Ensamt

Hej

Nu har jag slitit mej från tv hihi har kollat på bonde och Grey´s och lite paradise i reklamen :) Ringde en tjej te mej förut och fråga efter Ann-marie jag känner ingen Ann-marie hihi jag hoppas hon fick tag på henne :p.. det stod okänt nummer så va lite tveksam först på om jag skulle svara el inte man vet ju aldrig vad det kan va liksom..

Nu e det snart läggdax igen imorgon e en ny dag :) och min dag imorn ska jag nog bara va hemma och ta hand om mej själv me ansiktsmask, raka bena, noppra ögonbryna mm mm bara ta det lungt kolla nån film och inte göra åt ett ända öre hehe :P.. ang min rubrik så känner jag mej väldigt ensam på kvällarna skulle va mysigt och trevligt att ha lite sällskap och nått djur e ju inget allternativ för jag e allergisk och sen tycker jag inte man ska ha djur i en liten lägenhet i stan..  men det kommer väl sinom tid för mej med får vi hoppas :).. allt känns ju så ensamt nu på höst/vinter halvåret för att det e så mörkt och kallt ute..



sov gott // MIKA


Kommentarer
Postat av: emelie -

Nej, imorgon måste jag gå till skolan fast jag vill inte egentligen men missar så mycket annars :)

2009-11-25 @ 22:29:34
URL: http://mewlii.blogg.se/
Postat av: Em

Men lilla Mika du ska inte känna dig ensam :) men nice med en dag och bara ta hand om sig själv, det behövs på mig :) tihi

2009-11-26 @ 00:15:37
URL: http://mlliii.blogg.se/
Postat av: CHRJ

sV: Asså jag använder inte bloglovin.. Men in bild! :)

2009-11-26 @ 07:53:27
URL: http://chrj.blogg.se/
Postat av: emelie .

Lite men är inte helt frisk fast jag är i skolan iallafall :)

2009-11-26 @ 10:06:24
URL: http://mewlii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0