scotts idag :D

God Morgon

Vikken underbar morron solen lyser som aldrig förr och de e några minus ute nu :) blir nog en promenad senare skulle jag tro :)  kl 15.59 åker vi me tåget te säffle så vi är där typ 16.50 då ska vi in te konsum först och köpa dricka och lita annat gott sen får vi gå te lägenheten.. kusinerna skulle åka 17 från Årjäng så de e väl typ i säffle runt kl 18 som jag sa hehe... det ska bli riktigt roligt och nu när det e så fint väder så kan man ju inte bli annat än på gott humör underbar t:) tror det kommer bli en toppen dag och kväll...

just nu e syrran ner te ica och handlar lite nödvändigheter som schampo och så hehe det e ganska bra att ha om man ska tvätta håret :P... jag måla och klippte naglarna igår i alla fall sen plocka jag ögonbrynen me ajaj men nu e det gjort hehe :P.. sen ska jag oxå duscha och så innan vi drar.. blir nog att vi åker ner eller går ner te stan lite tidigara för ska väl in på systemet en sväng och kolla lite om det e nått mer :P...

jag har blitt så himla sugen på att se TWILIGHT igen den e ju sååå himla bra.. jag gillar ju inte att läsa men jag funderar allvarligt på att försöka hitta boken och läsa den :)  nån som läst den? så jag vet om det e värt att köpa den.


Har lyssnat en hel del på musikvideon så det e väl därför jag ha blitt sugen :)

Nu ska göra i ordning frukost innan syrran e tebaka, ska koka ägg mums :P...

Ni får ha en underbar dag det ska jag ha :D
puss// mika

10 timmar jobb

.. NU e jag ätnligen hemma efter en lååång dag på jobbet.. jag får ändå säga att det har gått förvånads värt fort ändå men det va väl bara för att jag va så förberedd :)  jag gick in på MAXI då innan och köpte mej vindruver, m&m godis, bananer och en cola :) sen hade jag ju två tidningar me mej..
jag börja torkat hyller och borden först så jag ha faktiskt torkat alla hyller och bord i hela affären hehe känner mej riktigt duktig så nu e det fint och rent där inför helgen :) jag la in lite skor som kom sen va det en del kunder me så dan gick mkt bra jag e nöjd i alla fall :).. fick över budget me hihi :D

Imorn e den efterlängtade lördan här :D jag och syrran åker te säffle runt 15-16 tiden så kommer kusinerna vid 18 tiden te säffle så blir det förfest innan vi ska på scotts som inte börjar förrän 21.30.

Nu ska jag klippa och målan naglarna :) så slipper jag det imorn ::P..


puss // mika

Bergvik hela dan

God morgon :)

Nu har dagen kommit då jag ska stå på bergvik och jobba hela dan 9.45-20 utan rast :/ 10 TIMMMAR snacka om att jag kommer va helt slut och dö när jag kommer hem i kväll..  jag har i alla fall god matlåda me mej purjolökspaj sen så köpte jag ju två tidningar igår me ska oxå gå in en sväng och köpa nån frukt eller godis innan jag öppnar..
det kommer bli en låååååång dag

Jag vaknat typ vid 6 tiden och undra varför inte kl hade ringt jag va så säker på att jag skulle upp vikken minut som helst men syrran sov ju och hon ska ju upp samma tid som jag så jag fick ju ligga kvar men har typ inte kunnat sova ordentligt sen kl va 6 i morse hihi så jag kommer väl stå trött där ute nu me :/...

Jaja det e bara så det e men nu ska jag inte klaga mer jag ska snart äta frukost men först måste jag hitta nått jag kan ha på mej :P..
så här såg jag ut igår förresten



Kofta: Gina
Grå tröja: MQ
Jeans leggins: vero moda

ha en fin dag allihopa
puss// mika





Purjolöks paj...

.. jupp det ska vi äta nu Linda ha vart duktigt och gjort :) mumsigt värre och så har jag matlåda imorn me perfa hehe :P... har börjat ladda upp lite smått för morgon dagen då jag ska va på bergvik hela dan, va inne på presbyrån och köpte två tidningar det blev vecko revyn och chic :P... sen får jag gå in på MAXI imorn och köpa lite götta hehe sen tror jag nog att jag ska klara av mina 10 timmar där eller vad tror ni??  jag e så mentalt förberedd så det kommer ju funka liksom :)
sen har jag ju hela helgen LEDIG :D

Idag så börja jag jobba vid 13 på duvan bytte av Nina så hon fick lunch sen vid två gick jag upp te mic och bytte av Helen.. innan hon gick va hon nere och hämta varorna vikket va 19 kartonger me skor.. så jag fick att göra i eftermiddag hehe fick in 9 låder så det e 10 kvar jag fick inte in nått mer för det e helt fullt på lagret så tomas få komma och ta bort rean väldigt snart , annars va det ganska lungt me fölk som vanligt hehe men eftermiddan gick fort för hade en del annat att pyssla me som sagt.



ååå va jag e sugen på att åka utomlands detta e en bild från thailand dit måste man ju åka nån gång men kanske inte det första resmålet man gör sen måste man ju ha lite mer pengar te de me..
saknar värme och sol, vill bada i det klara fina turkosa vattnet och ligga på de vita stränderna... åå va underbart

Nu ska jag käka och sätta mej framför tv :)

puss // mika

Tvättar

GOD MORGON!!

Har precis vart nere och satt på tre tvättmaskiner :) tar lite av tiden före nu igen för det e ju ingen som har den så då kan ju lika väl jag tvätta så blir det klart tidigare :) ska ju ner och jobba vid 13 på duvan te 14 sen ska jag jobba på mic 14-19..

Snart e det helg :D ska bli riktigt roligt att få komma ut lite och dansa hehe :P... te scotts :) 

Imorn blir det dock en väldigt jobbig dag då ska jag jobba på bergvik hela dan från 9.45 till 20 på kvällen, jag ska alltså stå 10 timmar utan att få nån rast eller lunch :/ kommer bli riktigt segt jag få bunkra upp me att köpa tidningar och lite snacks och sånt mat måste jag ju ha me mej.. kan ju hoppas på att det kommer en del folk så att tiden går lite fortare och man inte bara står och väntar..
Tomas prata på att han kanske skulle kunna byta så jag får va på mic först sen åka ut te bergvik. det skulle va sååå mycket bättre men som det ser ut nu så ska jag va på bergvik hela jävla långa dan :(...

kolla ni på grey´s igår?? riktigt bra, synd bara att det e en hel vecka te nästa avsnitt hehe :P..



Nu ska jag käka frukost

puss// mika


Nya jeans :)

Hej

Nu har jag komme hem från bergvik :) blev kvar en stund och prata me Helen när hon kom och bytte av mej, vi pratar jämt så himla mkt om allt möjligt så jagkommer ju inte därifrån förrän vi kvart över 4 halv 5 hehe :P... men det  e trevligt hon e så hiimla snäll och goo :)..
sen va jag faktiskt ett varv och kolla i affärer så jag fick mej en mascara, en bikini och ett par jeans ;) roligt roligt hiihi :P.. såå glad att jag ha hittat ett par jeans som jag gillar för det har jag letat efter ett tag.. och sen så va det 100 kr rabatt på alla jeans på JC för det va sportlovsextra hehe så det va ju bara ännu bättre :P..
sen hitta jag ju en bikini me har inte riktigt bestämt mej än om jag ska ha den jag får se va syrran säger när hon kommer..
va även in på siba och expert och kolla playstation :P.. vill ha de men det e vikket om man ska slå till på playstation 3 eller hon det räcker me 2:an det skiljer ju ganska bra i pris.. hmm men jag e ju en sån som vill ha det senaste men egentligen varför det jag märker nog ingen skillnad ändå.. jag får grönna på detta :P...

Ikväll e det grey´s :D yeah det får man ju inte missa
kl 21.00 på kanal 5


onsdag

God morgon!!

Snart ska jag dra mej för ska ut te bregvik och jobba idag 9.45-15.45 :) gott me lite jobb ändå...

Imorse när jag vakna va syrran som ett bi el nervvrak jag vet inte riktigt men hon va arg och nervös för att vi skulle få betala mer än dubbla på bredbandet än va vi gör för att vi inte fått nån faktura nu för jan och feb.. men snälla liksom det e ju inte vårt fel att vi inte ha fått nån.. så jag ringde dit nu i morse, syrran ville inte ringa och hon hade nog bara förstört allt ting oxå om hon hade pratat me henne, så jag fick ringa och hon i tel va hur trevlig som helst och förklara att de hade gått i retur våra räkningar eftersom det står på patrik och han ha adress ändrat så hade den ingen adress alls att gå till så det va inte mer me det, vi fick ocr nr och bara betala så mkt som det skulle betalas samma summa..
hehe syrran tror alltid det värsta om allt och nu blev hon nästan sur  för att hon hade fel det e fan konstigt.. felet från början e att patrilk sa aldrig till att detta bredbandet skulle va kvar här så det e ju i grund och botten hans fel så nu får han ringa och ändra detta så e allt bra igen..

Ne nu ska jag sminka mej och göra mej klar för jobb

Ni får ha en bra dag
puss// mika

Rosing

HEJ

kollar ni på rosing?? det gör jag nu men jag tycker hon e så ursäkta men hon ser så himla till gjord ut hon ha ju förstört sej själv..läpparna ser inte kloka ut..

Idag har jag i alla fall vart hos lollo hela dan åkte dit vid halv tolv typ.. vi har pratat en massa va gött att få prata av sej lite och det va ett tag sen det bara va jag och hon så det va riktigt trevligt, vi va och panta brukar oxå sen laga vi mat elle lollo gjorde hehe skinksås o pasta gud va gott det blev :) sen har vi kolla på Mamma Mia :P det e ju så bra.. jag åkte hem vid 19 typ då träffa jag Mari på bussen hon hade vart på stan och handlat lite :)
Imorn ska jag jobba på bergvik 9.45-15.45 ska jobba tors och fre oxå så resten av denna veckan kommer gå fort :) men det e bra de då blir det snabbare lördag och scotts :P...


min söta fina frasse bus :) saknar han redan :P...

Jag diska pch gjorde fint i morse men nu när jag kom hem ser det lika dant ut som det gjorde innan jag börja diska :/ det e ju omöjligt att försöka hålla rent när syrran bor här.. blir galen

Pussar// mika





fettisdagen

God morgon

sorry för att jag inte skrev igår när jag kom upp te karlstad men det va så att när jag kom hem så va Nina här och hon och syrran satt och plugga och då hade de datorn och hon gick inte förrän halv 10 på kväll så jag hade ingen ork att skriva jag hoppas ni inte blev allt för besvikna på mej ;)..

idag e det tisdag och "semeldagen" men det blir nog igen semla för mej idag jag åt ju i helgas så det får väl räcka hehe annars idag så ska jag inte göra mkt jag har diskat i alla fall sen får det nog kanske bli friskis :)...
vad ska ni hitta på idag??


Min helg

Ja ni vet ju att lördagen då låg jag sjuk hela dan inte så himla trevligt men nu e jag frisk igen :)... i söndags så åkte vi te mormor och morfar, pappa ploga åt dem... va ute och gick en sväng men det va ganska trist väder så det blev ingen långpromenad... sen åkte vi hem halv 6 typ så blev det one three hill och gossip girl hehe :)
igår så åkte jag hem te sandra direkt på möra när hon hade vaknat vi kolla på macken hehe :P sen va vi ute och gick i solskenet me bamse :) va hur gött som helst det kändes att våren inte va långt borta men det känns det som idag :(.. fick mat där sen skulle de ut och köra me lastbilen så då åkte jag hem i samma veva.. det roliga va ju att det va svin halkit så jag kom inte så långt hihi direkt jag hade kört ner från deras hus fick jag sladd i svängen.. jag trodde jag skulle klara de men icke det bar iväg rätt ner i diket i snövallen hehe :P.. nån gång ska va den första.... björn fick dra upp mej me king caben :P... nästa försök gick ju mkt bättre då kom jag hem hehe men jag körde lungt som fan hehe... gamla bliar e inte lätta att styra.. va bara bakhjulsdrift på den bilen så inte konstigt att jag inte klara det, det sladdar som fan då :P...
men det va ju inte så farligt blev inga skader på varken bilen eller mej :P...
sen körde pappa upp mej te årjäng så tog jag bussen där ifrån te Kd :)





hehe :P... så det kan gå


Ni får ha en bra tisdag och ta det lungt me semlorna hihi :P..
pussar// mika

förkyld

Hej hej

Jag orkar krångla in mej på denna datorn hehe men jag kan ju säga att det minst tog en kvart att komma te denna sidan hehe såå ni får vänta me att få svar på alla komentarer jag svarar så fort jag kommer upp te karlstad igen och har bredband hehe går lite fortare..

Jag har lagt på mej en väl´digt snuvig förkylning.. är helt matt i hela kroppen och jag får ha me mej snytpapper överalltt och näsdroppar.. är lite bättre idag dock än va jag va igår då gick jag upp sen låg jag typ i soffan hela dan.. idag ska vi i alla fall ta en sväng te mormor och morfar och hälsa på pappa måste ploga åt dem efter som det e såååå himla mkt snö som kommit..Linda åkte te edsleskog igår så det e bara  jag mor och far som e hemma och katterna :)
det blir nog att jag inte åker upp te karlstad förrän imorn kväll, orkar inte masa mej upp te karlstad ikväll när jag e som jag e sen har inte tomas hört av sej hellet men jag tror inte jag skulle jobba förrän på ons ,tors typ...

ska även se om jag kan åka och hälsa på sandra och få nyckeln te lägenheten eftersom vi ska va där te helgen och hon har ju sportlov nu så jag kan ju lika väl ta den nu då om hon e hemma :)..

Nu ska vi åka men vi hörs imorn kväll när jag komme upp te lägenheten :) 
 
jag lovar att svara på era komentarer så fort jag kommer upp :) ha en fortsatt fin helg
puss// mika


Snart hemväg

Hello

Nu är det drygt bara en timme kvar innan vi ska sätta oss på bussen och åka ner te tåget för hemgång :) ska faktiskt bli otroligt skönt att få komma hem te lungnet, rensa sina tankar lite.... jag behöver de verkligen..
jag har faktiskt bara sutte vid datorn hela förmiddan hehe snacka om data nörd eller lat rättare sagt :P... har så himla ont i kroppen så har inte orkat röra mej hihi.. Nina och Linda sitter fortfarande och pluggar och skriver och jag sitter här känner mej nog mest ur vägen oxå när jag sitter här, kollar jag på tv så blir det störda utav ljudet...
har i alla fall fått i mej mat det blev kyckling wok göttans sen så blev det lite morotskaka efter de hehe så jag e proppmätt nu, ska snart börja packa me...



vet inte om jag kommer skriva nån ting under helgen.. ni flesta vet varför.. jag bor ute i skogen som sagt och modem funkar inte så bra hehe så det e inte säkert jag vill krångla mej in på den datorn men det ger sig ju kan kanske inte hålla mej ifrån bloggen :P...
jag tror jag kommer upp på söndagkväll igen eller måndan kanske det beror på hur jag ska jobba och va jag känner för brukar räcka me en helg faktiskt att va hemma i skogen hihi innan man får krupp.

Det e super kul att jag fått så många läsare det sista och det e super kul me alla komentarer så forstätt gärna :) och ni vet att ni gärna får föjla min blogg på bloglovin 

Ha en fin helg allihopa :)
puss o kram // mika


äntligen helg

God morgon!!

Jag har så fruktansvärt ont i hela kroppen jag har sove i natt men varje gång jag ska vrida på mej så gör det skit ont i mage, axlar, rygg, nacke överallt sån här träningsvärk vet jag aldrig jag har haft förut.. det gör så ont på höger revben att jag knappt kan ligga på den sidan.. va fan gjorde jag på friskis egentligen hehe :P...
jag hoppas att det går över under helgen, för i helgen ska jag ta det riktigt lungt ska bli så skönt att vila ut ska nämligen åka hem te landet te mina föräldrar och mina katter <3
så vi åker me tåget idag te Åmål som går kl 15.59 så vi e i åmål runt 5 och då kommer mamma och hämtar oss där :)

Innan vi åker så ska jag göra minsta möjliga har såpas ont i kroppen så ska nog inte röra mej alldeles för mkt det blir att va hemma och ta det lungt.. Nina e här nu me oxå så de ska sitta och plugga hela förmiddan så jag måste va tyst hihi...

Nu ska jag dricka i mej en stor varm kopp te och få i mej lite frukost...

Ni får ha en bra fredag :)
puss// mika

home

Hej hej

Nu har jag kommit tebaka hem efter ha vart på besök hos min kompis sen  kl två :) ja vad ha vi gjort då?? inte så jätte mkt vi kolla på tv, tjöta, tv, tjöta lite till kolla på kort, laga mat, gosa me katten en massa hihi :)
har i alla fall vart väldigt trevligt, har fått fruktansvärt längtan efter min katt nu.. Bruno som katten hette va helt kolsvart ja jag vet bruno hihi det sa jag me :P.. men han va jätte goo vädigt lekfull så mina händer e lite små rivna hehe men det e sånt man får ta :)

Va oxå in och prata me chefen innan, och han skulle ta den söndan och sen sa jag även till om sommarn och han hade redan räknat me mej sa han hehe :P ja men det e ju bra då vet jag att jag har jobb i sommar i alla fall :)

 

lilla söta bruno :)

Nu ska jag nog ta mej nått att äta  kanske har ju kvar köttfärs gratäng sen igår det e ju mumsigt :)

puss// mika

Torsdag

Hej o god morgon :)

Har ni sovit gott?? jag har sovit gott förutom att jag blev väckt mitt i natten igen.. det e nog kul att ringa och väcka mej antar jag :/... somna om ganska fort ändå så det va ju lungt...
Idag ska jag åka ner te stan vid 13 typ så ska jag gå in och prata lite me tomas på mic om jobb mm.. ska även säga te om sommarn det kanske e dags nu, det e snart där även om det kanske inte känns så just nu.. Här snöar det så det står härliga ting usch brrrrr... vill inte ha mer snö det räcker det e mkt som de e hehe...
kl 14 ska jag åka och hälsa på en kompis på gruvlyckan :) blir nog skoj får se vad vi ska hitta på kommer i alla fall gosa me katten en hel del eftersom jag vart utan mina katter nu jätte länge :(... saknar dom...
ikväll vet jag inte vad det blir men det blir väl ganska lungt kan jag tänka mej e lite stel idag efter träningen hehe men det e gött me då känner man att man verkligen ha gjort nått :P...


hihi min söta frasse bus ååå vad jag saknar honom <3



Imorn e det Backyard Babies på nöjes och jag ska inte dit tyvärr :( skulle ha vart himla skoj men jaja man kan inte va me på allt dessutom behöver jag nog ta en liten paus från alkoholen och allt festande ;)

have a nice day
love mika

tränat

go kväll!!

Nu har jag vart och tränat på friskis änteligen hihi men det va ett tag sen före jul tror jag i alla fall det va, va riktigt skönt att få rört på fläsket igen hehe, men det kändes ju att man inte hade tränat på ett bra tag men det gick allt jag hänge me hyfsat :P...

Har haft en helt okey dag idag har hunnit med mkt i alla fall det som jag ville hinna med idag så det känns jätte bra kommer somna gott i natt :)
köttfärs gratängen blev allt god men jag tror allt att lolls va snäppet godare hehe bättre lycka nästa gång :)

Imorn: ännu en ledig dag.. få se vad det blir skulle behöva ner och prata lite me tomas angående jobb byte den helgen då jag ska på scotts det blir lite tajt att åka upp och jobba på söndan där efter.. jag hoppas att han kan lösa det för helen och sussi kunde inte :( och de va de jag hade hoppas på så nu får jag fråga tomas..

Ni få ha en forsatt fin kväll, jag ska nog sätta mej i soffan börjar redan känna att jag ha blitt stel efter träningen hehe
pussar// mika

outlet fest!!

Hej hej

Nu har jag komme tebaka från stan, va te banken och satte in lite money sen hann jag även me mitt andra ärende som skulle göras men gosh va fölk de va men det gick rätt snabbt ändå :P... sen när jag kom ut hann jag precis me 4:an hem gött de, har kollat upp tiderna på friskis nu och medel passet är inte förrän 18.30 ikväll så det e bara att vänta kanske skulle gå ner te ica och köpa köttfärs för e grymt sugen på köttfärsgratäng sån lollo gjorde på sitt kalas den va sååå himla god och inte alls så svår att göra... så ska nog ta mej en promenad bara att det e såå äckligt väder det snöar och e några minus och blåser svin kallt brrrrrrr.....


Tänkte visa lite bilder från festen eftersom jag fick tebaka min kamera igår av maria :)


här jobba alltså jag i 4 veckors tid 

  


Hehe jag och nina fick plats i ett par byxer :P det e de största jag nånsin ha sett

  

Sen åkte vi vidare hem till chefen :)

   


Kollar på melodifestivalen


Mari rockar loss te H.E.A.T :D


längst inte vänster: Nina, Lars, Klas, tomas
längst in te höger: Mari, Maria, Micke och Cathrine

   

det va de :) jag tog tyvärr inga kort från blå men det va i alla fall där vi hamna senare på kväll :P...


puss // mika

Ledig :D

God morgon =)

Det e så underbart att vakna upp och veta att man har hela dan på sej att grejja och va hemma utan att behöva göra sig i ordning och åka te jobbet :) det känns verkligen som att jag har jobbat jätte länge i streck nu ,det va i alla fall ett bra tag sen jag va ledig och va uppe i karlstad...
Först idag så ska jag grejja lite här hemma, ska diska, slänga och sortera soperna och damsuga och lite sånt sen ska jag åka ner te banken vid ett och göra ett ärende sen lite senare på eftermiddan så ska jag försöka parvla mej te friskis och svettis och träna en timme ja det e väl typ det jag ska göra idag...


Linda har redan åkt te skolan så jag e helt själv hela dan göött hehe :P... vet inte när hon kommer hem men det e väl nån gång i kväll eftermidda typ... 

Nu ska jag ta disken  

p.s laddar upp bilder lite senare från outlet festen :)

nytt igen

Hej

Nu har jag grejjat lite själv me headern men jag får det inte riktigt te att funka jag får ingen text där jag vill ha den och jag vet inte ens om jag vill ha den bilden men jag får grejja mer imorn e ganska trött nu...

gå in på mlliii.blogg.se och rösta fram henne som veckans blogg :)

Nu blir det sängen för mej har en del att pyssla me imorn och det e sååå himla UNDERBART att va ledig nu har jag jobbat 10 dar i streck mins 6 timmar om dan så det sliter ut en vill jag lova så det kommer bli så himla gött.. jag ska njuta hihi...

God natt och sov så gott
natti natti // mika


Nytt

Hej hej

Nu har Emlie hjälp mej me att desingna min blogg vad tycker ni?? 
jag tycker det blev helt okey man får väl bara vänja sig först...

sen har vi bakat en massa bullar och gjort en morotskaka :) blev jätte gott båda sorterna hehe...
Efter jag hade slutat så gick jag hem te lollo där Emlie va sen kolla vi på filmen från lollos fest hehe herregud säger jag bara men det e ju super roligt att ha :P... sen gick vi te donken och åt sen blev det hemköp och inhandla det viktigaste sen tog vi bussen hem och då börja vi baka. lyssna på musik och tjöta om det mesta hihi :)
Just nu sitter lollo och emelie i soffan och kollar på tv nån serie som inte e i min smak så därför sitter jag här hehe efter att det e slut så ska de gå hem te lollo sen får väl jag invänta syrran bara som e hos nina nu..
imorn e jag änteligen ledig HOPPAS jag hehe då ska jag försöka hinna me en del, städa, bära bort och sortera soper sen ska jag åka te friskis och träna sen måste jag te baken me och kanske ett annat viktigt besök jag får se va jag hinner men det e en del grejjer jag vill få gjort hehe och jag har ju hela långa dan på mej göööötttt :P... 


 
Grattis söta sandra som har namnsdag idag :) 

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll
puss// mika 


soptipp el svinstia?

Ja fyy fan va det ser ut här jag mår dåligt av det luktar inge gott heller av gamla matrester uuhh det e syrrans tur att diska men när hon ska diska så väntar hon typ flera dar innan hon gör det så det e nästan så att det kan börja mögla men jag ska inte ta det det får hon göra nu mådde jag soppas dåligt av det så jag gick upp och gjorde i orning för henne me att plocka i hop disken och så torka jag bänkarn och dammsög, var man än går så får man nått korn under foten inte alls trevligt.. hon e mer slarvmajja än vad jag e jag hade det aldrig så här när jag bodde själv och ute i rummet där ligger hennes kläder precis över allt, det går inte att lägga det i garderoben nä då det lägger vi på soffan eller tar en stol från köket och lägger de på.. jag undrar hur det ser ut hos henne och patrik när hon bor me honom???
jag blir arg och sur så jag hoppas verkligen att det e städat och fint här när jag kommer hem men det kan man väl nästan drömma om för hon åker väl direkt te skolan så ser det exakt lika dant ut när jag kommer hem skulle inte fårvåna mej ett dugg...




Jag ska i alla fall väg och jobba om ca en timme till kl 14.15 sen skulle Emelie komma hit men jag vet inte när hon kommer det ger sig väl.. så ska vi a lite bak och blogg dag hehe :P...  har vart sagt så i alla fall

ni får ha en bra tisdag
pussar// mika

mina nya kläder



kofta: gina trico 299 :-
jeans leggins: vero moda 279 :-
sandaler: scorett 450 :-

jag är väldigt nöjd me allt  :)

( bilden e tagen me mobilen har ju fortfarande inte fått tebaka min kamera)



shopping down town

Hej hej

vikken dag det ha vart, först va det ut te bergvik då och jobba, ha vart jätte segt hela dan men har pysslat lite me att torka och lagt in nya skor och så, Johanna kom och bytte av mej vid fyra då åkte jag in te stan där jag mötte upp syrran på mic. hitta mej en mysig och fin kofta på gina och syrran hitta ett par byx leggins.
sen stod vi och tjöta lite me marie som va väldigt utråkad av att det va så sjukt lite folk hehe sen hitta jag mej även ett par byxleggins jag me fast på vero moda jätte söta me fickor bak :)
 och sen gick vi te duvan där jag hade lagt undan skorna som jag skulle testa jag vet inte om syrran va te nån större hjälp men det blev i alla fall ett par som jag ha tatt hem nu och ska prova lite mer och bättre men jag tror det blir dom alltså
dessa


jag tror de e mest min stil dessa och de sitter bäst på foten så det blir nog jätte bra detta och bra sommar sandaler :)


sen när kl blev 18 tog vi 6:an mot färjestad jäklar va folk det va me bussen vi stod som packade sillar hoppa av vid rondellen efter bron för där skulle vi möta upp steve som kom me bussen från torrskog för han hade me sej syrrans laddare som hon hade glömt.. det blev bara lite problem när vi kom av ,för först va vi på fel sida av vägen  och det va helt omöjligt att komma över för det gick bilar hela tiden som antagligen skulle på hockeyn och då kom ju självklart bussen så han fick sakta in så linda fick springa över vägen plus att steve hindra all trafik och linda me hehe men det gick ju bra te slut hon fick sin laddare hehe.. sen fick vi springa igen för att hinna me fyran hem hehe... ja det va motionen för idag :P...

hur har eran dag varit??

nu blir det tv för min del och ja just de jag ska jobba imorn me jag fick inte ledigt, nu va det nina som va sjuk så ska jobba på mic 9.45-14-15 det får ju gå det e ju bra att få lite tider på scorett efter som jag inte jobbat där så mkt denna månaden...

pussar// mika

jobb

god morgon

Trodde att jag skulle få sov morron idag men icke igår kväll ringde tomas och undra om jag kunde jobba på bergvik 9.45-16 och man kan ju inte säga nej det e ju bra att jobba så men det hade vart väldigt gött me ledigt idag har jobbat många dra i streck nu :/.. men imorn och resten av veckan blir det väl troligvis inte nått jobb så då ska jag vila ut riktigt ordentligt :) känner mej som en zombie e hur trött som helst får slänga kallt vatten på mej eller nått så jag vaknar hehe...

efter jag slutat ska jag in te stan och möta syrran så ska vi kolla på skorna och se om det blir några :)

ni får ha en bra början på den nya veckan :)puss /mika

skor :D

Har hitta två par snygga sandaler nu på scorett och jag ha lagt undan båda men det får nog bara bli ett par me vikka tycker ni e snyggast??

eller 

båda e ju snygga på sitt sett liksom, de te vänster sitter jätte skönt och e faktiskt riktigt snygga på även om det inte ser så ut, de te höger e ju lite mer moderna så me nitar och grejjer de satt oxå skit snyggt på hmm ja usch jag hatar att ha besluts ångest hehe...
hjälp mej !!

syrran skulle me mej ner imorn te stan så får vi se va hon säger nått par av dem blir det ju i alla fall :)


outlet och lagerfest

Hej

Nu har jag kommit hem från jobbet elle ja jag ha vart hemma ett tag men jag va tvungen att röjja upp lite innan syrran kommer som typ snart ska va här hon kom me tåget kl 17..
och nu håller jag på och gör lite mat te mej blir köttbullar och makaroner hihi :P

festen

Jag jobba ju först då från kl 11.30-15.30.. vid 15 börja killarna att plocka bort lite av grejjerna men dörr va fortfarande öppen så folk kunde komma igen hehe de e stört sköna de killarna kom ju två från sthlm som micke samarbetar me och den ena lars hehe helt crasy han höjde musiken i bott fast det va folk inne sen sålde han grejjer för mindre än hälften än va det kosta han ville bara bli av me allt hehe :P det va svårt att inte ha ett leende när man lyssna på lars...
sen efter vi hade stängt så börja vi ta ner de mesta jag hjälpte till i en time ca sen fick jag låna mickes bil för att åka och hämta nina och cathrine.. marie och gänget åkte buss..
då börja festen vi plocka ner det mesta sen blev det ju massa mingel och dans hehe :P...
vid kvart i 8 kom taxi och hämta oss och vi åkte te tomas och maria :) där käka vi mat och kolla på melodifestivalen och sen blev det singstar :) dom hade ett jätte fint hus ojojoj blev helt sjuk på all inredning och sånt jätte fint..
vid 11 typ drog vi in te stan där vi gick in på blå satt och tjöta och så där va inte så stort där inne ganska tråkigt blev inte där så länge så jag åkte hem vid ett typ...
mkt trevlig kväll :)

bilder får komma när jag ha hämtat min kamera som jag glömde hemma hos tomas :) ..


pussar // mika

dagen efter

hej hej

jag sitter här och äter frulle ska strax åka ner och jobba på duvan 12-16 får se hur det går e rätt sleten idag.. jag fattar inte varför alltid jag jobbar dan efter man vart på party har det vart nån gång jag inte jobbat dan efter? kan inte komma på nått nu i alla fall det va ett tag sen...

jag hade jättre trevligt igår men jag får berätta mer senare för orkar inte nu

ut i solen nu

puss// mika

Glad alla <3 dag

go morrn!!

idag e det alla hjärtans dag men för mej så e det precis som vikken lördag som helst, jag ska jobba sen blir det lite fest me personalen :) så det kommer nog bli en trevlig alla hjärtans dag ändå men inge speciel.. 
 
jag ska åka om en och en halv timme typ så jag har gott om tid på mej :) börjar inte förrän 11.30.

Inatt blev jag lite sur av att telefonen ringde när kl va 02.15.. va en kille från bengtsfors som va här i karlstad och festa hmm och då va han ju tvungen att ringa mej eller han hade nog inte tänkt det först..
så tack lollo för att du gav idioten mitt nummer så han kunde ringa och väcka mej mitt i natten `:/ ...

Nu ska jag nog äta frukost och idag e det super fint väder igen :) underbart gött...

Ni får ha en bra alla hjätans dag och ta hand om er och om varann hihi
puss // mika

fryser

Hej :)

Nu har jag vart hemma i ca en halvtimme, bussen e ju sä jäkla seg så det har en timme för mej att komma från bergvik och hem det e ju helt sjukt.. kallt e det ute oxå så man förfryser nästan tårna av sej.  medans jag vänta på bussen vid torget så gick jag in på pressbyrån och köpte en ben & jerry glass mm så himla gott :)

va ju först på lagerkompaniet i dag sen på bergvik.. på scorett hade de fått in massa nya skor jag har ju inte vart där på länge så det va riktigt kul hehe prova typ de mesta och så självklart hitta jag ett par skita snygga Tiamo klackskor men shit va höga säkert 12cm klack minst hehe jag testa och det så nog ganska kul ut får så höga kan inte jag gå i då hade jag nog bryte bena efter några meter bara hehe det e nog träning som gäller om man ska ha dem.. jag e faktiskt sugen men när ska jag ha dom då hehe ne jag får tänka igenom detta..

de satt snyggt på och så men hehe :P


Imorn ska jag jobba på lagerkompaniet börjar halv tolv micke va snäll så jag fick lite sov morron hehe sen e det öppet te 15 där men sen ska vi börja röjja ut allt.. och alla från scorett kommer (nästan) och så blir det vin och öl och lite party medans vi plockar undan sen på kväll blir det att vi går ut och äter nån stans jag vet inte vart än de e lite hemlighets fulla hehe men det ska i alla fall bli väldigt trevligt tror jag :)

nu ska jag lägga mej i soffan me filten om mej fryser som en liten tok denna lägenheten e så himla konstig det känns som det går rakt igenom och duschen e kall så nått fel måste det va me värmen..
det blir ingen film idag kl e såppas mkt och innan den e klar så e kl tolv så det får va ska ju faktiskt sova oxå hehe

Puss // mika



fredag :D

God morgon

har ni sovit gott? sj har jag sovit lite oroligt inatt har drömt en massa konstigt sen vakna jag mitt i natten och låg vaken ett tag undra varför hmm :/ fick se nu på några andra bloggar att det e ju faktiskt fredag den 13:e idag kanske därför jag sov oroligt då vem vet.... jag somna i alla fall om och nu vakna jag utav att jag hade ställt kl för skulle upp och diska så nu har jag gjort de :D bänken är renare än nånsin nu hehe sen ska jag bara ta itu me tvätten och vika den och ta ner från toan kanske skulle dammsuga me när jag ändå är igång hehe :P.. nu när man e själv kan man ju göra det...
Börjar jobba 13 idag me ska va två timmar på lagerkompaniet sen så ska jag ut te bergvik och jobba 15.30-20.

Det ser ut att bli fint väder idag me :) det e lite plågsamnt att man inte får va ute nu egentligen för sen när man har ledigt då e det ju säkert inte fint väder skulle inte fårvåna mej ett dugg.. e sååå himla sugen på att åka skider det va ett tag sen :/...om inte kusinerna kommer hit upp nästa helg så kanske man skulle ta sej en tur och åka om det e fint väder då förståss det e ju inte alls säkert...

Ne nu ska jag hitta nått att äta sen får jag börja me tvätten..
ha en fin fredag och ta det lungt nu den 13:e ;)
pussar / mika

trött

 go kväll!!

Nu har jag kollat klart på filmen nära & kära den va faktiskt bra.. romantisk och fin och rolig sånt gillar jag :) och nu när det snart e alla <3 dag och allt :)
imorn blir det att kolla på den andra filmen jag låna för den orkar jag inte se nu, usch klockan e mkt måste lägga mej, har en del att pyssla me imorn innan jag åker. måste diska och vika all tvätt tex...



Natti natti på er sov så gott
puss // mika

sveriges värsta bilförare

Hej

Hehe jag sitter och kollar på sveriges värsta bilförare nu, kan man verkligen va då dålig på att köra bil undrar jag hehe de gjorde ett back moment nu att de skulle backa ut ur ett garage hehe och det gick ju helt vilt hehe snälla folk, jag ska inte säga att jag e så bra på att backa men herre gud säger jag bara man gasar väl inte full gas när man ska ut ur ett garage hehe :P.. och robert eller va han heter, hör ni hur han pratar ?? hehe man får ju fnatt bara man hör han hehe så dumma hela högen :P...



vet ni vad jag ska göra :P
 jag ska på kryssning :D ons - lör utgår från gbg e inte bestämt datum än men troligvis blir det i mars, va en kompis te madde som hade vunnit fyra biljetter och då skulle madde få följa me och så fick hon ta me mej som kompis :D jäla schysst helt gratis kan ju nästan inte bil bättre :)

Nu ska jag sätta mej vid tv och kolla klart på dessa tokarna sen blir det nog film låna me mej två filmer från jobbet som jag ska titta på..

pussar // mika

Kelly Clarkson - My life would suck without you



Låten som jag har på hjärnan nu för tiden men den e väldigt bra :)


tvättar

Go morron!!

Just nu sitter jag och äter frukost men redan vid halv 10 va jag ner me all tvätt så har 3 maskiner igång nu :) snika lite på tiden för det va ingen som hade tid före mej så då kunde ju lika väl jag ta av den tiden me så nu hinner jag tvätta allt och lite tid över innan jag ska åka så det e super bra va en del tvätt.. usch.... sen har jag duschat så nu e det fritt fram att hänga in tvätt på toan hehe...

Är jätte fint väder idag solen skiner och det e typ 2 minus grader perfekt men själv ska man ju stå inne hela dan så man får ju inte så mkt nytta av det ändå men det e alltid trevligt att se solen :) då tycker man om att det e snö och kallt när solen tittar fram det e så himla fint om man bara hade vart i backen me så hade allt vart perfekt :)..

Nu ska jag snart ner och hämta tvätten eller slänga in den i torktumlarn och sätta på 3 nya maskiner hehe jag sa ju att det e mkt tvätt :P..

Ni får ha en bra torsdag och ut i solen me er om ni inte ska jobba inne då förståss...

pussar // mika

jag har dom :D

hej hej :)

Imorse hämta jag ut biljetterna te scotts så nu ligger de här på bordet :) nu e det bara att vänta om 17 dar e de :P... sen ska jag ha pegar av alla efter som jag va så himla snäll och la ut te alla nu så länge :P...



På jobbet: Vääääldigt lungt på förmiddan tordde jag skulle få krupp, försökte leta upp en bok som jag kunde läsa men hitta ingen men det kom allt mer folk efter kl 15 typ så då blev det allt att göra och tur va väl de hehe det blir så himla segt annars.. nu när jag stängde blev jag lite nervös igen apparaten där inne börja pipa när jag hade låst men larmet utlöstest som tur va inte jag vet inte va det va för fel men stod kvar ett tag och sen blev det tyst så jag vet inte va det va..
sen tog jag bussen in te stan och så gick jag te lollo där förde hon över korten från min kamera från festen och så fick jag tebaka min madrass och en tröja jag hade där :) va fullt hus där så jag blev inte kvar så länge hehe, va Emelie, james och 18,  Emelies kompisar.. tog kvart över 20 bussen hem och nu när jag kom hem i lägenheten stod syrran och baka morotskaka så det luktar såå himla gott :) men tyvärr får man inte smaka för hon ska bjuda sina arbetskamrater i bengtsfors imorn :/ fjäskis som hon e hehe...

Imorn 
har jag tvättid på möra 10-14 fast jag börjar ju jobba ett så jag får tvätta mellan 10-12 men jag tror allt att jag ska hinna de åket ju kvart över tolv... och syrran åker hem imorn te bengtsfors så då blir jag själv här när jag kommer hem och hela helgen men jag ska jobba hela helgen och så e det ju fest på lördag så jag har fullt upp hehe :P...

 Nu ska jag se om jag hittar mej nått att äta :)

puss// mika



en massa snö :/


Usch va det snöar och flingorna e skit stora det bara vräker ner :( usch usch vill ha vår och sommar e trött på detta kalla vädret...

e uppe lite tidigare idag för ska åka ner te stan en timme tidigare för jag måste hämta ut biljetterna te scotts :P sen ska jah in på apoteken och få nån ansiktsregörning kanske hinner kolla i nån affär me måste ha en ny väska min går snart sönder över allt...

vet ni jag drömmde om julkalender Mysteriet på Greveholm hehe blev väldigt sugen på att se den nu när jag vakna, det måste ju helt klart ha vart den bästa julkalender i alla fall :)



1996 gick den på tv, kan det verkligen ha vart så längesen det kändes som jag hade sett den inte alls för så längesen när jag drömde om den hehe
det e nästan så att man får leta upp den nån som har den kanske??

puss// mika

4 dar kvar

Hej

Har nyss åte i mej en leverpastej macka de va de man fick för mat idag hehe :P.. orka inte laga mat nu och det e ton vis me disk som syrran ska diska men det händer ju inte specielt mkt hon e klistrad vid tv framför bygglov hehe...

Idag på jobbet har det vart lite mer folk än va det var igår :) micke va kvar en stund sen kom tomas på eftermiddan och hälsa på och kolla hur det hade gått me outleten :) har även planerat lite party igen me micke och tomas för på lördag stänger ju vi butiken så då ska vi ha lite fest medans vi plockar ner allt blir det vin och sånt sen på kväll ska vi ut och käka nån stans vet inte vart än men det kommer nog bli mkt trevligt :)

Imorn ska jag hämta ut biljetterna :D till scotts



Blev otroligt glad av ett sms jag fick i eftermiddags :D min drömm kanske blir sann.. jag säger inte mer än så för det måste planeras lite mer :)
tack vännen <3

pussar // mika

Tisdag

Go morron :)

Underbar morron eller hur?? har sovit jätte gott inatt och nu vakna jag nyss och tog en dusch så nu känner jag mej riktigt pigg och redo för en ny dag på jobbet :) jobbar 13-19 idag. hoppas på att det kan bli en del folk idag nu tror jag ändå att det inte finns nått mer nytt att prismärka det har nog micke gjort nu på förmiddan i sånna fall så det kan bli lång tråkigt om det inte kommer nö folk...

funderar på om jag ska boka en tvättid börjar bli mkt nu men det e bara det att jag är ju inte hemma förrän halv 8 kvarti 8 och den sista tvätttiden är mellan 18-22 så då får linda börja tvätta och jag vet inte om hon e så pigg på de men det e ju faktiskt hennes kläder oxå så jag ska se om vi kan ta den tiden vore bra :) slipper man tvätta ton vis me tvätt varje gång man ska tvätta bättre att tvätta lite då och då...


Igår boka jag biljetter till SCOTTS kanske jag sa hehe :) ska bli riktigt roligt,hinner inte hämta biljetterna idag utan jag få åka ner tidigare imorn och hämta ut dem :) det ska alltså spela i Säffle på "medis" den 28 feb :D ganska så snart det går allt fort dit hihi.. va inte så farligt dyrt heller så det e ju jätte bra ingen annan som ska dit??  det va ett fåtal platser kvar när jag boka så ska ni dit för ni skynda er att boka ;)

Minus grader idag igen men idag e det inte lika kallt ändå som det va igår tror jag men det e ändå kallt brrr vill ha värme och sol, igår sken solen hele dan fick sån himla lust att åka salom det e sånna dagar det ska va när man åker så himla gött får ta och prata me mor och far om vi inte skulle kunna åka upp te charlottenberg en dag och åka :) lite skider vill man ju åka iår skulle vilja åka upp te sälen men det e inte många av mina kompisar som åker skider tyvärr så det får bli dagsturer i stället.. fast mest av allt skulle jah nog ändå vilja åka utomlands nån stans te värmen ååå skulle va så himla gött i april, mars nån gång mmmm :)
man får väl fortsätta drömma för händer det gör det väl knappast om jag inte åker själv :P

Nu blir det frukost

ha en bra dag 
pussar// mika

Kyckling Gryta :)

Hej hej

få skirva ett lite snabbt inlägg ska snart hoppa i säng e väldigt trött efter 9 timmars arbetsdag... imorn har jag i alla fall lite sovmorron börjar inte förrän ett så det e gött de :)

Har vart en del att göra idag på jobbet ändå.. micke har annonserat i tidning om nya priser och så, så har prismärkt alla böcker och hängt upp nya skyltar me priser hele förmiddan typ :) så tiden gick fort i börjat :)


 Jag och syrran har gjort kycklinggryta nu när jag kom hem :) blev mkt god, så nu har vi en del matlåder de e bra :P... sen har ja bara sitte vid datorn har bla beställt biljetter nu till SCOTTS :D så ska väl hämta ut de imorn eller på ons får se va jag orkar och inte orkar :) blir vi kusinerna som ska ut sen har vi lägenhet och allt klart i säffle så det e super bra ska bli väldigt roligt :D LÄNGTAR...

ne nu ska jag lägga mej

puss och natti natti // mika

ny jobb vecka

God morgon!!

Måndag och jag e otroligt trött hade ställt kl på halv 8 för att jag skulle duscha men när jag kom upp va det så fruktansvärt kallt va -10 grader ute så jag ville verkligen inte ställa mej i duschen för den e ju knäpp och vill inte bli varm.. måste prata me nån för detmåste va nått fel.
får sätta upp håret i en tofs i stället så blir det så bra så hehe :P...

ska jobba hela 10-19 med en timmes lunch hoppas jag att jag får

Fått det hela lite om bakfoten :/

Hej hej

Nu har jag kommit upp te Karlstad igen, Har vart en lugn och trevlig helg hemma me familjen och vännerna :)
Åkte tåg te åmål i fredags så när vi kom dit mötte mamma upp oss, vi gick och fika sen handla vi lite sen så kom vi på att vi lika väl kunde vänta på syrrans kille som skulle komma me tåget från gbg så då blev vi en åmål en stund.. så vi va hemma vid halv 9 typ kolla klart på let´s dance sen blev det sängen..
Lördag då blev det en lång sov morron, va så tråkigt väder så det blev film hela förmiddan kolla bla på posedion ( stavar man så tro) men den va bra i alla fall sen när kl blev 5 kom mormor och morfar hem så vi gjorde oss i ordning och vid 6 tiden kom kusinerna så då tog vi bussen ner te Bengtsfors och kolla på "Parka loss" revy på odeon :) det va väl så där trodde det skulle va bättre men nått litet skratt blev det allt i mellan :P..
Söndag idag då åkte jag te sandra på förmiddan så hälsa på hela gänget där :) camilla hade nyss komme från sjukhuset oxå men det va allt ganska bra me henne bara att hon hade ett stort plåser på magen och det gjorde väl ont förståss.. tur att det gick bra i alla fall :)
sen vid 5 åkte vi upp te Årjäng och åkte bussen till karlstad :D

Jooo jag har fått en grej lite om bakfoten hihi... eller det e inte alls kul lite sur blev jag, nog för att jag va lite borta på personalfesten så trodde jag ju absolut säkert att vi fick biljetter till Backyard Babies men så va det icke vi fick biljetter men det va till Soudtreck of our lives och det va nu i fredags så det kunde man ju inte gå på men det gjorde mej inte så mkt heller men jag hade gärna viljat gå på backyard men ti fick jag :( få se om man kanske kan få me sej nån ändå och gå det e ju fortfarande lediga platser men inte gratis då :b Jäla skit




Men en annan sak e nog rätt så säker i alla fall :D
Den 28 feb då ska jag och kusinerna och några kompisar på SCOTTS i säffle :P
riktigt roligt ska det bli hehe...
=D

Nu blir det lägg dags snart ska upp tidigt för imron skulle jag jobba hela dan på lagerkompaniet 10-19 :/ jobbigt ehe.. men det ska nog gå de me, e ju sista veckan nu innan stängning..

natti natti puss // mika



Fredag :D

God morgon!!

Frdag idag så himla underbart har jobbat hela veckan så det ska bli riktigt gött att få ledigt ett par dar och åka hem te dalsland :)
har beställt tågbiljett nu på möra så det e klart tåget går 15.59 och jag slutar kl 14idag så jag hinner hem och äta och packa först innan vi drar :)

Igår när syrran kom hem från banyn så berätta hon en massa tokheter som jag hade gjort när jag hade kom hem i onsdags natt och jag kommer verkligen inte ihåg jag kan ju inte ha tappat minnet tycker jag det har jag aldrig gjort förut lite läskigt måste jag säga men tur jag va här hemma i alla fall. så det kan gå ska ta det lite lungnare nästa gång tror jag hehe för nästa helg igen e det personalfest för lagerkompaniet och outleten :) skoj skoj...

Nu ska jag sminka mej och göra mej klar ska snat iväg och öppna idag :)

Ha en forsat bra Fredag så hörs vi kanske sen annars så hörs vi efter helgen

pussar// mika

backyard babies

Hej hej

Oj oj va trött jag e ska nog snart gå och lägga mej, imorn e det upp tidigt och öppna på lagerkompaniet.. har jobbat där idag me 13-19 så jävla segt plus att man va lite bakis me inge kul alls ..
efter gick jag te bergvik och hämta mina grejjer som jag hade där sen jag svira om de paty kläderna där igår hehe :P..

Imorn åker jag hem te torrskog :) ska bli gött på Lördag ska vi nämligen på Revy me Mormor och Morfar och kusinerna ska bli skoj hehe sånt e lite roligt tycker jag :) sen självklart så har jag ju saknat mina bebisar väldigt mkt :P..ska bli mysigt att träffa dem igen . 

Glömde säga förut men vi vann ju singstar tävlingen och vi vann och biljetter te Backyard babies :D den 20 feb på nöjes såå jävla skoj va hehe :D jag vet dock inte vem som har biljetterna men det e väl maria skulle jag tro hehe :P.. 

 ne nu blir det nog snart sängen

pussar// mika

Bergviks personalfest

God morgon!!

Nu har jag vaknat och jag vakna upp hemma :) bra va?? hehe..
Känner mej ganska seg men den värsta baksmällan har väl inte kommit än antar jag...
Men måste ju säga att jag hade OROLIGT ROLIGT har alltid så himla kul på peronalfesterna kanske för att man får gratis dricka hehe nee all scorett personal och handels folket över huvve taget e så himla sköna allihop (nästan)
För att sumera kvällen lite:
Gick jätte bra me skjutsen från bergvik så jag va redan vid nöjes kvart över 8 sen blev det bowling en stund va trevligt första gången jag bowla på nöjes :)..
sen blev det mat asiatisk bufé va faktiskt gott satt där en stund och tjöta sen va det bowling Final där Tomas (chefen och proffset) och Helén som tävla för oss Scorett och Självklart VANN vi så fick en Bokal som det står Bowlingsmästare 2009 på så den får ni hålla utkik efter när ni e inne i butiken för den ska allt stå och visas upp tydligt hehe :)
Sen Blev det Singstar Tävling :) där va Jag ,johanna,sandra Maria och Mari med och Vad tror ni men vi VANN hela singstar tävlingen me :D SCORETT ÄGER hehe
sen blev det disco och hej och hå ojojoj säger jag bara hehe :P
blev mkt dans till och me på baren hehe gratis e nog inte bra för mej sen te slut kom jag te en soffan där jag vila ögonen lite hihi men där blev jag inte länge för då kom det en vakt och gick ut me mej och ringde efter taxi så då åkte jag hem.. och taxi chauffisen flörta me mej herregud hehe men jag kom in väl behållen och alla grejjerna va me :D
Ursäkta men FAN vikken rolig kväll jag hade :D

Här är lite bilder

    



  

 



   



Pussar// mika

Fullspeckat schema

God morgon :)

Känner mig jätte stressad, men jag ska ju inte iväg förrän om 3 timmar typ så jag har ju gott om tid på mej att hinna packa allt och såå.. jag e nog kanske mest stressad över hur dan kommer bli kanske hur jag ska hinna me?? måste hitta nån liten tröja/bolero att ha över klänningen men det e frågan om jag hinner för har bara en halvtimme på mej att gå från biltema och att komma över den vägen när det e fullt me trafik kan va jobbigt.. sen att jag ska göra mej i ordning där på jobbet det brukar ju inte va mkt folk men bara för att jag ska iväg sen så kommer det säkert jätte mkt folk :/...
och sen att skjutsen löser sej det e jag kanske mest orolig för tänk om jag måste ta bussen då e jag inte i stan förrän på länge och sen måste man gå te nöjes det e ju jobbigt...
sen när jag väl e på nöjes och har träffat de andra då kan jag pusta ut :P

Nu ska jag fortsätta packa lite och blåsa håret sen får det bli frukost..

Ska försöka ta mkt bilder ikväll och lägga upp så ni får se min fina känning oxå :)

Puss på er ha en bra onsdag
// mika

senior year

Har nyss kollat på High School Musical 3 and i like it :P  som sagt så e jag ganska mkt för dans och musik filmer och jag tyckte ju 1 och 2:an va bra oxå :)
e en liten nörd :P..



Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mej mkt att göra imorn innan jagska ivägoch jobba måste packa och duscha och grejja hitta allt jag ska ha me mej det kan te tid hehe :P...
så imorn e det fullt upp på schemat
KUL KUL KUL :D

sov såå gott alla söta läsare
pussar // mika

pannkakor :)

Hello :)

Idag har det nästan vart en ännu lungnare dag än va det va igår, det va jätte lite folk ända te kl va 4 halv 5 men sen kom typ jätte många så det blev ju mer än va det va igår men det trodde man inte att det skulle bli så det va ganska segt där ett tag.. Micke och Tomas va me oxå en liten stund det va nästan så att när de gick då kom folket hehe... låste idag och nu har jag allt fått kläm på det så e inte lika hyper nervös varje gång jag ska låsa hehe :P...

Har vart hemma ett tag nu, har gjort pannkakor :) e riktigt bra på de asså :P... sen har jag inte gjort så mkt mer funderar på hår och skor och liknande som jag ska ha imorn.. kommer bli en tuff dag imorn ska jobba på lagerkompaniet först i två timma 13-15 sen ska jag jobba på begvik 15.30-20 sen efter jag ha slutat så ska jag åka direkt te nöjes och träffa de andra som redan börjat festa eftersom de redan skulle vara där vid 19.. kommer väl somna bara efter några drinkar eller så blir det tvärtom att man har värsta energin  :P
Ska i alla fall bli riktigt roligt jag ser faktiskt fram imot det, bara allt löser sej på jobbet och skjutsen dit så e jag mer än nöjd...

och ja just det skrev fel förut på förra inlägget det e ju 3 feb i dag :P ska ändra NU

ha en fortsatt bra kväll
pussar // mika

dagens Outfit

Tänkte lägga upp en bild på hur jag ser ut idag
bilden är inte så bra tog me mobilen men i alla fall :P



leggins: GIna  klänning: Gina :)

Nu ska jag starx åka om ca: en kvart
 pussar

Tisdag 3 feb

God morrn!!

Tisdag idag och det står jobb på schemat..
jag har sovit som en stock inatt inte vaknat en ända gång hörde knappt när linda va uppe och gick te skolan sen nu när jag vakna va det svårt att komma upp känner mej fortfarande trött men jag tror jag kommer bli pigg sen :P..

Igår kväll gjorde vi ju bertansk fisksoppa och jag sa att jag skulle lägga upp ett kort men det blev inte att jag tog nått.. men den va faktiskt riktigt god i alla fall för att va fisksoppa som kanske inte låter så himla gott när man säger de hehe... det e ju bra att man får i sej lite fisk me det e ju nyttigt :)

Sen kolla vi på a ciderella story me snyggingen Chad Michael Murray :) det va längesen jag såg den och den e faktiskt bra :D





Nu ska jag ta mej nån frukost sen får jag börja göra mej i ordning så smått

ha en bra tisdag
pussar// Mika



bretanskt fisksoppa

Hej hej

Har typ nyss komme hem nu va te bergvik efter jag hade slutat så gick lite i affären fick mej en klänning på Gina så nu har jag klart för mej vad jag ska ha på nöjes på onsdag :D så himla gött... :P... sen va jag inne och prata me Helen och då erbjöd hon mej skjuts hem :) så vi va först inne på maxi och handla mat sen skjutsa hon hem mej för hon skulle hälsa på en kompis som bodde här på norrstrand som nyss flyttat hit så då fick jag åka me va ju snällt kom ju hem mkt tidigare på de viset hehe :P..

va SJUKT lungt på jobbet idag; micke sa att detta va den sämsta dan sen det öppnade i nov så det va lite segt men jag hann läsa ganska mkt i min bok hehe :P.. ska jobba hela veckan fick jag reda på idag och det va väl de jag trodde me men det e bara bra :P...

jag och syrran håller på och lagar mat nu blir bretansk fisksoppa nått hon ha hittat på så får se hur detta blir men jag äter och gillar det mesta så det blir nog säkert jätte bra :) kan lägga upp en bild sen så kan ni få se hur det ser ut :)
det blir sena middagar när man inte e hemma nån av oss på dagarna sen blir det ju självklart matlåder oxå :P...

Hoppas ni haft en bra Måndag min har allt vart helt okey :)

pussar// mika

Leona Lewis - Run



Tycker denna låten e såå fin :) lyssna och njut

Ny vecka v.6

God morgon

Måndag idag och en ny vecka har börjat.. Ska jobba på Lagerkompaniet idag 13-19 ska jobba där hela veckan förutom på onsdag fördå ska jag jobba på scorett Bergvik...

Vakna av att syrrans Alarm ringde igen så nu e hon ute och springer så jag fick gå upp tyckte jag har gjort i ordning så jag ska börja diska snart sen får jag hoppa in i duschen...

Längtar te på Onsdag ska bli jätte roligt va längesen jag va på nöjes nu så det ska blir riktigt skoj :) det är ju personal fest där då såå jag åker direkt från bergvik te nöjes efter jag ha slutat det börjar kl 18 då men jag kommer ju lite senare men det gör inget jag tror det e då när jag kommer som det typ börjar :P...


 Min underbara skor :D i love :)

Nu får jag börja diska

puss hej // mika

kort från Lollos 21-års party

lite av vad som hände under kvällen i bilder :P


födelsedags barnet på G :)


Therese och Linda <3


Lollo visar hur lång Erik e han hon hyr lägenheten av  :P ganska lång


Jag och lollo dansar :)


partygirls trion :P


Emma och Elin, Lollos kusiner


Folket spelar sanning och konka :)


Dagen efter :P

de va lite bilder utav kvällen :P... en bild säger mer än tusen ord :P


kort sammanfattning

Ja en lite kort sammanfattning om va som har hänt i helgen :)

Lördag:
'Jobba ju då på Lagerkompaniet och öppning och stängning gick fint inget larm som utlöstes hehe :P.. va rätt mktt folk så ett tag där så va det kö ända ner te väggen och ja va själv så fatta va det gick runt i mitt huvve efter att det hade lungnat ner sej.. sen trodde jag ju att jag skulle få skjuts in te stan men icke sa nicke det va ingen som kom så jag fick ta bussen hann precis me den men dåå blev det ju inte att jag kunde gå in på systemet för det hann jag helt enkelt inte..
Kl. 17 va jag hemma hos Lollo och Linda va där sen gick hon och mötte upp therese som kom :) va evigheter sen man träffa henne så det va riktigt roligt.. Lousie hade gjort köttfärs gratäng så vid halv 7 typ kom Emma och Elin, Lollos kusiner och åt mat me oss satt och tjöta och hade riktigt trevligt vid halv 8 - 8 kom killarna det vill säga lollos bror Rasmus,sen va det kompisar te honom Erik, pontus,sevius,billy,lisa,matthias ja de va nog de :)
då drog festen igång :) blev kort spel och kareoke och dans och tequila race mm hehe :P...
hade verkligen en jätte trevligt kväll när kl va 03 begav jag mej hemmåt,

Söndag:
Gick upp vid 10 typ sen åkte jag ner te stan vid 11, gick först te lollo och kolla om folket hade vaknat och så sen fick jag gå te jobbet börja ju 12 på duvan och jobba te 16. efter jag slutat så gick ja hem te lollo igen hämta min kamera sen va de på väg hem en av dem hade vaknat te lite så de skulle köra hem lite försiktigt.. så gick jag te burger king och köpte mat och tog me hem orka inte laga mat så nu har jag åte de mmm mums mums :P.. ska snart börja röjja upp lite här nu innan syrran kommer hem..

har vart en trevligt helg ändå på alla sätt och vis :)
ska läga in lite bilder senare

Ne nu ska jag börja städa

pussar // mika

RSS 2.0