Midsommar

Hej hej

det va några dagar sen nu jag skrev här i bloggen får ursäkta så mkt för det men det har vart lite upp och ner me allt så jag har inte riktigt orkat blogga..

Nu är snart midsommar helgen över oxå hehe det går såå sjukt fort för det första så kunde jag inte förstå ens att det va midsommar denna helgen kändes alldeles för tidigt men men.. Jag valde att stanna kvar här i karlstad denna midsommar me hjärtat <3 det har vart väldigt lungt och det har inte vart en enda droppe alkohol, tror inte det blir det idag heller. tog det väldigt lungt på förmiddan, låg och sov rätt länge sen senare på eftermiddan så åkte vi och handla lite götta hehe :P sen åkte vi ut te hammarö och ut på klipporna där vi grilla o myste i kvälls solen men det blåste dock väldigt mkt tyvärr kändes faktiskt som man va vid havet hehe :P..,


jag hitta en liten kompis nyckelpigan som kröp runt på mej hehe =) lite sommar tecken e det ju.. härlig bild va?

Idag vet jag inte riktigt vad som händer än men jag har i alla fall diskat och sen har jag vart ner te ica och handlat ingredienser te mammas potatissallad som jag har gjort nu =D såå himla goood e den missa dock att köpa majonäs men det gjorde inte så mkt ska ju inte va så mkt så den e god i alla fall.. sen tänkte jag att jag skulle ligga ute och sola lite så cykla ner te sundsta men då kom det ju självklart en massa moln och sen börja det regna lite till och med så himla typiskt så nu sitter jag här igen..

vet ni vad som händer imorn?? 
Imorn börjar IKEA event och jag ska jobba som pocornansvarig hehe :P så imorn 11.30 börjar jag och det e ett litet tivoli ute vid IKEA så kom dit om ni har tid och lust vettja hehe.. allt ska va ordnat nu så nu längtar jag faktiskt tills det drar igång klart man e lite nervös men tror det kan bli riktigt roligt, kommer väl äta mej mätt på pocorn oxå hehe :P..



Vad har ni haft för er denna midsommaren??
// mikaela


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0