vill Dansa

Go kväll :)

Nu har jag packat lite jag tror nästan det får räcka för man kan ju inte ha me sej för mkt heller.. väskan får väga 15 kg men har har verkligen ingen aning om vad den kan väga :/... får väga på maddes våg i gbg är den för tung får jag dumpa nått hos henne hehe.. har verkligen ingen aning.

Blev hungrig förut och så kom jag på att jag har ju så mkt grönsaker och gärddfil och sånt kvar sen ´jag och Lollo åt tacos i tis,så jag cykla ner te ica och köpte små mjuka taco bröd :D va underbart gott, jag vräkte faktiskt i mej alla 8 HAHA de minsta bröden  nu då men ändå jag blev sjukt mätt hehe men jag tänkte att det e inget att spara på blir bara torrt och dåligt fort så det va lika bra att äta upp det hih i:P.. 

Jag har inte orkat vika nån tvätt,är för trött och det e ju sååå tråkigt hehe så det får jag ta imorn istället på möra innan jag åker te Lollo och kollar in hennes nya lägenhet här på norrstrand som hon får imorn :) nyfiken i en sturt :P.. men det får bara bli en snabb titt för måste diska och se te så jag packat allt och så innan jag åker.. ska åka me tåget te gbg som går härifrån 13.48 då e jag i gbg 16.29.. får se om Nettan oxå hinner me det tåget annars skulle hon ta det senare och Linda e ju redan nere i gbg då. :D


Har ni hört scotts nya skiva?? hehe men den e bara för bra och jag blir såå danssugen så det e inte klokt :P..
här e deras nya låt saturday som finns me på skivan


ska bli kul att dansa till dem när de kommer hit te karlstad :)
förfest hos mej :D

Puss o natti natti // mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0