Mat!!!

Hej

är hemma nu och får i mej lite mat :) det blev pasta me pastasås idag riktigt gott hihi.. det gick bra nere i stan förut va runt på 5 olika butiker och lämna ut mitt CV Intersport, Esprit, dimoda, Åhlens och hemtex så nu e det bara att vänta igen och se om nån hör av sej, men det verka som på alla butikerna så hade de klarlagt nu vad de skulle ha för personal under jul och fram i januari så de e efter januari i sånna fall får hoppas.. nu ska jag nog ägna mej mer åt att söka jobb genom att skicka på datorn för nu har jag vart runt i 10 olika butiker i stan och det får räcka för ett tag i alla fall.. på arbetsförmedligen e det nästan lönlöst men ska kika där oxå och sen försöka så jag kan få skriva in mej på arbetsförmedligen här i karlstad istället för Bengtsfors.. 

Ska snart åka ner te stan igen och träffa Emelie som jag sa förut :) typ kl fyra, så nu ska jag betala lite räkningar sen får jag vila maten se om jag kanske kan få nån ordning på data *********  msn funkar fortfarande inte sen kommer te upp massa skit och säger att det e problem me datorn JAG VET DET hmm..


denna pasta såsen brukar jag andvända :) det e super god och specielt te tagatelli.. har ni testat den??


Kommentarer
Postat av: A.C

hej:)



allt väl med dig idag då?

så dåligt väder dt e nu..snart blir dt kolsvart ute=/



sj kom hem tidigare än vad man skulle idag..

föreläsningen inställd bara för läraren e sjuk, asch.. hatar när man ska dra till skolan i onödan, kan man int få bättre info istället liksom:S ...fy!:p



hppas din dag har varit bra:D

2009-11-25 @ 15:08:46
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: emelie -

Jag är fortfarande sjuk så är hemma och väntar på att bli frisk, själv då ? :)

2009-11-25 @ 16:11:04
URL: http://mewlii.blogg.se/
Postat av: CHRJ

sV: Hah okej! Vad gör du? :)

2009-11-25 @ 16:14:32
URL: http://chrj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0