helgen kommen..

.. men för mej blir det jobb hela helgen :P.. imorn jobbar jag på bergvik 10-18 och på söndag 12-16 på duvan... sparar mej te nästa helg då det är KRÄFTKALASET ska bli riktigt roligt det e absolut årets höjdpunkt varje år :D hoppas på bra väder bara det va det ju inte förra året :/ ...

idag har det vart riktigt roligt på jobbet :).. va redan vid duvan 9 imorse och skura av golvet sen har det vart full ruch :) först  la jag in lite varer sen va det en hel del folk så tiden gick fort te kl 2 då det va lunch :) åt en väldans goo lunch hehe :P.. 15.30 börja jag på bergvik och det sa pang så va det tusen folk hehe :P.. jag älskar mitt jobb när det e sånna dar bara det inte e sura kunder och det va det absolut inte idag.. blev riktigt riktigt bra i kassan :D
efter ja slutat så sprang jag in på MAXI och köpte lite sånt som fattades hemma typ mjölk hehe..
Nu har jag drukit en kopp te och käka en macka. blir lungt resten av kvällen, ska ju upp tidigt imorn..




en bild på oss tre trogna kärfkalas gäster hehe :P..
detta e förra året :)



natti natti puss// mika

Äckliga regn

.. det förstör mina dagar,  i och för sig jobbar jag på dagarna så man tycker att det inte skulle göra nått att det regnar men det gör det e såå grått och trist och man märker på folk va nere de är .. sen spöregnar det och e riktigt skit väder som det har vart idag så går inte folk ut ens och handlar och det e ju tråkigt för oss som står i butikerna..
jobba på bergvik idag  9.45-15.45 va en extremt lung förmidda blev lite mer precis innan jag sluta men ändå inte ruch liksom.. när jag gick ut vräkte det verkligen ner och jag hade inge paraply så fick dra jackan över mej.. bussen kom rätt snart som tur va :) hjälpte en gammal dam som skulle me bussen och hon blev såå glad :) samma va när hon skulle av då gick vi av på samma ställe så då hjälpte jag henne igen me rulatorn och hon tyckte jag va en sån snäll och söt flicka så jag fick till och med en kram hehe :) sånt blir man glad av.. och självklart ska man hjälpa de äldre eller hur?? för när man själv blir gammal och stel så vill man nog gärna ha hjälp om så behövs..

Inne i stan så gick jag direkt te Dna hehe ja jag vet e lite otrogen :P hade lagt undan ett par skor men de va nog lite för dyra så jag tog sundet i förnufft och köpte dom inte hehe fast de va vääääldigt fina.. gav mej ut i regnet igen och cykla som en dåre hem, fast innan jag åkte hem va jag in te posten och hämta ut mitt paket från NELLY :D klänningen satt jätte bra och likaså leggingsen :) super nöjd <3

Klanta mej lite förut.. cykla ju som en galning för att jag inte ville bli så blöt men så kom det en trottoar kant och mika stupa i backen :/ pinsamt hörde i alla fall 3 st som ropa och fråga hur det gick, sen kom det en kille fram och verkligen kolla på mej så allt stod rätt till så gick han me mej en bit hehe.. snälla folk e i karlstad egentligen :).. 
slog mej som tur va inte nått värre det va nog mest cykeln som tog stryk eller ja korgen på cykeln hehe :P.. jaja alla gör vi misstag...


Nu ska jag göra matlåda för imorgon för då går jag på en heldag igen 9-20. sen ska jag nog sätta mej i soffan och kolla om det finns nått bra,, åskan har verkat gett sej i alla fall det e bra :)..

pussar// Mika

mega trött

.. och min rygg har börjat värka igen :( fick en heat lotion av Lollo från Alovera på prov men den verkar fan inte funka inte på mej i alla fall.. trodde vekligen på det men tii fick jag så jah får nog köra me Algesalen i stället den vet jag ju funkar i alla fall..
har vart en lång dag i dag så det e nog därför jag börjat känna av det i ryggen igen.. står ju in princip hela tiden inte bra och det golvet e bedrövligt..

har vart ganska så lungt idag på jobbet ändå om man jämför me måndag och tisdag.. på bergvik va det mkt lugnare än på duvan..
åkte direkt hem efter jag slutat, har fått i mej lite käk och snart blir det nog sängen e såå grymt trött.. gäsp..

Joo när jag klev innanför dörren förut så låg det ett avi brev från NELLY så nu har min klänning och mina leggings kommit :D får hämta det imorn efter jag har slutat jobba :) kuul

puss o natti natti // mika


Onsdag :)

Go morron

hinner slänga in några rader innan jag måste sticka ut te bussen :)..

idag e det den 29 juli och vad e det dåå ?? jooo Scotts släpper sitt nya album idag LÄNGTAN. vill självklart ha den men jag väntar me att köpa den för mamma tror jag gör det och då e det onödigt att jag köper en.. har ju deras andra två cd-skiver så det e klart vi måste ha denna oxå :D

Idag jobbar jag lååång dag först duvan 9.30-14.15 sen bergvik 15.30-20.. jupp men det ska nog gå bra som sagt :) är fint väder idag igen göttans tråkigt bara att man måste va inne hela tiden men folk kanske bli shopping sugna när det e fint väder och det e ju bra för oss :P..

ne nu måste jag göra sista kollen innan jag sticker ut hehe :P..

pussar// mika

makaronipudding :)

halloj :)

hem kommen från jobbet, håller nu på och lagar lite mat te morgon dagens lunch låda :) tänkte göra tonfisk salladen igen men då hade jag ju ingen cream frech kvar så då hitta jag på och gjorde en pudding i stället :) får se hur det blir men det blir nog super bra hehe..
idag på jobbet har det vart rätt mkt folk i mellan åt så det har ju funnits att göra.. datan sa stopp ett tag så det blev lite problem men det e löst nu :)..
fått in mass vis me nya skor i dag, och som tur va så va allt redan inlagt när jag kom så jag slapp de super :) min rygg känns mkt bättre nu.. va in te apoteket innan och köpte algesal så det smörjde jag på direkt och nu e det betydligt bättre men det känns fortfarande så får smörja in mej en om gång till innan jag lägger mej..

Imorn jobbar jag hel dag först duvan sen bergvik 9.30 - 20 me en timmes lunch.. lååång dag men det ska nog gå bra :)

ska snart ta ut puddingen nu sen får jag väl ta och provsmaka en bit :) sen blir det nog soffan och kolla på tv lite innan det är dags att hoppa i säng igen..

pussar // mika

smärta ajajaj

god morron

Vaknar upp me ännu mer värk i ryggen :( det har inte blitt bättre för 5 öre, så innan jag börjar jobba idag måste jag in på apoteket och se om det finns nån salva man kan ta på som kanske hjälper.. jag kommer verkligen inte kunna lyfta några kartonger idag så tomas får faktiskt komma och hjälpa till.. 14 st stora låder kan ju inte så i butiken hela dan.. det bästa vore ju om alla kom nu på förmiddan så de hinner få undan det innan jag börjar men det tror jag ju inte varerna på duvan brukar va rätt sega :/,,

Har nyss fått i mej lite frukost nu.. har ni smakat på alpro soya choklad?? jag älskar det e som oboy fast lite me choklad smak sen e det ju nyttigt me hihi... kanske inte e bra att dricka för mkt men det e väldigt gott :D...
ska hoppa in i duschen nu och duscha varmt kanske e bra för ryggen sen dröjer det nog inte länge innan jag får göra mej i ordning och cykla ner te stan om jag nu ska in på apoteket först innan jag börjar kl 13..

ser ut att bli fint väder idag me gött :) det behövs ju verkligen bland alla dessa regniga dagarna..

ni får ha en bra tisdag hörs säkert i kväll när jag slutat jobba :)
pussar// mika

oops!!!

Har beställt nya kläder från NELLY för 600 kr... 
en Elise ryan klänning skit snygg och läder leggins :)

är kul me kläder men kanske skulle tänka lite på ekonomin.. bara för att man får lön så måste man ju inte göra åt pengarna direkt men jaja.. Unna sig lite får man ju :P

 





Ont i ryggen :(

hellu

Har fruktansvärt ont i ryggen känns som den ska gå av när jag böjjer mej :(.. tror jag fick en knäck i dag när jag torka skohyller, har gått som en stel pinne hela dan.. jobba ju på bergvik idag te kl 15.45 då lilla Anna kom och bytte av mej, sen gick jag in på maxi och stor handla mat hihi.. gick där inne nästan en hel timme :P... sen åkte jag hem och direkt jag kom hem så städa jag och gjorde rent kylskåpet innan jag lasta in all ny mat :) sen diska jag och röjde lite i köket så nu ser det hyffsat bra ut här inne :).. sen har jag betalat räkningar mindre kul, blev ju en del eftersom jag hade elen att betala denna månaden med.. och nu har jag just fått i mej lite mat :) gjorde en liten specialare :P.. koka pasta sen blanda jag ört cremfrech me tonfisk sen hacka jag tomater och blanda i och lite senap som extra krydda :) kanske inte låter jätte gott men det va UNDERBART gott hehe..

resterande av dan blir bara lung. ska nog lägga mej i soffan min rygg pallar snart inte mer :/.. gött att jag har sovmorron imorn så jag får vila ut ryggen ordentligt innan man ska te jobbet.. imorn jobbar jag 13-19 först mic sen duvan.. det värsta e att vi typ ska få 14 kartonger/låder me mass vis me skor..och om jag har lika ont i ryggen då som jag har nu kan jag inte bära in dem då går min rygg sönder totalt .. får ringa på tomas :P så han kommer och lägger in dem :)

idag åkte Madde te tunisien me hennes syster och mor :) fuskisar vill oxå ha värme här regnar du ju fan hela tiden.. det är säkert underbart där nere nu..

ska lägga mej i soffan nu.. joo har ni nått bra film förslag?? är så trött på alla mina filmer nu har sett dem om och om igen hehe.. skriv en rad om ni vet nån bra som man kan hyra eller köpa :)

pussar// mika

Jobb jobb jobb

hellu :)

Nu är men tabaks te arbetet igen, har 10 härliga jobb dagar framför mej nu innan jag e ledig typ två dar hehe :P.. idag har jag jobbat på mic 12-16 tiden gick riktigt fort fast det va sjukt dåligt me folk :(..

stockholm

fre:
06.10 åkte vi me bussen härifrån ner te busstation, 07.00 gick bussen te sthlm :).. va en lång resa men det gick fint.. 11.10 va vi framme.. då fick vi dra upp kartan hehe och försöka lusksa oss till vilket håll vi skulle mm :P.. te slut hitta vi i alla fall rätt tunnelbanetåg och då kom vi nästan rätt me en gång va inte så långt.. vi bodde i vasa stan på vandalis hotell :) jätte mysigt väldigt enkelt hade ju bara ett litet dubbel rum.. sen låg dusch och toalett längre bort i koridoren.. men det dög åt oss va ju riktigt billigt :) ... när vi hade checkat in så gick vi ut och tog tunnelbanan in mot stan igen.. där gick vi runt lite i affärer, sen gick vi även i gamla stan och sen va vi vid slottet.. gick in och kika på skattkammaren, på alla kroner och juveler hehe... sen gick vi lite mer i stan, vid 16.00 tiden typ tog vi tunnelbanan tebaka te hotellet igen där slappa vi lite innan vi drog ner te Hard rock cafe :) där träffa vi Benni.. tog och en cider/öl satt och tjöta lite sen följde vi me han hem te hans kusin Leon.. jätte fin stor lägenhet.. trevliga killar de va båda två från England så fick prata engelska hela tiden :P.. vid 21 tiden gick vi te hotellet och duscha och gjorde oss i ordning lite och vi 22 gick vi hem te dem igen.. lite förfest innan vi tog tunnelbanan mot södermalm och slussen :) där gick vi te moses backa.. låg rätt högt väl uppe satt vi ute på en terass typ va mass vis me folk och shit vikken fin utsikt jag blev helt såld :P.. sthlm är verkligen vackert :)
lite senare gick vi och åt på ett kebabställe.. riktigt gott.. va riktigt mkt folk ute helt crazy det e ju verkligen inte som här hehe.. kl 2 på natten tog vi taxi hem, va me dem upp en sväng te lägenheten me vi va rätt trötta så knalla hem te hotellet rätt så snart.. sen somna vi direkt tror jag hehe :P.. va väldigt kul kväll/natt i alla fall :D..

Lör: tog det väldigt lungt på möra käka frukost och sen packa vi lite.. duscha och så.. halv 12 checka vi ut från hotellet då tog vi tunnelbanan mot globen.. gick runt där och kika lite sen käka vi på donken innan vi åkte tebaka in mot stan, gick te cityterminalen direkt och låste in våra väskor sen gick vi ut på stan igen och shoppa shoppa shoppa :p.. eller ja så mkt shopping kanske det inte blev men gick runt i tusen olika affärer :) jag hitta mej en Elise Ryan klänning <3 va halva priset så det fanns inge hinder :P.. linda köpte sej två par skor.. sen köpte vi oss varsin väska oxå sen blev det lite andra små grejjer... va underbart väder den dan 24 grader och strålande sol hur gött som helst.. lite efter fyra så gick vi mot treminalen satte oss vi ett internet cafe och tog en kopp te.. sen gick vi runt lite där..käka på ett ställa och kl 6 kom bussen.. va framme i karlstad 22.10, väl framme gick vi in på subway och käka sen blev det hem och sova...


på morron på väg te sthlm

 


gamla stan


Grand hotell


slottet









 
Linda and me at hard rock cafe


Utgång me Benni och Leon

    

DAG 2


Globen

 




  
shopping

lite bilder från min och Lindas tripp te sthlm :)



Ska nog göra mej nått lite och äta nu sen ska jag sätta mej vid tv och se om det finns nått bra.. sen lägger jag mej nog alldeles strax.. jobbar som sagt hehe imorn jobbar jag på bergvik förmiddan te kl 16..

pussar // mika

stockholm

Hej hej

Nu har jag och linda tatt en paus från shoppingen  lite och sitter just nu på city terminal och om två timmar går vår buss hem te karlstad igen..
har vart jätte bra här i stockholm jag gillar verkligen denna staden :P vi har blitt så trevliga bemötta av alla människor vi mött på... hotellet va jätte bra, nu ska det absolut inte dröja länge till innan jag drar te sthlm igen.. så många roliga affärer i love it...

får berätta mer när jag kommer hem te karlstad igen.. och visa bilder :)

massa pussar // mika

Fullt ös..

.. and i like it :P...

ja nu e det verkligen hej och hå :P... hur hinner jag me hehe... Va helt underbart i sunne <3 är sååå glad att jag kom dit upp, och det tackar ja Elin för :D Kom te nyägen lite efter kl fyra då stod Elin redan där så vi gick bara in en snabbis och köpte dricka och lite götta :).. då träffa vi Gustavforsarna :) de skulle oxå te sunne hihi... va uppe i sunne typ 17.15. regna hela vägen upp.. gick och köpte biljetter eller band det första vi kom upp sen cheka vi läget lite jag visa Elin runt lite i parken eftersom det va första gången hon va där uppe :).. Banden var redan på plats och hade börjat riggat upp.. sen gick vi och kolla campingen, träffa mina sunne kompisar hehe samma plats varje år de tyckte att jag svek dem detta året eftersom vi inte hade platsen bredvid dom det brukar vi ha :).. gick tebaka te bilen, elin skulle byta om te klänning börja klarana upp och blev riktigt fint :) när vi stod där kom det en bil upp bredvid oss och det va inte vikka som helst det va mor o far hehe.. jag hade sagt te dem några dar innan att de aldrig hittar på nått och bara sitter hemma.. och mamma blev väl trött på mitt tjöt så de kom hehe.. mamma och pappa satte sej vid campingen me några andra från bengtsfors som va där så gick jag och Elin te gustavforsarna som hade kommit de höll på att sätta upp tältet, så satt vi där och tjöta tills det börja inne i parken..
kl 20 börja det :D sen gick vi runt där hela kvällen balnd alla olika ställen och artister och dansband hehe :) det va, lasse stefans, vagabond, scotts, perklies, och måns zelemerlöv sen va det ju disco och slagertält mm...
Va jätte kul, önska jag kunde vart där alla dar men dan igår va ju den bästa så jag e såå nöjd... kl 2 sluta de då åkte jag och Elin hem.. jag körde och typ kvart över tre va vi hemma :)...


Anlänt i Sunne :)

 
lasse stefans buss riktigt nice


tält pinne :P man tager va man haver hehe..


gustavforsarnas place :) Markus, lars, linnea och två tjejer till som jag inte viste va de hette..


favoriterna :)

  


Måns zelmerlöv

  


En bild på mej och Elin får avsluta :) ja Elin e lång haha

blev en lång sov morron idag gick inte upp förrän elva och det e sent för mej hehe... 20 över 12 kom Linda och Lollo hit sen åkte vi me Elin ner te stan och jag börja jobba 13.. va fullt ös på jobbet idag.. jätte mkt folk skit kul :D...

Imorn drar jag och Linda te stockholm :) bussen går 07.00 på möra så det blir nog inte så länge te man e uppe.. sen e vi där tills på lördag kväll´,bussen går hem 18.00...

fullt ös helt enkelt hehe :P..

vi hörs på Söndag :) ha en bra helg allihopa
pussar// mika

Dansbandsveckan

Hejsan :)

Idag drar man te det efterlängtade Sunne och dansbandsveckan :D och vädret ser ut att bli kanon som man ser det nu HÄRLIGT :) hoppas det håller i sej... åker me bussen 15.30 här ifrån så e jag i nyängen 16.10 typ så är Elin där me bilen så drar vi upp te sunne, tar ca en timme upp därifrån..
de börjar inte spela förrän kl 8 men man kan ju gå in på området innan ändå, är ju öltält och sånt mm :)..

har tänkt mej att ta en cykel tur ner te stan snart, är så gött väder sen så va jag inne på Gina igår innan jag börja jobba och de hade fått in en del nytt så måste kika lite nogrannare hehe.. egentligen skulle jag väl spara mej tills vi åker te sthlm men kan inte hålla mej sen kanske man hittar nått fint att ha ikväll :).. sen ska jag se om Tomas har mitt lönebesked eller om han lagt in det på Mic :)

ska göra mej i ordning nu men ni får ha en bra onsdag det ska i alla fall jag ha :)
pussar// mika


trötter

hej hej

Allt som det ska?? :) sj e jag ganska så trött, men det e väl för man ha vart ledig två dar i streck och sen nu har jag ju jobbat idag och det va folk och lite ruch kan jag ju säga så det e nog därför jag e trött..  bättre me folk denna veckan känns det som e ju gött för förra veckan va nästan katastrof i mellan åt :/..
bytte ju av Emelie på lunchen och visst hade jag hälsat på na förut men bara en gång tror jag, hon e jätte jätte trevlig.. när jag va på Mic så kom Henke in me besök från oslo :) så nu fick jag äntligen träffa den omtalande Erik hehe :)..  fick lite varer idag oxå te duvan, det roliga va att jag fick ett samtal innan från killen som levererar varerna fast dena gången va det en sommar jobbare yngre kille.. han viste inte vart han skulle, hur han skulle ta sej in och så hehe.. te slut hitta han allt men han kom upp den vanliga hissen som e för gästerna/kunderna hehe.. fick inte plats me hela pallen så han fick gå flera vänder hehe stackarn han såg riktigt slut ut.. det e inte lätt att va ny det vet väl de flesta...

Imorn åker vi te SUNNE  :P ååååååå va kuuuuul vi ska haaaaa :D

ne nu ska jag nog lägga mej i soffan kanske ska sätta på en film oxå.. igår kolla jag på Dirty Dancing :D den filmen kan man väl see hur många gånger som helst i lööve <3

natti natti puss// mika

Jobba :D

go morron :)

Grattis johanna på namnsdan :)

idag jobbar jag äntligen hehe, har vart ledig två dar men det känns banne mej längre så det ska bli skönt att få jobba lite igen, så man får göra nått..
först byter jag av Emelie på hennes luch 13-14 sen ska jag direkt te duvan och va där 14-19.. Emelie e ny så ska bli trevligt att fräffa henne tror inte jag har träffat henne tidigare men man vet aldrig vi har haft en del praktikanter det senaste...

Nu har jag pratat me Elin så imorn åker jag 15.30 här ifrån me bussen te nyänga så står elin där och så åker vi te sunne så kommer va upp lite efter kl 17 :D får se om vi får nån mer me oss men det verka inte så :/ men men vi syns ju där allihop sen för sandra skulle nog ta en egen bil som jag sa :)..
fan va kuuul det ska bli :D nu e problemet bara va man ska ha på sej igen hehe :P.. hoppas hoppas att det håller upp imorn så man slipper gå me regn jacka och se ut som en lodis haha..

ska käka frukost nu snart och sätta mej framför tv och kolla på smalville hehe :P.. sen får jag hoppa in i duschen.

have a nice day // mika

Underbar <3

Hellu :)

Har verkligen inte gjort nått nyttigt idag känns det som jo jag har diskat och gått och soreterat soper men annars har jag bara sutte här och vid tv :) klistrad framför Smalville hehe :P..
tänkte att jag skulle ställa mej och baka lite inte för att jag behöver det precis men så syssel sätter jag mej ju me nått hehe :)  kladdkaka tex enkelt och mkt gott.. nån som vill ha? hehe

Sandra och Erica kom inte te karlstad idag för sandra va tvungen att jobba det viste hon inte igår... synd för det hade vart trevligt att få träffa dom.. men träffar ju sandra på onsdag :D förhoppningsvis.. har inte fått tag på elin än ska ringa lite senare.. ser verkligen fram imot det hehe ska bli riktigt kul :)

den 29 juli släpper scotts sitt nya album :) men de har redan kommit ut me en låt UNDERBAR och jag bara älskar den redan :D


lyssna och njut ;P

nu ska jag börja baka hihi

puss / mika

ännu en ledig dag

Go morgon :)

känner att jag blitt lite bortskämd me alla dessa lediga dagar hihi.. men nästa vecka och nästa vecka igen jobbar jag alla dagar så jag ska väl va glad att jag e ledig lite nu :)..  frågan e vad man ska hitta på idag hmm... prata me sandra igår och hon sa att hon och Erica kanske skulle komma upp te karlstad i dag och kika i affärer :) hoppas det får då hänger jag på dom.. sen måste jag ringa te Elin idag me så jag får klartecken om onsdagen då vi ska te SUNNE :) Sandra kanske ska hänga me oss om hon inte skulle ta egen bil och köra annat folk.. problemet tror jag satt i att hon kommer sakna daniel alldeles för mkt för då hade ju hon fått sovit här hehe :P.. de e såå gulliga ihop <3

ska få i mej lite frukost nu sen får jag skicka ett mess te sandra och höra om de kommer för kommer de så åker de nog rätt tidigt skulle jag tro :) ...

joo fick sms av Cathrine igår, och hon kunde inte jobba min dag på bergvik 8 agu :( hur fasen ska jag göra nu har frågat alla som jag kan byta me och ingen kan.. så nu får jag väl lämna bort den dagen, vilket jag inte e pigg på eller så får jag byta me sussi så jag jobbar te fyra på lördag men det blir masigt det me. då måste jag ha en bil här uppe sen e jag inte i bengtsfors förrän halv 6-6 och då ska man direkt göra sej i ordning och börja dircka sen ner te kräftkalaset.. kan bli farligt/jobbigt...

pussar // mika

Proppmätt

Har just värkt i mej lite mat :) blev krispiga torskfilé bitar m mos och gooo sås.. va riktigt mumsigt men ojojoj va mätt en blev då usch blev nästan för mkt av det goda hehe blir nog inge mer käk i dag i alla fall..

Nu är bussbiljetterna och hotellet bokat :D så på fredag drar jag och Linda te STOCKHOLM.. jag boka bussen så boka hon hotellet.. problemet blev bara när jag boka bussbiljetterna tur och retur så skulle man skriva ut biljetterna direkt men jag har ju ingen skrivare så det gick ju inge vidare.. så jag fick spara det på ett USB minne och cykla ner te stan och gå in på jobbet och skriva ut biljetterna.. på mic funka det inte vet inte varför men då gick jag te duvan och där kunde jag skriva ut som tur va :D.. ska bli riktigt riktigt kul att få komma bort lite och sthlm som jag inte vart på as länge.. KUUULLL :D


Cykla ner te stan förut, mitt buss kort hade tatt slut så därför jag tog cykeln det va bara det att det ös regna självklart när jag satte mej på cykeln så va dyblöt när jag kom in te stan :/ gick lite i affärer för att jag skulle torka någorlunda hehe då fick jag mej lite nytt smink :) alltid bra att ha sen va jag in på konsum en sväng.. det regna lika befängt när jag skulle cykla hem så direkt jag kom in fick jag byta kläder.. sjöblöt :( kan inte solen komma tillbaka NUUUUU!!!

Resterande av dan blir bara slapp orkar inte göra så specielt mkt nu me denna mätta magen hehe :P..

puss// mika


söndag 090719

Goo morgon

Är grått och trist väder idag :(.. men jag ska inte göra nått specielt ändå, just nu håller jag på och tvättar, och mitt tvättmedel stod kvar :) glömde det där nere i tvättstugan sist gång jag tvätta och det va ju ett tag sen, så trodde väl aldrig att det skulle va kvar så hade inte tittat tidigare men det stod allt där alltihop sköjlmedlet och tvättmedlet :D tur man har snälla grannar..
Annars idag blir det nog bara lungt ska kanske ta men en promenad lite senare, va ett tag sen nu :/ det e gött att bara ta det lungt ibland oxå

LÄNGTAR te sunne :D ska bli riktigt kul.. måste prata me Elin de närmaste och höra hur vi ska göra men antagligen så blir det att jag tar en buss te nyängen så möter hon upp mej där så åker vi direkt te sunne :D... vet ju några hemifrån som ska dit oxå så det kommer nog bli super kul..  dansbandveckan i sunne äger :P.. önska jag kunde ha vart där hela veckan men det e inte fy skam att komma dit en dag.. hellre det än ingen ting alls :D
sen blir det ju sthlm på fredag-lördag :D ska bli riktigt kul de me hehe..


detta e förra året i sunne på dansbandsveckan :) på vårt lilla palce på campingen.. fan va kul det va och vilket fint väder vi hade hela veckan :) Längtar tebaka

ne nu ska jag forsätta göra ingen ting hehe, tvättmaskinerna e klara om ca en halvtimme..

puss// mika

två lediga dar framför mej

hej hej

Har aldrig vart me om en sämre lördag, sjukt lite folk i affärn idag.. jobba ju på bergvik 9.45-18 och det blev inte fett i kassan asså.. jag lovar det e nog sämsta lördan på bergvik så länge jag har jobbat här.. riktigt segt att jobba, man bara vänta på att det skulle komma mer folk men det gjorde det inte :( vart höll alla hus i dag??  man börjar ju undra om det e nått fel på mej hehe men det va lika lungt inne i stan fick jag höra.. helt sanslöst
Nu är jag ledig två dar, vet inte riktigt vad som händer men jag ska nog bara ta det lungt, har tvätt tid imorn i alla fall.. sen ska jag och Linda boka hotell och resa te sthlm imorn me :D

Har fortfarane inte fått nått klar tecken om 8 agu om Cathrine kan ta den dan åt mej, har skickat ett sms men jag kanske får ringa oxå.. vill verkligen få det klart för mej om jag måste jobba eller om jag kan få ledigt och bytt me nån..

Kolla på en bra film nu som gick på 5:an vet inte va den hette men den va riktigt bra :)  nån som såg den kanske? handla om en kille som gick me i en skola där man utbilda sej te marinsoldat..

e ganska trött efter en låååång 8 timmars dag så det dröjer nog inte så länge innan jag lägger mej, fast jag e ledig imorn men ska ju faktiskt upp och tvätta..
ni får ha en forsatt trevlig lördagskväll

pussar // mika

Fredag

Hej

Har jobbat hela dan idag på mic.. har vart ganska lung eller väldigt lungt :( inte alls kul att jobba då och tiden går såå himla segt när det inte e nö folk..Johanna bytte av mej på lunchen. blev stoppad av en 3 gubbe, hatar när de bara flyger på en såå han kom till och me och hämta mej skulle ta mej i handen och grejjer. störd hehe.. snäll som jag e så blev jag ju ståendes där och lyssna på vad han hade och erbjuda men jag kom typ aldrig därifrån han försökte verkligen få mej att skaffa 3 men jag e nöjd me mitt halebop men det kunde inte han fatta hehe.. vikket jobb?? 

imorn jobbar jag hela dan på bergvik 9.45-18 utan rast så jag får springa in på ica och köpa nån tidning och så i fall det blir väldigt lungt.. söndan e jag ledig, Anna kunde inte jobba 8 agu för mej :( så nu håller jag verkligen tummarna på att cathrine kan annars e jag nog tvungen te att jobba :(...

Blir nog lungt i helgen annars, ska inte ut på nått va jag vet.. dåligt väder ska det väl bli oxå så lika bra att slappa hemma idag e det fint men jobbar ju imorn så hade inte kunnat gå ut i alla fal.
..
vad ska ni göra i helgen??


puss// mika

Båtbuss, Mariebergskogen, IKEA mm

Halli hallå :)

Är hemma nu efter att ha vart ute hela dan.. 20 över 10 i morse åkte vi ner te sandgrund och 10.40 kom båtbussen så då tog vi den och åkte me te Mariebergskogen :) va en mysig tur men det e nog bättre när det e finare ute men det regna ju i alla fall inte :) när vi kom te mariebergskogen så gick vi in på naturum och kiki lite och åt god gulasch soppa :) Hade faktiskt inte en aning om att det va så mkt aktiviteter där på mariebergskogen som de va. gick runt och kolla det va ju typ som en djurpark, massa olika djur och det va skit mysigt där  me cafér och små stuger överallt :)..
kl 2 gick vi in mot stan tog en promenad och kolla lite sen när vi kom tebaka te bilen så åkte vi direkt ut te IKEA och titta lite, jag köpte mej nytt påslakansätt och en äggdelare hehe :) mamma hitta lite mer grejjer än mej :P..
Det sista så gick vi till Maxi och handla mat.. köpte me vitlöksbaguetter hem så då åt vi det när vi kom hit riktigt mumsigt och proppmätt blev ja..
Nu har de åkt hem te torrskog, pissarna har vart själv ai två dar nu mmmm... stackare hihi..
har vart en trevlig dag även idag :)


båtbussen


mariebergskogen
   


 Imorn e det jobb som gäller igen hela dan på MIC 9.15-19 sen jobbar jag även lördag och kanske söndag om jag kan få byta den dan me Anna så hon tar min Lördag den 8 Agu :) jag hoppas verkligen de för då har jag löst det hatar att ha nått hängades över mej som måste göras vill helst ha det klart så fort som möjligt..

är riktigt trött nu efter denna dan har vart ute typ hela dan det tar på krafterna hehe :P.. somnar nog gott ikväll och sängkläderna e bytt oxå underbart :D

pussar// mika

Torsdag

Go morgon :)

e uppe tidigt idag me fast jag e ledig men det har väl blitt en vana att gå upp tidigt tror jag hehe, sen så e ju mamma och pappa här så har fått legat i soffan i natt och den e ju inte så jätte skön att ligga i jämfört me sängen hehe...
Nu håller jag på och kokar ägg och ska göra i ordning lite frukost, Mamma e redan i städartagen hehe hon fick se att det va fågelskit på fönstret och det får det ju absolut inte va haha :P.. och Pappa ligger i soffan och kollar på nyhetsmorgon..

Idag ska vi som sagt ta båtbussen ut te hammarö och te café agust om det nu vill hålla upp, börjar det regna vilket jag tror det snart kommer göra e det kanske inte så kul att åka båt, då blir det nog en tur me bilen i stället, ska ut te IKEA en sväng, måste ha en ny matta te köket..

ååå har jätte svårt för att byta bort min jobb dag den 8 agu, e ju kräftkalaset då och jag har redan köpt biljett måste få nån som kan jobba, det ser inte jätte ljust ut om man kollar på schemat men jag ska försöka fixa det måste ju gå på nått sett...

Nu ska jag käka frulle ni får ha en bra torsdag
puss//mika


i´m so HAPPY :D

Hellu :)

Har haft två BRA dagar nu.. igår så åkte jag ju te Gruvlyckan vid typ 1 tiden.. va jätte trevligt att få träffa henke igen :) vi tjöta och kolla på tv och grejja me datorn sen kom hans styvfarsa och lilla syster på besök de va trevligt :) det bästa va ju att lill syrran lyssna på dansband hehe :D sen fick jag god mat :) pannbiff och kokt potatis och örtsås hehe kanske inte världens lyxigaste men det va väldigt gott :)... vi 8 så åkte vi hem te mej först hyrde vi två filmer och köpte godis.. kolla på Twilight och the day the earth stood still, twilight vet väl nästan alla i detta läget e super bra <3 älskar den filmen.. den andra filmen va väl så där det gick att kolla på i alla fall..

 


Idag har jag jobbat hela dan men det gick ganska så fort, Anna bytte av mej på lunchen då följde jag me mor och far som är här nu och käka, efter jag sluta så kom mor och far igen då gick vi till BÄTEN och käka :) va riktigt mysigt där och maten va jätte god kanske inte så billigt men mamma och pappa betala ju hehe... satt där ett tag sen åkte vi hit och nu sitter de och kollar på tv och jah sitter här ;) imorn blir det ut på äventyr igen, är ledig imorn och mamma och pappa sover ju över så om det e uppehåll imorn så ska vi åka ut te hammarö me båtbussen :) hoppas på det...

Det bästa idag va att jag fick ett sms av Elin och hon fråga om vi skulle åkte te sunne och jag e överlycklig hihi så vi tar bilen upp på onsdan och sen åker vi på natten till torsdan te karlstad så sover hon här sen... FAN VA KUL...
dansbandsveckan here i come :P

puss // mika

Tisdag

go morron

Är ledig idag men ändå kunde jag inte sova länge vakna halv 9 så då gick jag upp för ingen ide att ligga kvar heller.. blev sittandes vid datorn men jag ska snart sätta igång och städa, diska och så..
runt 1-2 så ska jag åka ut te gruvlyckan och hälsa på en kompis :) va ett bra tag sen vi sågs så det ska bli trevligt.. mat ska jag bli bjuden på oxå hehe det gillar ja :)..

sitter och pratar me Linda nu och vi planerar in en resa nästa vecka te STOCKHOLM :D fre-lör.. fan va kul va evigheter sen jag va där, så det ska bli shopping och utgång :P.. KUL

Nu får jag ta och börja me städningen så jag e klar innan jag ska ge mej i väg :)

pussar// mika

kändis på besök

hellu :)

helt slut efter en hel dag jobb, fast i idag har det vart gööör lite folk.. blev inte alls mkt i kassan skit tråkigt :( Johanna bytte av mej på lunchen men det blev en stressig lunch, först sprang jag ner te skomakarn me skor sen fick jag me mej lite skor därifrån oxå som jag fick gå upp och lämna sen krångla det me internorder så fick ringa te helen och vi försöka fixa det men funka inte så när kl va 20 över fick jag springa och äta så hade bara en halvtimme på mej, käka på Wayne´s hade glömt matlåda hemma..  träffa även lite känt folk idag :) Elin och sigbritt och jennifer och maria va inne en sväng mkt trevligt... sen träffa jag james och dawda oxå en sväng.. och det roliga va ju att jag har pratat och träffat en kändis idag me hihi :P..  karl-petter och hans tjej va inni i affärn idag :D trevliga typer hehe och fan va gött karl-petter pratar hehe :) snygg bonde oxå för den delen ;)

har ni hört nyheten?? det e ju dansbansvecka i malung denna veckan och då har de haft dragning för guldklaven i olika kategorier.. och Henrik strömberg i scotts :) blev årets dansbandssångare GRATTIS och även Claes linder i scotts blev årets keyboardist GRATTIS.. och detta är de mkt mkt värde :) de e ju super duktiga båda två..




 Imorn e jag ledig hela dagen ska bli unerbart skönt att få sova lite längre hehe :) ska städa imorn för på onsdag kommer mor och far hit och hälsar på.. så jag måste städa nu hehe... sen på middan så ska jag åka och hälsa på en gammal god vän :) kommer nog bli jätte trevligt va ett tag sen vi sågs.. '

joo jag tänkte på det senaste videoklippet jag la ut ställde ju jag en fråga om ni viste vilken film låten förknippades till och det e ju ingen som har svarat så jag antar att ingen viste och svaret e dirty dancing 2 ifall ni ville veta..

ne nu blir det nog alldeles strax sängen för mej ögonen e tunga nu..
natti natti puss// mika

tillbaka i stan :)

hej hej

Nu har jag komme hem te min lilla lya igen :D har haft en trevlig helg i Torrskog me familj och vänner..
igår så va man på fisketävling så gick upp reda kl 8 på möra och vid 9 tiden åkte vi ut te garaget där anmälan och så va.. kom inte folk förrän lite efter 10, det värsta va ju att det spö regna så man trodde ju inte det skulle komma nö folk men det va faktiskt hela 75 st som anmälde sig så det va inte alls dåligt för att va en sån dag som det va... kl 12 starta fiskningen jag stod me mamma, camilla och Annette.. men det nappa fan ingen ting, inte på min krok i alla fall.. fick inte en ända fast jag offra mej en hel del hehe gick ut på en sten som stod i vattnet och på vägen dit fick jag ju bada upp te lårna så blöt blev jag men det blev väl alla för det regna konstat hela tiden :(..
mamma fick väl 3-4st i alla fall Annette fick ingen och camilla fick väl 2 så det nappa verkligen inte bra...
jag fick i alla fall pris hehe :P.. grillbestick även fast jag inte fick nån fisk så va det så lite folk att priserna räckte te alla hehe...
när det va slut åkte vi hem och käka lite mat sen åkte jag hem te Erica senare på kväll där sandra,pontus och daniel va oxå.. så vi kolla på film och tog det allmänt lungt :)

Idag har det inte blitt så mkt gjort va ganska trött för kom hem rätt sent.. kl 3 åkte vi ut te sommarcafét och fika :) va jätte mkt folk där så det va nog rekord idag hehe.. träffa en del där man inte träffat på länge.. tex min tremännings unge som jag inte tyckte det va så längesen jag va på dop för men nu va hon redan två år hehe jätte söt unge :) kl 5 åkte vi upp te årjäng för 17.50 gick bussen upp te karlstad.. och nu e jag här.. har en hel dag jobb framför mej imorn igen 9.15-19 mic ..
vad har ni gjort i helgen?

pussar// mika

Fredag :D

go morron

äntligen fredag, min första jobb vecka snart gjord av 6 veckor hihi gött :D idag jobbar jag hel dag på mic 10-19 så kommer helen och löser av lunchen för mej,.. senare ikväll åker jag hem te torrskog :) blir bara över helgen för jobbar ju på måndag igen men det ska bli skönt, har en del grejjer hemma som jag glömde ta me mej sist gång..
Är verkligen skit tråkigt väder idag :( helt grått det e tur man jobbar då..

ska snart göra mej klar för jobbet, käkar frulle nu :)

ni får ha en bra helg
puss// mika


raise your voice

Har tråkigt :P... har nyss kollar på Raise your Voice och den e himla bra asså hehe :)... men jäklar idag tror jag ja va extra blödig eller så va jag bara extremt trött för det kom in himla massa tårar.. det e ju lite pinsamt om man ska kolla på film me nån och så börjar man grina :/

Nu håller Torgny Melins igång för fulla muggar nere på troget.. ååå skulle vart så himla roligt att vart där, jag kunde ju åkt ner själv och stått utanför och lyssnat haha.. ne så dessperat e jag inte för att få lyssna på dem :P..
Vill te Grebbesta på Lördag på karnevalen skulle va riktigt roligt har aldrig vart där när det e karneval.. annars så kanske det blir Åmål på blusen.. får se vad som händer det e i alla fall bestämt att jag åker hemhem imorn efter jag har slutat jobba, på dan på lördag så e det fisketävling hemma :) hoppas hoppas att det håller upp...


En låt som jag har i huvve nästan ständigt e denna så tänkte dela me mej hihi :)



Vet ni vikken film låten förknippas till??


Regn Regn Regn

hellu

Jag e glad att jag har jobbat idag för det har tydligen vart piss väder hele dan.. och är fortfarande förståss men det gör mej inte så mkt nu, ska nog bara ta det lungt, slappa vid tv typ.. ville ju egentligen ner på torgfesten idag och lyssna på torgny melins men nu när det regnar så har jag ingen större lust, och det största problemet e att jag inte har nån att gå me.. sen ska jag ju upp tidigt imorn igen och jobba... så det får väl kvitta denna gången me :/...

Blev inge vidare me folk idag heller :( vart extremt lungt men jag fick massa varer som jag lagt in, och det e inte bara bara att lägga in på lagret för där e det näst intill propp fullt nu så man har fått trixat lite men jag fick allt in allt teslut hehe :) Nina va mkt nöjd och Tomas kommer nog bli förvånad att jag fått in allt :D.. så det blev ett par nya pumps som mikaela tog me sej hem oxå hehe :P...
efter jag slutat va jag in på Maxi och handla lite det som fattades hemma sen åkte jag direkt hem..


Sthlm DG pumps :)


Nu ska jag sätta mej vid tv
hej svejs

Torgfesten...

... är i full gång nu och jäklar va party sugen jag blev när jag klev av bussen på torget och fick höra 100 % PARTY music vråla ut ur högtalarna... idag e det KICK som kommer dit sen e det discocrew mm :)..skulle va roligt att gå på och nu när det e underbart ute oxå :D men jag ska upp tidigt och jobba imorn så det e bäst att hålla sej hemma.. torgfesten e ju hela helgen men jag funderar ju på att åka hem.. men kanske man kunde gå ut en sväng imorn ;) för då kommer Torgny Melins hit hehe.. äkta säffle gubbar och bra musik helt klart...

Min dag idag har vart ganska så lugn ändå för det har inte vart mycke kunder alls :( skit tråkigt.. men jag fick torkat rent en del och så la jag in lite varer oxå.. hoppas på förbättring imorn :).. då jobbar jag förmiddan på begvik te 15.45.
Träffa Emelie en snabbis oxå på lunchen :) va ett tag sen man såg henne..

Nu ska jag se om det går nån film på tv, igår gick det en jätte bra film på 3:an såg ni den?? handla om en 40 årig kvinna som åkte te Hawaii på semester och träffa värsta hunken hehe ja ni får se själva kommer dock inte ihåg vad den hette.. den va bra i alla fall och tårarna forssade självklart på mej när det e lyckliga slut :P..

puss// mika

Vad händer i helgen??

hellu :)

hemma från jobbet :D har vart rätt segt, va inte så jätte mkt folk fick dock en del varer men det fanns inge art nr på dem så jag kunde bara lägga in två kartonger jag hitta..
Nu laddar jag lite smått för dag 3 och det e en hel dag.. först duvan och sen bergvik 9.45-20 typ me en timmes lunch :P.. men det ska nog gå fina fisken..


Ja vad händer te helgen??
jag e ledig i helgen men jag vet inte vad som sker riktigt, det e torgfesten här i karlstad de hade redan riggat upp det stora partytältet på torget för det börjar ju imorn 8-11 juli.. men jag vet inte det kostar och jag vet ingen som ska dit.. så man kanske skulle åka hem te torrskog, är ju blues festen i åmål te helgen me..
nån som har nått förslag på vad man ska göra??



Nu ska jag sätte mej en stund vid tv.. men det finns väl inge bra att se på  :/

pussar// mika


Ladu Gaga feat Rihanna - silly boy



har ni hört denna?? e faktiskt rätt bra :D

Tisdag hela dagen

Go morron :)

usch e riktigt trött.. jag vet inte va det e me mej men jag vrir mej så himla mkt i sängen så blir knäpp på mej själv hehe det e väl för varmt kanske.. värmen har ju isolerats i min lägenhet även om det blitt kallare ute så e det fortfarande 25-26 grader i min lya :/..
va uppe lite tidigare i dag dock för tänkte jag skulle börja städa lite och nu har jag plockat undan de mesta kläderna och vikt ihop tvätten men sen tog det stopp, får väl diska sen oxå men det e absolut inge roligt men det måste ju göras..

idag jobbar jag på mic14-19,jag vet inte vem som e där på förmiddan men det får jag ju se när jag börjar :).. kanske e sandra.. igår så va jag in te mic en sväng innan jag åkte ut te bergvik och jobba för skulle hämta nyckeln eftersom sandra låna den i fredags.. och dierkt när jag kom sattes jag i jobb hehe nee men det stod en tant där och skulle ha några skor inlämnade te skomakarn och sandra som stod där viste inte hur man gjorde så jag kom ju precis i rättan tid så hon fick sina skor te skomakarn :)..  det e lite märkligt att Tomas sätter in henne själv så när hon inte kan me allt, det e klart man lär sig ganska snabbt bara nån visar men kan man inte blir kunderna lätt irriterade och man vill ju inte ha en sur kund. nu löste det ju sig i alla fall och nu tror jag hon kan nästa gång om det kommer nån eftersom hon såg på hur jag gjorde :)..

Nu ska jag få i mej lite frukost sen får jag väl börja me disken kanske hehe

ha en underbar tisdag
pussar// mika

Jobb jobb jobb

Hej hej

Nu e jag äntligen hemkommen från bergvik.. tar en jävla tid me buss jag önskar att jag hade bil :/.. bytte av Helen och det va redan rusch då me folk och det blev det sen oxå :) kul kul ..
Efter jag hade slutat så gick jag in på Maxi och stor handla, två fulla kassar ;) så va inte därifrån förrän halv 9 sen i stan så missa jag precis min buss hem så fick ta en annan vilket innebar att jag fick gå en bra bit innan jag kom hem så va inte hemma fören kvart över 9 :/.. segt som fan när man slutar 8 liksom.. har käka en skål me flingor nu och snart blir det nog sängen.. jobb imorn me fast har sovmorron dock hehe jobbar 14-19 på mic..

Nu e det jobb som gäller i 6 veckor fram :) e gött..och specielt nu när vädret e som det e.. jag hoppas dock att det blir finare snart igen för nån dag i mellan e man ju ledig.. och jag vill ju såå gärna åka te kusten nån dag.. j
 jag funderar mkt på va jag ska göra för alla pengar hihi men det SKA bli en utlandsresa i alla fall till nått varmt :P.. sen blir det en tur te tyskland oxå och inhandla götta hihi.. sen blir det nån tur te sthlm oxå hoppas jag hehe...


22 juli har jag faktiskt en ledig dag och då börjar ju dansbandsveckan i sunne oxå skulle så HIMLA gärna vilja åka dit det e bara chaufför som fattas hehe.. så om nån e på så e det bara att säga till..
scotts kommer ju dit oxå den dan det gör ju att man ännu mer vill dit :P


vikken HUNK hihi

snodde bilden från scottsfanzone jag hoppas det inte gjorde nått :)

pussar// mika

Liseberg

Hej :)

Denna helgen har vart super :D kom hem hit te Karlstad igår på kvällen..

Åkte ner te Göteborg i Fredags kväll efter jag hade jobbat på bergvik, sandra kom och bytte av mej så jag kunde sluta tidigare så sluta 18.30 sen fick jag skjuts av Andreas in te station, så hade goo ti på mej men det e skönt sen gick tåget 18.59 och jag va i Åmål kanske 20.15 för det blev försenat eftersom det hade åskat rätt bra.. Mötte i alla fall upp Madde och Linda där så åkte vi mot götet :) va inne en sväng på macken och köpte mej lite käk va svin hungrig men sen så :).. va i Göteborg 22.30 typ.. då fick vi träffa maddes kille det första daniel trevligt.. sen blev det sängen me en gång.. va sjukt varmt i lägenheten men vi hade fått låna en fläkt av maddes syster men den lät värre än ett reaplan nästan hehe men jag lyckades allt somna...

Lördag va uppe i ganska goo tid kl va väl 8, då käka vi frukost och gjorde oss i ordning.. halv 10 gick vi ut och det va Kanon väder helt underbart.. åkte in te stan te station och fick ut maddes biljett sen gick vi mot Liseberg så va där halv 11 så fick vänta i en 20 min innan de släppte in oss.. Åkte allt typ förutom barn grejjerna hehe :D va sjukt roligt och jag ÄLSKAR verkligen liseberg.. det e såå fint och trevligt där.. och det e sjukt roligt att åka alla grejjer hehe man får sån kick :P.. uppsvinget, balder, kanonen, höjdskräcken, uppskjutet, flumride, colorado, spinrock har jag glömt nått nu tro hehe..riktigt roligt :D Sen att jag va där me mina tjejor va det bästa :) Madde och jag Åker allt hihi och linda e bara för goo hih älskar er tjejer..22.40 kom Daniel och hämta oss me bilen så fick skjuts ända hem te madde :) efter en hel dag på Liseberg e man gött sliten.. Tack för en super trevligt dag på Liseberg

Söndan då sov vi te kl 9 sen gick vi upp och åt frukost och tog det lungt vid halv 11 åkte vi ner te backaplan och kika lite i affärer.. jag köpte mej ett linne på Gina hehe skräll.. och linda hitta en del oxå.. sen åkte vid ut te tuve tror jag det va och spela minigolf.. va längesen man spela det men jag hade väldigt tur i början men sen rasa det hehe.. Madde vann sen LInda sen Jag och sist Daniel :).. det va roligt i alla fall .. sen åkte vi tebaka in te backaplan och käka på flitstone.. jag käka kebab i bröd  jätte gott mums.. när kl va halv 3 typ åkte vi hem mot dalsland.. Va i Åmål halv 5 typ och jag hade bokat biljett från åmål 20.53.. vi trodde inte vi skulle bli så tidiga men det blev vii men det gick ett tåg 18.46 så jag tog det fick ju ändå vänta 2 timmar men det fick ju gå..  gubben som kollar biljtterna brydde sej inte om att jag hade bokat fel så det va ju tur hehe.. va i Karlstad 20.00





     
Klicka på bilderna för att få dem större


Nu e det ny vecka och vecka 28 det innebär att schemat börjar för mej, ska jobba hela veckan Mån.Fre
så idag fick jag lite mjuk start och jobbar efteriddan på bergvik men sen har jag två helagar framför mej hehe.. men det ska bli kul och pengarna bara rullar in I LIKE :P..

Pussar // mika

Fredag :D

Idag åker jag te götet :D men det e inte förrän ikväll kl 18.59 går tåget till Åmål där Madde och Linda möter upp så tar vi bilen vidare mot Göteborg <3 LÄNGTAR

Idag annars ska jag pyssla lite me diverse, ska diska och städa lite så det inte ser allt för jävligt ut när man kommer tebaka sen måste det packas inför helgen.. sen får vi se om jag hinner så ska jag åka ner te sundsta och lägga mej lite och steka börjar ju inte förrän 15.30 idag..


Tänkte visa lite bilder från bengtsfors festivalen :)


wakeboard uppvisning på dan


förfest hos Malla och Jenny

   

SCOTTS!!


deras snygga nya buss :) va jätte fin inuti oxå ;)

   


Henrik snyggingen :P




coola Roberto


Lillen :)


Wakeboard åkarna va uppe på scen och tog imot folkets jubel och fick priser :)

Det va lite av de bilderna jag hade, vill ne se mer bilder från ni kolla facebook elle bilddagboken..

nu får jag sätta igång me städningen och packningen så jag kanske kan få komma ner och sola lite idag :)

Ni får ha en underbar helg
pussar//mika

Varmt

det e nästan olidligt varmt nu asså.. förut idag visa termometern på 43 grader ute.. jag kan nog kanske va glad att jag jobbat ändå de har fått i gång ventilationen på duvan och fläkten vid kassan va i bott så va riktigt skönt även och jag jobbat som en tok, för fick varer idag kanske typ 20 låder och jag gilar inte allt lämna efter mej nått så jag hann allt få in alla skor :D stolt.. när jag sluta och gick ut slog värmen imot mej.. HELT GALET nu visar termometern på 32 grader ute och solen e knappt framme..
känns som jag klagar väldigt mkt fast det ska man väl inte jag gillar värme men ibland kan det bli lite för mkt sommarn har ju verkligen kommit te sverige :P...

Nu håller jag på och tvättar fick ingen tid i morse så fick ta det nu, måste ha rena kläder för imorn åker jag, Madde och Linda te göteborg :D och på lördag blir det en hel dag på Liseberg.. ska bli såååå himla roligt <3 men först imorn jobbar jag på bergvik 15.30-18.30 fick Sandra till att hoppa in den sista timmen..super bra :) sen kör Andreas mej te tågstation så jag hinner oxå super bra tåget går 18.59 :D
så det blir en Helg i götet me tjejerna :) ska bli riktigt trevligt



pussar// mika

RixFm festivalen

Go morron

de e helt galet det e redan 34 grader ute, tror det skulle bli rekord varmt idag nästan här.. man skulle ju helst vilja ligga vid sjön nu men jag jobbar idag me så får hålla mej hemma och min lägenhet blir varm som en potta :/.. jobbar på duvan idag 14-19 för Helen som skulle jobbat men hon skulle på nått barnkalas tror jag det va :).. jag kan lika väl jobba men jag tror att det e fruktansvärt varmt inne på duvan idag det brukar det va för det funkar ju inte me fläktar och så :(..

Igår va jag ju ner på RixFm Festivalen, jag mötte upp Lollo utanför swebank kl 6 sen gick vi nästan direkt och ställde oss framför scen så vi skulle få en hyffsat bra plats. solen den stekte nått fruktansvärt där vi stod och inget vatten hade vi me oss, det rann svett längst bena.. ganska jobbigt men det fick gå de bjöd på en riktigt bra show :D alla va jätte duktiga de va, Janet, Kim, Lilli o sussi, ragdolls, andreas fernett, basic element, style, mailo  som sjöng och spela och dansa :) riktigt bra.. va väl inte slut förrän lite efter 22 tror jag då gick jag me Lollo hem sen tog vi oss en kvälls dopp i älva :) kl 00 cykla jag hem :P.. sen blev det sängen direkt..
kort kommer har inte lagt in dem på datorn än

ska äta frukost nu sen får jag skölja min ögon igen, dumma ögoninflammation :(...

ni får ha en fin dag
pussar// mika

tebaks te verkligheten

Halloj :D

nu va det e bra tag sen jag skrev här men som ni flesta kanske vet så har jag vart hemhemma i mitt älskade torrskog/ dalsland <3 och jag har haft det helt underbart.. solen har lyst alla dagar jag vart hemhemma så nu har man allt blitt riktigt brun och fin oxå hehe :D
blir lite jobbigt att sammanfatta alla mina dagar hemma för har hunnit me en hel del men självklart får jag ju berätta lite och den efterlängtade bengtsforsfesivalen och scotts som man va på :D

Åkte ner runt 12 tiden på Lördag förmiddag då kolla vi först på Wakeboard uppvisningen som va :) jätte duktiga killar.. sen åkte jag mamma och pappa te rosell och åt festival buffén hihi va mkt gott.. när kl va lite över 3 skjutsa de mej upp te Ellenor där vi duscha och gjorde oss i ordning inför kvällen, kl 5 åkte vi och hämta Emma sen åkte vi te malla och jenny där förfesten hölls :D vi va bara en massa tjejer, det va jätte trevligt.. kl 21.15 börja jag knalla ner mot sågudden de andra va kvar lite längre men jag hade förköps biljett och jag ville va där i tid så man inte missa nått hehe.. så mötte upp Madde och Linda direkt jag kom dit och även Torrskogs gänget satt där :) alla va redan lite bra i gasen så vi dansa och det va skit kul hehe sen fick Linda för sej att vi skulle gå in te killarna i bussen hehe :P.. jag va lite skeptiskt men linda drog me mej och det visa sej bara va poestivt för alla grabbarna kände igen mej och jag fick en bamse kram av Henrik :) stod där inne och tjöta lite hehe de e grymt trevliga allihop men sen skulle de byta om så då fick vi gå ut och snart va de allt uppe på scen och jäklar vilket ös det blev :D folket vällde in så småningom och det blev riktigt mkt folk.. 500 hörde jag nån viska te mej att det va hehe :P..
dansa och sjöng me i alla låtar jag tror jag stod där framme hela tiden medans de spela :D de e bara för bra jag kommer nog aldrig får nog av dem  :P...


Henke o Robban

har tagit massvis me bilder men får väl göra ett kollage nån annan dag kanske :)



Nu e jag ju som sagt tebaka i karlstad kom igår kväll, orka inte skriva nått på bloggen då.. idag har jag jobbat på mic 9.45-14.15 och nu lite senare så blir det ner te Torget och kolla in RixFm festivalen

pussar// mika

RSS 2.0