Ont i nacken :(

och det e specielt på ena sidan som det gör ont, gör jätte ont när jag trycker där hmm inte bra inte bra...

Nu sitter jag här nästan klar ska bara sminka mej sen e jag klar för jobb hehe, måste laga te nån mat först me men vet inte va jag ska ta det får väl bli makaroner som vanligt hehe..
varierande kost är det verkligen inte här inte hehe får bli bättre på de och jag som gått kock utbildnigen och inte ens kan laga riktig mat te mej själv hehe...
Det kommer nog va Ellenor som kommer va kocken 4 veckor fram nu hehe :P 



 



 

Fre 31 nov

Go morron!!

Idag e det fredag :D känns skönt me helg nu snart.. blev ju ledig hela helgen skulle ha jobbat på lördagen egentligen men det e ju helgdag imorn så det e bara öppet 12-16 så det skulle inte behövas mer än en då men Helen som jag skulle stå me ringer ifall det skulle bli mkt folk.

Sandra ringde förut så hon skulle komma hit idag me Elin och Johanna så de skulle titta in när jag jobbar en sväng :) sen efter jag ha slutat så kommer ju Lollo hit, nu innan jag börjar ska jag bara ta det lungt uträtta ju mkt igår så får ta det lungt idag hehe..
vakna upp och va väldigt stel i nacken så måste ha legat konstigt inatt ajaj behöver massage :P

Tog lite bilder när jag va hemma i torrskog
bilder hemifrån på uterummet som SNART e klart, min granne som hämtar sina islandshästar me fyrhjulingen hehe :P, bilder runt om i trädgården me våra maffiga ekar.. därför det heter ekehögen hos mej.
            




Nu ska jag snart hoppa in i duschen,senfår jag försöka städa upp lite annras får väl Louise en chock när hon kommer hit hehe nee så farligt e det faktiskt inte men vill ju att det ska va fint när man får främmat.
sen på söndag kommer ju Ellenor hit och så får det va städat hon som e pedant hehe :P

Mkt gjort idag :)

Hej hej :)

jupp idag har det verkligen vart full rulle från möra tills nu kl 21 så NU sitter jag änteligen ner hehe :P.
Gick upp 8 imorse gjorde mej i ordning och begav mej ut te bergvik för att byta min kusins jacka som jag hade fått me mej hemifrån sen va jag även in på systemet och handla det jag skulle för helgen ;) sen så stor handla jag mat me på MAXI så det blev helt plötsigt fyra kassar att släpa på hehe.. prata lite me chatrine me.
Just då när jag hade handlat allt så önska jag väldigt mkt att jag hade bil för det e bara besvärligt att krångla me allt på bussen men det får ju gå jag har ju ingen bil än :(..
va hemma igen när kl va 12 så det fick bli att steka upp lite kyckling wok och få i sej innan jag fick åka ner te stan igen för börja jobba kl 13.
lämna in mina skor me te skomakarn så de ska klackas om, sen på jobbet har det vart ganska så lungt fick varer när jag börja så då hade jag lite att göra i alla fall hehe men annars va det rätt dött me kunder.
Efter jobbet va det direkt hem hämta kusins jacka och åka direkt mot färjestad där jag mötte upp en buss chaufför som skulle ta jackan hem te sofia :) sen gick jag faktiskt hem hela vägen hehe men det va för att jag inte orka stå och vänta på bussen, va jäkligt kallt men jag hade mössa och vantar och halsduk så jag klara mej allt hehe :P.. sen blev det in på donken en sväng och köpte mej två burgare :) de va gott hehe...
så jag hoppas och tror att jag kommer sova gott efter denna hektiska dan :)

Imorn ska jag jobba på duvan 14-19 ska ha två praktikanter hos mej me så det blir nog trevligt sen på kväll kommer Lollo hit kanske drar ut en sväng men då bara för att käka och kanske ta nån cider för vi ska ju ut på lördag..

Börjar bli rätt gött slö nu,ögonen går i kors så det får bli slapp i soffan nu innan jag lägger mej.
puss o natti natti // mika


bonde o grey´s

hej hej :)

Nu är jag uppe i Karlstad igen, kom halv 7 typ åkte me bussen från årjäng 17.10. känns gött att slippa stressa så det va därför jag åkte idag men hade jag åkt imorn så hade jag fått gått till jobbet me en gång för bussen hade inte vart här förrän 13 och jag börjar13 imorn på mic.
Jag får gå upp tidigt imorn ändå för måste åka ut te bergvik och byta en jacka som jag fick me mej från min kusin och så får jag hadla mat och gå te systemet sen ska jag in på nån leksaksaffär och kolla efter vingar hehe :P
Lollo kommer hit på fredag eller lördag.. vi ska ut på lördag och då tyckte louise att vi skulle klä ut oss te dödsänglar men jag vette fan hehe det kommer nog bli svårt att få till det så att det ska se bra ut, jag har inte ens hört och det e nått utklädning nån stans men det borde de ju va nu på halloween men det e nog INTE så många som klär ut sig.

Igår va jag hemma hela dan och bara slappa framför tv men sen så ringde sandra vid 5 tiden så då åkte jag bort te dem :) va mkt trevligt att träffa familjen fredriksson och karlsson igen :P...  det händer alltid nått när man e där och man skrattar näst in till hela tiden hehe.. de fick för sig att vi skulle åka bort te graget och hämta sandra bil för att lyssna på hennes ljud hehe hon har ju koppla in baslåder och massa högtalare så den dunka rätt rejält hehe :P.. sen tog vi bilen hem te henne , Sandra körde fast hon inte har körtkort än men vi bor i skogen och där finns de inga poliser hehe.
va trevligt i alla fall, åkte hem vid 22 typ efter desperet men va ha hänt me desperet tyckte inte alls det va bra nu när det har gått fram 5 år allt blev bara så konstigt :(.
Åkte me sandra och co upp te Årjäng idag för Camilla skulle klippa sig så det passa bra för då slapp mamma köra upp. vi hade sandras bil upp hehe dunka musik hela vägen hehe det vibrera i ryggen av basen kan jag ju säga hehe och bara raggar musik typ Eddy och en massa 80-tals hits hehe.. ja va ska man säga hehe inte för att jag har nått imot det men det e ju verkligen runt omkring hemma i ett nötskal :P

nu ska jag sätta mej vid tv och kolla på bonde söker fru hehe :P och sen blir det grey´s kl 21 :D

pussar // mika

Ensam i skogen

Hej hej

jag krångla mej in på denna datorn ändå.
just nu sitter jag hemma i mitt rum och tittar ut på det tråkiga vädret ser väldigt kallt ut och dött men jag ser bara en åker och skog så va för liv kan jag vänta mej att få se en älg kanske hehe :P...
Mamma och pappa är inte hemma, mamma jobbar och pappa skulle besikta nån buss tror jag, så det e rätt ensamt men mamma skulle sluta tolv idag så jag e inte ensam så länge till.

Igår åkte jag te mormor och morfar, vi va ute och gick och sen åkte vi te lennartsfors och handlade mat, spelade kort mm hehe.. så fick ju jag köra deras Polo turbo diesel :P hehe det e ett lite krutpaket vill jag lova en sån liten bil skulle jag ha men man ska ha råd me de oxå vilket inte jag har nu hoppas på att jag kan skaffa mej en bil snart i alla fall, skulle va himla gött att ha så man slipper passa buss och tåg varje gång man åker hem och ska tillbaka te karlstad igen.

kanske ska te sandra ikväll och tjöta lite för hon e hemma nu eftersom skolorna har höstlov eller så kanske jag ska åka ner te Bengtsfors och träffa Linda men får se har inte pratat me na än det va för nån dag sen som hon sa att vi skulle fika om jag va hemma i torrskog och det e jag ju nu så det skulle väl va lägligt  va ett tag sen jag träffa na.

nu får jag väl gå ner och sätta mej framflör tv, blir dyrt att sitta här förlänge eftersom det e modem och sen kanske det e nån som försöker ringa hit så det e bäst att jag går ur hehe.. men jag åker i alla fall upp till karlstad imorn kväll så det blir mer uppdatering då :)

pussar // mika


Ställ om Klockan

Morrn morrn!!

Glöm inte att vrida tillbaka klockan en timme idag! vilket ja glömde men det e ju inte så farligt när den ska vridas tillbaka än om den skulle vridas fram en timme.
Jag hade ställt kl på 9.00 för då har jag god tid på mej tänkte jag innan jag ska dra och jobba. men så sätter jag på datorn och den klockan står på 8.00 jag trodde min dator va seg som vanligt och inte hade vaknat riktigt och att det va därför det stod fel trodde jag då hehe...
Jag viste ju ändå att klockan skulle ställas om nu nån av dessa dagarna så, men sen så va jag tvungen att ringa mor och det va ju sant så nu e kl bara halv 9 istället för halv 10 :D... gött då behöver jag ju inte tressa ett dugg.

Idag ska jag jobba på duvan 12-16 sen blir det hem hit och käka nått innan jag ska bege mej vidare hem te torrskog :) ska ta tåget som går 17.56 till Åmål så kommer mam och pap å hämtar mej där för syrran ska ändå dit för hon ska vidare till götet.
Ska bli gött att komma hem en sväng, för sen blir det väl att man kommer va i karlstad länge eftersom jag ska ha Ellenor här i 4 veckor, vet inte om hon har tänkt att åka hem nått men det får vi väl se..

Så nu kommer jag inte skriva blogg på några dar efter som jag e hemma och vi har världens segaste dator hemma så jag tror inte jag ger mej in på den hehe.. kommer tillbaka upp till karlstad på ons kväll eller tors förmidda¨. jobbar i alla fall på torsdan så ska va uppe te de.

puss&kram // mika

Försöker sig på nya grejer i bloggen

jaa hehe och jag tycker att jag ha lyckats ganska bra faktiskt hehe men det e fortfarande en bit ifrån om hur jag egentligen vill att den ska se ut, men som sagt nån får nog hjälpa mej hehe.
Nu har jag i alla fall fått text under profil bilden :D yeah, sen har jag fått bort OM som stod över bilden sen har jag mixtrat en välda massa me bilden  vill få den större och jag får den större men då går den utanför strecket ni vet på höger sida om bilden. så har beskärt en massa olika för att få den att passa där jag vill men det lyckades dock inte så bra ändå men den e inte i samma storlek som förut i alla fall hehe...
mina mål att lyckas me nu e att få strecket bredvid bilden samlare och kanske i en annan färg sen vill jag få egna bilder där det e shopping bilder nu över texten hehe, men får ta det nån annan dag för nu har jag sutte här tillräckligt länge.

Blås väder uuuhhh

Hej!

Har nu kommit hem från jobbet, köpte me mej grillade kyckling klubbor och potatis sallad innan jag åkte så har sutte och käka det nu mkt mumsigt hehe e propp mätt nu orka inte äta upp allt så då har jag imorn me :D
idag på jobbet va det lungnare än vad både jag och Cathrine trodde :( så det ha vart väldigt soft, har prata en massa skit hihi sen prova massa skor, Chatrine va en sväng te gina och köpte sej en tröja hehe och jag va över te Jenny på mic en stund och vi ha vart hos skomarkarn hehe.. så ni fårstår att det inte vart så mkt säljade..
Tog hem de bruna fodrade skorna nu så ska prova lite mer men jag tror nästan att det får bli dem..

det va massa Nynasister i stan idag :/ och tusen poliser typ.. de hade nån demostration jag fatta inte va det va först men sen fick jag ju reda på de.. usch säger jag bara att sånt ens får finnas eller existera det e för mej oberipligt. och det va unga oxå som gick runt undrar om det verkligen förstår innebärden me de de gör.. usch usch usch,,  det va så mkt folk som va irreterade på detta att de va här och att de inte borde vara de mm mm..

Det blir i alla fall för mej en lugn Lördag ska bara va hemma och slappa och titta på tv.. känner inte för att gå ut nu heller när det e så himla blåsigt och ruggigt väder ute..
imorse när jag väntade på bussen, det gick ju inte att stå åt ena hållet för då flög allt hår i ansiktet och min "frisyr" blev ju lagom snygg hehe.. trodde det skulle ge sig me detta blås väder men tydligen inte..
 



bjuder på en bild från sälen på familjen Nilsson
längtar te snön kommer vill upp och åka skidor :)


puss // mika
 


25 nov

God morgon!

i natt har jag änteligen (nästan) sove hela natten hehe.. jag vakna en gång när kl va 6 på möra av att jag hörde nån nysa :P.. lättväckt ja hehe...
men jag har ändå sove jätte gott resten av natten så det har vart jätte skönt gick mkt lättare att komma upp nu.
ska snart göra mej i ordning och åka ner te stan ska göra lite ärenden innan jag ska te jobbet vid 11.30.

nästa helg e det helloween vilket jag helt hade missat hehe så på fredag kommer lollo hit och vi ska dra ut, Hon tyckte vi skulle klä ut oss men jag vette fan hehe.. kanske att Ellen kommer då me, hon ska ju bo här i 4 veckor fram från då men vet inte om hon kommer på helgen eller om hon kommer på söndag kväll det beror väl på om hon jobbar eller inte..

nu ska jag göra mej klar och dra ner te stan

puss&kram Mika


Freda hela veckan :P

hej hej!!

Nu är jag hemma, och jag har hunne kolla lite på tv och käka macker innan jag satte mej här hehe... kom hem ca kvart i nio ganska segt när man slutar 8 men jag skyller på bussarna att de e sååå sega hehe...
På jobbat vad det lite mer att göra idag än va det har vart de senaste dagarna men det e väl bara för att det e fredag och en del kanske redan ha fått sin lön.. så tiden gick ganska såå fort ändå, har vart mkt som hänt idag me att det va en som fasta me foten i stöveln hehe elle ja dragkedjan satte sej fast i det dära som sitter på sidan och dragkedjan så fick klippa och grejja hehe jag drog nästan av mej fingrarna men te slut gick det.. hon som hade på sej stöveln orka ju ingen ting så jag fick dra hehe... sen va det några Björn Borg stövlar som va konstig i sömmen inne i skon så det gick inte att ha på sej dem det e (ursäkta) fan alltid problem me björn borg de kan inte göra rätt. sen fick jag sålt en sko per telefon hehe :P...
ja så det ha vart en händelserikt idag hehe kom dock inte upp i budgeten men det blev rätt så bra ändå tycker jag :)..

fick syn på ett par nya dojjer som ha kommit in nu och jag blev lite kära i dem faktiskt hehe och jag behöver ett par fodrade skor nu. men nu har jag ju då plötsligt två st att välja mellan och det gjorde det ju genast inte direkt lättare
vad tycker ni???

  eller  

de e ju helt olika egentligen så det blev jätte svårt det lutar åt de bruna nu men de svarta e ju me jätte fina hjälp mej





Imorn jobbar jag på duvan jag börjar inte förrän halv 12 för det e chatrine som öppnar så då behöver inte jag komma direkt på möra och de e ju gött me lite sov morron hehe :) hoppas på mkt folk imorn hehe för när man e två st så vill man gärna att det e lite mer folk annars känns det lite meningslöst att va två.. fast jag klagar ju inte såå för bara man tjänar pengar så hehe...
på söndag jobbar jag me på duvan men då e jag själv och jobbar 12-16 jupp..

nu ska jag vika lite tvätt och sen sätta mej vid tv en stund får ju kolla på vem som åker ut ur idol hehe... tycker inte de e nån som e specielt bra förutom kevin då han från malta hehe han har bäst röst..

pussar // mika

snart jobb

hej

nu sitter jag klar och väntar på att kl ska bli halv så jag kan gå ut te bussen :) har ingen lust te att jobba känner jag nu men det blir nog bättre när jag kommer dit.. hoppas det e en del folk så tiden går fort hehe :)..

har ytterligare lyckats ändra lite på min blogg hehe men nu blev ja rätt så nöjd så det får nog se ut så här nu tills nån kan hjälpa mej hehe...

nu ska jag ta på mej skorna och sen dra te jobbet men vi hörssäkert i kväll när jag komer hem :)



pussar // mika

Fredag

go morron el förmidda hehe :P

nu va denna veckan slut och jag börjar jobba när det e helg hehe :P... veckan har verkligen gått fort bra de hehe :D snart JUL... har inte sove så mkt i natt heller på grund av att det har blåst så in i helsike hela natten :( jag sover inte som förr va ha hänt??

har hänt en del denna veckan ändå har vart på friskis, träffat kompisar, inhandlat lite nya kläder inför vintern. helt okey vecka men det ha både vart ljusa och inte så ljusa stunder oxå.. men hoppas det löser sig snart.....

idag ska jag jobba som ni kanske redan vet på bergvik 15.30-20 ska byta av chatrine som jobbar där nu.. sen har jag även fått lite mer tider att jobba i nov och dec :) de e ju bra.. känner att dec kommer bli en stressig månad me mkt jobb eftersom tomas ska öppna en outlet i slutet av nov.. men e betyder ju oxå mkt  pengar hehe :D

mamma ringde igår kväll och då fick jag reda på att syrran flyttar hit upp efter nyår och är här väl en tremin.. ja va ska man tyckaa om de hehe jag tycker nog bäst om att bo själv faktiskt och syrran blir man jämt så irriterad på.. men det får väl gå, det e ju onödigt att skaffa sig en egen lägenhet me när jag vet att hon bara ska va här en termin sen får jag ju lägenheten för mej själv igen hehe :P....

nu ska jag hoppa in i duschen

puss // mika

P.S det ska va mlliii.blogg.se med ett litet m istället för stort M till Emelies blogg

Kan nån hjälpa mej

ååååååå blir knasig på min blogg hehe, alla andra har så fina bloggar jag vill ha mer bilder runt om och andra färger mm. mm .mm. mm. hehe :P
jag har säkert sutte här nu 2 tim och funderat och testat och försökt och läsa av alla dess jäkla koder och hur det ska gå till men får det inte te att funka ändå.. och jag har inte tålamod längre te att sitta och fundera på det sååå SNÄLLA finns det nån som kan hjälpa mej me detta.. blir ju inte nöjd...
hur ser det ut nu då hehe???? hehe ni får tycka va ni vill men jag säger ju att jag inte kan så dömm mej inte..

Emelie vart på besök

jupp idag har jag haft Emelie här sen kl 13 typ till nu 20.00.. ha vart trevligt, har kollat på film och tjötat, käka mat och grejjat på datorn en massa hehe :P..
hon hjälpte mej ju även förstå filmen då som hon gärna skryter me hehe nää dåå men det e bra blev helt plötsigt en mycket intressantare film hehe...  kanske inte får säga men jag tror ju att ni fatta att det inte va jag som skrev det tidigare inlägget hehe :P... jag tycker väldigt bra om dej Emelie och det vet du :)
vi försökte även lära oss lite om hur bloggen och de mm fungerar och fick väl lite humm om de men inte specielt mkt får nog kolla lite närmare på det nån dag.. så min blogg ser lite anurlunda ut nu men självklart me samma innehåll :P..


imorn ska jag jobba igen känns lite konstigt eftersom man inte har jobbat på tre dar nu och inte vart hemma i torrskog men det ska ändå bli gött me jobb ändå :) money money hehe....
ska va på bergvik imorn 15.30-20 så har ju hela fötmiddan ledig men det ska bli mkt sömn, hoppas på att jag sover bättre i natt....
sen jobbar jag lör och sön me och då e det på duvan :).

Emelie har ätligen lyckats skaffa sej en blogg och hon heter följade om nån e intresserad så :)
Mlliii.blogg.se

puss&kram // mika

Ny Design =)

Hej!
Nu sitter jag här med Emelie och hon har hjälpt mig med min nya design,, och jag kan erkänna att jag inte hade klarat det utan henne :)

Det är inte det enda den enda smarta blondinen i världen har hjälpt mig med idag, det är nämligen så att jag har en film här hemma som jag alltid tyckt varit helt knas.. men så såg jag den idag med Emelie och hon fattade den och förklarade så det tändes ett fint litet ljus i mitt vackra huvud :)

Puss&Kram Mika

P.S. Det är inte Emelie som skrivit detta inlägg ;) jag tkr bara så otroli

frukost

sitter och tugger i mej bärnt rostad bröd och dricker juice och käkar ett ägg me aromat hehe :P.. mumsigt värre hehe (typ)
har precis komme upp faktiskt kämpa för att ligga längre idag för har haft en jätte dålig natt då jag inte ha sove så mkt bara låge och vritt mej hela tiden vet inte varför så e trött men kunde inte ligga kvar längre för bara vre mej och de e jobbigt... kan nog ha berott på att det kollades lite på Gost chip igår...
idag e det i alla fall torsdag hela dagen och va ska jag göra, joo Emelie ringde nyss så hon ska komma hit snart får se va vi ska hitta på hoppas hon har nått bra förslag hehe... så det e väl de som händer idag får se hur länge hon blir här, kanske blir friskis i eftermidda om hon inte e kvar då förståss...

har komme på lite bättre humör och det känns jätte bra fast problem finns fortfarande kvar.. men jag gör ju inte specielt mkt åt de såå jag får skylle mej själv. men jag känner mej inte lika nere som jag gjorde förut i alla fall och idag e det strålande väder ute.. man blir alltid glad av att få se solen :D

nu får jag nog dammsuga innan emelie kommer.
puss hej // mika

Angry Lady

hehe ja hon va inte arg på mig tror jag i alla fall :) men nu imorse, jag låg i sången fundera på om jag skulle gå upp eller inte.. men det fick jag ju svar på snart för det ringde på dörrklockan, jag tänkte va fan e detta jag väntar ingen och det e väl ingen som känner mej här så blev lite rädd. jag drog på mej ett linne och kolla i kik hålet och där står det en tant jag öppna lite försiktigt och det första hon sa TVÄTTAR DU!!! me lite högre röst... -nej det gör jag inte jag ska tvätta kl 14 sa jag snällt nyvaken som jag va hehe :P... hon va förbannad sa hon och flaksa me armarna för det va nån som tvätta där nu och det va hennes tid så alla maskiner va upptagna .. och så sa hon att hon tänkte direkt på nr 17 och det e mitt nr när jag tvättar hmmm vad ha jag gjort förut som fick henne att just tänka på mitt nr konstigt eller e det bara för att hon vet att det e en ungdom. hehe skumt.. stackars tant som ska hetsa upp sej så för en sån sak jag hoppas hon fick sin tvätt tid tillslut.. bara hon inte e kvar när jag ska tvätta hehe :P...

vila

hej hej

har precis komme hem från friskis nu duschat och klar för en kväll i soffan :).. uggly betty och desperet idag :D..
va ett hårt medel pass idag på friskis och svettis första gången på länge som jag kände av astman men det va ju inte akut fall kända bara av det lite så fick pusta ut några extra minuter hehe...
det e så roligt att se allt folk som e me och gympar det e så olika från 14-70 år.. och en del gubbar som e i runt 50 e hur pigga som helst gympar bättre än en annan och sen finns de ju de som vill skryta lite står längst fram och tror de e bättre än ledaren typ hehe..

på förmiddan idag så åkte jag ner te stan så gick in på gina det första jag gjorde och det fanns kvar i min storlek :) så det blev en sån stickad cardigan :) fanns tre olika färger men det blev den hel gråa tillslut sen blev det ett rött linne oxå hehe ett sånt långt brottar linne mina favvo linnen hehe nu har jag fyra st sånna fast olika färger då hehe :P tänke att rött passar ju bra nu när det snart e jul och så passar ju jag i rött oxå hehe :P..
sen va jag runt och kolla lite köpte mej en mössa på cubus 50 kr fynd hehe... så nu fryser jag inte om örona och huvve :) va inne på H&M och Lindex de håller ju på och bygger om har gjort länge nu men nu e det snart klart och det blir verkligen jätte bra så det kanske blir lättare att hitta nått nu på H&M tyckte jämt det va så rörigt där förut...sen åkte jag hem så jag va hemma redan halv ett så det va en snabb visit, jag fick det jag ville i alla fall :D



imorn blir det lungt, ska sova länge sen har jag tvätt tid kl 14-18 så det blir mysbyxer race imorn hehe :P.. kanske skulle ta och sola oxå men jag vet inte vart jag ska göra de, det måste ju finnas nått på sundsta badhus men alla solar på Solsta men jag vet inte vart det ligger elle e får fråga nån.. nån som vet så skriv gärna :)

nu ska jag laga te nån mat sen ska jag sätta mej framför tv :)
puss // mika

stan och friskis

hej hej

jag e uppe i tid idag för en gångs skull hehe :P... ska snart åka ner te stan och kolla lite måste in på gina och se om de har tröjan där :).. ska inte va i stan så länge ändå ska bara ner och kolla.. sen får jag hem och grejja lite se te att få tvätttid och så får jag laga mat innan jag ska på friskis :D

nickelback - Gotta be somebody

nu ska jag dra  have a nice day
 puss // mika

rusk väder

go kväll

usch och fyy vikket rusk väder det e ute det blåser och regnar ute och e svin kallt, jag höll på att blåsa bort och frysa ihjäl förut när jag vänta på bussen vid bergvik måste verkligen köpa mej en mössa annars lär jag snart blir redigt förkyld igen :( och det vill jag inte.. riktigt ruskigt höst väder..konstigt att det kan vända så fort igår va det ju helt underbart väder..
på jobbet va det väldigt lungt inte alls mkt folk men fick faktiskt ihop mer än vad jag trodde att det skulle bli till slut :)

22 november blir det personalfest igen :D på mic ska va jultema och dresscode: julfin hehe skojsigt skojsigt :P... undrar va man ska ha på sej då blir te att köpa nått nytt de hehe...

va inne på gina idag innan jag börja jobba och det fanns en jätte fin och mysig cardigan den vill jag ha men den fanns bara kvar i XS där så det får nog bli en tur in te stan i morn och kolla om den finns där, sen ska jag köpa en mössa hehe :P... har egentligen inte pengar te att handla kläder nu men väntar man tills lönen kommit in så finns nog inte den tröjan kvar. fick mitt löne besked idag hehe :D tomas e så seg man måste säga te tydligt om man ska få de för han glömmer jämt bort de..
 sen blir det friskis imorn :) alltid skoj hehe man känner sig så goo efteråt...

puss // mika

ny vecka

go morron :)

ja jag har precis komme upp hehe :P sover så himla länge i den här sängen men e man hemma i torrskog går man upp 8-9 på möra hehe.. men min säng e väldigt goo här det säger alla hehe...

idag e det måndag igen :D ska jobba bergvik idag 15.30-20 trevligt, jag tackar jag te de minsta jobb jag får på scorett nu det har blitt så dåligt denna månaden kommer inte bli en rolig lön i nov :(.. jag har ju skreve ut en massa cv som jag skulle dela ut i diverse affärer på hopp om att få nått mer jobb men i fredags när jag jobba på duvan ringde tomas och fråga om jag hade sökt nått nytt jobb och det hade jag ju inte gjort än då..för i slutet av nov ska han öppna en outlet ute vid biltema så då skulle jag räkna me jobb sa han och det e ju jätte bra :D men det e ett tag kvar dit tror inte det skulle öppna förrän 20 nov sen 3 månader framöver ska det va öppet.

måste säga att sandra har klarat teorin och halkbana te personbil så det e bara uppkörning kvar hehe :P.. så hon kommer få kortet samma dag som hon fyller år om hon nu klarar uppkörningen men det tror jag absolut inte e några problem för henne hehe sen när det e tatt ska hon börja med lastbilen hehe.. fan va fort allt går tycker ja :P...



vet inte vad jag ska hitta på idag innan jag börjar men det blir nog lungt det e ju städat och så och handla det gjorde jag igår så det blir soffan nu på förmidda hehe.. stannar som sagt i karlsta denna vecka ska bli skönt :)



pussar o kramar // mika

trist månad

hej hej

nu e helgen över och en ny vecka börjar :). ju fortare dessto bättre så känns det nu i alla fall jag tycker inte om denna tiden av året det e så trist det e liksom inget specielt bara allmänt tråkigt det e klart att det blir va man gör det till men även om man försöker så e det ändå jobbig tid vill ha jul nu.. så det händer nått..

har i alla fall haft sandra hos mej hela helgen så det ha vart mkt prat om allt och inget det va väl behövligt va ett tag sen man prata me na.. vi va på bio igår :) rally brudarna den va rolig så det va absolut värt pengarna tycker jag :D  det va sjukt mkt folk som kolla..
idag har vi bara tatt det allmänt lungt vakna vid halv 12 hehe sen har det vart slapp framför tv och dator. kl 5 åkte vi ner te stan och sandra åkte me tåget till säffle så nu e jag själv igen..men det e alltid gött att va själv ibland me hehe... får se hur det går när Ellen ska va här hela nov månad men det kommer nog bli skoj :)
gossip gril e spännade nu vill ha nästa söndag nu hehe :P..



ska jobba imorn på bergvik etfermidda sen vet jag inget mer förrän te helgen fre,lör,sön.. men jag ska ändå va uppe i karlstad hela veckan :) har vart för mkt faring fram och tillbaka orkar inte så nu stannar jag kvar, ska gå te friskis och måste tvätta sen ska jag se om jag ska sola nån dag känner mej extremt blek hehe och nu när det e jul och sånt snart måste man ju va fin hehe...

vill att allt ska bli bra och alla jäkla problem ska lösas jag orkar inte längre därför det e så trist :( 

puss o kram // mika

Sandra på besök

hej hej!!

lördag idag :) och jag e ledig hela helgen gött gött... sandra kom hit igår me bussen så vi gick hem tesammans efter att jag hade slutat vid 7 sen gick vi och handla mat innan vi åkte hem..blev en lugn kväll igår framför tv idag sov vi te halv 11 ungefär sen fick jag me sandra ut och gick i en timme va gött e ju jätte fint väder ute :)
idag blir det nog inte så mkt gjort vi ska på bio i kväll men innan de ska vi bara ta det lungt tror jag kanske blir nån sväng ner te stan sen och kollar lite..

blir rally brudarna sen :) den e nog bra kan jag tänka mej hehe... det värsta e att jag har så sjukt dåligt me pengar nu men jag får väl snälla så jag klara mej te nästan vecka hehe...

nu får jag va lite social me sandra :)
puss // mika

städar tagen

morn morn!!

vakna faktiskt ovanligt tidigt idag gick upp redan 08.15 fundera på om jag skulle ligga kvar för hade säkert somnat om men jag gick upp ändå och börja städa.. man hinner ju så mkt mer om man går upp i tid så nu har jag diskat och torkat runt överallt, vattnat blommorna och vikt tvätten och tatt ur allt ur sängen så nu ska damsugarn fram snart sen ska jag bädda nytt och så får jag ta ett tag inne på toan oxå såå blir det jätte bra sen hehe :P..

nu får jag ta och fortsätta :P
ha en fortsatt trevlig dag, pussar // mika

Torsdag

hej hej!!

nu är jag tebaka i karlstad igen efter att ha vart några dar hemma i torrskog, elle jag åkte på tisdag förmidda och så kom jag nu idag vid fyra tiden så blev en kort visit hemma men men trevligt ändå hehe...
på tisdan kl 8-10 va jag på möte på duvan en gubbe från brunngård kom och hade lite iformation om våra skoprodukter det e alltså brunngård som vi får våra skoprudukter ifrån :)..  det va jätte bra mkt bra att veta får jag säga eftersom jag aldrig fått nån klar information om alla de olika produkterna förut så va detta jätte bra :)..
det jobbigaste va att gå upp så tidigt hehe men det löna sig ju :D..
sen åkte jag me bussen te årjäng vid 11.55 och i årjäng vänta mormor och morfar på mej...

har ju vart älgjakt dessa dagarna mån,tis,ons :) det e lite spännade hehe när man e ute och kör ser man gubbar så me hela jaktutrustingen på pass och så hör man tjoande från skogarna när de går drev hehe...
i mammas älgjaktslag fick de 8 älgar totalt varav 4 vuxna och 4 kalvar.
i pappas -II- fick de 4 älgar fast de jaga idag me och vet inte va det fick idag men.. det e inte lika mkt älg nu som det va förr i tiden.
igår så va det den årliga Ärtsoppe kvällen i hemvärnsgårn hemma för alla älggubbar :) va trevligt va fullt tjå hela dan me och åka fram och tebaka och elda i kamin sen fick åka fram och tebaka för att de hade glömt massa saker hehe.. vet inte hur många gånger jag åkte fram och tebaka men men det e tur de har mej kan jag ju säga haha...

idag åkte jag me bussen från årjäng halv 3 så va uppe vid fyra sen fick jag stänga åt mari på mic så va där från 18-19 hehe, imorn ska jag jobba på duvan 14-19 sen efter jag ha slutat så kommer sandra hit vid halv 8 :D ska bli jätteroligt att träffa henne så ska hon va här hela helgen får se vad vi ska hitta på men det blir nog bio på lördag :)...

imorn blir det till att städa så det e fint när jag får stor besök hehe :P..
puss o kram // mika

Friskis

hej hej

en ny vecka på väg :) och det känns bra denna veckan börjar älgjakten hemma me inte för att jag vill va me men det betyder att det går framåt hehe och man får kött självklart :)..
i dag e jag ledig, och det blir nog inte så mkt gjort mer än att jag ska te friskis sen i eftermidda, ska försöka städa lite med.. en lägenhet går inte att hålla rent har jag förstått jag städar ju och plockar varje dag nästan eller e det bara jag som inte kan hålla rent hehe? 

Breathing your love <3

hej hej

nu va denna helgen över då hehe... och det ha vart en helt okey helg om ni frågar mej hehe.. har jobbat hela helgen men på lördan så kom emelie till mej när jag hade slutat såå det blev käk på donken sen musik och dricka här hemma innan utgång :)
vi gick väl ut vid 8 tiden då vi tog 2:an till kronoparken på bussen träffa vi Emelies kompisar solansh och nån mer kommer inte ihåg va hon hette de va i alla fall jätte trevliga :) sen följde vi me dem till en lägenhet där i kronoparken va bara killar där hehe men det va trevliga, kolla på fotbollen och tjöta hehe stereon funka inte så det va lite trist på det sättet. blev ingen 20 års fest som jag och emelie hade förväntat oss utan vi va bara där i lägenheten hela tiden så va väl där te kl 12 då drog vi in te stan och kolla läget, gick aldrig in nån stans men träffa lite folk utanför som vi stod och tjöta me. så kl blev 3 innan vi kom hem hehe...
hon solansh jag vet inte hur det stavas men det utalas så i alla fall men hon, hon va me i idol och sjöng :) en mörk tjej 18 år och hon sjöng "summer time" ni kanske såg henne :P... hon e i alla fall jätte bra på att sjunga :)
sen sov Emelie över här och hon åkte tio i morse, kl 12 börja jag o jobba på duvan.

jobbar inte på hela veckan :( men på tisdag då e det möte me dem som ha levereat sko vårdsprodukterna till oss så vi ska få lite information i två timmar hehe 8-10 och det e väl bra hehe..
så det blev ingen hemgång för mej men åker antagligen hem på tisdag när jag vart på mötet, sen åker jag upp på torsdag igen för då skulle jag stänga för mari så får en timme hehe :P... men på fredag jobbar jag eftermiddan på duvan i alla fall och sen på kväll där kommer sandra upp :) och ska va här över helgen ska bli trevligt va längesen jag träffa henne så det ska bli riktigt skoj kanske blir bio :D "rally brudarna" :)

nu ska jag nog lägga mej imorn blir det vila och städa lite sen blir det friskis igen :)
 puss o  natti natti // MIka

ont i örat och halsen :(

hej

då va snart fredagen över, efter jobbet åkte jag direkt hem va hemma typ kvart i nio då bussarna va såå himla sega men kom hem i alla fall hehe... har kikat på idol nu slutet och om jag får säga så tyckte jag inte de va så himla bra men jag hörde ju som sagt inte alla heller.
fick ett samtal av Ellen förut :D och hon ska på praktik här i karlstad v.45-48 så då ska hon bo hos mej :) ska bli riktigt skoj hehe mkt trevligt..såå nu blev jag glad hihi...
och imorn så ska jag jobba me helen på duvan sen ska jag tydligen på fest hehe :P... det va menigen att Emelie skulle komma hit och vi skulle ha myskväll framför tv men nu ringde hon förut och sa att vi va bjudna på fest i kronoparken hehe tycker inte om kronoparken men det va typ privat fest för det e en som fyller 20 som vi ska till eller det e i en lokal och jag kan nästan tänka mej att det e "rumpan bar" vi ska va på.. ha ju vart där en gång förut då det va en som fyllde år... ska bli skoj så för bli upp tidigt imorn ändå och åka ner te systemet och handla lite grejjer hihi..
sen ska Emelie sova över hos mej till på söndag :) och jag jobbar på söndag me men det ska nog inte bli så farligt festade hehe eller man vet ju aldrig men man vill helst inte dricka sej för full bland folk man inte känner..

jag tror jag fått öron inflamation fast bara i ena örat hehe det vänstra inte alls skönt plus att det gör ont i halsen oxå på vänster sida min halsmandel e helt svullen på den sidan :(
ska man behöva gå till läkarn nu då jobbigt, får krurera mej me honungsvatten och halstabletter och andvända mössa får det bli nu hehe..
 



Bra låtar: 

Dj ironik - stay whit me <3.
Guru josh project - infinity 2008.     lyssna och ni får dömma själva tror ni har hört dem men ändå hehe :P 


nu blir det tv 
pussar // mika




 


Fredag


idag e det fredag slutet på veckan gött fast jag ska ju ändå jobba hela helgen men ändå hehe :P.. det e ändå gött me helg.
jobbar på bergvik idag 15.30-20 :)

fick mina kläder från NELLY förut hehe :P det gick inte mer än två dagar hehe vikken service :D blev nöjd me resultatet i alla fall hehe det va värt pengarna så säga :).
så det blir nog att man beställer där ifrån nån mer gång fick faktiskt 50 kr rabatt på nästa köp så hehe den måste man ju andvända nån gång :P..

kan inte sluta tänka på Mamma Mia hehe man har låtarna i huvve hela tiden.. vakna av att jag börja sjunga mamma mia haha.. knäppis ja e men filmer man tycker om sätter sej verkligen hehe....

detta väder blir man ju bara less på :( det e så tråkigt man orkar inte nått ville inte göra ett dugg. det e bara grått det regnar inte eller blåser det e bara allmänt trist ute och halv kallt hehe.. vinter kan lika väl komma nu än att det ska va så här. fast det e väl lite för tidigt för snö kanske...

jag behöver piggas upp känner jag

Mamma Mia

den va verkligen super bra, me like hehe :D så har ni inte sett den rekomenderar jag verkligen er att se den eller rättar sagt ni MÅSTE se den hehe, den va rolig, romantiskt,lite sad men mest rolig :P jag och emelie skratta nog mest av alla i hela biografen hehe men alla skratta hehe... kan tänka mej hur kul sing a long filmen kommer va så det ska bli vårt nästa biobesök nu tror jag hehe man kan ju låtarna så man vill ju verkligen sjunga me hehe ja det måste man ju bara gå på hehe...

idag annars har jag tatt det lungt på förmiddan elle jag har ju städat men jag ha softat runt och damsugat me myskläder liksom hehe :P sen vi halv 5 gick jag te lamberget och te friskis och träna en timme :) va jobbigare denna gången men tycker det e så kul me och så känns det så bra efteråt sen va jag hemma vid sju tiden då Emelie kom 10 över så det va bara att hoppa in i duschen och göra sej i ordning och sen ner te stan :) va ganska tidiga men ville va säkra på att få plats så vi satt på donken käka faktiskt inte utan bara vänta tills vi kunde gå in.
har precis komme hem nu typ och ska snart lägga mej :) 
på lördag kanske Emelie kommer hit och sover över trevligt trevligt då det e så tråkigt att va själv specielt en lördag kväll.

nu får det bli sängen jobb i morn och hela helgen..
puss o natti natti

tråkigt väder :(

go förmidda :) fast för mej e det fortfarand morron då jag kom upp för en halv timme sen hehe :P sover så himla gott i denna sängen och idag ska jag byta sängkläder så kommer nog sova ännu längre imorn hehe :P 
ska käka frukost snart sen blir det städa diska,damsuga,skura,vika tvätt,byta i sängen mm hehe så jag har att göra tills jag ska på friskis..
igår kväll beställde jag faktiskt kläder från NELLY.COM :D mest för att testa bara hehe så det stod att det skulle ta 2-3 dar och det e ju suveränt om det e här så tidigt hihi :P..

ska jobba hela helgen fre,lör,sön så jag missar eds marknaden oxå :( alla ska ju dit fuskigt... sen börjar älgjakten te måndan men då ska jag se om jag kan va hemma några dar kanske om jag inte får nått mer jobb då.
får hålla mormor sällskap sen blir det soppa mmm lika gott varje år :D...

nu ska jag käka frukost
puss // mika

Äggröra :P

hej hej

idag e det onsdag, kom upp till karlstad i går kväll och idag har jag jobbat på bergvik te 15.45 sen ha jag handlat mat och sen åkte jag hem :) och hemma har det inte blitt mkt gjort jag tänkte att jag sparar de till imorn då jag e ledig hela dan.
ska till friskis imorn men det e inte förrän på eftermiddan, sen ska jag på bio me emleie :D äntligen ska man få se Mamma Mia hehe ska bli skojsigt.



Göteborg

åkte ner te götet i fredags efter jag hade slutat jobbat på duvan så jenny kom och stängde för mej :)
va en lång och tråkig tåg resa ner te göteborg men det gick ju de me va framme i gbg 21.40 typ sen tog jag bussen till wieselgrensplatsen där jag gick te maddes jobb på bowlingen elle ja hon fick möta upp mej för hitta inte hehe.. satt där nere te 23 typ sen gick vi hem te henne köpte me mat från donken först hehe :D
tjöta en del så vi la oss inte förrän ett typ men då börja maddes granne att ha fest och spela värsta hög musik så det gick inte att sova, stackars madde säger jag bara om det e sånt varje helg.
på lördan vakna runt 10 s¨vi gick nästan direkt ut och handla maten och lite dricka och sånt hehe sen blev det soft hemma hos madde me god mat och bra musik hehe :P
senare gick vi ner te callo, maddes syster och hälsa på lite, gjorde kokosbullar :) sen efter vi vart där gick vi te maddes andra jobb whoopsi och tog en cider, sen va det bowling 21.30 :D mkt trevligt fast jag förlora rätt stort hehe :P
åkte in te stan vid 11 nån ting och gick till underbar tror jag det hette.. va inte så stort men ganska mysigt ändå va dock inte där så länge utan vi åkte hem rätt snart käka på donken igen hehe sen blev det sova.
åkte hem från madde vid ett tiden.
hemresan blev mer än komplicerad.. först fick jag ingen biljett ur den jäkla apparaten det stod att det va fullt på tåget och att jag skulle välja en annan avgång men nästa gick inte förrän sent så jag tänkte att jag får väl betala på tåget då även om det blir dyrt. men tåget blev försenat en halv timme det va hur mkt folk som helst på perongen. när väl tåget kom va det "lodis" vagnar hehe typ sånna som går mellan göteborg - lerum spårvagnslikande och folk blev irriterade och det blev smock fullt på tåget jag fick sitta i gången. det gick alltså inte att gå i gångarna för det va så mkt folk.
så fick vi åka ända te mellerud där vi fick byta till buss mot vidare färd.. och det blev kaos även där va ju jätte mkt folk blev 5 stora bussar tror jag. tur attjag bara skulle te åmål säger ja hehe..
men på grund av allt detta så slapp jag betala och då gjorde det ju mej inte ett dugg att det krångla hehe :D

lite bilder

    
         

lite kort från helgen i gbg :) madde, jag, söta dennis,maten, drickan och bowlingen hehe




ojojoj nu har jag skrivkramp hehe :P nee men jag ska inte sitta här mer nu, greys idag :D
pussar // mika

Hemma på landet :)

hej hej

är hemma i torrskog nu en kort stund ska redan tillbaka till karlstad imorn kväll igen, tomas ringde förut och sa att jag skulle jobba ons 9.45-15.45 bergvik så så e det ingen vila.
det e konstigt e man hemma i torrskog då ringer han förbaskade mej fan alltid ursäkta svärdommen men e man i karlstad då hör de inte av sej konstigt det där frågan e hur länge man står ut egentligen. har i alla fall skrivit ut en massa CV idag och gjort personligt brev blev riktigt nöjd så nu blir det att gå ut och ragga jobb hehe :P..

idag har jag vart hos mormor och morfar hela dan elle jag åkte dit vid 12 tiden när jag vakna hehe :P.. har vart ute och gått i solen och käka en massa hehe som man alltid gör när man e där.
imorn ska jag följa me mormor och handla i bengtsfors, se om man stöter på nån på "bengan" haha sen blir det hem och packa och sen iväg te årjäng där bussen går ifrån 17.10.

har vart i göteborg hela helgen ha vart mkt trevligt men kan berätta mer sen när jag komme upp te karlstad denna datorn e så himla seg och så ska jag ner och käka kvällsmat nu.

Natti Natti // Mika

Göteborg :)

idag blir det gbg :) fast först ska jag jobba på duvan 13-18.45 hehe... måste packa och diska och sånt nu innan jag åker för går ju direkt från jobbet te tåget sen.
igår kväll blev det sent kl va väl halv ett innan jag kom i säng :/ så ha precis gått upp nu.. det jäkla täcket ha korvat sej nått kopiöst så det gick ju inte att sova längre och orka inte rätta till det heller hehe så det va ju lika bra att gå upp så jag får nått gjort innan jag ska ner te stan..

vem åkte ut ur idol igår jag missa ju de?? fast jag va uppe så länge..

puss

Torsdag snart Fredag :D

hej hej

redan torsdag gött hehe... har vart en jobbig vecka på det ena och det andra sättet ska bli skönt att få komma härifrån ett tag och komma på andra tankar :).
för imorn bär det av te götet ner te madde :) ska bli jätte roligt, åker här ifrån 18.58 för ska jobba först på duvan.

idag har det vart tvätten i första hand som jag grejat me, prova torktumlarn idag hehe och det gick ju hur smidigt som helst hehe så det blir det allt te att andvända nu..kännde att jag hade så mkt tvätt idag så det skulle aldrig få plats att hänga upp på toan så det va därför ja bestämde mej för att andvända torktummlaren hehe..
den va ju inte såå svår heller bara man läste noga så va det ju lätt som en plätt hehe..
sen har jag diskat och räknat på mina tider så ska lämmna in lappen idag :P.. va mer än va jag trodde göttgött...

puuhhh det höll på att flyga in en lite blåmes i min lägenhet han satte sej på kanten och va precis väg te att  flyga in då jag fick syn på han och shyssa åt han så han flög ut hehe så nu ha jag stängt fönstret tänkt om jag hade fått in den här fyy då hade det väl blitt skit och fjädrar över allt det va ju liksom ingen stor öppning på fönstret jag hade..

ska snart äta nu innan jag gör i ordning mej måste ner te stan lite innan så jag kan gå upp te mic och lämna in lönelappen :) det e gött att maten e klar så det bara e att värma :P..

kram

ont i huvudet

hej hej

fick rätt mkt gjort idag :) ha städat lägenheten damsugat och gjort rent på toan mm sen va jag ner te ica och handla mat, laga mat så nu har jag mat imorn me :P sen åkte ja te friskis och svettis :)
va tal på att det skulle bli bio oxå emelie hade inte sett mamma mia så vi skulle gå på den men då gick den bara en gång idag och det va 18.20 och jag gympa te halv 6 så va inte hemma förrän kl 6 och då blev det lite tajt så det får bli en annan dag.
nu har jag sutte ve tv kolla på idol och grey´s :D fast har fått sån jäkla huvve värka ajajaj det va längesen jag hade sån huvve värk..
man får väl hålla sig vaken te idol börjar igen men sen blir det sängen har alldeles för ont ihuvve för att sitta här egentligen.

Ledig

go morron elle förmidda :P

idag e det min lediga dag i veckan :) känndes som det va jätte längesen jag va ledig och va uppe i karlstad utan att ha nån ting planerat för dagen har alltid vart nått, typ vart och fikat me kompisar elle vart me nån annan eller så har jag ju vart hemma i torrskog när jag vart ledig såå det känns lite skumt..
har i alla fall bestämt mej för att jag ska te friskis idag :D va ju ett tag sen hehe sen ska jag städa lägenheten..
lollo kom ju inte upp idag för hon skulle va hundvakt hehe de ha skaffat sej en hundvalp jätte söt.. skulle väldigt gärna gå på mamma mia men jag kan ju inte gåå själv hur skulle de se ut hehe :P. kanske får höra me emelie men det känns som hon har sett den redan jaja...
kallt och grått trist väder idag me :( det gör det ju verkligen inte bättre, allt e bara surt nu :`(



imorn ska jag jobba på bergvik 15.30-20 så har även sovmorron imorn :) men jag har tvätt tid imorn me 10-14.... ska bli gött att få tvätta har en del nu sen får man ju se om man har nått snyggt att ta me sej te gbg :)

nu får jag dra igång me städningen innan jag ska dra mej te friskis :P passet var inte förrän 16.30 men jag ska se och hitta dit me :P hade cykeln vart hel hade det inte vart nö problem men om jag ska ta buss kan det blir krångligt.. det blir nog te slut att jag får gåå hehe :P..


kram // mika

RSS 2.0