saknar <3

Nu e det en ny vecka =) på nått sett e jag glad att helgen e över för den har vart konstig på många sätt men vill inte gå in på mer :/.. helgen var i för övrigt lugn, va och handlade på lördagen och va ute och gick en promenad och på söndagen så satt man typ och läste från morron till kväll, va en sväng till simone på kvällen och fick klart PM till seminariet. 

idag va man på seminarie på morronen och det gick förvånadsvärt bra =) och det va skit kul att sitta och diskutera me de andra i klassen om det vi hade läst så jag e jätte NÖJD trodde det skulle va värre :P..


Ja vill tillägna en del av detta inlägget till en kär vän :( jag saknar dej så himla mycket Madde och jag e jätte ledsen för det som har hänt och jag vet att jag inte kan göra det ogjort men jag önskar att jag kunde av hela mitt hjärta, det du hade skrivit i din blogg om oss fick mej att stor lipa jag inser hur jävla mycket jag saknar allt det, våra samtal och allt, ville aldrig mista dej för du va en del av mig som va det bästa av mig. jag trodde heller aldrig i livet att nått skulle gå galet mellan oss för va det än va så skulle vi ställa upp för varandra i vått och torrt, och jag sabba allt :( jag har mig själv att skylla och jag vet hur jävla dumt jag betedde mej jag ångrar det stort men vad ska jag göra gjort e gjort. du kommer alltid finnas i mitt hjärta jag hoppas verkligen att nån gång ska du kunna förlåta mig eller bara se bort det och se mig som jag är egentligen är för både du och jag vet att jag verkligen inte var mig själv som gjorde så mot dej skulle aldrig ha gjort det.. 

FÖRLÅT SAKNAR DIG <3




 
har precis damsugit och diskat så nu blir det att läsa lite inför imorgon till lektionen..

pussar// mika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0