Landvetter

Go kväll

Nu är vi på landvetter.. tog flygbussen från stan 23.20 så nu har vi några timmar här på flygplatsen innan flyget går för det ska inte gå förrän 06.20 te möra men incheckningen e kl 04.. har hittat några sköna soffer här nu i alla fall så ska vi försöka sova lite var, nån får vakta väskorna och det blir jag nu, linda och nettan har redan snart somnat :) tyst blev det i alla fall ;)... jag kommer nog inte kunna sova nån ting inte bra i alla fall för jag e så spänd och lite nervig för flygturen men det kommer nog säkert att gå jätte bra :)..

kommer nog inte sitta vid nån dator i cypern så ni får hålla till godo tills jag kommer tebaka te sverige :)..

ska sätta mej och lösa lite korsord nu hehe så man sysselsätter sej me nått :)..
natti natti puss// mika

Göteborg

Hej hej

tänkte updatrera lite :) är ju i götet nu hos madde och linda och nettan e oxå här :) jätte roligt att vi e allihop igen har verkligen saknat det ´<3.

idag e det party på schemat har redan vart ner te systemet och inhandlat det vi ska ha och det har allt slinkit ner två cider redan hehe :P.. snart ska vi äte GOD mat och sen blir det singstar för fulla muggar hehe så himla kul :D... kl 21 i kväll ska vi bowla sen blir det stan och party hela natten lååång hihi ska bli såå sjukt roligt´... är ju me de absolut bästa personerna nu <3

på måndag morgon 05.25 tror jag det va hehe i alla fall då nån gång då drar vi te CYPERN :D vi boka igår och vi fick det jätte billigt ska bli jätte spännande och jag måste ju medge att jag e nervös för flygresan.. har köpp öron proppar nu i alla fall så jag inte får lock i öronen vi strat och nedladning e ju sjukt känslig för det.. åååå ska bli såå himla kul och såå gött me värme :) UNDERBART '

fast nu e det fokos på ikväll och fan (ursäkta) va kul ´vi ska ha :D

nu e snart maten klar men vi kanske hörs innan jag dra men annars så vet nu ju vart jag håller till hihi :) ¨

pussar// mika

idag drar jag te Götet :D

go morron

Idag e det Fredag :) en efter längtad dag me andra ord för idag åker jag ner te gbg te Madde :) ska bli så roligt och kul att få träffa allihopa igen.. 13.48 åker tåget från karlstad, boka biljetten nyss så nu e det fixat :) dyrt va det men det e väl så när man e ute i sista stund men jag har pengar så jag klarar mej :P..   har oxå hunne me och betalat alla räkningarna förutom det jäkla bredbandet som skickas fel hela tiden det skickas nu mera ner te gbg te patrik, jag fattar inte va de rör me, i alla fall så har jag inte fått OCR-nr av patrik än så han får betala den så får han få pengar av mej nån dag eller om jag kanske hinner få det idag innan jag åker så får ju jag betala..  Nu måste jag snart börja vika tvätten och se över det jag ska ha me mej och packa det sista.. men först ska jag ner te Lollos nya lägenhet en sväng och kika men det va kl 10 så jag hinner vika tvätten innan om jag inte blir fast vid datorn hehe...

Idag ska resan bokas :D eller imorn förmidda det beror på när Nettan kommer ner te gbg..  nu e det prat på tunisien oxå :) asså för mej spelar det ingen roll bara det e varmt och fint så man kan sola och bada och det e det ju på både cypren och i tunisien :)  är inte så jätte nervös än men det kommer väl när man står på landvetter och ska kliva ombord på planet :/.. permiär flygturen och jag hoppas allt kommer att gå smärtfritt och fint så jag kan tänka mej att flyga fler gånger :)..

ska käka lite frukost nu innan jag tar tag i och viker tvätten :) men vi hörs kanske senare när jag e i gbg :)

pussar// mika

vill Dansa

Go kväll :)

Nu har jag packat lite jag tror nästan det får räcka för man kan ju inte ha me sej för mkt heller.. väskan får väga 15 kg men har har verkligen ingen aning om vad den kan väga :/... får väga på maddes våg i gbg är den för tung får jag dumpa nått hos henne hehe.. har verkligen ingen aning.

Blev hungrig förut och så kom jag på att jag har ju så mkt grönsaker och gärddfil och sånt kvar sen ´jag och Lollo åt tacos i tis,så jag cykla ner te ica och köpte små mjuka taco bröd :D va underbart gott, jag vräkte faktiskt i mej alla 8 HAHA de minsta bröden  nu då men ändå jag blev sjukt mätt hehe men jag tänkte att det e inget att spara på blir bara torrt och dåligt fort så det va lika bra att äta upp det hih i:P.. 

Jag har inte orkat vika nån tvätt,är för trött och det e ju sååå tråkigt hehe så det får jag ta imorn istället på möra innan jag åker te Lollo och kollar in hennes nya lägenhet här på norrstrand som hon får imorn :) nyfiken i en sturt :P.. men det får bara bli en snabb titt för måste diska och se te så jag packat allt och så innan jag åker.. ska åka me tåget te gbg som går härifrån 13.48 då e jag i gbg 16.29.. får se om Nettan oxå hinner me det tåget annars skulle hon ta det senare och Linda e ju redan nere i gbg då. :D


Har ni hört scotts nya skiva?? hehe men den e bara för bra och jag blir såå danssugen så det e inte klokt :P..
här e deras nya låt saturday som finns me på skivan


ska bli kul att dansa till dem när de kommer hit te karlstad :)
förfest hos mej :D

Puss o natti natti // mika

Tuff dag

hello :)

har änteligen komme hem efter en hård arbetsdag på bergvik. har vart mkt mkt folk så man har sprungit som en dåre in och ut på lagret och upp och ner i stegar, nästan som ett gympa pass hehe.. men det har oxå vart väldigt roligt, timmarna rulla ju på bra hehe :).. va lite där i slutet som jag va sjukt trött i huvve, så kommer självklart en grinig och tvär kund och det e klart jag me blir sur då.. han trodde han viste bättre än mej och han skört me att han hade jobbat på scorett i örebro och vem fan bryr sej inte jag i alla fall eftersom hade inte jobba kvar där hade han antagligen fått sparken hihi.. han såg ut att va en så typ som får sparken.. otrevlig och rapp i käften.
fick även jobba en halvtimme längre för Nina och Tomas höll på och lägga in skor i duvan så Nina kom lite senare te bergvik..

är helt slut och trött i huvve nu ska nog lägga mej i soffan ett tag innan jag tar tag i tvätten som ska vikas och resterande av det som ska packas :).. egentligen skulle jag hinna me och träna ikväll men jag vet inte jag har ju kört ett gympa pass i dag redan känns det som hehe nee men jag vet allvarlig talat inte om jag orkar. får nog va tror jag..

Måste boka tåg biljett me för imorn åker jag te götet me Nettan och Linda eller Linda e redan nere men jag och nettan kommer ner imorn :) vikken tid vet jag inte än men det blir nån gång på eftermiddan skulle ja tro..

puss // mika

LÄNGTAR

Hello :D

Nu e denna jobb dan över SKÖNT hehe.. på mic va det noll me folk på förmiddan så det va inte så skoj men jag stod ju där bara te kl 13 på duvan däremot va det mer röj :).. men jag har fått ont i senan bak knät nu, kommer och går liksom skit jobbigt :(. jag hoppas det går över innan helgen.
har nog mest väntat på att kl skulle bli 19 så man kunde stänga hehe men väntar man så tar det fan evigheter känns det som men till slut så fick jag cykla hem :)... och gissa hehe det blev conversen ändå.. tog på mej mina bruna boots idag och de e fodrade så när jag stod i affärn trodde jag mina fötter skulle svettas ihjäl hehe så då tog jag på mej conversen istället så nu e de mina.. och de e helt okey ganska snyggt oxå :)..  va hungrig som en varg när jag kom hem så det blev en skål me kräm och mjölk sen två macker me tonfisk sallad o paprika :) och en kopp teh :P gott gott nu e jag nöjd hehe...

Imorn jobbar jag bergvik 9.45-15.45 kommer antagligen tio låder me nya skor så jah får nog att göra hehe.. men förhoppningsvis går tiden fort då... sen måste jag hem och packa packa packa.. för på fredag förmidda antagligen tror jag nu så drar jag te götet :D ska träffa linda först sen te madde ska möta upp nettan oxå på station :).. så e vi alla fyra fyyy tusan va jag LÄNGTAR ska bli så roligt och det ska bli sjuk kul att få komma ut och festa hehe va ju ett tag sen nu igen hehe :P..
sen på söndag el måndag drar vi te CYPERN :D troligen cypern i alla fall inte riktigt bestämt men det lutar åt det... ååååå va jag e nervig och pirr i magen för att flyga men det ska oxå bli sååå himla roligt.. och så har jag ju Linda och nettan me mej <3 kommer nog bli super... åååå värme UNDERBART :) är sååå trött på detta skit vädret, sol, moln, regn,sol,moln,regn, regn, moln ja ni fattar...



nu får det bli lite tv innan man hoppar i säng :)

pussar // mika


Onsdag =

Jobb

jupp idag jobbar jag hela dan 9.45-13 mitt i city 14-19 duvan huset, usch vädret e riktigt riktigt pissit idag så det e väl kanske gott att jag jobbar då men just nu känns det som jag skulle kunna ligga kvar i sängen mkt längre va jobbigt att gå upp plus att jag sove as dåligt har haft sån magvärk, jag vet inte men det kanske kan bero på tacosen man käka igår :/.. nu känns det i alla fall bättre ska svälja några vitpepparkorn innan jag drar :P.. det brukar göra susen för magen :)..

Nu lämnar jag tebaka conversen, jag har sån beslutsångest så det e lika bra att jag inte tar dem jag menar converce kommer vi ju alltid att ha så de försvinner ju inte precis om jag skulle ändra mej..  sen tycker jag att ni e väldigt dåliga på att komentera släng gärna in nån rad ibland så blir jag gald :)

ska nog göra mej i ordning nu slappar alldeles för mkt och kl e snart dax att dra hehe men ni får ha en bra onsdag trots det risiga och ruggiga vädret..

pussar// mika

Bra dag

Hej hej

Har vart en bra dag idag, har hunnit me mkt, jag har tvättat all tvätt, diskat och städat toan så nu e det nästan helt klart sädat ihela lägenheten har bara stora hyllan kvar som ska torkas men den får jag ta nån dag... sen va jag ute på lååång promenad me Andreas gick över hela karlstad hehe ne inte riktigt men vi gick mkt, över te sommaro, te strand elle henstad va det nu heter, herrhagen, stan, museét tog ca två timmar i alla fall.. efter det så mötte jag upp Lollo vid ica så handla vi det som behövdes för tacos så gjorde vi det här sen :) riktigt gott.. sen cykla vi hem te Lollo en snabbis men va bara där och vände typ hon skulle hämta kameran för hennes far hade ringt henne och sagt att han och en till skulle komma genom karlstad me traktorer och släp som va 4-5 meter lång och ville att hon skulle ta kort på dem men vi hann inte så då kolla vi på alla NOLLOR i stället som hade stadsvandrig i stan hehe.. skämmer ut sej e va de gör hehe men jag tror de har jävligt roligt me.

Nu e jag hemma och ska nog snart sova för chefen ringde förut idag så imorn blir det jobb hela dan 10-19 först mic sen duvan. det har kommit in så himla mycket nyheter så tomas måste va i butikerna och lagra om och grejja så allt får plats hehe så det e därför jag får hoppa in och jobba :).. hoppas det e nått nytt snyggt som kommit in nu :D...

Puss o natti natti // mika


Tisdag 25/8

GRATTIS världens bästa Madde på 21 års dagen :D
och grattis te Louise som har namnsdag idag

Go morgon :) 
 
vikka underbara mornar vi haft nu några dagar :) men jag hörde av nån att det skulle regna på torsdag och fredag :(.. men det e okey om det bara e de två dagarna... Jag har som vanligt vart ute på min morgon promenad, idag blev det en tur runt sundsta tjärnet, har en goo träningsvärk i magen men det e bra då känner man att man gjort nått hehe :P.. Nu håller jag på me tvätten har tid 10-14 och jag tror nog att jag kommer hålla på ända te kl 14 me, va ganska mkt tvätt, sen blir det att packa resterande av kläderna i resväskan :D åååå va jag LÄNGTAR fatta va härligt <3<3<3<3<3<3<3...

Efter jag e klar me Tvätten ska jag möta Andreas så ska vi gå en promenad.. trevligt me lite sällskap :).. sen får jag se om det blir friskis igen ikväll, har ju rätt bra träningsvärk men får se hur jag känner mej då e ju himla roligt :D som sagt sten hårt kör jag nu hiihi :P.. 

Snälla säg vad ni tycker om conversen om jag passar i det eller inte?? har besluts ångest

Pussar// mika

Härligt härligt

Va underbart på träningen idag, gick mkt bättre idag inte lika jobbigt men visst va det jobbigt oxå men hon som hade passet idag tog det lite lugnare faktiskt :) hon blev nog mest svett hihi :P..
Ny duschad nu och jag känner mej som en ny människa efter det goa passet hihi, har just drucke en kopp te och käka en macka :) ska snart inta sängen om det inte kommer nått bättre på tv...

Blev rättad av en kompis angående min agresivitet mot bilisten... vi som cykla, cykla ju över övergångstället och man ska ju LEDA cykeln över för att bilisten ska ha rätt att stanna MEN va tusan tycker ja då man ska inte köra som en dåra för det.. tycker fortfarande att gubben va en IDIOT och jag kommer inte ändra min åskit hehe.. men nu vet ju, jag som trodde jag viste hehe hur lagen va :P..
men det e väl så kör man bil hatar man cyklister och cyklar man hatar man bilister :P..

Mina fina iköp idag:

 klänning 1

 klänning 2
Älskar dem båda två såå söta och såå goa på :)

 min stora mysiga handuk :)

 converse dojjer, men jag e inte riktigt säkert på om jag ska ha dem vad tycker ni. tycker ni jag passar i converse va ärliga :)

Annars e jag mkt nöjd över mina köp :) det e så kul me nya kläder eller hur?? man står och hoppar typ av glädje när man tar på sej nått nytt som bara e mitt nu hehe om man tycker om det vill säga :P..

natti natti puss // mika

Jävla bilister

Hej

Nu har jag komme hem från en shopping runda på stan :) blev lite mer shopping än va jag trodde, två klänningar, en BH, en stor handuk och så nya skor då :) ... usch där gick det väl en 500 lapp igen :/... nu har jag gjort åt 1500 på bara tre dar vart ska detta sluta hehe Ne nu får det verkligen bli lungt och spara lite man kan inte leva livet varje dag och tro att man har hur mkt pengar som helst :P..  Innan jag cykla ner te stan så städa jag för fulla muggar så nu e det såå fint här :D va riktigt trevligt att kliva in genom dörren nu hih.. sen så lyxa jag till maten lite och åt kycklingklubbor me ungsrostade rotgrönsaker och en goo sås te de mmmmm :)..

Angående min rubrik : cyklade ju hem som vanligt, när jag kommer hit te norrstrand och ska över övergångstället kollar åt båda hållen plus att jag mötte en annan cyklist som skulle över när jag va mitt ute på övergångstället så kommer det en XC90 i fullfart och tutar som fan och vi va två cyklister på övergångstället då.. för det första så körde han alldeles för fort för att vara en 50 väg sen har man faktiskt RÄTT om man e bilförare att stanna vi övergångställena... när jag kommit över så kommer den här gubben och kör upp bredvid mej medans jag cyklar och frågar om jag ville bli överkörd, JÄVLAR vettu idot gubbe... folk tror verkligen att de e nått bara för de har stor bil. han hade tydligen inte lär sig lag och rätt i trafiken. gammal va han me.  ser han inte att det e två cyklister på ett övergångställe och de e på väg över så borde han nog gå och kolla synen... IDIOT fan jag blir sååå sur.. vart fick de körkort ifrån på posten elle?????

Nu ska jag titta över lite och prova det jag köpt sen lite senare i eftermiddag så blir det nog friskis :D

PUSS// mika


Ny vecka nya möjligheter

Go morgon 

det e fint idag me ute :D fan va underbart lite mer moln kanske men solen skiner i alla fall och då e jag nöjd :).. va ute och gick en runda förut på 40 min nu har jag käkat frukost och alldeles strax ska jag börja me städnigen, Diska , Dammsuga, torka, röjja, sortera mm så jag har en hel del att göra...
Efter det ska jag ge mej ner te stan och lämna tebaks skorna jag låna me hem och prova, och byta te några andra hehe :P.. hoppas de blir bättre. sen ska jag även gå runt och kika lite ska bla ha en handuk hehe en stor goo handuk som jag ska ha me mej på resan, kanske skulle ta en sväng te IKEA e ju billigare där men det e så långt hehe sen har mitt buss kort gått ut så jag vet inte det får nog va, hemtex har väl :)... sen skulle jag behöva inhandla lite mat,  nästan tomt i mitt kylskåp nu :/ fast då skulle jag ju vilja ut te MAXI jaja det ger sej vart jag hamnar hehe då kan det ju bli IKEA me kanske...

Det närmar sej helgen mer och mer hehe :D KUUULLL ska bli så roligt att träffa tejerna igen och så ska vi Bowla hehe fan va kul de e speciellt nu när det va ett bra tag sen man spela det.. sen blir utgång :D vart vet jag inte men det ger sej det me hoppas på en kanonkväll  :D

Nu ska jag ställa mej vid disken och diska få det tråkigast gjort först :) ni får ha en fin måndag och jag önskar lycka till te alla som börjar på universitetet idag :)

pussar// mika



Helt slut hehe :P

Go kväll

Va ju på friskis förut kl 18-19, det va kul att komma dit igen va ju ett tag sen..  men puuh va jobbigt det va hehe det kändes ju verkligen att man inte hade vart där på JÄTTE länge hehe.. men det e ju kul oxå och jag tycker ju att jag hängde me själv ganska så bra även om det va vissa jobbiga stunder.. sitta på huk eller på knä kan jag inte helt än så det ser ganska roligt ut när jag försöker hehe får liksom dra ut de benet och sidan :b... men annars så gick det jätte bra me knät va inte mkt av det onda jag kände av det kanske bara gjorde gott av att jag rörde såpass mkt på det :) ..
Det va en helt ny ledare idag, hennes första gång så hon va lite nervös det märktes ju men jag tyckte hon gjorde det bra ändå :) fast hon sa typ aldrig någonting, det kan ju va posetivt ibland för jag vet en del som tjötar igenom hela passet typ hojtar och skriker och har sej det e inte specielt trevligt,.. men hon vi hade nu ganska va lite för tyst men det va ju första gången så det kan man ju förstå.. skulle tycka det va roligt att va sån ledare men då för jag nog träna ganska mkt mer hehe om man ska orka :P..
va gött att få börja igen i alla fall så jag tror nog att det blir ett pass imorn me :D.. det känns så underbart efter. har ju fyllt på mitt kort nu så det e lika bra att köra på så det inte blir för långt mellan passen.
Duscha direkt jag kom hem sen va jag helt slut, decka i soffan typ hehe kolla på tv men vet inte riktigt va jag har kollat på för det finns ju inge bra :/.. va gött att ligga en stund :P. Snart blir det nog natten för mej inte jätte snart men om en stund.

Imorn har jag inget jobb på schemat, vet inte riktigt vad jag ska hitta på men jag kanske skulle ta tag i och städa.. nu ser det för jävligt ut här igen hehe... det e inte lätt att hålla en liten lägenhet clean :P.. alltid att det blir kläder överallt och disken bildas på hög och reklamen ligger på bordet i en hög mm mm,  så jag kanske skulle ta ett ryck imorn då e det mkt trevligare att komma hem om man vart ute nån stans när det e städat :)..
Vad ska ni göra imorn??

PUSS // mika


Friskis o svettis

Hej hej

hemkommen från jobbet :) har precis käka i mej resterande av köttfärsåsen och spagettin som blev över igår :D mums filli babba hehe..  nästan så det e en favvorit maträtt :p. lite barnmat aktikigt kanske man kan tyckte, det va ju alltid det man beställde förr när man va liten när man va på restauranger me mor o far hehe :) gott e det i alla fall :P

har vart riktigt mkt folk idag för att va en söndag.. blev riktigt bra i kassan de gillar vi hihi,så de fyra timmarna gick väldigt fort i alla fall.. helt plötsligt va kl 15.57 när jag kolla på datorn hehe :P.. det betyder att det ha vart att göra idag ;)  En vän titta in en sväng oxå, så vi tjöta lite :P..

om ca en halvtimme ska jag sätta mej på cykeln igen och cykla te friskis o svettis :)...  skäms verkligen på mej själv att jag inte vart där på evigheter nu, ska fylla på min kort igen, så nu ska det tränas :P  ska bli riktigt kul, hade förståss vart roligare om nån vart me mej men det spelar inte så stor roll heller jag presterar bättre när jag e där själv :)..

pussar// mika

Soliga söndag :)

Go morron

Lika fin underbar morgon idag som det va igår <3 HÄRLIGT :) jag har vart ute på min morgon promenad, nu kör ja stenhårt igen när knät e nästan helt bra hehe ikväll blir det troligtviis friskis :D...  gick över te Rud nu på kyrkogårn och den e så vacker och så stor hitta ett nytt ställe att gå på uppe på berget.. Jätte fint såg hela rud hehe... Måste va en av sveriges största kyrkogårdar..
Nu käkar jag rostat och dricker ett glas saft man får ta det man haver hehe måste handla te veckan.  ska snart göra mig i ordning för idag e det jobbsom står på schemat 12-16 mic...

Fick ett samtal i natt halv 4 :/ det slår nästan aldrig fel att nån ska ringa och väcka mej mitt inatten en lördags kväll när man e i Karlstad..  märkligt det där men jaja jag lyckades i alla fall somna om.






Scotts - Längtan

Deras musik sätter sig verkligen hehe...


PUSS// mika

Gäsp Gäsp

Börjar bli riktigt slö nu och kl e bara kvart över 9 en lördags kväll...  har låge framför tv nu en stund kolla på en film på 5:an me Adam sandler va rätt bra, sen har det blitt att jag kollat på firidrotten hehe inte likt mej men finns ju inge annat att titta på..
Mor och far e på kräftskiva nu i skifors :) det jag alltid va me på förr men tiderna har förändrats.. men det e säkert jätte roligt, brukar ju va de...

va ute en sväng och gick förut, så fick mej en liten kvälls promenad  :) härligt men nu har jag ont i benet, ansträngde det nog lite för mkt, men det får ju vila mkt nu.. imorn ska jag jobba 12-16 på mic.

snart snart blir det sängen för mej..

natti natti puss// mika

Lördag

hellu hellu :)

nu e jag hemma efter ha vart en sväng på stan och shoppat lite sen va jag en sväng te Lollo på sommaro och hälsa på.. Hon hade vart i grebbesta igår och hade glömt laddaren i karlstad så det va därför jag inte fick tag på na för hon kom nämligen från långserud på förmiddan..
vi satt och tjöta en hel del, kolla lite på kort och tjöta ännu mer hehe.. i hennes nu ganska röriga lägenhet eftersom hon typ packat ner alla sina grejjer för flytten som blir nästa vecka då hon kommer hit te norrstrand inte te mej då men en lägenhet inte såå jätte långt ifrån mej.

Jag köpte mej ett par solbrillor kan va bra att ha nu när man snart åker te solen :) kosta bara 10 kr haha sjuk rea kanske inte världens snyggaste men de funkar ju helt klart.. sen blev det även en ny bikini :) kan oxå va bra att ha :P.. en svart me lite paljetter på, tjusig hehe.. och så fick jag tag på en lång lite tjockare tröja me dragkedja :) super mysig.. 500 kr puff bara så där men men allt kostar idag och man kan ju inte snåla jämt..

 


har käka spagetti och köttfårssås nu :) va riktigt riktigt gott det satt fint me mat kan jag ju säga hehe.. resten av eftermiddan blir slapp och lugn som vanligt när jag e här i karlstad.. Längtar sjukt mkt te nästa helg har sagt det nu en hel del men ska bli gött att få komma bort lite och träffa tejerna parta i götet :) sen så ska du blir underbart me en utlandsresa te värmen åååå va jag LÄNGTAR <3

pussar// mika



Love sunshine

Go morgon

Vikken UNDERBAR morgon man vakna upp till :) det gjorde det ju mkt lättare för mej att palla mej upp och gå ut och gå me hehe.. så nu har jag vart ute på en liten promenad på 30 min, tog det lite lungt för knät e inte riktigt me än men nu går det riktigt bra tycker jag :D  ska snart göra i ordning lite frulle sen vet jag inte vad jag ska göra.. prova ringa Lollo förut men röstbrevlådan gick in direkt så jag vet inte om hon stängde av eller om den helt enkelt inte va på ;/ får prova lite senare kan ju vart att hon sov.. 

Ne nu ska jag käka frukost :)

pussar// mika

sko nyheter :D

Hej hej

Nu har jag komme hem från jobbet, har ju jobbat hel dag idag 10-19. det har vart ganska bra me folk och sen såå har vi fått in sååå många nya skor o stövlar :D så man har ju gått runt och provat en massa när det vart slött me folk hehe :P.. Har ändå inte hittat nått såå som jag vill ha helt klart liksom kommer ju fortfarande in massa nya skor te veckan så jag får vänta lite till :).. hitta ett par snygga stövletter dock från novita men problemet är att de e ganska höga :/ fattar inte varför det ska va sååå jäkla hög klack nu, det e det ju på alla typ...
har ni sett scorett reklamen på tv?? faktiskt riktigt bra :)
Tjötat en hel del me Helen oxå :) trevligt va ju en hel vecka sen vi prata me varann nu :P..

Nu sitter jag och käkar lite flinger me mjölk och banan :) ska nog hoppa in i duschen innan jag lägger mej.. så slipper jag det imorn hehe..

Imorn vet jag inte va det blir.. ska i alla fall gå ut och röra på mej lite nu e ju knät hyffsat me hehe så jag orkar nog gå en liten sväng :).. sen får ja se om jag ska träffa lollo, är skyldig henne pengar plus att jag har lite grejer här som e hennes.. nån utgång blir det nog inte, det skulle jag inte tro i alla fall.. det e ju sällan jag blir me bjuden nån stans :/.. men jag ska ju ut nästa helg :D LÄNGTAR <3

Pussar // mika

back in kd-town

Halloj :P..

Har nyss komme upp te min lya nu igen efter att vart hemma i skogen i nästan en veckan :D.. och det har vart kanon bra och vädret har vart bra oxå för en gångs skull hehe :)..
lite sammanfattning:

I lördags kom ju mor och far och hämta mej här, de kom runt 6 tiden tror jag sen va vi här och slappa typ en timme eller nått, jag packa och pappa satt viddatorn o mamma vid tv, 7 - halv 8 så åkte vi ner te stan så käka vi på fontana de trevi jätte gott :) när kl närma sig 9 så gick vi te bion och kolla på somaren me Göran den va väl ganska bra men jag hade nog ändå förväntat mej att den skulle va roligare.. åkte hem sen direkt te skogen på vägen hem så kika in ilaxarby där torgny spela va mkt folkt trotsdet sura vädret men det hade säkert vart röj där ;)..

Söndag va en riktig slappar dag gjorde inget vettigt alls hehe bara togdet allmänt lungt..sandra kom förbi en sväng på dan och tjöta lite :) hon har fått ansiktsförlamning på vänster sidan :/ usch stacars henne, hon hade fått nått infektion på nån nerv tror jag skulle försvinna om en månad typ..

Måndan så va jag me Mormor och Morfar te Bengtsfors vi, handla mat, fika på kickis och sen va vi även upp te Granåsgårn och hälsa på morfars bror och Roland :) sen va jag hemma hos mormor o morfar den eftermiddan till Pappa kom och hämta mej senare på kväll...

Tisdan då va jag oxå te mormor o morfar hehe.. blev en tur te lennartsfors sen va vi ute och fiska :) jag fick en gädda på metspö hehe men den va inte större än kanske 20cm lång hehe men söt va den och god va den oxå haha :P..

Onsdan då va jag hemma, sov länge,, och vid 2 tiden kom Ellen hem :D så vi va ute me fyrhjulingen och lekte lite sen plocka vi svamp men vi hitta tyvörr inte så mkt :/  det e konstigt ALLA säger att det e sååå himla mkt svamp i skogen men när en annan går ut då hittar man fan inget, märkligt eller så letar man väl inte på rätt ställen..
åkte runt lite på småvägar och visa Ellenor Torrskog hehe :) sen satt vi och tjöta och skratta hehe.. halv 9 typ åkte hon hemmåt..

idag torsdag, har det vart en slappar dag igen, ingen hemma bara jag hehe så jag satte på scotts nya skiva i bott och låg ute och sola och digga och sjöng för mej själv hehe :P.. på så vis e det gött att man inte har så nära grannar hehe.. vid fyra åkte jag och mamma te årjäng och vi 5 gick bussen.



Nu e det jobb som gäller igen, ska jobba hela dan imorn 9.30-19 först mic sen duvan.. sen jobbar jag oxå på söndag.. sen jobbar jag inte igen förrän på torsdan teveckan va jag vet, men jag ska ändå va kvar i karlstad ska tvätt och så.. för nästa helg så åker ju jag te GBG :D te Madde, ska bli riktigt skoj :) åker upp på fredag nån gång på eftermiddan tror jag för nettan jobba te 13 så får vänta på henne.. på Lördag blir det bowling och party för fulla muggar :D...
på Söndag drar vi te landvetter :D

Nu ska jag kolla över all post, sen så får jag se om jag hittar nått att käka kanske innan jag lägger mej..

pussar // mika

hem te skogen ikväll?

hej hejj

Är hemma från jobbet nu :) har vart ganska bra på jobbet idag mer än va jag trodde det skulle bli så det va kul :P.. fanns ju att göra hela tiden plus att jag hann lägga in tre nya skor oxå .. 

Fick ett samtal förut av min mor :) de va på väg upp te karlstad :P.. de tänkte våldgästa mej men pappa tänkte ifall jag inte va hemma va det nog bäst att ringa hehe..så de e nog här om ca en halvtimme :D så det blir hem te skogen ikväll antagligen el om de skulle ligga över te imorn men vi får se skulle va gött att komma hemhem me hehe :P.. då jag inte har nått jobb te veckan va jag vet, så kan det ju va gött att få va hemhemma och hälsa på kompisarna och mormor o morfar mm :)..   kanske blir laxarby ikväll då hehe :P torgny melins e ju där på bergevi och spelar :D



Tänkte dela me mej av en låt som jag lyssnar på nu ganska så ofta :) den har liksom satt sej och får en att tänka på olika saker.. jätte fin låt förövrigt




jessica simpson som sjunger och hennes föredetta man Nick lachey som e på bildselet <3
nog det finaste paret inom kändis världen tycker jag eller va nu e de ju inte ihop längre..

puss// mika


Lördag hela dagen

go morron :)

Jag e uppe me tuppen för här ska jobbas igen :P.. idag jobbar jag på mic 9.45-16, har vart bra me folk hela veckan på mic så vi får se hur det blir idag. hoppas på mkt i alla fall det behövs ju :)...  Johanna e på duvan och Cathrine e på bergvik.  Imorn e jag ledig skulle ju egenligen ha jobbat men nu skulle sussi ta den åt mej i stället så tar jag hennes nästa söndag för då skulle hon på kräftskiva och då förstår jag att hon inte vill ha den söndan kan ju va rätt seg efter en sån dag :P..
så imorn blir det te och städa och diska igen, jädra disk säger jag bara.. ge mej en disk maskin hehe fan va lat jag känner mej men det blir ju aldrig nått annat än fullt me disk JÄMT så fort man gör nån ting så e det fullt me en gång :/...
sen va det de då va man skulle göra mer, kanske att man skulle åka hemhem blir det inge mer jobb te veckan så känns det inte så roande och sitta här.. men jag får se...

Nu ska jag göra mig i ordning och klar för jobbet, ni får ha en bra lördag så länge hörs säkert senare när jag slutat jobba :)..

pussar// mika

Villl sååå mkt

Go morgon :)

Är jätte fint väder ute, klar blå himmel och solen skiner men det e inte mer än 15 grader ute :/ snacka om att hösten e här redan.. ska ju va sommar i alla fall agu ut.. Parta me Madde förut e alltid lika trevligt att prata me henne :)  sen har jag käka frukost och så, ska snart börja städa lite sen måste jag hoppa in i duschen oxå...  usch vikken natt jag haft mitt jävla knä jag kan inte ligga som jag vill :( gör ont.. idag ska jag försöka böjja och träna det jätte mkt för jag e redan trött på eländet...

Längtar ner te Gbg näst nästa helg :) ska bli riktigt roligt.. och att nettan ska me kul kul... nu e vi alla fyra igen :) har man ju saknat rätt mkt.. Jag, Madde, Linda och Nettan <3 vi ska bowla bla sen blir det utgång och säkert en del springing i affärer ja det blir en hel helg i götet i alla fall mkt trevligt :D
kanske kanske oxå att det blir en resa på söndan där me hehe... inget klart men Linda och nettan hade pratat om att åka te landvetter och ta första bästa sista miuten resan och dra nån stans och då hänger jag självklart på så som jag har tjatat om att åka utomlands hehe.. skulle ju va super kul så jag hoppas att det blir så fan va HÄRLIGT, synd bara att inte madde kan hänga me för fan va kul vi fyra skulle haft..



Börjar 15.30 idag så nu ska jag börja städa så jag e klar innan jag åker ut te bergvik

pussar// mika



trött och ont i huvve

Huvvevärken kom nu helt plötsligt och det bara dunkar i hela huvve :/ skit jobbigt, har tatt en alvedon nu så jag hoppas att det blir bättre snart..  

På jobbet idag har det vart helt okey faktiskt :) det har förbättrats nu på mic så det går åt rätt håll och det e super bra :D... börja ju jobba kl 1 och när jag hade stått en timme typ så börja brandlarmet tjuta :/ fjärde gången jag e me om det nu när jag jobbat på mic.. snacka om känsligt larm men det e ju bra i och för sig.. det e sjukt bra ändå va folket töms fort ur mic när larmet går tar bara några få minuter och det e ju rätt mkt folk... när vi hade komme ut, satte jag mej på en bänk och tänkte att gud va gött att vila lite och solen sken oxå men ti fick ja satt kanske en halv minut så fick vi gå in igen...
har vart ganska seg i huvve hela dan och känt mej ganska trött.. mitt knä tar kål på mej visserligen e det mkt mkt bättre än va det har vart men jag blir så sur när jag inte klarar av vissa saker tex klättra i stegar ordentligt eller gå ner på huk ja lite av varje.. tar på krafterna vill att det ska bli bra me en gång hehe...
Nu ikväll har jag bara tatt det lungt, har åte och legat framför tv och bara latat mej vilat benet.. nog därför jag e så extremt trött nu, men imorn har jag sov morron igen :) börjar inte förrän halv fyra ute på bergvik,, underbart skönt, ska städa blev ju inte att jag städa idag ändå, jag fick undan disken men nått mer gjorde jag inte hehe jag skyller på knät igen men imorn så har jag ju en lång förmiddag ledigt så då ska jag nog hinna me och ha orken te att städa upp lite här :) ..

Vad händer i helgen??
jag ska jobba lördan, söndan skulle jag oxå ha jobbat men sussi ville att jag skulle jobba hennes söndag nästa söndag så då fick hon ta min söndag nu, det e ju så ovisst nu om hur det blir me jobb men så långt så hade vi kvar våra söndagar i alla fall...   jag skulle kunna gå ut på lördag, men jag vet inte, det känns inte som jag längre e aldrig ute nu förtiden men det kanske skulle va skoj me en riktig ute kväll i karlstad igen det va ju evigheter sen.. annars så blir det nog att jag åker hem te skogen, det lutar väl väldigt mkt åt det hehe.. vi får se vad som händer det e inte lördag än :P..

pussar // mika


torsdag :)

Go morgon el förmidda kanske ;)

Underbart me lite sov morron idag det va väldigt skönt... har redan fått undan disken och gjort rent bänken va väldigt välbehövligt nu känns det riktigt bra, visst känns det nästan så att när bänken e ren så kvittar det andra typ ne men ni fattar e det rent känns det andra helt okey hehe :P.. då e allt rent typ.. ja kanske svårt att förstå men jag tycker lite så hehe så e så underbart att få bort disken så det blir rent på bänken :)
ska städa och röjja lite oxå innan jag drar te jobbet men jag blev sittandes här som vanligt hehe..  kika runt lite på facebook och då va det en kompis som hade gjort yearbooks yourself :P  rätt roligt så det har jag sutte me nu och näst intill asgarvat hehe :D

 

Här e två bilder  hehe :P

gå in själv och gör på er själva det fanns massa olika från 1950-2000 hehe



är lite halv grått trist väder idag kan ju hoppas att det blir finare kanske :) igår va det ju riktigt gött ute.. på min lusch igår så satt jag ute och sola tills jag åkte ut te bergvik hehe :D  ÄLSKAR SOL O VÄRME
Det här e ju min sista jobb vecka ska jobba några tider framöver i agu men sen i början på september VILL verkligen jag åka nån stans.. jag vet ju att jag inte kommer få nått jobb me en gång fast jag söker nu och sen så har jag pengar som jag skulle kunna lägga på en resa nu när jag jobbat så mkt i sommar.. skulle va underbart och att bara få komma bort nån vecka från nuet.. gör alltid gott... vill vill vill

får sluta drömma och börja städa i stället ;)
pussar // mika




 

Lååång dag

Hej hej

Är helt slut efter ett 9 timmars pass.. först mic sen bergvik .. sen efter jag sluta på bergvik så va jag tvungen att gå in och handla mat hade ju ingen ting hemma typ, så kom inte därifrån fören halv 9 sen e ju bussarna sega, fick ta 2:an hem men då får jag gå typ gå en halv km ./ pust.. me mitt onda knä plus två stora mat kassar det va jobbigt men det fick ju gå va hemma här typ lite efter kl 9 kanske ... VILL HA BIL !!!!!!! ..
mitt knä har dock blitt mkt bättre idag igen :) det e bara det att sitter jag still för länge så kan det stelna te men när jag rör mej som mest så e det ganska så mjukt faktiskt...

Imorn börjar jag kl 13 gött me lite sov morron men jag ska inte sova allt för länge ändå för jag måste upp och diska och städa lite det ser rent ut sagt FÖRJÄVLIGT ut här... jag hinner ju ingen ting på dagarna när jag jobbar och när man kommer hem på kväll så e man så slut så man vill helst bara lägga sig i soffan och så mitt knä gör det ju inte bättre det gör det ju ännu mer att man skjuter upp saker och ting tex diska... SKÄRPNING

nu lämnar jag all disk och det bakom mej och släcker lampan så syns det inte hehe så får jag helt enkelt ta det imorn nu e jag alldeles för trött och kl e mkt, så nu blir det snarast sängen, borsta gaddarna först :)

natti natti puss // mika

Harry Potter och Halvblodsprisen

Go morron

ja hann inte skriva nån ting igår jobba ju hela dan 10 -19 sen gick jag och Lollo på Bio, kolla på den nya harry Potter :D den va såå himla bra :) skulle kunna lägga ut 110 kr igen bara för att få se den en gång till hehe eller ja i alla fall ni fattar va bra jag menar att den va :).. det va Kärlek och mkt skartt och spännade och lite sorligt ja den va verkligen super bra.. Älskar harry potter filmerna.. nu längtar jag till nästa..

Det går bättre och bättre me mitt knä visst gör det ont fortfarande och jag kan ju inte gå normalt än men det går framåt :).. kan böja på det nu när jag går, inte helt men jag ser inte lika stel ut.. kan fortfarande inte gå in trapper normalt inte ner i alla fall.. upp går ganska bra men då går det ganska sakta :P..  så som småningom hoppas jag det har rättat te sej helt :).. men jag vet ju att det kan ta lite tid me...

Fick reda på igår att jag inte kommer få ha kvar mina fasta tider på scorett längre :(.. jätte tråkigt de kommer fortfarande att ringa om det behövs hjälp men det vet man ju aldrig hur det blir.. så nu blir det verkligen till att söka MÅSTE NU har sagt det förut men nu e det ju klart... fick dock höjt min timmpeng me 6 kr :) så det va ju bra hehe...  jag vette fa va jag ska göra nu :/,,, jag vet ju inte va jag vill riktigt så det e skit svårt, jag har fått klart i alla fall att jag får ha lägenheten ett år till så det e ju bra om jag får nått jobb här..  jaja jag hoppas det löser sej, har denna veckan ut me jobb och helgen sen e det slutt..

Nu ska jag göra mig i ordning

pussar// mika

Akuten

Hej hej

Nu e jag hemma efter ha flängt hit och dit hehe,,, Jobba först på bergvik te 4, va ganska jobbigt mitt knä va stelt så satt det mesta som tur va vad det nästan inte nö folk så jag slapp klättra upp och ner i stegar...  Efter jag sluta så åkte jag in te stan sen tog jag bussen direkt te sjukhuset där Lollo mötte upp mej :) hon körde mej i rullstol hehe kanske inte va så nödvänligt men det gick ju lite snabbare än om jag skulle ha gått haha... kom in på akuten där vi fick vänta i en halvtimme typ innan vi blev insickade och träffa läkare.. kände på benet och så en massa sen blev jag skickad på röntgen.. va inget som va sönder så det va ju bra :) tömde knät på överflödigt blod.. va mkt skönt och svullnaden försvann typ helt.. Nu e det bara träningen som gäller jag ska gå på benet så mkt så möjligt så det e väl bra att jag jobbar hela veckan då :) känns skönt att veta att det inte va nått värre..
kom därifrån halv 7 typ då åkte jag och Lollo in te stan och käka pizza :) mums mums men proppmätt blev jag... nu blir det snart sängen upp och jobba 8 timmars pass imorn på mic..



Bilder från kanotmaraton och kräftkalaset :)



va ut te herrenäs och kolla kanotmaraton :) underbart väder

   


Ellen :) inne i bengtsfors tog oss varsin burgare




va hem te Ellenor och gjorde oss i ordning :) hennes nya gulliga hus

  


Emma och Ellen <3
förfest hos Malla och Erik :)

  


kräftkalaset


jag och Annette :)


jenny, Elin, Jag och nån mer :P


Malin och Jonas <3

Ja det va lite bilder, tog inte så mkt mer blev dåligt me fotande men men :P.. kul hade jag i alla fall..

puss// mika

back to work

hej hej

Nu e jag tillbaka i staden igen.. blev en kort visit hemma i skogen men det har vart underbart :) läängtar redan tebaka hehe.. kräftkalaset va skitkul som alltid förutom att jag har gjort mej ganska illa och stukat knät.. halta lotta e mitt nya namn ett tag framöver :/... men så kan det bli när det blir lite för mkt av det roliga och spriten :P .. har tatt lite kort så jag ska lägga upp men jag orkar inte det ikväll mitt knä kriverar snart så får nog lägga mej i nån bra ställning snart... blir läkarn imorn i alla fall så de får rönka och så vill ju inte gå me detta.. frågan e bara hur jag ska klara av att jobba men det märker vi imorn gör det alldeles för ont får jag ringa te tomas så han får jobba men jag ska i alla fall försöka envis som man e och pengar som man vill ha :P...

varmt e det oxå så jag tror jag dör det e inte mkt som e bra nu inte.. men jag ska försöka sova alldeles strax..

nattinatti puss // mika

FREDAG :D

go morron :)

Nu är det äntligen snart HELG och det betyder att jag ska åka hem te Torrskog <3 :D ikväll efter jag har slutat jobba på bergvik så åker jag direkt me bussen te Årjäng där nån av pärona står och hämtar mej :)..

Nu har jag vart ute på min lilla promenix i solen :) Härligt.. fick håll bara när jag nästan va hemma va mindre kul men men det e väl sånt man får räkna me ibland :/... nu ska jag snart ta mej frukost, blir nog en smörgås och en kopp te..
sen måste jag börja packa har inte packat nån ting än hehe men det e bara och slänga ner lite kläder i en bag jag vet ungefär va jag ska ha me mej :P..

fick ett tråkigt besked igår :( mina trogna kräftkals kompisar Ellenor och Emma kommer inte me in på kräftkalaset i början.. skit tråkigt det e ju tradition liksom men nu vad det de att Ellens grannar som vi brukar va me skulle inte dit så då sket alla i det.. SURT.. men det blir väl i alla fall förfest hos malla o jenny som vanligt så får jag gå lite tidigare ner te kräftkalaset bara för jag har ju biljett så möter jag upp torrskogsgänget där nere sååå det blir nog jätte bra ändå :D va lite synd bara e ju alltid me dem på kräftkalaset har ju inte missat ett år förut men det kommer ju sen jag får hålla te godo hehe...

kvällen igår blev inte som väntad heller :( det går inte som jag vill nu helt enklet... va bara en j*kligt lååång väntad te ingen ting .... ganska såå surt de me men man kan ju inte alltid få som man vill..

ne nu får jag få in mej lie frulle :) har haft en trevligt pratstund me Madde nu i telen på 45 min :D

pussar // mika


Bomstabaden

Hej hej

precis hemkommen från att ha vart en tur ut te bomsta me Andreas :) .. han fråga om jag ville me ut och bada och visst sa jag i goda vänners lag hehe :P.. så va väl där lite före kl 13 sen har det badas och solat tills nu :D UNDERBART e såå fint där ute me.. stranden va näst intill knökad me folk men det e trevligt de me hehe.
Nu e jag hemma bara en snabb sväng får i mej lite käk och ska frächa till mej lite innan jag cyklar ner te stan, ska ju hämta mina skor sen blir det väl att man går och tittar lite i affärer som vanligt men det ska inte bli så lång stund,, måste hem igen och börja vika tvätten och små packa lite för imorgon när jag åker hem te Torrskog :)..



tog inga kort tyvärr men detta va den bästa bilden jag hitta på nätet därifrån hehe :P
Värmlands riviera

puss / MIKA


underbara morgon

god morgon alla glada :)

Är sååå Härligt väder ute så jag tog faktiskt på mej och tog en morgon promenad det första när jag vakna :) va jätte varmt ute ju så får nog ge mej ut igen efter jag har åte frulle :) känns gött att få rört på sej lite me, har haft uppehåll ett bra tag nu.. egentligen skulle jag fylla på mitt kort på friskis så man får träna riktigt...

Har ju inga planer för idag förutom att jag ska hämta ut mina skor, skulle va gött att åka te bomsta och lägga sej hehe men .. jag får se vad som händer jag borde vika tvätten och städa lite men det e inge kul när det e såå fint ute.. men det får jag nog ta och hinna me idag ändå..
Nu sitter jag och äter gröt i alla fall :) hade kvar sen igår mums mums.. redig frukost ska det va :P..
vad ska ni göra idag??



usch usch jag får reda på mer och mer saker jag inte vill få reda på egentligen allt e bekräftat nu, även om jag hade det i tanke förut men nu e det skrivit på papper typ.. USCH jag hoppas verkligen inte det e såå och det ska jag banne mej ta reda på i helgen är det sååå måste det fan ta stopp blir ju äcklad :( och lite ledsen men mest äcklad och arg



Måste grönna ut nått jag ska göra idag..men det e såååå UNDERBART att bara va ledig känns lite overkligt, har liksom blitt en vana nu att gå te jobbet varje dag hehe.. men om en vecka så blir allt som vanigt igen och då blir det lite jobb igen :( tråkigt men sant vill verkligen hitta på nått då.. åka nån stans har ju tjänat ganska bra nu under sommarn plus mina skatte pengar som jag snart får hehe :P.. skulle sitte fint me en utlandsresa :D

pussar // mika



Vilken Natt trallalala :)

Hej hej

Hemma från jobbet, har allt vart hemma ett tag nu me, va så himla hungrig när jag kom hem så jag gjorde mej havregryns gröt hehe plus att jag åt macka och drack te hehe me en gång så nu e jag mätt och nöjd så nu somnar jag nog gott :) Det va SJUKT segt på jobbet idag när jag kom va det inte alls mkt i kassan och så mkt mer blev det inte heller när jag stod där, va lite folk i hela bergvik men det har ju va jätte fint väder idag så man kan ju tänka sej vart alla ha vart sen plus att det e lill lördag.. uteserveringarna va proppfulla :) ser sååå himla mysigt ut, har inte vart på nån uteservering i sommar SKAMLIGT joo kanske en gång på dan men inte på kvällen när det e som mysigast har ju ingen att gå ut med så det e ju inte så lätt :(

Imorn e jag äntligen LEDIG hör och häpnad hehe :D ååå det ska bli såå underbart skönt slippa ha nått att passa upp te bara ta det lungt och kunna göra vad man vill.. har inget planerat för imorn men det känns skönt oxå får ta dan som den kommer helt enkelt :).. och det närmar sej helgen mer och mer hehe HÄRLIGT :D längtar som en tok hehe..

har en sak som jag vet jag ska göra imorn i alla fall och det e att jag ska hämta ut mina skor hos skomakarn, och det får jag verkligen inte glömma får skriva en lapp och lägga på bordet..  är sugen på Bio oxå har ju fortfarande inte sett den nya Harry potter och den vill man ju gärna se på bio för det har man ju gjort me alla andra harry potter filmer.. problemet e bara det som vanligt vem man ska gå me :/.. det e ju inge kul att gå själv...

om ni undrar över min rubrik så e det för att jag lyssnar på den låten vilken natt me scotts hehe.. e så dålig på att komma på rubriker...

Pussar // mika

Lady gaga - starstruck



Grym låt :)

party sugen bilr man ju helt klart, dansa järnet hehe
te helgen så:P


 Nu ska jag starx göra mej i ordning och dra te bergvik.. har i alla fall fått tvättat nu och så har jag vart ute och gått en promenad i solen sååå Härligt väder I love

hörs kanske senare i kväll
pussar// mika






Tvätt, tvätt, tvätt

Morron :D

har sovit som en stock inatt helt underbart och inga konstiga drömmer har jag haft :) sov ända te kl va halv nio hehe bra för att va jag :P.. gick straxt upp efter det och kila ner och kolla om nån hade tvättiden före mej men det va det inte så då har jag redan börjat tvätta :) gött och bli klar lite tidigare..
Är jätte fint väder ute idag :D man blir ju helt glad i hela kroppen så så fort jag e klar me tvätten får det nog bli en promenad :) verka va ganska varmt ute me fan va gött kan det inte stanna så här nu då några dagar skulleju va helt underbart <3   idag e jag inne på min 11 jobb dag irad, jobbar 15.30-20 på bergvik sen e jag faktiskt ledig imorn :) välbehövligt jaaaa som jag har slitit.. har inga planer för imorn men det verka ju som det skulle bli fint väder imorn me så då blir man nog ute en del :D
sen jobbar jag fredag och på fredag kväll åker jag hem te TORRSKOG <3<3<3<3<3 ååå va skönt det ska bli och mina älsklings katter som jag saknat såå, blir nog hemma över helgen bara men det behövs verkligen så jag klarar av en jobb vecka till hehe...

Snart får jag sticka ner och ta ut tvätten och lägga i torktumlarn och slänga in ny tvätti tvätt maskin hehe :P.. va en del tvätt idag, va ett tag sen man tvätta :/.. sen får jag väl ställa mej och diska igen tycker inte jag gör annat än diskar fan blir ju fult me en gång :(,,



 
det här e det jag köpte igår när vi va ner te stan på persmäss

vero moda: röda byxleggings
H&M: grå silvrig bolero
klackar: scorett




Trevlig Eftermiddag

Hej hej

Nu e jag hemma hehe :P.. jobba ju te kvart i fyra idag på bergvik då cathrine kom och bytte av mej, hade inte sett henne på länge för hon haft semester så va riktigt trevligt att träffa henne igen :) åkte in te stan sen, gick in på systemet och handla det jag skulle ha, tog sin lilla tid och välja för viste inte vad jag skulle ha hehe.. när jag vänta på bussen mötte jag Emelie där :) träffar henne inte allt för ofta så det va trevligt att ses igen :)..
åkte hem, satte mej vid datorn sen fråga Helen om jag ville me ut på stan va ju persmäss idag så det va öppet te nio.. så då knalla jag ner te henne vid 6 så gick vi in te stan sen,kolla runt lite i affärer och självklart kom jag inte tomhänt hem hehe.. blev ett par röda byxleggins och en grå bolero :)..  kl nio typ gick jag och Helen tebaka.. följde me henne upp te lägenheten så käka vi macka och drack te.. satt ute på balkogen och tjöta och lyssna på musik tills nu typ hihi.. va mkt mkt trevligt.. älskar hennes lägenhet den e såå fin..

så det har vart en väldigt trevligt eftermiddag :).. nu blir det snart sängen men imorn börjar jag inte jobba förrän halv 4 men först på förmiddan så har jag tvättid 10-14. så så kommer min dag se ut imorn :)

natti natti puss// mika



tisdag 4 agu

go morron :)

Sitter och äter frukost nu känner att jag e väldigt seg jag borde egentligen göra mej i ordning för om en halvtimme kommer bussen :/ men de e inge kul att sminka sej hihi.. när man sminkar sej varje varje dag inprincip e det verkligen inge roligt det e bara jobbigt och stå och fektas me den jävla mascaran hehe eller hur?? men man måste ju för man vi ju inte gå ut som en spöke och för mej som står i butik kan jag vekligen inte va osminkad..

LÄNGTAR sååååå himla mkt hemhem nu.. saknar allt hemma familj,djur, natur allt allt allt ska bli underbart att få komma hemhem en sväng och träffa alla vänner :)..

Nu måste jag rotera så jag inte missar bussen :P..

pussar// mika

Purjolökspaj :)

Hellu

Nu e jag hemma från jobbet :).. Är rätt slö nu så det blir nog snart sängen imorn ska jag upp tidigt oxå för att jobba på bergvik 9.45-15.45.. Efter jag har slutat imorn så ska jag åka direkt in te stan och måste in på systemet hehe hinner inte den nån annan dag och jag måste ju ha nått te Lördan :P.. jag vet inte vad bara nått förslag??

Har vart underbart att fått vart ledig idag på förmiddan, det va ju ett tag sen, så jag har hunnit me och dammsugat och diskat och städa toan mm super bra :D sen va jag ner te Ica och köpte mjöl hehe sen gjorde jag purjolökspaj i rekord fart hehe för hade lite brottom kände jag.. blev underbart god i alla fall och nu har jag matlåder i ett par dagar oxå super hihi.. vid 14 åkte jag ner te stan och gick in på duvan och prata lite me johanna sen skrev jag ut kvitton te skomakarn och lämna in mina skor för om klackning :) på torsdag skulle de va klara sa han..
sen åkte jag ut te bergvik där tomas stod så bytte av honom och på jobbet idag har det vart ganska soft :)

  
före och efter

den e såå grymt goo va hehe bara smälter i munnen mmmmmm :P..
vill ni ha receptet så säg till så skriver jag upp det här
fast jag gör lite eget oxå lägger i lite mer än vad det står hehe

gäsp gäsp uuuhh hur kan man va så trött hehe
får försöka hålla mej vaken lite till men vid 22 lägger jag mej nog hehe :P..

pussar // mika


Ny veckan :)

Go morgon

sovit bra?? jag har sovit jätte bra förutom att jag drömmer massa konstigt :/ för några dar sen drömmde jag att det skulle komma in en rånare i butiken när jag stod där och det drömmde jag två nätter i rad.. kanske kommer hända men det får vi verkligen hoppas att det inte gör, inatt drömmde jag att det va en gubbe som sikta på mej me ett stort gevär fast när han skulle trycka av va det inge skott i och då sa han att han bara skoja :/,, va e det för konstigt jag drömmer egentligen??

Nu sitter jag i alla fall här och käkar frukost, fundera på att ta en promenad innan men då va ja lat och skyllde på att vädret va dåligt typ hehe så det blev ingen promenad :P.. Idag börjar jag inte förrän 15.30 så jag ska försöka städa lite här hemma sen måste jag ner te stan innan jag åker ut te bergvik och lämna in ett par skor som ska klackas om ifall jag ska ha dem på Lördag :)..



Här e klackskon som jag tog me mej hem igår :) de sitter super gött på och vist e de fina?
låg och fundera förut på ändå om jag verkligen ska ha dem, jag har ju skor så det räcker hehe men och andra sidan så kan man väl inte få för mkt av skor elle??

Nu får jag nog börja göra nått om jag ska få nått städat idag hehe ;)

pussar // mika



Längtar te helgen

Hej hej

Nu e jag hemma från jobbet har precis käka mat blev köttbullar me brunsås och mos :) hade kvar sen i torsdags tror jag det va jag gjorde de hehe :P..  va mkt gott i alla fall och jag blev proppmätt orkar knappt röra mej nu hehe..
va rätt lungt på jobbet men man blir rätt trött av att bara stå där så eftermiddan får bli lugn.. va ju meningen att Lollo skulle komma hit idag men fick ett sms att hon skulle hjälpa Emelie me flytten antar jag så jaja.. 
tog me mej ett par pumps hem idag hehe :) har kollat på dem länge och nu tog jag me dem hem hehe :) får se om jag ska ha dem på lördag eller om de kanske e för fina för de så får det bli mina andra favvoriter :P. har ju en del at välja mellan.. ska bli såå gött att få komma hemhem har inte vart hemma i skogen nu på över en månad typ saknar mina katter nått enormt sen bara att få lite lant luft oxå e inte helt fel.. tydligen finns det gott och svamp i skogen oxå så det blir nog en tur i skogen när jag e hemma oxå och plocka lite hehe... sen längtar jag självklart på kräftkalaset ska bli såå himla roligt :D

Fick se på Scotts turneplan att de kommer till KARLSTAD :D hihi fan va roligt, fast det är inte förrän den 27 sep men ändå hehe längtar redan haha... de ska spela i mariebergskogen...

ska nog ta mej en liten promenix nu det e ju så gott väder ute sen kanske jag sticker in en sväng på casanova och hyr en film så jag har nått att se på ikväll :)

pussar //mika

Söndag

God morgon

Jag vakna vid 7 som jag sa att jag skulle göra :/ men jag låg ändå kvar te kl va halv nio och halv sov typ hehe va skönt slippa tänka på att man MÅSTE upp..
Nu har jag diskat och röjt undan lite kläder och så för efter jag har slutat på duvan så kommer Lollo me hem hon ska ha företagspresentation för mej (träna) för sina alovera produkter.. jag ska inte ha nått tror jag i alla fall för det e alldeles för dyrt för mej..

Nu ska jag käka frukost hade kvar lite gröt från igår :) sen får jag väl snart göra meji ordning och cykla ner te stan,,, känns som det kan bli väldigt lungt idag eller såå har jag fel kanske blir jätte mkt det har ju trots allt vart lönehelg men en söndag tycker man väl ändå inte att folk går ut på så hehe jaja vi får se vad som händer..



pussar// mika

sommarkrysset

Hej hej

Nu e de värsta jobb dagarna över av mina 11 jobb dagar  i rad hehe.. te veckan blir det bara halv dagar och det ska bli otroligt skönt att kunna få ligga lite längre på mornarna och sen MÅSTE jag verkligen städa, har inte hunnit me nån ting denna veckan så jag bjuder inte hem nån gänra nu hehe :P.. sen måste jag oxå tvätta, fick tid på onsdag.

Idag på bergvik så har det vart sådär kom allt en del folk fast det vart så HÄRLIGT väder ute i dag.. så det blev allt hyffsat i kassan. känns ju bra :).. är sugen på ett par boats som vi fått in de sitter verkligen jätte gött på foten och e dessutom snygga :).. det e bara det att vi får ju hur mkt nya skor som helst nu framöver och man vi ju välja rätt liksom så man inte gör åt alldeles för mkt money..
sen finns det ett par snygga pumps, leopard mönstrat, låter inte så jätte snyggt men det e super snygga på men kanske lite för höga plus att det e smal klack. inte så lätt att gå me :/ ...
När jag hade slutat åkte jag direkt hem och nu blir det bara lungt resten av dan,orkar inte göra specielt mkt plus att jag ska upp och jobba imorn igen.

sommarkrysset står på nu men jag lyssnar bara hehe :).. finns la inge annat på tv.. får väl se om det går nån film senare.. ska snart göra mannagryn gröt nu blev grymt sugen på det va ett tag sen, sen så har jag ju gott om mjölk så hehe..  mumsigt mumsigt :D

1 agu är det ju idag oxå hehe, fasen va fort det går.. snart e hösten här och jag har lite ångest över va jag ska göra :/ får jag inte mer jobb på Scorett än bara varannan helg SÅ måste verkligen jag söka nått nytt, och frågan e vad?? är lite sugen på att dra te norge men ändå inte pågrund av att jag nog e för feg sen att det blir masigt me boende och bil mm mm.. så vi får se.. nån som har nått jobb te övers te mej :) ??
jag har sagt det förr och jag säger det igen det är inte alltid lätt att va vuxen ;)

Nu blir det gröt sen blir det soffan och kolla klart på sommarkrysset
pussar// mika

Lördag :)

Go morron

nu e lördan här ett steg närmare te nästa helg hehe :P.. ska som sagt jobba idag igen.. bergvik idag hela dan...börjar bli en vana me att gå upp tidigt nu så jag vaknar till och me innan klockan ringer, så imorn när jag kan sova lite längre så kommer jag säkerligen vakna lika tidigt som jag gjorrt de senaste fyra dagarna nu :/,, visst e det skönt att komma upp i tid ibland me men kl 7 e lite tidigt eller vad tycker ni??
innan jag börjar jobba måste jag dra in på MAXI en sväng köpa skvaller tidning och lite gotta så jag klarar av dan ifall det blir lungt, kan ju bli det eftersom det va så mkt igår man tycker ju att folk borde ha garderoberna fulla me skor snart har vart hyffsat bra hela veckan hehe :P..

nu blir det den sista kollen innan jag ska dra ut te bussen men ni får ha en jätte bra lördag och fint väder ser det ut att bli oxå UNDERBART ut me er i sånna fall hehe :P..

pussar// mika

RSS 2.0