Storhandla?

God morgon =)

jag va inte speciellt bra på att skriva igår även om jag inte hade så himla mkt för mej, kände bara att jag inte hade nått viktigt att skriva om hehe..

Igår morse så va jag i alla fall ner te Helen vid 10 typ och så va vi ute och gick en runda runt gubbholmen och tillbaka :) alltid trevligt att prata och träffa Helen för hon har alltid mkt att säga :) va me upp te henne en stund efter innan hon va tvungen och iväg te frissan, kl 12 typ gick jag hem och då börja jag diska och dammsuga och lite så, timmarna gick väldigt fort och jag strunta i jrm så jag va hemma hela dagen igår fixa och dona hemma..

Idag ska jag te jrm i alla fall på eftermiddagen (tror jag). just nu håller jag på och tvätter, lyckades försova mej lite te tvätttiden men nu e det igång hehe.. idag hoppas jag att jag och Erik kan åka och handla maten eftersom det inte blev nånting igår innan jag börjar jobba, så fort han vaknar ska vi ut te maxi och storhandla maten för resten av veckan =)..



Jag har blivit erbjuden massa jobbcoatcher här och där, igår ringde det en kille från jobbjakt och idag ringde det en tjej från framtiden ab hehe.. det e säkert bra me jobbcoatch men jag vet inte om det e kanske bättre att få det genom arbetsförmedlingen än från nått annat företag som ligger typ i sthlm :/ ska ner te arbetsförmedlingen imorn tänkte jag och höra lite hur det går till..


Nu ska jag göra mig lite frukost innan jag får ner te tvättstugan igen..

pussar//mika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0