Äggröra :P

hej hej

idag e det onsdag, kom upp till karlstad i går kväll och idag har jag jobbat på bergvik te 15.45 sen ha jag handlat mat och sen åkte jag hem :) och hemma har det inte blitt mkt gjort jag tänkte att jag sparar de till imorn då jag e ledig hela dan.
ska till friskis imorn men det e inte förrän på eftermiddan, sen ska jag på bio me emleie :D äntligen ska man få se Mamma Mia hehe ska bli skojsigt.



Göteborg

åkte ner te götet i fredags efter jag hade slutat jobbat på duvan så jenny kom och stängde för mej :)
va en lång och tråkig tåg resa ner te göteborg men det gick ju de me va framme i gbg 21.40 typ sen tog jag bussen till wieselgrensplatsen där jag gick te maddes jobb på bowlingen elle ja hon fick möta upp mej för hitta inte hehe.. satt där nere te 23 typ sen gick vi hem te henne köpte me mat från donken först hehe :D
tjöta en del så vi la oss inte förrän ett typ men då börja maddes granne att ha fest och spela värsta hög musik så det gick inte att sova, stackars madde säger jag bara om det e sånt varje helg.
på lördan vakna runt 10 s¨vi gick nästan direkt ut och handla maten och lite dricka och sånt hehe sen blev det soft hemma hos madde me god mat och bra musik hehe :P
senare gick vi ner te callo, maddes syster och hälsa på lite, gjorde kokosbullar :) sen efter vi vart där gick vi te maddes andra jobb whoopsi och tog en cider, sen va det bowling 21.30 :D mkt trevligt fast jag förlora rätt stort hehe :P
åkte in te stan vid 11 nån ting och gick till underbar tror jag det hette.. va inte så stort men ganska mysigt ändå va dock inte där så länge utan vi åkte hem rätt snart käka på donken igen hehe sen blev det sova.
åkte hem från madde vid ett tiden.
hemresan blev mer än komplicerad.. först fick jag ingen biljett ur den jäkla apparaten det stod att det va fullt på tåget och att jag skulle välja en annan avgång men nästa gick inte förrän sent så jag tänkte att jag får väl betala på tåget då även om det blir dyrt. men tåget blev försenat en halv timme det va hur mkt folk som helst på perongen. när väl tåget kom va det "lodis" vagnar hehe typ sånna som går mellan göteborg - lerum spårvagnslikande och folk blev irriterade och det blev smock fullt på tåget jag fick sitta i gången. det gick alltså inte att gå i gångarna för det va så mkt folk.
så fick vi åka ända te mellerud där vi fick byta till buss mot vidare färd.. och det blev kaos även där va ju jätte mkt folk blev 5 stora bussar tror jag. tur attjag bara skulle te åmål säger ja hehe..
men på grund av allt detta så slapp jag betala och då gjorde det ju mej inte ett dugg att det krångla hehe :D

lite bilder

    
         

lite kort från helgen i gbg :) madde, jag, söta dennis,maten, drickan och bowlingen hehe




ojojoj nu har jag skrivkramp hehe :P nee men jag ska inte sitta här mer nu, greys idag :D
pussar // mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0