100314

Hej hej =)

haft en underbar fredag och lördag fast idag e det väl inte riktigt så bra men jag tror och hoppas att dagen kommer sluta på bästa sätt..
I fredags eftermidda kom Erik hem till mej, hade en lugn kväll i soffan framför bla let´s dance :P.. På Lördan så vart det en ganska lugn morron, Erik hjälpte mej me datorn :) sen runt 2-3 tiden åkte vi te Emelie och hämta mina örhängen =) sen kika vi lite i affärer innan vi åkte hem te Erik där vi börja me att storstäda det första vi gjorde :P.. torkat runt över allt, diska och dammsög, tvätta och bädda nytt i sängen samt tog toan :) bara golven som ska torkas nu sen e det skinande rent här ;).. va hemma på kväll men när kl va typ 1 på natten åkte vi ut me bilen och bort te skoghall och kolla på Eriks hus :P... helt galet stort hus, så jäkla många rum både uppe och nere hehe han försökte även lära mej spela piano mitt i natten där men det gick inte så jätte bra för mej men han va duktigt faktiskt hehe.. vid 3 tiden va vi hemma igen då gick i alla fall jag och la mej och somna typ nästan direkt :P..
Idag låg vi kvar ganska länge i sängen kl va väl halv 3 innan jag klev upp sen dess har det inte vart en jätte rolig dag. Erik har åkt iväg te huset nu och skulle se om han fick plogat bort snön som låg där.. så nu sitter jag i hans lägenhet har nyss vart te tvättstugan och hängt upp tvätt i torkrummet.  nu ska jag nog bara ta det lungt tills han kommer hem eller så kanske det får bli en liten promenad så man får lite luft.. får se..

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

hoppas ni haft en bra helg =)
pussar// mika

Kommentarer
Postat av: Elin

Vem är den här fantastiska Erik som jag läser om så mycket? ;)

2010-03-14 @ 22:41:38
URL: http://oggan.blogspot.com
Postat av: Elin

Gud va spännande! Hoppas han vågar!! :D Grattis!! <3

2010-03-14 @ 23:08:42
URL: http://oggan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0