Götet

hej hej!
kommit hem te karlstad efter en helg i gbg me frida och sandra me co :) roligt roligt.... kom ca kl 23 till frida i fredags gjorde inte så mkt då mer äno tjöta :D.
på lördag jobba frida på förmiddan te tolv ca så fick sov morron åkte in te stan ca kl 1 handla lite och sånt te kl va 6 sen va det taco dags :) john gabby och cristian kom mkt trevligt..... sen åkte vi till fridas boyfriend och kola på film men det intresanta va nog hans hus hehe. de e jätte rika har hummer te bil och man e tvungen att knappa in kådså mankommer inpå gården hehe rätt mäktigt huset va stort typ 5 toaletter badrum två matsalar två tv rum köket jätte fint ja hehe det va ganska coolt men man våga ju fan inte röra nått ifall man revner nått hehe men det va fan i mej coolt :)
idag va det sövmöra sen va vi och hälsapå fyllosarna john gabby och cristian hehe i johnoch gabbys nya lägenhet jättefin :) sen åkte vi me tåget te karlstad vid 5 ungefär sånu e jag här igen.

e inne på min sista vecka nu på scorett :( fast det e ganska gött me men va  fanken ska jag göra sen hoppas jag får hoppa in ochjobba ibland :)

massa pussar

nytt datasystem

hej hej
va ett litet tag sen jag skrev här nu. ber om ursäkt.... jag va hemma i helgen gjorde inget specielt tog det bara lungt :)
denna veckan har jag vart på bervik :) gillar att vara där :D.. nina och catrine e helt underbra hehe. i tisdags var jag faktiskt på friskis och svettis med nina och sara :) va skoj men har en jäkla tränings verk nu men men då känns det ju verkligen att man har tränat :)
onsdag morgon stod magnus vidkassan :) jätte söt oxå hehe....det var i alla fall han som sättein det nya systemet. så hela onsdagen gick jätte fort hade inte ens tid me att ta lunch hehe. men det va skoj och väl behövligt me nytt för den datorn va verkligen seg förut.
det e skoj att alla vi liksom börja från noll för nu kan jag mer änvad de andra kan typ hehe e lite roligt.

e bara nästa vecka kvar på scorett ska bli gött men jag kommer nog att sakna personalen så jävla underbara. man kan väl hoppas på att man kanske får några timmar :)

imorn åker jag och sandra te stor stan göteborg :) elle te lerum då hehe men vi ska shoppa och kanske gå på liseberg på lördag :D ska vara hos frida <3 ska bli kul har aldrig vart hemma hos henne föriut.
ska nog bli mest julklappar som man måsteköpa men det blir nog säkert en och annan grej till mej me hehe

jobbet och fik

onsag idag :) bara två dagar kvar gött... fast jag ska väl inte klaga e faktiskt helt okey. älskar alla personersom jobbar där e hur snälla och roliga som helst.
nu har jag vart på duvan denna veckan e lite elle e lite lungnare där e ju inte såstort men det ska bli större islutet av nov ska bygget va klart blir nog jätte fint.

gamla duvan då
image4

sen va sandra ochelin i stan :) träffa dom.. elin hade köpt en stereo hehe :) skulle väl tydligen ha fest på söndag litekonstig dag men åmålingarna va lediga på måndag så hehe...
vi gick och fika på ett jätte mysigtfik kommer inte ihåg vad det heter men det va trevligt :D

sabdra o elin
image5 ser ju väldigt roade ut hehe :P

lång helg

göttans :)

ja det va verkligen skönt att va lång ledigt :) i fredags åkte jag te sandra så jagoch sandra hade mys kväll me hennes tre raggar kompisar hehe men det va faktiskt rätt schysta :P sen åkte vi me björn hem på lördag så det blev lungt i lördags åkte teåsen en sväng :) i går var jag och mamma på julmarknan i baldersnäs va skoj köpte grejer och mar för över 1000 kr hehe :)
idag va jag på astma kontroll sandra va me såklart hehe men det va väl skoj :)
pkte hem te sandra sen en sväng hehe hennes mor camilla har gåttner 43 kg det e inte klokt e hur smal som helst.

jag och sandra ska te gbg näst nästa helg te frida :D ska bli jätte roligt fre lör sön :P

puss och hej leverpastej

sluta tidigt

fick sluta kvar över 5 idag i stället för kl 7 :) va snällt tycker jag hehe... va jätte dåligt me folk i butiken idag låg liksom på minus när kl var halv 5 sen när jag gick va det ca +158 kr hehe så det e inte skoj. man tycker liksom att det e lite när det är 5000 kr i kassan när dan e slut får väl hopas att det kom lite mer kunder efter det jag hade gått. ska vara på bergvik imorn med :) det e ju fredag imorn så då ska det väl vara lite mer folk i rörelse får vi hoppas.

sen imorn kl 7ska jag me tåget te säffle :) så ska jag hälsa på sandra och johanna ska vara där tils på lördag så det kommer nog att bli roligt :D

ska käka potstis klyftor och snitzel me champinjon sås nu snart :) riktigt lyxigt hehe
image3 vacker vinter bild hehe me mamma som åker skidor :)

leverpastej macka

hej hej!
har inte hunne skriva på ett tag har vart på bergvik dessa dagarna och sen har det vart så mkt bra på tv hehe.... idag e det torsdag fan va gött hehe veckorna går as fort. på måndag ska jag vara ledig för då ska jag på astma kontroll :) så jag får va hemma yterligare en dag skönt. ska verligen utochförsöka hitta nått riktigtjobb snart det e 6st praktikanter + peronalen det går verkligen inte stå fyra st ien liten affär folk vågar ju intekomma in det e helt sjukt.

i helgen vad ska jag göra då tro hmm... jag vet faktiskt inte men hem tror jag att jag ska i alla fall men sandra prata på att jag skulle komma till säfle men nu har hon inte sagt nått så jag vet inte hur det blir ärligt talat.

jajanu måste jag fixa till håret :)
bye

huvve värk

hej!
precis komme hem från jobbet fick sån jävla huvve värk så fick gå lite tidigare:). e ju så många oxå så det gjorde nog inte så mkt. imorn skulle vi ha blivit 5 st och det e alldeles för mkt det e mkt me 4st så jag ska jobba på brevik nu restan av veckan :) skoj tycker jag för jag trevis faktiskt bättre där..

idag e det ugly betty och dessperat housewife hehe :) vet inte om ja stava rätt men hehe....  det e i alla fall bra.image2jag och sandra i karlstad på PER GESSLE <3

morn morn

jadå var det dags igen :) e jävligt trött.. linda har redan gått teskolan hon skulle vara där kl 9 så jag e själv nu på möra men det e skönt :). måste få i mej nått i maggen e väldigt hunrig men vi har nästan inge käk alls nåtttorrt brö me smör typ ehe måste fan handlaidag jag hopas att linda gör det sen för hon e tidigare hemma än vad jag e.

längtar te nyår hehe :D och julen såklart såhimla mysigt...

celine dion kommer te globen måste fan dit hur ofta e det hon e i sverige liksom det skulle va grymnt roligt biljetternasläpptes igår morse jag hoppas stefan har ringt och beställt hehe....

back to buisness

hej hej!
då är man tilbaka i karlstad igen :) hade en ganska lugn helg va me mormor och morfar och hälsa på sandra :) va gött att va hemma specielt att manfår ligga i sin egen säng hehe. och träffa katterna så klart he..

va två till nya  paraktikanter på scorett idag hehe snacka om att de utnyttjar folk men men. det va två tjejer i alla fall ena gick i 8:an och den andra i 9:an de va jätte trevliga båda två så tiden gick rätt fort idag vilket e super hehe stod och tjöta typ hele dan hehe va ju inteså mkt kunder ochjag fick ju va deras lärare typ hehe maria springer ju jämt nån stans så då fick jag lära dom :) men de va verkligen hur trevliga som helst sådet gick jätte bra bättre än de där som kyar el va det heter hehe.. de e lite knepiga den ena tror hon kan alltfast hon inte vart där alls länge hon gillar tydligen inte att jag kan mer änhon. hon e ju 25 så hontror äl atthonskulle kunna det bättre än vad jag gör. men men hone på duvan denna veckan så det e skönt då sliper jag henne et tag hehe... 
jag ha köpt ett parskor jätte fina klckskor :) fick dom för halva priset så det va bara att passapå hehe..... image2 min bebis

hem te helgen

hej hej
nu blir det hemgång te helgen ändå ingen som kan komma upp till mej och festa :( synn va verkligen på humör men men det kommer väl fler chanser kanske nästa helg :)


morning

upp och iväg varje morgon hmm.. man hinnar ju inte me nått annat än att bara klivaupp och när man kommer hem får man typ gå och lägga sig igen. tiderna ejävligt dåliga det vore bäst om man typ börja 7 och sluta 3 :),,,, men jag vet inte...
va inge bröd uppeså nu äter jag äcklig mussli me fil men det får väl gå vaså jävla hungrig.

måste göra mej i ordning nu bye bye

RSS 2.0