Lugn tisdagskväll

go kväll :)

snart läggdax men e inte speciellt trött än men säkert snart :P.. Baka förut :) det blev en kladdkaka som jag hade blåbär i hihi, gillar att testa nya grejjer förra gången hade jag banan i hehe.. det blev gott me blåbär men det kändes inte så jätte mkt syndes mer för den blev typ lila haha... åt alldeles för mkt såå nu känner jag mej jätte tjock, imorn ska jag kanske försöka att gå te friskis annars så får det bli en låång promenad hoppas solen lyser imorn oxå... 

sen har det ju självklart tittas på Desperate :D det måste helt klart va den bästa serien tror jag, fast Glee e ju bra oxå men det har ju inte hållt på så länge än, desperate har ju hållt på jätte länge och jag tycker fortfarande att det e jätte bra annars kan ju serier bli sämre me tiden liksom..

Nu sitter jag här, har nyss pratat me min vän Madde och vi har planerat att åka på PARTYBÅTEN :D (förhoppningsvis) vill det i alla fall och jag tror nog att det blir så, ska försöka få me oss två till bara.. rutten går sthlm-riga-sthlm och det e 30 jan 2010.. hade såå himla kul när ja och Ellen va iväg på cinderella kryssningen såå vill åka igen verkligen :D.. fast nu e det me silja line :)..


min fina kladdkaka :P..

ska lyssna på lite musik nu och läsa lite bloggar sen blir det nog bingen för mej ;) hehe
sov så gott natti natti puss// MIKA


Kommentarer
Postat av: emeli -

ja, men får se det från den ljusa sidan :)

2009-12-01 @ 23:12:13
URL: http://mewlii.blogg.se/
Postat av: f

hehe okej samma här ;)

2009-12-01 @ 23:12:52
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: Emmelist

tackar :D

2009-12-01 @ 23:23:04
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Josse

jadå,sj? =)

2009-12-02 @ 07:26:02
URL: http://josefinesoderberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0