spökparad

Hejhej

hoppas ni haft en bra helg =)
min har vart extremt lugn som vanligt :/ igår tvätta jag på förmiddan och sen vid två så mötte jag upp Ecaterina på stan så gick vi runt i lite affärer och sen fika vi på wayens =) det va trevlig o mysigt sen på kvällen så blev det inte mkt gjort kolla på tv..  idag har det inte hänt så speciellt mkt heller vakna typ vid 9 trodde kl va 10 men sen kom man ju på att klockan ställts tillbaka en timme så nu tycker man det går såå himla segt. va och kolla spökparanden som var i stan idag alla barn som va utklädda hehe lite mysigt va många gulliga häxor,spöken, mm =)...

några bilder från spökparaden
  


jag älskar våra katter som vi har men jag tycker nog inte att man ska ha katter i en lägenhet ändå :/ de ska få va ute och göra sina behov ute. den äldsta katten tror jag det e nått fel på eller så e han sjuk eller nått för efter att han vart på lådan så får han alltid me sig skit ut och han tvättar sig aldrig va jag ha sett i alla fall.. så jävla vidrigt och de fllesta vet nog odörer på kattskit? i alla fall så fastnar det skit kvar på han så han drar runt det i hela lägenheten och det blir överallt såååååå jävla äckligt mår illa jag bara tänker på det imorse fick jag torka han ??? hur jävla sjuk låter inte det å torka en katt va??? jag ska snart dra igång me storstädning nu och torka och skura alla golv men först måste vi göra ren bulli hur nu detta ska gå till.. eller så får vi köra han te djursjukhuset för nått fel e det ju en katt som e så duktig på att hålla sig ren..

jag ska snart dra igång me städningen problemet e att Erik inte vaknat än så man vill inte ställa till för mkt oväsen men snart hoppas jag att han kommer upp annars sätter jag igång ändå...

puss//mika


Finally

God morgon =)

äntligen helg säger jag bara såå himla skönt och omtentan gjorde jag igår så det känns underbart att den e borta nu så man kan börja leva igen en stund tills det e dags för nästa tenta.

jag vet att jag inte skrivit på ett tag men denna veckan har det vart ganska fullt upp.. Mån och tis så var vi i turismklassen ute på exkursion =) vi var på en tripp i värmland där vi besökte rottneros, mårbacka, sunne, torsby skitunnel, vildmark i värmland där vi låg över ett natt sen dan efter var vi till munkfors och ransäter.. det var en rolig resa dock var det svin kallt men vi hade i alla fall strålande väder :P.. man fick lärasig en hel del nytt och det va riktigt roligt att besöka alla ställen tyckte speciellt om när vi besökte mårbacka selma largerlöf gamla hem var mkt intressant då vi blev guideade runt i huset. torsby skitunnel va oxå häftig men man skulle vilja fått sett lite mer nån gång får man nog åka dit och åka ett varv i tunnel bara för att få se och uppleva det :P...
charlotte vår danske vän i klassen var helt facinerad av den svenska naturen hehe och det slog mej faktiskt lite att sverige är faktiskt väldigt fint me alla berg och sjöar, skogarna mm :P..
framme vis stöllet el vildmark i värmland så låg vi alltså över i små stugor, på kvällen så grilla vi och hade mysigt i tipin eller kåtan som jag säger hehe =)

onsdag hade vi en ledig dag men jag va så fruktansvärt trött så den dan blev det inte mkt gjort mer än att jag va och handla sen pluga jag väl lite hehe :P.. på torsdagen så hade vi en föreläsning på morgonen sen efter föreläsningen satte jag mej i bibblan och läste på inför tentan blev inte så länge åkte hem igen och satte mej här o läste. och igår så va det då omtentan, jag åkte te skolan tidigt och läste lite innan vi skulle börja, tentan gick väl sådär jag hoppas verkligen jag klara det denna gången tyckte det va lite svårare nu för det va mindre fråger men fortfarande samma poäng man skulle få ihop så vi får väl se det e i alla fall jätte skönt att det e över nu =)

efter tentan så åkte jag hem och sen åkte jag och Erik ut och kolla innredningsgrejjer =) det finns mkt att välja mellan när det gäller tapeter och lik så det e inte lätt men jag tror det kommer bli skit snyggt till slut, det har jag säkert sagt förut hihi :P.. hantverkar som vi skulle ha skulle egentligen komma hit till oss i måndags och börja men han balla ur :/ jävla stil tycker jag men nu har vi fått en ny som antagligen kommer ohjälper till te veckan så jag håller tummarna sten hårt nu för jag vill verkligen att det ska sätta fart så man kan bo och leva i ett riktigt hem snart..

lite bilder från exkursionen =)

      

nu ska jag ner o tvätta sen får vi se vad det blir av denna dagen men jag antar att den kommer bli väldigt lugn..

pussar//mika




Sööööndag

Go morgon :)

helgen e inte riktigt slut än men min början på helgen har vart kanon =) i fredags va vi på en föreläsning på morgonen sen kl 16.55 åkte jag med bussen hem till skogen <3 blev goo mat te idol sen på kvällen sen satt man en stund och grejja med datorn vi har ju äntligen fått internet hemma HELT OTROLIGT hehe ;) fiber med och det funkar jättebra och gåt jätte snabbt man kan knappt tro att det e sant hihi... vi fick inte riktigt igång det trådlösa men det löser vi nästan gång hitta nämligen inte pin-koden menmen...
Lördag morron el förmiddag så åkte vi till mormor o morfar o hälsa på =) hjälpte dem att bära in ved och lite så.. kl 17 körde mor o far upp mej te årjäng så då va det dags att åka hem te karlstad igen skulle ju bli dåligt väder idag visa dem på tv så då tyckte vi att det va lika bra jag åkte upp igår så de slapp köra..  så nu e jag här.. det snöar inte än här men det kanske kommer senare..
idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl handla lite inför imorn sen packa och sen får vi se om vi kommer iväg och köper nått tak..  imorn åker nämligen vår klass ut på en exkursion mån-tis =) vi ska bla besöka torsby skidtunnel och vildmark i värmlad så det kommer nog bli kul hoppas jag kommer nog att bli kallt dock när vi ska upp en bit i värmland hehe men jag har vart hemma o fyllt på förådet me varma kläder hihi glömde dock vantarna :( så kanske måste kolla lite på stan sen o se om jag hittar några billiga vantar som jag kan ha.

varför e söndagar alltid så tråkiga? det e allmänt slappt och man e lite små deppig men varför e det för att veckna är slut och att det går så fort, eller e det för att det e måndag nästa dag och en ny vecka?? de flesta jag känner i alla fall tycker söndagar e piss tråkiga men varför hehe???

Här är en bild på mina klass kamrater Simone och Charlotte när vi står och väntar på bussen vid uni =)



Nu ska jag nog hoppa in i duschen och göra mej i ordning, sen får det blir en runda på stan lite senare och sen hoppas jag att Erik kommer upp så vi kan åka iväg och handla tak =) 

pussar/mika 



2010.10.21

Hej

vi har två tokiga katter men samtidgt underbara hehe =) lite om Bullie o blanco för er som inte vet. Blanco är en ragdoll, helt underbart goo och mjuk som siden ;) han är väldigt bra på att prata (lite störande ibland) och han ska vara med överallt, älskar att sitta i knä, han är inte ens ett år än men han växer så det knakar hehe en ragdoll normal vikt när de e full vuxna e mellan 7-11 kg så det blir en riktig tungviktare. Bullie är en blandning av norsk skogskatt o bondkatt oxå bra på att prata men inte lika mkt som blanco, han älskar att vara ute på balkongen och är väldigt kelig.  de två ihop går jätte bra det älskar varandra men de gillar även att busa en hel del .. nyfikna som bara den och ska vara överallt detta är ett exempel hehe


bus pissar <3


torsdag idag =) snart helg UNDERBART för jag ska åka hemhem te skogen, ska bli jätte skönt sen måste jag hämta en del grejjer eller snarare kläder varma kläder det e ju svin kallt ute nu så jag ska hämta halsduk och kängerna o lite sånt som jag vill ha nu.. jag åker imorn sen kommer jag väl upp på söndag igen det e inget inplanerat så det kommer nog att bli en lugn helg men det e skönt det =)

haft en föreläsning idag på förmiddan =) föreläsarn som vi hade idag har vi haft en gång förut och han e riktigt bra o duktig sen e sista tio minutrarna så kom två tjejer in och prata lite om drivhuset som finns i karlstad men i alla fall så va en av de två tjejerna Elina som e med i lite sällskap på 5:an hehe lite roligt...

lasagnen står i ugnen nu så jag ska väl snart ta ut den =) gott .. sen ska jag nog sätta mej o plugga lite annars kommer denna kvällen som många andra kvällar bli väldigt lugn :P..

pussar// mika

cardio moves

Hej

jag har ett sug te att skriva men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om NORMALT (inte) hehe men jag skrivet nått i alla fall skam den som ger sig :P..

denna dagen har vart en av de bättre dagarna =D imorse el på förmiddan så åkte jag och Erik ut och kolla inredning :) kök, garderober, golv, tak mm mm =) riktigt roligt och jag tror det kommer bli (ursäkta) men jävligt snyggt, denna mannen har känsla för stil måste jag säga hihi såååå roligt...  längtar tills allt drar igång =D... fick me oss en massa brocyer (hur stavar man) i alla fall så har vi en del att kolla igenom hihi.
köpte me oss sallad från oliven MUMMA bästa salladen tror jag de har..
kl 14 börja Erik jobba så ja vad gjorde jag typ ingen ting tog det väldigt lungt diska gjorde jag i och för sig men annars satt jag nog bara vid datorn o tv tills kl slog 17 för då gick jag ner te stan och mötte Charlotte och Simone och så åkte vi ut till KMTI och körde ett Cardio moves pass ni kanske undrar va det e men är en koregraferad dans typ till en massa olika låtar skit kul =) tycker det e roligt me kroegrafik när man lärt sig alla steg och gör det tillsammans jätte roligt =)

imorn o på fredag e det uni men vi går bara 10.15-12 så det e ju lite lyx ;) förresten förläsningen vi hade i igår va riktigt intressant och bra det handla om urnatur =) jätte intressant jag skulle vilja åka dit kolla in deras hemsida urnatur.se 

ne nu ska jag nog göra mig i ordning för natten o snart gå o krama kudden :P..
natti natti puss// mika

tisdag 19 oktober

God förmiddag =)

hoppas allt e bra med er i hötrusket =)... det e riktigt höstrusk ute nu :( det blåser storm nästan och så regnar det o e allmänt grått skit tråkigt det e så jobbigt att komma upp på mornarna då oxå så jag låg faktiskt te halv 11 idag :P...

igår va det inge uni för mej men jag gick te bibblan på förmiddan ändå och sätte mej o plugga lite på omtentan duktigt =) e det nån som vet om omtentan e samma som den riktiga tentan? efter att jag hade sutte där nån timme så gick jag bort me lunch till Erik på jobbet sen gick jag hem o åt o diska och efter det åkte jag ut te bergvik o handla mat, önskar att jag hade haft bil då, man ska inte storhandla om man e själv o inte har nån bil.. fick ju bära ihjäl mej typ, fyra fulla tunga kassar o det bar jag me mej, idag har jag ont i axlarna o nacken fyy fasen men det va ju gött att fått handla i alla fall men storhandla sjläv ska jag nog inte göra nån mer gång om man inte har bil...
kvällen blev lugn stekte pannkakor o städa lite annars satt man nog mest framför tv :P

Idag ska jag iväg te uni =) vi börjar 13.15 så hade ju sovmorron idag, sen i eftermiddag vet jag inte vad jag ska göra får väl läsa lite mer kanske eller om man skulle träna kanske :P.. det ger sig =)...

PUSS//mika



det går trögt...

... me renoveringen :(

det va meningen att vi skulle börja i helgen men det blev inte så, jag har pluggat en hel del denna helgen o Erik har vart allmänt trött så det blev ingen ting me oss så vi får väl se om det tar fart nu te veckan eller nästa helg...

helgen har vart lugn me andra ord, jag har fått läst en del men annars har det vart lungt har inte orkat gjort så mkt annat för har haft träningsvärk hehe jag va ute en sväng igår och gick men mkt mer än de klara jag inte av men det börjar försvinna nu har fortfarande lite ont i bena men det e mkt bättre nu kan jag i alla fall gå normalt hehe..
tog lite bilder igår när jag va ute och gick ENJOY
     


idag är jag ledig från skolan men jag har väl tänkt att försöka plugga en del ändå till omtentan så jag sätter mej nog på bibblan o läser, sen ska jag åka ut te bergvik o handla käk med tänkte jag. jag fattar inte vart all mat tar vägen jo i magen men sååå fort hehe vi äter som hästar kan man ju tro.. det e så tråkigt att handla mat me o dyrt usch men man måste ju ha mat för att klara sig..

puss//mika

ännu en vecka förbi..

Hej hej

Redan fredag och man har tatt helg =) denna veckan har gått fort oxå som alla andra typ, vart i skolan två dagar bara. tis o ons när vi var ledliga så blev det rätt lungt, på tis var jag o Simone ute och gick sen följde jag me henne hem på en kopp te, liten mysig lägenhet hade hon men den låg på källarplan o det var ingen vidare ventilation så det blev ju lite instängt men det va nyrenoverat o fräscht annars.. vi kolla på några true blod avsnitt sen satt vi o prata när kl va tre gick jag hem. på onsdagen så åkte jag o simone iväg på ett bodypump pass på njoy kl 12 det va kul men shit va jobbigt, tror man hade lite för tunga vikter för mina ben gud vad de skaka jag trodde jag skulle ramla ihop flera gånger man fick ju svar på att man inte hade mkt te muskler i alla fall hehe :P.. och detta känner man ju av nu värre träningsvärk har jag aldrig haft det värker i hela kroppen framförallt ben o armar det gör till och me ont i armarna nu när jag skriver det e helt sjukt och man kan knappt gå utan att se ut som ja jag vet inte vad hehe skit jobbigt jag hoppas det går över snart...
igår fick vi reda på tentan o jag fick underkänt va en poäng ifrån godkänt men det va bara för att jag missa sista frågan annars hade jag ändå hyffsat bra poäng på de andra så det va lite surt men det gör inte så mkt det va ju första gången sen kan jag ju satsa på nu att få högre poäng istället på omtentan =)..

blir kvar i karlstad denna helgen för vi ska börja me sovrummet =) sen måste jag plugga o lite annat o det vet jag att jag inte hade fått gjort om man hade åkt hemhem..

pussar//mika

Elk hunting

hallo =)

fin rubrik va ;) hehe men som ni nog flesta vet så börja ju älgjakten idag =) och de har ju haft kanon väder, tur för dem har nog vart underbart att vart ute i skogen idag..  hemma i mammas lag så fick dem en kviga som min morbror sköt sen en kalv som en dansk sköt hehe inte jätte stor fångst men bättre än inget, hoppas de får fler imorgon.. pappas lag vet jag inte har inte hört nått men de har nog fått nån de me :)..

Idag har det vart en bra dag =) va på uni i förmiddags på en föreläsning, fick träffa tjejerna igen mkt trevligt =) när jag kom hem så käka jag lite sen blev det lite plock och städ för kl 4 kom det en gubbe hit och kolla på lägenheten inför renoveringen, gick bra så nu drar det snart igång HÄRLIGT =D jag och Erik ska åka och kolla golv o tapeter imorn kul =)... till middag sen så gjorde jag älgfärsbiffar mkt gott och det passa väl bra just idag ;)... det har tvättas lite sängkläder o slappat framför tv.. Erik har just dratt iväg på jobb nu för ett natt pass. jag ska väl snart gå och lägga mej, blev lite fast vid tv nu bara för en film som går på 9:an ...

ledig från uni tis o ons så imorn ska jag och Simone ut på en morgon runda sen ska jag hem te henne och kolla in den nya lyan :) och på ons ska jag och Simone på ett bodypump pass på njoy ska bli kul =) lite träning inplanerad det gillar vi :P..



blev lite kär i denna låten efter jag hörde Alice i idol sjunga den =)

ne nu e det snart lägg dags... ni får sova så gott
natti natti // mika

10.10.10 ;)

Hej

idag e det ett lite coolt datum eller hur :P... 2010 den 10:e oktorber =D

idag e det söndag oxå och helgen e snart över det har gått sjukt fort denna helgen oxå :/ har bara tatt det allmänt lungt igår gjorde jag inte så mkt va ute och gick på morronen och sen läste jag lite och va o handla sen gjorde jag kycling sallad och på kvällen satt man bara framför tv :P.. idag gick jag te Helen i morse senva vi ute på en låång promenad =) jätte skönt och det e ju kanon väder hösten e allt bra fin :) va nog ute i två timmar sen gick jag me hem te henne så vi drack te och käka lite frukost sen kolla vi på reprisen av idoloch bara satt o tjöta så gick inte därifrån förrän kl 15 så det har vart en mkt trevlig förmidag =D..
Nu har jag nyss käkat och sitter o kollar på tv vet inte om det blir så mkt mer gjort idag ska väl läsa lite men annars e jag nog hemma resten av kvällen..

imorn e det skola igen men bara 2 timmar sen får vi se om man kanske ska iväg o träna igen me Simone..

Imorn börjar oxå älgjakten =) kul för dem hemma hade vart lite roligt att vart me men jaja gött att slippa älglusen haha :P.. de kommer nog i alla fall få väldigt bra väder och det ska bli kallt så det e ju perfekt sen ska det bli gött me lite kött :P älgfile mums mums saknat...

tycker hösten e underbart vacker så bjuder på en bild =)



puss//mika


Fredag 8/10-10

hej hej

idag e det fredag och veckan e slut denna veckan har verkligen gått jätte fort, man hinner ju inte me hehe :P snart e det jul liksom och redan te veckan e det älgjakt :P..
har bara vart två dar i skolan denna veckan så det e ju rätt gött har tränat en hel del =D.. jag sa ju att jag skulle på bodypump idag men det blev ett medelpass på friskis i stället men lika skönt de..

det e såå skönt att man kommit igång igen och det känns redan som man tappat nått kilo faktiskt HÄRLIGT =D

Nu ihelgen blir det lungt tror jag har bestämt mej för att stanna kvar i karlstad i alla fall ingen edsmarknad för mej men det gör inte så mkt.. idag kanske man ska träffa Lollo en sväng hon e i karlstad me familjen det skulle käka på nån resturang och sen på teater så jag får se om vi hinner ses det beror lite på..

måste försöka läsa lite i böckerna oxå i helgen ;)

Nu ska jag nog ta tag i diskberget sen blir det väl snart te att göra i ordning nån mat. nån som har ett förslag på vad man kan hitta på?

puss//mika

Nu kör vi...

... på me träningen hehe :P

jag och Simone har vart riktigt duktiga det senaste me träningen =D och mer blir det.. i igår så va vi på SATS och då körde vi först ett spinning pass och direkt efter det gjorde vi ett coreboll pass ;) det va riktigt kul men svettigt på spinningen och på coreboll fick man verkligen ta i me magen.. Idag va vi ute på en powerwalk på morronen innan frukost på lite mer än 1 timme =D visa Simone lite av karlstad, va te mariebergsskogen... På fredag har jag tänkt mej att gå på bodypump fast då blir jag dock själv för Simone åker hem imorn. 
det e riktigt skönt att ha börjat me träningen och jag känner mej faktiskt genast piggare hehe idag fick jag nått ryck så nu har jag städat hela lägenheten, skurat, putsat fönstrena mm hehe... gött e det nu i alla fall när det e så rent o fint i like..

Vi har vart lediga från skolan nu i två dagar men imorn e det en föreläsning =) ska bli kul men på fredag e vi lediga igen.. jag vet inte vad jag ska göra denna helgen det e ju eds marknan hemma men jag vet inte om jag ska på det. mamma o pappa vill väl att jag ska komma hem men det e ganska skönt att slippa åka nån stans oxå har ju vart hemma ganska mkt det senaste så det e gött att va här då..

nån som e sugen på att hjälpa mej med en ny header så skriv =) vill ha nått nytt denna som jag har nu har jag ju haft ett tag..

pussar// mika

första kursen avklarad...

Hej hej

ja nu e första kursen på turism avklarad så imorn börjar vi på en ny =) man har haft sin första tenta oxå va inte så farligt jobbigt som jag trodde men jag gjorde ett stort sarlvfel så det e nog kanske troligt att man får göra omtenta men men jag ska inte hänga läpp för det gjort e gjort och det va första gången...

räk o pubafton i bygdegårn va roligt =) va kul att träffa allt folk igen, blev inte så full denna gågen som jag brukar bli på de festerna o gött va väl det hehe :P Ellenor kom te bygdegårn oxå mkt trevligt..och räkorna var fruktansvärt goda mums mums...

Min Erik fyllde 28 år i torsdag =) så igår hade vi lite mysigt hihi, jag hade lagat potatisgratäng och stekt kött me beaneisås (vet inte hur man stavar) sen had jag dukat upp fint i rummet me roser o massa ljus =) hade även bakat en tårta =D så han blev glatt överaskad <3 hade oxå köpt en present till han...
så det va väldigt mysigt och trevligt igår =)

Idag har jag diskat upp all disk från igår sen har jag städat lite smått ska snart ner och sätta på några maskiner och sen får jag se om jag hinner så kanske man skulle gå iväg och klippa sej mitt hår e så långt nu och sletet så skulle va gött o bli av me en 10cm eller nått.. tror även jag ska försöka hinna med en liten promenad det e ju hyffsat skapligt väder ute =)
vad ska ni göra??

ja jag hade väl inte så mkt mer att skriva, detta va en liten update av vad som hänt ;)

puss//mika

RSS 2.0