Willys och IKEA

Hej

Det blev inge arbetsförmedligen idag för vi kom på det att det nog e bättre att ringa först och boka tid så ska ringa imorn ochse om vi kan komma nån dag och prata med dom :).. men jag gick ner te stan i alla fall runt kl 2 för skulle in och hämta lite papper hos tomas, så nu har jag fått det men såg välinte så där jätte lovande ut men vi får se på fredag va de säger HOPPAS HOPPAS sen va jag även in te Helen och prata :) stod nog där och tjöta me henne i över en timme men det va så trevligt och tiden gick ju lagom te att jag skulle gå te Lollo vid 5 och typ kl 6 kom hennes mor och far så då åkte vi te willys och handla käk :) det e så sjukt mkt billigare där det e inte klokt asså skulle jag har köpt samma varer här på ica som jag köpte på willys nu så skulle jag helt klart få betalt dubbelt så mkt typ.. sen träffa jag Jonas och simon inne på willys :D jäklar va glad jag blev hehe va ett tag sen man såg han, han e lite av ett energi knippe hehe man lyser upp som en sol :).. efter willys drog vi te IKEA en snabbis jag köpte inget men Lollo och hennes mamma fick tag i lite prylar hehe.. sen blev jag bjuden på mat av jakobsson :D synda lite och åt på donken men man blev ju bjuden som sagt så då fick det väl gå hehe..
Nu e jag hemma i alla fall va meningen att jag skulle följa me Jessi och Erik ut och gå nu men et fick va för det e en bit emellan oss och då blir det så masigt, så det får bli en tur te möra istället :)..

  +


så denna dagen gick den me hehe, har inte lagt ett finger på hur det ser ut här hemma så imorn får det nog bli en stor städning..

Puss// mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0