jobb o lets dance

Hej hej

jag har jobbat idag igen faktiskt hehe :) Mari ringde så jag fick hoppa in mellan 16-19 på mic, innan det så mötte jag upp Jessi på stan så gick vi lite ärenden sen va vi och kika lite i affärer och det blev faktiskt en tröja på gina fast jag sa att det inte skulle bli nått men så e det väl alltid :/.. va i alla fall en stor T-shirt väldigt mysig och goo 99kr :)
på jobbet va det verkligen DÖTT jag hade en kund på tre timmar såå himla segt usch säger jag bara men det fick ju gå men va ju inte speciellt roligt kan jag ju säga..
Efter jobbet så gick jag hem och på vägen mötte jag upp Lollo och först va vi te helen och lämna några firbiljetter i hennes dörr sen gick vi te ica och handla en massa frukt och gott :) som vi sen hemma skärde upp och så smälte vi choklad som vi doppa det i :D sååå himla gott mitt nya godis frukt asså hehe :P.. och mätt blev jag verkligen kolla på lets dance oxå.. Nu har Lollo gått hem och jag ska nog snart lägga mej e jätte trött mina ögon e jätte sega orkar knappt titta..

  +

Nu ska jag sova
natti natti puss / mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0