Sälen 110228

Hej hej

Jag har det underbart här i sälen jag njuter av varje sekund =) jag älskar landskapet, jag älskar den friska luften, jag älskar omgivningen och folket, jag älskar snön och solen, jag älskar allt me fjällen det är så underbart och fridfullt. varför åker man inte hit varje år hehe?

Igår så var vi uppe tidigt typ kl 5 för Patrik skulle åka vasaloppet, han starta typ 7.15 och va i mål i mora 18.20 sträckan e på 9 mil så vi är mäkta imponerade av patrik som klara det =)..
vi följde efter i bil och stanna på de olika stationerna och hejja på han, var super mysigt på alla ställen me alla bodar och stuger sen var det ju underbart väder oxå  =)
Idag tar vi det ganska lungt ska snart dra och käka vid hundfjället sen blir det en tur te trysil för Linda och Patrik måste te baka te Oslo pågrund av jobb :/ solen lyser idag me, blåser lite dock men det gör inte så mkt..

I LÖÖVE SÄLEN ;)

Kram//Mika



Fredag 25/2

Hej hej =)

har hunnit med riktigt mkt idag redan ;) va uppe halv 8 imorse så åkte vi direkt te momor o morfar så där städa vi och grejja sen va vi iväg te lennartsfors och handla en sväng och när vi kom hem var det dags att packa =) har nyss käkat nu så nu ska vi börja att packa bilen ;)
Gud va roligt det ska bli längtar man kan inte riktigt fatta att man ska dit än men imorn när vi sitter i bilen så känns det väl lite mer verkligt hehe :P..

Packa packa packa =D

//mika

Torsdag 24/2

hellu =)

Vart på en föreläsning idag den va kortare än vad det stod i schemat så man kom hem lite tidigare =) Nu känns det ganska bra för jag åker hemhem idag och det ska bli såå skönt sen på lördag åker vi ju faktiskt till sälen =D. jag tycker synd om mina klasskompisar som kommer dränka sig i böcker hela helgen och hela nästa vecka :/, jag hoppas innerligt att ingen från klassen går bakom min rygg nu och snackar skit bara för att jag missar två bokseminarierna.. då blir jag sur.

Har nyss käkat nu och snart ska jag packa det sista, 15.10 går bussen till Ärjäng =)

jag och Ellenor har även planerat att gå på The Ark nästa helg när jag kommer hem från Sälen =) kul då har man nått att se fram imot när man kommer hem oxå hehe ;)..



// Mika

Sorry

förlåt för att jag vart så elak :/ kanske inte mot alla men jag känner inte riktigt att jag har vart mig själv den senaste veckan.. jag går städigt runt och är lite små arg, bråka me syrran för nån dag sen FÖRLÅT sis men jag retar upp mig på skit som man egentligen inte behöver bråka om :( sen har jag inte vart så snäll mot mina föräldrar heller :/ inte att jag vart elak så men har haft en ton i rösten som inte är acceptabel FÖRLÅT sen vill jag säga fölåt till mina klasskompisar även om ni kanske inte har märkt att jag vart sur el arg så har jag det och det har inte kännts bra alls... SORRY jag hoppas att ilskan försviner snart allt detta börja väl efter att vår lärare kom med beskedet som nog fick alla i klassen ur balans och jag tog nog det ganska hårt för han får mig att sluta på uni och lämna mina vänner samt att jag nu får tänka i andra banor om vad jag ska göra med mitt liv, det e jobbigt ibland... Det är något som saknas <3



het disskution

Hehe fick en länk av charlotte på facebook om Wow att jag skulle testa för att få mig att tänka anurlunda men jag vill bara inte jag vet hur det är och jag har sett personer som blir beroende och skadade jag vill inte bli nån själv och hata mig själv för det e vad jag skulle ha gjort.. 

Her er den! Så er det bare at tage imod udfordringen og opleve helt nye sider af dig selv -you might even like it! ;-)
https://eu.battle.net/account/creation/wow/signup/index.xml
    •   hehe jag vill inte.. usch och fy :P
      4 hours ago · LikeUnlike · 1 personLoading...
    •   Du er kun få klik fra nye spændende eventyr ;-)
      4 hours ago · LikeUnlike
    • Mikaela Nilsson mm säkert hehe..
      3 hours ago · LikeUnlike
    •  ne jag haller med dej mika!!
      2 hours ago · LikeUnlike
    • Mikaela Nilsson ‎=) bra
      2 hours ago · LikeUnlike
    •  BAH! Man kan ikke udtale sig om noget man ikke har prøvet.. Det er det samme som at sige at man ikke kan lide cola, men aldrig har smagt det.
      Face your fears!
      Hehe....
      2 hours ago · LikeUnlike
    • saa sant sa!
      men de ar ju sa manga som blir beroende av WOW och har inget liv, sitter bara med sin dator 20 timmar om dagen och tycker att de ar jobbigt att lamna datorn for att ga pa toa, da tycker jag att de har gatt lite for langt, sa ja...g tycker att de ar bra att man maste betala for de,See More
      2 hours ago · LikeUnlike
    • Mikaela Nilsson även om man inte har provat det kan man ha fördomar mot sånna spel är helt enig med dej linda =) det är ett hemskt beroende borde inte få finnats överhuvve taget..
      2 hours ago · LikeUnlike
    •   precis! nagon som aldrig har provat att roka,drick eller att knarka, behover ju inte prova de for att ha fordomar om de, man bara ser hur de gar for andra
      2 hours ago · LikeUnlike
    • Mikaela Nilsson exakt ;)
      2 hours ago · LikeUnlike
    •  ne nu ska jag dra mig upp till nettna och mysa ;) men ha de super duper bra :)
      2 hours ago · LikeUnlike
    • Mikaela Nilsson detsamma gumman saknar dej massor =) hälsa nettan ha det bra ♥
      2 hours ago ·
    • saknar dej med ska du veta!! jaa de ska jag gora :) puss och kraaaaam
      2 hours ago ·
    • Nemlig! Fordomme eksisterer nemlig på baggrund af at man ikke selv har prøvet det. Det er hele konceptet med fordomme. Citat Wikipedia: " En fordom er, som ordet siger, en negativ, ubevist og generaliserende påstand eller folkelig konventio...n, hvis rigtighed der ikke argumenteres nærmere for." Og det er fordomme jeg argumenterer imod og gerne vil prøve at bryde ned, ikke at NOGLE bliver afhængige af at spille, ligesom nogle bliver af at drikke cola/alkohol/heroin.
      Nå, vi lader diskutionen ligge tror jeg ;-) Vi ved godt hvorfor vi har forskellige meninger :-) -og så er det tilbage til læsningen...(suk)
      See More
      43 minutes ago ·



      blev en het disskution :P Linda är på min sida i alla fall =) hoppas fler är det ....


Onsdag 23/2

Hej

Nu har man vart på det första bokseminariumet, det va enkelt asså det e detta jag hatar man har så jävla mkt förarbete man ska läsa massa sidor och sen ska man skriva en massa om det men när man är där sitter man bara och pratar i mindre än en timme och man behöver kanske inte ens säga nått bra utan det räcker att man yppar sig och säger någon ting... det e sjukt det e just därför jag e såå arg, är det verkligen värt allt förarbete det kan man ju undra...

idag på seminariet så prata vi i alla fall och virtuellt resande typ att man reser i sinnet det ska alltså räcka med att sitta i en biograf typ och få uppleva samma om man e på plats.. tycker det e helt sjukt det funkar ju inte, i alla fall inte för mej man vill ju resa på riktigt, det kom på tal om dataspel som wow och cs att det oxå är ett virtuellt resande för man stäger ju av verkligheten, det jag vill säga är bara att jag är sååå himla imot det jag fattar bara inte hur man kan, vissa tyckte väl att det va okey och jag kan ju inte säga åt dem att de e fel för alla har ju olika åsikter, jag tycker det är dåligt för det blir ett beronde som oftast går överstyr sen att det i de flesta spelen handlar om våld gör det inte bättre och detta har de vart så mkt tal om på nyheter och så liknande men förbannat nog så fortsätter det va fan säger jag bara skaffa ett liv för tusan vad e det för ett liv att sitta framför en skärm och bli förstörd va???? sen kanske inte bara personen i fråga som sitter vid datorn och spelar som blir förstörd utan det påverkar ju de i närheten oxå.. blir så upprörd och det märkte mina klasskompisar oxå men man kan ju säga att jag har mina andledningar oxå varför jag tycker så här... sen sa en att det är ju typ samma sak som när man sitter vid datorn och kollar facebook eller nått annat men det håller jag inte alls med om och för det första kan man inte sitta me facebook en hel jävla dag vilket man kan med spel för det blir ett sånt stark beroende om man spelar. sen handlar det inte om våld, okey vissa tycker att sånna spel inte handlar bara om våld heller utan det är strategi och sammarbete me vidare men det e fortfarande våld för mej, och som jag sa detta har vart på tal så mkt i nyheter att barn får en helt annan bild av världen och tror att de lever i spelet typ sen att det e ohälsosamt att bara sitta på arslet hela dan det e bara helt sjukt... alla tycker som de vill man jag tycker så här ville bara säga det för det gör mej fruktansvärt upprörd..



Nu slipper jag skolan ett tag i alla fall för imorn åker jag hem te skogen och på Lördag åker vi till sälen och är där en vecka =) såå skönt...

//mika

Tisdag 22/2

Hej hej

Idag var jag och Ellen uppe typ vid 10 sen gjorde vi i ordning oss och åkte ner te stan där blev det direkt fika/lunsch på Wayne´s =) kl 12.45 mötte vi upp Charlotte på stan så fick hon tebaka sin bok sen gick vi runt och kolla i affärer till kl blev typ 15 då körde Ellen hem mej och sen åkte hon tebaka te bengtsfors.. handla ingen ting förutom lite frukt och sånt på konsum innan man åkte hem, Ellen fick sig lite grejjer bla så hitta hon en vinterjacka på rean =) jätte fin hon spara 1200 kr så det var ett kap hehe...
Efter att jag kom hem så satte jag mig direkt med Pm:et och för ca en halvtimme sen blev jag klar me skiten hehe =D såå skönt nu blir det inge skolarbete på ett tag eftersom jag åker te sälen på lördag =D....

har ni kollat bigbrother förresten hehe herregud vikka stjärner :P.. men jag kommer nog helt klart att följa det haha har jag börjat se på det e det ingen ide att sluta :P.. skulle aldrig kunna va me i ett sånt program fyy fan va de skämmer ut sig asså ALDRIG att jag skulle ställa upp... 



Har nyss fått i mej en smootie =) så nu blir det slapp i soffan resten av kväll.

kram// mika

Måndag 21/2

Hej hej

har haft en underbar helg i Göteborg me Madde =) va så himla skönt att komma från Karlstad en stund. I fredags så anlände jag me tåget kl 19 typ, madde mötte upp mej sen blev den e lugn kväll gjorde goda hamburgare sen spela vid mario kart hehe och tjöta en hel del somna väl inte förrän efter kl 3 på natten ;)...
På lördan va det väldigt fint väder ute så vi åkte te backaplan och kika lite i affärer och gick runt där en stund =) sen på kväll vid 18 så va vi på rastaurang =) käka på en tapas restaurang som hette manana =) va underbart gott så dit blir det nog fler gånger man går ;)... sen blev det melodifestivalen innan vi la oss.. i söndags så va det fint väder oxå så då gick vi en tur och handla lite frukt och sånt, Madde gör underbara smootis gud så gött ska oxå införskaffa mig en mixer snart =)... kl 19.12 gick tåget till karlstad och innan jag hoppa på tåget åt jag och madde på subway mumma hehe.. va en lååång resa hem och sen när jag kom till karlstad vid 22 kom Ellenor hit =) så hon har låge över här i natt åkte me tåget till grythyttan 05.40 imorse så körde ner henne te tågstation i morse yrvaken hehe :P...
Ellenor har ett jäklas flyt när hon e här me bilen och parkeringar hehe :P.. vi är väl lite knäppa båda två haha förra gången hón va här så parkera hon för nära en korsning och då blev det 1000 i böter och nu va vi extra noga (tyckte vi)  med att inte ställa oss fel haha men förut när jag skulle gå ut och se te bilen satt det en liten fin gul lapp på 400 i böter för det hade vart städdag i morse tydligen och då fick man inte stå där fick skotta för att få ut bilen haha för de hade ju plogat runt om :/ jäkla flyt asså men det är nästan skrattretande ,Ellenor ska helt enkelt inte ha bil hit :P... det är ju bådas fel för det va ju jag som ställde bil där sist men det va ju en bra parkering för det va ju där Ellen parkera igår  och hon sa att jag skulle ställa mig på samma ställe hehe :P.. 

 

made och jag innan vi skulle till restaurangen =) 

jag har hållt på med det äckliga Pm hela morronen :/ usch och har fortfarande en del kvar vet bara inte vad jag ska skriva mer men jag får väl hitta på nått :P... 
22 ikväll kommer Ellen tillbaka hit så ska hämta henne då men innan det blir det läsa och skriva på PM:et =( 

//mika
 

Fredag 18/2

Heej =D

förlåt att jag inte vart så aktiv men det har hänt lite jobbiga grejjer me skolan som gjort att jag vill sluta på uni nu, jag står i valet och kvalet om hur jag ska göra, orkar inte ta det nu vill bara glömma och sen får jag ta dagarna som dom kommer helt enkelt.. jag är ju faktiskt 23 i år så jag borde ta tag i mitt liv på riktigt och kanske gå och utbilda mej till nånting som jag vill jobba med i framtiden...
Nu ser jag i alla fall fram imot helgen jätte mkt =D omnågra timmar sitter jag på tåget ner te Göteborg till Madde =) ska bli jätte kul och skönt att få komma bort från Karlstad en stund ;) kommer bli en kanonhelg hihi...



Jag behöver verkligen komma bort från skolan lite så jag kan tänka på annat, sitter man här i lägenheten blir man alltid påmind om allt som ska göras och just nu orkar jag bara inte så jag behöver verkligen komma bort :P..

Får ta tag i maten nu snart sen packa lite smått innan jag drar ner te stationen =)

hoppas ni oxå kommer få en kanonhelg =D
kram//mika

Onsdag 16/2

Hej

hade ett riktigt bra seminarium idag =) alla va så taggade så det va skit roligt hehe och ämnet vi prata om mest var volontär turism och det e väldigt intressant så det blev en väldig diskusion hehe :P jag har inte nämt heller att på de senaste seminarierna har jag fått VG =D duktig jag känner mig :P..

Va och handla lite efter skolan men nu e jag hemma ska väl snart laga te mig nån mat sen ska jag nog börja läsa på näst sista artikeln =) fick reda på att vi har som sammanlagt läst 16 artiklar hitilst men nu är det bara två kvar sen e det ju en massa böcker då men =( herregud hehe :P.. 

Nu längtar jag riktigt mkt te helgen =D ska åka till Madde i Göteborg =) ska bli skönt att komma från karlstad en stund och sen så kan man kanske släppa skolan en stund hehe vi ska även käka på restaurang på lördag hihi gud va gott det kommer bli =D..


Madde i köpenhamn när vi var där =D


läsa läsa läsa

Hej

Har vart en bra dag =) va ju te uni idag och föreläsningen va riktigt bra jag är så imponerad av vår lärare han e såå duktig, sen får man ju bara sånt lust att resa, alla platser han pratar om och visar bilder på hehe :P..
sen hämta jag ut min tenta och kan ni gissa resultatet hehe? :P va en halv poäng över G gräsen hehe men jag viste att jag skulle ligga nånstans där för jag trodde faktiskt att jag skulle få göra omtenta så jag är mer än nöjd att jag fick G hehe :P...

När jag kom hem var det bara att sätta sig och läsa på artikeln :/ den va lång och tråkigt men jag tog mig igenom den och jag har skrivit frågor så det e klart inför imorn men det finns mer att läsa haha :P har två artiklar till tills på fredag sen har jag tusen böcker känns det som att läsa eller i alla fall 1000 sidor... kommer aldrig ta mig igenom det men jag ska försöka läsa så mkt jag kan och orkar, just nu har det blitt en paus =)..

kollar på det här på 5 då en miljonär ska leva som en hemlös och va volontär för hemlösa och det e fasen hemskt nu visar dem från gbg och flera hundra hemlösa bara där :/ ibland får man allt säga att man har det rätt bra eller väldigt bra..



15 feb 2011

God morgon =)

usch ville inte kliva ur sängen förut det e såå kallt :( men jag kände att jag va tvungen, måste duscha snart men jag väntar en stund te jag hatar att gå in i duschen när man är nyvaken det är hemskt :S ... jag börjar på uni 13.15 idag så jag vet inte riktigt om jag kanske ska läsa lite eller om jag hoppar över det och tar det ikväll istället har en hel korg me tvätt oxå som måste vikas kanske ska göra det istället :P...



Längtar efter värme :/ det är så kallt i sverige är lite avis på Linda och Nettan som är i Thailand nu och göttar sig VILL OXÅ


14/2

hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag =) men dagen är ju inte riktigt slut än kan tänka mig att det är en del som är ute och käkar på restaurang nu me nära och kära eller har myskväll hemma =) men denna dagen har för mig vart helt värdelös har inte fått nån endaste uppvaktning elle sms eller nån som har ringt alls  =( hehe låter extremt sorligt men va fasen det känns som vilken dag som helst för mej så jag e inte lessen men visst hade det vart mysigt me lite uppvaktning...
Vad har jag gjort idag då? hmm jag har läst läst och läst (inte riktigt kanske) och kollat på Tv, sutte me datorn och tvättat...

Imorn blir det uni =) ska bli kul att få komma bort från lägenheten en stund och träffa folk haha har sutte alldeles för mkt inne känner jag :P.. 

glad alla hjärtans dag på er =)


Glee <3



Bjuder på en fin låt nu när det är alla hjärtans dag =)


Alla hjärtans dag

Go morron

Det är väl ingen som har missat vad där är för dag idag? Men för mej känns denna dagen precis som vilken dag sm helst :/ blir nog inget specielt utan jag ska sitta här hemma i min ensamhet hela dan och plugga typ KUL (inte).
Förra årets alla <3 dag va fantastisk, kommer aldrig glömma den dagen.. en helt perfekt alla hjärtans dag <3 men man ska väl inte rota och tänka på det gamla utan se framåt istället hoppas jag kommer få en perfekt alla hjärtans dag igen någon gång ;)... 

Idag ska jag börja me de "ROLIGA" artiklarna :( usch börjar bli riktigt less på alla dessa förbenade artiklarna håller inte reda på hur många man har läst nu men det är en del :/...  Så det blir en dag inne igen, känns lite bättre i bena nu så det e skönt, har ju inge uni idag kanske ni förstod .. inte lika fint väder idag lite små mulet men det verkar nästan som att solen försöker tränga sig igenom =)

Sen ikväll 18-22 har jag tvättid =D hehe kanske inte så kul men ska bli intressant nu och se om jag kan tvätta upp alla min tvätt utan att den gula lampan börjar lysa som betyder att jag får betala för det extra jag tvättar :( såå dumt system kan man inte tvätta mer än två maskiner i månaden är det fan värdelöst kommer nog fasen ta hem tvätt te mor o far då o tvätta...

na dags för artiklarna MÅSTE =(




slappar dag

Giud va slö jag har vart idag hehe har nog sutte i soffan 3 fjärde delar av denna dagen :P.. jag va ut och boka tvätt tid det är det ända jag har vart ute idag sen har jag låge i soffan och läst och kollat på tv om vart annat hehe :P... fick sån fruktansvärd huvvevärk oxå så jag trodde jag skulle gå åt och trodde jag blitt döds sjuk så tog tempern och åt alvedon men jag hade ingen feber, tog mej en macka och sen va det över =)

där här åt jag idag =)


kyckling me wokgrönsaker och sweet sour sås me ris =) riktigt gott ibland e jag en jäkel på att laga mat :P

ska kanske läse lite till nu innan jag lägger mig el så blir det Tv beror på om det e nått bra ;)
//mika

Söndag

Kvällen igår va väldigt trevlig =) förfesten blev dock inte som jag hade trott eftersom det var bara Charlotte som kom hehe men vi hade trevligt ändå, kolla på melodifestivalen och tjöta o drack lite sen drog vi in te stan typ 22.30 var inte så jätte mkt folk när vi kom dit men det rulla på bra sen blev det JÄTTE mycket folk =) träffa några andra från klassen där sen träffa jag även några andra tjejer från scorett =) så det blev en lyckad kväll dansa o kolla på folk haha :P det va ju så längesen jag va ute så det va bara roligt att kolla på folk haha sen fick man en liten flashback från förr när man va ute ganska mkt hehe man hade nästan glömt bort hur det var haha :P  det låter som jag blitt värsta gammal men så e det ju inte ;)

Jag mår prima idag förutom att jag har grymt ont i bena :/ var ju på ett lift it pass i fredags och jag kände av det igår men inte så mkt sen va jag ju ute och gick igår och sen att man dansa och gick i klackar igår kväll + att det är halkigt ute så påfresta det väl bena en del så idag kan jag knappt gå =( skulle ju ha vart me och åkt pulka idag men jag kan inte så det e lite tråkigt.. är underbart väder idag me men jag kommer nog bara ligga inna ska väl försöka vara lite duktig och läsa hehe har börjat me en artikel nu på morronen =)

kram//mika


utekväll

Nu är jag redo för PARTY =D



Tempel om några timmar kommer vi YEAH =D



What a Wonderful day

Var ute och gick i lite över en timme förut =) guuud va skönt väder det va, vind stila, blå himmel, stor sol, och varmt och en massa snö jätte vackert och såå himla härligt.. gick till Maribergsskogen som vanligt hehe där var det fullt i folk som åkte skridskor och pluka hehe och en massa folk som bara va ute och gick och stod och sola hehe kan inte minnas när det var sånt här himla skönt vinter väder senast.. jag gick runt i den gamla skogen och sen va jag ut te fågeltornet oxå JÄTTE FINT tog en del kort =D







Hoppas att det blir sånt här härligt väder imorn oxå för då ska vi kanske te mariebergsskogen och åka lite skridskor =)

Ne Nu kommer snart folket eller Charlotte så ska väl göra mig ordning lite smått =) Nu kör vi PARTY PARTY =D


städa städa

hellu =D

LÖRDAG idag ikväll blir det PARTY gud va kul det ska bli längtar som en tok hehe :P hoppas det blir roligt oxå men det blir ju vad man gör det till eller hur? hehe..

Just nu har jag hållt på och städat hela morronen plus lite små raster hehe :P jag har städat toan, diskat, bäddad, hängt in kläder, vart ute me soporna och röjt lite än så länge ska dammsuga oxå och röja lite i hallen sen e det klart =) Kl 18 kommer folket hit så det får ju va rent och fint hehe..
Det är underbart fint väder ute så när jag har städat klart måste jag nästan ta mej en liten tur ut och sola lite hehe sånna här dagar önskar man att man va ute i backen och åkte, kollar på slalom på tv och blir helt avundsjuk hehe men om 2 veckor är jag uppe i sälen och äker =D hoppas på fint väder då...

Ne ska fortsätta städa nu ju fortare jag är klar ju fortare kommer jag ut i det fina vädret =D

Kram //mika

fredag =D

Hej

Helgen är HÄR =D imorgon ska jag och några tjejer dra ut ;) ska bli riktigt roligt va evigheter sen jag va ute och festa här i karlstad...

Idag var det seminarium 11-12 gick bra =) sen var jag till systemet och handla LITE fan va dyrt det är me dricka =( sen fick jag gå hem för dessa jäkla bussarna eller i allafall den bussen jag åker med har vart helt omöjlig idag :/ fick stå och vänta jätte länge i morse på bussen men det kom ju fasen ingen så jag fick gå in istället i detta mysiga väder (tur man inte bor jätte långt från stan) sen kom det ingen buss när jag skulle hem heller :(.. Allt pågrund av att det har kommit så himla mkt snö, igår hade det tydligen vart kaos överallt, tur jag inte va ute då...

det skulle väl lugna ner sig ikväll me blåsingen och snön tror jag får hoppas på det för ikväll ska jag ut te våxnäs och träna =)




Godkänd

Japp jag klarade av senaste Tentan =D är såå himla glad jag var så himla osäker på om det skulle gå men tydligen ska blir roligt att se imorn hur många poäng man låg över G gränsen tydligen på håret men men JAG KLARA DET I ALLA FALL =D

Happy HAPPY happy


10 feb 2011

Hej hej =) förlåt att jag vart så dålig på att blogga nu några dar men har bara inte haft orken hehe blir väl så ibland..

Efter att det har vart super fint väder två dagar så blev det helt plötsligt snö storm WHAT!! vill inte vill ha VÅÅÅRRRR....
när det va fint ute va jag i alla fall ute en del UNDERBART men nackdelen är att det e så fruktansvärt halkigt ute så man får gå försiktigt va mest ute för att njuta av solen typ.. tog en liten fin bild när jag var på väg te maribergskogen =D


sååå underbart väder <3

Igår så va jag i skolan på en föreläsning me en av våra få bra lärare =) blir impad varje gång jag lyssnar på honom verkar som han vart överallt i världen och han kan så himla mkt om alla ställen hehe..

sen igår kväll så fråga ecatrina mej om jag ville dra me te bunkern och jag hade väl inget speciellt för mej mer än att jag tänkte kolla på GLEE hehe men jag hoppa över det för att gå ut och va lite social istället =)  åkte först hem te Ecat och Adar sen gick vi till Bunkern är en student pub (typ undomsgård) kanske inte riktigt jag hehe men det va kul kom några från klassen så satt och tjöta och spela sällskaps spel =) spela ett spel som hette Alias och det va riktigt roligt hehe :P va där bara för att umgås så det blev ingen dricka här inte sen va det gratis inträda så gjorde inte åt ett öre SUVERÄNT hehe :P.. Åkte hem igen typ kvart över tolv som tur va så kom det en stor buss annars hade jag fått slaggat hos ecat inatt.. skönt att man kom hem..

Idag är det snöstorm ute och jag blir nog bara inne idag, har läst en artikel nu och fått skrivit klart frågeställningarna till imorn =) ska väl snart läsa lite i en utav böckerna oxå men först får jag nog ta tag i diskberget :( (ingen rolig dag me andra ord).

Kram //mika


fint väder

Underbart väder kanske man kan säga oxå hehe efter snö blasket igår som kom så är det idag strålande sol och det e ju fint när det ligger snö på backen oxå, kan tänka mej det e lite blött men jag måste snart ge mej ut ändå på en liten promenad =)...

denna morron har jag plysslat me lite viktiga grejjer som ringt och avbokat tid och ändrat till annan dag på två grejjer =) sen har jag sutte me en artikel ett tag :/ och nu kollar jag på slalom/super G,  Anja ska köra nu =D Håller tummarna ... och det gick ingen ting :/ 8 nu jaja ...

ne ska nog ta på mej och gå ut nu innan solen försvinner ...

kram//mika


lååång dag

Har vart en knäpp dag idag vill jag lova.. Upp 04.20 sen upp te Årjäng 05.00 Buss från Årjäng 05.50 Karlstad 07.45 Seminarium 8.15-9.00 sen professional skills 10.15-14.30.. Det har vart fulle rulle me andra ord och man har vart så seg och tung i huvve typ hela dagen...
sen är det helt sanslöst oxå fan jag börjar allvarligt fundera på om jag läser i sverige eller i england typ, inte nog med att nästan all litteratur är på engelska, idag hade vi engelsk undervisning en var britt och en var amerikansk hehe :P fan blir ju snurrig i huvve men det gick ju hyffsat bra och man får ju se de så att man lär sig ju en del men va tusen trodde väl ändå att det skulle vara svensk ledda lektioner...
så när jag kom hem te lyan va jag helt slut sen har man ju fått gått runt och bärt på den jäkla datorn hela dan så det va skönt att få lägga ifrån sig den när man kom hem.. borde plugga lite men orkar verkligen inte jag decka typ i soffan me en gång så sov väl ca en timme =) men jag kan inte säga att jag e så mkt piggare nu men jag e inte trött längre i alla fall bara det att jag inte orkar göra nått hehe... sitter och väntar på att jag ska bli hungrig så jag kan göra mej lite kvällsmat haha :P...

Sen Ringde Madde oxå =D ska ju te gbg helgen 18,19,20:e =) och vi ska på restaurang hihi mys pys ;) Längtar redan..

=D


Ändrade planer

Nu ska jag visst inte åka här ifrån förän te möra :/ mamma ville inte att pappa skulle köra upp mig när det e folk här och sen för att jag ska få hinna äta så tycker de att jag ska stanna och jag får väl göra som de säger det e ju inte jag som ska köra...
så imorn morron kl 5 på åker vi härifrån :/ hur fan ska jag orka men men det får väl gå då...


söööndag

Hej

Häliga söndag (kanske inte) hehe... läste klart den sista artikeln imorse och gjorde klart frågorna så nu e det klart tills imorn SKÖNT!! sen runt tolv så åkte jag och mor te mommo o moffa. montera ihop damsugarn hehe och elda lite..
Nu har jag nyss duschat, kl 4 kommer det folk hit för styrelsemöte fast jag ska ju åka 5 så jag slipper det som tur e :P... 

kolla ni melodifestialen igår? Vi satt allt o kolla men jag vette inte om det va så jätte bra men jag tyckte i alla fall att det va rätt låtar som gick vidare Danny och Swingfly ;).. kommernog bli några riktigt plågor på radion kan jag tänka mig :P...  melodifestivalen e ju inte alls som förr det e lite tråkigt men men...



Kl 5 ska jag åka härifrån sen går bussen från Årjäng 17.50 så jag e inte uppe i karlstad så sent och det e ganska skönt oxå, förra gången blev det ganska sent jag va uppe så det ska bli gött att komma hem lite tidigare...



lennartsfors

Hej Hej

har vart en lugn morron =) jag satte mej me en av artiklarna det första jag gjorde imorse ;) så nu e en klar i alla fall nästa blir väl ikväll kanske.. sen va jag och mor en sväng te Lennartsfors och handla lite sånt som vi glömde igår hihi det e bra att ha lilla lanthandel i lennartsfors ibland =)
resterande av dan blir att va hemma i think får se om det kanske blir en proenad senare om vädret blir lite bättre.
Längtar såå himla mkt till våren nu, här hemma är det nästan inge snö kvar backarna är gröna det e bara det att det e blött och isigt istället så då vill man verkligen att värmen och solenska komma. Ikarlstad ser det ju lite mer vintrigt ut måste jag säga men det e bra blött där me och isigt :/ usch gillart inte alls =( vet inte ur många gånger jag hålt på att halka dumma is....
Madde kom me ett jätte bra förslag igår me att vi skulle ut på en roadtrip i sverige te våren/sommarn så det ser man ju fram imot nu oxå =D...
Sen e man ju bara sååå sugen på att åka utomlands men det skulle helst vara nu typ hehe :P..



snart e det dags för käk =)

Ni får ha en fin dag.
kram//mika


hemma i torrskog =)

Nu har jag anlänt i skogen ;) efter en timme i skolan så åkte jag och Lollo hem till skogarna :P.. 11.55 gick bussen så va i Årjäng 13.30 typ då handla jag och mor en massa mat och sen fika vi på broms =) sen åkte vi till mommo o moffa med varer och hjälpte dem lite me ved och lik innan vi åkte hem PUST hehe :P men nu e jag äntligen hemma hihi :P...
Kvällen ser ut att bli väldigt lugn blir väl lets dance och sen lite gott käk till det :P....

jag vet inte vad jag ska göra denna helgen mer än att jag måste läsa till nästa seminarium som är på måndag redan :/ så det blir nog en lugn helg.. Dags att spara pengar nu oxå usch va det går pengar blir ju pank rutt och det är bara början på månaden än så länge :( vet inte om jag vill fortsätta me kassa boken haha får väl en chock i slutet på månaden :P
i need a job and i need money .....


3 feb 2011

Hej

snart e denna veckan över tycker det har gått så himla fort, tror ju denna dagen och imorn kommer gå minst lika fort ...  jag åker nog hemhem i morn även fast det inte va tänkt så först men den festen vi skulle till blev inställd och då vet jag inte riktigt vad jag ska göra i karlstad en hel helg så jag åker hem =)..

idag sov vi ganska länge jag vakna tidigare än Lollo så jag låg och läste en bra stund i kullturell ekonomi boken kul kul (not).. blev en lugn morron framför tv och sen kl 14 gick Lollo ner te stan och mötte upp några kompisar och jag gick och posta ett brev och så skulle jag prata me chefen på ica här nere men hon va tyvärr inte där :( gick en sväng te mariebergskogen och tebaka men fyy satan va halkigt det är men det börjar försvinna mer o mer is nu varje dag faktiskt SKÖNT!!!

Nu e jag hemma, ska läsa lite till seminariet imorn sen får jag väl diska och så innan Lollo kommer tillbaka.

//mika

Willys

hello =D

helt slut nu båda två ligger i soffan som döda fiskar hehe :P matkoma ... Vi åkte direkt ut te rusta och willys på morronen och där spenderades de några timmar :) så nu har jag verkligen storhandlat :P frysen e fylld till max alltihop gick på lite under 1000kr men jag fick så himla mkt så nu hoppas jag verkligen att det räcker ett bra tag.. Blev så många kassar :/ hehe men nu va vi ju två men vi bärde fyra kassar var ändå så det blev tungt.. Lollo hade ju ingen bil så det va bara att bära o bära hehe, himla skönt att det e gjort nu i alla fall =)
va hemma typ 2 sen gjorde vi kyckling och is =) mums mums...



Kvällen blir nog bara lugn, Therese kunde inte komma te karlstad idag men kanske imorn. så vi blir nog bara hemma hehe orkar inte göra nått, kanske blir en promenad om "tjocka" orkar o (jag) hehe :P..

GLEE ikväll oxå =D kvällen räddad <3...



1 februari

Hej hej

har inte haft tid att skriva nått i bloggen för det har vart full rulle här hihi ;) igår kväll så kom Ellen hit =D mötte henne vid busstation kl 22 typ, satt och tjöta te klockan 1 på natten hehe så vakna ganska sent idag och då va det typ bara att få i sej frukost och göra sig i ordning för plugget. 13.48 åkte ellen hem me tåget och jag gick i skolan till 16. efter skolan mötte jag upp Lollo i stan gick och köpte subway som vi tog me hem sen efter vi ha käkat så har vi bara sutte i soffan och slappat och kollat på tv hehe :P...
jag e sugen på nö götta nu men jag ska inte äta sånt sen orkar jag inte gå nån stans heller hehe bra det kanske :P..

Imorn e jag ledig och då ska jag och Lollo åka ut te Willys och storhandla =D sen ska vi kolla lite på rusta och så hehe sen kanske vi ska fika med therese om hon kommer in te karlstad =) tror att det kommer bli en bra dag i alla fall :P...

kram//mika

RSS 2.0