vinterland :D

Hej hej

Nu e jag äntligen på plats hemma i karlstad och kan börja blogga igen hehe.. ni får ursäkta mej att det har blitt nån bloggning några dagar men har som sagt vart hemma i skogen och et har hänt en hel del och så har jag helt enkelt inte haft ork te att sitta vid datorn över huvvetaget.. men nu blir det ändring på det :D..

liten samanfattning:

i måndags så va jag nerte begntsfors på förmiddan och tog bort stygnen :) det va inte så farligt att ta bort dem som jag trodde gick super bra och jag e sååå nöjd blev jätte bra :D.. sen gick jag runt och kolla lite i byn innan jag åkte hem.. kvällen blev lugn..

igår så åkte jag iväg i snövädret te mormor o morfar, e lite rädd för halka så det gick inte fort hehe men kom fram i alla fall.. grusvägar blir så jäkla hala på vintern det e det ända negativa me snön och vintern annars tycker jag det e jätte mysigt me snö och kyla :)..  väl hos mormor så tog vi fram granen och pynta den sen hängde vi upp ljusslinger ute :) blev såå fint.. va där hela dan..

idag åkte jag me mamma upp te årjäng för hon skulle klippa sej så då passa jag på och tog bussen hem hit :) skönt att va hemma igen och bussresan gick bra trots det halkiga väglaget hade hänt en trafikolycka på vägen upp..

Nu resten av dan vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta å har just fått i mej lite mat, ska väl ringa runt lite och får folk adresser för idag e det ju sista dan för att posta julkort så det måste skrivas och läggas på lådan.. annars ska jag nog bara ta det lungt bara njuta av att man e hemma :)..

puss//MIKA


sandra på väg ner för svarta backen :) ååå vill te sälen men det blir väl inget te året tror jag :(..

Kommentarer
Postat av: Lisa

härligt, jag har redan lagt till dig:) säg till då du lagt till mig=)

2009-12-16 @ 18:23:34
URL: http://lisani.blogg.se/
Postat av: Jennie

msyigt med snöö :D



2009-12-16 @ 18:52:51
URL: http://jennsiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0