duktiga jag ;)

Idag e det Fredag jag vet inte vad det känns som för dag känner mig helt vilsen på dagarna nu hehe :P.. jag har typ nyss klivit upp och snart ska jag göra mig lite frukost..

Igår var jag riktigt duktig tycker jag hehe =) jag va först till bibblan och skulle leta upp några böcker men det va ju typ lönlöst för de hade inte en ända en av dem jag skulle ha =( men jag fick skrivit ut schema och och lite sånt i alla fall sen va jag till stadium där jag hämta ut mitt paket jag hade beställt gick fint fint så nu kommer man nog att beställa mer på stadiums hemsida hehe... efter det så gick jag och köpte me mej två bagetter på sjökvisten som jag och Erik käka innan vi åkte. lämna tillbaka maskinen, sen åkte vi och köpte kattmat och kattsand och sen kolla vi även lite på sommar lagret om det fanns nått skoj och sen va vi på bilprovningen =) så fick en hel del gjort och sen ja just det eftersom jag inte fick tag i några böcker på bibblan så har jag nu reserverat två böcker på uni biblioek och sen så skicka jag efter en på adlibris =)

det roliga nu då =) på eftermiddan så fick jag samtal från två stycken om deras lägenheter =) en på herrhagen som jag ska kolla på (han skulle skicka mail idag om vilken dag) sen ringde det en tjej om sin lägenhet på norrstrand på ulvsbygatan faktiskt där jag bodde förut hehe så dit ska jag den 16:e och kolla på den =) båda e på andra hands kontrakt så det e väl det enda negativa skulle ju vilja ha nått eget eftersom båda skulle vara möblerade men men... ska bli jätte roligt att få se på dem =)

nu har jag babblat på en hel del hehe dags för frukost nu =)

//mika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0