affärer ;)

Hellu

hoppas allt e bra med er, me mej e det bara bra det e bara det att det e litemkt att läsa och plugga in nu men men det funkar det me hehe.. idag har jag dock inte läst så jätte mkt efter jag kom hem harvart en massa annat som man pysslat med..

efter man hade vart på seminariet i morse och sen sutte me gruppen och försökt börja lite smått me inlämninguppgiften så åkte jag och simone i te stan och tog en fika på wayne´s =) åt en god morotskaka o drack gott teh till de mums hehe satt nog där och prata i över en timme mkt trevligt =) sen va man hem lekte lite me katterna sen börja man me maten, cykla ner te Erik på jobbet me lite käk sen vid halv 7 så åkte jag ut te bergvik, där träffa jag upp en pappa o hans dotter och de köpte min gamla mobil =) hon verka väldigt nöjd med den och jag e jätte nöjd me hur mkt jag fick ;).. gjorde bra affärer... sen va jag in på maxi och handla innan man drog hem igen, kom lagom hem te idol så har kollat på det nu =) om ca 40 min kommer Erik hem, ska försöka laga te nån kvällsmat oxå annars ska det nog bli en hyffsat tidig kväll ändå upp te plugget imorn igen :P..

har inte riktigt bestämt mej än men tror jag ska åka hemhem ihelgen sen ska jag även försöka att hälsa på sandra och daniel i säffle under helgen hoppas det finns tid till det skulle verkligen va jätte trevligt. vi får se hur det blir...

puss//mika




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0