snö storm :(

Hej hej

nu va det ett tag sen igen man skrev.. känner inte att jag har orken och tiden att sitta och blogga varje dag faktiskt , ni får ursäkta mej.. 

Har haft väldigt bra och mysiga dagar i alla fall :) har självklart vart så mkt som möjligt me min Erik <3 vart lite här och där, va ju hos Emelie på smyckesparty =) mkt trevligt, blev faktiskt ett halsband och ett par örhängen jätte fina :D funderar på att ha ett smyckesparty själv nån gång skulle va roligt.. Min helg har vart ganska slapp, har tatt det väldigt lungt :) va på Bio igår på shutter island me Erik, Niklas och Maria =) fast det va ju ingen höjdar film precis :/ den va väldigt knepig.. så jag rekomenderar er faktiskt inte att se den...  idag blev det en lång sov morron me söt, har bara tatt det lungt :)..

HATAR bokstavligt detta vädret :( nu snöar det igen som bara den, det vräker verkligen ner USCH... vill ha vår och sommar snart, man e ju nästan tvungen till att åka nån stans innan man får krupp :P.. jag hoppas det blir som jag och madde har planerat skulle va såååå himla skönt..


hit ska vi åka hihi :P

vi får se hur det blir me allt om norge och så men jag vill verkligen iväg sen skulle det va super att va brun och fin när man kommer hem te bröllopet =D

saknar....

pussar// mika


Kommentarer
Postat av: ida

Det skulle varit skönt med lite stekande värme just nu :)

2010-03-07 @ 13:02:47
URL: http://idaveintie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0