Tvättar

Hej igen

va långsamt denna dagen går asså men nu har jag i alla fall börjat me tvätten.. jag har diskat oxå men annars har jag låge framför tv och dator hele tin hehe men det finns ju varken nått bra på tv eller datorn.. ska kanske laga till nån mat, inte för att jag känner mej så specielt hungrig men kl e ju över två och då ska man väl äte elle?? hehe..

Har hitta en jätte snygg klänning på WWW.NELLY.COM den är röd och skulle passa perfekt att ha på MIC festen, men promblemet är självklart pengar alltid dessa pengar :( sen fanns det ett problem till den fanns bara i stl XS och det får inte jag på mej.. Vad ska jag ha på mej???? jag hittar inget jag vill ha, jag vill ha nått rött och gärna en klänning men det finns ju inte har ni sett nått? det mesta är i lila lila lila bara en massa lila inge rött alls :(..



Ellen slutar väl snart me så börjar nog inte me maten förrän hon kommer. får se om hon stannar och äter innan hon åker hem te sitt kära bengtsfors hehe :P..
hon ska te Ullared den fuskisen imorn, men jag ska dit 2 dec :D love ullared hehe..
sen kommer hon väl på söndag kväll igen om hon inte ska jobba eftermidan på måndag för då kommer hon då. själv ska jag jobba hela helgen så det hade nog inte vart så kul för na att va här då ändå.


 
jag i Kalmar :P nere i en källare och det va bara irrlänsk musik där hehe
men det va kul hehe :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0