Sommar sommar sommar

Hej hej

Det e nästan ofattbart vad underbart väder vi har =) jag njuter av fulla muggar hehe :P.. Mitt internet hemma har lagt av tyvärr :( e skit tråkigt så därför e jag på bibblan :P, kommer nog besöka biblioteket mkt mer nu bara för det hehe..
det e tur det e bra väder i alla fall så man kan va ute =) Igår åkte jag tidigt ner te stan och kolla dalslänningen hehe sen låg jag vid sundsta hela förmiddan och STEKTE hehe det va sjukt varmt man ville ju hoppa i vattnet men det vattnet e inte spciellt frächt, jag måste försöka ta mej ut te bomsta snart.. Kl 14 cykla jag ner te stan och där mötte jag upp Camilla =D en av event tjejerna kom och hälsa på mig :) så vi tog en fika och sen gick vi i affärer tills det jag börja jobba på JRM, hon e verkligen jätte snäll hade jätte trevligt =) ..
på JRM gick det dock inge vidare som vanligt, denna veckan har vart helt kass :/..

Idag e jag ledig hela dan =) cykla ner te pråmen typ kl 11 så har legat där och solat tills nu det blev lite väl varmt och magen börja kurra hehe..  det e inte ett moln på himlen det e sååå himla underbart tänk om man hade båt fii fan va härligt hehe :P.. som jag har sagt förut så saknar man verkligen hemhem när det e sånt här väder för det finns nog nästan ingen annan plats förutom kusten då kanske att va på när det e sånt här väder..
Jag ska nu i alla fall nörda lite till vid datorn innan jag drar hem och fixar lite käk sen ska jag försöka ta tag i lägenheten och städa den om jag orkar vill säga hehe ;) ..

Imorn drar det igång på IKEA igen =D CIRKUS kul kul men det verkar som det ska blii väldigt varmt får nog bunkra upp me mkt mkt vatten så man klarar av dagen :P..

ni får ha en UNDERBAR dag
puss//mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0