Helgens bravader :P

Hej hej !!

nu va det ett par dagar sen jag skrev här men jag har haft fullt upp hela helgen hehe :P

lördags: Gick upp tidigt och åkte te Karlstad på möra va där uppe ca 11.00 då va vi först te lägenheten, betala räkningar och leta outfit för kvällen sen åkte vi ner te stan gick in på scorett och lämna lönepapperet vilket inte va så fett :(  Hann faktiskt få mej ett par tröjer på MQ oxå sen åt vi där på mic oxå innan vi fick ge oss iväg te universitetet. kl 15 börja Examens firandet i Aulan. det va en hel del som tog examen och det va bra musik och tal så det va trevligt va klart där ca kl 16 då blev det sen mingel i cafe gläntan :) fick cider och snittar sånna små bröd skiver me räker mm på :D gott va det i alla fall.. kom där i från 16.30 sen va det raka vägen hem te skogen igen till pubafton hehe :) fick byta om i bilen hehe.. vi kom lagom te det börja i alla fall vilket vi inte trodde vi skulle göra..
va mkt folk och jätte trevligt att få träffa folket igen hehe och räkerna va super goda mums mums hehe lite lessen bara att jag inte fick behålla dem så länge hehe :P.. har en förmåga att bli ganska full och dålig på dessa fester hihi.. jag sattsa på och drack vin hela kvällen men det blev även några st shotar.. det sluta me att jag somna i en annans bil sen spydde jag som en gris.. brukar aldrig spy så jag fattar inte riktigt... men innan de så hade jag väldigt roligt i alla fall och bandet som spela va jätte bra :)...  vet inte riktigt va kl va när vi kom hem men jag har ett svagt minne av att jag hörde nån säga att kl va halv fyra strax innan vi åkte hem hehe..

igår: va det inte roligt, vakna me huvvevärk och mådde inte specielt bra fast jag tror syrran mådde sämmre hehe.. men orka verkligen inte göra nån ting igår satt vid tv från möra te kväll.. men det e sånt man får räkna me dagen efter huvvesaken e att man hade roligt dan före hehe :P..

Idag va det ju meningen att jag skulle åka upp te Karlstad men tyvärr blir det inte så för det e brist på bilar igen, både mamma och syrran slutar sent så det e ingen som hinner hem och kan skjutsa upp mej te årjäng innan bussen går.. pappa e i skogen och grejjar och han har bara fyrhjulingen så han har inget han kan köra upp mej me heller.. så jag får vänta tills imorn, då mor slutar tidigare så att hon kan köra upp mej hoppas jag :)..
så idag vet jag inte vad jag ska hitta på tar mej ju som sagt ingen stans så jag får väl gå runt och skrota här hemma :/..

hoppas ni får en bättre dag än jag hehe

PUSSAR // mika




Kommentarer
Postat av: Em

jag e också ledig hela veckan :P tihi :P

2009-09-28 @ 15:11:14
URL: http://mlliii.blogg.se/
Postat av: Viktoria

sv: hih, i-landsproblem! :)

2009-09-28 @ 17:42:17
URL: http://vickanss.blogg.se/
Postat av: Lisa

jaa visst är det !

jag håller med dig till 100 %



hoppas du mår bättre nu vännen :D

2009-09-28 @ 18:14:41
URL: http://jinandjang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0