Volbeat

Hej hej!!

Jag efterlyser biljetter till Volbeat som ska spela här i karlstad på nöjesfabriken den 6 mars.. va ute lite försent och nu e det fullt tyvärr, men e det nån som har eller vet nån som säljer så hör gärna av er.. är först och främst intresserad av två st. skulle va jätte skoj att kolla på dem.




Nu e snart fredagen över :) härligt hehe... Det ha vart fruktansvärt segt på jobbet idag, jag sålde bara ett par skor och ett par skosnören fyyyyy va dåligt och det känns som det e mitt fel men har inte folk lust att handla har de ju inte de.
som tur va så hade ju chatrine sålt lite på förmiddan så det blev ju inte allt för skamligt i kassan men NÄSTAN..
det e gött att jag e hemma nu i alla fall hoppas på att dan imorn på duvan blir mkt bättre.

kolla på idol nu, brukar inte kolla på de men nu blev jag fast en stund hehe.. de va rätt bra idag faktist.. men Kevin e ju BÄST hehe han e så gooo och skitt vikken röst han e ju en stjärna rakt igenom :)



 Är lite sugen på att gå ut imorn det e ju jack & jones på nöjjes imorn och ja har fått gratis biljett från jobbet så det e klart man blir lite sugen men vem ska man ta mej sej då??
Ellenor skulle ju ut i bengan imorn så hon kommer ju inte upp och lollo va ju här förra helgen, madde e i götet och ja det e nog ingen som har lust att åka upp.  så det blir väl att man får stanna hemma imorn...

ska nog lägga mej snart, fryser som en tunnfjädrad lite fågel hehe...

sov så gott alla :) rolig att ni blitt så många som kikar in på min blogg..
natti natti puss // mika

Kommentarer
Postat av: madde

Tjaa, va fin din blogg blivit. :) Jag är med sugen på att festa synd du inte sa detta tidigare så kansk ejag hade kunnat kommit upp fast är ju dock sjuk än blir ju fan aldrig frisk.. Suck!!

Puss

2008-11-08 @ 12:47:00
URL: http://linkan88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0