ändrade planer..

Hej hej

Det blev aldrig att hjärtat kom hit igår eftersom det blev så sent innan han kom hem från sin kompis i skoghall så skulle han ju upp tidigt och jobba oxå så jag e hemma nu har tatt det väldigt lungt denna förmiddan hitilst gick från sängen te soffan direkt jag vakna sen dess har jag låge där och kollat på tv :P käka frukost har jag gjort oxå skön morron me andra ord...

Mina planer för idag har som sagt blitt lite ändrade, Erik ringde nyss och familjen som flyttar in i huset idag hade självklart nått att klaga på gällande städningen :/ så nu måste vi dit direkt efter Erik slutat jobba och ta det sista så får vi väl hoppas att de blir nöjde sen hmm... ursäkta men hur petnoga får man va egentligen, jag tror inte jag hade vart likadan men man vet ju aldrig och man vill ju självklart att allt ska va rent och fint vikket jag tyckte det va men jaja skit sam.. nu vet jag ju lite mer om hur det funkar me flyttstäd hihi...  längtar tills denna dan e över..  så det blir inte att Jag och Lollo ska gå och handla godis idag som va tänkt i sånna fall senare i eftermiddag men tror inte det blir så...



Ajabaja

Nu ska jag hoppa in i duschen tror jag sen börjar det snart bli dax för mat..

Pussar//mika


full rulle :P

Hej hej

Idag har det vart full rulle från möra te kl va 4 typ på eftermiddan hihi.. gick upp 07.45 (06.45) riktigt jobbigt men det gick slängde på mej kläder lite make och mat sen ut te bussen, gick först te Erik på jobbet och hämta nykeln sen hem te Katterna och se till dom så lekte och gosa me dem en timme typ innan det va dax att dra igen till arbetsförmedlingen där jag va på informationsmöte för jobb garanti för ungdommar va ju lite intressant så nu då om jag inte får jobb snart så får jag ändå ut 135kr dan vikket blir ca 4000 i månaden och de e ju något i alla fall =).. Efter det så va jag te Bibblan och skrev ut CV sen va jag och köpte lunch te <3 som jag sen va me te hans jobb innan jag gick hem te katterna igen :) va sjukt trött då så sov/vila typ i 20 min då hehe innan jag gick igen, hoppa på bussen te kasernhöjden där jag var på intervju på restaurang kasernhöjden =) och det gick verkligen jätte bra så nån gång nästa vecka ska jag få komma dit och provjobba =D och jag tror det blir mitt hihi jag kan ju den branchen liksom sen va det ganska litet och ja det verka va lätt som en plätt UNDERBART om man kan få börja jobba igen och tjäna lite money =)... Efter intervjun gick jag in te stan och mötte Lollo så vi va och köpte pizza som vi sen tog me hem te henne och åt :) mumma blev en massa prat oxå mkt trevligt, sen efter det gick jag hem och då decka jag rent ut sagt i soffan helt slut efter denna dan hihi så tog en powernap på två timmar ;) Nu väntar jag på Erik som e hos en kompis och kollar på hockeyn fbk-Saik. Sluta precis nu så snart kommer han hit <3 färjestad förlora tyvärr :(..

Imorn får det nog bli en ganska lugn dag ska mysa me katterna sen ska jag och lollo handla lite påsk godis =)

Glöm inte att rösta på min bikini några inlägg ner den senaste =)

puss//mika

bilder

Hej hej

Tänkte visa upp lite bilder som jag lova för nu e jag ju hemma, har i och för sig vart ett tag men har haft lite o göra.. gick hemifrån Erik typ vid 15 då han skulle åka ut te huset och göra det sista. Träffa Lollo i stan så vi hade följe hem..


 
Det här är Blanko =) sååå himla söt och go

centrumfesten nöjes =)


Mari, Helen, Nina, Johanna och Sussi =) när vi sitter och käkar den amerikanske buffén..

 


Hihi Chefen och Mari =)


Jag och Lollo =)

de va de bilderna jag hade,  enjoy ..

puss// mika




10.03.29

God förmiddag =)

Jag är hemma hos hjärtat nu :) men han e på jobbet.. jag har nyss disken och sen har jag sökt lite jobb oxå =) och självklart gosat me katterna :)..

I lördags va vi till nån stans vid valfjället och hämta en katt <3 en liten Blanko ragdoll.. sötaste kattungen jag nånsin sett <3 han e såå himla goo och hur kelen som helst :).. ska lägga in en bild på han så fort jag kommer hem vet inte riktigt hur man  lägger in bild från telefonen på denna datorn om det ens fins bluetoth hihi vågar inte röra nått heller :P.. Underbar e han i alla fall och jag tror Bulli e jätte glad som fått en kompis =)
sen på kväll så va ju jag på personalfest på nöjes :) va först hemma hos Lollo och gjorde oss i ordning sen vid 7 va vi där. vi fick amerikansk buffé sen underhållning av starboys =D de e ju så roliga, så jag hade riktigt trevligt me Lollo och scorett gänget.. Bilder därifrån kommer upp när jag kommer hem oxå :P..

Igår va jag och Erik ut te huset och flyttstäda, fyy fasen va tråkigt säger jag bara hehe och ja det gick väl som det gick jag har aldrig flyttstädat förut så trodde inte det skulle göras så jätte noga.. men klagar de nu tycker jag de e väldigt.. ja vad ska man säga.. så där ute va vi i alla fall och tillbringade hela eftermidagen från  kl 16 till 20.30 typ..

Nu ska jag gosa lite mer me katterna sen måste jag ner och slänga soperna, kanske att man tar en dusch oxå innan Erik kommer hem =)

pussar// mika


Rösta rösta rösta

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


andvände mej av samma mönster som jag har på bakgrunden =) fint va

10.03.27

God morgon =)

STORT GRATTIS TILL MIN SANDRA SOM FYLLER 19 ÅR IDAG =D




Min dag ser ut som följande =) så fort hjärtat vaknar så ska vi åka till Eda nån stans utanför Arvika och hämta en katt <3 en liten ragdoll :).. sen efter det blir det väl hem och gosa lite me katten och presentera honom för Bulli =) då ska vi även försöka och få städat i Eriks lya tex diska.. det blir inte att vi åker ut te huset idag och städar, det va egentligen meningen men det blir lite tajt om tid så vi tar det imorn istället.. Kl 5 ska jag hem te Lollo och då ska vi börja göra oss i ordning för personalfesten på nöjjes som börjar kl 7 =D  jag har ingen större koll på vad som händer där men jag antar väl att vi får mat sen sa louise nått om att det skulle va shlagertema typ så det kan nog bli riktigt roligt =)..
så ser mn dag ut hur ser eran ut??

Rösta på en utav mina designade bikiniar =) hehe jag vet inte om man fick göra mer än en men jag typp fastna och det va ganska roligt..

Ska nog hoppa in i duschen nu och göra mej i ordning lite smått så jag e klar =)

puss// mika


sista ;)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Eller denna =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Bikini =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Badminton =)

Hellu :)

Allt bra med er idag??
det e ju FREDAG och helg så då mår väl de flesta bra hihi :P..

Hade en jätte trevligt eftermiddag igår :) Madde och Tommy kom hit strax efter 5 typ,vi kolla på vår film HAHA sen va vi till vedugnen och käka pizza mums mums ;).. halv nio typ så kom Erik <3 och hämte oss då vi så småningom åkte ut te skoghall te den rackethallen där så spela vi badminton =) varför vi åkte dit va för att denna hallen här i karlstad höll de på och rigga upp för barnmässan som ska va nu i helgen... men det gjorde ju inte så mkt att vi åkte dit för vi slapp faktiskt betala hehe :P.. sen fick vi ju två baner istället för en så man ska inte klaga hihi..  jag va inte såå jätte dålig som jag trodde jag skulle vara bland de tre hehe det gick faktiskt riktigt bra men man fick ju kämpa lite och shit va trött en blev det märks ju att denna kondition verkligen behöver tränas upp igen..  Tror Erik va njöd i alla fall när han slapp spela mot mej hehe så han fick svettas lite :P.. Va riktigt trevligt i alla fall och det funka ju riktigt bra eller va säger du madde ;).. sen åkte vi hit och lämna Madde och Tommy och jag sov hos Erik inatt..


det e ju förövrigt väldigt roligt med badminton ändå ;)

Idag har det vart full rulle sen vi vakna i morse, gick upp halv tio typ och vid tio va det bara att sätta sej i bilen och åka te skattkärr där vi hämta bräder och tak som vi sen åkte me te huset i skoghall, lasta av det och lasta på det gamla som vi sen va med te skroten sen tillbaka te skattkärr o lämna kärra.. att lasta av taket och bräderna va riktigt jobbigt och all jävla snö fasen en blev ju dy blöt men det fick ju gå de me.. är helt slut i kroppen nu hehe klen man e vettu helt sjukt :P..
Madde och Tommy har åkt hem nu så nu e jag ensam, ska ta det lungt ett tag sen kanske det blir en promenad te Lollo..

puss//mika




Musli =)

Go morgon :)

Torsdag idag ÄNTLIGEN för idag kommer ju MADDE hit =D har saknat min kompis mkt och jag hoppas att denna dagen/kvällen kommer bli super bra (håller tummarna) ;)...

Jag gick upp strax före 10 typ sen dess har jag sutte i tel :/ att det alltid ska va nått men men så e det, allt kan inte va bra jämt..  Nu sitter jag och får i mej lite frukost blev en skål me musli och fil idag =) MUMMA om ni frågar mej hihi sen ska jag väl börja och röjja lite här, måste ta disken sen måste resterande av tvätten vikas och läggas in oxå :) sen kan Madde och Tommy komma hehe men de kommer inte förrän typ halv 5 idag så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på fram tills de men det kanske får bli en promenix i det ikke vackra vädret men ändå det kan va skönt att få komma ut och röra på sej lite...

Asså jag e såå grymt sugen på att åka nån stans, helst utomlands förståss till värmen men jag kan även tänka mej att bara dra nån annan stans och hitta på nått inom sverige.. är bara så sjukt trött på att sitta här hemma och typ inte göra nått längre.. 

 el 
 el
 =) utomlands, fjällen eller sthlm :P.. VILL VILL VILL

puss//mika

snart Torsdag..

..och då kommer Madde hit =D

Go förmiddag :)

jag har väl inte gjort så jätte mkt nu på förmiddan, har vikt tvätten i alla fall och duschat så nu snart ska jag väl hitta på nö käk :P.. vet inte vad bara för det e verkligen tomt i mitt kylskåp nu men jag tror jag har ett paket nudlar kvar så det får bli det hehe.. kl 15 ska jag och Lollo åka ut te Willys och storhandla =D shit asså kommer jag orka bära hihi det FÅR gå helt enkelt.. så det e de som händer idag efter vi handlat vet jag inte vad det blir som vanligt men ska väl träffa <3 i alla fall men han slutar ju inte förrän 22 :/..

Imorn e det Torsdag och då kommer faktiskt Madde och Tommy hit =D de kommer inte förrän på eftermiddan men det ska verkligen bli jätte kul, va ett tag sen jag träffa madde nu sen ska det bli roligt att få träffa hennes man oxå som jag inte fått gjort än.. vi ska i alla fall spela badminton :) yeah hehe jag kommer va så himla dålig va :P alla tre spelar ju bra utom jag så ja vi får väl se hur det går hehe men det kommer säkert bli kul... sen får vi se vart kvällen leder vidare men vi ska väl i alla fall gå nån stans och käka.. KUL =D


jag och Madde i frankrike =)

ska laga te mej mat nu sen får jag snart göra mej i ordning..

pussar// mika


100323 tvättar!!

Hej hej

har många järn i elden nu hehe eller nja inte så farligt :P.. jag håller på och tvättar för fullt och det e GALET mkt tvätt samtidigt som jag förbereder en sak så ringer runt lite hit och dit ;).. sen e det disk och städ som står på schemat idag..

Erik sov här inatt <3 UNDERBART, vi låg kvar ända te kl 13 då vi gick upp och jag kila ut och köpte lite frukost på minilivs sen 20 i 14 så va han tvungen att dra te jobbet.. så nu e jag själv och som sagt jag har en hel del att pyssla med i alla fall fram te kl 18 sen vet jag inte riktigt vad det blir..

intervjuven igår gick bara bra =) det va sjukt mkt folk bara hehe så jag vet ju inte om jag har så himla stor chans men det e bara att hålla tummarna. hade tid kl 14 då alla fick gå in i en stor sal där vi blev informerade om vård och omsorgsförvaltningen och sen efter det fick man gå te respektive plats det man sökte ta en kölapp och vänta på sin tur för intervju :P.. jag tycker det gick riktigt bra för att va första gången man e på intevju, tyckte jag skötte mej bra och gjorde mitt bästa så vi får väl se hehe :P..  va klar där typ 15.30 då gick jag in te stan och prata lite me tomas så nu på lördag blir det personalfest på nöjjes =D hehe va lite ful och bjöd typ in mej själv HAHA men jag jobbar väl fortfarande där :/ hihi... kommer nog bli riktigt kul i alla fall och Lollo ska ju me oxå =D va längesen man va ute me den bruden och festa så det kommer nog bli riktigt roligt :P..

Nu ska jag ner me mer tvätt..

ni får ha en fin tisdag =)
pussar// mika

Intervju

Go morgon =)

Är uppe hyffsat tidigt idag ochförbereder mej för intervjun som ska på på kl 14 :P.. har i alla fall fått ner skrivet och klart det personliga brevet nu ( hoppas det duger).. ska snart hoppa in i duschen och sen rota fram nått snyggt att ha på mej innan jag drar ner te bibblan först för att skriva ut de.. 
har fått i mej lite furkost nu i alla fall men jag ser helt förstörd ut annars, mina ögon ska vi inte ens prata om usch det e tur det finns smink ibland :P..

Helgen har vart ganska omtumlande, hatar söndagar :( blir arg och lesen på mej själv VÄÄÄLDIGT mkt.. det man inte dör av blir man starkare av man får tänka så, men det e inte alltid så lätt men men..




Lördag <3

Go förmiddag =)

Solen kikar fram lite idag mkt härligt...

Igår kväll va jag och Erik hem te Ronny och Linda det va först meningen att vi skulle spela bowling men så blev inte fallet tyvärr vi satt och prata och sen va kl helt plötsligt väldigt mkt så då blev det försent för att gå och bowla men vi hade trevligt ändå :) lyssna på musik och drack lite och tjöta =D.. fast jag blev ganska dålig fort hmm det va ju ett tag sen jag drack så det kanske tog extra hårt nu hehe vet inte men vin brukar man ju inte må så bra av om man dricker mkt :P..
va hemma vid halv 4 i natt typ, jag somna nog nästan direkt jag la mej ner hehe kommer inte ihåg att jag va vaken länge i alla fall :P.. Va uppe ganska tidigt imorse och märkte att vattnet hade lagt av :/.. det e nån läcka i karlstad så hela karlsta och hammarö e utan vatten idag :( inte alls kul och jag som vill duscha.. Erik åkte te huset och ploga så jag gick hem fick mej lite friskt luft sen va jag ju tvugen att köpa vatten dog ju nästan av törst hehe.. så nu e jag hemma väntar på att Erik ska komma hem så ska vi laga te mat, vi lyxar te det lite i dag me kött och potatis och bearines sås  ;) mumma..  Eftermiddag/kväll vet jag faktiskt inte vad som händer än men jag skulle tro att det nog blir lungt men man vet aldrig jag känner ju inte för att gå ut nu i alla fall hehe..

Pusssar// mika

FREEEDAG =D

Go morgon =)

Underbart att det e fredag och helg =) Erik e ledig och det ska bli underbart som vanligt att få umgås me han hela helgen ;)..

Det blev aldrig att vi va och kolla på nån katt igår :/ lite synd men det va nog lika bra för tror inte vi hade kunnat slita oss om vi väl hade fått se han :P.. inte jag i alla fall hihi kattungar e ju det sötaste som finns :).. 
va ju i alla fall och bada me Lollo =) älskar att bada, lääängtar så te sommarn så man kan bada i sjön :).. bada typ en timme det kom så jäkla mkt barn och de satte upp baner i hela bassängen typ, de tävla eller nått så det blev inte så länge vi va där men skönt va det :)..
Efter det gick jag hem åt lite mat sen blev jag såå himla slö så jag låg i soffan ända te kl 20 då jag åkte ner te stan och träffa Erik hemma hos Ronny :).. 

Idag ska jag förska inte va så lat och ta tag i disken sen även försöka städa upp lite här och kanske få byta gardiner och byta i sängen..
ikväll tror jag vi ska te Ronny o Linda =) 

vad ska ni göra i helgen??

tråk väder =(

Go morgon :)

sovit gott?? sj har jag sove rätt bra.. Vakna upp te ett trist och grått väder =( inte alls roligt man har blitt bortskämd med att det vart fint nu några dagar.

Nu på förmiddan vet jag inte vad jag ska hitta på, har inte lust te att göra så mkt så kanske blir att man kollar på nån film eller nått eller städa lite kanske.. När Lollo slutar jobba vid 3 så ska vi och bada i badhuset =D det ska bli riktigt gött va ett tag sen man bada nu hehe :P.. man önskar man va lite brunare bara hihi men det e nog inte bara jag som e vit förhoppningsvis :P..  Efter vi badat ska jag träffa <3 och då kanske vi ska åka och kolla på en kattunge =) ..


en sån här liten gullig kisse ska vi kolla på =)  en ragdoll

onsdag 10.03.17

Hej =)

vad tycker ni om min nya bakgrund?? våren e ju på väg nu så jag tyckte det passa bättre me blommer än snöflinger som bakgrund =)...

idag har jag vart lite här och där nu på morronen :P.. sov hemma hos <3 inatt fast han jobba ju.. han kom hem typ 9 i morse kanske och då gick jag ut och te karolinen och mötte upp Lollo, så va inne där och kika lite om vi kunde hitta vart jag ska gå på måndag när jag ska dit på intervju men det va ju inte det lättaste för det första fans de inte där utan de skulle bara hyra en lokal som de ska va i just då, men han gubben i reception sa att det skulle stå tydligt skyltat på måndag vart det ska va och så det löser sej väl då :)..
sen va jag in te stan och kika lite, gick in på Åhlens och kolla, jag e sugen på en ny bikini faktiskt men jag vet inte varför jag skulle köpa en nu egentligen för det e ju inte planerat att man ska åka nån stans än hehe sen e det ju ett bra tag kvar tills sommarn.. 
innan jag gick hem va jag in på bibblan och lästa dalslänningen ;) hehe sen tänkte jag sätta mej vid en dator där men då hade det blitt nån fel med det tekniska så det funka inte så då knalla jag hem.. har gjort mej lite mat nu sen vet jag inte vad jag ska hitta på men det ger sej :P.. 

Midsommar i torrskog =) 
längtar verkligen efter sommarn nu är såå trött på denna äckliga snön..

Pussar// mika
 


Måndag 15 Mars

Hejsan =)

Har nästan nyss kommit hem från stan har vart nere och gjort lite ärenden ;) men nu e jag hemma igen och värmer mej lite käk..
va även inne och kolla i lite affärer när jag ändå va nere i stan (titta men inte röra) har ju kommit in massa vårnyheter och man bli ju alldeles sjuk typ vill verkligen ha mej nått nytt snart men kan nån ge mej pengar då hihi snälla :P..  vill ha en jeansjacka te våren sen massa annat hehe..

Efter jag har käkat så ska jag sätta mej och knåpra lite på mitt personliga brev, ska nämligen på en intervju nästa måndag :/ nervös jaaaa usch men det går nog säkert bra bara man hittar rätt inne på karolinen oxå hehe det e ju ganska stort :P..

Anna Bergendahl vann ju melodifestivalen jag satt faktiskt inte och kolla själv men man har ju hört och jag tycker absolut att det va rätt låt som vann tycker hon e jätte bra, har en speciell röst och låten e bra :)


 
tycker ni det va rätt låt som vann? tror ni hon kommer ha nån chans i oslo??

maten kallar :P..

ni får ha en fortsätt bra måndag =)
puss// mika

100314

Hej hej =)

haft en underbar fredag och lördag fast idag e det väl inte riktigt så bra men jag tror och hoppas att dagen kommer sluta på bästa sätt..
I fredags eftermidda kom Erik hem till mej, hade en lugn kväll i soffan framför bla let´s dance :P.. På Lördan så vart det en ganska lugn morron, Erik hjälpte mej me datorn :) sen runt 2-3 tiden åkte vi te Emelie och hämta mina örhängen =) sen kika vi lite i affärer innan vi åkte hem te Erik där vi börja me att storstäda det första vi gjorde :P.. torkat runt över allt, diska och dammsög, tvätta och bädda nytt i sängen samt tog toan :) bara golven som ska torkas nu sen e det skinande rent här ;).. va hemma på kväll men när kl va typ 1 på natten åkte vi ut me bilen och bort te skoghall och kolla på Eriks hus :P... helt galet stort hus, så jäkla många rum både uppe och nere hehe han försökte även lära mej spela piano mitt i natten där men det gick inte så jätte bra för mej men han va duktigt faktiskt hehe.. vid 3 tiden va vi hemma igen då gick i alla fall jag och la mej och somna typ nästan direkt :P..
Idag låg vi kvar ganska länge i sängen kl va väl halv 3 innan jag klev upp sen dess har det inte vart en jätte rolig dag. Erik har åkt iväg te huset nu och skulle se om han fick plogat bort snön som låg där.. så nu sitter jag i hans lägenhet har nyss vart te tvättstugan och hängt upp tvätt i torkrummet.  nu ska jag nog bara ta det lungt tills han kommer hem eller så kanske det får bli en liten promenad så man får lite luft.. får se..

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

hoppas ni haft en bra helg =)
pussar// mika

älskade sol =D

Hej

jag bara älskar när solen e framme nu för tiden och man ser dag för dag hur snön smälter bort UNDERBART =D idag e det jätte fint ute så va ute på en promenad i morse när jag vakna va ner te kroppkärrsjön sen va jag även uppe på berget och sola lite hehe sååååå vakert :)..
va gött me lite luft och energin från solen, behövde det =) sen åt jag frukost när jag kom in och sen har jag inte gjort så mkt mer hehe har sutte här vid datorn som vanligt sen har jag pratat me madde i tel ett tag <3 längtar till v 12 =)...


Utsikt från berget =)

ska nog snart laga te mej lite käk nu, det får bli min pastasås och spagetti idag tror jag. kl 14 slutar <3 och efter det ska vi hem te Em och hämta mina örhängen =) sen vet jag inte vad vi ska hitta på men det ska bli uderbart bara att få va me Erik nu hela helgen <3

jag gick igenom alla mina bilder eller inte alla men många bilder på datorn och rensa bort en hel del onödiga bilder som bara tar plats på datorn :) rensa även bort gamla dokoment som e helt onödiga att ha kvar.. såå lite duktig har jag vart nu :P...
hitta en bild på mej efter jag nästan nyss hade kommit hem från cypern :) och shit va brun jag va hehe.. skulle va såå himla gött med en utomlandsresa te solen snart men vi får se hur det blir me det för just nu e det ganska fattigt tyvärr :/ man vill ju gärna ha en inkomst innan man kan sticka iväg nån stans..



Jag,Nettan och Linda i cypern =)
nettan och linda e ju i australien nu och göttar sej fuskisar :P
Saknar dem jätte mkt <3

Puss// mika


städardag

Hej hej

Min dag hitilst har jag bara tatt det lungt eller ja jag har ju städat och diskat, dammsugit och tatt toan, torkat av hyllan mm så e riktigt nöjd faktiskt :).. men jag har inte vart ute nån ting idag skamligt.

vad har ni gjort idag??

mina örhägen som jag beställde på smyckespartyt hos Emelie har kommit nu =) ska te Em imorn och hämta dem.. ska ta kort på både halsbandet och örhängena sen så ska ni få se vad fina smycken jag har skaffat mej :D..  

vet inte riktigt vad jag ska skriva hehe det händer inte så mkt just nu :P.. ska träffa Erik sen i allafall =D <3 fick ju sova ensam inatt så har saknat han mkt..

Pussar// Mika


ogilla =(

Hej hej

har nyss komme hem från stan typ, sitter och käkar pannkaker nu :).. min visit i stan bestod av att jag va först va in te bibblan och skrev ut Cv som jag sen va in me te Amigo en restaurang som sökte serveringsperonal. Efter det gick jag och prata lite me Cathrine som jag inte sett på ett bra tag nu så det va riktigt trevligt =) mötte upp Jessie i stan så hon fick sina grejjer som jag hade lånat, har även pratat me min chef på scorett om jobb och han gjorde mej väldigt besviken måste jag säga, blir nästan arg mest ledsen tror jag för jag kan inte förstå varför det har blitt som det har blitt så inge jobb där :/ bara te sommarn om jag e kvar i sverige då.. varför e det så svårt att hitta ett jobb jag blir GALEN... 
sen knalla jag hemmåt, va in på ica och handla lite oxå..

Nu blir det väl bara att ta det lungt ett tag ska väl kika efter lite mer jobb på nätet :P


jag och Eriks katt Bulli =)


puss//mika


tisdag 9 mars

Go morgon =)

hoppas ni sovit bra, själv har jag sovit som en prinsessa bredvid Erik =) fast det blev ensamt i morse då han va tvugen te jobbet vid 6. Nu har jag i alla fall vaknat och mitt huvve dunkar värre än nånsin :/ inte alls kul, får väl försöka kliva upp snart så ska jag ta mej en dusch innan jag hittar på nått annat. Nu på förmiddan ska jag gå en tur in te stan och kika in på arbetsförmedlingen e tänkt och kolla lite mer jobb sen ska jag nog oxå försöka få tag i tomas så jag får prata lite me han ang jobb.. 
kl 14 slutar Erik sen får vi se vad som händer men vi skulle te några kompisar te han idag :) trevligt...

Ne som sagt nu måste jag kliva upp så jag får nånting gjort :P

ni får ha en bra tisdag =)
puss// mika

Huvvevärk

Blir sååå trött och näst intill förbannad. ska man inte få tycka och känna vad man vill??? man har väl en egen vilja eller ska man bara leva efter andras tycke och sen må skit av det i stället?...förstår inte, blir verkligen trött på detta och orkar inte längre.. sen förstår jag inte hur man kan börja bråka om sån liten sak det gör ju inget till det bättre precis.



i alla fall :P

förövrigt e det bra =) är en lycklig ny mobil ägare =D min gamla tel har vart kass länge, folk som har pratat me mej i tel har knappt hört va jag sagt så det va verkligen på tiden att det blev en ny.. min snälla Erik hitta en mobil på blocket, så igår kväll åkte vi te den tjejen och det blev en affär en röd sony eriksson satio =) jag e verkligen jätte nöjd me mobilen...
TACK SÅÅÅ JÄTTE MKT SÖTASTE ERIK FÖR HJÄLPEN <3
efter det åkte vi te ica och handla till tacos som vi gjorde hos mej sen :) blev en lugn kväll framör tv.


Idag har vi bara tatt det lungt.. Erik fixa min dator :) <3.. Nu är jag hemma hos Erik men han e inte här för tillfället men kommer snart :) så jag gör väl inte så mkt har pratat me Madde ett tag och nu ligger jag bara här och slöar och lyssnar på musik :)..

Nu ska jag leka lite mer me min mobil innan Erik kommer ;)

pussar// mika





Tänker :/

Hej hej

Nu har jag komme upp te Karlstad igen efter att jag vart hemma i skogen ett par dagar :).. åkte hem i torsdags, Mamma mötte upp mej i Årjäng och sen åkte vi te lennartsfors där jag prova tärnklänningen som morbrors fru har sytt upp :) jätte söt, blir nog jätte bra när allt e klart :D..
Igår så va jag te Mormor o Morfar och hälsa på sen va jag te bengtsfors på middan då jag mötte upp mor och syrran där så vi va te banken och sen handla vi käk innan det vi åkte hem..  va inge kul att köra bil på de vägarna fyy fasen va halkigt och den jäkla bilen :/ bakänden sladda för minsta lilla..
På kvällen tog vi det bara lungt, kolla på luftslottet som sprängdes äntligen :P..



Imorse 10.15 åkte jag me bussen från Årjäng, Pappa körde upp mej dit. Va i karlstad lite före Tolv och nu sen dess har jag väl inte gjort så mkt, sutte i tel och så va jag ute på en liten promenad i solen. kanske skulle laga te sej nån mat snart.
kvällen e inte planerad mer än att jag vet att jag ska va me Erik <3

det e riktigt mkt nu som snurrar i mitt huvve :( vet inte om jag ska skratta eller gråta.. vissa stunder känns allt sååå himla bra och andra stunder känns allt så himla jobbigt, det e självklart jobb jag pratar om och norge..  orkar INTE !!!



klippt mej =)

Hej hej

Hoppas ni haft en bra helg och början på veckan :) ... det har ju vart underbart väder nu i två dagar, nästan så man får lite vårkänslor bara man tänker bort all snö då ;)..

Måndag: hade en rätt så lugn förmiddag, diska och städa lite som vanligt. kl 13 gick jag hem te Nina och så gick vi ner te stan och kika lite i affärer och tog en fika, jätte trevligt. Pete kom och hämta oss i stan lite efter kl 16 sen kl 17 blev jag med bjuden te några kompisar te Nina på thaimat :) på kvällen sen kom Erik <3

Tisdag: Va me Erik te volvo och sen kika vi i lite affärer på förmiddan. sen hade jag tvätten 14-18 och efter det gick jag ner te Lollo och så åkte vi ut te willys och handla, senare på kväll åkte jag hem te Erik <3

Idag: Va vi upp tidigt och åkte iväg me Eriks katt te sjukhuset för kastrering sen åkte vi hem te mej och sov en stund :P.. kl 14 gick jag ner te stan och boka tid för klippning, sen mötte jag Lollo så va me henne hem en sväng innan jag skulle gå och klippa mej vid 17. Nu har jag nästan nyss komme hem, klippningen blev sååå bra jag e super nöjd. va på den nya hårstudion i mic, det va öppningserbjudande så en klippning kosta bara 230 vikket e billigt om man jämför me andra ställen.  jag blev klippt av själva chefen :) han va från sthlm. jätte trevlig och han va jätte duktigt jag kände mej verkligen i goda händer.. så det stället rekomenderar jag absolut han som jag hade hette benjamin om ni ville veta och ha ett proffs ;)..
Som jag sa va det inte så längesen jag kom hem fick stå och vänta ett bra tag nere vid torget på bussen :/.. sen har jag sutte i tel me jessika och pappa en stund nu.
ska packa nu lite grann för imorn åker jag hem te Torrskog, blir att jag åker te Erik ikväll så måste packa nu.

har fortfarande inte hämtat min kamera än så bilder på hur håret blev tar nog ett tag innan jag lägger upp men ska försöka komma ihåg det så fort jag får tebaka kameran :)..

pussar// mika


snö storm :(

Hej hej

nu va det ett tag sen igen man skrev.. känner inte att jag har orken och tiden att sitta och blogga varje dag faktiskt , ni får ursäkta mej.. 

Har haft väldigt bra och mysiga dagar i alla fall :) har självklart vart så mkt som möjligt me min Erik <3 vart lite här och där, va ju hos Emelie på smyckesparty =) mkt trevligt, blev faktiskt ett halsband och ett par örhängen jätte fina :D funderar på att ha ett smyckesparty själv nån gång skulle va roligt.. Min helg har vart ganska slapp, har tatt det väldigt lungt :) va på Bio igår på shutter island me Erik, Niklas och Maria =) fast det va ju ingen höjdar film precis :/ den va väldigt knepig.. så jag rekomenderar er faktiskt inte att se den...  idag blev det en lång sov morron me söt, har bara tatt det lungt :)..

HATAR bokstavligt detta vädret :( nu snöar det igen som bara den, det vräker verkligen ner USCH... vill ha vår och sommar snart, man e ju nästan tvungen till att åka nån stans innan man får krupp :P.. jag hoppas det blir som jag och madde har planerat skulle va såååå himla skönt..


hit ska vi åka hihi :P

vi får se hur det blir me allt om norge och så men jag vill verkligen iväg sen skulle det va super att va brun och fin när man kommer hem te bröllopet =D

saknar....

pussar// mika


RSS 2.0