Tisdag

God morron!!

Sitter och äter frukost nu har precis komme upp hehe ;) nu på förmiddan ska jag ta det vädligt lungt kanske får röjja upp lite här och diska innan jag åker och jobbar. blev lite ledsen när jag kolla ut genom fönstret det börjar redan bli slask av den snön som kom igår jätte tråkigt men det e bara för att det inte e nå kallt längre :( det skulle bli milt framöver igen sa mamma så det e nog inte länge denna snön får stanna kvar :( ..

På fredag ska jag antagligen åka hem till torrskog om jag inte får nått jobb då för då får jag ju stanna men jag tycker inte han kan begära att ge mej jobb i helgen eftersom jag jobba hela långhelgen på bergvik nu.. men man vet aldrig me han hehe, scorett outleten öppnar ju idag :) så nu blir det fyra affärer att hålla reda på istället för tre.. jag ska va där på torsdag tror jag får se hur det går, det e ju en sån där jätte gammal kassa och grejjer så det e nog inte enklare än att stå i de vanliga butikerna sen måste man räkna i huvve me hehe får hoppas att det finns en miniräknare där :P...
Outleten ska va öppen i 3 månader fram och den ligger ute vid biltema bredvid elgiganten nån stans.

får vi pengar idag elle??? måste ha har nog inte mer än 50 kr på kortet nu




visst e det fint ser ut som ett vykort men det e det inte fick det av en kompis som hade tatt det när han va i österrike och åkte skidor :)
mäktigt asså nån gång måste man ju åka dit me hehe :P


pussar //mika

Kommentarer
Postat av: L o t t i i i z z

Jotack, här e allting bra :) har varit hemma o myst med mamsen underbart söta valpar idag.. så det kan ju inte vara något annat än bra då :D thihi!



Haft en bra dag? kram

2008-11-25 @ 22:51:26
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0