Swedish Rally

Go morgon

Är uppe me tuppen i dag (nästan i alla fall) har precis duschat och nu e det frukost nästa ;).. idag blir det stan me jessie, kl 12 ska vi mötas nere i stan sen ska vi leta byxer te henne och jag hänger med som stöd kanske att man hittar nått te sej själv oxå :)

Jag kom upp igår hit =D göööötttttt... Va underbart att få komma hem e skogen en stund oxå men det blir gärna långtråkigt när man vart där några dagar. hemhemma tog jag det i alla fall väldigt lungt va mest hemma och hos mormor och morfar sen va jag me mor och birgitta på ett spinningpass i Årjäng hehe det va kul men as jobbigt faltiskt :P..
Igår åkte jag från Årjäng halv 3 så va upp lite efter 4 och då va det hem och slänga in grejerna sen blev det en promenad te Jessi där vi me en gång började planera NORGE =D lägenheten e i alla fall klart nu att vi ska ha (nästan) ska ringa nästa vecka te hyresvärden och säga det men han som bor där nu vet att vi ska ha den så det blir flytt te 1 april förhoppningsvis om allt går som det ska :) ååååå jag längtar som en tok hihi ska bli så underbart och jag tror jag kommer stor trivas me Erik och Jessie som mina sambos :P..

Joo idag börjar svenska rallyt förresten för er som inte viste det va väl smyg start igår men idag börjar de köra på riktigt.. ska se om det e nått speciellt i stan idag de har ju byggt upp en ramp och lite grejjer på torget :)..
skulle va roligt att åka nån stans och ställa sej och kolla men det blir det nog inte men utgång på fredag hoppas jag det blir me rallytemas tecken hehe :P..

 
min tremänning :)

Nu va det frukost ja :P.. men ni får ha en underbar dag.
pussar// mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0