Snart Helg

Hej hej

har vart fullt upp idag på jobbet, Har börjat me REA redan jag vet hehe det e de me finaskrisen typ annars brukar det ju va efter jul man har rea men men hehe.. har i alla fall grejjat me detta hela eftermiddan leta upp reaskorna i datorn hämtat och satt på rea lappar typ hela tiden och det e hur mkt skor som helst sen ska jag få all rea på ett ställe oxå och det e inte det lättaste har fortfarande kvar att göra imorgon när jag ska va där på förmiddan så jag åker på det igen tyvärr tänkte jag skulle slippa me ti fick jag... men det e kul att ha nått att göra me då det e så dåligt me folk och dan går ju så mkt fortare då :)


Den fina granen på torget :)


Längtar te helgen för då e jag LEDIG :) ska faktiskt bli skönt då jag jobbat 10 dar i rad me imorn så det e väl behövligt. nästa vecka blir det nog full rusch me jobb då tomas ska bort några dar plus att Bergvik ska ha öppet 9-21 te vecka istället för 10-20...
I helgen kommer mor och far hit me :) ska bli trevligt ska julshoppa..har inte köpt en ända julklapp så det e väl på tiden eller va säger ni hehe :P.. Louise vill ut te helgen me det e ju Lucia men jag får se hur det blir me det.. kan kanske inte gärna gå ut när jag har besök här..

Får nog snart bli sängen då jag ska upp tidigt imorn och torka golvet innan öppning.

pussar //mika

Kommentarer
Postat av: S A N N A

söt blogg!



hugs sweetie. (:

2008-12-12 @ 15:55:46
URL: http://tanzanit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0