hem te "skogen"

Hej hej

Snart ska jag dra ner te stan igen för att åka hem te torrskog :D ska bli skönt att komma hem lite och blir nog hemma ett tag nu om jag inte får nått jobb så är nog hem hemma tis-sön...

Förut åkte jag ner te stan och först lämna in papperet te Tomas sen gick jag te forex och växla mina danska pengar som jag hade kvar te svenska och det va ju inte fy skam hihi hade 505 danska så fick jag 725 kr svenska tebaka så det va ju gött :) det dumma va att de inte tog imot mina en kroner i danska så de får man väl spara då..
sen åkte jag me en buss ut te bergvik och handla en hel del mat så nu kan hon inte klaga syrran när hon kommer hem o  ser att kylskåpet e full proppat me mat :P...
va väldigt snäll nu ändå som köpte all mat när jag sj inte ska va här men då kanske hon håller tyst ett tag ;)
Ellenor skicka förut och sa att hon inte följde me Emma och Hanna te karlstad för hon hade mkt i skolan så jag får träffa na i bengtsfors te veckan :)

Har fått i mej lite kräm nu så jag står ut på buss resan sen blir det mammas mat när man kommer hem :D mammas mat slår ju allt :)



Nu ska jag packa det sista sen måste jag dra ner te stan så jag inte missar bussen

Pussar// mika


tisdag

God morgon :)

va uppe redan kl 8.30 ida för skulle ringa ett samtal men det gick inge vidare så jag får prova senare igen :/ .. nu sitter jag och äter frukost hade kvar köttbullar från igår så jag gjorde men två köttbulle mackor :) mumsigt hihi sen får jag hoppa in i duschen och sen diska innan jag gör mej klar för att åka ner te stan, ska gå in te tomas och prata me han sen får jag åka ut te bergvik och handla lite mat och sen hit igen innan jag ska ner te stan igen och me bussen te årjäng.. förhoppningsvis så blir det väl så nu att jag åker hem te torrskog om jag inte får nått jobb då vill säga.. sen får vi ju se om jag hinner träffa Ellenor och co innan jag åker :)

Drömde om vår resa hela natten hihi jag e taggad te tusen bara det inte blir några komplikationer nu vill verkligen detta skulle va såå roligit.. jag berättar mer när det e mer säkert :)

Nu ska jag hoppa in i duschen :)

ha en fin tisdag
pussar// mika




planerar

hej

Nu är snart måndagen slut känns bra hihi men eftermiddagen har ändå vart rätt okey syrran har ju inte vart hemma och det har vart gött sen har jag pratat me min kära vän Ellenor ett tag så det har börjats planerats redan för nästa resa/tripp hihi käns otroligt roligt så imorn redan blir det att ringa några samtal och så få reda på mer och förhoppningsvis redan boka :P..
ska självklart prata mer me Ellenor och folk om detta när jag kommer hem te "skogen" då vi ska ta en fika på kickis och disskutera mera men i det stora hela så e det klart och de e på mitt förslag så det känns jätte roligt :D
Kanske till och med att Ellenor skulle komma upp te karlstad imorn me Emma och hanna så då ska vi träffas då oxå...

nu har jag kollat på Färjan2 och spårlöst och snart blir det väl sängen tror jag får komma upp hyffast i tid imorn ska ringa ett samtal sen måste jag diska och sen ner te stan och prata me tomas och lämna in lönelappen.. sen får vi se hur det blir om jag åker hem imorn eller inte det beror helt på vad som sker..

hitta detta roliga förut hihi :P






hehe lite coolt e det ju och ja det e  jag på alla bilder dock en del år gamla :P

sov så gott så hörs vi imorn
pussar// mika

Tråkig Måndag

Hej

Vikken tråkig och trist måndag detta har varit hitilst har faktiskt inte gjort nån ting vettigt har inte ens vart utanför dörr och å fått mej friskt luft.. jag vill ut och åka nån stans igen hihi allt känndes bara pisst när jag kom hem igen stor del e nog för att jag inte jobbar ett dugg längre känns det som.. jätte tråkigt men jag har heller inte orken att söka nytt men måste..

stör mej på syrran oxå men det e ju inge nytt hehe.. nu va det bredbandet igen vi har inte fått nån faktura och hon helt galen och jag säger att det e patriks fel och då blir hon ännu mer rasande så fick ringa och få ocr nummret igen och nästa månad förhoppningsvis ska det komma hit.. bara en massa problem.
sen har hon sutte här hemma och pluggat och jag sa te na igår kväll att de inte behövde va här och plugga eftersom jag va hemma.men lyssna hon nej. så hon ha sutte här och pluggat nu och jag ha fått sutte här i köket sten tyst för att inte störa henne jag blir tokig om jag inte får ha musik eller tv på hatar att sitta helt tyst i en lite lägenhet.. nu har hon äntligen åkt te gbg och är där te på onsdag mkt skönt :) så nu flödar musiken ut ur mina högtalare och tv e på :D 
lite bättre humör blir man ju alltid av musik.

Vet inte om jag kanske ska åka hem imorn te mor och far skulle va gött men det beror på måste fixa lite här innan.. jag får se hur det blir..

jag hoppas jag inte tjatat ut er me mina problem och gnabb hihi  :)

pussar// mika

Köpenhamn i bilder :)

DAG 1
 

Resans start

   

DAG 2


Vakna upp te underbart väder :)




promenera in mot stan och kolla in alla se värdigtheter :)

       


Madde :) 
 

 


Hamnen :)

    

DAG 3

 

   


Pölse kiosk :P



   

DAG 4




  

THE END

Ojoj det blev en himla massa bilder men jag håller vad jag lovar :) så njut av alla våra vackra bilder från standen köpenhamn :)  

puss// mika



hemma i sverige

Hej hej

Nu är jag tebaka på fastlandet igen hihi :P... kom te karlstad ca 13 men vi kom hem från danmark igår men låg över hos madde inatt.
Patrik va här när jag kom hem och han ha sutte vi datorn hela tiden och gick typ nyss så har inte kunnat skriva :/..

Har i alla fall haft det mkt trevligt i köpenhamn och tur me vädret får jag ju ändå säga att vi hade ändå, Madde har vart jätte duktig och skrivit ner allt som vi ha gjort under våra dagar i danmark.. för hon hade me sej datorn men dock hade vi inge internett så det kom upp på hennes blogg igår så e ni nyfikna så kan ni läsa där :D

jag kommer i alla fall att lägga upp en massa mer bilder från köpenhamn resan jag lovar om det blir senare i kväll eller i morn har jag inte bestämt än men jag lovar det kommer :) kan hända att jag kopierar in teten på min blogg oxå :P...


lite smakprov hihi detta e nyhavn i köpenhamn mkt mysigt :)

Nu börjar strax gossip girl :D

pussar// mika

idag börjar äventyret :D

God morgon el förmidda kanske :)

Hoppas allt e bra med er :) idag mår i alla fall jag toppen solen skiner som aldrig förr och det e klarblå himel så det första jag gjorde när jag vakna va att gå ut och gå men det va inte lika skönt ute som det ser ut blåste som fansen ute och det va ganska såå kallt.. sen hoppa jag in i duschen och nu har jag koka mej ägg och gjort mackor me en kopp te till :)
sen ska jag röjja undan disken sen får man göra sig i ordning så smått FÖR IDAG ÅKER JAG  :P kl 13.48 går mitt tåg ner te göteborg. måste ner te stan lite innan och växla lite mer pengar och så hihi...
och me detta vädret oxå såå känns det ju helt UNDERBART jag hoppas hoppas hoppas att det får va så här hela veckan nere i danmark :).



vi kanske inte hörs på ett tag nu och ni vet ju varför ;)
men får jag tillfälle te dator och internett så själklart :P..
ha en underbar vecka
och njut av solen så mkt det går nu det ska i alla fall jag göra :D

pusssar// mika

Måndag

Hej

Nu har jag kommit hem efter ha vart på stan en stund :) först åkte jag te banken och växla lite pengar te danska, det e dyrt i danmark kursen e hög 628 svenska kroner blev 400 danska hihi stor skillnad nja men men det e inte så ofta man e där så va gör väl de :P..
sen gick ja lite på stan kolla i affär sen vid ett gick jag och prata lite men en person och efter det gick jag ännu mer i affärer träffa Helen me en stund så vi stod och prata, hitta dock inget till mej själv eller joo shampo o balsam och lite sånt hihi men inge roligt jag hitta däremot en present te Sandra som fyller 18 nu på fredag :) får väl se om jag kan hitta nått mer hon ska ju ha nått för att hon ha tatt körkort.

Har faktiskt packat klart allt nu tror jag förutom smink grejerna då men det får jag lägga ner imorn när jag gjort mej i ordning :) men alla kläder och sånt e strykt och nerpackat :) sååå nu e jag SÅ laddad på att få åka hihi, imorn 13.48 går tåget ner mot Götet så e där 16.29..

Fint väder blev det idag me även om det inte såg så ut i morse men nu e det klar blå himmel ute och solen lyser :) underbart <3


åå va jag längtar efter sommarn och värmen och alla mysiga sommarkvällar framför grllen :)
detta e på midsomar :D

puss // mika


2 dar kvar :D

Go morgon!

Kom upp tidigt som vanligt fattar inte varför jag ska vakna så tidigt men men :P.. så jag va ute och gick min lilla promenad igen och så har jag åte frukost nu, snart ska jag göra mej i ordning och åka ner te banken så jag får det fixat sen har jag lite annat jag måste göra me innan jag åker hem igen och börjar packa det sista för imorn så åker jag ju ner te Gbg :)
och på onsdag åker vi te Köpenhamn :D och är där tills på lördag.. ska bli såå himla roligt.

nu ska jag göra mej i ordning, ni får ha en bra måndag
pussar // mika

Jesse Mccartney - how do you sleep

har kollat runt lite på youtube och då hitta jag bla denna låten :P



Kommer ni ihåg vikken serie han va me i ? =)

Söndag

God morgon :)

Har ni sovit bra? jag har sovit underbart ensam i min stora säng i natt hihi men jag vakna väldigt tidigt som vanligt så jag tog på mej kläder och gick ut på en morgon promenad :) duktig jag e va :P va skönt som vanligt att komma ut och röra på sej men vädret e inte lika fint idag tyvärr :( solen orkar inte riktigt igenom e ganska mulet men får hoppas det blir bättre fram på dan :)

igår åkte jag te Lollo vid 5 tiden och vid halv 8 kom pojkarna.. vi kolla på robinsson och Lollo och Emelie hade fixat riktigt mkt gott snacks :P... va mysigt, efter robinsson blev det en del WII spelande hehe :) och så blev det en del kortspel :D hade verkligen jätte trevligt alla e såå sköna på sitt sätt lätta att va me :)
bilder kommer Emelie lägga upp på sin blogg tror jag
Tack för en riktigt trevlig kväll :)

Nu är det inte långt kvar asså tills äventyret börjar hihi så jag har lite att pyssla med innan, tvätta ju igår så i dag ska det strykas och börjas packa en del så jag får me mej allt jag vill ha :P.. sen måste jag te banken och växla lite pengar och sätta in pengar men det får jag göra imorn..  min dag blir ganska soft me andra ord hihi och ikväll kommer väl syrran hit.
först blir det frukost ;)

pussar // mika









Älskar solen <3

Hej hej

Nu har jag tvättat och torktumlat klart allt :) känns väldigt gött att det e gjort och så har jag diskat oxå vart riktigt duktig hihi :)
vid halv 12 fick jag besök av LInda :) vi har drukit te och hon har hjälpt mej me tvätten och så har vi tjötat en massa va riktigt trevligt att ha henne här va ju ett tag sen. hon gick nu för en kvart sen, hon skulle hem te tobias och göra fattiga riddaren lät riktigt gott så blev väldigt sugen på pannkakor men då måste jag gå ner och köpa mjölk det har jag inte så det ska jag nog göra det e ju så underbart väder me så man vill ju bara va ute typ :)

Senare i eftermiddag så ska jag hem te Lollo på mys kväll vet inte när än men det ger sig


Linda och jag i sommras <3

pussar// mika

Tvättar

Go morrn :)

vikken underbar morgon eller hur?? jag har faktiskt vart ute och gått i en timme nu på möra :) va helt underbart ute solen sken i ansiktet hela tiden och fåglarna kvittra och fiskmåsarna va framme oxå man såg nästan hur snön smälte mendans man gick hihi :) det va riktigt skönt att få komma ut och röra på sej lite.. sen när jag kom hem så var det bara för mej att ta tag i tvätten så har vart nere och satt på 3 maskiner :) det va mkt tvätt nu så jag får nog hålla på ändå te kl 2 så jag får tvättat och torktumlat allt, snart åker jag ju så då måste jag ha tvättat...
på Tisdag åker jag ner te Gbg :) då börjar äventyret hihi :P.. fick en bild av madde på hur vårt hotel ser ut ser väldigt bra ut och e bra 3 minuters gång från tågstation perfa

så här ser de ut


ser riktigt bra ut :) åååå det ska bli så roligt och gud va gött å bo på hotell det va det ju en evighet sen man gjorde :P
hotellfrukost bäst av allt ;)

vet ni, en vän sa te mej i går att SCOTTS kanske kommer till lilla BENGTSFORS på KRÄFTKALASET :D hur kul skulle inte de vara då hehe det e ju inte säkert men han hade hört att de hade pratat på de att de kanske skulle få hit dom då hihi ååå jag hoppas det skulle ju va super kul :P.. 

Nu ska jag käka frukost :)

pussar// mika



Dead by April - losing you

Eftersökte ju en låt den låten som e me i reklamen till robinsson och tack vare mina kära vänner Totte och Lollo så 
har jag den nu 

här kommer hela låten :)



vad tycker ni??

hos mej går den i alla fall på repeat nästan jämt nu :P

HELG :D

hellu ;)

Har komme hem från bergvik nu.. jobba ju förmidan, sen kom Johanna och bytte av mej vid kvart i fyra :D
åkte direkt hem efter jag hade slutat så nu har jag lagat mej lite mat det blev blodpudding stekt potatis och lingonsylt :P .. kanske inte låter så gott i era öron men det e de faltiskt va längesen jag åt blodpudding så det va riktigt gott :)

på jobbet idag har det vart riktigt lungt första kunden som handla kom inte förrän vid tolv :/ kom lite då och då men det va väldigt segt.. får se om Johanna kan få upp de lite nu i eftermiddag :)

Kanske men bara kanske att man tar en tur och går lite senare det e ju fortfarande gött väder ute men det e tråkigt att gå själv så jag får se skulle behöva komma ut och röra på mej i och för sig hihi :P..

Nu ska jag äta lite mer sen ska jag sätta mej i soffan en stund och njuta av att helgen e här :D

pussar// mika


Fredag

God morgon :)

solen skiner lika mkt idag som den gjorde igår det e underbart, va mkt lättare att vakna nu oxå när solen tittar in hihi :) hade nästan glömt hur det va att gå upp så här tidigt hihi men det e ju faktiskt ganska skönt att komma upp i tid nån gång :P.. så om en timme typ ska jag åka ut te bergvik..

Kika runt lite bland bloggar och så igår och jag hitta en väldigt bra blogg hihi enligt mej
scottsfanzone.blogg.se
hehe det e en tjej som heter carro som lägger ner mkt tid på sin blogg och scotts. videoar, låttexter. bilder, repotage, mm mm :D tycker det e jätte roligt så självklart kommer man föjla den bloggen ;)



Nu får jag käka frukost och göra mej i ordning för dagens jobb ute på bergvik :)

pussar // mika



Hemma i Karlstad

Hej

Nu har jag anlänt i Karlstad igen :) efter att ha vart lite här och där ett par dagar.. tis-ons Säffle, ons-tors bengtsfors/torrskog..

Onsdag: åkte från säffle te bengtsfors me buss så va där typ halv 3, gick runt lite och kolla läget hehe det va en evighet sen jag gick runt i bengtsfors så.. va faktiskt in på skolan me min gamla gymnasie skola, det hade inte förändrats ett dugg förutom att de hade fått nya datorer typ hihi jag saknar det inte alls..
sen träffa jag linda en stund hon hade vart hos tandläkarn och vid halv 4 kom mamma och hämta mej.
Idag åkte jag till mormor när jag hade vaknat gjorde henne sällskap eftersom morfar fortfarande ligger på Näl men han kommer förhoppningsvis hem imorn eller på lördag :)..
vi va en tur te lennartsfors och handla och sen vid 5 gick bussen från årjäng..

Imorn ska jag jobba på bergvik 9.15-15.45 :D gött me lite jobb sen får det nog bli en promenad för det skulle väl bli lika fint väder imorn :) älskar detta vädret man blir ju bara såå glad och pigg av solen hoppas de håller i sej och vet ni snön e nästan borta i karlstad nu GÖTT :P...



 hihi vill tillbaka hade såå himla roligt den kvällen

SNART SNART SNART drar faktiskt jag och madde te Danmark köpenhamn :D bara 5 dar kvar..
ska blir riktigt trevligt hoppas bara att vädret kommer va lika underbart som det vart nu :) så vi möter våren där nere...skulle va underbart

ni får ha en fortsatt bra kväll

pussar// mika


hos sandra

hej hej

Sitter hemma hos sandra nu men hon e inte hemma för tillfället för att hon e i skolan.. jag ska åka hem mot bengtsfors vid halv två typ så åker jag me mamma hem när hon ha slutat.. men jag åker faktiskt redan upp te karlstad imorn kväll för ska jobba på freda förmidda på bergvik. blir ingen längre visit hemma men det e alltid något :)

igår när jag kom hit så åt vi mat först sen va vi och kolla säffle lite hihi och senare på kväll så va jag sandra och Anna ute och gick i 1 1/2 timme typ :) va ju underbart väder och det e det idag me :D lite molningare kanske...

Ni kanske kan hjälpa mej me en sak ni vet att robinsson börjar nu snart på tven. reklamen te robinsson e det en låt me vettni vet ni vem det e som sjunger eller vad den låten heter??



Nu ska jag kolla busstider :)

pussar// mika

Säffle

Hej

Om ca en timme så ska jag åka te säffle, Hem till Sandra och hälsa på :) ska bli trevligt...

Sov över hos Lollo inatt så har precis komme där ifrån nu, vakna av ett helt UNDERBART väder :D hjälpte lollo me tvätten sen gick vi te Ica och köpte mer tvättmedel och då köpte vi även frukost bullar och åt när vi kom tebaka riktigt gott :)

Nu kommer jag då att va hemma ett tag i dalsland tror jag kommer tebaka upp hit på helgen igen.. hoppas vädret kommer vara så här fint nu några dar då e det extra trevligt att va hemma i skogen hihi kan gå långpromenader sen ska jag även försöka hälsa på lite kompisar i bengtsfors..
så det kommer nog bli dålig uppdatering på bloggen igen en stund...

Nu får jag nog skynda mej lite ska packa och göa mej iordning innan jag åker ner te stan... ut me er i solen nu och ha en riktigt bra tisdag
Puss// mika


sandra och jag :)


hos Lollo

Hej hej

Nu sitter jag hemma hos Louise gör inte specielt mkt har kollat lite på tv och förut så vräkte vi i oss var sin subway baguett :) det va mkt gott e fortfarande mätt hihi...

Åkte ner te stan vid halv två typ då gick jag direkt upp te duvan och lämna tebaka skorna sen prata jag lite me mari och nina sen gick jag och åt på duvans café blev en kyckling sallad.. sen gick jag runt i affärer tills kl va halv 5 typ men jag fick bara tag i hårfärg och en ny väska :)..
när jag kom hit så färga vi mitt hår blev jätte bra e super nöjd :) får lägga upp bild nån dag sen klippte jag Lollos hårtoppar hihi så vi hade en liten hår studio här en timme typ :P...
sen blev jag hungrig så då tog jag me lollo ut, tänkte vi skulle käka pizza men det finns fan nästan inga pizzerior i stan och där det finns så e det skit dyrt så det fick bli subway men det e ju super gott de me :P...

vet inte om jag ska sova över här e ju tänkt så syrrans kille skulle ju komma ikväll men nu ska han helt plötsligt inte komma för det gick inge tåg men fan va smart av han (not) man kollar väl om det går tåg innan man ska åka och inte två minuter före jävla smart inte så han får allt skylla sig själv.. jag vet inte om jag har orken att åka hem bara så det blir nog att jag sover här ändå :)

idag e det premiär av ballar av stål :O ska ni se det??? det ska vi hihi kanal 5 kl 21.55

puss//mika



Ny vecka

God förmiddag på er :)

Måndag idag och ny vecka nämligen vecka 12 e det nu :) kommer närmare danmark dag för dag hihi nu e det bara en vecka och 2 dar kvar tills vi åker :D

Idag ser dagen ut följande, ska strax göra mej i ordning och åka ner te stan måste in på duvan och lämna tebaka ett par skor jag tog me hem och prova och jag e väldigt osäker på om jag ska ha dem så nu har jag bestämt mej för att lämna tebaka dom.. jag har helt enkelt inte råd.. .
finns bättre grejer man kan lägga pengarna på.
sen måste jag prata lite me tomas om jobb och byte mm.
ska kolla lite i affärer när jag ändå e nere se om jag kan hitta nått snyggt att ha på mej :) sen måste jag köpa hårfärg oxå så ska Emelie eller Lollo färga det på mej idag eller imorn ;)
ikväll ska jag sova hos Louise för Syrrans pojkvän kommer hit och ska sova över så då vill jag inte va här och syrran vill nog inte heller att jag ska va här :P..

så sådan ser min dag ut idag och imorn så drar jag nämligen te säffle te min sandra som jag saknat såå :) och e där te onsdag tror jag sen åker jag hem te torrskog ett par dagar..
ska väl åka ner och hälsa på morfar oxå som ligger på näl just nu.

Vi hörs säkert senare i eftermiddag :)
pussar // mika



Emelies 20 års kalas i bilder



Födelsedags barnet :)

 

   







  

 

   

ja hehe :) bilder säger ju mer än tusen ord som sags :P

pussar

vår väder :D

Hej Hej

Nu e jag hemma från jobbet.. när jag kom ut från duvan möttes jag av ett helt underbart väder man blir ju helt glad i hela kroppen :).. när jag börja så va det mulet och solen orka inte riktigt igenom men nu är det klar blå himel och solen lyser som aldrig förr HÄRLIGT snälla stanna så här nu ingen mer snö tack vill ha VÅR!!!.......

På jobbet va det lungt som vanligt kom lite folk då och då men det blev ju inga höjdar summor i kassan men men det e söndag och fint väder så jag förstår folk som inte e ute och går i affärerna...

Syrran kommer senare i kväll tror jag om hon inte kommer imorn bitti som förra gången det ger sej... Nu ska jag käka mat sen får vi se vad jag ska hitta på...

korten från igår kommer senare idag :)

pussar//  mika

Söndag

Go morron :)

GRATTIS EMELIE 20 ÅR

Kände mej riktig pigg och alLert nu i morse när jag vakna även om jag inte kom hem förrän 2 i natt men jag drack ju inget så det e väl därför :P..
Nu har jag duschat och åte frukost ska snart torka håret och sminka mej sen ska jag åka ner och jobba 12-16 på duvan :)

Dagen igår
Var väldigt trevlig :) jag åkte ner te stan vi halv 3 typ och mötte upp lollo, handla mat på donken och så sen gick vi hem te henne.. strax efter fyra kom födelsdags barnet Emelie, tjöta lite och gjorde oss i ordning lite smått vid 7-halv 8 kom 18 och lite senare kom Ali och Dawda :) dansa en massa hehe och drack cola :P.. det va riktigt trevligt sen kom james en stund me de sista innan vi skulle gå te nöjes :)
va på Nöjes kanske två timmar sen gick vi hem..
kort lägger jag ut när jag fått in dem på datorn..
Tack för en trevlig kväll tjejer <3

Ni får ha en bra söndag så hörsvi i eftermiddag :)
puss// mika

vad tycker ni..

.. om min nya desingn :) finns jätte många som har så himla super snygga bloggar de vill jag me ha detta e kanske långt ifrån de snyggaste men jag försöker i alla fall :P.. detta får duga ett tag tills jag kommer på nått annat =)

Nu har jag precis laga te mej mat det blev pasta me pasta sås :) egen pasta sås och den blev riktigt bra..
nu när jag har åte klart ska jag leta upp kläder jag ska ha ikväll sen göra i ordning mej lite smått och sen dra ner te stan där jag ska möta upp Lollo för att köpa dricka (ingen alkohol)
sen måste vi kolla lite i affärer och sen hem te lollo och göra i ordning sej för PARTY PARTY :)

har lite bråttom så vi får höras senare eller imorn :)

pussar// mika

Lördag :)

Go morgon :)

Har ni sovit bra??  Det har i alla fall ja gjort men jag vaknar så jäkla tidigt nu vakna jag halv 8 men jag låg kvar till kl blev 9 lyssna lite på musik och försökte sova men det gick inte så bra. så nu fick jag gå upp :P..
Ska snart få i mej nån frukost sen för jag börja me disken och ta ut soperna senare i eftermiddag blir det ner te stan i en stund kika lite i affärer sen kl 4 då ska jag hem te Lollo på kalas för Emelie som fyller 20 imorn :) blir nöjes senare på kväll tror jag :D det kan nog bli riktigt skojsigt...


Jag och Lollo för ett bra tag sen när vi skulle ut i karlstad :)

puss// mika



varma mackor

Hej

Nu har jag komme hem från jobbet :) jag hatar att det ska ta sån jävla tid, tar ju nästan en timme att åka från bergvik te norrstrand helt galet om man ändå hade haft bil :/...
på jobbet va det i alla fall rätt så lungt men det va kul att stå där igen hihi har man gjort lite nytta idag :P.. köpte mej "klick " (skvaller tidning) me innan jag börja så jag hade nått att läsa :P.. skvaller e roligt även om inte allt kanske stämmer men men...
hade komme in mycke nya skor nu igen hihi men jag har ju lagt undan ett par skor på duvan och det får räcka för denna månaden :P..
ska jobba på duvan på söndag, va inte meningen att jag skulle jobba utan att helen skulle ta den för att jag jobba hennes söndag förra helgen men då tyckte jag det va bättre att hon tog min söndag den 29 för då e ju jag ändå inte hemma.. ska bara få nån te att jobba fredan nu me men det löser sig alltid:)

Nu ska jag sätta mej vid tv och kolla hur det går på let´s dance sen blir det nog sängen..

pussar// mika

fredag den 13:e

God morgon

idag e det den typiska oturs dagen fredag den 13:e, men oturen kom väl redan igår tycker jag när all snö kom ner :( få se vad som händer idag :/....
Uppe tidigt idag med fast att jag kan sova hur länge jag vill typ, jaja det e gött att komma upp i tid med men, kan ju inte sova när syrran går upp så tidigt och klampar och har sej innan hon drar te skolan så då får jag ju gå upp.

Idag ska jag faktiskt jobba :D men jag börjar inte förän 15.30 och jobbar till 20 ikväll på bergvik men det ska bli skönt att få jobba lite.. har vart ledig för länge hehe... får se hur det går me jobb framöver e spänd men man kan inte hoppas för mkt då blir man bara så besviken. hela sommarn har jag ju i alla fall jobb och det känns otroligt skönt måste jag säga :)
innan jag åker och jobbar så ska jag inte göra så mkt kanske ska ta ett varv me dammsugarn sen om jag orkar så skulle jag kunna gå och sortera soper men det får vi allt se hihi :P..

 

dessa två filmer köpte jag :)
rasie your voice och finding neverland

Rasie your voice är väldigt bra enligt mej :) lite sorlig men oxå rolig och väldigt bra.. se den om ni inte ha gjort de.

finding nerverland va lite knepig men jag tror inte jag hängde me så bra dels för att syrran kom och hon tjötar ju fan hela tiden så det gick ju inte att hänga me så bra men det jag såg och hörde så va den väldigt fin och meningsfull, vacker..

ha en fin fredag :)
puss// mika



lång promenad

Ja det e va det ha blitt idag :) vid halv 12 tiden bestämde jag och Emlie att träffas så jag gick bort te kronoparken här i från vikket tar typ en halvtimme va lite svårt att hitta eftersom det va första gången jag gick dit men jag hitta allt te slut hihi med Emelies hjälp då :P
sen gick vi och hon visade mej runt om i kronoparken :)... efter det gick vi hem te henne.. dit de har fylttat nu så då fick jag se de :) va en väldigt fin lägenhet tre våningar :)
vi drack te och sen kolla vi på step brothers och åt glass :) vid halv 4 gick jag hem då Emelie skulle hem till sin pappa och fira hennes födelsedag..

såå jag har gått riktigt mkt idag :) känner mej genast mkt piggare fast ändå ganska slö nu i kroppen hihi har precis käkat nu me så det blir nog snart soffan för mej och kolla på min andra film jag köpte igår :)
igår kolla jag på Raise your voice den va bra elle e bra kom ju självklart lite tårar.. 

Usch nu har det börjat snöa här igen :( igår som det va såå fint och nu kommer detta.. :( dumma snö

Syrran e nere i stan just nu och kollar efter present te svärmor som fyller år te helgen sen skulle hon väl kolla lite på kläder me :) jag e glad att jag sitter inne nu i alla fall i detta vädret går jag inte ut jag e glad att jag hann in innan det börja snöa :)

Exklusivt på MSN:se -Måns Zelmerlöw lirar "Hope and Glory"
Exklusivt på MSN:se -Måns Zelmerlöw lirar "Hope and Glory"


kolla in detta :) tycker den e så mkt bättre än orginalet
p.s klippet kommer efter reklamen

puss//mika

torsdag

God morgon :)

Ny dag :) och idag känns allt bara bra, har inget planerat för dagen men jag e ändå glad och känner mej mycket bättre :)
Syrran har åkt ner te stan och klippt sej och slinga håret så hon e inte hemma nu på några timmar. jag skulle oxå behöva färga mitt hår utväxten ser förjävlig ut hihi men jag får väl köpa mej en burk och se te att få nån som kan färga det på mej :P..

Jag har vart ledig i fyra dagar nu me denna dan. och jag känner verkligen hur rastlös jag blir så det ska bli gött att få jobba imorn i alla fall =) måste ändå söka nått mer kommer det va så här lungt framöver från ju jag krupp och framför allt så måste man ju få in lite pengar för att överleva och leva hihi :P...

kanske att solen vill titta fram lite idag me vore ju trevligt ser så ut nu :) de sa på tv att det skulle snöa i dag men man kan ju hoppas på att de har fel för jag vill verkligen inte ha nån mer snö den ska
BORT BORT BORT........
Hoppas våren möter oss me stormsteg när vi e nere i danmark skulle va härligt :)

puss // mika


köttfärssås och spagetti =)

Hej Hej

Nu e jag hemma igen efter att ha vart lite här och där :P... Kl 12 va jag och besökte en viktig person och allt gick bara bra :) .. va klar där vi 13 typ då åkte jag ut te bergvik kolla lite i affärer men köpte inget det va ju inte de jag åkte dit för utan skulle in på MAXI och handla mat så då gjorde jag de och när det va klart så åkte jag te gruvlyckan och hälsa på en kompis skulle lämna lite grejjer va inte där så länge eftersom jag hade varorna me mej.. kanske va där en halvtimme sen åkte jag hem och nu har jag lagat mat och sitter här och äter och slöar..

Köpte två filmer på MAXI hihi så snart blir det soffan :P... jag har jätte svårt för att gå förbi där me filmerna utan att köpa nått hehe e omöjlig men älskar film helt enkelt :P...

Idag e det Grey´s oxå :D missa inte de!!!!!






ha en fortsatt trevlig onsdag :)
puss// mika

ONSDAG :D

GOD MORGON
Mitten på vecka e det nu onsdag den 11 mars :)
om 2 och en halv timme ska jag bege mej ner te stan... jag hoppas allt kommer gå bra :S lite nervös måste jag medge men man får hoppas på det bästa :)
Efter det ska jag åka ut te bergvik och handla mat, syrran kommer ju så sent hem efter skolan så jag erbjöd mej att handla denna gången me men nästan gång får hon handla maten i två omgångar, det ska ju vara rättvist eller hur?

ser ut som solen vill titta fram lite idag me :) underbart.. hoppas all snö smälter bort hehe vill ha grönt och vårblommor nu, kanske e lite för tidigt än men jag e så trött på vintern nu..

Hade lite svårt att sova igår kväll me det som har hänt så får man bara en massa tankar ihuvve som inte går att släppa jag e sån, därför kan jag aldrig se en skräckfilm det kan få mej sömnlös många nätter, tycker det e så meningslöst me skräck oxå va ska det va bra till det e bara sykiskt och man skrämmer bara upp sej själv.. idioti.. men jag klandrar inte dom som tittar på det bara jag slipper...

Snart får jag hoppa in i duschen sen måste jag leta upp kläder att ha på mej :)

Nu gick det inte att ladda upp bilder igen :/


Ni får ha en bra dag
puss// mika



varför?? vad händer egentligen

Hej

Fick reda på tidigare idag att det e en kille från hem trakterna som har tatt sitt liv, jag viste inte vem det va först men nu vet jag klart och tydligt vem det är:( det e såå hemskt jag fattar inte VARFÖR??? han skulle fylla 20 år nu snart...
Han va ju alltid en glad och trevlig person, nån man minst kunde ana... 
R.I.P Henrik




 Ne nu ska jag försöka sova, imorn e det en viktig dag.

sov så gott alla
Puss // mika

good luck chuck och casper

Hej

De två filmerna jag har kollat på idag :) Good luck chuck & Casper :D
det e va jag ha gjort idag kollat på film och sutte vid datorn hehe har faktiskt inte orkat göra nått annat, Syrran har inte kommit hem än så jag har svårt att tro att det blir nån sväng ner te stan idag e ju bara öppet 2 timmar till..
vad har ni gjort?

lite om filmerna:
Godd luck chuck va faktiskt ganska rolig hehe lite snuskig kanske :P...men det va rolig och romatisk. Jessica Alba va me i filmen och jag tycker hon e en väldigt bra skådespelare och hon e ju jätte fin oxå. tycker ni om komedier så e detta en film jag absolut rekomenderar :D
Casper en rätt små gammal film så men den kan aldrig bli dålig hehe :).. tycker den e så fint gjord och jag gillar skådespelarna även här.. det e finast i slutet när casper blir människa, faktiskt så man fäller en liten tår.. den filmen har ni väl alla sett??

 
det gick att ladda upp bilder igen :D yeah hih

Snart e det onsdag :S nervös or not ?????
längtar

Puss// mika

Tisdag

God morgon alla vänner :) sovit bra?

Tisdag idag gött snart onsdag hehe :) jag e såå nyfiken och spänd så jag vill bara att det ska bli onsdag nu så man får det gjort :s....
jag vakna upp me väldigt ont i magen och kände nästan som att det snurra i hela skallen så jag tog mej en alvedon och det blev bättre sen somna jag om och vakna nu halv 10 fortfarande ont imagen men kände mej inte yr längre och ont i magen det vet jag ju varför jag har :/,,,, jaja nog om det

Vad ska ni hitta på en tisdag som denna?? 10:e mars e det idag så nu e det bara 15 dagar kvar tills jag åker te Danmark :) ska bli såå underbart skönt att komma bort en sväng och få göra nått annat och självklart få umgås me madde som jag inte gör allt för ofta så det ska bli riktigt trevligt :)

jag har faktiskt inga planer för idag får se vad som händer.. Syrran ville ut och kolla i affärer så kanske blir en sväng på stan senare det beror ju på när hon e klar me skolan förståss.
ska nog slå på en film nu känner för att ta det lungt idag.

Varför funkar det inte att ladde upp bilder blir så trött j'vla teknik

puss//mika

snart sängen

Go kväll :)

Jag kom faktiskt ut lite idag i alla fall hihi... åkte ner te stan vid 15 och mötte upp lollo skulle gå och kolla om vi kunde boka biljetter te bion vi ska på onsdag men det va inte öppet så vi gick i lite affärer, jag köpte inget.. sen gick vi hem te lollo åt lite chokladkaka den va riktigt mumsigt :) sen gick vi igen efter en halv timme och mötte upp hennes föräldrar de skulle på bio idag men först skulle de ut och äta..
sen åkte jag hem och då diska jag och sen kom syrran hem.. vi kolla på Sex and the city movie hon hade aldrig sett den och jag hade inge bättra för mej, den e ju väldigt bra måste jag säga :) och jag e så furktansvärt blödig så det kom ju lite tårar och idag e jag kanske lite blödigare än andra dagar på grund av omständigheterna..
såå nu blir det snart sängen e ganska trött..

Men nått som pigga upp mej va att Nina ringde :) så den 2 Maj blir det personalfest igen hihi men då e det hela karlstads handelspersonal som ska på fest :D alltså rätt mkt folk.. Vi ska va på blue moon börjar kl 19 och då e det buffé och musik mm :P... riktigt roligt och jag fyller ju år den 4 maj så det blir ju lite av att fira min dag hehe :)
så det ser jag verkligen fram imot :D

Nu får det bli sängen för min del

hörs imorn
puss// mika


vad ska man hitta på?

HEJ

hur e det me er?? själv e jag ganska utråkad, har precis blitt klar me all tvätt de e gött men vad ska man göra nu då :/ känns som jag bara komma sitta här framför datorn hela dan om det inte dyker upp nått snart..
har ni förslag på vad jag kan göra?

Kanske skulle gå ut och gåå men detta vädret e ju inge vidare så det e ju inte så direkt att det suger i bena att man vill ut hehe... snart e det väl dags att laga nån mat me men vad ??
vikka problem jag har :P

Längtar te onsdag oxå




Hörs säkert senare
pussar// mika


Måndag

God morgon

Usch ja vet jag e uppe skita tidigt och ändå är jag ledig hela dan.. men kl 8 kom Syrran hem så då kunde jag inte sova längre, så nu har vi käkat frukost och kl 10-14 har vi tvätt tid men det blir ju självklart jag som får tvätta ALLTID hon boka tiden fast hon ska åka halv 11 schyst neee :/ men jaja jag har ju inget annat för mej men skulle uppskatta om hon kunde tvätta nån gång..

Min dag blir det nog inte alls mkt gjort på.. tråkigt väder idag me men det snöar inte som tur e men det e fortfarande väldigt grått ute :(... skulle behöva träna men min kot e slut och då måsta fylla på det me 500 och jag vet inte om jag e så pigg på de vill spara pengar men träna måste man ju göra så e lite kluven..


Nu e det 16 dagar kvar tills jag åker ner te Gbg och 17 dagar tills vi Drar te Köpenhamn :D

puss//mika



wipeout

hej

HEHE kolla ni på det elle?? hehe det va sjukt roligt jag trodde jag skulle bryta mej av skratt flera gånger i soffan hehe det e tur jag e ensam hemma annars hade de väl inte trott man vart klok :P...
jag e lite av en skadeglädjare tycker det e ganska roligt när folk ramlar eller halkar mm :P... taskigt jag vet men kan inte hjälpat :D

Ne nu får det nog snart bli sängen känner att ögonen inte vill hänga me riktigt..
sov så gott
natti natti // mika



dret väder

Hej hej

Har komme hem från jobbet nu och ha precis fått i mej lite mat :).
resten av dan blir riktigt slapp och lugn, syrran kommer inte förrän imorn så det e gött att få va själv en stund..
sen så har man ingen större lust att göra nått heller kolla bara på vädret ute usch usch usch :/ snön vräker ner rena snöstormen och så e det milt så det e riktigt slaskigt ute nu..
jag vill ju ha vår NUUUUUUUUU!!!!!!!!!

Idag börjar Wipeout det får man ju inte missa, det ser helt galet ut när man har kollat på reklamen eller rättare sagt livsfarligt.. så missa inte de
Kl 20.00 på kanal 5
och före det börjar så e det ju one tree hill 18.05
och Gossip girl !9.00



Hade fått in en hel del nya skor nu igen :D och jag hitta ju ett par skit snygga och de va goa på så jag vet inte har beslutångest



vad tycker ni?


pussar// mika



Söndag

God Morgon!!

Sovit gott? jag har sove som en prinsessa :) men det e inte så konstigt efter att ha legat i en hård liten säng i torrskog och sen komma te denna underbara stora sägen hehe :P...

Idag ska jag jobba, har precis komme ur duschen och fått på mej lite kläder ska så småningom ta mej nån frukost.. jobbar på duvan idag 12-16 det e egentligen inte min helg men jag och Helen bytte ju,hon ska jobba min nästa söndag..Hon ville va ledig denna helgen efter som hon fyllde år i fredags så hon skulle ha massa gäster hemma hos henne. i detta tråkiga vädret e jag glad att jag jobbar ändå, e såå gråt och trist så man nästan spyr på de.

Det gick inge vidare för scotts igår tyvärr, de va jätte bra och såg jätte pigga ut.. jag rösta väl säkert en 6-7 gånger hehe men det hjälpte ju visst inte :(
Sarahs låt va väldigt mäktig så det e ju inte fel att hon gick vidare heller den va faktiskt väldigt bra :)

Vet ni vad :D Idag har jag haft körkort i 2 år det betyder alltså att min prövotid har gått ut hehe :)
så nu e det fritt fram hehe nee jag ska allt köra som vanligt lungt och sannsat :P...



Grattis till mej :)

Nu börjar min mage låta så det e nog bäst att jag får i mej nån mat :P...

Vi hörs i eftermiddag när jag slutat jobba ni får ha en trevligt söndag <3
puss// mika




Rösta rösta rösta..

..På rätt låt

Ja snart börjar andra chansen (melodifestivalen) kl 20.00 på svt 1

Jag vet i alla fall vikken låt jag kommer rösta på hehe kanske inte så svårt för er att lista ut men självklart kommer jag lägga min röst på scotts :)
gör det ni me!!!
de ska ju duelera mot sarah och visst vill vi inte att ett sömnpiller som hennes låt ska gå vidare till finalen ?

scotts e verkligen värda detta tycker jag, de har kämpat så och de vill de verkligen

 RÖSTA RÖSTA RÖSTA


tillbaka

Hej hej

Nu  jag tebaka i Karlstad igen efter att ha vart på besök hemma hos mina föräldrar.. har även vart och hälsat på min mormor och morfar sen har jag självklart mysat en hel del me mina katter :)...
har vart väldigt lugna dagar me andra ord och helgen blir likaså, ska jobba imorn och nu är mor och far här för de körde upp mej te karlstad idag :) jag fick en liten present i förskott :D eller liten och liten hihi...
jag fick en resväska :D en stor svart jätte fin.. så nu har jag när vi ska te danmark skita bra hehe och framtida resor :) så nu ska det resas hihi :P..

samanfattning av mina dagar i skogen

Ons:
Kom me bussen till Årjäng 16.40 typ då kom pappa och hämtamej sen åkte vi hem, väl hemma på hemtrakten så fick vi syn på massa jägar så vi stanna och visst hade det fått en liten pisse, asså ett Lodjur :) e ju lite ovanligt e ju inte så ofta man ser..
Väl hemma blev det inte mkt gjort det blev mat och sen tv framför Grey´s :)

Tors:
En riktig slappar dag jag sov ganska länge sen va det så himla grått och trist väder så jag satt mesta dels vid tven hela dan hehe..

Fre:
När jag vakna tog jag och åkte bort te mormor och morfar och hälsa på.. vägen dit va dock väldigt hal usch is bana hela vägen på grusvägen fick typ köra 40-50 hela vägen.. man e väl extra varsam nu me när man körde i diket förr förra helgen me den bilen den sladdar ju så fort minsta hastiga rörelse, men jag kom allt dit.. prata och bar in ved och mata fåglarna och spela kort och laga mat hehe ja det man brukar göra när man e där.. åkte hem vid 5 då blev det pizza och tv igen hehe :P..

Nu får jag va lite social me mor och far :)
hörs säkert senare ikväll

puss// mika

righ here waiting for you <3

Hej

Nu e det två timmar kvar typ tills bussen går..
ska bli så gött att få komma hem och träffa sina katter och hem te landet te den friska lufte hihi.

Förut va jag iväg te pekås på rud och handla mat, problemet va bara att när jag skulle dit viste jag inte riktigt vikken buss jag skulle ta men jag tog fyran som går här i från för den går ju genom rud.. men jag kom bara längre och längre bort så jag satt snällt kvar på bussen för jag viste ju inte vart vi va nån stans det va bara jag som va me i bussen dessutom hehe... te slut fråga buss chauffören mej vart jag skulle för han hade sutte i telefon och kört helt fel och jag sa att jag skulle te pekås då va han så snäll och körde mej dit fast 4:an inte alls ska gå så hihi det va ju ingen me i bussen så han va snäll och körde mej dit i alla fall hihi...

ska se om jag kan laga te nån mat nu snart innan jag ska drar mej neråt stan så jag inte e dö hungrig när jag kommer hem hehe...

e såå himla glad att det e såå många som har hittat till min blogg :) ni vet att ni gärna får lägga till mej på bloglovin

Jag kommer som sagt att vara hemma i Torrskog nu i några dagar så det kan bli lite snålt me uppdateringar här på bloggen men ska försöka :) ni får hålla ut kommer ju upp på Lördag igen

Pussar// mika

hem te skogen idag

Go morrn!!

kom upp för ca en halvtimme sen så nu har jag diskat upp all disk och snart ska jag bege mej ut och handla mat.. måste få det gjort idag för 15.05 åker jag mot Årjäng där Pappa kommer och hämtar mej...
Och det e min tur att handla så jag måste så Syrran har käk i veckan hehe :P...

Ska bli gött att komma hem ett tag :) va ifrån syrran lite det behövs hehe.... sen måste jag ju hem och visa bilder och sånt fårn helgen te mor och far hehe och skivan så klart :P...

Idag e det väl Grey´s om jag inte minns hekt fel :) det måste man ju me kika på.. e mkt på Tv nu förtiden hehe uppbokad varjekväll typ HAHA :D

Nu får jag klä på mej och sticka ut te bussen

puss // mika

Jobbat lite

Hej

Nu har jag komme hem efter en kort arbetsdag på duvan hehe :P va bara där 16.30-19.. Helen skulle på nått möte så jag fick ju ställa upp och hoppa in det e ju i alla fall nått :P...
så jag la in resterande av skorna som hade kommit sen va det faktiskt lite kunder så det gick väldigt fort hehe...

E jätte hungrig nu så ska snart börja göra lite mat har tatt upp kassler som vi ska steka sen får det bli champinjoner och poatis och sås :) gott gott.. så har linda te matlåda imorn oxå..

Allt me Resan te Danmark e fixat nu i minsta detalj hihi.. jag har precis boka tåg biljetterna te Gbg nu fram och tillbaka sen boka vi ju tåget resan te danmark i morse tur och retur och Hotellet e fixat såå here we come denmark hihi.. ska bli så gött att bara få komma bort lite även om det inte e så himla lång bort men det ska bli skoj har ju som sagt aldrig vart där så det kommer nog bli riktigt nice hehe...

Missa nu inte Desperate Kl 21 på 5:an hehe

ha en fin kväll
puss// mika

jag e frälst :)

Jag vet att jag e lite dansbands nörd men det e jag stolt över hehe :P... jag kan inte riktigt släppa vår underbara helg i säffle så har kikat lite på youtube hehe och hitta detta bla :)
dessa låtar e de två bästa som de gjorde under dansbandskampen och kolla in snyggingen hihi...



Jag vet den e lite lång men kolla hela ändå :)

puss

Tisdag

GOD MORGON!!

tisdag den 3 mars idag och vet ni vad som börjar ikväll??
DESPERAT HOUSEWIFE :D kl 21.00 på 5:an får man absolut inte missa



Annars idag ska jag iväg och jobba på eftermiddan men jag åker inte ner te stan förrän vid fyra så jag vet inte vad jag ska hitta på nu men det blir väl datorn och tv som alltid :P...

Det har blitt lite ändrade planer i schemat, har ju sagt att jag skulle på kryssning i slutet av mars men det har krånglat en massa så det blir inget av det men jag och madde kände att vi ville ut och göra nått kul i alla fall så imorse så bestämde vi oss för att åka te köpenhamn i 4 dar så nu e biljetten dit och hem bokad och hotellet e klart oxå hehe snabba puckar :P men det ska bli riktigt kul och vi fick det väldigt billigt dessutom :)
25 mars åker vi :)
jag tror faktiskt aldrig jag ha vart i köpenhamn förut så det ska bli riktigt skoj nån som ha vart där och kanske kan rekomendera nått man måste göra när man e där?


Nu blir det frukost

pussar// mika




på vårat sätt :P

Hej hej

Det blev att man va ner te stan en sväng idag.. när kl va kvart i tolv fick jag plötsigt en tanke att jag skulle behöva göra ett ärende i stan kl 13 så jag ringde Lollo så hon hängde me :) det gick rätt snabbt där sen gick jag te mic och lämna in löne papperet det va Jenny som stod där och Nina va där me och hälsa på :) ...
sen gick jag och lollo och skulle kolla bokrean då fick vi syn på 18, James, dawda och rezvan som satt vid Waney´s så då satte vi oss där och prata och åt lite kladdkaka :)
efter en stund gick vi te apoteket sen bjöd jag Lollo på Mat vid Duvans café jag åt Natchotallrik och lollo tog en pitabröd me tonfisk :) det va riktigt gott hehe...
Sen närma sej kl 16 så då drog jag hem. Hemma har jag inte gjort så mkt lyssnat på musik och sutte vid datorn som vanligt hehe..

Imorn e det jobb men det e inte förrän på eftermiddan så jag har ju lång sov morron hehe...

hoppas ni haft en bra dag

puss // mika

bilder från scotts :D

Förfesten

  


hihi ja lite full kanske :P


karin och syrran

   

kristin, Linda och Jag och sandra :P

på scotts


på väg te medborgarhuset där de skulle spela :)


Jag och Henrik <3

      


vi kusinerna :)


vi och Henrik :)

   


Roberto och Syrran

 

Efterfesten

 
hehe på hotellet

blev inte så mkt kort från efterfesten. lite synd men men

Bilder säger mer än tusen ord

puss

Måndag

Go morrn :)

har i sovit gott? 
Idag e jag ledig vet inte riktigt vad jag ska hitta på syrran har redan gått te skolan. Först och främst ska jag käka frukost sen ska jag duscha, sen kanske jag måste åka ner te stan och lämna in löne pappert te tomas så jag får de gjort, träna skulle man kunna hinna me idag oxå men det e mer frågan om man orkar hehe.
Ska i alla fall me andra ord ta det ganska lungt idag.. kanske blir en film :)

Korten från i helgas kommer snart att läggas upp ja lovar ska bara fixa lite och se om jag kan få te nått snyggt :P...

på Onsdag kanske jag åker hem te torrskog en sväng så kommer jag upp på lördag igen :) jag jobbar imorn men sen jobbar jag inte förrän på söndag.. så det kan kanske va gött at åka hem måste lämna tebaka karins skor me som syrran låna igår när vi åkte upp.. sen måste jag ju ge mamma hennes scotts skiva som vi har fixat alla autograferna på hon kommer bli så glad hehe :P...

Nu kurrar min mage så det e nog dags fär lite frukost

pussar // mika




bästa helgen på lääänge :)

Hej hej

Nu är vi tebaka i karlstad igen efter att ha spenderat en helg i säffle :)
Lördag: anlände i säffle vid 5 tiden då gick vi till lägenheten först och lämna av grejjerna sen gick vi te coop och handla dricka, godis, chips, jordnötter, saltapinnar och lite till, såg ut som vi handla för ett helt co hihi :P...
18.30 kom kusinerna karin och kristin, då börjades groggarna blandas och stereon i bott hehe.. hade jätte kul sen va vi in te grannarna och hälsa på hehe trevliga :D
21.20 typ drog vi ner te medborgarhuset där scotts skulle spela, vi kom precis i lagom tid så de va på väg att gå upp på scen, då haffa vi Henrik och fick autograf och kramar hihi.. sen drog de igång och JÄKLAR vikket ös hehe och skit mkt folk det va så himla roligt, vi dansa som galningar framme vid scenen och sjöng me i alla låtar typ hehe ... Träffa lite bengtsfors folk men det va inte mkt sen träffa jag min gamla klass kompis Sara Carlsson.. det va skoj att se henne :)  hehe...
i varje paus fick vi en pratstund me scotts och speciellt Henrik och Roberto :) trevliga killar så vi blev även bjudna på efterfest hos dem hehe, jag tror de va lite förtjusta i oss hehe...
de sluta spela vid 01.30 då stod vi fyra i hallen och vänta hihi kände mej rätt dum men henrik hade sagt flera gånger att vi skulle stanna kvar hihi :P... te slut kom de allt och då åkte vi taxi te hotellet :) jag fick sitta i Henriks knä hehe stolt :P.. på hotellet bjöd de oss på kall öl och smirnoff där satt vi och prata och tjöta och skratta och sjöng i typ två timmar så himla sköna och trevliga killar :D när kl blev 04.30 fick vi allt dra oss hemmåt så de skulle få sova för de skulle dra hem te Lidköping idag, vi va hemma 05,somna typ me en gång.

Söndag: kristin hade ställt kl på 8 för då starta vasaloppet hehe :P... jag och linda som inte e så intresserade sov i en timme te sen låg vi och tjöta och gårdagen och kolla på alla kort...
kl 12 beställde vi pizza, efter maten orka ingen gör mkt så vi låg och halv söv allihop tills kl blev halv 4 då fick vi gå upp och röjja och städa i sandras lägenhet. 16.30 tog vi bussen te Karlstad...

Jag kommer ALDRIG glömma denna helgen
så himla roligt, Bästa helgen EVER :P


Jag och Henrik <3

Jag lägger upp mer bilder imorn det e ganska många så det e bättre de får ett eget kollage :P...

puss// mika

RSS 2.0