2010.06.30

Halli hallå =)

idag va jag uppe tidigt och så börja jag jobba på JRM redan kl 9 i morse (gäsp) hehe men det gick det me dock gick försäljningen riktigt dåligt som vanligt tyvärr :/ skulle jobba te kl 17 men när kl va typ 14.30 så pajja datorerna så vi fick sluta, det va ju gött men lite synd eftersom jag inte hann få ihop så många sälj men men blev lite mer än igår i alla fall men ändå väldigt lite :(..
Så jag gick en runda på stan, käka på royal och sen satt jag och prata me Sandra en lång stund i tel som va ute och körde lastbil hihi :P.. efter det blev det lite affärer men blev inget handlat, köpte mig en glass gjorde jag hehe.
Åkte hem vi halv 5 typ och nu sen jag kom hem har jag sutte och sökt jobb som vanligt hehe snart ska jag ner och sätta igång några tvättmaskiner =)



kvällen blir lugn det e ju inte världens bästa väder idag så jag håller mej nog inne resten av dan och kollar på TV :P.. ja just det idag e det min sista dag jag har internet oxå :( hur fasen ska jag klara mej utan det jag måste ringa och skaffa mej mobilt eller nått tror jag..

ne nu får jag sticka ner me tvätten ...

caio // mika

JRM

Skit jobb e vad det e vill verkligen inte va kvar där längre men jag ska försöka hålla ut tills jag börjar jobba på scorett för sen skiter jag allvarligt talat i JRM helt...
jag va där och jobba nu och det gick piss dåligt sämsta hitills lyckades bara få ihop tre ynka samtal på 3,5 timme det e riktigt dåligt :(.. 
Imorn gör vi sista dan i juni så imorn ska jag faktiskt dit och jobba heltid så jag börjar redan kl 9 pust hur fasen ska jag orka me det får verkligen hoppas på mer sälj imorn annars vet jag inte vad... de hade ju ändrat regeln att man nu e tvungen att jobba tre dar i veckan i stället för två annars så skulle inte jag ha jobbat imorn men men man kan ju hoppas man får in lite mer pengar så man får en hyffsat bra lön i juli =)...

så jag får nog ta och hoppa i säng snart om jag ska orka upp..

hoppas ni haft en bra dag =)
pussar//mika


Jobbigt

Hej hej

Tisdag ida =) jag va uppe ganska tidigt, duscha och gjorde mej i ordning sen åkte jag ner te bibblan och skrev ut en massa CV efter det så cykla jag till manpower där jag prata med en tjej om jobb men tyvärr fanns det ingen ting just nu som matcha det jag kan jobba med :/ det känns nästan rent omöjligt att få jobb när man inte har några vidare kontakter runt om kring blir galen men i alla fall så va jag där och visa upp mej så jag hoppas de e lite snälla och tänker på mej lite extra nu. sen cykla jag till Lernia och där var det ju självklart ingen som man kunde prata med men la i alla fall ett CV där hihi och sen blev det konsom värmland så prata me en tjej där men det fanns inga lediga tjänster och som alla andra hänvisar de mej te deras hemsidor hmm :/ sen va jag även in te arbetsförmedlingen och skulle prata me min arbetsförmedlare men då va ju hon på semester så där fick man inte mkt te hjälp så det sista gick jag runt i stan och lämna lite CV på olika butiker tror inte det hjälper ett skit men men...
varför ska det va såå svårt ?????? 

   VILLLLL HA ETT JOBB NU!!!!!!!

Ska sitta nu på alla jävla databasar som de säger men ärligt talat vad hjälper det???? INGEN TING
HATAR HATAR HATAR ;/ sur e va jag blir till max

jag tänker bara inte sitta hemma sen efter sommam och inte göra ett skit jag vill inte ge mej ett fast jobb SNÄLLA varför e det så lätt för alla andra och inte för mig HALLLÅÅÅÅÅ...






Cirkus IKEA

Heej =)

allt bra med er hoppas jag det e ju underbart väder sååååå himla skönt i love it =D igår och idag så har jag jobbat på cirkusevent IKEA =) det e jätte roligt och tjejerna jag står med Nina, camilla, o Johanna är jätte trevliga har skit roligt ihop, jag e som sagt pocornansvarig så jag står och delar ut massa massa pocorn te både vuxna och barn idag har jag tex delat ut 430 st pocorn askar rätt mkt pocorn och igår dela jag väl ut ca 350 :P.. peronalen på IKEA e jätte snälla oxå sen får vi gratis lunch oxå super bra hehe.. sen e det två tält där det e olika tävlingar så kan man vinna presentkort på IKEA väldigt populärt :) det e underbart att det e sånt här väder när man jobbar men ibland blir det ganska hett står precis i den gassande solen och vi måste ha långbyxor på oss och jympadojjar så det e rätt svettigt ibland men jag klagar inte :P..


camilla och Nina utanför tältet där man kastar ringar =)
Nina är vår teamledare..



Camilla, Nina o Johanna =)

Nu är det inte förrän te helgen vi ska dit igen, kommer sakna det lite för det e väldigt kul sen e det grymt skönt att ha nått att göra om dagarna men men, jag kan ju absolut tänka mej att jobba inom event mer =) tycker jag passar väldigt bra in som eventpesonal hehe :P ..

det kommer bli lite JRM nu i veckan annars e det bara lungt det ska ju bli väldigt ba väder så man kanske skulle försöka ta sej ut te bomsta eller skutberget nån dag skulle ju va skönt =)

nu ska jag käka sen hamnar jag nog framför tv e helt slut i bena efter att ha stått hela dan..

Pussar// Mika

Midsommar

Hej hej

det va några dagar sen nu jag skrev här i bloggen får ursäkta så mkt för det men det har vart lite upp och ner me allt så jag har inte riktigt orkat blogga..

Nu är snart midsommar helgen över oxå hehe det går såå sjukt fort för det första så kunde jag inte förstå ens att det va midsommar denna helgen kändes alldeles för tidigt men men.. Jag valde att stanna kvar här i karlstad denna midsommar me hjärtat <3 det har vart väldigt lungt och det har inte vart en enda droppe alkohol, tror inte det blir det idag heller. tog det väldigt lungt på förmiddan, låg och sov rätt länge sen senare på eftermiddan så åkte vi och handla lite götta hehe :P sen åkte vi ut te hammarö och ut på klipporna där vi grilla o myste i kvälls solen men det blåste dock väldigt mkt tyvärr kändes faktiskt som man va vid havet hehe :P..,


jag hitta en liten kompis nyckelpigan som kröp runt på mej hehe =) lite sommar tecken e det ju.. härlig bild va?

Idag vet jag inte riktigt vad som händer än men jag har i alla fall diskat och sen har jag vart ner te ica och handlat ingredienser te mammas potatissallad som jag har gjort nu =D såå himla goood e den missa dock att köpa majonäs men det gjorde inte så mkt ska ju inte va så mkt så den e god i alla fall.. sen tänkte jag att jag skulle ligga ute och sola lite så cykla ner te sundsta men då kom det ju självklart en massa moln och sen börja det regna lite till och med så himla typiskt så nu sitter jag här igen..

vet ni vad som händer imorn?? 
Imorn börjar IKEA event och jag ska jobba som pocornansvarig hehe :P så imorn 11.30 börjar jag och det e ett litet tivoli ute vid IKEA så kom dit om ni har tid och lust vettja hehe.. allt ska va ordnat nu så nu längtar jag faktiskt tills det drar igång klart man e lite nervös men tror det kan bli riktigt roligt, kommer väl äta mej mätt på pocorn oxå hehe :P..



Vad har ni haft för er denna midsommaren??
// mikaela


16 juni 2010

God morgon

idag e det redan onsdag :/ ska denna veckan oxå bara flyga iväg? 

Igår eftermiddag så va jag och jobba på JRM det gick riktigt segt sämst hitills :( men men det gick inte speciellt bra för nån så e det ibland..  ska dit imorn så då får vi hoppas det går bättre ;)..

Har vart ute på min morgon promenad nu på morgonen mkt mkt skönt och vädret e ju HELT UNDERBART =D har bestämt mej nu att det får va slut me denna slappa jag som vart nu ett tag hehe nu blir det morgon promenader varje morgon (nästan) ska även försöka att komma iväg te friskis nån dag me kanske sen får det bli många cykel turer =) satsar på att va snyggast på stranden hehe skoja :P snart e det ju bad sänsong och man vill ju se lite fit ut på stranden om man ska visa sig i bikini ;) 

Nu ska jag börja me disken sen får jag ta och städa lite, har inte orkat gjort det på ett tag så nu e det verkligen dags för det..

ha en underbar dag i solen =)
puss// mika

15 juni 2010

Hej

Tänk att det redan e mitten av juni typ det e sjukt va fort det går :/ om ca 4 veckor börjar jag jobba på scoret innan det så jobbar jag på JRM och kasernhöjden lite grann ska även jobba på IKEA event 4 dagar =) kanske inte har berättat det men jag sökte in te ett event arrangemang men hade egentligen ingen större aning om vad det va för event men i fredags så ringde de upp mej och sa att det gärna ville ha me mej som peronal på det eventet och det e alltså IKEA som ska ha ett slags event när de har REA så det blir tivoli o grejjer hehe skit kul =) 27-28 juni o 3-4 juli ..

Idag ska jag te JRM och jobba lite =) men det e inte förrän kl 5 men kl går fasen fort hehe.. annars idag har jag tatt det ganska lungt va ju ute och gick imorse och sen har jag bara tatt det lungt låg ute i solen en stund bla..

Saknar min Erik enormt mkt <3 
 
<3<3<3<3<3<3<3<3


sommarlista =)

God morgon =)

allt bra med er? me mej e det bara bra har vart ute på en 40 min powerwalk nu på morronen innan frukost HÄRLIGT =D ska snart hoppa in i duschen..

snodde en lista från en blogg jag brukar läsa =) min sommarlista ;)

1. Ditt favoritställe på sommaren?
På kusten me nära o kära =) antingen på klipporna eller på stranden vid havet UNDERBART..

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
Vid vattnet me vännerna =) sola o bada och kanske spela några spel som tex kubb el vollyboll, sen käka en god sommar picnic som består av nån sallad sen senare på kvällen blir det grillning me musik i öronen me de allra bästa =)

3. Vad lägger du hellst på grillen?
Nån kött bitt och sen majskolvar, kryddiga korvar funkar oxå..

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
det som jag vet nu e att jag ska jobba en hel del i sommar på scorett och sen även på IKEA =) men jag ska oxå försöka hinna me många dagar vid vattnet och några kusten turer ska man nog kunna klämma in oxå.. en längre resa skulle me va härligt men det blir nog inte förrän te hösten..

5. Dina bästa sommarfärger?
klara färger i vikken färg som helst nästan e supersnyggt på en brunbränd kropp =)

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
vill inte säga det men måste väl säga ganska mkt regn tyvärr annars e det nog mkt grillning o fester :P..

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
svårt men jag hade många bra sommrar när jag va mindre, va mkt på ett badställe som vi kallar E där va man jätte mkt när man va yngre och umgicks me alla torrskogbor =)

8. Havet, sjön eller poolen?
havet e underbart utomlands men jag har inte vart så mkt utomlands så jag får nog säga sjön ändå för havet på kusten e inte så skönt som sötvatten :P..

9. Vad väljer du i glassbaren?
det e mkt olika men en gammal favvorit e ju 88:an

10. Vart går din drömsemester?
USA i hope ;) new york




Helgen =)

Hej hej

Är uppe och hemma i karstad nu =D kom igår kväll..

Helgen har vart jätte bra förutom att det har vart ganska regnigt :/.. I fredags så åkte jag me bussen te säffle 11.35 så va i säffle vid 12.30 då Mamma o pappa kom och mötte upp mej :) va och käka på ett ställe i stan innan vi åkte och ställde oss vi skolan för inväntan av att sandra skulle springa ut =D va jätte mkt folk trots vädret fast det höll ju i alla fall uppe just då gött de :P..
När sandra kom ut blev det en massa firande ;) när hon o klassen åkte runt me flaket åkte vi till Åmål och fira Elin som sprang ut där hehe :P sen mötte vi även upp syrran som kom me tåget.. Efter det åkte vi hem te torrskog och det blev kalas på Åsen för Sandra och Kim =D jätte trevligt men det spö regna typ och vi satt ute i ett stort partytält hehe men det gick det me bara att man blev lite blöt om fötterna haha :P.. jätte god mat och jätte god tårta mums mums :) ..
sandra o kim åkte iväg tidigare på kvällen vidare te mellerud o säffle men vi ándra satt kvar, va inte hemma förrän kl
1 ..
På lördagen så hade sandra bal och vi va te Årjäng och kolla på henne när hon va klar hos frissan och när hon hade på sig den fin fina klänningen :) sen resten av lördagen blev slapp det va ju inge vidare väder så låg mest i soffan o kolla på tv hihi..
På söndagen så va vi uppe tidigt och åkte te sätebana och städa, klippte gräs, tvätta av borden mm gjorde allt klart för kommande danser i sommar =D blev sååå fint hehe men man blev nästan upp äten av myggen det va det värsta...
sen va vi te mormor o morfar innan mor o far körde upp mej te årjäng och jag tog bussen hit =)


=)


innan Balen =)

ska försöka få in lite fler blider när jag laddat över dem te datorn =)



när jag vakna idag så va jag ner te stan och fick försäkringskassans papprena på skrivna så jag kunde posta det sen va jag hem o laga rotfruktsoppa och efter maten blev det lite vila i soffan innan jag begav mig ut på en låång promenad =) va ute i 1 1/2 timme gick halvvägs runt kroppkärrsjön =) skogspromenad hehe kändes som man gick i torrskog nästan hehe :P

Nu blir det bara att ta det lungt resterande av dan tror jag, ska nog läsa lite mer i boken =)

Pussar//mika


fort STUDENTEN =D

God morgon

Idag fortsätter student firandet =) jag ska nämligen till Säffle i dag och fira Sandra som går ut sen blir det Åmål och fira Elin och Sen hem te Torrskog på Kalas för Sandra och Kim som har gått ur =D mkt mkt trevligt det e synd bara att det inte e nått vidare väder men men..

igår va det ju studenten här i karlstad så jag åkte ner te stan och kika på när tingvalla sprang ut sen stod jag ett bra tag och kolla på cortegen :) lite skillnad här än att gå ut hemma i bengtsfors hehe :P.. de satt ju på flaket timvis och bara åkte runt runt runt hela tiden vi fick åka ett varv runt bengtsfors hehe tog typ 10 min :P.. man längtar faktiskt riktigt mkt tillbaka när man ser alla glada studenter vilken lycka ;)
tog en hel del kort igår och här är lite smakprov =)


detta är på torget =)

på eftermiddan så va jag te JRM och jobba gick riktigt segt i början men sen lossna de och jag slog mitt rekord på fläst sälj hehe inte illa pinkat :P.. nu e jag ledig hela helgen och börjar inte jobba förrän på tisdag igen GÖTT =) ska som sagt va hemhemma i helgen :) kommer upp på söndag igen...

Nu ska jag diska sen leta upp vad jag ska ha för kläder och sen packa innan man får bege sej ner te bussen =)

Ha en underbar helg
pussar//mika

STUDENTEN

Hej hej =D

hoppas allt e bra med er

idag tar folket här i karlstad studenten =) HÄRLIGT jag känner ingen som går ut men det e härligt me studenten man tänker tillbaka till när en annan gick ur och det e faktiskt 3 år sen nu 2007 gick jag ur :P..
jag tror nog kanske att jag ska cykla ner te sundsta och kolla när de kommer ut =) fast jag vet inte när de springer ut men jag får nog snart cykla ner det lär ju märkas när det e på G hehe :P..

Igår va jag ledig hela dagen och jag tog det väldigt lungt va ner te stan på förmiddan och köpte lite student peresenter och sen på eftermiddan blev det rätt lungt, va ner te hjärtat på kvällen en stund =) ...

idag ska jag jobba på jrm 17-21 men nu tar jag det bara lungt, har sökt lite jobb och skrivit in mig på en del bemanningsföretag så får väl se om jag får nån respons ;) har blitt helt beroende av ett sjukt spel på facebook hehe ett bil spel, jag kan sitta och spela det jäkla spelet hur många gånger som helst men det e ju inte så speciellt roligt hehe, jag hoppas jag tröttnar snart :P..



Nu ska jag hoppa in i duschen sen cykla ner och kolla på stundenterna =)

pussar// mika

9 juni 2010

god morgon =)

hoppas allt e bra med er? me mej e det bara bra lite små trött men annars bra :) jag ska snart göra mig i ordning nu och sticka ner te stan en sväng ska bla in te arbetsförmedlingen och sen ska jag leta lite student prylar hehe för på Fredag tar ju min Sandra studenten nästan ofattbart vad gammal en annan blir hehe :P.. sen tar Kimpen studenten oxå :) skoj skoj =D  så det ska jag ägna mej åt nu på förmiddan sen får vi se vad som händer..

har dåligt me frukost hemma nu eller jag har typ inget så jag måste nog tyvärr köpa mej nån fralla eller nått när jag kommer te stan annars svälter jag ju hihi inte riktigt kanske men mat måste jag ha :P..

Igår på JRM gick det as segt, alla jag ringde va så fruktansvärt vrånga men jag lyckades teslut få ihop 6st i alla fall, det trodde jag ju inte, trodde det skulle bli en bara 35kr :P.. hehe tur det blev lite mer annars känns det ju så ovärt att vara där.. för de andra gick det väldigt bra så jag vet inte alla dumma folk hamna väl hos mej antagligen :/..

dags att göra sig i ordning
have a nice day ;)
//mika


medans jag väntar på tvätten

I brist på annat!

  1. Namn? Mikaela
  2. Ålder? 22
  3. Bor? i en lägenhet
  4. Bor med? Ingen just nu
  5. Husdjur? Inga här men hemma på landet
  6. Färg på ditt hus? tegel
  7. När är du född? 4 maj
  8. Klass? ingen
  9. Vilket år tar du studenten? Jag tog studenten 2007
  10. Något jobb? ja lite olika scorett, jrm och restaurang kasernhöjden
  11. När ska du sova ikväll? 11-12 kanske!
  12. Duschat idag? nej
  13. Kramat någon idag? nee :(
  14. Pussat någon idag? ne inte än
  15. Vad har du ätit? rostatbröd me skinka och ett glas oboy
  16. Vad har du på dej idag? replay jeans och ett vitt linne
  17. Dagens sötnos? Erik <3
  18. Dagens roligaste? hmm inget tror jag
    Har du många vänner? jodå de bästa =)
  19. Vem kramade du senast? Erik
  20. Har du pojk-/flickvän? Ja, pojkvän!
  21. Vem pratade du med i telefon senast? Erik
  22. Vem fick du senast sms ifrån & vad stod det? syrran, det såg bra ut men en aning instabilt ut... :) håll dig till dappen du :) kramkram
     
    FAVORIT:
  23. Film? hmm tycker om dansfilmer väldigt mkt
  24. Låt? från dansband till rock
  25. Mat? pastafavorit
  26. Dryck? COCA COLA!
  27. Stad? stockholm
  28. Land? hmm något fint och varmt ställe
  29. År? 2010
  30. Ämne i skolan? vet inte

SENASTE:
  1. Personen du tänkte på? Erik
  2. Gången du spydde? längesen
    Gången du grät? i lördags
  3. Pizzan du åt? hawai me kebabsås
    Gången du var i göteborg? 15-16 maj me hjärtat  
  4. Gången du var i stockholm? januari
  5. Personen som såg dig gråta? Erik tror jag

ANTINGEN ELLER:
  1. Svart eller vitt? Svart!
  2. Hund eller katt? katt
  3. Ut & festa eller hemma & mysa? beror på
  4. Tv-spel eller datorspel? Tv-spel
  5. Singel eller upptagen? Upptagen
  6. Lunarstorm, helgon eller playahead? FACEBOOK!
  7. Big brother eller paradise hotel? BB om jag måste välja
  8. Svart hår eller blont? svart
  9. Blåa ögon eller bruna? bruna
  10. Choklad eller lakrits? choklad!
  11. Göteborg eller stockholm? stockholm
  12. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
  13. Coca cola eller fanta? coca cola
  14. Pizza eller kebab? pizza
  15. Randigt eller prickigt? Randigt
  16. Älska eller älskas? både och
  17. Leva eller dö? Leva!


VEM:

  1. Hade du senast sex med? Gissa :P
  2. Vill du kyssa nu? Min Erik
  3. Ska du träffa imorgon? vet inte olika
  4. Sjöng du senast för? haha ingen för mej själv
  5. Hade du senast en msnkonversation med? oj det va längesen kommer faktiskt inte ihåg
  6. Spelade du tv-spel med senast? Erik
  7. Kysste du senast? Erik
  8. Vill du kasta en sten i huvudet på? haha vet inte
  9. Är din idol? svårt finns olika
  10. Vill du sova brevid inatt? Erik

VAD:
  1. Gör dig glad? olika, kramar och komplimanger tex
  2. Gör dig ledsen? när man blir sårad, och när någon i ens närhet försvinner
  3. Vill du helst göra nu? Handla
  4. Önskar du att du slapp göra? Diska
  5. Vill du ha nu? Ett gulligt sms.
  6. Önskar du dig i födelsedagspresent? en Resa
  7. Längtar du till? sol o bad
  8. Tycker du om dina betyg? ja
  9. Ångrar du ditt liv? min olycka
  10. Är det bästa som har hänt dig? när jag träffade Erik

Storhandla?

God morgon =)

jag va inte speciellt bra på att skriva igår även om jag inte hade så himla mkt för mej, kände bara att jag inte hade nått viktigt att skriva om hehe..

Igår morse så va jag i alla fall ner te Helen vid 10 typ och så va vi ute och gick en runda runt gubbholmen och tillbaka :) alltid trevligt att prata och träffa Helen för hon har alltid mkt att säga :) va me upp te henne en stund efter innan hon va tvungen och iväg te frissan, kl 12 typ gick jag hem och då börja jag diska och dammsuga och lite så, timmarna gick väldigt fort och jag strunta i jrm så jag va hemma hela dagen igår fixa och dona hemma..

Idag ska jag te jrm i alla fall på eftermiddagen (tror jag). just nu håller jag på och tvätter, lyckades försova mej lite te tvätttiden men nu e det igång hehe.. idag hoppas jag att jag och Erik kan åka och handla maten eftersom det inte blev nånting igår innan jag börjar jobba, så fort han vaknar ska vi ut te maxi och storhandla maten för resten av veckan =)..



Jag har blivit erbjuden massa jobbcoatcher här och där, igår ringde det en kille från jobbjakt och idag ringde det en tjej från framtiden ab hehe.. det e säkert bra me jobbcoatch men jag vet inte om det e kanske bättre att få det genom arbetsförmedlingen än från nått annat företag som ligger typ i sthlm :/ ska ner te arbetsförmedlingen imorn tänkte jag och höra lite hur det går till..


Nu ska jag göra mig lite frukost innan jag får ner te tvättstugan igen..

pussar//mika


10.06.07 Måndag

Morning

jag e uppe hyffsat i tid idag men e as trött blev ändå ganska sent igår men jag och Helen bestämde igår kväll att vi skulle ut och morgon promenera så kl 10 ska jag va hemma hos henne och så blir det en timmes promenad typ, va längesen jag va ute på möra och gick nu men det ska bli ändring (kanske) det e ju mkt roigare att gå me nån än att gå själv..

När Erik har vaknat så ska vi åka och storhandla mat för veckan och sen kl 17 ska jag te JRM och köra ett pass :/..

Pussar// mika


Nationaldagen

Hej hej

haft en jätte bra helg me hjärtat <3 va meningen att jag skulle åka hemhem först och vi skulle te Lollo och grilla + senare på kvällen på dans te torgny melins men så blev det inte stanna här istället och va me min andra hälft =)
på lördan så solades det hela dagen typ och sen runt kl 18 så åkte vi ut på en tur me hojjen =) va te hammarö och kolla massa fina badställen och uddar mm sen va vi på gamla flygplatsen och jag fick mej en liten privat lektion av Erik på hojen :P.. fick sitta där själv vid styret och försöka balansera och sen prova jag växlingarna och dragläge mm hehe lite läskigt va det måste jag säga för satan va tung den e hehe :P vågar köra den gör jag då inte ... när vi kom hem laga vi te mat kött och potatis, kolla på tv en stund sen gick vi ut och gick och sen tog vi även en låång tur på cyklarna mitt i natten hehe men det va härligt, va hemma vid 3 typ igen och då kolla vi på film så la oss inte förrän halv 6 imorse.. idag va jag uppe vid ett typ, läste lite i boken sen la jag mej ute i solen en stund innan hjärtat gick upp och då gjorde vi i ordning oss och åkte ut te karlstads golfklubb =D så idag blev det träning på slag och puttar mm hehe det e fan svårare än det ser ut men det va jätte roligt så det e kanske så att man får ta ett greencard nu :P.. jag och syrran funderar på det nu i sommar det skulle ju va kul.. nu e jag hemma och Erik åkte hem te sej han börjar ju snart ska jobba natt...

jag e glad att jag inte åkte hemhem för denna helgen behövde verkligen vi <3

Nu är jag så förväntas full och denna veckan ska bli både intressant och rolig i hope ;)


vad tycker ni :P passar jag på en hoj???


puss//mika

1 juni

Hej =D

Allt bra med er??

Visst har vi haft några helt underbara dagar nu me massa sol =) eller det kanske bara e vi här i Karlstad men det har verkligen vart sommar värme +20 minst..
låg ju ute i solen typ hela söndagen så jag hade lite otur och råka bränna mej ganska mkt så i går även om det va underbart väder så försökte jag hålla mej inne såå mkt det gick så jag städa lite och sånt istället sen kl 17 så börja jag jobba på JRM det va trevligt för fick kontakt me en av tjejerna där och hon va jätte trevlig sen gick försäljningen ganska bra fick ihop lika mkt som sist och nu va jag ändå där en timme mindre så det tyckte jag allt va hyffsat bra =) men allvarligt talat så vet jag inte varför jag e på detta jobbet hehe det e ju ett skit jobb som jag sagt förut och jag vill verkligen ha nått fast riktigt jobb snart efter sommarn tänker jag då inte hålla på så här som jag gör nu då måste jag börja me nått riktigt få fast jobb eller börja plugga för det är inte bra att gå hemma så här och typ aldrig veta när man ska jobba förrän dan innan typ, det e inget liv jag rekomenderar och jag har hållt på så här nu ett tag så nu e jag trött på det..
efter sommarjobbet på scorett så får det bli nån ändring..

Idag e jag ledig hela dan inget jrm el kasernhöjden så jag har tatt det väldigt lungt, tog en ganska lång sov morron sen satte jag mej vid datorn och sökte lite jobb innan jag satte mej på cykeln och cykla ner te sundsta och la mej på en filt och läste =) kl 15 åkte jag hem och då va jag först in på ica och handla middags mat så det blev köttbullar och mos idag =) mumsigt :P..

eftermiddan och kvällen blir nog lugn jag har inget planerat ska läsa lite mer men annars inget, kanske om jag inte e allt för lat får det bli en kvällspromenad =) 

puss//mika



RSS 2.0