Friskis o svettis

Hej hej

hemkommen från jobbet :) har precis käka i mej resterande av köttfärsåsen och spagettin som blev över igår :D mums filli babba hehe..  nästan så det e en favvorit maträtt :p. lite barnmat aktikigt kanske man kan tyckte, det va ju alltid det man beställde förr när man va liten när man va på restauranger me mor o far hehe :) gott e det i alla fall :P

har vart riktigt mkt folk idag för att va en söndag.. blev riktigt bra i kassan de gillar vi hihi,så de fyra timmarna gick väldigt fort i alla fall.. helt plötsligt va kl 15.57 när jag kolla på datorn hehe :P.. det betyder att det ha vart att göra idag ;)  En vän titta in en sväng oxå, så vi tjöta lite :P..

om ca en halvtimme ska jag sätta mej på cykeln igen och cykla te friskis o svettis :)...  skäms verkligen på mej själv att jag inte vart där på evigheter nu, ska fylla på min kort igen, så nu ska det tränas :P  ska bli riktigt kul, hade förståss vart roligare om nån vart me mej men det spelar inte så stor roll heller jag presterar bättre när jag e där själv :)..

pussar// mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0