Snart helg :)

go morgon

Idag kom jag upp lite tidigare än va jag ha gjort tidigare i veckan, ganska skönt sen skiner ju solen oxå :) underbart <3 Ska ju bli riktigt fint nu några dagar har jag hört, det e ju inte helt fel hehe..

Jag ska strax åka te mormor o morfar hehe som jag gÖr varje dag hehe :P.. ne men igår va jag faktiskt te Bengtsfors och träffa Linda och det va mkt trevligt, vi fika på kickis sen gick vi runt lite på Bengan hehe va även in på kinan en sväng och linda käka pekingsoppa hehe :P.  mkt prat och skratt precis va jag behövde :)

Jag ska hjälpa mormor och städa huset idag för det lova jag igår... de e ju så snälla mot mej att jag får låna bilen och de ger mej alltid för mkt. pengar,mat mm fast jag inte förtjänar det hehe :P.. så nu ska jag göra lite nytta idag och putsa föster och skura mm :)..
tvfätta bilen igår oxå efter jag hade vart i bengtsfors så nu skiner den som aldrig förr hehe det känns nästan som min egen om det bara kunde va såå men tyvärr e det ju inte de :(..

Senare i eftermiddag när alla slutat jobba så ska vi åka upp te Årjäng och köpa färg sen blir det även en tur te töckfors om vi hinner me det.. hoppas hoppas ha vart shopping sugen länge nu hihi..

Blir lite smått sur på denna datorn för det funkar inte att ladda upp bilder :( den e såå sjukt segt så det finns inte jag fattar knappt att jag ger mej ut på datorn över huvve taget men soppas beroende e man väl att man måste hehe..

får ge mej iväg nu men vi hörs säkert imorn igen :)

PUSS// MIKA

Kommentarer
Postat av: Em

när kmr du tillbaka till kd ? :) puss

2009-09-24 @ 12:56:00
URL: http://mlliii.blogg.se/
Postat av: Sanna

svar: Det tar ju trots allt några timmar/dagar att göra en design, med koder osv så det är klart att man skall ha betalt för det! =)

2009-09-24 @ 13:34:08
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: Lisa

det är ju det som är så läskigt med nya saker man inte känner till ! :/

men det var nog åskan som spöka .. brukar alltid ha onti huvudet när det närmar sig ! :/

allt bra idag ? vad har du hittat på ?

2009-09-24 @ 15:48:13
URL: http://jinandjang.blogg.se/
Postat av: Viktoria

sV; så bra då! =)

2009-09-24 @ 16:20:19
URL: http://vickanss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0