Nya jeans :)

Hej

Nu har jag komme hem från bergvik :) blev kvar en stund och prata me Helen när hon kom och bytte av mej, vi pratar jämt så himla mkt om allt möjligt så jagkommer ju inte därifrån förrän vi kvart över 4 halv 5 hehe :P... men det  e trevligt hon e så hiimla snäll och goo :)..
sen va jag faktiskt ett varv och kolla i affärer så jag fick mej en mascara, en bikini och ett par jeans ;) roligt roligt hiihi :P.. såå glad att jag ha hittat ett par jeans som jag gillar för det har jag letat efter ett tag.. och sen så va det 100 kr rabatt på alla jeans på JC för det va sportlovsextra hehe så det va ju bara ännu bättre :P..
sen hitta jag ju en bikini me har inte riktigt bestämt mej än om jag ska ha den jag får se va syrran säger när hon kommer..
va även in på siba och expert och kolla playstation :P.. vill ha de men det e vikket om man ska slå till på playstation 3 eller hon det räcker me 2:an det skiljer ju ganska bra i pris.. hmm men jag e ju en sån som vill ha det senaste men egentligen varför det jag märker nog ingen skillnad ändå.. jag får grönna på detta :P...

Ikväll e det grey´s :D yeah det får man ju inte missa
kl 21.00 på kanal 5


Kommentarer
Postat av: Nikolina

hahah ja precis :D jag älskar hundar :) dock skit rädd för de med :O

2009-02-25 @ 21:32:41
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: Sarah J

Jaha, ja då är det lite klurigare att veta :P

Ja jag har varit i grekland och om du frågar mig så är det inte alls att jämföra med egypten. Det var visserligen n¨ågra år sen jag var där, men jag vet fortf att av alla ställen jag varit på så är egypten en av de bästa ställena :)



2009-02-25 @ 23:15:20
URL: http://sarahinarabic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0