sorry..

.. att jag vart så dålig på att blogga nu några dagar, har bara inte haft orken.. me jag kan samman fatta veckan som vart hitilst lite nu tänkte jag =)

söndag: jag var uteoch shoppa i söndags i stan =) hitta en del julklappar och även lite tillmej själv så dendan spendera man lite pengar. jag missa luciakröningen som jag sa att jag ville se den va kl 16 och jag hade fått för mej det va senare så jag hann inte me det :/

Måndag: var på uni, föreläsning på första kursen. sen va vi på en till föreläsning om pedagogik =) va hemma lite efter 3 och då blev det inte så mkt mer gjort, jo jag hämta min klocka som va klar =) nytt band .

Tisdag: var på studiebesök me klassen på stadshotellet =) fick en rund visning och lite ifo ska skriva ett arbete om de. efter så gick jag charlotte och simone en sväng på stan och simone o charlotte shoppa lite sen käka vi på åhlens en goo lunch och därsatt vi nog i någon timma och prata :P mkt trevlig dag.

Idag: så har man vart på en föreläsning i för middags riktigt bra faktiskt sen åkte jag hem diska, laga mat och lite sånt och nu håller jag på och tvättar.

Imorn skulle jag ha kollat på en lägenhet men hon ringde imorse och sa att hon hade hittat en annan som skulle bo där :/ skit tråkigt hade sett fram imot det men det e väl bara att fortsätta leta, sen har vi en föreläsning imorn oxå sen ska jag nog börja packa lite för hemfärd i helgen =D

jag längtar så fruktansvärt mycket till jul nu och att få komma hem ska bli underbart <3 men det e ju bara 9 dagar kvar till jul och det är bara 2 dagar kvar tills jag åker hem... hoppas dan imorn och på fredag går ganska snabbt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0