Onsdag 24/6

Go morron :)

Kännde att jag kom upp väldigt tidigt idag är super trött men det e inget att göra måste upp för idag e det jobb som står på schemat 9.45 - 17 på bergvik en lång dag ida men det ska nog gå.. sen 18.20 tar jag bussen te Årjäng :D

Blir hemhemma över helgen sen åker jag nog inte upp förrän på Tisdag eller ons.. Är ju BENGTSFORSFESTIVALEN te helgen och då kommer dom <3 SCOTTS, de kommer på lördag men kanske att det blir en sväng ut på fredag oxå :) och detta vädert e juu bara +++++++++ i love it... Bad kläderna är nerpackade så i helgen får det nog bli ett dopp har tjötat länge nu men har aldrig blitt hehe...



jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mej te helgen, men har me mej typ hela garderoben hem känns det som så det får bli vad det blir har i alla fall inte köpt nått nytt :/ jaja det löser sej nog :P..

nu måste jag göra mej i ordning... kommer väl säkert inte skriva här på ett tag nu eftersom jag ska va hemhemma sen har jag nog ingen större lust att sätte mej vid datorn när det kommer vara kanon väder..
men ni får ha en bra helg :)

pussar // mika

skön dag :)

Hej

Har vart helt underbart väder även idag och jag stor trivs har oxå bättrat lite mer på brännan nu :) .. kl 11 nån gång i morse så kom Andreas hit, han fixa min cykel hihi super gald :D tack vännen.. sen gick vi ner te ica och köpte lite fika och filten hade jag me så la vi oss nere vid sundsta och sola.. så jäla underbart kunde nog ha legat där hele dan men vi gick tebaks igen vid 2 tiden, slängde in grejjerna sen gick vi ner te stan, Andreas gick hem men jag gick te stan och kika lite, uträtta lite ärenden, va in te Helen en sväng så stod väl där och tjöta i en timme typ :) sen gick jag vidare te mic där Tomas va och då fick jag ÄNTLIGEN mitt SCHEMA för sommarn :D och det såg riktigt bra ut.. är ganska många nu som ska jobba under sommarn så det va inte lika full speckat som det va förra året och det e ju underbart så man kan ha lite tid för annat i sommar oxå :P..


den här bilden e tagen förra året men vi låg typ här och det va lika underbart väder idag som på bilden :)

fick ju reda på idag oxå att jag ska jobba imorn på bergvik 10-17 blev det nu va först meningen att jag skulle jobba hele dan men se det orkar jag inte sen hade jag tänkt att åka hemhem imorn oxå så då gjorde vi så att jag fick sluta 5 så jag hann me bussen, sen skulle Tomas komma och ta kvällen på bergvik.. så det va ju bra :)..
så jag åker alltså hemhem imorn kl 17.35 till Åmål så får de komma och hämta mej där :P..

Nu ska jag ta mej en till sväng ut kanske eller så blir det tv hehe

pussar // mika

Tisdag 23/6

Go morron go morron :)

Härligt väder har vi idag me :D man blir ju bara sååå glad <3

Jag har redan vart ute på min morgon promenad, sprang även en bit idag fast det orka jag inte så mkt hehe :P.. håller på och äter frukost nu sen ska jag gör mej i ordning, får sällskap hit som ska kolla på min cykel sen blir det väl nån fika i solen :) så de e de som händer idag ska kanske gå ner en sväng te stan i eftermiddag och kika lite :P.. även fast man kanske har kläder man kan ha på lördag så vill man ändå ha nått nytt :P..
va inne på banken igår och mina skatte pengar e bräknade att komma redan nu i slutet av månaden :D men jag ska nog lägga udan dem direkt för jag vill inte göra åt dem nu.. det ska bli en resa för de pengarna har jag bestämt :)

ska äte upp mitt ägg nu sen får jag göra mej klar för dagen :)

pussar // mika

i löööve detta vädret <3

Hejsan hoppsan :)

Nu är jag hemma igen efter ha vart på stan, gick ner strax innan 12 så mötte jag upp Ellenor och hennes mamma där så då blev det först en fika på wayne´s :) sen gick vi i affärer Ellen fick sej en hel del men jag fick hålla tassarna borta från kläderna så bara titta inte röra Haha :P.. har fan inte råd, har övertraserat mitt kort :( inte inte bra, måste lugna ner mej me handlingen. va en jätte fin klänning på monky dock som man gärna skulle vilja ha, när kl slog 3 gick vi och åt, vi åt där på den resturanger mitt imot 15huset vet inte vad det heter men det va väldigt go mat åt spenat och fetaost paj :) kanske inte världens billigaste ställe men det e inte ofta man äter ute så man får ju unna sej ibland även om jag e fattig just nu :P.. jag får ju pengar den 25:e :P.. satt där en bra stund och götta oss solen och snacka en  massa :) kl 5 åkte de hem te bengtsfors igen och jag gick hem tog en omväg hem bara för att få va ute i solen,när jag kom te sundsta så la jag mej där på gräset en timme :) va underbart..
resterande av dan så vet jag inte riktigt vad som händer jag vet i alla fall att jag ska rota lite i garderoben och se om jag kan hitta nått att ha på mej te helgen, har ingen aning om va jag ska ha och det e fan viktigt nu och se bra ut oxå denna helgen ;) hittar jag inget måste det bli en sväng ner te stan imorn, får föra över pengar fast jag egentligen inte vill:/..

Jag hoppas verkligen sommarn har kommit för att stanna nu, det e helt underbart ute jag stor trivs sånthär väder skulle jag kunna ha jämt :) älskar solen och värmen i sverige när den väl e här :P..

pussar// mika

Nu är sommarn här :D

go morgon :)

Är underbart väder idag :) jag vakna vid nio borde egentligen sova lite längre för har nog inte fått tillräckligt me sömn än men det va så fint väder så jag kunde inte ligga kvar helt enkelt utan det va bara att stiga upp och gå ut :).. så har vart ute nu 40 min.. sen har jag pratat me Lollo oxå så när jag har åte frukost så ska jag parvla mej dit sen får vi se vad det blir jag vill ut te bomsta eller skutberget idag när det e så gött ute ligga där ute och steka e inte helt fel sen kan jag faktiskt tänka mej att ta ett dopp oxå :)...



Igår efter jag hade slutat va det rätt lungt.. cykla te en kompis på herrhagen runt 6 så va väl där i ca 2 timmar kanske :) fick live musik oxå.. sen när jag skulle åka hem och tog min cykel så fick jag se att mitt däck va helt platt ;/ JÄVLA ungar,nu e det tredje cykeln som blir pajjad som jag har haft här, att de inte kan hålla nån ting i fre nån gång, blir så förbannad.. jag har inte råd att laga den för jag kan det inte sj, sen behöver jag den verkligen nu.. klarar mej inte utan cykel..
skulle jag få veta vem de va så skulle de inte va så tuffa sen efter de hade träffat mej...
 

ne glada miner solen skiner :)
ska göra mej klar nu sen sticker jag ut


pussar// mika



Midsommar helgen

Hellu hellu :)

nu e jag tebaks i karlstad igen det e en väldig faring på mej tycker jag :P...

Min helg har vart underbar, ska kortfatta mina dagar i torrskog :)

fredag: jobba ju då först på dan 10-16 på bergvik, va ganska lungt men det förvånar mej ändå att folk går i affärer på midsommarafton..
efter jag hade slutat sprang jag in på MAXI och inhalnda det sista innan hemfärd.. när jag kommer te busstationen så fick jag se att det inte gick nån buss te årjäng, pappa hade kollat fel dag men som tur va så gick de en te åmål då vi samma tid så då fick jag ta den tog lite längre tid men jag kom ju hem i alla fall..
va i åmål tio i 7, då va pappa där och hämta mej sen åkte vi direkt hem te mina grannar, Annette och Niklas där va oxå gänget från åsen, så vi va väl 11 st.. fick grillat :) hur gott som helst sen sjäng vi massa snabbsvisor och glasen blev aldrig tomma för niklas bara fyllde på hela tiden hehe :P.. senare decka lilla mikaela i soffan.. det va rolig så länge det vara i alla fall :D



grillmästrarna





Lördag: sov ganska så länge på möra hehe, sen va det slapp hele dan fram till kl va 3 för då va det dags att göra sej i ordning.. kl 5 åkte vi upp te sätebana och prata me bandet va ju piss väder så det va nära att det skulle flyttas te bygdegårn men som tur va sluta det ju regna och då blev det riktigt fint.. kl 6 åkte jag te Ågårn där stod partytältet riggat och musiken va i bott och grillarna tända :P..  det välde in me folk hela tiden va väl säkert 40 pers te slut :) sen grila vi och sjöng :D och bättre sällskap som va där då kan man inte få.. efter maten va det lekar, Camilla dela in oss i par så jag fick gå me jonas från gbg.. båda va ganska bra i gasen och turkis fick vi me längst vägen hehe.. gick en slinga där det va olika grenar, pilkasning, luftgevär skjutning, yxkastning, mm mm vi va ju inte så himla bra då hehe kom kanske näst sist eller nått men det e ju bara på skoj och jäklar va roligt vi hade hehe..
efter lekarna blev det dans på gräsmatta hehe när kl närmade sej 22 då va det dags att drar sej mot bana, jag fick åka me killarna i raggar bilen dit hehe.. sen dansades det en hel del :P träffa massa goa folk och våra älskade sommargäster hade hittat te bygden oxå, fyra snygga norskar och han den ena va såå goo :) va riktigt bra stämning även fast det kanske ine kom så jätte många.. parkering va näst in till full i alla fall massa ungdommar från bengtsfors, bäckefors, långed.. kl 02 sluta de spela men festen tog inte slut för det då blev det efterfest på ågrån :D halv 4 kom mamma och pappa och hämta mej,så det blev inte många timmars sömn inatt då jag fick gå upp kl 7 för halv 9 gick bussen från årjäng  sen har jag jobba 12-16 på duvan så ska nog lägga mej och sova lite nu..




Johanna, Sandra o jimmy

frida och jonas<3

norrbaggarna :)

Har vart en helt faktastisk helg.. torrskog i mitt hjärta <3

puss// mika


Midsommar i torrskog

Nu är det bestämt, jag åker hemhem imorn efter jag har slutat, bussen går 5 här i från så e i årjäng halv 7 sen ska vi fira midsommarafton hos mina grannar me familj och vänner :D
kommer bli riktigt gött sen e jag på plats oxå för på lördag e det ju dans på bana hemma och då blir det partaj på ågårn me alla, gänget från göteborg kommer oxå ska bli jätte roligt <3




Jag önskar er alla en trevlig midsommar
// mika

Långserud

Hej hej

är redan tebaks i karlstad blev en kort visit i långserud men det har vart väldigt trevligt :) har ändå hunnit me en hel del faktiskt.. kom ju dit igår kväll typ 21 nån gång och då blev det väl inte så mkt gjort kolla på tv och sen la vi oss. på möra när vi vakna spöregna det ute så det va ju inte så himmla lockande att gå ut men vi trotsade regnet, tog på oss gummistövlar och gick ut.. va först me Tina te affärn och handla sen åkta vi direkt te bondgården och Lollo visa mej runt hehe va ganska häftigt att se faktiskt då man aldrig vart på nån stor bondgård förut, fick även va me och se när det släppte ut några kor, så va me och hjälpte till att fösa haha men jag va ganska skraj för de e inte små djur men det gick så bra så och de va jätte glada :)...
när vi kom tebaka te huset så tog vi me oss vovvarna och gick ut och gick, och plocka massa massa smultron :) sen fick vi goo mat av lollos mamma och runt halv fyra skjutsa Rasums (lollos bror) oss te karlstad, va en stund hos Lollo innan jag tog bussen hem så va här typ kl 6..


Imorn e det Midsommar jag kan knappt fattat och skit väder ska det väl bli oxå :( jag vet inte ens vad det blir imorn mer än att jag ska jobba på bergvik 10-16 sen kan det bli vad som helst.. först va det tänkt hos Dawda och vi skulle grilla men nu vet de inte om det blir eftersom det blir dåligt väder, sen så skulle vi kanske te en av Emelies kompisar men nu vet jag inte hur det blir heller .. och jag känner bara att det e väldigt ovisst och oplanerat te tusen så det e inge kul skulle helst bara vilja åka hemhem men då e det de me bussarna och aldrig går när man vill och då e jag typ hemhemma as sent och då blir min midsommar typ tillbringad på en buss KUL NÄÄÄÄÄ... Är det nån som har vägarna förbi karlstad och ska mot dalsland så hänger jag mer än gärna på runt 4 tiden..

hoppas ni andra får en bättre midsommar än vad jag kommer få, känns som det kommer bli skit me allt ihop.. JÄVLA VÄDER vart e SOMMARN igår va det underbart och idag har det regnat hele dag plus att det ha åskat.. svensk sommar säger jag bara...

underbara onsdag :)

hej hej

Nu äteligen funkar bloggen igen har vart ett så kallat "drifft stopp" i systemet idag så det har inte gått att logga in men nu kanske så ...

Är en helt underbar dag idag nu har solen äntligen hittat hit och värmen är på G oxå :) jag gillart :P.. va ute och gick i morse gick ut halv 9 så va jag tebaka 9.15 så det blev en 45 min promenad och det va underbart gött.. tog en ny runda idag längst kroppkärsjön fast åt andra hållet inte mot sjöstad och det va riktigt fint där så det kommer nog bli fler turer där :).
sen börja jag me tvätten hade inte allt för mkt så det gick ganska snabbt, det märks ju me andra ord att syrran inte bor här längre, mindre tvätt och mindre disk :D..
kl 13 cykla jag ner te stan och mötte upp Dawda och Lollo som satt vid waynes,sen gick vi lite i affärer och kolla men hitta inget och jag har inte råd heller. sen gick vi och köpte glass vid pråmen så då satte vi oss där på gräsmattan i solen helt underbart.. och vi kvart i 4 cykla jag hem..
senare idag så ska jag me Lollo till Långserud :) ska bli kul.. få lite lant luft hehe eller koluft kanske haha.. ska besöka deras stora ladugård och kolla in alla 300 kor hihi fränt :P.. sen blir det nog även ett dopp i det blå imorn om vädret håller i sej det hoppas jag verkligen.. ska va där tills på fredag eller så blir det torsdag kväll. jobbar ju på fredan..

ska fortsätta packa lite sen kanske man ska ge sig ut igen och få lite mer sol innan den försvinner..

ni får ha det så bra
pussar // mika

Seg dag :(

Denna dan har verkligen vart slapp, har inte gjort så värst mkt, va iväg och slängde skräp och sen va jag ner te ica oxå en sväng och handla mat men annars har jag bara vart hemma och tatt det extremt lungt la mig i soffan förrut och råka somna en timme :P.. vädret har ju vart ganska bra idag men det e fortfarande för kallt för mej för att va 16 juni..
om ca en timme så ska jag dra ner te stan och jobba lite typ en timme hehe.. men då gör man ju nått i alla fall.. sen blir nog kvällen lika lugn som dagen har vart hitilst, det e ju desperate idag <3 i alla fall hihi lycka :P..  gjorde mej pannkakor förut oxå och det va mumsigt gott så nu har jag de tills morn me :).

ska göra mej i ordning nu lite smått innan jag ska cykla ner te stan.
puss // mika

Tisdag 090616

God morgon :)

Asså jag börjar bli knasig på detta vädret var är den riktiga SOMMARN ?? och värmen framföralt vart tar den vägen man kan ju nästan tro att det e oktober eller nått.. te helgen e det liksom midsommar jag hoppas verkligen att vi får fint väder då me tanke på alla som ska va ute och så.. ni ska se att det fina vädret kommer säkert när jag börjar jobba :/..


Har vart ute på min morgon promenad :) gick över te Rud och gick runt där på kyrkogråden och lite runt om hehe så det blev ca 40 min promenad idag me :D.. Nu känner jag mej igång här hihi as bra :P.. så nu har jag åte gröt och druckit en jätte äcklig juice men den ska va väldigt nyttig så det va bara att trycka i sej den :)..
Idag blir det en väldigt lugn dag ska gå ner te Ica lite senare och handla lite mat och sen ikväll vid 17.30 ska jag te duvan och jobba de sista timmarna, för Helen hade ett pass i munkfors så då fick jag hoppa in :D jag e glad för det lilla jag får, hellre detta än ingen ting alls :P...
Vad ska ni hitta på idag??

puss // mika

Richard Marx - Right Here Waiting for you

Innan jag går och lägger mej så bjuder jag på en Väldigt goo hångel låt hihi
i love this song <3


Go natt och sov sött // mika




Färjan Ruth

Va inne på färjan Ruths blogg nu och då hitta jag kort me mej och Ellenor me henne som hon hade lagt ut på hennes blogg hehe så jag måste ju bara visa dem

DSCN3282  DSCN3283

Hehe :P hon e en stört skön brud och detta gjorde ju inte mindre att jag längtar te baka te kryssningen när jag hittar dessa korten :P.. lite roligt att vi va me på hennes blogg :D


sol sol sol

Man blir så ÖVERLYCKLIG när solen tittar fram men skulle nog va ännu gladare om värmen kom oxå och att det slutar blåsa hehe.. det e sällan man e nöjd men jag är i alla fall glad att solen hittat hit :D

Kom hemifrån Lollo för dryga halvtimmen sen va ju och hämta min cykel, börja gå härifrån kl 1 typ så va jag hemma hos lollo runt 2 sen dess har det bara vart slapp hihi låge i soffan och typ halvsove, tjötat lite i mellan åt och sutte vid datorn, men när kl va runt 5 så tog vi me våra ben och gick ut och gick haha.. satt nere vid bryggan en stund sen gick vi och kolla alla hus typ och deras trädgårdar och lukta på blommorna hehe :p.. tycker det e roligt att gå runt och kika och se hur folk bor, det finns så mkt att se liksom olika forrmer och färger och storlekarna mm mm :)..
va ute en timme typ sen slappa vi lite mer och kolla på tv sen vid halv 7 cykla jag hem.

Nu väntar jag på att Mean girls ska börja så ska jag mysa ner mej i soffan <3

ha en fortsatt bra måndags kväll :)

pussar// mika

Måndag 090615

God morgon :)

Nu e det Ny vecka igen, och te helga så e det midsommar redan helt galet sen nästa helg igen så e det ju Bengtsforsfestivalen och då kommer ju SCOTTS :D, självklart har jag redan köpt biljett så man e säker på att man
kommer in :)..



idag har jag vart ute på en morgon promenad på 40 min, nu jäklar ska det börjas träna här och det e SLUT me alla gottigheter på ett bra tag, sommarn e snart här och badsäsongen börjar och då vill man va lite fit..  ska gå hem te Lollo sen oxå :P...
Nu har jag käka frukost,sen blir man väl sittandes här ett tag, har ju vart utan min dator länge nu när jag vart hemma i skogen.. men när jag orkar slita mej här i från så ska jag som sagt gå hem te Lollo och hämta min cykel sen får vii väl se vad det blir..



 
vill ut och åka på kryssning igen det va jätte roligt, längtar tillbaka, jobbar ju typ hela sommarn så kommer väl inte hinna me så mkt men det skulle va grymt kul eller bara åka nån stans på en weekand eller trip :).. men man får väl vänta te efter sommarn för då kommer jag väl ha tid i alla fall :/..

pussar// mika




karlstad :)

Hej hej

NU är jag i Karlstad igen :) åkte upp tidigt imorse för har ju jobbat idag 12-16 på duvan, va jätte lungt typ hela dan rätt segt men det fick ju gåå... när jag sluta så kom Lollo så då följde hon me mej hem. laga te lite mat när vi kom hem sen blev vi sittandes vid tv och jag fick äntligen se sista avsnittet av Grey´s som jag missa i onsdag, och hur spännande e det inte nu då, de får ju inte dö :(..
sen kolla vi på Casper hihi :) man kan inte få nog av den filmen inte jag i alla fall, kom även tårar denna gången :P vid 8 typ så låna Lollo min cykel ocoh cykla hem te henne, så imorn får jag ta mej en promenad dit och hämta min Lady ( cykeln asså )

Igår va vi ju bjudna på fest på solhem som jag sa för att fira sikkans student :) och det va jätte trevligt, det klarna ju upp på kväll och blev riktigt fint väder.. underbart nån där uppe kanske hörde mej ;) fick jätte god mat och efterrätt me äkta svenska jordgubbar mums och så fick vi även tråta,snacka om att jag blev mätt men gott va det absolut men nu vet man ju vad man ska göra joo träna, måste verkligen börja nu har haft uppehåll ett tag och det e inte bra så imorn blir det först en promenad innan frukost sen lite träna på de :P...
umgicks me väldigt trevligt sällskap där och man träffa oxå en hel del folk som man inte sätt på jätte länge så det va verkligen jätte roligt.. kom inte därifrån förrän efter kl 12 på natta :P och när vi kom hem tog pappa fram sin Rom som han hade fått av Pontus hihi så då blev det rom o cola och lite mys i ute rummet innan det var dags för sängen..
 
har faktiskt inte tatt några kort under helgen på varken examens eller studentfirande el från kalaset :( riktigt dumt och olikt mej men jaja..

Nu bor jag själv oxå :D syrran har flyttat hem och det känns underbart nu e det som det va förr :P visst e det trevligt me sällskap ibland men ska man se på det stora hela så e det allt rent ut sagt UNDERBART att få va själv oxå.. vill man ha sällskap e det ju bara att bjuda hit nån kompis eller gå te nån.. så skönt att ha nått eget som bara jag har nu och ingen annan som kommer och knör och ska dela allt me en :P.. och det bästa e ju att nu har jag hela "min" 1,60 säng för mej själv :D

Pussar // mika

piss väder!!

Hej!! Har krånglat mej in på denna datorn nu hihi är sjukt tråkigt och dåligt väder så man blir ju bara deprimerad och det finns inget att göra så då kunde jag lika väl gå in på datorn även fast den e SJUKT SEG hatar denna datorn.. jag hoppas att vi snarast får bredband hit te skogen me, det funkar ju liksom inte ;/... men imron kommer jag upp te min älskade dator igen :)

Igår va vi på en massa examens och student firande :) först på möra så åkte jag me pappa i skolbussen ner te bengtsfors, va där ca kl 9 på möra och vi hann väl kanske bara stå 5 min utanför innan 9:orna på bengtsgården sprang ut :) där hade vi bla Pontus, Erica och Annika att fira, det tråkiga va ju att det regna och va skit kallt men det gick ju det me.. efter det hängde vi me Camilla och co te Kickis och fikade så då satt vi där en stund och tjöta jag va me sandra en sväng in på konsum oxå och handla innan hon åkte vidare te säffle.
jag och Pappa åkte hem igen runt 12 och halv 2 typ kom Mamma då hade hon köpt pizza :) sen vid två fick vi ge oss iväg igen för halv 3 gick eleverna på strömkulle ut.. där gratta vi Emelie som gick ur och kolla lite på kortersen.. strax efter kl 3 åkte vi mot Åmål hehe och skulle fira sikkan som gick ur :) där va det håll igång vill jag lova och ganska mkt folk trots regnet, de gick inte ut förrän 16 30 så fick ju stå där en stund, kolla även där på kortersen och efter det så blev vi bjudna hem te sikkans lägenhet och där fick vi smörgåstårta och så :D trevligt trevligt kl 20.00 åkte vi hem mot torrskog igen..

Idag e det ju Lördag och senare i eftermiddag så ska vi på kalas för sikkan igen :D jag hoppas vädret blir lite bättre i eftermiddag för jag ska ha klänning och det kan bli väldigt kallt :/ .. snälla snälla sol kom fram NUUU!!!!

nä nu orkar jag inte sitta här längre, men imorn åker jag ju upp te karlstad igen ska jobba 12-16 på duvan.. så då hörs vi då :)

ha en bra lördag
pussar// mika

Onsdag

Halli hallå :P

Idag e det onsdag och det innebär jobb och sen hem te Torrskog :D

skulle ha träffat Lollo idag på förmiddan men hon hade mkt att pyssla me sa hon så det får bli en annan dag och lika bra va väl det, för håller på och städar eller ska städa och diska, packa mm innan man åker te jobbet.. jobbar på bergvik idag 15.30-20 sen blir det buss in te stan direkt för 20.30 går bussen mot Årjäng.. Syrran ska me hem då i kväll oxå..

Har rensat i Graderoben nu och fått in alla mina resterande kläder i lindas garderob så nu får jag änteligen plats me allt hehe såå underbart, förr har man liksom knökat in kläderna eller tryckt ner de i låderna men nu e det ordning och reda :D
Ska bli Underbart att få komma hemhem en sväng även om det inte blir så länge men, ska bli jätte kul att få gå på alla examens och student kalas :) på fredag blir det bengtsgården och examen för Erica, Pontus o Annika sen blir det dirket te Åmål efter det och fira Sikkan som tar studenten och på Lördan så blir det Kalas för sikkan :D

Nu ska jag fortsätta med städningen och kanske få i mej lite mat oxå innan jag får ge mej iväg :)

ska försöka komma in nått på datorn hemhemma under helgen annars om jag inte gör det så vet ni vad jag gör eller är ;)

pussar// mika

Hel dag på stan

Hejsan :)

Har haft en jättebra dag idag =) har vart på stan typ hela dan me syster yster, har gått i affärer och jag hitta mej bla en klänning på Carlings som jag ska ha på student kalaset :)  sen har jag oxå gjort åt mitt present kort på make up store, blev två olika ögonskuggor, tjejen i butiken hjälpte mej att välja ut och även sminka hon mej me dem  :) blev jätte bra bara det att man ska göra det sj nästa gång hehe kan ju gå hur som helst :P..
sen åt vi på kebab house, blev gulasch soppa :) såå himla gott, träffa Emelie där oxå :)... sen kolla vi mer i affärer, va in te Nina en sväng på jobbet.. sen satte vi oss i solen en stund och köpte oss god glass :D när kl hade slage 6 så knalla vi hemmåt och på hemvägen så möttes vi av ett helt gäng som skulle på Bal massa fina klänningar och bilkön te blue moon va lång hehe tusentals me folk, så där blev vi ståendes ett tag och kolla på alla fina människor som va uppklädda me alla dessa klänningar i alla dess färger :)  Vill uppleva balen igen nu när jag e smalare :P.. min balklänning kan jag inte ha nu liksom den e det strl 40 på och nu måste jag ha 36.. sen va det riktigt roligt på balen och det e så roligt att klä upp sej Eller hur??

Nu har jag och syrran åte lite mat och kollat på ugly betty och bara för en minut sen så stack syrran ut, skulle fira me klassen och Nina att de e klara me uppsatsen.. lite fuskigt e det ju men jag låter de hant för de är de värda :D

för mej blir det bara lungt ska sätta mej vid tv nu och kolla på desperate housewife <3

pussar // mika

Tisdag

Go morron!!

skulle ha vart väldigt gött att åkt hemhem idag men nu blir det ju inte så eftersom jag ska jobba imorgon, så får åka efter jag slutat imorn kväll..

har vart en lugn morgon vakna typ halv 9, syrran va uppe och satt vid datorn så det va väl därför jag inte kunde sova.. och hon och Nina är nu änteligen klara me C-uppsatsen så nu slipper man de tjötet HaHa :P.. och syrran flyttar ju även ut nu och hem te torrskog på onsdag, ska bli så gött att få plats me alla sina grejer igen för nu får ju jag hela garderoben för mej själv :) UNDERBART..

ska snart göra oss iordning för en tur ner te stan och kika lite i affärer.. syrran skulle kolla på nått sen ska jag även försöka göra åt mitt presentkort på make up store för det går ut nu i juni, vet bara inte vad jag ska ha men det får väl bli några penslar och kanske ögonskugga typ :)

Lollo kommer hem från London idag me :) så imorn förmidda innan jag ska jobba så ska jag åka och hälsa på henne och kika på alla kort som hon tagit :D

vad ska ni göra en dag som denna??

Pussar // mika

A mighty heart

Hej hej

har legat i soffan nu och slappat framför A Mighty Heart en film me Angelina Jolie i huvudrollen, det va väl inte en direkt sån film som jag gillar men det gick ju att titta på och nu har jag gjort det hehe.. handla om afganistan och terrorister, angelinas man i filmen blev kidnappad och de försökte spåra vart han hade tagit vägen och det sluta me att de hitta en videofilm där de mörda han.. ja det låter väl inte så himla lockande att se på hehe men det finns säkert några som tycker sånt e lite spänande så då tycker jag att ni ska se den annars om ni e som mej så tycker jag ni kan skippa det hehe..



 Va ju ut te Bergvik förut i förmiddags va där typ kl 12 då gick jag runt lite och kollade i affärerna, kanske att man kunde hitta nått te student kalaset som blir i helgen men det gjorde jag inte.. gick i alla fall och handla maten sen, blev en hel del och gissa vad jag fick tag i :D JOOO MARABOU STRAWBERRY nu hade de änteligen fått in den på Maxi, såå himla goo :)..
väl hemma igen så laga jag till mej mat blev resterna från igår, torskfilé m vitvinsås och så gjorde jag mej mos te de :D riktigt riktigt mumsigt..

Hade ju tänkt att åka hem imorn om jag inte fick nått jobb men nu ringde Helen förut så nu ska jag jobba på onsdag bergvik 15.30 - 20.. och det e ju jätte bra att få lite jobb ;D hade inte räknat me att jag skulle få hela tiden heller men det fick jag :) annars skulle jag bara ha jobbat 17.30-20.

ha en fortsatt skön måndags eftermidda
pussar // mika

Ny vecka

God morgon :)

är redan inne på 2:a veckan i juni NU, det går så himla snabbt man hinner knappt me snart e det midsommar liksom sen e det inte långt kvar tills sommarn e över får då börjar man jobba och de veckorna går oftast jätte fort. jag hoppas verkligen att vädret ska bli bättre snart, det e ganska fint ute men det e ju svin kallt nästan, vill ha lite värme nu det skulle sitta fint :D

Idag är jag Ledig, Har redan diskat och gjort bänken ren, ska ta ett varv me damsugarn sen oxå innan jag åker ut te bergvik och handlar mat, är näst in till tomt i kylskåpet nu så måste stor handla och då åker man självklart te Ica Maxi där det e billigast och bäst :) annars idag blir det nog inte så mkt gjort ska se om jag ska jobba nått mer i veckan annars så åker jag nog hemhem imorn, det e ingen ide att sitta här liksom då.. bättre att va ute på sjön och fiska me mormor :)

Nu ska jag ta mej lite frukost för det har jag inte gjort än..

och om nån vill veta så har de släppt förköpsbiljetterna nu te SCOTTS på spelhörnan i bengtsfors :D jag får gå in te veckan och köpa har inte gjort det än.. kostar 170 kr

pussar// mika

hemma i Karlstad

Hej Hej!!

Ja nu va man i karlstad igen :) Åkte bussen i morse från Årjäng 8.35 va uppe typ 10.20 åkte hem en sväng sen fick jag ta cykeln ner te stan och jobba 12-16 på duvan. Va en del folk idag så det gick rätt fort ändå :) sen cykla jag hem gjorde mej mat så nu e jag propp mätt hehe... blir nog tv snart tänkte bara uppdatera lite om min helg :D

I torsdag kväll åkte jag då tåget te säffle, så va där typ 9 på kväll, hemma hos sandra slappa hon och Anna i soffan och lite senare kom Daniel sandras kille :) han va jätte trevlig och såg rätt bra ut hihi.. då kolla vi på den Nya wallander,jag hatar dom filmerna men fick ju pina mej igenom den för att va trevlig haha... efter de kolla vi på Eva & Adam hehe sen la vi oss efter det och jag somna me en gång hehe då jag hade hela soffan för mej själv och de andra tre låg och knödde i sängen haha men Anna låg allt på Golvet på möra när jag vakna :P..

Fredag: åkte från säffle typ kl 9 på möra, Sandra körde :) va i stenungsund kl 11 typ och kl 12 gick Frida ur,va en ganska liten skola så de va bara 30 elever som gick ur,två klasser.. frida va så fin såå :) och det va jätte trevligt att få träffa dem igen.. vid halv 1, 1 nån gång så åkte vi mot Lerum där de bor och det blev kalas :D det strömmade in folk titt som tätt :) va inte så mänga man kände men de va trevliga :) göteborgare e trevliga och specielt deras släkt hur gooa som helst HaHa :D..maten va en sån bricka me kött och frukter på sen hade kerstin gjort egen potatisallad va jätte gott och senare blev det tårta och kakor :) kl 19 åkte jag och sandra hem mot torrskog, va hemma typ kvart i 10 kanske...
va jättejätte trevligt att komma dit och träffa dem,



Lördags då gick vi upp ganska bra i tid och gjorde oss i ordning och åkte te Ed på nostalgi mässan, va pappa som ville dit men det va riktigt trevligt och det va många fina bilar.. och man träffa på en del känt folk :) Frida, Malin och Mia från min gamla klass tex :) .. vi va kvar där ändå te kl v typ halv 4 sen åkte vi te skåpa kiosken och köpte mat hehe :) va evigheter sen jag åt där och det va riktigt mumsigt haha.. va hemma lite före kl 5 då va jag så himla trött så jag la mej i ute rummet och somna på soffan en timme hehe, Pappa åkte på fest då vid 6 och jag och mamma tog en tur bort te mormor och morfar och hälsa på, Karin och mikael kom oxå för de hade vart ute och fiskat: :) kolla på nationaldags firande på tv sen strax före kl 23 åkte vi hem, släppte av mamma sen fick jag åka och hämta pappa, blev på hoppad av tre fylle gubbar det första jag kom dit, som ville ha skjuts te säffle men det hade jag inte tid me haha.. stod där en bra stund innan jag lyckades få in pappa i bilen..


mr bean bil :)

Har vart en fullspeckad helg men jag har haft väldigt roligt jag älskar ju när det händer grejer och man åker och rör hehe, det e ju tåkigt att bara sitta hemma liksom..

säffle nästa :)

Hellu

Blev inte att jag träffade Emelie idag Hon skulle på fotboll, men jag tog mej en tur ner te stan i alla fall och kika lite i affärer och självklart kom jag inte tom hänt hem denna gången heller hehe :P och det roliga är att det blev ett par till shorts och ett linne men nu köpte jag det på Gina :) ett par svarta korta shorts och ett gult inne me blommer på jätte sött :) jag e såå nöjd och nu tror jag att jag har shorts så det räcker ett tag haha :P

I morse så beställde jag biljett te säflle redan ikväll, hade väl tänkt att jag skulle åka te möra nån gång men då kom vi fram te det att det e bättre jag kommer idag så vi kan åka när vi vill  te möra :) så 18.59 åker jag me tåget te säffle :)..

leta efter maraboon strawberry överallt inne i stan men de hade inte fått in den nån stans :( tycker ju att de brde ha den här men icke då bara ute på bergvik, kolla på alla presbyråar, konsum, hemköp men ingen hade :/ e nog kanske meningen att jag inte ska ha nån.. men nu när jag kommer te säffle ska jag nog faktiskt gå te coop det första jag gör, för de hade ju fått den på coop på bergvik så det kanske bara e coop som fått den än så länge..

Nu blir jag ju borta några dagar så kommer nog inte skriva nått, kommer tebaks te karlstad på lördag kväll eller söndag förmidda..

pussar// mika


Torsdag :)

och i morn e det redan Fredag och då drar vi hihi :) ska blir så roligt att komma ut på nått och åka nån stans :D alla presenter e klara så nu e det bara att tuta och köra, måste låna pappas GPS oxå annars hittar vi nog inte :/ sen e det de va jag fasen ska ha på mej, vädret lutar ju att va lite si så där mulet och sol, jaaa får se vad det blir ;)

har nyss fått i mej en kopp teh och två leverpastej mackor :) svettas lite smått blir så varm när jag dricker teh men de e väll så det e..
Idag ska jag ju träffa Emelie när vet jag inte dock vi får väl se när hon vaknar så ringer hon väl :)



det här e det jag köpte i tisdag när jag va på stan

beige färgade shorts H&M
corall färgat linne H&M


pussar // mika

vill ha helg

Hej :)

har precis kollat på Grey´s :) just nu bästa serien ever tycker jag.. det e fruktansvärt spännade och en del rörande helt klart bäst rakt igenom =).. blev några tårar idag me hihi.

Åkte ju ut och jobba nu i eftermiddags på Bergvik 17.30-20 blev faktiskt ganska mkt folk fast jag trodde att det skulle va lungt men jag hade näst in till rusch hela tiden de två och en halvtimme jag stod där, så kul att jobba då :) då vet man verkligen varför man e kvar och jobbar där man jobbar för det e jätte roligt me mkt kunder och framförallt glada kunder :) Bytte ju av Helen som jobba och gissa va hon hade me sej, joo den nya Maraboon strawberry och den va sååå gooood, älskar den, verligen sommrig <3 vill ha mer, de har inte fått in den här på ica än, Helen hade köpt den på Coop ute på bergvik men orka åka dit hehe jag hoppas den snart kommer in här me :D

vill ha helg NU för på fredag då drar jag och Sandra te götet :) på Fridas student ska bli jätte roligt att få träffa alla dom igen, åker nån gång på förmiddan sen blir det te skolan och fira henne där sen blir det kalas hemma hos henne på kväll :D jag och sandra åker hem te torrskog på Fredag kväll så blir även en liten visit hemma innan jag på lördag får åka upp te Karlstad igen för jobbar på söndag.. fullt upp me andra ord men det e då som jag trivs som bäst när det händer mkt hehe :P..

Imorn ska jag va me Emelie :) vi ska gå och rösta eller inte jag men ska följa med henne.. det e det jag vet vi ska göra sen vet jag inte vad det blir.. kan hända att det blir en tur på stan och se om man kan hitta nått som man ska ha på sej på fredag.. det ger sej imorn.. jag tar dagen som den kommer :P..

Om en stund blir det nog sängen för min del :P

Puss o natti natti // mika


Sjukt tråkigt ..

.. ja fy fan vikken seg dag ( ursäkta språket ) men har verkligen vart hur segt som helst, och va gör man?? har typ sutte här framför datorn sen 10 i morse SKAMLIGT!! ja va en sväng ner te ica och handla lite mat för att jag skulle få rört på mej lite hehe skulle väl egentligen ta mej en promenad men jag har ingen större lust te det faktiskt har ingen energi just nu :(.. Väntar på att tiden ska gå så jag kan få åka och jobba då gör man ju i alla fall nått nyttigt :P plus att det går några timmar.. Vikket liv HAHA.. skulle mkt heller vilja sitta i en eka me mormor nu och fiska hon har tjatat på mej så länge nu att jag ska komma hem hihi men det kommer tillfälle te det oxå :) hade man haft bil hade man kunnat åka runt lite mer och hade vart mkt enklare att åka hem när man ville men har ju inte de tyvärr sen e bensinen så jävla dyr så kanske lika bra att va utan :P..  kl 17 får jag cykla ner te stan så jag hinner me bussen ut te bergvik men det e liksom 3 timmar kvar :( vad ska man göra på de timmarna, har städat och dammsugat redan sen har jag duschat så finns inte så mkt mer att göra..

 
sitter och drömmer mej bort och längtar.. vill så hemskt gärna åka på dansbandsveckan i sunne och det har jag sagt förr men e så himla sugen så ni fattar inte, kommer jag inte dit och e alla dagar så ska jag i alla fall försöka att få nån chaufför så man kommer dit en dag i alla fall :) men mest skulle jag ju vilja ha en husvagn där men det e väl bara att drömma om :/.. vill dit på Onsdag i sånna fall för då kommer älskade scotts dit :) sen skulle även Måns zelmerlöv sjunga :) det e den 22 juli..
Längtar även te den 27 juni hihi då e det Bengtsforsfestivalen :D efterlängtad JAAA har inte vart nån festival där nu på ett par år så det ska bli riktigt roligt sen kommer ju SCOTTS haha har fått dille på dem.. och måste ju säga att jag har lite pirr i magen inför de hehe och en del vet ju varför :P..
jag får sluta drömma nu och längta, längtar man efter nått för mkt och planerar så blir det bara skit av allt ihop..



jag får väl fortsätta att inte göra nån ting hehe men ni får ha en fortsatt bra onsdag så hörs vi säkert senare i kväll :)

pussar // mika

Onsdag 3/6

Grattis Pontus som fyller 15 år idag :)

Morrn morrn!! har ni sovit gott?? sj har jag sove som en stock kom i säng rätt sent i går, satt och prata me en gammal klass kompis rätt länge :) Ändå e jag uppe hyfsat i tid hehe..
är finare väder idag, blåser dock lite ser det ut som men jag får nog ta mej en sväng lite senare ändå så man får rört på sej lite :) . det blir bara lungt idag inget planerat förutom att jag ska jobba lite ikväll ska stänga för Helen på Bergvik så ska bara hoppa in 17.30-20.

Ni kanske har nått förslag på vad jag kan göra idag ? :)

pussar// mika

hanson - i will come to you

Kommer ni ihåg bröderna Hanson??  blev påmind av en god vän om dem och denna låten e ju jätte fin :) Hanson va ju lite av mina fovoriter ett tag för längesen :P


Vad tycker ni??


duktig jag e :P

Hej hej

Är hemma nu efter att jag har vart nere i stan och uträtt diverse ärenden :) tänkte jag skulle gå ner te stan så jag börja knalla iväg när kl va halv 12 typ när jag hade komme typ 100 meter kanske så börja det regna och det blåste svin kalt så vände och gick in och kolla busstiderna haha och även bytte te långa byxer i stället för pirat byxer.. 10 över 12 gick bussen så va nere i stan typ 20 över då gick jag först in på Mic och lämna n lönelappen, va lilla Anna och en ny partikant som stod där, Tomas hade lämnat dem själva :/ prata lite men dem sen gick jag och kolla lite i affärer, när jag stod i provrummet på Gina börja Brand larmet tjuta.. så gick direkt in te anna och kolla så de fick igen allt som tur va hade tomas lämnat nycklarna men annars hade ju jag haft det me men om jag inte hade vart där hade det vart jobbigt så vi gick ut, jag vet inte hur länge det fick vänta innan de kunde gå in igen, jag gick te H&M och kolla i alla fall hitta mej ett på shorts på rean och ett Linne :) sen köpte jag även present te frida och Alvedon :P sen gick jag te Bibblan och röstade så nu va det gjort :) vart riktigt duktig idag tycker jag hehe urättat mkt som skulle göras :)

Nu e jag hemma har precis värmt mej lite mat och nu sitter jag bara och slappar e inge roligt väder ute så har ingen större lust att gå ut heller .. ska nog sätta på en film snart :)

och ja just det förresten Lollo åkte te London i morse.. fuskis jag vill oxå dit.



åå vill dit kanske skulle åka dit nån gång i år skulle ju inte sitta helt fel.. men jag vill till så många andra ställen oxå.. te hösten ska det i alla fall bli en resa, vart vet jag inte men när jag fått mina pengar från skatten så har jag råd att åka :P..

puss// mika

Tisdag 2/6

Go morgon :)

Idag e det Mulet ute och inte alls så varmt, det e ju lite synd men på ett sätt tycker jag det e gött för då känner jag att jag kan gå ut idag hihi me min bränna, e inte så farligt nu har faktiskt lagt sej en hel del så det syns inte lika väl.. har gått över lite mer te brunt nu :D.. så har tänkt mej att ta en tur ner te stan idag kolla lite i affärer och sen ska jag lämna in lönelappen och tänkte även rösta så jag får det gjort kan ändå inte i helgen...



Igår på Eftermiddan tog jag det väldigt lungt, diska och städa lite sen när syrran hade slutat plugga så gick vi ut och gick en sväng på kväll när det hade kylt av lite.. va underbart ute igår kväll. vi gick ner te älva vid sundsta sen gick vi längst älva hela vägen bort te sjöstad där vi gick in mot norrstrand igen.. när vi gick där va på en gata på väg tebaka så såg vi några hundar som lekte i en trädgård både jag och Linda kolla dit och när hundarna fick syn på oss skällde de värsta mkt och sprang imot oss och det va inte vikka hundar som helst det va två Dobermann och en pittbull terier fyy fan va rädd jag va Syrran tog mej i armen och vi gick lungt fram utan att kolla på dem.. fan asså jag beredde mej på att de skulle bita eller nått för de sprang ju runt oss.. Ägarna fick syn på dem till slut så de skrek på dem men fan så snabba va de inte :/ ... fan va skakis i bena en bra bit efter vi hade passerat dem USCH säger jag JÄVLA HUNDAR.. eller ägarna som låter de springa löst så.. fattar inte hade jag och syrran sprungit eller gjort nått tecket åt dem hade de ju hugge direkt...
uhhh ja nu vet jag ju i alla fall att jag ALDRiG ska gå förbi där nån mer gång.
När vi kom hem kände vi oss duktiga och gick ner och köpte en pizza som vi dela på :)


Dobermann


Nu ska jag få mej nån frukost sen för jag göra mej i ordning och dra ner te stan så jag får gjort det jag ska göra :)

pussar// mika




sola i karlstad

Ojojoj va hett det e ute 30 grader visar termometern och kl e 17.. vikken sommar vi kommer få tror jag :) ja gillar sol och värme väldigt mkt men det e inte lika kul när man bränner sej :(
Helen och Jag åkte ut te Bomsta i morse typ vid halv 11 så då la vi oss där på stranden och jäklar va gött det va :D va inte så mkt folk men det kom fler och fler.. sen kom även helens ex och hälsa på, och han va väl trevlig ..
jag smörjde in mej rätt väl för jag vet ju att jag gärna bränner mej men ändå lykades jag bränna mej och gissa vart hihi mellan brösten hur nu fan det gick till det e som en röd triangel precis i mellan under brösten.. skumt asså sen brände jag mej även lite i ansiktet :/ solen e stark nu MÅSTE smörja in sej.. vid 14 tiden åkte vi te bergvik gick in på Maxi och handla lite mat sen åkte vi hem te Helen va me upp en stund och tjöta sen cykla jag hem och tog en dusch hade sand överallt kändes det som..  och nu sitter jag inne och kollar på det fina vädret :/ har nyss laga mat och röjt undan lite här ska diska oxå tänkte jag.. vill ut men jag känner inte för att vistas i solen just nu när jag brännt mej får lugna ner sej lite först så e nog inne ett tag te så kanske jag tar en sväng ut senare när det kylt av lite och så :P..

Syrran e nere vid Biblioteket och pluggar me Nina, gött att va hemma själv så man kan lyssna på musik och väsnas lite hehe :P..

Får ta tag i disken nu
pussar// mika



Måndag 1:e Juni

Go morron :)

Grattis Kim på 18 års dan :D

Underbart väder idag me :) och jag kan inte mer än att ha ett leende på läpparna när jag tittar ut och ser den klar blåa himlen helt UNDERBART man får njuta nu så länge det varar.. Ny vecka igen. dagarna bara flyger förbi måste jag säga hehe.. Nu e det en vecka sen jag va på båten, vid ungefär vid den här tiden för en vecka sen så åt jag och Ellen en Underbart god frukost på Cinderella..
Idag blir det nog en Lugn dag ska i alla fall försöka va ute så mkt så möjligt.. ska oxå ner och handla lite mat sen får jag nog lämna in löne lappen oxå för nu e det en ny månad så nu ska lappen för Maj in :) skulle vilja kolla lite i affärer oxå men det e inte specielt lockande att gå i affärer när det e fint väder så det får nog va, jag klarar mej hihi :P..

hehe Ruth e cool

På Fredag åker jag och Sandra te Göteborg :D och firar Frida som tar studenten :) ska bli riktigt kul hoppas på att vädret e lika fint då bara för fridas skull.. och ja just det nått te henne måste jag ju köpa oxå får ringa sandra idag och höra så kanske hon kunde komma upp så vi kan kolla tillsammans..

Puss // mika


RSS 2.0