Fredag hela dagen

Det närmar sej mer och mer :D

Vakna oerhört tidigt idag redan 5.50 men jag lykades somna om så vakna jag vid 8 men jag tvinga mej själv te att ligga te kl 9 hihi.. jag vet inte varför jag inte kunde sova men låg inge bra tyckte jag, har vart så van nu me att ligga i den sängen hemhemma så det blev väl lite knasigt me stora höga kuddar nu istället för små platta kuddar hihi jag vet inte..

Jag har i alla fall börjat packa lite nu, har ingen aning om vad jag ska ha på mej som vanligt så jag packar ner lite av varje så får det bli va det blir helt enkelt. och snart måste jag hoppa in i duschen sen får jag väl se om jag kan hitta på nån mat får väl kanske gå ner te ica va ganska tomt i kylskåpet nu :(.. sen blir det att packa in i bilen och dra te bergvik och jobba. och efter jag slutat åker jag hemhem och kanske att man kommer på party/kalas ikväll hos sandra men det beror på om jag orkar och hur sent jag kommer hem..

Idag fyller Syrran år oxå 24 bast Grattis!!.. och just nu e hon och pojkvännen på väg te rom fick ett medelande imorse att de satt vid flygplatsen.. jäkla fuskis..
syrran viste ingen ting utan det va patrik som sa att hon skulle komma ner te gbg bara under helgen hehe och så blev det en resa, jaja har man pengar så så går det ju..
och garttis till Elin A oxå som fyller 18 år idag :)

puss// mika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0