Torgfesten...

... är i full gång nu och jäklar va party sugen jag blev när jag klev av bussen på torget och fick höra 100 % PARTY music vråla ut ur högtalarna... idag e det KICK som kommer dit sen e det discocrew mm :)..skulle va roligt att gå på och nu när det e underbart ute oxå :D men jag ska upp tidigt och jobba imorn så det e bäst att hålla sej hemma.. torgfesten e ju hela helgen men jag funderar ju på att åka hem.. men kanske man kunde gå ut en sväng imorn ;) för då kommer Torgny Melins hit hehe.. äkta säffle gubbar och bra musik helt klart...

Min dag idag har vart ganska så lugn ändå för det har inte vart mycke kunder alls :( skit tråkigt.. men jag fick torkat rent en del och så la jag in lite varer oxå.. hoppas på förbättring imorn :).. då jobbar jag förmiddan på begvik te 15.45.
Träffa Emelie en snabbis oxå på lunchen :) va ett tag sen man såg henne..

Nu ska jag se om det går nån film på tv, igår gick det en jätte bra film på 3:an såg ni den?? handla om en 40 årig kvinna som åkte te Hawaii på semester och träffa värsta hunken hehe ja ni får se själva kommer dock inte ihåg vad den hette.. den va bra i alla fall och tårarna forssade självklart på mej när det e lyckliga slut :P..

puss// mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0