika

RSS 2.0