vila

hej hej

har precis komme hem från friskis nu duschat och klar för en kväll i soffan :).. uggly betty och desperet idag :D..
va ett hårt medel pass idag på friskis och svettis första gången på länge som jag kände av astman men det va ju inte akut fall kända bara av det lite så fick pusta ut några extra minuter hehe...
det e så roligt att se allt folk som e me och gympar det e så olika från 14-70 år.. och en del gubbar som e i runt 50 e hur pigga som helst gympar bättre än en annan och sen finns de ju de som vill skryta lite står längst fram och tror de e bättre än ledaren typ hehe..

på förmiddan idag så åkte jag ner te stan så gick in på gina det första jag gjorde och det fanns kvar i min storlek :) så det blev en sån stickad cardigan :) fanns tre olika färger men det blev den hel gråa tillslut sen blev det ett rött linne oxå hehe ett sånt långt brottar linne mina favvo linnen hehe nu har jag fyra st sånna fast olika färger då hehe :P tänke att rött passar ju bra nu när det snart e jul och så passar ju jag i rött oxå hehe :P..
sen va jag runt och kolla lite köpte mej en mössa på cubus 50 kr fynd hehe... så nu fryser jag inte om örona och huvve :) va inne på H&M och Lindex de håller ju på och bygger om har gjort länge nu men nu e det snart klart och det blir verkligen jätte bra så det kanske blir lättare att hitta nått nu på H&M tyckte jämt det va så rörigt där förut...sen åkte jag hem så jag va hemma redan halv ett så det va en snabb visit, jag fick det jag ville i alla fall :D



imorn blir det lungt, ska sova länge sen har jag tvätt tid kl 14-18 så det blir mysbyxer race imorn hehe :P.. kanske skulle ta och sola oxå men jag vet inte vart jag ska göra de, det måste ju finnas nått på sundsta badhus men alla solar på Solsta men jag vet inte vart det ligger elle e får fråga nån.. nån som vet så skriv gärna :)

nu ska jag laga te nån mat sen ska jag sätta mej framför tv :)
puss // mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0