Pasta me kantarellsås

Hej

Nu har jag komme hem och in i värmen hehe så tråkigt väder ute man blir ju less :(.. har i alla fall få gjort det jag skulle, fick anställningsbeviset av tomas :) såg väldigt bra ut.. va in te kicks och fick mej sminksvampar sen fyllde jag på busskortet och sen tog jag bussen ut te bergvik och handla käk på MAXI blev ganska mkt hehe så nu e både kyl och frys full me mat så pajjar kylen nu blir jag väldigt sur :/.. de hade gjort om inne på MAXI va skit snyggt nu, tyckte det va bra förut oxå men nu va det kanon bra hehe.. va massa små stånd eller vad man ska säga inne på maxi så man fick provsamka väldigt mkt hehe.. bla bröd, smaka på ett jätte gott dinkelbröd så jag köpte faktiskt två packer hehe :P.. sen smaka jag även på pasta me kantarellsås och det va så himla gott så fick köpa mej det me så det sitter jag och äter nu :) mumsigt gott...

det e ju Idol ikväll :D missa faktiskt förra veckan då det va idol för då va ju Linda här och vi va te Harry´s.. och jag har faktiskt ingen koll på vem det va som åkte ut förra veckan vem va det??

resten av eftermiddan och kvällen blir det nog bara lungt.. diska och dammsög imorse så det e klart bara att luta sig tillbaka hehe..
vad ska ni göra denna fredags kvällen??

PUss// mika





Kommentarer
Postat av: Julia [ Fotobloggen ] ♥

tagit sprutan :(

ont ont ont

2009-11-06 @ 16:18:43
URL: http://juliiiakempff.blogg.se/
Postat av: LINDA OLOFSSON <3

sv; Okej =)

2009-11-06 @ 16:52:53
URL: http://difficult.blogg.se/
Postat av: h a i d i s -

Hallådär! Haft en bra dag? :)



kram haidi ♥

2009-11-06 @ 17:17:04
URL: http://haidis.se/
Postat av: M A L I N

ja roligare än regn och blåst och kyla har det ju varit :S

2009-11-06 @ 17:28:42
URL: http://nilma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0