091230

Hej

Nu va det ett bra tag sen jag skrev men har som sagt tillbringat min jul och mellandagarna i skogen me familj och vänner och inte haft nån ork eller tid te att sitta vid datorn men nu e jag uppe i karlstad igen och ska fira in det nya året :D

Det blir lite långt om jag ska summera alla dagarna som jag har vart hemma i skogen men jag har haft det jätte bra och det e JÄTTE mkt snö och kallt såååå fint i love :D julafton va vi hos min kusin i hennes hus jätte fint och jätte trevligt :D.. har fått så många fina klappar att jag nästan skäms lite hehe bortskämt kan man ju säga :/.. 
sen har det rullat på och man har käkat julmat varje dag hehe typ träffat kompisar och vart på de snöiga vägarna och slirat hehe..

Imorn e det ju nyårsafton :) har samlat nya krafter nu och välkomnar det nya året me stora armar hoppas verkligen det kommer bli ett bra och händelserikt år :D.. imorn direkt när jag vaknar e det bara att klä på sej varmt och ge sej ut i kylan hem till jessika där tjejerna är :) så blir där hela dagen och kvällen/natten kommer bli jätte trevligt, smörgåstårta tex mums mums :P...
vad ska ni hitta på imorn för att fira in det nya året 2010 ??

Nu ska jag läsa lite sen blir det sängen

natti natti


//mika


dan före doppardan =)

God morgon :)

Idag åker jag hem till mitt kära torrskog :D gud va jag LÄNGTAR men först blir det jobb på mic 14-20 hmm :/.. kunde lika väl ha skippat det känner jag för det gör inte så mkt ändå sen känns det som de inte vill ha mej där
:(..
kan bli jäkligt stressigt idag oxå det e dan för julafton och folk e alltid ute i sista minuten när det gäller julklappar :/.. själv skulle jag aldrig ge mej ut i julruschen dan för julafton.. 
hade en diskution me en vän igår och det e konstigt va jobbet kan påverka en känslomässigt jag e ganska sååå sur och väldigt lessen känner mig absolut orättvist behandlad, jag kan verkligen inte förstå vad som har hänt för det va så himla bra förut men nu e allt bara skit, jag kan gråta mej te sömn tänker på det 24/7 jag hoppas verkligen att det blir en förändring snart jag orkar ju fan inte längre det bryter ner mej totalt även om det kan va svårt att förstå det e ju bara ett jobb.. jag lever som en fattig mus just nu har inte råd te att handla så riktiga middagarn finns typ inte äter smörgåsar utan smör kan inte unna mej själv nånting för på kontot står det noll.. får inte hjälp av nån arbetsförmedling jag får inte ut ett öre i månad typ..det finns inge jobb att få i dessa tider har nog sökt överallt.. det e fruktansvärt :(

Så det ska bli så himla skönt att få komma hem te skogen och samla nya krafter och träffa personer som uppskattar mej <3

har vart ute på en rask promenad nu på möra i 40 min sen lite träning på det så det får nog bli en snabb dusch innan man gör sej i ordning men skänt va det nu får jag plats me lite mer julmat hehe :P.. Mamma o pappa ska va påväg upp :) så åker hem direkt efter jag har slutat, skönt att slippa ta bussen sen för den delen har jag inte råd heller.. 

ska hoppa in i duschen nu så jag e färdig när de kommer måste in på systemet innan jag börjar :).. 
 
det här blir nog det sista inlägget på ett tag för kommer inte vilja sitta vid datorn när jag e hemma får se när jag kommer upp igen men ni får ha en riktigt GOD JUL

pussar// MIKAELA


Dan före dan före doppar dan ;)

Go morgon :)

Igår eftermiddag/kväll hade jag jätte trevligt me mina tjejer :) Gick hem te Nina först sen tog vi bussen till Jessika där oxå Hanna va :D drack te och tjöta kolla på färjan hehe och Nina hade me sitt nagelkitt så vi tre fick alla fina naglar :) hon e så duktig.. sen färga nina även slinger på jessika :).. hade jätte trevligt och när kl va 22 så gick jag och Nina hem, fick gå hela vägen för hade kollat fel på busstidtabellen så missa bussen :/ men det e så fint och härligt ute på kvällen här i karlstad så det gjorde inte så mkt sen spara vi ju lite pengar :P..


så här fina naglar fick jag denna gången :)

Gud va jag längtar hem nu vill bara ha JUL, alla åker hem idag typ och här sitter jag och ska jobba imorn ända te kl 20 på kväll JIPPI :/ hoppas det går fort det e bra att jag får jobba men man får ju skit tider när man e extra som jag :(.. tänk att bli fastanställd nån stans det skulle va guld värt..

Idag ska jag väl inte göra så mkt har inte ens vart ute på en morgon promenad idag har sånna fruktansvärda skavsår på fötterna så de får läka lite så går jag en lång promenad imorn istället.. jag ska väl packa lite idag för hemresan sen måste jag diska och så men så mkt mer blir det nog inte..

vad ska ni göra idag??

Please Remember

Hej

Min dag har vart ganska så lugn, tog mej en tur ner te stan och kolla lite :) hitta två jätte snygga flanellskjortor på MQ men de va inte så jätte billiga :/ den ena kosta 800 men den va skit snygg VILL HA kanske får persentkort i julklapp hihi då hänger den snart i min garderob hehe :P.. va på stan två timmar typ sen åkte jag hem och laga te lite mat :) fick lite sällskap och nu snart ska jag te Nina och vi ska te Jessika och kolla på film :D mys pys hihi..

Längtar verkligen efter jul nu och mellandagarna :) träffa alla goa vänner i bengtsfors igen och va me familjen o släkten UNDERBART <3

bjuder på en fin låt :)



blev lite leann rimes frälst igår efter man hade kollat på coyote ugly hehe :) hon e super duktigt och denna låten e jätte fin <3

ska göra mej klar nu och sticka te Nina snart :)

puss // MIKA

091221

God morgon :)

jag måste bara berätta den hemska nyheten som ni kanske redan vet att Brittany Murphy är död
:( fruktansvärt hemsk..

sä här står det på msn sida:



Skådespelerskan Brittany Murphy gick bort på söndagsmorgonen efter vad som i skrivande stund beskrivs som ett hjärtstillestånd.

Källor säger till Tmz att det var Brittanys mamma Sharon som hittade sin dotter livlös i duschen. Räddningstjänsten larmades klockan 8 på morgonen, lokal tid, och en ambulans kallades ut till en bostad i Los Angeles som tillhör skådespelerskans make Simon Monjack.

Ambulansmännen påbörjade hjärt- och lungräddning på plats och fortsatte de fruktlösa försöken att återuppliva filmstjärnan under färden till Cedars-Cinai-sjukhuset. Hon förklarades död vid ankomsten till akuten.

Brittany Murphy blev bara 32 år. Fans minns henne från en lång rad filmer som "Clueless", "8 mile", "Sin city" och svenske Jonas Åkerlunds "Spun" från 2003.

Måndag idag :) får väl se vad som händer idag har ingen ting planerat som vanligt.. har vart ute på en morgon prmenad i det kalla kalla vädret så det blev inte så jätte långt jag gick..

vad händer hos er denna måndan? kan tänka mej att de flesta har fått jullov nu...

puss// MIKA


Coyote Ugly

Hej

Har faktiskt inte haft orken te att skiva så mkt i bloggen idag fastän jag vart hemma hela dagen, har städat lägenheten i alla fall dammsugat och diskat sen har jag ju oxå tvättat, gött att de e gjort men imorn tror jag nog att jag får gå ut lite och umgås me folk hehe... har oxå bakat upp det sista av pepparkaksdegen :) men annars så har jag inte gjort så mkt vart en väldigt slapp och ganska så tråkig dag men söndagar e aldrig specielt roliga..

Nu har jag låge i soffan och kollat på coyote Ulgy älskar den filmen, det e en sån film man kan se hur många gånger som helst utan att man tröttnar :)..



börjar bli riktigt trött nu så det dröjjer nog inte länge förrän jag lägger mej :P.. imorn e det en ny vecka och bara tre dagar kvar te jul :D HÄRLIGT

puss o natti natti // mika


091220

God Morgon :)

idag e det snöyra ute trots det tog jag på mej riktigt varmt och knalla ut på en promenix, va riktigt skönt fast man såg ut som en snögubbe hehe..  Nu har jag nyss åte frukost och snart ska jag ta itu me lägenheten och städa den diska, dammsuga, torka mm och ja just det appropå dammsuga, sist gång mamma o pappa va uppe så fick jag en dammsugare :D jätte snygg och skitbra.. så jag har redan fått mina julklappar en peak jacka och dammsugare, det e ju inte specielt billiga grejjer så jag e mer än nöjd..

Jag har bokat tvättid idag oxå så ska tvätta mellan 14-18 inte det roligaste kanske men det måste göras sen kan det va gött att få allt rent oxå innan jul när man åker hem te skogen..

vad ska ni göra denna söndagen o 4:e advent e det ju idag oxå =) ??

puss// MIKA


The playtones

Hej hej

Orka inte sätta mej vid datorn när jag kom hem från jobbet, slängde i mej lite mat sen har jag sutte vid tv :P.. dagen på jobbet har vart bra i alla fall, det va riktigt roligt att få jobba igen, har faktiskt saknat det att stå bland skorna och sörva kunder hihi. det va jag och Cathrine som jobba sen på eftermiddan kom Johanna. Va riktigt mkt folk i rusch kan jag ju säga ute på parkeringen va det kaos men det e roligt mer att göra ;) ... jobba 12-18 sen blev det bussen direkt hem helt slut..

Nu har jag sutte och kollat på dansbandskampen hehe :P.. och som ni kanske förstår på rubriken så va det the playtones som vann årets bästa dansband :) tycker dem va värdliga vinnare, Nya i gemet som man säger i alla fall för dem flesta såå det tyckte jag va riktigt roligt och jag diggar dem oxå goa gubbar haha :P..


STORT GRATTIS!!!!

Nu får det nog snart bli sängen för mej e ganska trött och helt slut i kroppen, imorn e det söndag, fort helgen e över asså.. 

puss o natti natti // MIKA 


glöggkväll

Go morgon :)

jag e redan vaken för jag kunde inte sova låg bara och vred mej och tät i näsan e jag me så det va lika bra att gå upp, det e lite små mörkt ute fortfarande och ganska kallt... så idag skippa jag faktiskt promenaden.

Igår va jag ju te Helen på glöggkväll me några av jobbarkompisarna :) det va jätte trevligt och mysigt fick smaka på många goda glögger, kl va 00 innan vi kom där ifrån hehe då tog jag och Johanna följe hem sen va det direkt i säng va as trött.. det e såå trevligt me sånna kvällar bara umgås och tjöta hehe och Helen va en jätte bra värd :)..

Idag ska jag faktiskt ut te Bergvik och jobba :D ska jobba me Cathrine, idag e det öppet 9-21 på bergvik helt galet så det blir säkerligen mkt folk men jag börjar inte förrän 12 och går te kl 18 typ det beror på hur det ser ut om det e mkt folk eller inte..  det känns ändå nästan som det e kört för min del på scorett me jobb för jag jobbar aldrig typ och de tar in Johanna om det e nått istället för mej men det e ju chefens val.. lite synd tycker jag bara för jag behöver ju verkligen pengarna, får verkligen hoppas att det löser sej te året me jobb och såå..

Nu ska jag röjja upp lite här innan jag ska göra mej i ordning för jobbet..

det blev inga bilder igår från glöggkvällen glömde helt bort det sen gillar ju inte mina arbetskamrater att va me på bild så ja det va la lika bra hehe..

puss//MIKA



ibland hatar..

.. jag min dator, det e sååå himla knäpp jag måste verkligen få försökt att lämna in den snart så nån kan kolla på den.. startas om flera gånger precis när man håller på me nått,kommer upp massa knäppa problem meddelanden, vissa sider går inte att gå in på och sen kan den va otroligt seg ibland :/.. 

min chef ringde förut :) och imorn ska jag jobba på bergvik hihi :D jag tar allt jag får nu i dessa fattiga tider önskar det va mer men e glad för det lilla jag får jobba ROLIGT

Min dag har vart väldigt lugn har pysslat om mej själv me ansiktsmask, varm dusch, rakat bena mm mm :) sen har jag fixat lite me berdbandsbolaget som alltid krånglar hoppas de kan lösa det nu, har även bytt ut namnet ute på dörren te mitt eget ;D nu ligger äntligen min officiella adress här i karlstad :).. resterande har jag bara sutte här vid datorn och kollat på tv men nu ska jag snart göra mig i ordning för fest :) runt kl 6-7 ska jag ner te Helen på glöggkväll me jobbarkompisarna :D.. sen får vi se hur det blir om det kanske blir utgång :)..


tycker ni om glögg??

nu ska jag försöka hitta nån ting att ha på mej hihi

pussar//MIKA


Apoteket

Go morron :)

allt bra me er idag hoppas jag :).. jag mår prima idag det e ju Fredag :D har redan vart ute på en lite morgon runda va ner te apoteket och uträtta ett ärende gött att det redan e gjort :) ganska så kallt ute -10 grader brr men det e härligt solen lyser så fint oxå :D.. har nyss käkat lite frukost nu och snart ska jag hoppa in i duschen, ska ha en pyssla om mej dag idag tror jag bara va hemma tills ikväll när jag ska te Helen på glöggkväll :) 

Vad ska ni hitta på idag??

 


halkigt

Go kväll =)

har nästan nyss komme hemifrån jessika :) e glad att jag lyfte på röva och åkte dit hehe för det e ju tusen grr bättre än att sitta hemma och uggla utan sällskap :P.. vi har spelat nintendo (självklart) sen har jessi sminkat mej hehe en Partymake men jag vet inte riktigt det va inte riktigt min stil men man måste ju testa annars vet man inte :P.. sen va vi även upp te hennes granne Ronny och prata fick saft och pepparkakor :) mkt trevligt har vi haft i alla fall många skratt..

hade så roligt och trevligt att jag helt glömde bort både dag och va klockan va så tyvärr missa jag min favvo serie glee :( så det blir ingen låt från dagens avsnitt för jag såg det ju inte och vet inte vikken låt de va... lite trist och det går inte att se på TV4play heller :(.. vet nån när reprisen går????

Det e riktigt halt ute nu, i alla fall på gång och cykelvägarna, shit jag har hållt på att halka flera gånger, det blir att man typ går ner i spagat hehe och det e inte skönt har lite ont i höften nu för att man går och spänner sig och fokuserar på att inte halka och när man väl halkar te lite så ajajaj..


det här e förra året när jag "halka" körde ner i diket :P..

Nu ska jag göra mej i ordning för kvällen :) IMORN E DET FREDAG :D

puss o natti natti // MIKA


sista julhandeln

Hellu :)

usch va trött och seg jag blev efter maten gjorde pastasås och det blev ganska mkt och man e som man e och vräker i sej allt :/ e proppmätt och orkar typ inte röra mej uuhhh nästan så man måste ut och gå en liten promenad... 

va ner te stan förut i alla fall gick ner te stan, det va riktigt kallt men skönt oxå att få röra på sej lite :) träffa Lollo så prata lite me henne innan hon skulle jobba sen gick jag och prata lite me Nina som va på duvan :).. köpte den sista julklappen sen kolla jag på flanellskjorter :) fanns en jätte fin inne på Akazia men lite dyr kanske sen kolla jag på dressman HAHA men jag kunde inte me att köpa nån där för ville ju prova innan och det kändes lite dumt om jag skulle gå in i en prov hytt där och prova en herrskjorta hehe :P.. så jakten efter en skjorta fortsätter hehe :P..

kanske ska dra te jessika en sväng lite senare om jag orkar vill säga hehe :P.. det e så tråkigt när det blir mörkt ute så fort så man har ingen störe lust att gå ut plus att det e många minus ute nu oxå brrr... men det e ju oxå trevligt att ha lite sällskap.. så vi får se :)

ska nog ta mej en liten tupplur nu så kanske jag blir lite piggare.

pussar// mika


091217

God Morgon :)

Torsdag idag det betyder att det snart e FREDAG :D... imorn ska jag nämligen te Helen på glöggkväll me alla jobbar kompisar :) sen blir det säkert utgång kul kul :P..

jag har vart ute på en morgon promenad redan i kylan :) va och posta några brev oxå.. nu har jag nyss fått i mej lite frukost :) skinkmacka m senap och mjölk mums mums :)
har väl inte så mkt planerat idag ska försöka få tag i en kompis så vi kan gå te polissation kanske så hon får fixat pass annars så ska jag väl ändå gå en runda på stan lite, ska köpa den sista julklappen sen även kolla på flanellskjortor hehe e såå sugen på en VILL HA.. 

 

typ nån sån här :)
dessa är från NELLY och kostar 399kr

puss//MIKA


bonde fick man :P..

hej hej

kolla ni på bode söker fru?? kan väl inte riktigt hålla me titeln bonde söker fru visst fick killarna me sej varsin att ha me på resan men så mkt kärlek tycker jag då inte att det va men thilde fick sin man <3 såå gulliga och passar verkligen så bra ihop jätte söta och själv klart sitter man och bölar hehe som vanligt.. riktigt gulligt par hoppas det håller och det tror jag faktiskt oxå :)..



min eftermiddag har vart ganska lugn va ute på en lite promenad när jag va och posta julkorten så gick lite länge men det va ganska så kallt, mina lår va knallröda när jag kom in, fryser alltid mkt om bena sen kliar det när man e så kall hehe.. fick vira in mej i en filt så har mest låge framför tv hehe :).. nu blir det snart natta och sängen för min del har gått runt och gäspat hela tiden hehe sen längtar jag efter att få krypa ner i min stora säng igen :)..

som vanligt har jag en massa tankar och funderingar i huvve och det e ganska mkt som har löst sej men löser sej nått så kommer det ju nya problem och tankar så e det ju bara och just nu, det som ligger närmast e VA FASEN MAN SKA GÖRA PÅ JULDAN det brukar ju alltid va nån fest och hitills har det vart väldigt bra fester på juldan men iår då??? brukar ni va ute på juldan el vad ska ni hitta på??



vinterland :D

Hej hej

Nu e jag äntligen på plats hemma i karlstad och kan börja blogga igen hehe.. ni får ursäkta mej att det har blitt nån bloggning några dagar men har som sagt vart hemma i skogen och et har hänt en hel del och så har jag helt enkelt inte haft ork te att sitta vid datorn över huvvetaget.. men nu blir det ändring på det :D..

liten samanfattning:

i måndags så va jag nerte begntsfors på förmiddan och tog bort stygnen :) det va inte så farligt att ta bort dem som jag trodde gick super bra och jag e sååå nöjd blev jätte bra :D.. sen gick jag runt och kolla lite i byn innan jag åkte hem.. kvällen blev lugn..

igår så åkte jag iväg i snövädret te mormor o morfar, e lite rädd för halka så det gick inte fort hehe men kom fram i alla fall.. grusvägar blir så jäkla hala på vintern det e det ända negativa me snön och vintern annars tycker jag det e jätte mysigt me snö och kyla :)..  väl hos mormor så tog vi fram granen och pynta den sen hängde vi upp ljusslinger ute :) blev såå fint.. va där hela dan..

idag åkte jag me mamma upp te årjäng för hon skulle klippa sej så då passa jag på och tog bussen hem hit :) skönt att va hemma igen och bussresan gick bra trots det halkiga väglaget hade hänt en trafikolycka på vägen upp..

Nu resten av dan vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta å har just fått i mej lite mat, ska väl ringa runt lite och får folk adresser för idag e det ju sista dan för att posta julkort så det måste skrivas och läggas på lådan.. annars ska jag nog bara ta det lungt bara njuta av att man e hemma :)..

puss//MIKA


sandra på väg ner för svarta backen :) ååå vill te sälen men det blir väl inget te året tror jag :(..

Lucia :)

(Nu e det tredje gången jag skriver detta inlägget måste bara säga det har en knäpp dator :/ )

God morgon :)

mår ni bra idag på lucia??

igår kväll va en jätte bra kväll :) hade två sötnosar här Linda och Lollo vi käka tacos och kolla på bilar och robinsson sen blev det även en hel del singstar hehe :) satt och prata gammla roliga minnen te kl va 00 på kväll ;) efter det åkte Lollo hem och jag o Linda somna ganska snabbt hehe efter en hel del vinglögg va man lite trött i huvve sen va man ju oxå proppmätt efter tacosen.. hade verkligen jätte trevligt och mysigt sånna kvällar vill man se mer av :D...  Linda va uppe tidigt imorse och åkte redan hem me tåget kl 9 jag låg kvar i sängen hehe va jätte trött.. nu e jag i allafall vaken och har vart ett tag har diskat och städat lite för kl 13 kommer mor och far hit :) de e snälla o tänker på mej som inte har så mkt pengar så slipper betala nån buss el tågbiljett :)..
vi ska väl packa ner lite mer av syrran grejjer sen blir det nog en tur på stan el bergik och inhandla de sista julklapparna :D..

idag e det ju tredje advent oxå sååå nu e det inte många dagar kvar te jul :) hoppas det kan komma lite snö bara, idag e det faktiskt väldigt fint ute ändå det e minus och lite frostigt och solen lyser UNDERBART hoppas det kalla vädret e här för att stanna nu :)




i eftermiddag/kväll åker jag som sagt me dem hem te skogen för imorn ska jag te läkarstation och ta bort stygnen :) åker nog redan teaka hit på tisdag om jag får som jag vill annars blir det onsdag..

nu ska jag göra mig i ordning så jag e klar när dem kommer så det bare e att åka ner te stan :)..

ni får ha en bra dag
pussar//MIKA


myslördag :)

Hej hej

Gick ner te stan vid halv tio imorse och mötte upp Linda vid tåget :) efter det gick vi direkt te systemet, köpte lite glögg och linda öl :) sen va vi onyttiga och käka på donken hehe det fick bli våran frukost.. gick lite i affärer och vid 12 gick vi och prata me Lollo som skulle jobba.. efter det handla vi allt te tacosen och sen åkte vi hem ..

nu har vi bakat lite pepparkakor och lyssnat på musik och sutte vid datorn.. just nu tar linda en liten powernap innan Lolllo e på väg hit :)

det blir alltså tacos och robinsson ikväll :D... en lugn och skön lördag me andra ord..

vad ska ni göra idag/kväll??


Louise och Linda förra nyår :) 

vad tusan händer det nu på nyår tro???

Puss// MIKA


Higher

Go morgon :)

gick upp 20 över 7 idag (gäsp) har städat och diskat eftersom jag inte hann det igår så fick jag ju gå upp tidigt idag, om ca en timme ska jag går ner te stan och möta Linda :).. kanske går runt lite i affärer och så när hon kommer men jag orkar då ine göra mej i ordning för mkt så jag går ner osminkad hehe :P..

ska kanske idag då baka pepparkakor och nu har jag ju förhoppningsvis hjälp oxå hehe :) köpte formar igår så det e bara att sätta igång..
'
sent igår kväll så prata jag me Syrran och nu ligger äntligen min adress här i Karlstad :D efter två år som jag har bott här hehe :P.. känns underbart att all min post kommer hit nu hihi...



ang min rubrik :) ni har säkert redan listat ut varför jag skrivit den hehe... det e ju vinnarlåten i idol :D tycker låten e jätte bra och lyssnar på den om och om igen och med Eriks stämma sååå e den så himla bra, han e en stjärna av världsklass och det menar jag verkligen, partiet i mitten av låten när han håller en låång hög ton HELT UNDERBART får rysningar :) 

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

//MIKA


ERIK :D

han VANN fyy fasen va bäst han e :) varje gång han sjunger ryser hela jag håren reser sig på armarna hehe en helt fanstatisk röst man blir ju knä svag hehe :P..
calle va me bra och som det har vart de andra åren så har det ju gått bättre för tvåerna typ förutom agnes då men jag tror verkligen Erik kommer gååååå sååå himla långt me den rösten han har...

SÄGER ETT JÄTTE STORT GRATTIS TILL ERIK GRÖNWALL SOM VANN IDOL 2009 :D



ska lyssna lite på vinnar låten nu sen e det bums i säng upp tidigt imorn som sagt och ner och möta Linda vid tåget :)
puss o natti natti // mika




bergvik

Hej hej

det blev nästan en heldag för mej på bergvik idag hehe åkte ut vid 14 tiden typ och har nu nyss komme hem hehe det blev inte mkt städning här inte och nu ska jag snart te Lollo så jag hinner inte, får gå upp tidigt imorron och städa kl 10 redan kommer Linda och då ska jag va nere på station och möta henne..

Har hittat lite julklappar i alla fall vikket va mitt syfte me att åka ut te bergvik så det va ju positivt att jag hitta nått hehe :) så nu har jag julklappar te alla frågan e bara om det skulle vart nått litet mer men det får bli ett senare problem jag tror faktiskt inte att det behövs men ändå... Prata me Helen en bra stund på scorett :D alltid trevligt, nästa fredag e det glöggkväll hemma hos henne :)..
sen va jag även inne på MAXI och hanla mat men shit va folk kön te kassan va flera meter :/ 

Ett problem som va ganska stort har löst sej nu i alla fall :D jag e super glad och jätte lättad en sten fall från mitt bröst bara några små stenar kvar nu :P..  skämt o sido

Ne nu ska jag åka ner te Lollo vikken minut som helst och där blir det självklart IDOLFINALEN :D 

kom ihåg att ni ska rösta på ERIK nu :D



puss // MIKA


Fredag :D

Go morgon :)

Denna veckan har verkligen gått fort som alla andra typ :P.. men det känns väl som det har gått extra fort för att det har hänt så mkt och att jag vart hemma i skogen denna veckan.. 

ska försöka lösa lite fler problem idag bara jag får tummen ur sen ska jag åka ut te bergvik tror jag och handla lite käk och kanske kika lite i affärer efter julklappar :P dags att börja nu kanske hehe.. har köpt två julklappar än så länge vikket e långt ifrån klart hmm...

sen ska jag kanske försöka och städa lite grann för imorn kommer ju min söta Linda hit :)

Vad ska ni hitta på idag denna fredagen??

sen får man ju självklart INTE missa idolfinalen som e ikväll mellan Erik och Calle :)... jag HOPPAS Erik vinner han e bäst har alltid tyckt han har vart bäst sen början..
RÖSTA RÖSTA RÖSTA


somebody to love

Go kväll :)

mina tankar och funderingar har inte löst sej så jätte mkt kanske lite en grej, har inte fått pratat me syrran än så det har inte hänt mkt där, hon sa att hon skulle ringa men har antagligen glömt bort det nu... 

inga peppakakor blev det för hade varken kavel eller formar så det får inhandlas imorn så får det bli bak då i stället :)..

min nya favvo serie va ju idag GLEE hihi :D och jag bjuder på dagens TVÅ låtar.. det blir bara bättre och bättre för varje avsnitt längtar redan te nästa torsdag hehe :D

LAST NAME



SOMBODY TO LOVE



lyssna och rycks me hehe :) jag gör det i alla fall :P...

Ne nu e väl kl snart soppas mkt att det e dags för sängen..

puss o natti nati // MIKA


full huvve me tankar och funderingar

Hej

Nu har jag anlänt i kära Karlstad igen :D känns gött att va hemma igen fast jag har haft det jätte trevligt hemma i skogen oxå :).. åkte me pappa i morse när han körde skolbarnen så åkte vi direkt till årjäng sen, hann gå lite inne på ÖB innan bussen kom hihi.. va här typ kl 13 åkte hem och lämna väskan sen åkte jag ner igen och gick te bibblan och skrev ut CV, hade ju fått reda på att de sökte personal på en skobutik i mic :D.. så där va jag och lämna cv och prata lite och de verka jätte positiva och tyckte det va jätte bra att jag hade jobbat me skor förut så jag HOPPAS HOPPAS verkligen nu att de hör av sej och jag får det VILL VILL VILL va från 7 januari i sånna fall och heltid :D PERFEKT jag ber te gud och önskar att de hör av sej och vill ha mej te en interljuv och anställer mej :).. sen hann jag prata lite me Lollo oxå som jobba :) nu sitter jag här hemma och mitt huvve går snart runt, har en hel massa grejjer att tänka på nu och det e väldigt många trådar man håller i just nu.. HJÄLP MEJ att hålla ording på allt och ge mej klara och korrekta besked SNART hatar ovisheten ... 





här är jag på julmarknaden i lördags när vi sålde havreneker :)


här e några av de vackra bullarna vi baka i tisdags :)

Nu ska jag ringa syrran och försöka reda ut en av alla grejjer måste ju börja nån stan, sen kanske det blir pepparkaksbak :) fick ju me mej deg hemmifrån :P..

PUSS//mika



ny putsad :P

Hej

usch nu har jag vart dålig och inte skrivit på länge ursäkta mej men det har vart fullt upp sen får jag medge att det går trögt att gå och sätta sej vid denna sega datorn hehe..

I måndags
va jag i alla fall iväg te bäckefors te sjukhuset och fick bort min odåga, gjorde fruktansvärt ont men nu e det gjort i alla fall och den e borta :).. tårarna rann för fullt men jag sa inget det va bara att härda ut smärtan.. stygnen ska tas om en vecka så just nu ser jag ut som en igelkott i näsa hehe..

tisdags
då va jag ner te Bengtsfors och gick på astmakontroll det gick bra men resultaten visa på att det va lite sämre :( men jag tror jag vet varför.. sen va jag inne och handla mat te mormor sen åkte jag vidare hem te dem där jag va hela dan typ. på kväll när mamma kom hem så baka vi bullar :D skulle bli lussebullar men vi hade inga russin så det blev kanelbullar istället :)

idag
sov jag ganska länge och när jag kom ner i köket så va mamma i full gång me att baka bröd :) sen gjorde vi även pepparkaksdeg :) ska ha mej upp imorn mums mums <3 sen har jag väl inte gjort så mkt, tog upp det gamla super nintendot från garaget så har spelat ganska mkt tv-spel då men hehe.. mamma har åkt på luciafirande me barnen på dagis nu, kvällen blir nog lugn som vanligt, imorn bitti åker jag hem te karlstad :D

såg ni förresten säsongsavslutningen av desperate igår??? sååå himla bra och äntligen kanske de får fason på kathrine som e helt knäpp i huvve hehe.. vill se nästa avsnitt NU...

Svarar på alla era kommentarer när jag kommer upp te min dator där det går mkt snabbare :)..

Ni får ha en fortsatt fin kväll :)
PUSS MIKA


2:a advent

Hej

det blir jätte dålig uppdatering nu när jag e hemma hos mina föräldrar men jag skuyller på att vi inte har nått bredband och att datorn e såå himla seeg..

Igår va jag i alla fall på julmarknad hela dan och sålde havreneker :) jag och syrran sen åkte syrran på julbord så då vad det jag och mamma, men det gick väldigt bra fick sålt över 60 st :) så det va full rulle va mkt folk och många fina grejjer som såldes men jag köpte ingen ting för har inte råd det e ju ganska dyrt me handverk... det tråkiga va ju att det inte direkt va nån julstämming det regna typ hela dan :(..  kvällen blev lugn kolla på dansbandskampen hehe och käka gott :)..

Idag ska vi te lennertsfors och fira morbror som fyller hela 60 år redan hehe fort det går, ska bli roligt :) sen tårta och såå hihi gott :P..

imorn ska jag ÄNTLIGEN te läkarn och få bort odågan :D åker tidigt på morron jag och pappa..

Ne nu ska jag börja göra mej i ordning för kalaset :)..

ni får ha en fin 2:a advent :)

puss//MIKA


Kyckling o coscos

hej

håller på och lagar mat nu och det e nog alldeles straxt klart kycklingen står iugnen och göttar sig hihi :P.. jag har diskat och packat så nu e allt klart för hemresan :) ska käka nu sen ska jag ta en buss ner te stan ska ev in och prata me chefen om han jobbar, han e några lönebesked efter som inte jag har fått sen så klart måste jag ju fråga om det blir nått jobb snart för min del :).. VILL JOBBA..

klanta mej lite igår när jag skulle göra nått viktigt :/ men jag ringde ett samtal och nu verkar det lösa sej som tur e hehe :D fyy fasen va arg och sur jag hade blitt på mej själv isånna fall..

sen min tid hos läkarn på måndag blev ändrad te en ny tid på förmiddan istället :D super bra ju snabbare detsto bättre hehe Längtar verkligen ska bli så himla skönt att bli av me odågan :D


mmmm visst e kyckling nått av det godaste man kan äta :)..

Ni får ha en bra helg :D jag kommer nog antagligen inte blogga så mkt under tiden jag e hemma i skogen pågrund av vår sega datorn så ni vet :)

pussar// MIKA


Dumma väder :(

Go morgon :)

usch vaknat upp te ett grått och trist milt väder :( så jäkla tråkigt det va ju så fint igår kväll snöa ju jätte mkt och så va det kallt men nu e allt borta och det e bara blött ute :(.. när jag va liten så minns jag att vi hade snö nästan hela dec och mkt oxå för den delen men nu har vi knappt snö på julafton det e sååååå tråkigt :(.... skulle vilja te sälen men nu får jag nog hejda mej lite hehe jag har inte hur mkt pengar som helst :P har ju faktiskt bokat riga resan nu som ska bli såååååååå ROLIGT :D...

Idag åker jag hem te skogarna i dalsland :) ska faktiskt bli väldigt skönt, träffa familjen och mina katter självklart som jag saknar varje dag :) min frasse bus <3.. åker tåg te Åmål 15.59 så kommer mamma och möter mej där sen kommer oxå Syrran o patrik från andra hållet gbg så då kommer de oxåme hem myspys :D...

ska packa blir nog hemhemma typ till torsdan eller nått nästa vecka skulle jag tro för mån o tis ska jag ju på olika läkar besök sen vill nog mormor ha hjälp hemma och sen handla så då får man ju ställa upp :)..
ska brja diska nu först i alla fall innan jag börjar me nått annat..


hehe snart e man på en kryssning igen :D yeah men såhär fint väder som vi hade då lär vi nog inte ha i januari :P..


Partybåt bokad!

Hej eller go kväll

börjar bli sent nu hehe :P.. men det va inte längesen jag kom hem för har vart hos jessika hela eftermiddan så e ju tvungen att sitta här en stund innan jag lägger mej :P..  har spelat jätte mkt mario hehe sen har vi oxå planerat resan te riga :P.. och nu e båten och allt bokat och betalt :D hehe det händer verkligen :P ska bli såååå himla kul, det e Jag, Madde, Jessika och Hanna som ska åka.. resan e 30 jan till 1 feb sthlm-riga-sthlm :D..

sen så kolla vi ju självklart på GLEE :) tvinga jessi att kolla hehe men jag tror hon gilla det ;) och eftersom det har blitt som en liten tradition att jag lagt upp dagens låt från avsnittet så ska ni självklart få det idag oxå :)



hehe fatta va vi skratta :D men tycker det e jätte bra skulle vilja ha videon när hela fotbollslaget dansar men hitta inget bra klipp tyvärr.. men ni som kollat vet va jag menar :P..

ne usch nu e kl riktigt mkt så det får nog bli sängen nu, upp och packa imorn för hemresa mot skogen :P..

natti natti sov så gott puss// MIKA

jason derula- watcha say

hellu :)

lägger in en till Jason Derula låt tycker han e riktigt bra :)



Fick mess av jessika förut att hon va me sin mor så nu ska vi inte ses förän ikväll men det funkar ju vet bara inte längre om jag ska gå dit nu när det börjar bli så mörkt :(.. jag får se..

har beställt tågbiljett hemhem nu imorn i alla fall, jag får strunta i festen på lördag även om det säket hade blitt jätte kul men har inte vart hemma på ett tag och sen ska jag ju hjälpa syrran me försäljningen på lördag, va ju ute igår så det får väl räcka för denna veckan hehe, hade nog ändå inte haft råd me nån dricka och då hade det blitt en torr fest i alla fall för mej hehe :P.. 


trött och lite smått sleten

hej hej

har inte fått gjort nått vettigt idag än hehe jag tror inte jag har vaknat riktigt :P.. sitter fortfarande i sovkläderna hehe. Ringde te jessika förut och jag råka visst väcka henne oopps hon mådde inte så jätte bra och va ganska nyvaken så hon skulle ringa tebaka sen när hon hade piggnat till och då ska vi mötas nere i stan eller om jag går te henne det vet jag inte riktigt än..
gick alldeles för mkt pengar igår :/.. kolla på kontot förut och det hade försvunnit mer än va jag hade anat inge kul alls så nu e mitt kort typ tomt :( fiiifan...

här e lite bilder från igår kväll i alla fall :)


hanna och jag :)


Jessika och jag :)

   

 



Nu ska jag ta på mej lite mer kläder hehe sen får jag fundera ut vad jag ska ha för käk :)

Pussar// MIKA

Underbar kväll

Hej

Tack alla söta vänner för en helt fatastisk rolig och trevlig kväll :) och specielt tack te Jessika o hanna som hängde me mej ut :D...

Det blev alltså Harrys igår helt spontant hehe.. när kl va 6 satt jag här hemma och hade sjukt tråkigt och då frågar jessika och vi skule dra ut :).. så det fick bli en snabb dusch och packa grejjerna och så åkte jag direkt te jessika där vi gjorde oss i ordning.. halv 10 drog vi in te stan så vi kom in gratis hiihi... hade en underbar kväll träffa mkt nytt roligt folk och kompisar. James (Lazee) Wilson va där och sjöng :).. och han kände igen mej hehe kom till och med ihåg vad jag hette fast vi bara hade setts en gång förut sen va Lollo och gänget där James, Arton mm mkt trevligt och sen så klart min söta bartender jonas :) blev dock kanske lite för mkt drinkar för en som inte har så jätte mkt pengar men man måste ju leva lite oxå va gör det om hundra år liksom hehe :P..  va kvar ända te stängning så kom väl ut typ 02.15 och då fick jag se att alla bussar hade slutat gått :/ så det fick bli taxi hem gick det ännu mer pengar men jag hade tur och fick en jätte snäll och söt kille så fick inte betala alls mkt hehe :P.. sånt gillar vi, jonas hette han och va 25 år så ganska ny som taxidriver hihi hoppas jag stöter på han fler gånger :).. 

vakna rätt tidigt idag som alltid när man vart ute hehe me grym huvvevärk :( och jag får inte ta alvedon för operation på måndag så det e bara att lida ut det och dricka mkt vatten..
Ska snart Ringa och höra hur det e me jessika sen får jag ta mej en pomenad dit och hämta mina grejjer :)..

nu ska jag försöka få i mej lite frukost :)

hade ni en bra onsdagskväll??

pus//MIKA


harrys ikväll :)

Hej hej

det blev harrys ändå :D så nu sitter jag hemma hos Jessika, håller på och gör oss i ordning ska väl sörsöka att dra te harrys innan kl 22 så vi kommer in gratis hehe :P.. Hanna är här oxå :) ska bli väldigt trevligt mkt roligare än att sitta hemma och uggla hehe..
ska fixa håret nu :P...

ni får ha en bra onsdags kväll :)

puss // mika

sjukt tråkigt :(

Hejsan

usch vikken tråkig dag detta har vart och den verkar inte bli bättre heller, visst det blir va man gör det till men va gör man då när det inte finns nån man kan va me :/ har försökt men ingen som nappar och då sitter man här och tråkar framför tv och dator :(..  ibland blir man less på livet asså sen tänker jag inte på nått annat nästan att jag inte får nått jobb det e sjukt jobbigt, det e det man ligger och tänker på kvällarn och man har svårt att sova ingen inkomst det e FÖRJÄVLIGT kan ju inte göra nån ting måste hela tiden tänka på vad allt kostar och snåla såå himla mkt jag gillar det verkligen inte för jag e ingen snål männsika... åååååååååå vad tråkigt det är :(.. blir lessen på mej själv och många andra..  vill bara gråta...



Harrys??????

hej hej

har just fått i mej lite mat det fick bli det sistajag hade kvar av köttförslimpan :) såå himla gott och enkelt ändå så blir nog snart att jag gör det igen :P...
har diskat och vikt tvätten och satt på dynerna på stolarna och lite så idag men nu börjar jag bli rastlös :/.. e jätte sugen på att dra te Harrys idag på K-town Wednesday men det e svårt att få me sej nån så här mitt i veckan så jag vet inte vad det blir det ger sej som sagt...



prata me mor förut så på fredag åker jag antagligen hem te skogen för på lördag e det julmarknad hemhemma så ska hjälpa syrran att stå och sälja havrenekrer. har inte riktigt bestämt mej än om jag ska åka men det lutar väl åt det e ju gött att komma hemhem en sväng me va ett tag sen nu sen ska jag ju ändå te läkarn på måndag..

puss


rimfrost :)

Go morgon

Vakna upp te ett underbart väder :) det va 5 minus i morse när jag klev upp och solen skiner så jag har faktiskt redan vart ute på en 40 min promenad och det va sååå härligt, kallt och gött och allt va vitt för frosten.. sååå fiint nu kanske äntligen vintern e på väg :D 
nu e det dags för frukost får nog bli en varm kopp te e fortfarande lite rosig om kinderna för det va så kallt ute hehe..



Frukost nu sen får jag ställa mej och diska (igen) :/..

ouss// MIKA

Lugn tisdagskväll

go kväll :)

snart läggdax men e inte speciellt trött än men säkert snart :P.. Baka förut :) det blev en kladdkaka som jag hade blåbär i hihi, gillar att testa nya grejjer förra gången hade jag banan i hehe.. det blev gott me blåbär men det kändes inte så jätte mkt syndes mer för den blev typ lila haha... åt alldeles för mkt såå nu känner jag mej jätte tjock, imorn ska jag kanske försöka att gå te friskis annars så får det bli en låång promenad hoppas solen lyser imorn oxå... 

sen har det ju självklart tittas på Desperate :D det måste helt klart va den bästa serien tror jag, fast Glee e ju bra oxå men det har ju inte hållt på så länge än, desperate har ju hållt på jätte länge och jag tycker fortfarande att det e jätte bra annars kan ju serier bli sämre me tiden liksom..

Nu sitter jag här, har nyss pratat me min vän Madde och vi har planerat att åka på PARTYBÅTEN :D (förhoppningsvis) vill det i alla fall och jag tror nog att det blir så, ska försöka få me oss två till bara.. rutten går sthlm-riga-sthlm och det e 30 jan 2010.. hade såå himla kul när ja och Ellen va iväg på cinderella kryssningen såå vill åka igen verkligen :D.. fast nu e det me silja line :)..


min fina kladdkaka :P..

ska lyssna på lite musik nu och läsa lite bloggar sen blir det nog bingen för mej ;) hehe
sov så gott natti natti puss// MIKA


jason Derula-in my head

riktigt bra låt :)



Vad tycker ni???


Eftermiddags promenad :)

Hej

har vart ute på en liten promenad nu, va först och slängde lite kartonger och sånt sen gick jag ner te ica och panta flaskerna det blev hela 26 kr hihi köpte faktiskt ingen ting inne på ica utan jag tog pengarna hehe såå snål och fattig känns det som jag e nu :P.. sen gick jag en lite omväg när jag gick hem så jag fick va ute längre, det börjar bli riktigt kallt ute nu och det fryser på bra ute, höll på att halka flera gånger.. tycker det e HÄRLIGT att det börjar bli lite kallare för då kanske snön e på väg :D.. det e såå fint oxå att se alla fönster som e pyntade me julstjärner och julstakar, lyser så mysigt nu när det e såå mörkt ute :).. Gillar inte egentligen att det blir mörkt så himla fort om dagarna men det kan va ganska mysigt oxå..

köttgrytan blev jätte god :) och jag gjorde ganska mkt oxå så nu har jag några dagar hehe



funderar på nu om jag kanske skulle baka nått :) e lite sugen på nått sött hihi


köttgryta me ris :)

Hej hej

Nu e jag klar me tvätten, tog lite längre tid än vad jag trodde men det var för att en maskin va trasig :/ så då gick det ju inte lika fort för det men men nu e det klart i alla fall och det e gött att ha fått allt rent :)..

Nu håller jag på och lagar mat, tog upp älgköttet så nu håller jag på och göra en kött gryta mums mums :D va längesen och älgkött e ju såå himla gott..

Efter maten ska jag ta mej en promenad ner te ica och panta alla flasker och burkar har en del hehe sen får jag gå och slänga skräp oxå..

Vädret idag har vart helt underbart men jag har inte vart ute så jätte mkt va ute en sväng men det va svin kall.. nu håller solen på att gå ner snart :( tråkigt dagarna blir så extremt korta.

vet inte vad som händer ikväll än hon har inte hört av sej men det ger sig väl annars får det bli en lugn hemma kväll tror jag :)

Nu ska jag käka :)

PUSS//MIKA

091201

God morgon :)

1 dec idag bara 24 dagar kvar te jul :D... va det nån som kolla på julkalendern i morse?? jag kola då inte för så tidigt e jag inte uppe hehe 07.15 på 1:an..  om det va nån som såg den kan ni ju säga vad ni tyckte.. tycker julkalendrarna va MKT bättre förr.

Ska snart börja me tvätten nu, har en hel att tvätta så jag får nog hålla på ändå te tiden e slut skulle jag tro. ska dock bli gött att få rent dynerna te stolarna :) behövligt hehe..

ska som sagt tvätta idag men efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske att jag skulle följa me jessika i kväll te hennes syster och käka lussebullar och dricka glögg :) men vet inte säkert än.. skulle behöva ringa te office och fråga om de kunde ta in och fixa min dator som e helt knäpp och seg och kanske så jag kundet få windows7 istället för vista som jag har nu.. ja det ger sej vad som händer e ju lite sol idag oxå :) göttans :D..




nu ska jag snart dra ner te tvättstugan me första lasset :)

puss//MIKA


RSS 2.0