Underbart...

...väder och en helt underbar kväll :D I LOOOOVE..

har jobbat idag som sagt på Mic, va fruktansvärt segt nästan inte nö fölk på stan och det kan jag ju förstå me me detta vädret då ligger alla ute i solen och göttar sej skulle i alla fall jag gjort.. vid halv fyra kom Emelie och Lollo och hälsa på :D lite innan fyra gick Emelie för hon skulle på fotboll, Lollo vänta på mej tills jag stängde,  då gick vi te burger king så jag fick mej lite mat sen gick vi och tog farväl av Lollo gamla lägenhet och slängde in nycklarna i brevinkastet.. tog vårt pick och pack och drog te sommaro te lägenheten hon ska ha nu under sommarn :)
efter en stund kom James, Dawda och Arton.. satt och tjöta och slöa i lägenheten mest sen gick vi och köpte pizza, vid 21 cykla jag hem och precis när jag passera vår busshållplats så klev syrran av bussen..  så nu e vi hemma båda två och jag e riktigt trött så det dröjer nog inte länge innan jag lägger mej..

Imorn e det en ny vecka igen och jag vet då inte vad jag ska göra men det ger sej imorn :P..

Natti Natti o puss// mika

söndag och Morsdag

good morning sunshines

Lika underbart Väder idag :D i like it... ska dock jobba idag men det e bara fyra timmar så det e ju lungt. tänkte att jag skulle gå ner te jobbet har ju fortfarande inget busskort sen står min cykel hos Lollo så får hämta den sen..
jobbar på Mitt i City 12-16 ida är sussis tid egentligen men hon tog ju min förra söndag när jag va på kryssningen..

idag är det morsdag oxå så glömm inte bort att uppvakta era mammor.. jag får ringa sen efter jag har slutat och så får hon få nått litet när jag kommer hemhem när nu det blir, det får vi se hehe...

ne nu ska jag försöka hitta nått som jag ska ha på mej sen äta frukost och göra mej iordning inför dagen :)

pussar// mika


Flytt och grillfest!

Nu är jag hemma... efter att ha vart ute nästan hele dan.. åkte ju te lollo i morse och hjälpte henne me flytten..vid halv 12 typ så körde Martin oss te Dawda på wåxnäs.. satt och tjöta me dem och så gjorde Dawa mat :) så kolla vi på en film oxå kommer inte ihåg vad det hette nu men det va bra.. vid 3 typ kanske kom James och vid 5 gick vi te Netto och handla maten.. runt 6-7 kom folket och då börjades det grillas :) kyckling klubbor och bröd hehe.. lyssna på musik, tjöta , spela basket mm mm..... det va riktigt trevligt förutom att jag typ hade en konstant huvvevärk hele tin och ingen som hade nån tablett så det va bara att stå ut... 22 åkte jag hem då hade tröttheten och huvvevärken tatt över min energi så nu e jag as trött så ska snart hoppa i säng.. imorn e det jobb som gäller 12-16 på Mic..

Natti Natti puss// mika

Lördag

Hej hej

är hemma bara en snabbis ska snart cykla ner te Lollo igen.. åkte te lollo halv 9 idag morse då börja vi packa ut alla grejer i bilen och Martin körde flytten vidare te sommaro :) jätte fin lägenhet.. så det har vi hållt på me nu i två timmar typ.. och kl 12 så åker jag och Lollo te Dawda och senare i kväll blir det grillfest :) har packat lite grejer och sånt nu så jag e redo för ikväll :D

nu ska jag faktiiskt dra, vill ju inte att de ska vänta på mej..

ha en riktigt fin Lördag och det e ju underbart väder så ut me er :P..
pussar// mika

HELG

Hej hej

Nu har jag komme hem från jobbet, har sutte och kollat på Talang lite nu och snart ska jag väl ta mej nått att käka gröt kanska HAHA...  va en hel del folk som handla idag :) så blev riktigt riktigt bra i kassan och det e ju så kul att jobba då när det e mkt folk tycker jag :D bytte av Helen som jobba förmiddan.. Syrran körde ut mej te bergvik för Patrik kom ju me bilen så då slapp jag betala en väg i alla fall,snällt :)

Är så himla fint och underbart väder ute.. nu skulle man vart nånstans och grillat och myst me vännerna i solen kanske kusten tex fan va mysigt... på väg hem me bussen så va det massa ungdommar som satt ute och jätte många som kom me system kassar blev ju grymt sugen.. va till och med några som hade student mössa på sej men e det nån som gått ut i karlstad idag?? ne väl? jaja..
och alla uteserveringar va full knökade me folk.. får nog snart bli premiären för en annan me...



ha en trevlig Fredags kväll

puss // mika






fredag 29/5

God morgon :)

Vilken otrolig härlig morgon vi har :D solen skiner det e redan 22 grader här och det blåser näst intill ingenting :) som e riktig sommardag hel enkelt och samma väder ska det väl bli imorn HÄRLIGT.. får nog parvla sej ut lite sen innan man åker te jobbet..

Vakna typ Halv 10, tog ett tag innan man somna igår kväll för grannen hade fest :/ dunk dunk dunk dunk.. men det gick allt tillslut hehe... Nu har jag i alla fall diskat och fått i mej lite frukost och Syrran håller på att packa för nästa vecka flyttar ju hon hem :) då blir jag själv Göttans :P..
så Patrik skulle komma upp idag så de har bilen hem. 
lite efter halv 3 får jag åka ner te stan för vid 3 går bussen ut te bergvik, det värsta e att jag inte har nått busskort så måste betala :( men det får ju gå...

puss // mika

MannaGryn

go kväll :)

allt bra med er?? det e bara fint me mej förutom att jag har fruktansvärt ont i ryggslutet :/ det e inte lätt att va kvinna ibland .. Denna eftermiddan har jag mest tatt det lungt jag och syrran va ute på en liten promenix förut men det börja regna så fick gå in men blev väl i alla fall 30 min :) men nu e det jätte fint ute klar blå himmel och alldeles friskt efter allt regn som kommit Härligt :)...
sen har jag pratat me Madde i typ en timme :) sen gjorde jag mannagrynsgröt hihi.. har fått dille på gröt hehe :P.. e det inte havregryns gröt så e det manna hehe ;) men det e ju väldigt gott och enkelt..

Och ja just det Tomas ringde förut me nu i eftermiddag så imorn blir det jobb för min del :) på bergvik 15.30-20 känns ju riktigt gött.. så det inte blir ännu en slappar dag.. 


 ;)

pussar // mika

Ny klippt :)

ja jag fick redan tid idag.. jag ringde till fröken röd när kl va 10.15 sen så fick jag tid redan 11.15 :D snabba puckar verkligen.. cykla ner lite efter kl 11 och fyy fasen va det regna så jag va ju sjö blöt nästan när jag kom in där som tur va jag lite i god tid så hann torka lite hehe.. va en ung tjej som klippte mej jätte trevlig och jätte bra jag blev super nöjd och det e såå skönt när det försvinner lite på längden klippte av 10 cm på längden hehe så det känns ju och det e underbart :D blev så friskt och gött nu va jätte sletet innan..
hon va väldigt norgrann så jag va nog inte klar förrän halv 1 men jag hade ju inte bråttom och jag tycker det e ljuvligt när nån grejar me ens hår :) och det va inte så farligt dyrt heller så där kommer jag nog va fler gånger framöver :)

När jag va klar så gick jag in på ica och köpte mjölk o smör och lite frukt sen cyklades det hem igen i piss vädret så blev lika blöt nu :/ och jag höll på och för frysa mina händer även om det inte e långa biten så va det riktigt kallt och jobbigt ändå... men det e väl bara idag det ska va sånt här för vad man har hört så ska det ju bli kanon väder i helgen :D
och nu har jag åte och e propp mätt nästan så man skulle ta sej en tupplur..

pussar// mika

28/5 torsdag

Go morron Go morron :) 
sovit bra?

Idag e det redan torsdag det e väldans va fort dagarna och veckorna går.. ida ska jag fixa klipptid i alla fall börjar bli riktigt långt och sletet nu och det e ju gött om jag klippt mej innan studenten och alla kalas som blir snart.. ska ringa fröken röd hårstudion här nere på norrstrand, förra gången jag klippte mej så va jag ju inne i stan på duvan på Nikita och de va jätte duktiga men kanske lite väl dyrt för bara en klippning så nu ska jag testa här nere i stället :)

är riktigt tråk väder ute idag så samma som igår så blir det nog inget vettigt gjort idag heller men man vet ju inte jag kanske får en klipptid me en gång idag.. ska nog kolla på film och ta det allmänt lungt annars...


Vill vill vill tillbaka

Och en sak till jag vill verkligen te sunne i år oxå på dansbandsveckan.. det e ju så himla roligt och jag älskar verkligen att campa och bo i husvagn det e så fridfullt hihi :P...
men jag har tyvärr inte hört nån ting av nån som ska dit iår så jag antar att jag inte heller kommer dit :( om inte nån vill hänga på :D
sen det som fick mej ännu mer sugen va ju att jag såg att scotts skulle komma dit då hihi.. får aldrig nog av deras musik och dem så klart :)..

pussar // mika

I love Grey´s

Ni missa väl inte det 100:e avsnittet av Grey´s anatomy?????
hur bra e det inte dåå :D och detta avsnittet va ju pricken över i :) så fint och sjävlkart grät jag floder som vanligt när det är nått rörande..



Min dag idag har nog vart lika slapp som jag trodde den skulle va hehe jag diska då och städa upp här då men.. vid 2 typ kom syrran hem sen vid 3 tiden så gick jag ut och ner te ica och handla kände bara för att jag måste ha lite friskt luft.. sen ringde jag och prata lite me Linda oxå :).. väl hemma igen så blev det mer slapp och när Syrran var klar me arbetet så gick vi ut och gick det blev att vi gick ner te stan, syrran skulle ha ramar och lite annat.. sen gick vi hem oxå så det blev ju en liten promenad idag i alla fall :)..

Pussar // mika


God förmidda :)

har vart uppe en stund nu och jag har faktiskt precis diskat klart :) känns väldigt bra, ska bara städa lite och röjja undan lite sen oxå tex packa upp som jag inte gjort än hehe :P..  annars idag så blir det nog inte så mkt annat gjort vad jag vet blir en lugn dag ida me.. det e fint väder ute men det bålser nått hiskeligt så får se om man kanske skulle ta en promenad lite senare el inte...



VILL HA JOBB!!! har alldeles för lite nu och det e så tråkigt att gå hemma.. men jag ska väl egentligen njuta av dessa dar jag e ledig för när semestrarna börjar så får man ju fullt upp hela sommarn me jobb :).. men jag måste väl oxå söka nått mer för sen när sommarn e slut så blir det som nu antar ja.. jag vet bara inte vad..sen vet jag ju inte ens om jag blir kvar i karlsta, ska syrran och patrik sälja denna lägenheten så måste ju jag kolla efter ny..
Ibland e det jobbigt att va vuxen

Har inte fått i mej nån frukost än så det kanske e läge nu hehe :P..

ni får ha en fin onsdag
pussar// mika



tillbaka i verkligheten..

.. Alltid lika tråkigt att komma hem och sen inte ha nått att göra när man vart ute och rest, idag har det vart en riktig slöar dag för det första så sov jag ända te kl va 11.30 hihi det va riktigt skönt och välbehövligt för det blev ju inte så mkt sömn på båten.. sen har jag sutte här vid min efterlängtade dator typ hela dan.. Nina och Linda kom vid 2 tiden typ då laga vi te mat och satt och käka och kolla på tv.. Nina gick hem nån gång vid 5 tiden då tog jag en liten tupplur i soffan.. har ganska mkt att göra men har inte ork te nått.. finns ett helt berg me disk som jag måste ta sen måste jag duscha oxå känner mej ganska röten hehe...

Nu ser man fram imot den 27 juni :D då det e Bengtsforsfestivalen e ju drygt bara en månad kvar som tur e och då får man ju se scotts igen <3 fick ju inte chansen att parta me grabbarna nån ting nu på färjan.. va knökat me folk och tjejerna va som galna hehe jag undrar ja om Henrik tycker det e kul eller lite jobbigt.. När jag stod hyffsat nära bakom alla skrikande tjejer så fick henke syn på mej, han log och nicka till lite så jag antar att han kände igen mej :)
Ne men det ska bli riktigt roligt me lite party på hematrakterna igen det e alltid kul :D

Ska inte jobba på hela veckan va jag vet så det blir nog väldigt lungt i veckan ska inte jobba förrän på söndag men jag kände ändå att jag ville va i karlstad för har vart hemma iskogen nu väldigt mkt på sistone.


Saknar redan livet på Färjan och min bäste Ellenor <3

Pussar // mika

Cinderella kryssning :D

Hej Hej :)

Nu va det ett tag sen jag skrev igen och det har ju hänt en hel del :)

I Fredags kväll åkte jag direkt hem efter jag hade slutat på bergvik så va hemma typ i torrskog lite över 22.. sen i Lördags så åkte jag mor o far te Uddevalla och Handla, va evigheter sen jag va på Torp så det va riktigt roligt.. fick mej en tröja, strupbyxer och en väska :)..

Söndag morgon :D bar det iväg mot Sthlm, Bussen från Bengtsfors gick 9.40 resan va lång stanna i Arboga och käka då va kl 13.30 sen va vi Framme i Sthlm ca 16.30 :) fick vänta ett tag innan vi hade checkat in och fått våra nycklar så vi kom inte ombord förrän kl va 17.20 typ va hur mkt folk som helst :P.. lite Kaos artat men det gick allt hihi..
Väl Ombord leta vi upp vår hytt vi fick hytt nr 6234 och vi fick en B4 hytt istället för B2 :D gjorde oss iordning lite smått och kl 18 gick båten 18.30 fick vi middagsbuffé JÄTTE GOTT satt me några trevliga folk från Säffle :) fick efterrätt oxå va hur bra som helst och jag blev propp mätt.. Efter vi hade åte gick vi te taxfreen och inhandla det vi skulle dricka sen gjorde vi i ordning oss på nytt lite mer party kläder för kl 21.45 stod scotts på scen <3 på fabclub:)..
vikket ös som vanligt när de är igång och shit va mkt folk hihi.. va för det mesta inne på fanclub men va även oxå inne på discot me kareoken en del :) Hade verkligen göör trevligt :D kl 04.00 gick vi till vår hytt och vi slocka rätt fort va jätte sköna sänger och båten gick så lungt och fin så det märktes inte att man va på sjön ens..
06.45 va båten inne i finland vid hamnen och 8.55 gick den där ifrån.. vår kl ringde 8.30 så hann aldrig se finland vid 9 gick vi upp och åt frukost, även frukosten va super god :) efter vi hade åte gick vi ner och la oss en stund, Ellen sov väl en timme.. sen gjorde vi i ordning oss och gick upp på Däck :) va helt underbart väder så vi köpte oss en glass och satt där och sola en stund.. sen va vi även inne och kolla på per när han sjöng sjömansvisor och spela bingo hihi :)...
Scotts va uppe på scen och spela oxå fram på dan så då lyssna vi på dem.. träffa på en massa folk som man hade träffat på kväll hihi dock inte lika pigga :P.. käka värsta stora och goa baguetten innan det va dags att packa, 15.30 va båten tebaka i sthlm och kl 16 gick bussen. Stanna i Arboga även nu och käka men shit va folk kom 5 bussar samtidigt och det va kaos kön va hur lång som helst men jag och Ellen smet före lite..
20.30 va vi framme i Karlstad :)

Har vart en helt fantastiskt resa :) det va ju inte sísta gången det kan jag lova


bjuder på en bild på grabbarna i scotts :)
Har jätte många kort från kryssningen men orkar inte lägga upp dem tar sån tid men jag har dem på min facebook och ska även lägga in den på bilddagboken så vill ni kika så kan ni kolla där..
kommer säkert lägga upp lite bilder då och då från kryssningen här me, men e ni nyfikna nu så kolla facebook el bilddagboken 

Pussar // mika

Fredag hela dagen

Det närmar sej mer och mer :D

Vakna oerhört tidigt idag redan 5.50 men jag lykades somna om så vakna jag vid 8 men jag tvinga mej själv te att ligga te kl 9 hihi.. jag vet inte varför jag inte kunde sova men låg inge bra tyckte jag, har vart så van nu me att ligga i den sängen hemhemma så det blev väl lite knasigt me stora höga kuddar nu istället för små platta kuddar hihi jag vet inte..

Jag har i alla fall börjat packa lite nu, har ingen aning om vad jag ska ha på mej som vanligt så jag packar ner lite av varje så får det bli va det blir helt enkelt. och snart måste jag hoppa in i duschen sen får jag väl se om jag kan hitta på nån mat får väl kanske gå ner te ica va ganska tomt i kylskåpet nu :(.. sen blir det att packa in i bilen och dra te bergvik och jobba. och efter jag slutat åker jag hemhem och kanske att man kommer på party/kalas ikväll hos sandra men det beror på om jag orkar och hur sent jag kommer hem..

Idag fyller Syrran år oxå 24 bast Grattis!!.. och just nu e hon och pojkvännen på väg te rom fick ett medelande imorse att de satt vid flygplatsen.. jäkla fuskis..
syrran viste ingen ting utan det va patrik som sa att hon skulle komma ner te gbg bara under helgen hehe och så blev det en resa, jaja har man pengar så så går det ju..
och garttis till Elin A oxå som fyller 18 år idag :)

puss// mika


hemma i min lilla lya på Norrstrand :)

Hej hej

Nu har jag anlänt te karlstad igen efter att ha vart hemma i skogen i lite mer än en vecka, det har vart underbart att va hemhemma på landet men det va oxå gött att komma upp te civilisationen igen fast blir inte här så länge dock för åker nog redan tillbaks te torrskog imorn kväll efter jag ha slutat på bergvik för på Söndag åker ju jag te STOCKHOLM eller ja på CINDERELLA :P.. ska bli riktigt skoj :D  så jag tog faktiskt bilen upp idag så jag får me mej all packning och sen för att det e enklare och mycket lättvindigare :)

kom upp hit typ kvart över 6 sen vid 10 över 7 så åkte jag ner te stan och mötte upp Lollo och Emelie vi gick te pråmen och hade lite picnick :) det skulle komma en massa folk sa emelie men det blev bara vi tre hehe :P men lika bra va väl de va svin kallt ute så vi satt där inte så länge annars e det väldigt mysigt att sitta där :) efter det gick vi hem te Lollo en stund kolla på Bonde söker fru hihi..
jag åkte hem vi 22 och nu sitter jag här ska nog snart gå och lägga mej och ååååå va jag ha längtat efter denna sängen, ska sova länge imorn :D

Imorn jobbar jag på bergvik efter middan då så hela förmiddan ska jag ägna mej åt att packa och så sen måste jag norpra ögonbryna och raka bena hehe :P .. det e inte bara bara att åka iväg på galej :P..


Min underbara stora säng me fluffiga täcken och kuddar :)

pussar // mika


Tisdag 19/5

GRATTIS!! Elin som fyller 20 år idag :)

hej hej!!

va nån dag sen jag skrev nu men som ni vet så e jag fortfarande i skogen och denna datorn e nog segast i världshistorien ;P jag åker inte upp till karlstad förrän på torsdag om inte nån ringer från jobbet och säger att jag ska jobba.. jobbar på fredag på bergvik 15.30-20..

i lördags så hade vi ju kalas här :) och vi blev hela 20 st.. åt jätte god mat och tårta sen va det ju eurovision som vi kolla på Grattis till Norge :) super rolig att de vann tycker jag och låten e faktiskt riktigt bra :) så det blev en lång kväll men kul va de :D   i söndag så blev det en riktig slappar dag va underbart väder ute så jag låg på däck nästan hela dan och stekte och färg har jag fått hehe helt klart sen va jag och mamma en tur te mormor och morfar oxå på eftermiddan där..
igår åkte jag och Mormor ner te Bengtsfors och handla sen va jag hemma hos dem resten av dan.
idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på men det ger sej väl :)..

Nu ska jag i alla fall gå ner och käka lite frukost

pussar// mika

100 års kalas

Hej

hur mås det? jag mår som fisken i vattnet asså bra :P.. är jätte fint och gött väder idag så ska nog snart ta en filt och lägga mej ute på gräsmattan :) Idag kl 4 så kommer det massa folk hit :D ska ha 100 års kalas idag för mej, pappa och syrran :) ska bli skoj men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mej, samma problem varje gång, just nu sitter jag i min stundent klänning HAHA ( ska inte ha den idag) testa bara och den passa ju kanske va lite stor men :P...

i torsdag så va jag hem te sandra en sväng vi tjöta och kolla på film chiuhauan från beverlihils vet inte hur man stavar men den va rätt rolig..
i går så åkte jag hem te mormor och morfar och hälsa på, mormor baka när jag kom så fick nybakt kaka mums mums :) sen va vi ute och gick och så..

Om drygt en vecka så drar jag och Ellen till sthlm och på kryssning weehooo :D

Nu ska jag ut i solen ni får ha en underbar lördag
pussar // mika

Torrskog

Hej hej

Nu e jag hemma i torrskog e skit tråkigt väder idag :( bara regnar men kanske att det skulle bli lite finare på eftermiddan, får hoppas på det.. Idag blir det nog inte så mkt gjort ändå.. väntar på att Sandra ska ringa så ska vi se om vi ska hitta på nått eller om hon skulle åka ner och jobba.. i så fall så tar jag mej nog en tur te mormor o morfar..

Sprang ju vårruset igår elle ja inte sprang då men hehe.. kusinerna sprang och syrran, karin och kristin va inne på 20 min i alla fall så de spinna på bra.. jag och sandra gick ju men vi gick ju på rätt bra ändå tyckte ja vi höll 10 min exakt på varje km, vi starta 19.08 och va inne i mål 19.56 :) så jag måste säga att jag e nöjd ändå.. när vi hade komme i mål så fick vi medalj hihi och en banan,energi dryck mm, och sen så fick vi ju även en hel korg me mat tunnbröds rullar m olika på lägg cider och yoghurt mm :D efter vi hade käkat så gick jag och sandra hem jag packa mina sista grejer sen åkte vi hemhem. va en sväng in i säffle oxå hihi hon va ju tvungen att ta raggen :P.. måste säga att Sandra e kung på att köra jag känner mej så trygg när jag åker me henne och hon har haft kört kort i snart 3 månader nu :)...  när vi närma oss skogen hihi så hoppa det fram en massa djur på vägen tex ett Lodjur, älg, hare, grävling , rädjur mera harar hehe det märks ju me andra ord när man närmar sej hihi :P.. va hemma typ 23 kanske.. 

ne nu får jag nog logga ut ifall Sandra ringer :) ni får ha en bra dag
 pussar // mika

bli inte mulet nu då :(

Hej hej

har blitt en hel förmiddag på stan idag :) åkte ner vid 12.. köpte det jag viste jag skulle ha me en gång sen gick jag runt i affärer och leta efter nått att köpa till pappsen men det e inte lätt men blev lite på clas ohlssons hihi och jag tro det blir bra, så nu e det fixat i alla fall och det känns verkligen bra för i kväll åker jag hemhem mot skogen :D..
när jag va på clas ohlssons så kom Lollo :) då va kl 2 kanske, kolla lite i affärer sen gick vi och åt pizza på Alpina pizzeria hade aldrig åte där förut men det va helt okey blev skit mätt, gick te åhlens efter och köpte det sista sen hämta jag cykel och mötte upp Syrran på torget så tog vi följe hem.. va hemma typ 4..
Nu väntar vi på Kusinerna och sandra.. sandra e på väg nu, ho hade lite krångel me bilen men det fixa sej så hon e nog strax här :) kul kul...
och gissa va som låg innanför dörrn när jag kom hem JOOO min bikini hade redan kommit från NELLY :D och jag beställde den i förrgår snacka om snabba puckar hihi..

Man kanske skulle lägga sej en stund innan de andra kommer e jätte trött hihi..  hade inte vart fel me en liten tupplur så att man e pigg sen... 

puss // mika


Vårruset

Go morron!!

Fast jag har redan vat uppe ett tag :) hunnit med en hel del, 20 över 8 gick jag ut på min promenad tog även med lite skräp som jag slängde sen blev det ca 30 min promenad :) är Underbart väder i dag me kanske ännu bättre än vad det va igår blåser inte lika mkt..när jag kom hem så ställde jag mej direkt me disken och det va en del men nu e det rent :D och nu har jag även hunnit me att duschat :) ska ta ett varv me damsugarn sen innan jag gör mej i ordning och cyklar ner te stan.. har lite grejer jag måste köpa sen även göra ett nytt försök att hitta nått till Pappa..  sen vid 4-5 nån gång skulle jag tro så kommer kusinerna och sandra :D sen blir det vårruset vid 7 :) trevligt.. 
efter vårruset så åker jag me sandra till torrskog, får lämna syrran i fre nu dessa dagarna innan helgen för hon har mkt i skolan nu och vi ha lugn och ro och jag åker gärna hemhem <3 till mina katter och den underbara naturen..

Nu ska jag starta damsugarn :P

Ut me er i solen nu :)

puss // mika


ont i halsen :(

Fått värsta halsbrännan nu :( vet inte varför kanske börjar på att bli förkyld VILL INTE är alldeles för mkt nu så har inte tid med att vara förkyld egentligen.. får ta mej ett glas samarin och se om det hjälper..

Har vart en lugn och goo dag ida :) städa toan och de på förmiddan sen cykla jag ner och handla, så laga jag te mej lite mat innan jag åkte ner te stan, blev tofiskröra me tagateli :) va ju nått nytt hitta receptet på näten och det va ju hyfsat gott hehe :P.. kl 2 cykla jag ner te stan,hade börjat blåsa en hel del så det va ju inte så jätte gött att cykla hade drag på sej hela vägen kanske därför jag ha ont i halsen.. gick runt i många affärer och kolla, hitta inget te mej själv men det va ju inte därför jag va nere heller skulle kolla present te Linda och Pappa, syrran har jag fått te nu så det e klart men Pappa vet jag fortfarande inte vad jag ska köpa ska åka ner imorn på förmiddan oxå och kolla lite,,,
kom hem vid 5 igen då gjorde jag me omelett och nu har jag sutte vid tv och halv sovit hehe syrran e fortfarande inte hemma så e lungt och skönt här nu :)

Imorn kl 4 typ kommer sandra,karin,kristin och sofia hit :D kanske lite senare men i alla fall så ska vi va me på vårruset som börjar kl 19 :) hoppas på fint väder..




Ni missar väl inte Dessperet kl 21 på 5:an idag :) verkar va väldigt spännande..

puss // mika

Tisdag 12/5

Go förmiddag :)

Har det fina vädret kommit tillbaka nu tro?? Idag e det UNDERBART ute.. va ute på min promenad i morse på ca 40 min va jätte gött, solen värmer som bara den och det blåser inte alls mkt :D snälla snälla snälla säg att det e sånt här väder imorn när vi ska gå vårruset..
Vad händer idag da tro? nja först och främst ska jag i alla fall städa toan för imorn kommer ju kusinerna hit och sandra så det får ju va rent. plus att det e första gången för kusinerna att se lägenheten :)..  lite senare så ska jag nog ta mej en cykel tur ner te stan och kolla lite i affärer, ska se om jag kan hitta nån present te Linda och Pappa. vi har ju 100 års kalas te helgen :P. jag 21 syrran 24 och pappa 55 = 100.. vet bara inte vad jag ska hitta på hmm.... 

Nu ska jag börja städa

pussar // mika

Nelly.com

Hej

kvart över 10 i morse så cykla jag ner te mussét och vid halv 11 kom Lollo dit då tog vi ner bilderna sen lekte vi lite i lekparken hehe ;P va en ganska rolig gunga HAHa... gick hem te lollo sen så kolla vi på skönheten och odjuret :) va jätte längesen jag såg den fick sån lust att se den bara hihi och den e ju jätte bra och jätte fin :) självklart grät Mikaela men det va väl inge nytt hehe..
lollo gjorde vitlöksbröd oxå som vi satt och mumsa i oss jätte goda :) sen kolla vi eller jah på Gossip girl avsnittet som va i går som jag missade, hade lollo på datorn men såg inte slutet... vid 2 gick vi mot hemköp och sen cykla jag hem. syrran hade gjort kyckling wok me nudlar.. :) nu e hon i skolan men när hon kommer tebaka så ska vi ta oss en promenad får ju förbereda sig lite inför onsdagen hihi..

jag beställde en ny bikini förut på nelly :) va inte alls dyr så snart e den min om 4-5 dar kommer den förhoppningsvis in genom brevinkastet :D

 fin va?? tror det blir riktigt bra :)

pussar // mika


Måndag 11/5

God morgon

Grattis Erica "pipen" som fyller 16 år idag min Granne i torrskog och tremänning :)

Måndag idag och en ny vecka, ska snart cykla ner te mussét och möta upp Lollo och då ska vi ta ner hennes bilder sen ska jag väl va me henne under dan för Syrran e tvungen att plugga så det e bäst jag håller mej här ifrån hehe :P..
Är riktigt fint väder idag UNDERBART så ska bli riktigt gött att få komma ut snart i solen..
jag hoppas att det fina vädret håller i sej nu några dagar för på Onsdag så ska vi ju gå/springa vårruset och det e ju inge kul om det regnar :/..
Idag åker oxå Jonas te cypern.. fuskis jag vil oxå åka nån stans men just nu e det alldeles för mkt här hemma så kan inte åka iväg får bli efter sommarn....



Va inne på scotts hemsida och på deras turné plan så står det så här
27.06.2009 Bengtsfors Stadsfest
 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Fan va kul hehe de kommer te lilla Bengtsfors det e ju häftgt asså :P..


Nu ska jag göra mej i ordning och snart dra iväg men ni får ha en fin Måndag :)

pussar // mika



Söndag

Hejsan ;P

Idag e det söndag hela dagen och jag har jobbat på duvan 12-16, rätt segt måste jag säga, för det första va det jobbigt att gå upp imorse eftersom man va hemma sent igår, sen så va det inte så mkt rusch me folk idag, stod för det mesta och gäspade hehe.. Efter jag hade slutat så gick jag hem te Lollo och hämta mina skor och min Alladin ask jag fick igår :)..
Resten av dan blir väldigt lung ska nog ta mej en liten tupplur är riktigt trött får sätta på en bra film sen :)


Min födelsedagfest igår :)

När kl slog 6 så åkte jag ner te stan te Louise, när jag kom va Buba där redan, senare vid 7 kom Emelie och sen efter hand så kom Arton, Dawda och James :D Jag fick en Alladin choklad ask av arton hehe snällt..vi kolla på Robinsson och sen så spela vi en hel del WII :P och sen lyssnades det även mkt på musik och dansa.. när kl närmade sej 11 halv 12 så gick vi mot Nöjes, va inte alls så mkt folk när vi kom men det blev allt lite mer.. vi dansa hela tiden från det vi kom till kl nämade sej två, så jag har lite ont i bena och knäna idag men jag måste säga att det va jäkligt roligt
I love to dance :P

Lite bilder från gårdagen/kvällen :)


födelsedags barnet jag 21 år weehoo :P

   

 

     

Tackar så hemskt mkt för en underbart rolig kväll :)

pussar // mika






Party Party!!

Hellu :)

Nu e jag hemma en sväng mellan varven hehe :P.. vid halv 11 i morse typ så åkte jag ner te stan då gick jag först in på systemet och köpte lite godsaker :) sen gick ja me det te Lollo som stod start klar i dörrn så det va bara att ge sig ut igen efter vi lagt det i kylen. då gick vi te mussét och mötte upp lollos mor och far och så :D så gick runt och kolla på de massa olika fotografierna fanns en del jätte fina bilder men måste nog säga att jag tyckte om lollos mest :P.. men hennes bild på Kajsa katten va riktigt fin :) katt tokig som jag e ;P så självklart hamna min röst på henne :D sen fika vi, åt en jätte go tunnbröds rulle me kyckling klet i mums mums.. när kl paserat ett så gick vi hem te lollo igen där kolla vi på förra avsnittet av robinsson hihi såg ju inte det förra lördan eftersom jag va på pers festen.. och vi halvfyra typ så va jag här hemma så har diskat och så nu ska snart göra mej lite i ordning för kl 6 så ska jag hem te lollo och då blir det PARTY PARTY !! :D ska te nöjes senare ikväll hihi.. ska bli skojsigt..

ne nu får jag nog kanske se om jag kan laga te nån mat innan jag drar, annars blir en väl för full ikväll HAHA nää då jag brukar allt va ordentlig ibland  :)...


Här e då Lollos bilder som hon ställde ut med :)

puss // mika

Lördag 9/5

Go morgon Go morgon :D

vilken härlig morron eller hur :D och jag tror minst sagt att dagen kommer bli lika härlig :) vakna rätt tidigt fråga mej inte varför men så blev det i alla fall fast jag inte la mej så tidigt igår :/.. men kunde inte somna om så nu e jag uppe, om ca en timme så ska jag ner te stan och te systemet och inhandla det som man ska ha ikväll :) sen måste jag dumpa av det hos lollo innan hennes föräldrar kommer för då ska vi gå te mussét och kolla utställningen :D Lollo har tagit några kort som hon utställer med, så gå dit och kolla vettja är mellan 10-17 idag och imorn oxå.

Igår jobba jag ju då på Bergvik på eftermiddan det va ganska så lungt faktiskt, innan jag åkte och jobba så blev jag glatt överraskad :) så när jag kom hem efter jag hade jobbat så kom Jonas hit och gjorde mej sällskap :) syrran va ju ute så han va här te kl1 typ då skulle han ner och hämta sina polare som oxå va ute.. hade väldigt trevligt :) syrran kom vid 3 i natt typ..

Ne nu får man väl börja göra sin i ordning lite smått :)

ni får ha en trevlig lördag
pussar// mika

fredag 8/5

God morgon :)

det e redan fredag kan knappt fattat denna veckan har verkligen rusat fram men det e gött att det e helg även om jag jobbar så e det alltid gött me helg :) idag ska jag jobba på begvik 15.30- 20 har det sena passet idag som jag altid har varannan fredag.
Vakna vid halv 8 typ idag då syrran gick upp och väsnades, tex så sätte hon på tv och hon sänkte knappt :/ så här får man ju inte sova ska bliså gött när hon flyttar ut bara denna månaden ut så ska väl klara av de. vid 9 gick jag ut och gick en lång promenad på en 1 timme känner mej riktigt duktig :) sen tog jag mej en skön dusch och gjorde mej sen en go frukost..  min förmidda innan jag börjar jobba blir nu bara lugn, ska rensa lite i garderoben och leta lite kläder som jag saknat hihi det e ju så rörigt här får ju inte plats me nån ting,så det ligger kläder överallt typ..

Joo vet ni, jag sa ju att SCOTTS kanske skulle komma te Bengtsfors på kräftkalaset men som det låter nu så vad det bara ett ryckte MEN :D de kommer de Bengtsfors i juni den så kallade "begntsfors festivalen" som inte finns längre men i stället för de då så ska de sköna pöjkarna komma och splea :D jag undrar om man måste skaffa biljetter för i så fall så måste jag få reda på de nu så jag kommer dit vill inte inte missa det liksom när det händer nån ting i bengtsfors :P..

Nu får jag ta och hitta på nått :) ni får ha en super fredag och ja just det e lite avis på min syrra för ikväll ska hon på ARVINGARNA på blue moon.. mina idoler ju sen jag va liten :(

pussar// mika

Gäsp

ja nu börjar ja bli riktigt trött så nu dröjer det inte länge innan man ligger i sängen, även om jag inte gjort nått större idag så e jag ändå trött.. jag har tvättat, diskat och sen bara slappat framför tv och dator.. när kl närmade sej 5 gick jag faktiskt ut en sväng och fick lite luft kanske va ute i en halvtimme sen blev det soffan igen men det dröjde inte länge innan syrran ringde då va hon på väg hem och fråga om vi skulle ta en promenad så det va bara att ge sej ut igen när hon kom, då gick vi ner mot färjestad och längst älva där och sen te rud och runt där lite så blev en liten promenad på 40 min typ :).
Nu har jag och syrran sjungit singstar hehe och jag äger ju det mesta asså hehe skojja :P

jag måste säga att jag blir riktigt irriterad och störd på alla falska människor eller alla specielt en, så nu skiter jag faktiskt i vilket.. nu får det va nog.. jag kommer i alla fall inte säga ett knyst eller röra ett finger blir såå trött...

sov så gott
puss // mika

torsdag 7/5

God morogon!!

jag håller på me tvätten nu för fulla muggar men det e snart klart faktiskt har lagt in de sista maskinerna i torktumlarn nu :) Idag regnar det, och jag kan väl inte säga att jag tycker det e jätte tråkigt det e rätt mysigt och sen så e det ju välbehövligt nu :D.. blir en slapp dag ida det e sånt väder så man vill bara ligga i soffan och kolla på nån bra film typ :) kanske att jag får lollo hit lite senare och ska käka tårta hehe tar ju aldrig slut det e tur den går att frysa :P.

Vet ni jag satt och kolla på Ugly betty nu på möra och det va lite rörande och ni vet väl i detta laget att jag e rätt blödig så självklart kom det lite tårar och då ringer min telefon självklart och det står okänd, jag svara me lite krasslig  röst hehe va en jätte trevlig kille som ringde lät riktigt söt på rösten hehe.. han va från sthlm och det gälde fotografering och att man fick bli sminkad ni vet sånna kort som alla nästan tar nu.. och visst det låter skit roligt men det e lite svårt för mej att ta mej te gbg el sthlm bara så där en helg så det fick va.. jag fick hans nummer dock så om jag ångrar mej så e det ju bara att ringa :)..

Nu ska jag ta mej lite frukost, blev inte att man gick ut och gick idag heller på möra :/ men nu va det ju tvätten sen så regnar det så e inte så pigg på att gå ut men kanske att jag trostar regnet lite senare och tar mej en promenad i alla fall :)
 
Ni får ha en riktigt bra torsdag kanske hörs senare :)
pussar// mika


hello

Har haft en riktigt trevlig dag ida :) vid 12 ca kom Emelie hit sen vid 12.30 kom Lollo och då käka vi tårta och glass och jag fick motiv toapapper av lollo och jag blev även bjuden på en tripp te långeserud nån dag framöver hihi :) Tack så mkt. sen sjöng vi singstar i säkert två timmar om inte mer hehe gick igenom alla låtar på alla 3 skivorna typ ;) men det e ju riktigt kul me singstar annars hade jag ju aldrig köpt det liksom hehe :P.. vi 4 tiden typ gick vi ner mot Rimini och käka pizza så då satt vi där en stund och vid kvart över 5 ca gick vi in mot stan då jag börja jobba på duvan kl 6 och Emelie och Lollo åkte väl hem på var sitt håll tror jag..
har haft en vädligt trevlig dag i alla fall tack så mkt mina tjejor ;)

Efter jag hade jobbat så mötte jag upp syrran vid bibblan så då tog vi följe hem och gick..va underbart att få röra på sej för va fortfarande mätt efter pizzan så det behövdes, när vi kom hem så gick vi faktiskt ut och gick ännu mer hehe kolla in nybygget Lidl som de bygger här inte alls långt ifrån oss och nu e det väl nästan klart, sen gick vi runt vid kroppkärrsjön kolla in villorna och sen gick vi oxå upp på berget här.. blev typ en 40 min promenad i solen riktigt skönt..
Nu har det kollats på Grey´s och det e sååå spännande..

Nu får det bli sängen har bokat tvättid imorn och det blev redan kl 7-10 så det e bara att ställa kl och parvla sig upp gäsp
 
natti natti puss // Mika


Onsdag 6/5

Hej hej el go morron :)

Redan onsdag, det går fruktansvärt fort.. Idag får jag Lollo och Emelie hit på besök och ska käka tårta hihi vill få slut på den.. jag har vart ner en sväng te ica redan och handlat lite.. mor och far hade ju me cykel upp i måndags :) och jag e överlycklig det e ju så lättvindigt och smidigt..  syrran har åkt ner te bibblan redan och ska läsa me Nina så nu inväntar jag damerna som kommer ca 12.30.  senare i eftermiddag så ska jag ner och stänga för cathrine på duvan så ska jobba
18-19.. sådan ser min dag ut..
Vad ska ni hitta på idag?

Igår kom Sandra och Anna hit de va här typ halv ett så då käka vi tårta och jag fick singstar Disney av Sandra :) lite senare käka vi mat hehe jag vet vi tog efterrätten före maten hihi.. jag hade i alla fall gjort i ordning grillade kyckling klubbor och ris me cafe the paris sås riktigt mumsigt... sen åkte väl de hem vid halv 4 typ.. då cykla jag ner en sväng te stan och satte in pengarna som jag hade fått o så, sen blev det en slapp eftermiddag hemma i soffan framför tv :)

lägtar te den 13:e 16:e 21:e och 24-25:e :D

Pussar // mika




tisdag 5/5

Go morron!!

Ny dag nya möjligheter... Idag regnar det ute, inte alls så kul men det e väl bra att det kommer lite regn det behövs ju.. Syrran har redan dratt te skolan så nu e jag själv hemma ska väl snart börja diska det blev ju som sagt en del efter igår hehe och idag kommer ju Sandra och Anna hit så får ju städa lite idag me, fast mest röjja tog ju det värsta igår. skulle ha behövs gått ut och gått eller tränat idag egentligen efter alla godsaker som man vräkte i sej igår hehe men det blir ju lite tårta idag me..får nog bli friskis imorn kanske. 

detta fick jag igår:

mkt mkt nöjd över mina presenter :) 

puss // mika

Toppen Dag

Hej hej

ja nu va snart min dag över då men har haft en helt okey dag :D på morronen blev jag överväldigad me massa gratulationer tackar så hemskt mkt :) sen fick det ju då städas en hel del, diska och damsuga och torka runt och bärde bort soper ( massa skokartonger) hehe så det blev riktigt snyggt här hehe.. kl 12 åkte jag ner mot stan och lämna i löne rapporten och då stod jag även och prata en massa me Helen som jobba. sen gick jag te konsum och handla lite glass och dricka och så till mina gäster.. va hemma vid 2 igen då va jag ganska trött så somna en liten stund i soffan och vid kl 5 kom mamma och pappa hit så vi gick te vedugnen och käka blev bjuden på mat super gott :) Sandra och Anna kommer imorn istället då de tyckte att de inte ville störa när mor och far va här... sen gick vi hem och då blev det paket öppning och tårta :) jag fick pengar, en peak performens jacka :), pandora pärla, singstar svenska hits, bak formar, parfym och blommor :) får lägga upp ett kort imorn på det jag fick..  nu har de nyss åkt hem och snart blir det nog sängen för mej då jag e ganska så trött och väldigt mätt efter allt gott...

Puss // Mika

4 maj weehooo :P

Idag är de ingen vanligt dag för idag e det Mikaelas födelsedag hurra hurra hurra :P

Jupp idag fyller jag hela 21 år hehe :) min mobil börja redan pipa halv 6 imorse me gratulationer hihi sen fick jag fyra innan jag gick upp vid 8. och så vakna jag av att syrran sjöng för mej och tog kort hehe.. tradition att vi sjunger förvrann när nån fyller år och sen får frukost :) så jag fick en skål me gröt hehe...
Idag e jag ledig hela dan och det känns väldigt gött för har en del att göra måste städa städa städa för kl 3 kommer mams och paps hit :D sen vid halv 5 kommer Sandra och Anna hit :)  ska ut och käka me mamma och pappa nån stans.
hoppas på att detta året kommer bli super nu när man e 21 för man göra lite mer hehe tex åka på kryssning och det ska vi ju den 24 maj :D


 To Me och ni andra som fyller år idag

pussar // mika

Personalfesten :D

hellu :)

Nu har jag kommit hem från jobbet och jag och syrran har precis gjort en purjolökspaj som e i ugnen nu mmmm e jätte hungrig.. va rätt så mkt folk idag ändå på duvan mer än vad jag trodde det skulle va så blev riktigt bra i kassan :).. va dock inte så jätte pigg te en börja hihi hade gärna velat sova mer än vad jag gjorde. när jag kom te duvan i morse så stod det flasker och brukar och vinboxen på disken och det lukta ju inge vidare vill jag lova så fick ju städa det första man gjorde.. vi va ju där i går och förfesta innan vi gick te blue moon..

förfesten på duvan börja 17.30 vi va alla där utom Tomas som kom senare eftersom han stängde på b-vik igår, vi lyssna på musik och prata och prova lite skor hehe :P... sen vid halv 8 typ så gick vi mot blue moon :) där va det röda mattan in och så fick vi drinkbiljetter :D och sen gick vi vidare in mot vårt bord som va längst fram vid scenen, jag satt precis vid scen kanten. vi fick Italiensk buffé som va super super god sen va det underhållning då av Starboys pojkarna som va me i smala sussi om ni vet Pölsa bla hehe.. de va suvveräna, jätte roliga tror inte jag har skrattat så mkt på väldigt länge hehe stört sköna :D
kl 23 släppte de in utomstående folk och då blev det ju vanligt disco oxå typ, och vi dansa och dansa så jag va helt slut hehe men kul va de och de va en himla massa folk.. va jätte stort där inne va ju premiären för mej..
vid 01 åkte jag hem men somna nog inte förrän v id tre 

 
  



   

 

    

Va en underbar kväll som man aldrig komma glömma :) personalfester e klart de bästa festerna :P

pussar// Mika

2 maj

God morgon :)

sov lite oroligt i natt vakna ett par gånger av att jag låg och stirra och vred mej bara.. hade väl kollat på nått hemskt igen som jag sa så e jag skit känslig för allt..  Nu sitter jag och äter frukost det blev ingen promenad idag för jag tror inte mina fötter pallar det så det fick va helt enkelt men jag ska väl försöka ta mej ut lite och sätta mej i solen nån stans e ju helt underbart väder idag igen :D det står inte så mkt på schemat idag förutom att jag ska på Personalfest i kväll :D kl 17.30 ska jag på förfest innan vi dra te Blue moon kl 19 :) jag jobbar imorn på Duvan 12-16 så det får inte bli för häftigt ikväll hehe.. får sehur de går :P..


Bilder från valborg :)


Grillning :) Aly, Lollo och jag


Lazee, Dawda och james

 


jag och Buba

  

Bilder säger mer än tusen ord :)

Pussar// mika

Bomsta

Hello :)

jag tog mej en tur te stranden idag :P... tog bussen ut te bergvik sen börja jag vandra mot bomsta badplats, fanns en del fina hus på vägen dit men uuhhh va långt det va mkt längre än vad jag hade tänkt, tog typ en timme om inte mer för mej att gå dit från IKEA och jag hade inte världes bästa skor på mej så nu har jag blåser under hela fötterna kan knappt gå, ser nog riktigt kul ut när jag stapplar fram ajajajaj... men när jag väl kom fram så va det ju nästan värt det för ojoj va fint det va lång sandstrand och jätte jätte fint :).. jag bada faktiskt fötterna, det va ju inte specielt varmt men hehe :P... sen la jag mej och sola i en timme typ..
sen kom super snälla Totte och hämta mej så jag slapp gå hela vägen tillbaka :) du e guld värd bara så du vet.. hade jag gått hem hade jag väl inte haft några fötter kvar nu hehe :P..
kom hem vid 4 typ då tog jag först ett gött fotbad och gjorde mina fötter rena från all sand hehe sen plåstrades de om.. sen käka jag och satte mej vid tv och kolla på Ice Age 2 :D så skön hehe.. bara att det kom ju lite tår skvättar i slutet hehe e så sjukt känslig och blödig för allt hehe...

resten av dan blir det inte mkt gjort för klarar inte av att gå nån stans så får bli soffan, ska jag klara av att gå i klackar imorn kväll så får jag nog vila upp fötterna ordentligt innan..


 lång väg........


framme vid stranden <3

 
mina stackars fötter


underbart och varmt


några vågade tjejer som tog ett första maj dopp

Pussar // mika

första maj välkommen...

...till vår bygd igen tralalalala :P

God morgon!!

1:a maj idag om nån har missat de hehe :P.. och det e verkligen KANON väder ute, jag har redan vart ute och gått min lilla promenad :) så härligt satte mej på en gunga i parken och sola lite det e ju helt underbart..

Igår jobba jag ju då hela dan på bergvik. va inte alls mkt folk som handla det va ju jätte fint väder igår oxå så folk vill väl inte gå i affärer. men jag fick härda ut mina 8 timmar och det gick ju men va ganska så segt..
Efter jag hade slutat så åkte jag direkt te wåxnäs där jag mötte upp Dawda först sen träffa jag hela gänget :D vi grilla jag fick kyckling och ponfrites av lollo som hon hade tatt me.. mums mums.
vi lyssna på musik, prata, basket, kasta boll hehe vi hade riktigt trevligt i alla fall :D
se om jag kommer ihåg alla som va där :)
Jag, Lollo, Dawda, Buba, Ali, James, Arton, Josef, Lazee, Gonza, Rikard, Peter, Eric, Artons bror och nån mer :P
vi va ganska många i alla fall
Kl 21 typ så gick jag och Lollo ner mot bussen och skulle åka te Mariebergskogen och kika :).. gick först hem te henne lämna lite grejer och va på toa..
sen så försökte vi ragga skjuts te marieberg för lollo hade inte pengar te bussen, efter en 20 min försök så stanna det allt en bil hehe så vi fick hänga på :) va fyra killar alla va från skattkärr jätte trevliga hehe :P.. väl i marieberg så träffa vi på Lollos kusin m familj sen kolla vi på brasan som inte va så mkt att se så vi gick ut rätt snabbt hehe..
sen skulle vi ha skjuts tillbaka oxå och vi lykades denna gången me fast bara en bit då två killar på cyklar vände och fick syn på oss så vi fick åka på deras pakethållare en bit hehe :P snälla boys.. sen gick vi resten hem te lollo igen.. gick te torget och försökte leta upp den vita volvon vi åkte me för lollo hade glömt sin tröja i bilen :/ jag vet inte om hon hitta dom för jag åkte straxt hem helt slut efter en hel dag på jobbet och sen festen :P..
Lollo tog jätte mkt kort så ska fjäska lite så jag får några

nu blir det frukost sen får vi se vad som händer resten av dan

pussar// mika

RSS 2.0