Trööööööt

usch nu e jag riktigt seg, ändå sitter man uppe men ska nog snart försöka lyfta på röva och gå upp och lägga mig..

har kollat på eldsjälsgalan och mijonbingot men det blev ingen vinst =( sen dess har vi sutte me varsin dator och jag har försökt lärt pappa lite om facebook hehe..

NEEJ nu börjar ju repmånad, då får man ju nästan sitta uppe ett tag te hehe den e ju så rolig :P..


Kickis café

Hello ;)

har haft en jätte bra dag =) man vakna upp till att man fick en JÄTTE nyhet av en nära bekant som hade kammat hem storvinst på triss hehe..
Drog till Bengtsfors typ halv 11 och nere i Bengtfors mötte jag upp Madde så vi satt och käka på kickis och prata en massa hehe satt där i lite mer än 2 timmar Myspys <3 va jätte trevligt.. och nu ser vi fram imot 5 jan hihi ;)..
när man kom hem så åkte vi till mommo o moffa och lämna varor så satt där en stund och nu sitter man bara här i soffan och slappar har läst lite men nu inväntar man miljonbingolotto som e ikväll.. HÅLLER TUMMARNA ATT JAG VINNER NÅTT =D


ett gammalt kort på madde när vi var i kalmar =) får se till att bli lite bättre på att ta kort hädanefter ;)



dag 29

Mina ambitioner

min dröm är att vinna mkt pengar haha :P.. så jag kan ha råd me allt jag vill ha :p... mina ambitioner det va inte det lättaste men jag säger väl som jag sagt förut att jag vill få ett bra fast jobb nån stans som jag trivs med och som ger mig bra lön, sen just nu så vill jag att jag ska få komma in på turismprogrammet och att det ska gå bra att jag får läsa Eng B och turism parallelt.. 

jupp det va väl de hehe :P..

Håbol tur

Idag så har jag vart hemma hos Lollo i håbol =) jag åkte hemifrån vid 10 typ och det tog fasen en timme dit :/ jag körde väldigt sakta men va fan ishalka typ hela vägen usch =(.. men jag kom fram till slut i alla fall.. blev en rundtur i huset sen satt vi och prata jätte länge och drack varm oboy =) sen va vi ute och gick en runda i håbol hehe blev en snabb tur e ju inte så stort men kallt va det usch...
åkte därifrån typ halv 5 så det blev en hel dag =) har haft en jätte trevlig dag med Louise.



Imorn så ska jag till Bengtsfors och träffa Madde =D ska bli jätte roligt då det va ett tag sen vi såg varann. ska ses redan kl 11 imorn så det får nog bli en frulle på kickis hehe ;)..

Kram//Mika

dag 28

det här saknar jag

ännu en svår, jag vet inte om jag saknar så mkt just nu har det rätt bra här i skogen :P.. om man ska kolla långsiktigt så saknar jag väl ett jobb ett bra jobb med bra lön så jag kan ha råd men diverse saker hihi jag saknar oxå att få åka utomlands jag hoppas att det blir en resa i mars-april skulle va så himla skönt, annars vet jag inte om det e så mkt jag saknar..

det finns säkert grejjer man saknar men just nu kommer jag inte på nått mer..

dag 27

Min favoritplats

hmm det måste nog vara här i torrskog mitt paradis =) det är så lungt och skönt här och på sommrarna är det otroligt fint, denna platsen kommer alltid finnas i mitt hjärta och även om jag inte kommer bo här framöver så kommer jag ha en sommarstuga el likande här helt klart..


torrskogs kyrka

Åmål

god dag =)
¨
Idag ska jag och pappa o syrran till åmål, syrran ska med tåget så då ska jag och pappa passa på och kolla lite på mellandags rean (i och för sig behöver vi inget) kan va roligt i alla fall =D..
Jag borde väl se om jag hittar nått litet te mamma hon fyller ju år den 1jan.. det är bestämt nu i alla fall att jag blir hemma på nyår eller vi ska till camilla =D kommer nog bli kul, gött att va hemma i torrskog med faktiskt...

det är klart nu att jag ska få flytta in i min nya lya 9 jan =D så det gick väldigt fort och jag e jätte glad för då hinner jag precis flytta in innan vi börjar skolan igen SUPER BRA =)

ne nu ska jag nog göra mig i ordning.

have a nice day ;) // mika

dag 26

Mina rädslor

hmm nu måste jag tänka, jag är faktiskt ganska rädd för åska, ibland kan det va mysigt om det är långt borta och man bara hör mullret men när det är nära då e jag skiträdd kan jag och hinner så sitter jag gärna i en bil när det åskar usch tycker inte om det.. jag tycker inte om trånga utrymmen och att bli inlåst nånstans fy fasen va rädd jag hade vart och jag tycker egentligen inte om hissar utan tar nog för det mesta trapporna om det finns.. jag hatar skräckfilmer usch det är det värsta jag vet har skit svårt för att kolla på det drömmer bara en massa hemska grejjer om jag kollat på en sån film har faktiskt bara sett en skräckfilm och det var the ring annnars undviker jag allt att se sånna filmer..
nu när jag tänker efter så är jag nog rädd för ganska mkt hehe jag hatar att åka bil me nån som kör som en galning (fort alltså) sen tycker jag inte om höjder, jag är rädd för döden oxå tänker alltid ett steg längre innan jag ska göra nån ting som tex hoppa från nån höjd, gå ut på isen mm mm undviker det helst men måste man göra nån ting tar jag det extremt försiktigt.. det kan ju ha att göra med min skada oxå som jag råka ut för ett tag sen nu, som gör att jag har lite sämre balans och jag är rädd att hamna i samma sits igen helt enkelt så jag e försiktigt me det mesta...

 
hehe :P

dag 25

En Första

ja vad ska man ta, första gången jag körde bil själv el första gången jag flög hehe kan ta båda ;)

Första gången jag satte mig i en bil och skulle övningköra med mamma hihi jag kände mig så sjukt liten där bakom ratten och jag våga knappt röra pedalerna och när bilen börja rulla tvär bromsa man typ :P.. körde man i 60 tyckte man att det gick skit fort haha :P.. första gången jag satt själv i en bil och körde var på halkbana =) det va hur skönt som helst (lite pirrigt) men skönt framförallt ingen som satt bredvid och sa hur jag skulle göra mm :P.. sen första gången jag körde själv efter jag hade fått körkort så åkte jag te mormor o morfar, älskar att sjunga när jag är själv och kör och just det gjorde jag ju första gången jag körde själv med och det gör jag ju fortfarande hehe ;)..

Första gången jag flög var förra året 2009 i september, åkte till cypern och ja det va lite nervöst, först när man skulle checka in väskorna och sen när man skulle igenom den där magnetgrejjen hehe haha va som ett barn :P.. sen när jag satte mig i planet fick sitta mellan nettan och linda och jag höll båda i händerna när vi lyfte hehe men det var en härlig känsla och det var inte så farligt som jag trodde det skulle vara hihi nöjd över att jag inte flippa ur :P..

 

annandag

Hej

Det har vart en väldigt slapp morron jag va uppe först i familjen så jag gick ner och satte mig i soffan och läste te skolan ett kapitel =) nått nyttigt gjort i alla fall hehe.. sen vakna allt de andra så småningom, då orka inte jag läsa längre så då kolla jag på några avsnitt av ung och bortskämd på datorn hehe jag blir så irritread på föräldrarna det är ju inte barnens fel att de e som de e, de röstar ut helt fel tycker att Ellinor skulle vart kvar i finalen och att Paulina och Karolina skulle ha åkte ut men men ni kanske inte har sett det men jag blir lite galen hehe kollar jag på nått så blir man insatt i det till 100%..

Dagen igår va väldigt mysig, Linda och Patrik kom vid tre typ så då käka vi mat sen efter maten så spela vi lite sällskapsspel KUL =D fast jag vann inte,Patrik vann alla gånger :P.. sen blev det risalamalta och efter det julklapps utdelning =) jag fick nya träningskläder, en stekgryta, sällskapsspel (helt hysteriskt), en skidhjälm, fina hjärtan som man kan hänga i graen eller i fönstren, pengar, klipp och toning presentkort + shampo och balsam.. Mkt bra grejjer så jag är jätte glad =D
et roliga va ju mamma o pappas min när de fick julklappen från oss =D de fick en splitterny bärbar dator 17,3 tum acer =D j'ättefin så den satt vi nog och grejja med hela kvällen sen haha la in kort,skaffa spotify och skype mm hehe de blev jätte förvånade det hade de inte räknat med så det va jätte roligt att ge bort de till dem =D..

Nu sitter alla i soffan me varsin dator haha :P ser lite roligt ut och det e ju lite sjukt fortfarande att det går här ute i skogen :P 100MG hastighet liksom sjukt bra hehe...

jag får nog resa på röva nu och göra nått hehe..

ha en bra dag
kram// mika

dag 24

det här får mig att gråta

jag är ganska blödig av mig så det e mkt som får mig att gråta, jag är jätte k'änslig för filmer som e sorliga eller lyckliga hehe då börjar jag gråta me en gång.. sen kan jag börja gråta om jag blir frustrerad äver nått eller om man har ont nån stan sen gråtar man ju om nån går bort som är en nära..

jag gråter ganska ofta men då mest för filmer hehe jag e glad så länge jag slipper gråta för att nån går bort det vill jag inte att nån i närheten ska gå bort..


Juldagen

Det blev ingen jolotta idag :/ det blev sent igår och alla va super trött imorse så orka inte gå upp, annars e det ju väldigt mysigt på julottan så lite synd kanske att vi missa det..

Dagen igår vá väldigt lyckad =) alla kom typ vid tre och då käka vi en massa massa julmat sen blev det risalamalta efter det senare på kväll blev det kaffe och tårta hehe, man åt ju typ hela dan men det hör väl julen till hehe...
sen va det ju paket öppning jag fick sista boken i twilight serien =D undrar bara när jag ska få tid och läsa den för nu måste jag nog fukusera mig på skolan hehe :P..
de drog väl hem typ vid 11 tiden igår kväll.

Idag blir det mer firande och mer paketöppning för Syrran och Patrik kommer hit idag eftersom de fira hos patriks föräldrar igår.. så det ska bli kul och jag ser fram imot mor o fars miner när de öppnar paketen från oss hihi =D
sen blir det ju mer julmat idag =D

ja tog ju inga kort igår när alla va här :/ det kom jag på när alla åkte typ att jag skulle ha gjort men men...

GOD FORTSÄTTNING

kram Mika


Julafton

GOD JUL alla läsare =)

julaftons morronen börja med att jag vakna ca kl 8.30 då satte jag mig faktiskt och läste lite i en bok te skolan, sen hade ju tomten vart hos mig inatt hihi så det låg tre små klappar i strumpan bredvid sängen =) jag fick en temos, en almenacka för 2011 och en mascara..
sen blev det frukost och mamma håller på me julmaten för fullt och har gjort hela morronen =D det luktar såå gott, jag har gjort mig i ordning nu och snart ska jag hämta mormor o morfar, för sen kl 15 så kommer kusinerna + respektiva och morbror me fru hit =D
julafton firas här hemma iår som jag kanske nämt tidigare men det ska bli jätte mysigt sen är det ganska gött att inte behöva flytta på sig hehe :P.. sen blir det mat och paketöppning kvällen lång hehe...

det är superfint väder ute, perfekt julstämning nu..

Ni får ha en jätte bra dag allihopa, hoppas julen blir lika mysig som ni tänkt er om inte ännu mysigare hehe :P



GOD JUL igen
Kramar Mikaela


dag 23

det här får mig att må bättre

Ja idag är det ju julafton och på julen så mår man ju alltid bra =) all god mat och all gemenskap med familj och släkt det får en att må riktigt bra =)

vad annars som får mig att må bra är när jag fullföljer uppgifter tex och att jag klarar det typ som när man klarar tentorna hehe då mår man bra, jag mår oxå bra när mina vänner och familj mår bra =)
det finns mkt man kan må bra/bättre av.. för det mesta mår jag nog faktiskt bra.. jag har en underbar familj och underbara vänner som stöttar mig i det mesta =)

kärlek mår man altid bra av (riktig kärlek) <3

ett leende kan få en oxå att må bra hehe ja det finns mkt som kan få mig att må bra =D

dan före doppardan =D

go kväll

ja idag är det dagen före julafton =) det känns lite konstigt man e inte riktigt i stämning tycker jag men men det kommer väl ;)..

Idag var vi uppe ganska tidigt och åkte till Årjäng för sista julhandeln hehe att man alltid ska va ute i sista stund :P men vi handla i alla fall all mat och dricka idag iför imorn sen blev det lite julklappar oxå haha.
Vi firar ju julen här hemma iår =D ska bli jättemysigt det känns som det va jätte längesen vi va hemma och fira jul och det va ju tre års sen i och för sig hehe..
Nu i eftermiddag så har vi fått in granen och klätt den sen har mamma koka skinkan som snart ska grilljeras =D.. Sen har vi fått besök av Sandra som var här me lite julklappar sen kom även Niklas och Erica hit =) så det har vart fullrulle som det ska va lite dan inna hehe och just nu så lugnar man ner sig i soffan framför bingolottos uppersittarkväll =D
hoppas jag vinner nått haha :P skulle ju va en bra julklapp..

jag skrev ju det igår men om det var otydligt så fick jag G på vår senaste tenta =D jag var ju så sjukt orolig för den tenan och trodde verkligen det skulle gå åt skogen så det va underbart att få G på den så man slipper göra omtenta :) en perfekt julklapp haha ....



//mika

dag 22

det här gör mig upprörd

det kan va många olika saker som gör mig upp rörd allt från att det kan va ett hål i strumpan till krig typ.. men det som får mig upprörd är väl idioter sånna som är helt borta som inte kan tänka innan de öppnar käften sånt gör mig upprörd och sen sånna personer som tror att de är nått och pratar som om de vet allt och det de säger så ska det vara och går inte att ändra på, sånna som inte lyssnar som tror att de e störst och bäst... sånt kan man bli galen på ibland i alla fall jag..

jobbigt :P


dag 21

ett annat ögonblick

jag hämar dig lite Madde och säger det när man fick körkortet =D det va en underbar känsla när man precis hade stannat bilen och uppkörningkillen säger att man klara det hehe jag blev så otroligt glad, hade ju haft det ganska svårt så man hade ju typ tappat hoppet nästan så när han sa att jag hade klarat det såå grät jag som en liten unge hehe jag blev så himla lättad, det va en sån underbar känsla som man aldrig kommer glömma..

ett till ögonblick eftersom jag härma dig lite madde så fick jag faktiskt en glad överraskning idag när jag fick reda på att jag fick godkänt på vår senaste tenta =D är sååå himla glad det va den perfekta julklappen verkligen hihi =D


Dan före dan före doppardan

Go morgon =D

det e underbart att vakna upp hemma, och imorse va mamma uppe tidigt och baka bröd så det lukta ljuvligt nerifrån köket hehe..

Idag skulle jag och Pappa ut i skogen nu på förmiddan och hämta gran men det är minus 23 grader ute så det är nog bäst att hålla sig inne tills det blir lite varmare ute om det nu blir det..
jag ska i alla fall ut i halka senare för ska på astmakontroll i bengtsfors, sen får vi se om jag kanske ska träffa Madde en stund jag hoppas det, skulle va så trevligt =)

igår så åkte jag från Karlstad redan kl 12 så va hemma redan kl 14 typ så det va gött att va hemma tidigt men jag gjorde väl inte så mkt ändå va rätt trött och satt mest me datorn hehe :P.. det e ju sååå himla skönt att man kan sitta me datorn hemma i skogen utan att behöva tänka på tiden att man inte ska sitta för länge för att telen gick på samma så satt man på internet kunde ingen ringa hit eller vi kunde inte ringa nån stans hehe.. plus att det går skit fort nu e underbart och att det e trådlöst e ännu bättre så jag kan sitta med min bärbara var som helst ;).. 

ni får ha en fin 22 december =) 
kram//mika 

ung och bortskämd

Har ni sett programmet ung och bortskämd på kanal ett?? jag har inte följt det eller sett det förut så mycket men det klart man hört talas om det..
ungdomarna är så fruktansvärt lata och bortskämda hehe det e helt sjukt egentligen men det e ju föräldrarnas fel tycker jag, att de ställer upp och städar efter dem så får de ju faktiskt skylla sig själva att de fått sånna lata ungar...

det roliga nu då hehe :P jag har ju inte sett detta förut programet asså, så nu när jag sätte på tv kom detta upp och jag tyckte mig känna igen en av killarna som är med i serien.. han heter Tim joel och han träffa vi i cypern när jag,linda och nettan var där och honom umgicks vi ganska mkt med hehe :P..


tredje i övre raden från vänster sida..

 
killen till höger (detta är i cypern)     killentill vänster (i ung och bortskämd)




dag 20

denna månaden

December är en mysig månad =) Vi har ju haft mer eller mindre snö hela månaden och det tycker jag bara e helt underbart för det ska ju va snö i december och man ska få lite julkänsla, tycker det e mysigt me snö dock kan det va lite jobbigt att det har vart så kallt brrrr.. idag har vi haft minus 20 grader liksom svina kallt ju :/ usch usch men det e ju bättre än att det e plus grader förståss ;)..
Månaden i sig har väl vart mkt skola, hade ju exempelvis tenta denna månaden så det har vart en del plugg, har vart mesta delen i karlstad. sen har jag ju flyttat nu denna månaden hem igen men i jan ska jag ju fltta in i min nya lägenhet =D
handlat julklappar och sånt, Lollo var ju uppe en dag i decmber oxå =) så det har väl inte hänt så mkt mer än vanligt liksom hehe..
Nu är jag ju hemma i skogen och snart är det JUL kommer bli jätte mysigt,vi firar hemma i år och kusinerna och mormor o morfar kommer hit =D


tjockis findus <3


Måndag

hej hej

just nu sitter jag och skriver på Ems dator =) jag är ju hemma hos henne och bob nu över natten sen imorn efter skolan så åker jag hem till Torrskog igen :)...

va uppe kl 5 i morse sen fick man åka typ innan kl 6 hemifrån så gick bussen från årjäng 06.40 så jag borde va trött nu hehe det börjar komma trött het men ska vänta tills em och bob kommer hem innan jag lägger mig.. hade föreläsning 09.15-10 och sen hade vi seminarium 10.15-12.. sen satt jag kvar en stund på skolan innan jag gick hit.. kom hit och sen typ vid tre så drog em och bob och jobba så då satte jag mej och läste klart rapporten tills imorn och sen kl 18.30 så åkte jag ner till stan och mötte upp charlotte sen gick vi till kvarberget =D kolla nämligen på en lägenhet där, hon som bodde där va super trevlig och kille som ägde lägenheten va oxå jätte snäll =) och det roliga är att den är MIN snart ska bara skrivas på kontrakt och sånt sen flyttar jag in i mitten på jan =D sååå himla glad och det va en fin lägenhet helt okey tror jag kommer trivas där sen va det bra hyra och det va ju inte mer än typ 10 min gång väg till stan så det va super bra =D

nu ska jag nog sätta mig framför tv en stund och gosa lite me katterna tills de kommer hem =)

natti natti// mika

dag 19

detta ångrar jag

ja det jag kan bara tänka på nu är att jag ångrar att jag va så dum och oshyst mot mina kompisar för ett tag sedan jag va bara dum och ljög för att jag skämdes eller nått.. allt blev bara helt fel det ångrar jag, skulle vart ärlig och tatt tag i saker och ting lite tidigare men men gjort är gjort...

dag 18

min favorit födelsedag

det var oxå svårt men det måste ju ha vart nån gång när jag va yngre.. när typ hela min skolan kom hit hehe (vi var bara 17 st på hela skolan då) och vi lekte massa lekar ute som typ burken sen bruka vi oxå bada, mamma gjorde alltid jätte god grädd tårta mums :) sen fick man ju sjukt mkt presenter hehe.. jag börjar bli gammal hehe kommer inte ihåg nån speciel favorit födelsedag jag vet bara att de födelsedagarna förr från 4-5 års åldern upp till 13 år typ va bra =)


dag 17

mitt favorit minne

shit va svårt :/ jag har många minnen men ett minne som jag aldrig kommer glömma är när jag, nettan och Linda åkte till cypern och det är oxå ett favvo minne, för det va så himla kul och det va första gången jag va utomlands på riktigt och det var oxå första gången jag flög flypplan :D så det e ju ett minne för livet absolut.. man har ju minnen från alla sånna resor man gjort även om det vart korta resor som till sthlm el köpenhamn så e ju det oxå ett minne man aldrig kommer glömma för det har vart super och jätte roligt.. Men cypern måste jag nog säga som ett favvo minnedet va nått speciellt såå sjukt roligt och allt gick så lätt och bra me resan =D SUPER DUPER BRA..


dag 16

min första riktiga kyss

ja jag kan ju säga som så att samma som att jag va sen me mitt första förhållande så va jag oxå sen med min första riktiga kyss inte lika sent men jag gick i 8:an och jag kommer så väl ihåg det, det var på decibel i bengtsfors uppe i parken. det hade börjat en ny kille på skolan och man blev väl lite intresserad hehe sen va han på decibel vikket jag me var då, det va nog inte riktigt meningen att det skulle hända med det hände mitt första hångel haha :P en kompis till mig kom och va skit glad för hon hade blitt ihop me en kille och i samma veva som hon stod och hoppa och va överlycklig där med mej så kom denna killen bakom oss och sara som hon hette putta in mig i honom och det blev som det blev haha sen stod vi där en stund och det roliga va att både jag och han hade tandställning men det gick fint hehe :P.. det är oxå ett minne som man nog aldrig komer glömma...
CRAZY NIGHT

jag vet inte varför jag vart sen me sånna grejjer, kan det bero på att jag e uppväxt i skogen där det inte fanns speciellt många snygga killar haha ;)


vill vill vill..

.. ha jullov :P vill bara hem och fira julen me familj och vänner i lugn och ro och för hoppningsvis inget jobbigt som hänger på min axlar LÄNGTAR har två dagar kvar nu i skolan innan det blir hem på riktigt och inta julledigheten ;) jag ska ju hem på lördag, då mamma o pappa kommer hit och hämtar mig och mina grejjer =D sen blir det upp på måndag igen och då ska jag sova hos Emelie natten mellan mån och tis innan det e dags för hemfärd igen.

idag har jag vart på uni i morse va ett tidigt seminarie redan kl 9 men det gick jag sover dessvärre inte så bra nu så det gjorde inte så jätte mkt att det va tidigt va ändå vaken..
sen gick jag en stund me simone på stan innan hon skulle hem till töcksfors innan jag gick hem.. '

Längtar oerhört myckt till imorn nu =) vill bara att kvällen och natten går fort så mamma o pappa komer hit och jag kan åka hem ...

//mika

dag 15

mina drömmar

jag drömmer om ganska mkt och om nätterna kan jag drömma en massa knepiga saker hehe men mina drömmer just nu är att få ett eget boende först och främst annars så drömmer jag oxå om att få ett riktigt fast jobb och självklart en familj och ett bra liv =)

det finns en del saker man drömmer om men skulle jag rabbla upp allt skulle et bli ett väldigt långt inlägg :P.



jag kom inte in på bloggen igår så kunde inte skriva om dag 15 då så idag kommer både dag 15 och dag 16 =)

//mika

blöt snö

go morgon =)

fyy vikket väder vi har, det regna i morse men nu har det gått över till blötsnö plus att det typ blåser storm :/ inte alls kul =( föreläsningen idag är inställd, inte alls ovanligt han hon ställer in trist men det e väl kanske lite skönt för då slipper man ut i detta vädret men jag måste faktisk ut ändå. ska köpa frimärken och posta lite kort sen ska jag köpa strumbyxer te jul hehe :P...
jag väntar ett tag te och ser och det ger sig lite innan jag drar ut..

jag hoppas det inte blir för dåligt på vägarna så mor o far inte kan komma upp på lördag VILL HEM men det såg ut som det skulle vara sånt här väder idag bara sen skulle det bli kallt och klart igen tror jag så jag håller tummarna.

det här e en sån dag som man skulle vilja ha en bra bok att läsa hehe kanske ska kika in på bokhandeln när jag e nere i stan :P..

så här tycker jag alla killar ska tycka om sina flickvänner <3



;)

//mika

sorry..

.. att jag vart så dålig på att blogga nu några dagar, har bara inte haft orken.. me jag kan samman fatta veckan som vart hitilst lite nu tänkte jag =)

söndag: jag var uteoch shoppa i söndags i stan =) hitta en del julklappar och även lite tillmej själv så dendan spendera man lite pengar. jag missa luciakröningen som jag sa att jag ville se den va kl 16 och jag hade fått för mej det va senare så jag hann inte me det :/

Måndag: var på uni, föreläsning på första kursen. sen va vi på en till föreläsning om pedagogik =) va hemma lite efter 3 och då blev det inte så mkt mer gjort, jo jag hämta min klocka som va klar =) nytt band .

Tisdag: var på studiebesök me klassen på stadshotellet =) fick en rund visning och lite ifo ska skriva ett arbete om de. efter så gick jag charlotte och simone en sväng på stan och simone o charlotte shoppa lite sen käka vi på åhlens en goo lunch och därsatt vi nog i någon timma och prata :P mkt trevlig dag.

Idag: så har man vart på en föreläsning i för middags riktigt bra faktiskt sen åkte jag hem diska, laga mat och lite sånt och nu håller jag på och tvättar.

Imorn skulle jag ha kollat på en lägenhet men hon ringde imorse och sa att hon hade hittat en annan som skulle bo där :/ skit tråkigt hade sett fram imot det men det e väl bara att fortsätta leta, sen har vi en föreläsning imorn oxå sen ska jag nog börja packa lite för hemfärd i helgen =D

jag längtar så fruktansvärt mycket till jul nu och att få komma hem ska bli underbart <3 men det e ju bara 9 dagar kvar till jul och det är bara 2 dagar kvar tills jag åker hem... hoppas dan imorn och på fredag går ganska snabbt ;)


dag 14

det här har jag på mig idag





byxor: vero moda
linne: Gina
tröja: E-sprit
sockar: maknad


dag 13

den här veckan

ja vad ska man säga om veckan som gått den har vart konstig på många sätt och vis.. vissa dagar har vart bättre än andra sämre men jag kan inte minnas att jag gjort nått speciellt mer än gått i skolan, vart i stan o handlat lite och typ sånt hehe..

jag skriver som du skrev madde =) att ni får gå tillbaka och kolla så ser ni vad jag gjort i veckan =)


dag 12

i min handväska =)

i min handväska finns lite allt möjligt jag brukar fylla väskan hehe :P
detta är min väska


här är det som är i just nu =)


Vantar
kollegeblock
solbrillor
plånbok
nycklar
härlurar
läppglans
parfym
handtag till väskan
cykelnyckeln
tamponger
p-piller
pennfack

ja lite av varje hehe :P..



dag 11

Min syster

Jaa min syster, mitt ändå syskon heter Linda Albertina Eriksson, hon är ju numera gift sen i somras så därför hon heter Eriksson =) hon är 25 år fyller 26 i maj.. just nu bor hon i Göteborg och jobbar på arbetsförmedlingen men snart ska hon flytta till oslo hon och mannen ;)...

vad ska man säga om min syrra :/ hehe.. jag och syrran har väl inte haft en jätte bra kontakt eller relation förrän nu på senare tid, fast vi ses ju väldigt sällan eftersom jag bor här i karlstad och hon i gbg sen brukar det inte stämma så att vi e hemma samtidigt så ofta heller så visst det e lite tråkigt men vi försöker faktiskt att ringa varandra lite då och då nu i stället. min syrra är smart och duktig i det mesta, jag e faktiskt stolt över henne att hon klara av universitetet så bra som hon gjorde och fick examen jag e väl lite tvärs imot och har ingen plugg motivation :P... hon är snäll och bryr sig väldigt mkt om mig även om det inte märks allid hehe vi har ganska bra "syskonkärlek" och blir lätt irriterade på varandra haha menmen så vad det ju oxå mer förr nu e vi ju vuxna båda två ;).
trots allt så älskar jag min syrra och skulle absolut inte vilja byta ut henne mot nån annan <3


lucia kröning

hej hej

sööndag idag :/ imorn e det dags för skola igen och då börjar vi på en ny kurs spännande =) går i skolan heela veckan sen på torsdag ska jag kolla lägenhet så denna veckan kommer det att finnas mkt att göra :P..

idag blir det lite julshopping =) vet inte riktigt än om det blir bergvik eller om det blir stan men det ger sig jag har alla fall gjort mig i ordning så ska snart ge mig ut.. det e ju inte alls långt kvar nu det e ju faktiskt 3:e advent idag hehe helt sjukt va fort det går.. jag har kvar att köpa till mamma och pappa, syrran tror jag nog att jag e klar med och just det sandra ska jag köpa nån ting till oxå =) hoppas jag hittar nån ting idag i alla fall...

idag är det oxå lucia kröning på torget kan ju va lite roligt att se men jag har inte riktigt koll på vilken tid det var men jag tror det är i eftermiddag får kolla upp detta =)
imorn e det ju lucia men det e väl för att det e söndag och de flesta e lediga som det e kröning idag..



ni får ha en fin söndag
//mika


dag 10

det här har jag på mig idag



har vart hemma hela dagen så har gått runt i mys kläder =)

tröja: Gina
Linne: Gina
byxor: ?
sockar: marknads sockar

va lite svårt att ta kort oxå eftersom det inte finns nån hel spegel i denna lägenhet men ni ser ju i alla fall =)

11 december

Nu är det inte långt kvar till jul =) så himla mysigt jag längtar så in i PIIIP.... hehe :P... men jag e faktiskt långt ifrån klar me julklapparna :( tänkte jag skulle kanske ge mej ut idag på lite julklappsjakt eller om det blir imorn.
jag har inte vart uppe så jätte länge har nyss fått i mig lite frukost =) snart ska jag nog hoppa in i duschen och värma mig lite, fasen Bulli blir galen om man inte släpper ut honom på balkongen och till slut måste man öppna och då blir det svina kallt inne :/ man vill ju inge stänga ut honom heller fast snart gör jag nog det :P...

igår så va jag och Erik finally ute och storhandla så nu e både kyl och frys fyllda på höjden och bredden hehe :P..

jag har blitt antagen nu oxå till nästa tre kurser på turism men för att jag ska få komma in så måste jag läsa upp engelska B så nu ska jag skicka in ansökan för det så fort jag hittar mina gymnasiebetyg nån stans hehe jag vet inte om jag hinner läsa klart Eng B innan vi börjar på kursen skulle ju ha tänkt på detta tidigare men nu e det som det e jag ska nog svara i alla fall sen får jag se om jag får komma in eller inte, vill ju läsa Matte C och Naturkunskap B oxå på konvux e ju bra att ha ifall man vi söka sig till nått annat jag behöver nog repetera engelskan och matten oxå hehe det känns som man har glömt en hel del från gymnasiet :/...

uuuhh va kallt det börjar bli dumma katt haha :P..

ni får ha en fin fin dag kram
//mika


dag 9

min tro

jag är kristen, jag kan inte säga att jag e jätte troende men man går ju i kyrkan men då på högtider och sånt som tex julottan och liknande bara. jag är stolt att vara kristen..
jag är ju konfermerad oxå..

ja mer behöver jag väl inte säga ;)



duktiga jag ;)

Idag e det Fredag jag vet inte vad det känns som för dag känner mig helt vilsen på dagarna nu hehe :P.. jag har typ nyss klivit upp och snart ska jag göra mig lite frukost..

Igår var jag riktigt duktig tycker jag hehe =) jag va först till bibblan och skulle leta upp några böcker men det va ju typ lönlöst för de hade inte en ända en av dem jag skulle ha =( men jag fick skrivit ut schema och och lite sånt i alla fall sen va jag till stadium där jag hämta ut mitt paket jag hade beställt gick fint fint så nu kommer man nog att beställa mer på stadiums hemsida hehe... efter det så gick jag och köpte me mej två bagetter på sjökvisten som jag och Erik käka innan vi åkte. lämna tillbaka maskinen, sen åkte vi och köpte kattmat och kattsand och sen kolla vi även lite på sommar lagret om det fanns nått skoj och sen va vi på bilprovningen =) så fick en hel del gjort och sen ja just det eftersom jag inte fick tag i några böcker på bibblan så har jag nu reserverat två böcker på uni biblioek och sen så skicka jag efter en på adlibris =)

det roliga nu då =) på eftermiddan så fick jag samtal från två stycken om deras lägenheter =) en på herrhagen som jag ska kolla på (han skulle skicka mail idag om vilken dag) sen ringde det en tjej om sin lägenhet på norrstrand på ulvsbygatan faktiskt där jag bodde förut hehe så dit ska jag den 16:e och kolla på den =) båda e på andra hands kontrakt så det e väl det enda negativa skulle ju vilja ha nått eget eftersom båda skulle vara möblerade men men... ska bli jätte roligt att få se på dem =)

nu har jag babblat på en hel del hehe dags för frukost nu =)

//mika


dag 8

ett ögonblick

man har nog upplevt en massa olika ögonblick i livet men man kommer nog inte ihåg alla, nu när jag tänker efter så kommer jag ihåg ett ögonblick. Efter att jag hade flyttat upp till karlstad så börja jag träna ganska hårt eller ja inte jätte hårt men det gav ju absolut resultat och jag e så fruktansvärt glad nu att jag gick ner såpass mkt och tog hand om mej själv behövde verkligen det. det ögonblicket jag minns från den tiden efter att jag hade tränat en del var när jag skulle dra åt skärpet på ett par byxer och det hålet jag bruka andvända kunde jag dra förbi tre steg =D hehe då fick man en wow känsla för man såg inte så jätte mkt på sig själv under tiden man träna att man gick ner men det märktes ju verkligen då hehe..

nu e jag dess värre inta lika duktig på att träna hehe men jag försöker i alla fall hålla vikten.. man fick ju en kämpar glöd när man såg resultat och det va ju skit roligt :P


Känns som Lördag

Go morgon =)

tycker det känns som det e lördag idag hehe :P kanske e för att jag redan tatt helg och sen är ju tentan över så man slipper det beskymret ;)..

Tentan gick faktiskt ganska bra tror jag igår jag kunde svara på allt i alla fall och jag tyckte jag fick me en hel del så jag hoppas hoppas verkligen nu att jag får godkänt skulle vara såå skönt om man slapp göra omtenta,men man vet ju aldrig. e ju dags att fukusera på kurs tre nu =)...
jag satt och skrev typ i 2 1/2 timme :P fan fick kramp i handen hehe men jag satt ju inte så länge ändå..

först blev det att handla käk innan man åkte hem sen gjorde jag en jätte god pasta rätt me kyckling mums mums :P sen så satte faktiskt jag och Erik igång me och få bort alla tepeter i sovrummet, hade en ångmaskin typ så det va jätte lätt att få bort =) kände mig riktigt duktig gjorde typ två väggar helt själv =).. vi får se om det blir nått mer idag nu ska det spacklas och slipas..

annars idag så ska jag ner te stan en sväng, ska hämta ut ett paket på stadium sen ska jag te bibblan och leta efter några böcker till nästa kurs =)

vad ska ni göra denna (lördagen) torsdan =)??

//mika

dag 7

min bästa vän

oj det är ganska svårt att säga jag tror inte jag har nån bästa vän faktiskt jag har många bra vänner =)
bästa vän det sa man ju mer tycker jag när man va yngre att man hade, min bästa vän var då Sandra och visst hon är min vän nu med och vi kommer alltid att vara vänner men vi ses inte så ofta längre, jag ser inte så ofta mina allra närmaste vänner så ofta nu för tiden för alla bor på olika håll så det e ju lite tråkigt..

mina närmaste vänner som jag kan säga är mina bästa vänner är Madde, Ellenor och Sandra <3 vi kommer alltid att vara vänner i hope =) det är dom vännerna jag kan vara mig själv med och de jag kan prata med om allt, de som alltid stöttar mig och de som jag har sjukt roligt och trevligt med när jag träffer dem jag önskar jag kunde träffa dem mer än vad jag gör nu...
'
saknar er <3

  


tenta :/

morning

usch nu e dagen här då det är tenta :( jag vet inte vad jag känner men har verkligen ingen lust att skriva tenta idag.. jag tror inte jag kommer klara det men jag håller tummarna hoppas ni oxå gör det för mig =) jag har typ drömt om tentan och alla begrepp som ska läras in hehe usch det e hemskt me prov och tentor men det bästa e ju när det är över, det ska bli himla skönt men sen kommer man väl grubbla på om man klara det eller inte :/ jobbigt..

jag e uppe nu för tänkte jag skulle plugga på lite mer innan jag drar till uni och pluggar det sista me Mariana o Simone...

önska mig lycka till

dag 6

Min dag..

ja detta har vart en upp och ner dag verkligen :/.. kl 07 imorse ville Erik ut och gå så då fick man gå upp och klä på sig och ge sig ut i kylan.. gick kanske en timme eller nått sen va vi inne på ett bageri och käka fulle och prata en massa massa hmm....

när vi kom hem igen så var det inte så långt kvar tills jag skulle till uni så gjorde mig i ordning och åkte dit så jag va där vid 11, där träffa jag Simone och Mariana så vi satt och plugga till tentan som är imorn och sen satt vi och prata om allt möjligt oxå hehe sköna tjejer så det va riktigt trevligt =)

åkte hem typ kl 15, hade glömt fått me mej nyckeln så när jag kom hem och skulle in i lägenheten så kom jag inte in :/ Erik svara inte på mobilen eller hörde mig när jag ringde på och kancka tusen gånger men jag viste ju att han va hemma.. blev ganska sur och efter typ en timme gav jag upp och gick hem till simone, där fick jag mat hehe sen satt vi och tjöta lite och kolla på tv tills Erik ringde då gick jag hem, han hade sovit och haft på ljudlöst =(...

Va inte så längesen jag kom hem så nu sitter jag här och försöker få upp värmen e svina kallt ute

ganska märklig dag måste jag säga, det blir nog inte mer denna dagen än att jag ska plugga lite mer te tentan.. 

 

dag 5

vad är kärlek?

ja vad e det ;) man kan uppleva kärlek på många olika sätt tror jag, man får en viss kärlek från familjen och vännerna och en viss kärlek från ens djur och en viss kärlek från pojkvän/flickvän..

jag som älskar djur och då speciellt katter kan verkligen känna när jag får kärlek från dem, som till exempel när man är ledsen ochdem kommer och lägger sig i knät eller ska kela då de dunkar huvudet mot en tex hehe det är kärlek man känner en upp skattning från djuren att de verkligen tycker om en =)

kärlek från en pojkvän/flickvän är ju den bästa kärleken <3 när man är lyclig med en person och man har städigt ett pirr i magen så fort man ser varandra eller när man rör varandra.. man blir uppskattad och omtyckt på ett alldeles undrbart sätt. man kan prata om allt me varandra och man ska känna sig trygg me varandra och kramar tycker jag är kärlek om nått =) älskar kramar hehe ...

det e underbart med kärlek <3





Måndag 6 dec

hellu

En ny vecka har intagit =) denna helgen har vart rolig eftersom mamma o pappa kom hit men den har oxå vart piss pågrund av nått annat som jag inte vill ta upp :(...

Måndag i dag i alla fall och jag va uppe hyffsat tidigt för skulle iväg till uni och plugga men då fick jag mess av mariana som hade fått ont i en visdomstand så då kunde inte hon komma så jag och charlotte bestämde då istället att träffas hemma hos henne och plugga men hon kunde inte förrän kl 13 för hon hade en hemma hos sig nu som inte skulle gå förrän då..
jag har vart ner te stan nu då istället och fick lämnat in min klocka som gick sönder i lördags eller bandet gick av så de skulle beställa hem ett nytt =) min fina dyra klocka hehe...

sitter och väntar ut tiden nu så jag kan gå men det e ju lite mer än en timme kvar :/ får väl kanske försöka plugga lite själv..

//mika

dag 4

vad jag har ätit idag??

frukost så blev det en prickekorv macka och mjölk och en smultron barry yoghurt =)

mellan mål jaa jag vet inteom man kan kalla det mellan mål men vi fick en stor påse me godis av mamma o pappa igår så det har jag sutte och vräkt i mej en massa faktiskt :/

lunch så blev det en findus färdigrätt faktiskt :/ skäms lite men det va det som fanns till hands och jag hade ingen lust att ställa mig o laga mat, men gott var det ju det var lövbit me örtsmör och potatis o brunsås =)


sen
ännu mera godis =)

Nu snart så ska jag nog ta mig en macka eller två det blir nog ingen middag idag tror jag..

mina dagar me mat brukar inte se ut sånna här jag brukar äta mycket bättre och mat som jag lagar själv men idag har det vart en konstig dag kanske för att det e söndag :/..

2:a advent

Good morning ;)

hade en suvverän Lördag =) Mamma och Pappa kom upp till Karlstad, kl 13 var de typ här sen gick vi runt i affärer och myste och jag fick mej två julklappar (jag fick) hehe sen käka vi mini julbord på Åhlens så jäkla gott, det blir nog det enda liknande julmaten jag äter i jul innan julafton då.. Affärerna stänga kl 17 så det va öppet en timme längre så det va ju bra.. när det hade stängt så gick vi till waynes och fika =) då planera vi att åka och våldgästa Ove och Maria som har flyttat hit till Karlstad då de tidigare bodde i hemtrakterna hemhemma, leta upp adressen på hitta.se sen åkte vi dit ;) Maria var tyvärr påväg ut när vi kom men Ove och Sanna va hemma så vi satt där en stund och tjöta och drack lite vin =) helt nyrenoverad lägenhet, jag blev så avis sååå himla fint allt nytt och modernt ja fyy satan tänk om man bodde så gud va jag skulle trivas och det va ett lungt och fint område.. de hade två helt underbara katter oxå =) en röd och en grå hehe jag blev kär i den röda katten så himla fin jag har alltid vart lite svag för röda katter men vi har aldrig haft nån hemma :/ tycker de e jätte fint... åkte väl därifrån typ kl 21 så dagen blev fulländad hehe =D hade verkligen jätte trevligt ...

Nu e det söndag och denna dagen blir nog tvärs imot än va det va igår (alltså tråkig) jag MÅSTE försöka plugga lite nu ska nog försöka sammanfatta mina ateckningar idag.. jag är verkligen inte laddad inför tentan :( VILL INTE men men...

//mika

Dag 3

Mina föräldrar <3

Pappa Göthe, 56 år.. Min Pappa är världens bästa pappa =) han och jag är ganska lika i sättet och tänket hehe vi är oxar båda två, väldigt lugna och väldigt snälla men min pappa e nog lite snällare än jag han e för snäll ibland.. han jobbar som busschaufför till yrket.
börjar nån av oss att skratta så kan vi knappt sluta hehe vi skrattar tills vi gråter hehe :P..
älskar min Pappa <3

Mamma Anette, 48 år.. Världens bästa mamma =) jag är nog lite mammas flicka ;) mamma är väldigt duktig i det mesta, hon är jätte duktig på att städa och pyssla i trädgården och hemmet, det ska va rent och fint överallt och mammas mat är den absolut bästa =)
mamma jobbar som dagis/fritids fröken till yrket.
Älskar min mamma <3


lördags Morgon 4 december

go morgon =)

helgen är här =D jag klev ur sängen lite före kl 10 idag sen va det bara att ge sig ut i kylan och till ica för att inhandla frukost, va tomt i kylskåpet och min mage kurra som aldrig förr haha :P.. så nu sitter jag och äter halft lyx frukost me yoghurt, prickekorv mackor och juice =) jag köpte fyra st julkort på ica men när jag kom hem fick jag ju se att jag inte hade fått me mej de hem :( men jag ringde ner dit och de låg kvar så ska hämta dem lite senare  :) jag orkar inte gå nu direkt när jag typ nyss  komme därifrån..

Mamma ringde nu på morgon kvisten oxå och hon och Pappa kanske kommer hit till karlstad idag =D de skulle först ner på julmarknaden nu på gamelgården sen skulle de se om de skulle åka hit bara det inte blev för sent det e ju bara öppet te 4 idag i stan... jag hoppas de kommer skulle va skojsigt och julklappar behöver inhandlas det e ju så mkt roligare att gå me nån än att gå själv..

//mika

youtube

hehe sitter och nördar på youtube och lyssnar på massa massa Glee låtar ;) sjukt bra hehe när ska det börja igen på tv????



det blir inte mycket plugg här inte hehe fy på mig :P


Dag 2

Min första Kärlek ojoj ja min första riktiga kärlek var faktiskt ganska sen i mitt liv, det var efter att jag hade flyttat upp till Karlstad faktiskt 2007 då träffa jag en kille som jag blev förälskad i men det vara dock inte så länge hehe men jag tror det var min första riktiga kärlek. det var första gången jag var ihop me nån faktiskt, man hade väl nån flört tidigare men det va ingen kärlek det va mest lek hehe kan man säga så :P.. jag är ganska kräsen eller ja väldigt kräsen när det gäller killar hihi..

jag kan inte minnas nån annan i alla fall..

jag va olykligt kär i en kille när jag gick på högstadiet väääldigt länge men det kan man kanske inte kalla första kärleken eller?? vi gjorde ju ingen ting vi prata inte ens me varadra men jag klippte ut kortet på han från skolkatalogen och satte upp på väggen och skrev dikter och ja jag vet inte allt hehe.. löjlig man va egentligen :P.. 
 


3 december

Go morgon =)

idag är det Fredag och jag e ledig från uni SKÖNT men det e ju tenta snart som jag sagt så det får nog bli en del plugg ändå tyvärr :(...
just nu så håller jag på och tvättar (jätte roligt) va en hel hög nu me tvätt så det ska ändå bli gött att få det rent så man har lite mer kläder att välja mellan ;).. annars idag så måste jag nog plugga, tror det blir en lugn dag och fredag :/...

jag återkommer me DAG 2 om nån timma =D

//mika

Dag 1

jag börjar idag så här kommer en presentation om mej själv =)


Jag heter Annie Mikaela Nilsson är 22år fyller 23år 4 maj, jag bor i Karlstad med min pojkvän i en lägenhet i stan, just nu pluggar jag på universitetet här på Turism linjen.
ja vad ska man berätta om sig själv hehe, jag är en väldigt glad och positiv person tror jag är ganska omtänksam o snäll, väldigt lugn, hetsar inte upp mig på små saker tar det mesta som det kommer. mitt älsklings djur är katt =) har tre katter hemma hos mor o far och två katter här i Karlstad ;) .. ganska bra tv-nörd och data-nörd kanske inte nått man e jätte stolt över men i alla fall. jag är lite natur männsika tycker om att va hemma på landet och tycker det e mysigt att gå ut i skogen, är nog inte direkt någon stad människa. jag är 167 lång (det va jag sist jag mätte mig i alla fall) väger runt 64kg. 



2 december

hello =D

hoppas allt e bra med er, me mej e det fint allt e som vanligt... idag har man vart på ett seminarium i skolan det gick jätte bra och den boken som vi hade seminariet på borde faktiskt alla läsa den heter välkommen till paradiset och skriven av jennie dielemans. om ni vill ha nått att läsa så LÄS DEN även om det inte e nån deckare eller nått så e den sjukt intressant och jag kan nog nästan lova att man får en helt annan syn på turismen och speciellt massturismen det e vidrigt och hemskt egentligen ...

jag borde plugga till tentan nu det e mindre än en vecka kvar :/ usch och fy kommer inte klara den tror jag det e så sjukt mkt som ska tentas av och jag har inte ens hunnit läst allt men jag ska väl kolla igenom föreläsningarna det man antecknat sen på måndag ska vi sitte några och prata lite mer om allt inför tentan.
så jag får kanske göra det idag men först ska jag nog ta mej en liten lur så jag blir pigg i huvve ;)



på min vän maddes blogg så har hon lagt upp en ganska rolig lista om vad man ska skriva om varje dag i 30 dagar i bloggen =) så jag tänkte låna den och försöka jag me =)
så här ser den listan ut:

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

får se om jag börjar idag eller om jag gör det imorgon =)

//mika

1 december

Hej

Nu e jag hemma från säffle, det har vart jätte roligt och trevligt hemma hos sandra och daniel =) jätte fint gulligt hus ( blev lite avundsjuk) låg ute på vischan på värmlandsnäs utanför säffle, jätte fint och mysigt område fick lite känsla av skogen hemma hehe :P..
kom dit igår kväll, då gjorde vi tacos och käka innan vi la oss sen idag gick vi upp ganska tidigt och tog imot sotrarna som kom sen så baka vi lussebullar,pepparkakor och kola =D sen kom daniel hem me pizza till oss innan det va dags att åka till säffle igen och hoppa på bussen...

jag mår så himla bra i Sandras sällskap hon gör mig extremt lycklig och hon e såå stört skön och en helt underbar vän vad skulle jag göra utan henne <3


RSS 2.0