Jävla bilister

Hej

Nu har jag komme hem från en shopping runda på stan :) blev lite mer shopping än va jag trodde, två klänningar, en BH, en stor handuk och så nya skor då :) ... usch där gick det väl en 500 lapp igen :/... nu har jag gjort åt 1500 på bara tre dar vart ska detta sluta hehe Ne nu får det verkligen bli lungt och spara lite man kan inte leva livet varje dag och tro att man har hur mkt pengar som helst :P..  Innan jag cykla ner te stan så städa jag för fulla muggar så nu e det såå fint här :D va riktigt trevligt att kliva in genom dörren nu hih.. sen så lyxa jag till maten lite och åt kycklingklubbor me ungsrostade rotgrönsaker och en goo sås te de mmmmm :)..

Angående min rubrik : cyklade ju hem som vanligt, när jag kommer hit te norrstrand och ska över övergångstället kollar åt båda hållen plus att jag mötte en annan cyklist som skulle över när jag va mitt ute på övergångstället så kommer det en XC90 i fullfart och tutar som fan och vi va två cyklister på övergångstället då.. för det första så körde han alldeles för fort för att vara en 50 väg sen har man faktiskt RÄTT om man e bilförare att stanna vi övergångställena... när jag kommit över så kommer den här gubben och kör upp bredvid mej medans jag cyklar och frågar om jag ville bli överkörd, JÄVLAR vettu idot gubbe... folk tror verkligen att de e nått bara för de har stor bil. han hade tydligen inte lär sig lag och rätt i trafiken. gammal va han me.  ser han inte att det e två cyklister på ett övergångställe och de e på väg över så borde han nog gå och kolla synen... IDIOT fan jag blir sååå sur.. vart fick de körkort ifrån på posten elle?????

Nu ska jag titta över lite och prova det jag köpt sen lite senare i eftermiddag så blir det nog friskis :D

PUSS// mika


Kommentarer
Postat av: Madde

Mikaela mikaela.. Jag hoppas att ni två som hade cykel på övergångsstället ledde cyklarna!! För annars är de ni som gjorde fel. Lr a gubben ska ju såklart inte köra för fort men de finns ingen lag på att stanna för cyklister som cyklar över övergångsställena.. Man måste LEDA cykeln för att bilarna ska stanna.. :) Så nu vet du hehe.. Puss

2009-08-24 @ 19:38:02
URL: http://linkan88.blogg.se/
Postat av: Madde

haha de är väl så.. :)

2009-08-24 @ 21:24:30
URL: http://linkan88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0