fann det jag leta efter

Hej hej

idag har det vart en lagomt lugn dag.. kl 2 typ åkte jag ner te stan, kika lite i affärer men kände mej inte alls på shopping humör så det blev ingen ting köpt :/ kolla typ i alla affärer.. åkte hem vid 4 tiden, kände mej allmänt trött och nere för att jag inte hitta nått och en del annat men så skrev syrran att de va klara me pluggandet så hon ville ha me mej ner te stan och kika igen hehe.. och visst ville jag det nu har man ju smak råd me sej oxå suvveränt.. skulle in på systemet men hann tyvärr inte då det stängde kl 18 så vi tog första bästa bussen ut te bergvik och där va det ju öppet så då fick vi det vi skulle ha där sen käka vi på donken faktiskt ( fyy mej)... sen kolla vi i affäer, syrran hitta sej två tröjer på Gina och jag i sista minuten så hitta jag mej en klänning på H&M :D plus en ny bh och strumpbyxer... sååå nu e jag redo för fest på lördag :D blev skita nöjd, det e en svart liten klänning utan band och me en rosett i sidan sen köpte jag blommiga svarta strumpbyxer till de :) super hett :P längtar längtar tills lördan kommer bli så roligt

Imorn jobbar jag hela dagen ute på bergvik 9.45-18 hmm.. hoppas det blir en del folk så att dan går fort det e väldigt segt att stå där 8 timmar annars :/.. sen efter får vi se vad som händer om det blir nått valborgs firande eller inte..
för ett år sen på valborg så firade jag de me dessa tjejer :)



kommer du ihåg Emelie hehe?

Nu ska jag nog göra mej i ordning för natten, ingen sov morron imorn inte så lika bra att lägga sej

puss o go natt // mika






Onsdag 29/4

GOO FÖRMIDDA :D


Kl e redan 11 hihi men som jag sa igår så tog jag mej en lång sovmorron gick upp hlav 10 sen har jag vart ute och gått i ca en 30 min och nu har jag duschat :) ska snart börja me disken oxå sen får vi se vad som händer, går inte mina planer som planerat så ska jag ta mej en sväng ner te stan och möta upp lollo så ska vi gå lite i affärer och kolla om vi kan hitta nått till mej som jag kan ha på mej på lördag på personalfesten :) har ingen aning om vad jag ska ha på mej hmm...  man vill ju alltid ha nått nytt när det e nått, sån e jag i alla fall..

vad händer på valborg då??
jag ska ju i alla fall jobba först hela dan på bergvik men sen då efter?? brukar ju alltid va nått.. men vi får se, det kan ju hända att jag e helt slut efter jag ha jobbat så jag inte orkar gå ut eller göra nått..
Vad ska ni göra?



Nu väntar disken på mej så får nog sätta igång så jag får det gjort :)

pussar // mika





mmm... marabo

Go kväll :)

har inte orkat satt mej vid datorn förrän nu, efter att jag kom hem så va jag vrålhungrig så jag stekte köttbullar och koka makaroner sen blev jag så slö efter maten så det fick bli soffan, så har kollar på Ugly Betty och Desperate nu :D

Börja jobba vid två då bytte jag av Tomas som jobba, hade vart väldigt lungt på förmiddan va inte så fagert i kassan när jag kom så jag kände direkt att detta kommer bli en lång dag. men jag hade fel det gick faktiskt ganska fort det va folk titt som tätt så det blev över förväntan mkt bra i kassan :) sen kom Johanna en sväng och va väl där me mej en halvtimme och tjöta :P.. efter jag hade slutat så mötte jag Helen och hennes mamma utanför mic och de erbjöd mej skjuts hem, bor ju ändå på samma ställe typ, det va ju snällt :)

Imorn e jag ledig om det inte blir nått hastigt att man får hoppa in, men på torsdag ska jag jobba på bergvik 9.45-18 så det e bra att jag e ledig imorn så jag e laddad på torsdag för en hel dag jobb :P..
har inget planerat imorn men jag ska nog ta mej en riktigt lång sovmorron det känns som det behövs, syrran åker tidigt imorn så jag får en lugn morron :)
Nu får det bli sängen e super trött..


saknar och längtar :P

puss o natti natti // mika

Godmorgon tisdag

Hade lite sovmorron idag och låg ända te kl va nio hehe wow :P.. och när jag kom upp soppas sent blev jag lat istället och har inte orkat gått ut och gått min promenad :/ får gå ner te stan sen istället när jag börjar jobba.. 
Jag blev inte ledig idag som jag trodde, Tomas ringde igår kväll och fråga om jag kunde ta eftermiddan på Mic och det e ju klart mer pengar åt mej :P.. blir säkert att man får joba nått mer i veckan me :)
kan tänkte mej att det kommer blir rätt segt idag på mic ändå det va ganska bra på alla butiker igår så idag blir det nog lungt och på mic brukar det alltid va lugnast.

jag önska ju att det skulle regna på natten och igår kväll kom det allt regn HÄRLIGT jag vet inte om det regna hela natten men det regna i alla fall :D och nu e solen framme :)  precis som det ska va...

längtar te helgen :) då händer det mkt, jag vet inte än om jag ska jobba men det blir nog fredan jag jobbar i sånna fall och på lördag så e det motor mässa på LLA så då ska jag och lollo dra dit en stund och kika, Westberg e nämligen där och ställer ut me sin bil :) sen på lördag kväll/ eftermiddag så e det peronalfest på Blue moon bar :D ska blir riktigt roligt, premiär för mej att komma in där, jag har inte åldern inne än men vi e ju ett slutet sällskap så det e lungt hehe.. sen på söndan vet jag inte än om jag ska jobba, det e ju bra om jag får jobba me för det e i början utav månaden men det kanske inte e så himla rockit att jobba efter man vart ute och e bakfull men men det får vi se..
blir en fullspeckad helg i alla fall :D

Nu ska jag ta mej frukost och sätta mej vid tv en stund

puss // mika

Måndag 27/4

hej hej!!

har för typ kanske en halvtimme sen kommit hem efter jobbet.. jobba på bergvik idag 9.45-16.30 då Johanna kom och bytte av mej, halvtimme innan johanna kom va det full rulle i butiken alla skulle ha skor så jag hade kö och det e det inte ofta man har lite smått stressad men det gick bra som alltid hehe :) det e ju rolig oxå när det händer nån ting så det var va bra i kassan nu när jag gick va ganska hög budget idag så vi får väl se, men rullar folk in som det gjorde nu så går det nog fint fint :)

va gött att få komma ut i luften efter att ha stått där inne i värmen i 7 timmar.. det e ju sommar värme ute folk går liksom i shorts och linne, och alla träd e ju gröna REDAN helt sjukt kommer väl bli en torr sommar får hoppas på att det kommer lite regn snart även fast det e himla gött ute nu men det behövs.. det kan ju regna på natten :)

Nu i eftermiddag blir det bara lungt jag e helt slut så blir nog soffan snart hehe... imorn e jag ledig så vitt jag vet så vi får väl se vad som händer imorn :P.. inget planerat än så länge men nått hittar man väl alltid på :)

ni får ha en fortsatt bra måndag :)
pussar// mika

back in town

Hello

Nu är man tebaka i Kd igen då efter en kort visit i Torrskog :) men det va riktigt trevligt att få komma hem lite, kom hem i fredags kväll då, sen på lördan så åkte jag, mor o far till Ed på Edsmarknan.. hade ingen aning om att det va det men hehe det va ju kul att komma dit va en evighet sen man va i ed ju.. träffa och såg massa kända ansikten riktigt roligt :D och det va ju så fint och varmt väder :) helt underbart..
idag har det bara vart en slapp söndag som en söndag ska va hehe. mkt slapp och mkt goo mat hehe och te sällskap utanför fönstret så hade vi piff och puff två ekorrar hehe jätte söta och de hoppa runt och klättra över allt hehe :)
sen fick vi åka te Åmål för syrran hade glömt mobil och nycklar i edsleskog så fick in där sen tog vi tåget 18.46 mot karlstad :)

Imorn ska jag jobba på bergvik 9.45 - 16 el 17 så det va därför jag fick åka upp idag annars hade jag nog vart kvar i torrskog några dagar till men men jag e glad bara jag får jobba lite oxå :P..




pussar / mika

hemfärd ikväll mot skogen :P

jupp efter jag ha jobbat så ska jag ta halv 9 bussen te årjäng så kommer mor el far och hämtar mej :) ska bli gött att komma hem en sväng har inte vart hemhemma på ett tag nu, kommer ju tyvärr inte hemhem under valborg så jag får hälsa på en sväng nu i stället :) Morfar har kommit hem oxå nu så måste ju åka och hälsa på han och se hur det går...
nu ska jag straxt dra te jobbet tänkte bara säga att jag blir hemhemma nu ett tag eller i alla fall tills på tisdag tror jag så inte säkert det kommer uppdateras så bra och i helgen kommer det ju vara kanon väder oxå så ska försöka att va ute så mkt så möjligt :D

ni får ha en super bra helg
pussar// mika

fredag 24/4

God morgon och grattis te mormor som har namnsdag idag Vega :)

Har kanske vart uppe en timme redan men jag har inte vart ute och gått än det får nog bli lite senare har tvättid som jag väntar på nu sen så va jag tvungen att ringa bredbandsbolaget igen (kommer fortfarande ingen faktura) blir knäpp på dom nu har vi ringt 4 gånger liksom och sagt att den ska skickas hit till denna andressen men de verkar ju inte fatta eller så glömmer de bort det...
Idag ska jag jobba på bergvik men det e inte förrän i eftermiddag 15.30-20 så blir en lung förmidda tror jag, Nina skulle komma hit nu snart me så...



igår va det e väldigt bra dag :D
vid halv ett typ igår så åkte jag ner te stan och mötte upp lollo och hennes mor o mormor så vi gick lite i affärer och sen kolla vi in matmarknaden som va på torget :)..  sen gick vi hem te lollo en sväng, vinka av hennes mor o mormor som åkte hem och sen gick vi in te torget igen och träffa Dawda och James.
vid halv 4 åkte jag hem och vid 4 tiden typ kom Jonas hit :) så vi gick tillsammans te kronoparken hem te han.. hemma hos han så träffa jag simon hans sambo/kombo väldigt trevlig :) vi kolla på film och prata.. lite senare gick simon så då blev det mys hehe och vid halv tolv åkte jag hem..
jag pratar faktiskt fortfarande lite göteborgska hihi tar te mej dialekter så snabbt umgås man me två göteborgare en hel eftermiddag så blir det lätt att man tar efter hehe :P.. 
Det blev en riktigt bra och lyckad dag igår som jag hade hoppas på :D

Nu får jag kila ner me tvätten snart
ha en bra dag
puss // mika

Torsdag 23/4

Go morgon :) sovit gott??
idag är det världsbokdagen om det e nån som e intreserad hehe, vet inte va det menas me det men så står det i alla fall..

blev väckt av syrran idag redan vid 7 :/ men jag låg kvar te 8 försökte somna om men det kunde man ju drömma om när hon sätter på tv.. så fick ju gå upp och nu har hon gått, jag gick ner och kolla om det fanns tvättid men det va fullt idag så nu boka jag tid imorn. hoppas syrran e hemma då för de e inte säkert att jag e :)

ska snart ut och gå min lilla morron promenad ska vänta tills kl blir 9 sen ska jag ta mej en promenad runt sundsta tänkte jag :)  sen blir det duschen och sen måste jag diska oxå, blir nog ganska lungt idag fram te i eftermiddag :P
Hoppas på en bra dag hehe :) lite nervös men det ska bli så trevligt

kanske att man skulle ner och kika lite på matmarknaden som e på torget..

Nu ska jag snart dra ut i solskenet
ha en underbar dag
puss // mika


17 again

har vart på bio idag igen hehe :P... saken e så att jag och lollo fick var sitt rabatt kort av hennes mor för ett tag sen (halva priset) och nu går det ut te helgen så vi kände att vi va tvugna att utnyttja detta så nu har vi alltså kollat på två filmer te priset av en :D och det e ju super

vi kolla på 17 Again idag med zac efron och (chandler i vänner) den va jätte bra och rolig hehe.. satt och små skratta ganska många gånger hehe... så den tycker jag me ni ska se om ni inte ha sett den riktigt rolig faktiskt hehe :D



längtar tills imorn =)

puss// mika

Aldrig vart me om förut


Jobba ju på mic idag och det såldes igen ting, alltså det stod NOLL i kassan ända till mari kom då sålde jag ett par klack skor, fatta så jäkla segt, jag stod där ja hehe försökte fribrilt att sälja lite skor men folk va inte på shopping humör idag, och har väl inte pengar heller.. aa fy fan va segt hoppas det va första och sista gången som det blir så..
för Maris skull så hoppas jag att det blir lite bättre me folk i eftermiddag.

Nu e jag i alla fall hemma har nyss käkat det blev makaroner och korv hihi lyxigt värre :P.. blev skita trött nu så ska nog lägga mej i soffan och blunda lite hehe :) sen får vi se vad som händer, syrran e inte hemma än tänkte ju jag skulle träffa en kompis men det blir nog imorn istället när jag e ledig.



flipsyde - when it was good



i like i like :D 

pussar // mika

Onsdag

Go morrn!!

Jobb som står på schemat för mej idag på mitt i city 9.45 - 14.15 :).. hoppas på mer folk idag det e finare väder ute så kanske att folk parvlar sig ut i butikerna hehe :P..  Efter jag ha slutat så blir det väl inte så mkt gjort får se om jag kanske ska träffa en kompis men det e inte säkert.. det blir nog att man e hemma och slappar annars. vad ska ni hitta på idag?

pussar // mika

börjar bli sent..

.. för mej så ska snart lägga mej ska upp tidigt imorn och jobba på Mic :)

idag har det vart en riktigt slapp dag.. jag duscha efter jag hade vart ute och gått sen la jag mej i soffan och kolla på tv, Nina kom vid ett typ så jag fick sitta vid tv hela dan tills jag åkte och jobba då två timmar på bergvik :P... va riktigt segt även om man inte tycker 2 1/2 timme e långt så e det väldigt segt om det inte e några kunder... folk kom den sista halvtimmen och skulla ha skor så kom inte ut ur butiken förrän 10 över typ.. men e det inte lite konstigt, folk har en hel jäkla dag på sig att gå i affärer och bergvik e öppet i hela 10 timmar på en dag men ändå kommer de de sista minutrarna.. ja märkligt märkligt.

Nu e det klart och bokat den 13 Maj kl 19 ska jag, syrran, karin, kristin, sofia och sandra gå/springa vårruset :D vårt lag namn e HNK FASHION  hihi :P (det står för våra efternamn om nån undrar) som sagt det e mkt som händer i Maj Längtar Längtar

Ne nu ska jag borsta tänderna sen blir det sängen

natti natti
puss // mika

Tisdag

God morgon :)

Har i och för sig vart upp e ett tag men hehe :P.. vakna vi kvart över 8 typ och då gick jag direkt ut och gick i en halv timme sen blev det frukost, te och rostade börd mackor me tonfisk röra :P mums mums :) ...
Tråkigt väder idag :( så det blir inte mkt gjort här inte..
17.30 ska jag va ute på bergvik och byta av cathrine, ska hoppa in de två sista timmarna för hon skulle iväg på nått så det e ju klart man ställer upp, och har faktiskt fått mer tider så imorn ska jag jobba förmiddan på MIC :) sen ledig tor och jobba fredag o ev lördag :) gött me lite tider sen efter helgen blir det nog att man åker hem en sväng te "skogen" va ett tag sen man va hemhemma nu...

Väntar på svar från alla håll och kanter allt e så ovisst nu.. man undrar varför det kan vara så svårt att svara ?? väntan och väntan, undra hur mkt tid av sitt liv man väntar.. det e nog en hel del

pussar// mika

fast and furious

Japp nu har man sett den me :) och den va riktigt bra GRYMT BRA :P... snygga killar och snygga bilar kan det bli bättre HAHA... den tycker jag ni ska se om ni inte sett den va ju värd pengarna absolut..



Vi va hela 9 st personer i biosalongen hehe :P filmen har ju gått några gånger förut så de flesta har väl sett den redan hehe.. men lite mysigt va det ju att vi va så få det gör inte mej nått :P
sen fick ju jag spela "hjälte" lite oxå efter reklamen i början så slockna hela duken och det blev svart, satt kanske där i 5 min men inget hände och ingen reste sej heller så jag fick ju gå ut och säga till och då fixa de det allt :P..

pussar // mika

Sol :D

hej hej

Har nyss kommit hem typ, gick ner te Helen 10.30 typ.. hon hade världens finaste lägenhet åå jag blev helt sjuk så himla fin och rymlig och allt va verkligen perfekt mysigt :) blir så sugen på att skaffa mej ett eget place.. blev bjuden på teh så satt vi och prata en stund sen gick vi ut och gick längst älva va jätte fint och gött :) sen va jag me na in en stund te så vi satt och prata och så :) va väldigt trevligt

Nu har jag gjort mej mat och snart ska jag bege mej ut te bergvik och handla mat innan det blir bio ikväll :D

pussar // mika

ny vecka..

.. och påsklovet e slut för de flesta, tillbaka te verkligenheten.. men för mej så blir det nästan lite lov denna veckan för ska inte jobba nått nästan på hela veckan, ska jobba typ två timmar imorn och sen jobbar jag på fredag som vanligt men annars e det lungt.
idag nu ska jag snart ta en promenad me Helen ska ringa na lite senare, sen ska jag få se hennes nya lya :) innan hon börjar jobba i eftermidda.. efter de ska jag väl försöka ta mej ut te Bergvik och handla lite mat börjar bli tomt i kylskåpet igen :/ mat e väl nått av det tråkigaste man kan lägga pengarna på, det kanske går på 2-300kr varje gång man handlar och så e maten slut inom en vecka typ och då e pengarna borta.. man behöver ju mat men det e inge roligt hur man ser pengarna försvinner...
är väldigt fattig nu så måste ta av mina spar pengar och det har jag verkligen ingen lust till :(

Allt känns mkt bättre idag, syrran kom ju igår och det kändes genast mkt bättre då när man fick lite sällskap.. huvvevärken e borta och det känns inte som jag har några konstiga humör svängningar och det e ju super.. jag har nog vart för orolig och tänkt en massa och då blir inget bra så jag försöker tänka bort de hemska..

det e inte lika fint väder idag i alla fall inte än kanske blir de hoppas hoppas :) man blir så glad utav solen och pigg :D

Puss// mika


mätt mätt

Hej

har komme hem från jobbet nu, har precis fått i mej mat så nu e ju så mätt och trött... va full rulle på jobbet idag så det blev riktigt bra i kassan :D tog mej en alvedon innan jag åkte ner och jobba, huvve har ändå känns tungt hela dan men tänkte inte så mkt på det eftersom jag hade att göra hela tiden sen ringde Nina och gjorde mej på glatt humör :)
nu när jag fått i mej mat så känns det mkt bättre jag hoppas inte huvvevärkent kommer te baka.

resten av södagen blir slapp.. syrran kommer ju senare ikväll oxå.

längtar tills denna månaden e slut för e maj händer mkt skoj :D personalfest, min födelsedag :), kryssning, kalas ja en hel del hehe och i maj e förhoppningsvis allt bra igen.


scorett gänget :)

sugen jag blev på glass nu då hihi kanske ska gå ner och köpa sej en elle?? vikten ja hmm men nån gång måste man få unna sig..

pussar// mika

söndag

Go morron!!

idag ska jag jobba 12-16 på duvan får se om jag klara av det har typ inte sove en blund inatt.. jag la mej me huvvevärk i går kväll och vakna me lika illa huvvevärk det e ju nått som inte stämmer. vakna vid 4 första gången då låg jag bara och stirra typ blunda jag snurra hela alltet vid 7 fick jag gå upp och ta mej ett glas vatten sen somna jag kanske en timme och det har blitt lite bättre nu, men gör jag för snabba rörelser så dunkar det till i huvve och specielt på höger sidan :(
vad händer me mej????

idag kommer syrran upp, känns faktiskt lite trygg att hon kommer för då e jag inte ensam ifall det skulle bli nått e vädligt orolig

jag hoppas huvvevärken försvinner under dan.. nu ska jag äta frukost

// mika

why??

vad har jag gjort för att förtjäna allt detta skit???? allt går imot mej just nu vill bara dra iväg och försvinna från verkligeheten..


  Konstigaste dan på länge, allt kändes jätte bra imorse och när Linda och Lousie kom det va trevligt sen va jag och simma i en timme va skönt men va hände sen? känner mej så ensam vill verkligen hemhem nu skulle kännas så mkt bättre men kan inte.. har humörsvängningar te tusen ena stunden e jag ledsen sen e jag arg,
imorn ska jag jobba så kommer få annat att tänka på och det bra att sitta här i en etta själv har bara ha tv och dator te sällskap e förjävligt...
kan det inte få komma en ljus punkt i mitt liv snart så jag blir glad allt e bara bekymmer just nu.
jag är så orolig

jag vet inte vad jag ska göra resten av dan men ensam blir jag i alla fall

//mika

Lördag

go morron :)

Nu känner jag mej riktigt pigg har sove som en stock hela natten :) jag har redan vart ute på en lite promenad, gick upp på berget här bakom mej och skit vikken fin utsikt och klipppr att man inte vart där förut va ju skit mysigt och fint jaja nu vet jag de i alla fall hehe :D nyss ringde Linda så hon skulle komma hit en stund :) kanske att hon får me sig Lollo oxå så ska väl gå och möte dem måste röjja upp här lite först ser ut som en bomb har slage ner..
sen får vi se vad vi hittar på under dan nån utgång för mej idag blir det inte i alla fall..


Lollo och Linda på nyår <3

Nu ska jag snart dra ut o möte dem ni får ha en fin dag
pussar// mika

gäsp

hej hej

jag har inte hunne me att skriva nån ting på bloggen på hela dan för har haft fullt upp och vart lite här och där... det börja me att man gick upp redan 06.45 i morse och åkte och utgärda ett ärende blev inte den billigaste resan men jag hoppas verkligen det blir bra nu.. sen blev det en promenad i det vackra vädret har vart helt underbart idag :) kom hem och kanska va hemma en timme sen åkte jag och syrran ner te stan, jag lämna in mina skor som jag köpte på Bergqvist :( det va vemodigt att göra det men ni vet kanske anledningen sen trytar det me money oxå så det va bara att görat.. sen fixa vi present te Patrik och så käka i på Wayne´s innan syrran åkte me tåget hem te skogen.. då gick jag te lollo och hälsa på vi va te hemköp och systemet sen fick jag ta bussen ut te bergvik och har nu jobbat 15.30-20... Så nu e jag skita trött ska nog snart lägga mej hihi imorn e jag ledig :) känns bra hoppas på fint väder..

pussar // mika

jag har vart otrogen...

.... och köpt ett par skor från Bergqvist skor hehe det kändes ju inte helt okey att köpa skor där när man jobbar på scorett men nu gjorde jag de i alla fall.. ett par skit snygg pumps och de kosta bara 400kr men jag har inte helt bestämt mej för om jag ska behålla dem de e lite stora men det går ju att fixa men de e oxå ganska höga och kan verkligen mikaela gå i det en hel kväll hehe ja jag har några dar till på mej att bestämma mej...

jobba ju på mic idag 14-19 va skit lungt i typ 3 timmar sen kom det lite folk ganska trögt man går där och trampar och jag märker direkt va ont jag får i ryggen när man står där förlänge me platta skor.. jäkla golv det kunde ju faktiskt va en matta bakom disken det hade ju underlättat lite, imorn får det bli några andra skor att ha på sig...

Imorn blir det upp tidigt tidigt har lite grejer som måste göras.. så ska sätta mej vid tv nu en stund sen lägger jag mej nog straxt jag blir så himla trött nu förtiden, tror jag kommit in i nån trötthets period börjar bli gammal haha :P..

puss // mika

äntligen

Vilken vänte tid det har vart, har vart ganska lång och besvärlig väg men nu ÄNTLIGEN det har lättad en stor sten nu, är så glad

torsdag

Underbart väder vi har i Karlstad idag :D och som vanligt så har jag redan vart ute på min promenad i solskenet, det va jätte gött och varmt i solen så frågan e om man kanske ska lägga sig lite i solen senare innan jag börjar jobba.. idag jobbar jag på Mic 14-19 skulle ha jobbat förmiddan men Jenny ville byta så fine.. mej gör det absolut ingen ting man får sov morron, en timme längre arbetstid + OB så det e bara bra hihi :P..

Nu ska jag få i mej nån frukost men vad??

Har blitt väldigt sugen på att bada så imorn ska jag nog gå ner te sundsta och simma några längder :) det e ju bra träning de me.. försöker att hålla mej fit nu inför sommarn och bikini säsongen börjar och den e allt snart här härligt härligt <3



pussar // mika


ont i huvve

Har nyss kollat på Greýs nu och fick plötsligt jäkligt ont i huvve usch det tyder nog kanske på att jag snart ska hoppa i säng..

jag klara av dagen på jobbet idag me :P.. bytte av Helen som jobba före mej och hon va riktigt förkyld man hörde knappt va hon sa stackare jag hoppas inte jag har blitt smittad. sen har det ändå vart ganska så lungt.. en sak som e rolig eller hysterisk egentligen haha, Ni vet de höga Tiamo skorna svarta me remmar på de e ju SUPER populära alla vill ha DOM... det e helt sjukt jag kan stå och skratta åt de, tjejerna bråkar om dem..  vi fick en ny laddning me sånna skor förra veckan på torsdag tror jag det va i alla butiker och nu är det helt slut igen på mindre än en vecka... jag sålde de två sista idag.. folk ringer och frågar hela tiden om de jäkla skorna...
hysteri alla kommer gå runt i sånna te sommarn och hur kul e det på en skala, vi ska faktiskt få en laddning te så ni tjejer som inte fick denna gången vänta te i maj för då kommer de igen...

ååå nu måste jag ta en alvedon sen får det nog faktiskt bli sängen är ganska trött

pussar o natti natti // mika

Onsdag

Mitten på veckan är här redan hehe fort de gååår :P... jag har redan vart ute på min morron promenad, Kunde inte sova längre för nu e syrran här igen och hon och hennes jävla alarm jag blir galen så jag kunde faktiskt inte sova längre sen blev jag så förbannad så jag gick ut annars kunde jag ha smält te na... va ute i nästan en timme :) va jätte skönt men när jag kom in igen kändes mina ben som spagetti, nu har jag i allafall duschat så nu känns det bättre.. nått som e störande e att syrran fortfarande e hemma och det ska hon visst vara nu oxå hela dan för nina skulle jobba så nu sitter hon och läser här och ja jag får sitta tyst som en mus fan va jag hatart JAG VILL HA EN EGEN LÄGENHET...

ska jobba idag me men börjar inte förrän halv 4 så jag får ju va hemma ett tag te  :/ måste diska men det får jag väl inte göra för då stör jag na... då kan det lika väl se ut som en svinstia här

Blir inte ni oxå irriterade på era syskon eller e det bara jag??

Min outfit nån gång förra veckan :P


Scarf: MQ
T-shirt: veroModa
Linne: Gina
Jeans leggins: VeroModa

pussar // mika


Go kväll!!

Uhhhugamigen va trött jag e men jag vill uppdatera innan jag går och lägger mej :)
Idag:
Jobba 9.45-14.00 på mic sen kom Jenny och bytte av mej, va lungt hela förmiddan inte större me kunder tyvärr.. den som va lite roligt eller läskigt va att det kom in ett fyllo i affärn han gjorde ingen ting mot oss men han satte sej i en fotölj och sten somna hehe... fick ringa vakten, man vet ju inte va han kan hitta på om man väckte han.. vakten fick teslut väckt på honom efter några ryckande och rytande hehe :P..
Efter jag hade slutat så gick jag me Mamma och Camilla som va i stan, träffa Linda och NIna så då gick vi te kebabhouse och käka :)
sen gick vi runt i affärer i stan och ute å bergvik, jag köpte inget men mor och camilla köpte dessto mer hehe hela bil va full jag lovar :P.. jag tror inte mamma vågar kolla på kvittona då får hon väl en chock galna fruntimmer haha :P..
men det har vart väldigt roligt, va hemma här vid 8 och då blev det ugly betty och dessperate.
Nu ska jag sova sova sova innan jag somnar här har vart mkt idag,helt slut..

puss

Tisdag

go morgon :D

Nu e påsken slut och det e en vanlig Tisdag i da hela dagen :P... jag sitter och äter frukost nu och om ca en halv timme ska jag gå ut te bussen och åka ner o jobba, är på Mic idag 9.45-14.15.
Mamma och Camilla o Syrran e på väg upp nu oxå :) kul att camilla är me.. de e nog snart uppe skulle jag tro för syrran skulle direkt te skolan nu innan 10.
jag vet inte va vi hittar på i eftermiddag men det ger sig ska väl va me dem i alla fall...

nu får jag skynda mej

puss // mika

Playstation 2 + Singstar

Jaaaa nu äntligen e det mitt + ABBA skivan som jag fick till... va ett jäkla mas att få igång det bara, det ville sej ingen ting för mej, jag menar det ska väl inte var så svårt men te slut fick jag allt i den dumma scarten som jag trodde va för stor hehe men efter ett tag då gick de :D Tack madde såå nu har jag sutte och gått igenom alla låtar nästan det gick inte så jätte bra haha vill ha mer skiver får fjäska lite me mamma om hon kommer imorn ;)  skulle vilja ha disney oxå <3 
jag e i alla fall super glad att jag änteligen har skaffat mej det hehe :D det e ju så roligt om man e fler då och värsta bra förfesten grejen :P..



Jobb som gäller resten av veckan men har bara halv dagar så det kommer bara bli kul :) och gött me pengar fram för allt :P.. det behövs :)

snart e det färjan :D

pussar // mika

annandag påsk

Go morrn!!

Nu e snart påskhelgen slut och det betyder att det börjas jobba igen för de flesta, förutom de som har påsklov denna vecka då..
Jag har redan vart ute på en 40 min promenad :) va skönt att röra på sej, efter denna helgen behövdes de :P har gottas oss en hel del me snacks och dricka...  nu har jag duschat och sitter just nu me en skål flingor och mumsar i mej sen ska det väl diskas och göra mej i ordning för att åka ut te bergvik, jag ska inte jobba utan köpa playsation 2 + singstar mickar + ABBA skivan :D kom ett erbjudande i går att de säljer ut i paket pris för 1299 :- det e ju skit billigt så bäst att passa på gäller bara denna veckan och jag har velat haft det länge nu så ja i eftermiddag e den min :)..

Mamma och Linda skulle komma upp me men om det va idag el imorn kommer jag inte ihåg men jag tror de skulle komma imorn hehe :P
 bra minne man har (inte)

Fick ett samtal i går natt.. skräll att nån ringer och väcker mej som jag sagt förut så tycker nog folk det e kul att väcka mej :/ men det va trevligt att prata me han  va ett tag sen även om det va svårt att höra va han sa ibland eftersom han va på ankan :P.. 

puss// mika



påskdagen

Nu har Linda och Tobias åkt te billingen så nu e jag ensam och Syrran kommer väl inte förrän imorn eller på tisdag skulle jag tro.. Har fått jobb hela veckan i alla fall känns väldigt gött :D

Jag och Linda gick och köpte oss varsin glass förut och satte oss på en bänk i solen :) jag köpte den nya magnum temptation (typ magnum mandel).. den låg i en liten kartong och glassen i va ju inte alls stor och kosta hela 22 kr :/ nee första och sista, visst va den god men då kan man lika väl köpa en vanlig magum mandel..



puss// mika

super bra helg :D

Haft en helt underbar helg :) Vädret har vart kanon alla dagarn och att jag ha spenderat dem me Linda har vart jätte roligt :) vi vakna 11 idag =O så sent har jag inte gått upp på länge hehe... vädret e jätte fint så vi satt ute i solen en stund bara att det blåste lite kylit så vi gick in igen...

Igår efter vi hade åte mat och linda hade tatt en tupp lur så gick vi ut och gick och satte oss på några gunger i solen underbart :) sen gick vi hem och då duscha vi och börja göra oss i ordning för nästa utekväll :) 8.30 åkte vi ner te stan så gick in på harry´s lite före nio :P.. fick nr 1,2 där vi hängde in jackorna även idag samma va det igår :P.. sen köpte vi och varsin dricka och satte oss vid ett bord efter en stund kom jonas och satte sig me oss och tjöta lite innan han skulle börja jobba vid 22 :)  sen kom Tobias och totte (christoffer) hade jätte trevligt hela kvällen satt för det mesta där nere och prata :) halv ett typ fick tobias för sej att det fanns en pub som det va gratis inträda på som vi skulle gå till men det va inte öppet där så vi gick hem te tobias och de spela gitarr och sjöng för oss hehe :) va jätte mysigt.. de har ju haft en band förr och totte va sångare i bandet så det va ju bara upp te bevis sa vi hehe :P.. han sjöng jätte bra man smälter ju när killar kan sjunga eller hur?
halv 3 gick jag och linda te bussen så va väl hemma lite före tre så kanske inte så konstigt att vi sov så länge hehe :)..

ni får ha en fin söndag :)

puss// mika


harry´s

Hej hej

Idag e det en underbar dag jag och Linda vakna vid 9 typ så vid 10 gick vi ner te stan, kolla lite på H&M, Linda fick sej en bikini och en tröja sen gick vi te hemköp och hämta ut lindas skivor..hon köpte melodifestivalen skivan och när vi kom hem så va det inga skivor i :/ så de va dem vi hämta.. sen fick även jag mej en tröja på Vero Moda :) och så köpte vi lite skavsår plåster oxå hehe :P...
när vi kom hem igen gick vi ut och la oss i solen och stekte i typ två timmar va underbart hoppas man har fått lite färg hehe :)
va fullt me folk i stan det va påskparad och på torget va det uppträdande.

Igår kom linda vid 16.50 då gick vi först te Lollo och hälsa på en stund och Emelie kom sen oxå, vi va inte där så länge så vi gick hem, väl hemma blev det lite tjöt och dricka sen gjorde vi oss i ordning och vid 8.30 drog vi ner te stan och gick in på Harry´s :D va inte så mkt folk men jag och linda satte och vid baren och då träffa vi vår nya kompis bartenderna jonas :) jätte trevlig, vi hade jätte roligt skratta och sjöng och vi blev bjudna på drinkar och dansa ja det va verkligen en lyckad kväll te en början innan Linda börja må dåligt så vi fick gå hem va hemma vid halv 1 typ..

idag blir det harry´s igen :) och jonas jobbar idag oxå mkt trevligt, idag ska vi försöka va kvar lite längre hehe så ingen sprit te linda denna gången hehe :P


Linda från igår på harry´s :)

darin - run away

låt som går just nu nästan jämt i mina öron :P



visst e den bra??

Nu ska jag snart sticka ner te stan och hämta skorna sen handla maten.. har skurat alla rum nu och toan e helt klar sen har jag diskat  och nu sen ska jag bara röjja undan lite och ta in tvätten..

Pussar

Långfredan

God morgon

man hör på namnet att detta kommer bli en lång dag :/ men jag har lite att pyssla me som sagt måste städa städa städa... diska,dammsuga,röjja,skura,vattna blommor, tvätten mm sen måste jag ju ner te stan en sväng oxå och se om skorna e klara så jag kan få hem dem och Handla mat måste jag me göra.. 
Blir nog ingen utgång för mej idag men imorn ska vi ut :D
jag har vart riktigt sugen länge nu på att gå ut jag har inte vart ute sen vi va på scotts typ eller i alla fall inte druckit sen jag va där, stolt över mej själv hehe så jag e sugen helt klart på ett riktigt party :D

Nu måste jag börja nån stans annars får jag aldrig nån ting gjort :P..
puss// mika

Skärtorsdan

Hej hej :)

Förlåt för att jag vart så lat och inte orkat skriva tidigare,
 liten om dagen: åkte ner te stan vi halv 2 typ skulle hämta ut skorna tänkte jag hos skomakarn men när jag kom dit märkte jag att kvittona va borta så det gick inte så bra får gå dit imorn har fortfarande inte hittat kvittona men han vet ju vem jag e så jag hoppas att han hittar dem :)...
sen börja jag o jobba på mic vid 14 va tomas som va där och två praktikanter men de gick i samma veva som han, innan tomas gick så va han ner och hämta en hel pall me kartonger så jag hade lite att göra men jag e såå snabb asså hehe så tomas blev riktigt imponerad att jag hade fått in så mkt redan då vid halv 5 när han kom och bytte av mej så jag fick ställa mej på duvan de sista timmarna.
sen åkte jag hem va jätte mkt folk i stan, Färjestad hade ju kommit te torget och visat upp sej så det va en del folk hehe 10-15000 pers men jag missa ju hela spektaklet eftersom jag jobba men Lollo skicka jag ut så hon tog en massa kort och här kommer  lite =)

Foto: Louise Jakobsson


  






 

HELT UNDERBART önska ja va där men alltid när det e nått jobbar man..

tack lollo för alla fina bilder

Nee nu börjar jag bli riktigt trött, har en del att pyssla me imorn måste städa hela lägenheten det ser ut som en ja vet inte vad hehe men jag vet i alla fall att det inte kan se ut så när Linda kommer imorn :D
sen måste jag handla käk och hämta ut skorna.

Natti natti puss// mika

fel av mej..

.. färjestads laget kommer te torget idag kl 17.00 missa inte de :) kommer nog bli ett väldans drag :P.. jag missar det dock för jag jobbar :( jaja jag har skickat ut lollo så hon ska ta kort åt mej hihi

God Morgon

En underbar morgon, e inte så fint väder men glädjen att färjestad vann SM-GULDET igår har väl inte lagt sej riktigt än hehe :P...
 tänkte visa lite bilder från igår :D



   


kolla galningen på busstaket


det va skjukt mkt folk ute och vikket drag ni missa nått om ni inte va där



Idag ska jag jobba på mic 14-19 va meningen att jag skulle jobba på bergvik nu på förmiddan men då ville jenny byta så då tog jag hennes tid på mic...
innan blir det bara lungt ska diska kanske :P.. Syrran har redan åkt hon åker hem te skogen idag så blir själv hela helgen om jag nu stannar kvar men det lutar väl åt de.

Imorn kommer laget ner te torget me så då måste man ju dit och kika och fira gänget :D

puss// mika

SM-GULD !!!!!!!

Fan va gött att Guldet hamna hos Färjestad i Karlstad :D detta har vi längtat efter...
det blev 3-2 till slut det va en nervkittlande match ooo så spännande, de sista minutrarna va ganka så plågsamma men när slutsignalen gick VIKKEN LYCKA :P

Jag och syrra åkte direkt ner te stan efter det slutat och det börja redan i bussen på väg ner mot stan hehe vikket ös alla i bussen skrek och sjöng men god hjälp utav busschaufför som va på G :D
och nere vi torget ska vi inte ens tala om vikket drag det va hehe... en massa jävla bilar och flaggor högt och lågt,  tusen me folk det lät typ tuuut tuut tut tuuuuuut tuuuuuuuuuuuut hela tiden :D
och bilkön hehe den va en syn man aldrig kommer glömma '
allt va helt fantastiskt går nästan inte att beskriva

en hyllningslåt till vårt fin fina lag och bästa Gustavsson


Kul Kul

Hemma en sväng mellan varven hihi ska nart åka ner te stan nu och ta Cathrines sista timme på duvan sen blir det HOCKEY :D  det e nog tyvärr fullbokat överallt så ska åka hem och kolla på hokeyn här sen om de vinner blir det me rask färd ner mot stan :)
VI HOPPAS PÅ GULD


Onsdag = Jobb

Uppe me tuppen e jag nu, har precis duschat ska snart ta mej frukost.. jobb som gäller idag :) gööööttt :p...

Färjestad vann igår efter förlängnigen fan va underbart hehe :) 3-2 blev det te Färjestad... Skulle va himla roligt om man satt på harrys eller nått ikväll och kolla på matchen för om de får GULD skulle det va skojsigt att sitta där nån som e på??? är säkerligen en del folk som e ute då

Trist väder idag det e tur jag jobbar då, det kanske blir bättre sen men nu e det jätte grått ute ser ut som det har regnat oxå, ja det kan ju inte va fint alla dar och regn det behäver vi ju me kanske :P... bara det inte stör mej så e det fine :)

Nu ska jag käka frukost sen ska jag göra mej i ordning..

pussar/ mika

Hejja Färjestad

Kollar ni oxå på hokeyn?? första perioden e slut nu och tyvärr leder HV71 nu me 1-0 men jag hoppas Färjestad kommer igen nu.. jag menar det e hemma matcher nu två ggr i rad och tar de båda e det GULD te Färjestad hur gött hade inte det vart :D
så hjälp till nu och hejja fram dem, det ska jag göra i alla fall





När kl va ca halv 3 skicka sandra ett sms att de va på väg te Karlstad så det va bara att göra sej i ordning och vid 3 typ så möttes vi upp och gick i affärer en massa hehe :P.. sandra hitta nya jeans,en tröja,parfym, lite smink och troser så hon stor handla hehe :P... jag hitta mej oxå en tröja faktiskt blev en piké tröja från Gina riktigt goo i like it. När kl närmade sej 6 så blev wassberg hungrig så de skulle åka te våxnäs och käka och tanka bilen så Sandra körde först hem mej i sin fina pärla hehe va folk kolla men jag säger inget om det för det skulle jag me gjort den e super fin nu :D

har nyss laga mat te mej och syrran det blev wok me nudlar.. kanske inte världens godaste men det funkar så nu har jag ju i alla fall mat låda tills imorn när jag ska jobba på bergvik 9.45-15.45 sen ringde cathrine, så nu ska jag ta hennes sista timme på duvan för hon va tvungen te att åka iväg och en timme extra tackar man inte nej till:P..
så lite jobb som jag har nu :(...
Träffa Helén idag me och inte vart som helst utan hon jobba på GIna så nu har hon fått jobb där oxå plus att hon jobbar nästan hel tid på scorett fick inte ihop det riktigt men jobbar hon där tycker ja jag kan få hennes tider på scorett eller vem har dem nu?????? 

ha en fortsatt trevlig tisdag :)
puss // mika




Tisdag

God morgon!

vakna av en underbar morgon idag me så det va bara att kliva upp och ta på sej och ge sig ut, fick även me mej syrran idag på en promenad. Vi gick över te rud och gick runt Kyrkogrån, Linda hade inte vart där nån gång så fick ju visa henne Karlstads Största kyrkogård jag vet inte om det e det men det tror jag nog den e stor och det e väldigt fint där.. sen när vi kom hem så börja vi me att röjja undan och städa lite linda dammsög och jag diska och plocka lite och nu har vi vart nere me tvätten oxå så det e full rulle på Ulvsbygatan 27c :P...
Nu är jag dock själv hemma för hon skulle träffa Nina och de skulle interjuva nån.. gött att va sj men som vanligt stack hon ju från tvätten så ännu en gång får jag tvätta KUL....
Sandra kommer ju idag me vet inte när hon kommer men det e väl på eftermiddan efter hon slutat skolan.
så jag ska bara ta det lungt ska gå bort och slänga lite soper och tidningar mm sen oxå...
ut i solen me er nu :D

Puss // mika




Längtar o Väntar..

... på att nått ska hända, nått roligt nått bra, vill bara ha nått att göra, nu känner jag likadant igen som jag gjorde när vi kom hem från danmark att allt bara e så trist.. vill att nått kul ska hända..TA MIG HÄR IFRÅN

Ja jag har ju i alla fall fått gjort lite idag jag har vart ute en hel del då jag va ute och gick imorse sen åkte jag ner te stan och lämna in skorna och då ringde Tomas oxå så det har blitt lite ändrade planer.. jag ska inte jobba fredan för den e som en söndag så då skulle tomas ta hela dan sj på bergvik så nu ska jag jobba ons förmidda på bergvik istället så jag får lite tid och min söndag e det ju men då va det stängt på duvan huset så jag e ledig hela helgen.. det e ju lite tråkigt men det e ju ändå gött att jag e ledig hela påskhelgen.. har inte riktigt bestämt mej än va jag ska göra om jag ska åka hem eller stanna kvar för Linda ringde igår och hon skulle antagligen komma upp i helgen och ville hitta på nått så jag får se hur det blir Ellen ville ju även oxå att vi skulle göra nått,, svårt beslut
Sen gick jag hem från stan i det fina vädret satte mej även ner på en bänk i solen och götta mej en stund hihi :) I LOOOVE SUNSHINE :D
här hemma har syrran sutte me arbete hele dan och ja ha fått sutte vid tv hela tiden, kollar ut på det fina vädret hela tiden och önskar......

Imorn kommer Sandra hit :) premiären för henne att åka upp te karlstad själv i sin klarblåa volvo hihi :P.. hon får allt ta me mej på en ragg imorn :P... har tvättid imorn me och måste diska och så innan hon kommer.

Pussar// mika

Måndag

Go morron :)

vikken underbar morron vi har eller hur?? jag tog mej en 40 min promenad direkt jag hade vaknat och det va såå skönt ute Älskar våren.. Nu har jag duschat och ska snart göra mej i ordning och åka ner te stan ska lämna in två par skor te skomakarn som ska klackas om sen ska jag se lite hur det blir på Fredag när jag ska jobba det e ju röd dag och vet inte hur det e öppet och det måste jag få reda på...
Annars idag blir det nog bara lungt ska nog va ute en hel del ska nog ta mej en promenad bort te friskis och fylla på mitt kort så jag kan börja träna igen sen så ska jag betala in te kryssnigen idag :D  gud va jag längtar :P...


Lägtar te sommarn
detta e på böda sand på öland så himla fint måste ju besökas iår...

pussar // mika


i karlstad

jupp nu har man komme hem te lägenheten igen, kändes lite tråkigt att åka ifrån "skogen" oxå det e ju helt underbat att va hemma i torrskog nu när det e så fina dagar som det har vart..

Igår så åkte jag te Martina vid halv tolv typ.. när jag kom dit möttes jag av ett glatt göteborgs gäng :D va riktigt roligt att träffa alla igen Martina, Johan, Hans, william och Håkan och Gun och Kent :D
vi åkte fyrhjuling och grilla krov  (första gången i år) :) satt uppe vid björnidet och njöt av solen me en cider i handen ;) sen blev det även lite luftgevärs skjutning hihi jag va inge duktig men det va kul :P träffa en av tio.. det va asså en liten grej som satt kanske 50 meter in i skogen så det va inte så lätt jag e glad jag träffa en i alla fall :)
vid fyra åkte de på kalas så då åkte jag hem och då hade patrik och Syrran kommit, vi åkte ut en sväng te bygdegårn och kolla in nybygget blir jätte bra stort kök och bastu :D

Idag vakna man upp av inte lika fint väder det blev finare fram på dan men det blåste så fruktansvärt mkt så det gick ju inte att va ute.. så måla påskbrev och löste korsord typ hihi sen kom sandra en sväng oxå :)
Och nu e vi här i stan, åkte buss från Årjäng

nu ska jag kolla klart på wipeout :P..
puss// mika





Lördag

Ja nu e det redan Lördag, va fort det har gått känns inte som jag har vart hem hemma så länge hihi men imorn åker jag väl upp te Karlstad igen skulle jag tro..
ska försöka komma iväg och träna och sen har jag lite räkningar och sånt som måste betalas.

Igår: Åkte en sväng te mormor på förmiddan ändå blev så tråkigt att va hemma själv så när jag kom dit så stod hon och baka :) så då fick man ny bakad kaka mums mums :D  Vid halv 3 åkte jag ner te Bengtsfors, så hämta jag upp Ellenor och Maria på dalia, sen åkte vi hem te Éllen och hon bytte om och sen åkte vi in te kickis, där träffa vi Elin och Emelie så då satt vi me dem och tjöta :) när vi hade sutte där i en timme typ så gick jag och Ellenor ut och gick nere vi parken och sågudden va ju jätte gött väder :D sen träffa vi Emma som kom så då stod vi och tjöta ett tag :).. sen gick vi te systemet och då träffa vi Albana och Dielsa :D
träffa mkt folk hehe riktigt trevligt har inte sett dem på jätte länge typ. och troglitvis nu så har vi fått me oss fyra till som ska me på kryssningen :) Emma, Elin, Amanda och Ida :D jag hoppas alla kan nu skulle va jätte roligt om vi blev alla..
sen körde jag hem Ellen och då satt vi på hennes trappa en stund och prata gamla minnen mm hihi :).. vid 7 typ åkte jag hem då ringde sandra när jag va halvägs hem så då va hon och Robin ute och crusa hehe så jag kom i kapp dom så stod vi och tjöta en stund :)  det va en trevlig dag igår mkt roligt att träffa alla :D

Idag ska jag åka ut te Martina som kom i från Gbg igår henne har jag inte heller sett el träffat på evigheter så det ska bli riktigt roligt  ska snart ringa och se om hon e vaken :)..
hoppas solen kommer men det tror jag molnen börjar lätta lite men det e ett väldigt dis fortfarande.

Pussar // mika

Fredag

God morgon :)

idag e det 3 april och början på helgen =).. idag ska jag åka ner te bengtsfors på eftermiddan och träffa Ellenor och co :) blir nog en fika på kickis som alltid :P.. ska bli trevligt att träffa tjejerna igen va ett tag sen.
innan jag åker ner så blir det nog inte så mkt gjort ska va hemma i alla fall, om bara solen kunde komma fram snart så ska jag gå ut och ta mej en promenad :)...
och ikväll kommer väl Sandra hem så då kanske man åker dit en sväng och lämnar presenten...

ja dan kommer nog att gåå idag me hehe :P..


hitta en gammal midsommar bild på
Elin,Katrine,Annika,Erica och mej :)
de va tider de

Ni får ha en bra fredag
pussar// mika

Härliga sol

Hej hej

Det har vart helt underbart väder både igår och idag :D det känns verkligen att våren är här..

Igår va jag ju te mormor vi va ute och gick i solen, spela kort och ja tog det allmänt lungt, för det mesta satt vi ute vid väggen i hamocken och stekte i solen hehe elle jag mormor löste korsord :) det va helt underbart och det blåste inte ens så det va säkert 25 grader där vid väggen..

Idag har det vart full rulle, när jag vakna så duscha jag och gjorde mej i ordning sen åkte jag te mormor ställde bilen där så tog vi mormors racer bil :P och åkte te bengtsfors då åkte vi direkt te björkåsen och hälsa på morfar.
När vi kom satt han i terapi rummet och läste jakt tidningar.. usch jag tyckte det va lite ledsamt att se han sitta där inne bland alla andra tyckte inte han  passa in de andra va ju så mkt sämre.. vi gick me han te rummet sen satt vi där och prata och sen kom mer torrskogs folk och hälsa på så morfar sken upp som en sol :) sen när de skulle äta lunch då åkte jag och mormor ner och handla maten, först blev det en fika på kickis.
och sen åkte vi te kyrkogårn och tände ett ljus på farmors grav, hon skulle fyllt 88 år idag.
sen va jag me mormor hem och vi laga mat och sen va vi ute me grannarna och gick :) så idag har dan gått hehe nu e jag ensam hemma för Mor och far har åkt på 60 års kalas.
tråkigt att va själv i detta stora huset men jag har ju katterna som sällskap och de ska väl inte bli allt försena mor och far hoppas jag :P..

Joo fan va störd jag blir på min syster jag e glad att jag inte e i karlstad nu. igår ringde hon för då hade ett paket kommit te henne från NELLY och hon kom ju från gbg så hon va sååå orlig för att hon inte skulle hinna ta ut det hon hade nämligen räknat me att jag va i karlstad och skulle hämta ut det och då blev hon typ sur på mej för att jag hade åkt hem hit. sen leta hon förbrilt efter ett par skor, för idag skulle de på nån fin middag så det va en klänning i paketet från NELLy sen skulle hon ha nya skor te de.  och då ringde hon och fråga mej va jag hade för strl på mina nya klackskor för hon tänkte hon skulle låna dom men det gick ju inte för jag har 39 men vet ni va pos huvve gör då joo hon köper ett par lika dana skor fast i en strl mindre... jävla idiot jag sa det na - att hur fan roligt e det att vi har likadana skor.. men lyssnar gör hon ju aldrig.. åååå jag blir såå sur på den kärringen jag vet inte om jag klarar av att bo me na längre hon går mej på  närverna...

Nu blev jag sur igen ska gå ner och sätta mej vid tv och ta nått gött o tugga på..

Pussar// mika


Onsdag

God morgon :)

Vakna upp till ett underbart väder, det är klar blå himmel ute och solen lyser och som det ser ut så blåser det inte ett dyfft heller :D så idag blir det att va ute en hel de.  ska snart gå ner och käka frukost sen ska jag åka bort te mormor och hälsa på och se hur det står till i stugan nu när morfar inte kommit hem än som fortfarande ligger på björkåsen.
ska ta me mormor ut och gå sen vet jag inte om hon behövde handla annars får vi åka ner te begtsfors en sväng. 

igår fick jag min deklaration hem och det va ju inte fy skam hihi :) blev väldigt GLAD

1 april idag oxå hoppas man inte går på för mkt.. sj e jah inge bra på att luras det syns ganska väl om jag gör de.
se upp så ni inte blir för lurade det e inge kul :P..

Igår blev faktiskt biljetterna bokade :D tyckte det va lika bra så det inte tar slut.. ååå det ska bli såå kul  :) det är så nämligen att den 24/5 ganska långt kvar men ändå så ska vi åka på Ciderella kryssning och torrskogsbuss ska köra till te sthlm och ett plus i kanten e att scotts ska spela på båten då :P..



Pussar // mika


RSS 2.0