stressad

Ja lite stressad e jag ska snart åka ner te stan igen, har typ nyss komme hem. Ska ju hem te torrskog idag och bussen te Årjäng går halv 9 så måste åka ner vid 8 typ.
just nu sitter jag och försöker få i mej några mackor så jag inte hungrar ihjäl på bussen sen ska jag packa lite oxå men tänkte att jag hinner skriva ett inlägg för det e ju inte säkert att det blir nått skrivet under helgen efter som jag e hemma hos mor o far :).. 

Dagen idag ha vart stressad den me hehe, tomas ringde ju i morse så då blev jag lite stressad för det men jag slapp ju jobba förmiddan så det va skönt, men när jag skulle ut och hämta Ellens bil och ställa den här utanför för att packa in alla hennes grejer starta inte bilen helt DÖD så då fick jag oxå lite smått panik men efter ett tag fick jag tag på några snälla arbetsgubbar som hade startkablar så då fick vi start på den :) väldigt snällt de e guld värda hehe...  fick köra runt lite så det skulle laddas upp ordentligt sen blev det stressigt för då va kl redan halv tolv när allt vart bra me bilen och jag skulle va nere i stan tolv så fick in och sminka mej och såå óch sen va det bara att ge sig av :P.. 
Nere i stan bjudde Ellen mej på fika eftersom jag hade vart så duktigt och fått fartt på bilen åt na hehe.. sen dess har jag jobbat vart ganska segt men hade sandra hos mej ena praktikanten så hade ju i alla fall nån att prata me och hon e väldigt trevligt må jag säga :) 

Nu får jag skynda mej igen men vi hörs Kanske nått i helgen annars e jag tebaka på söndag kväll igen 

pussar // mika
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0