2010.01.02

Go morgon :)

jag har haft fullt upp både nyårsafton och nyårsdan så har inte hunnit skriva nån ting men min Nyår har vart kanon har så fina vänner <3
på nyårsafton så åkte jag direkt te jessika på morgonen, det va jag, jessi,suss o helana som va där på förmiddan käka smörgåstårta och spela spel sen runt 5 tiden kom Anna och Hanna då gjorde vi oss i ordning me håruppsättningar och smink sen fick vi fin middag hasselbakspotatis och lövbit me grönpepparsås riktigt gott, hade jätte trevligt lyssna på musik och spela spel och vid tolvslaget så gick vi in te torget och kolla fyrverkerierna så fint hehe sen blevdet fortsatt fest hos jessi en stund sen vidare te en annan fest, va hemma 04.30 :P..

Nyårsdagen va en riktigit slappar dag jag hade grymt ont i huvve så orka knappt resa mej så mesta av dan tillbringades i sängen faktiskt va uppe en gång och tog en macka hehe.. men runt 7 på kväll fick jag parvla mej upp ur sängen och ta på mej sen iväg te jessi på middag :) och spelkväll me Mia och Markus.. fick kött som va insmörjd me vitlökssmör och te det va det klyftpotatis och sås så himla gott och jag åt som häst hehe sen spela vi en massa spel tills kl va halv 3 på kväll :D så himla roligt me sällskapsspel det e synd man inte gör det oftare egentligen.. fick skjuts av mia och markus hem sen :)

har en del bilder men mitt batteri e slut på kamerarn så fort jag har laddat det ska jag lägga in bilderna så ni får se :)..

Ja idag hade jag tänkt att fått gjort en hel del bla städa, byta i sängen, boka tvätttid, åka och handla, kolla på stan efter present te mor som fyllde år igår.. men det börja ju jätte bra me att jag sov ända te tolv så jag får nog sätta fart nu om jag ska få nått gjort hehe..
vad ska ni göra idag??

 

Puss // mika


Kommentarer
Postat av: Natalie

Oj! Då skall hon vara nöjd, gillar också att pilla med naglar - men skulle ALDRIG våga göra något sådant! :D



Tack, de är mina små bebisar, de där.

Hur är de med dig idag?

Kram

2010-01-02 @ 15:00:13
URL: http://ringbomm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh myspys.

Vilken film blev det då?

Kram

2010-01-02 @ 18:17:35
URL: http://ringbomm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0