time to sleep

Hej

har kommit hem nu har vart hemma hos Jesskia nu på eftermiddan, åkte dit vid 6 tiden typ, har hjälpt henne lite me julpyntningen hehe sen har det blitt tv-spel och Ullared me en massa gott pepparkakor, russin och lite så juligt hehe.. efter ullared försökte vill till och me försöka chatta me Morgan hehe men vi fick inge svar hmm..  han har nog inte alla hästar inne i hagen den mannen eller vad tror ni hehe?? 

Nu ska jag snart lägga mej känner hur mina ögon snart går i kors.. imorn e det en ny dag och det första man ska göra e att sätta igång me tvätten kl 10.. 

Natti natti sov gott //MIKA


redan mörkt :(

Hej

Nu har jag kommit hem från stan, va först in te mic och då träffa jag lilla Nina hon hade börjar praktiken igen så tjöta lite me henne :) så lämna jag in lönelappen och så stod jag så klart där inne ett tag och tjöta me Mari oxå hehe.. sen gick jag te lagerhouse och skulle leta matta hitta en men kanske inte riktigt va vad jag hade tänkt mej så gick te olssons tyger och kolla men där hade de bara små matter så jag gick te lagerhouse igen och så köpte jag den mattan på öppetköp plus att jag hitta en röd badrumsmatta oxå :) mattan i köket e en plastmatta vikken e jätte bra lättare att hålla ren sen e den svart och vit stora breda ränder så jag vet inte riktigt men nu tycker jag det e rätt snyggt ändå det gör så mkt me en matta på golvet köket känns mkt mer ombonat :)

vad tycker ni??



Nu försöker jag få i mej lite käk men det blev riktigt varmt hehe käkar pasta me en sweetchilisås och massa rotfrukter :).. lite senare i eftermiddag så ska jag åka ut te jessika och hälsa på och så blir det ju Ullared igen hehe och säkert lite tv-spel :) kanske att Nina oxå kunde hänga på hoppas det skulle va roligt..



vill ha snöö!!!!!

Hej hej

Nu har jag hängt upp nya gardiner i rummet och det blev jätte bra :) sen har jag städat toan, har oxå bokat tvättid så imorn mellan 10 - 14 så ska det tvättas har en del nu gardiner, kuddfodral, dyner, dukar mm..

har ingen matta i köket och det blir så tomt utan det tycker jag, mamma tog me sej min matta som jag hade för hon skulle tvätta den så när jag ska te stan sen så ska jag försöka hitta en billig matta.

här e lite bilder på hur det ser ut i min lilla lya nu :)


köket :) ursäkta bröten på bordet hehe men så blir det alltid sen så ligger det ju ingen matta på golvet och så har jag inga dyner på stolarna än men det kommer :)


vardagsrummet :) blev jätte nöjd me min nya bänk te tv och min julstjärna älskar jag :)

Vädret ute gör ju inte direkt att man får nån julkänsla det e grått och regnar och e inte speciellt kallt
:( fruktansvärt tråligt, VILL HA SNÖÖ tänk va mysigt :)..

Nu ska jag snart göra i ordning nån mat :)




091130

Go morgon :)

idag e det sista dagen i nov och sen börjar ned räknigen te jul hehe och för er som har julkalendrar får öppna första luckan hehe :).. jag har tyvärr ingen men skulle va kul att ha hehe kanske har blitt för gammal :P.. nu ska jag fortsätta me julstädningen har redan torkat ur den strora hyllan i rummet så nu ska jag hänga upp nya gardiner där sen får jag ta toan och städa där :) sen får vi se vad jag ska göra men skulle egentligen behöva åka ner te stan och lämna in lönelappen så det får jag nog göra så jag får lite pengar nästa månad hehe.. 
vad ska ni göra idag?


visst e julstjärnor fina blommer? :) jag har två st här inne i köket nu en på bordet och en i fönstret och det lyser upp så himla fint :D

ska ta mej nån frukost nu innan jag börjar me gardinerna :)

puss// MIKA


Julstök :)

Hej

Min dag har vart super bra :) mor och far kom hit lite före kl va 11 i morse och då börja vi motera upp bordet direkt som de hade me sej och plocka ner syrrans bord sen vid kl 12 så åkte vi ner te stan och åt frukost hihi.. sen blev det massa affärer och jag har köpt mej julduk, julstjärna, gardiner mm ingen julklapp joo jag har köpt en liten grej te syrran hehe det e allt men det får bli julklappar nån annan dag.. åkte te IKEA sen och där fick jag mej ett TVbord och gardiner igen hehe sen åt vi mat där oxå.. sen blev det te MAXI och storhandla mat så nu har jag äntligen fullt i kylskåpet igen :)... va hemma här igen vid 6 typ då börja man pynta me en gång hehe så gardinerna i köket och julduken e uppe/på sen har jag även satt upp julstjärna i rummet och monterat upp tvbordet blev skit bra :D.. resten får jag ta imorn..  hade väl tänkt att jag skulle ha åkt me hem te skogen idag men det blev inte så för nu behöver jag inte det eftersom min tid hos läkarn blev ombokad  så då tyckte jag att då kan jag ju lika gärna vara här det e ju roligare än att va hemhemma när alla jobbar..

har fått en för tidig julklapp idag oxå :D och jag e såå glad har nog världens bästa föräldrar <3 har fått en peak vinter jacka JÄTTE FIN och hur goo som helst :D kan visa bild imorn sen ska jag ta kort på lägenheten när jag fått allt städat och klart :)..

Nu får det nog snart bli en macka och lite julmust :)

1:a Advent :)

Go morgon

sitter och väntar på mina föräldrar som ska komma snart, de sa igår - vi ska åka tidigt så vi e uppe hos dej vid kl 9. ja tjena jag ser då ingen och kl e över 10 hehe men det ska väl va på gång i alla fall :).. då ska vi först packa ner lite grejjer som syrran ska ha me sej te gbg sen blir det lite julhandel inne i stan :) idag e det ju SKYLTSÖNDAG myspys hehe och det e uppehåll än så länge ute ser faktiskt ut som solen försöker sticka fram lite ...  sen blir det väl en sväng te IKEA oxå :D

har ingen adventstake men jag har tänt ett ljus ändå som står här på bordet jag får väl kanske inför skaffa mej det idag adventstake asså :P.. 
 


har nyss duschat och nu ska jag försöka hitta några kläder man kan ha idag hehe nån frukost blir det inte för jag har ingen ting :(.. får väl köpa mej en macka när vi kommer ner te stan :)..

Ni får ha en trevlig första advent :)

puss//MIKA


Pizza o julmust

go kväll :)

jag tog tag i min rastlöshet förut och cykla faktiskt ner te videobutiken och köpte julmust sen blev det pizza på rimini :) va jätte mkt folk ute, inne på videobutiken va det fullt ös och detsamma på pizzan va kö liksom brukar det aldrig va där inne hehe.. men det e ju Lördag det förklarar ju en del plus att det e lönehelg..

Är proppmätt nu efter pizzan den va riktigt god men man känner sig alltid så fet och mätt efter en pizza hehe :P.. sen har jag nästan druckit upp 1,5 liters julmust hehe :P Älskar julmust gör inte ni?? har låge och kollat på robinson nu :) missa förra gången men det e faktiskt bra..

Nu längtar jag bara tills imorn när mamma och pappa kommer hit :) när vi ska te ikea och sen kolla skyltsöndan kommer nog va riktigt mysigt inne i stan :) för imorn e det ju faktiskt redan 1:a ADVENT det e galet va fort det går snart e det verkligen jul och jag bara myser enligt tanken för jag ÄLSKAR JULEN bara snö som fattas nu :)..

längtar inte ni efter julen??


Segt

Hej

Viken värdelös dag detta ha vart tycker jag nästan har inte gjort nån ting joo jag har städat lite men jag har inte satt en fot utanför dörren.. och jag blir såå RASTLÖS det finns ju ingenting att göra heller jag e väl inte direkt sugen på att dra ut för va ju ute igår men det e klart hade nån frågat mej så e det klart jag hade hängt me men det e ju nästan ingen risk att nån gör :/.. sen e jag hungrig eller sugen på gott det e ändå lördag liksom men jag har inget hemma har nyss knaprat i mej en morot hehe mums va gott (inte) tacos hade vart grymt gott nu eller en pizza faktiskt hehe men det e så mörkt ute så jag vet inte om jag orka gå ner te ica eller nån pizzeria.. ibland har man det inte lät asså haha :P..
sen det här me att Ullared blev inställt och att jag fått en annan tid hos läkaren har ju inte precis gjort det bättre.. VILL te ULLARED men jag får väl dra me mej syrran då nån dag kanske..  sen vill jag ha JOBB usch nästa månad kommer jag inte få nån ting typ :(.. jag hoppas verkligen att jag kommer få mer tider av Tomas nu i dec annars vet jag inte vad.

hoppas att dagen imorn blir bra i alla fall för då kommer ju mor och far så det händer lite i alla fall :)..

ska sluta sura och försöka hitta på nån mat istället
puss// MIKA


Vll ha SNÖÖÖÖÖÖ...


Den julen

de söta grabbarna i scotts har kommit ut me en julsingel :)
orginal låt : last christmas



Diggar denna låten riktigt mkt och tycker de gör den super bra sen me Henriks fina stämma kan nästan ingenting bli fel ;)..

Vad tycker ni??


sur o arg :(

Har ju sagt förut att jag blir så förbannad på vården som e idag om nu e jag fasen ännu argare och surare.. fick besked idag att min tid som jag har gått och väntat på skit länge har skjutits upp nu för det va ETT akutfall som va tvunget att tas före men snälla tänker bara jag då har de bara EN läkare blir såå sur, läkare och doktorer tjänar fan plentum me pengar men kan de sköta sitt jobb då?? de mesta de gör på dagarna består väl av kafferaster.... sen detta me att tiden blev flyttad oxå så passa det ju in så jävla bra att det e samma dag som jag skulle te Ullared så nu får jag ju skippa det annars får jag väl aldrig nån tid... 

åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
fy fan säger jag bara..

min dag e förstörd helt enkelt e så grinig nu så vill inte se eller prata me någon..




091128

Hej

hoppas ni gillar mina bilder i inlägget under :D..
 Nu har jag väl äntligen börjat vakna te lite hehe satt och bara stirra på datorn typ i två timmar :P.. och ont i fötterna har jag oxå men huvvevärken har försvunnit nu som tur e :).. försöker få i mej lite mat nu blev ingen frukost så jag gick direkt på luchen som blev pyttipanna hehe har nästan tomt i kylskåpet så man tar det man haver och det duger mat som mat hehe.. 

Skulle åkt ner te stan och hämtat min påse som ligger på duvan me mina skor i men kl e snart ett och det stänger 4 så jag vet inte om jag orkar det faktiskt hehe sen e det piss väder ute så har ingen större lust att gå ut heller, mamma och pappa kommer inte idag som jag sa utan dom kommer imorn istället för då e det skyltsöndag här i stan och jag tänkte att det kanske va lite mysigare att dem kommer då :)..

ska väl istället försöka städa lite idag så inte mor och far får chocken när dem kommer hehe :P..

Vad ska ni hitta på denna lördagen??




 


Månen :)

Go morgon

Förlåt för att jag inte skrev nått mer igår men dagen i går så va det full rulle från möra te kväll :) gick ner te Helen på möran och så åkte vi ut te bergvik där vi handla lite på systemet och sen skulle Helen kolla kläder så då gick vi runt och kolla lite och hon hitta sej en jätte fin klänning på gina :) sen va vi ju tvugna att säga hej te cathrine som jobba och då blev vi ståendes där och tjöta sen skulle cathrines frisör komma och sätte på löshår på henne så då va vi snälla att stanna kvar så fick sörva lite kunder i mellan medans de höll på och grejja me håret och det blev jätte fint långt och så locka hon det, blev lite avis faktiskt så skulle jag me vilja ha mitt hår hehe.. efter det så blev det en sväng in på maxi och då hade kl blitt så mkt så vi va döhungriga hehe så köpte me oss kyckling o potatissallad och bagetter som vi tog me hem te Helen så satt vi och käka där :) sen körde hon hem mej och då va kl 4 så hade bara en timme på mej att göra mej i ordning för kl 5 skulle jag va hos Helen igen för sen vidare te Nina och cathrine :) väl där blev vi bjudna på drinkar sen lyssna vi på musik och tjöta innan sara kom och hämta oss och körde oss te duvan där vi träffa alla andra och så blev det lite förfest där innan det va dax att dra vidare igen te månen hehe.. vi knödde in oss 7 st i saras lilla bil plus hon då hehe inte specielt lagligt men kul va det :P.. kom te månen i alla fall utan att bli stoppade hehe..  vi va sist som vanligt hehe men det e inget ovanligt när man pratar om scorett hehe va mumma me julbord :) och showen va jätte bra hade jätte trevligt hela kvällen va hemma 2 i natt tror jag :)

gud va jag skriver hehe hoppas ni orkar läsa :P..

Här e lite bilder från gårdagen :)


Helén, Nina, Cathrine, jag och Sara hemma hos Nina :)

  
på duvan

 på månen allt folk :) ursäktar min dåliga kamera

 i maten :) mums mums

       

 

 roger pontare

 Ola

 Dileva


alla artister
Dileva, Hanna hedlund, Ola, Sibel, roger pontare, jennifer brown. tror det va alla :)

En helt klart lyckad kväll :)

 


27 nov 2009

= JULGALAN :D

God morgon :)

Idag e det personalfest igen :) som vi har längtat hehe i alla fall jag va bra längesen det va pers fest nu och de festerna e klart de bästa festerna.. kl 19 ikväll ska vi samlas på duvan innan vi går te månen men innan det så ska jag, Helen, Nina och cathrine va hemma hos Nina :D.. kommer bli en toppen kväll tror jag..


Julgalan här kan ni gå in för mer information :)

Vakna alldeles för tidigt idag tycker jag redan uppe halv 9 liksom usch hehe men jag orka inte sova så kolla lite på vakna me the voice och nu sitter jag här :P idag ska jag me Helen ner te stan så ska vi te bolaget sen vet jag inte om hon ska kika lite i affärer.. innan det så måste jag diska och städa lite för imorn kommer mor och far hit antagligen om inte pappa måste köra nån tur me bussen, hoppas att dem kommer för då slipper jag ta nån buss hem ;).. så de ska ta me sig syrrans grejjer :( så det får nog bli en tur te ikea så att jag får ett nytt köksbord sen blir lite julhandel för övrigt, har inte köpt en ända julklapp än men jag ska ju snart te ULLARED hehe.. 

Disken väntar nu så bäst att tag i det så man får det gjort :) sen får det bli frukost..


Bust your windows

I LOVE GLEE :P.. jag rycks me i varje dans steg dem gör och jag önskar jag kunde sjunga lika bra haha :P..  denna låten va me i dagens avsitt :)



kollar ni på glee??

min kväll har vart väldigt lugn :) har kollat på tv det mesta och tränat att gå i min klackar hehe som jag ska ha imorn de e nog de högsta jag äger :P.. skit snyggt och jätte snygga hehe :D.. längtar tills imorn och jag e sjukt nöjd me min outfit kommer va en pärla på månen ;P..

Ska sitta uppe ett tag till för e inte specielt trött men blir nog snart men ni får sova så gott :)
puss // MIKA





NYCKELN till FRIHET

Hellu :)

oj va klockan rusar iväg redan 5 och det e kolsvart ute som vanligt plus att det börjat regna lite me :(.. har haft en lugn och skön dag :).. tog mej en varmdusch i förmiddas då jag raka bena och gjorde hårinpackning :) sen noppra jag ögonbryna och smörjde in mej me Dave summerglow så nu ska jag bli brun och fin igen hihi :) tycker den e jätte bra så rekomenderar den om ni vill bli bruna på en enklet och skonsamt sätt :).. sen har jag gjort ansiktsmask, jag filat och målat naglarna både på händer och tår hehe :P.. sen fick jag oxå prova ut min fulla outfit som jag ska ha imorn på firmafesten ;)..  så nu känner jag mej som en ny människa :D..

Nu har jag låge i soffan och kolla på en film som jag lånade av Lollo för några dagar sen NYCKELN till FRIHET jätte bra och spännande film. Handla om en man som blir anklagad för mord och straffas me fängelsestraff där inne träffar han många olika typer av människor om mkt händer där inne, filmen är 2 tim 17 min så det händer verkligen mkt vill inte såga så mkt för tycker ni ska se den själva om ni inte har sett den.. riktigt bra säger jag bara så det e värt att se den.. 



Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men kvällen ska nog ändå bli lugn, ikväll e det ju ett nytt avsnitt av  glee yey hehe :)

Puss // MIKA

 


091126

God morgon

Sov te kl 10 idag hihi och när jag vakna så sken solen in såå UNDERBART har dock inte vart ute på nån morgon promenad för det blåser och sen så ser det inte så jätte varmt ut och så får jag väl skylla på att jag e lite lat idag hehe.. men det kanske blir en promenad senare om solen fortfarande e kvar det vet man aldrig.. ska i alla fall ha en pyssla om mej dag idag har jag tänkt.. sen skulle man faktiskt kunna börja och julstäda lite hänga upp gardiner och ljusstakar men jag vet inte hur mkt jag kan ta och sätta upp för det mesta e ju syrrans och de flyttar te göteborg nu i början av dec så då kommer de väl snart hit och tar allt :/ köksbord, byro, matta, lamper, speglar mm men sängen skulle jag få köpa men resten tar de typ så måste te ikea nån dag framöver fattar bara inte vart jag ska få pengar ifrån te att köpa grejjer får ta hjälp av mor o far så länge tror jag..

Nu ska jag ta en varm dusch och raka bena och lägga hårinpackning :) skulle va gött me massage men det e svårt att ge det på sej själv :P



och förresten jag fick min löning idag i stället och blev faktiskt lite förvånad det va mer än vad jag trodde :D JIPPI :P..

PUSS // MIKA

Ensamt

Hej

Nu har jag slitit mej från tv hihi har kollat på bonde och Grey´s och lite paradise i reklamen :) Ringde en tjej te mej förut och fråga efter Ann-marie jag känner ingen Ann-marie hihi jag hoppas hon fick tag på henne :p.. det stod okänt nummer så va lite tveksam först på om jag skulle svara el inte man vet ju aldrig vad det kan va liksom..

Nu e det snart läggdax igen imorgon e en ny dag :) och min dag imorn ska jag nog bara va hemma och ta hand om mej själv me ansiktsmask, raka bena, noppra ögonbryna mm mm bara ta det lungt kolla nån film och inte göra åt ett ända öre hehe :P.. ang min rubrik så känner jag mej väldigt ensam på kvällarna skulle va mysigt och trevligt att ha lite sällskap och nått djur e ju inget allternativ för jag e allergisk och sen tycker jag inte man ska ha djur i en liten lägenhet i stan..  men det kommer väl sinom tid för mej med får vi hoppas :).. allt känns ju så ensamt nu på höst/vinter halvåret för att det e så mörkt och kallt ute..



sov gott // MIKA


tur på stan

Hellu :)

hemma igen från stan, Emelie kom in tidigare te stan så va redan nere i stan vid halv 4 så träffa jag henne och Bob på MQ :) fick tebaka min kjol sen stod vi och tjöta lite, efter det gick jag in på scorett där Mari stod så och prata lite me henna, va väldigt lugnt i butiken och sen så fick jag ju reda på att det va där vi skulle samlas på fredag innan personalfesten så det va tur jag gick in och prata me henne.. Blev sedan en sväng på Gina och jag kunde inte hålla tassarna borta från en fin silvrig bolero som kommer passa perfekt te min klänning på fredag :D sen köpte jag mej oxå nya strupbyxer på lindex.. sen åkte jag hem så nu sitter jag här och lyssnar på lite goo musik och har just smaskat i mej en bit choklad hehe.. kvällen ser ut att bli lugn, mkt på tv idag :P.. bonde söker fru och grey´s..

detta köpte jag :)


svårt att lägga boleron snyggt men det e en sån som man bara drar över axlarna och så glittrar den jätte mkt hehe :)

Bolero Gina: 149:-

strumbyxer Lindex: 50:-


hur ser eran kväll ut??


Mat!!!

Hej

är hemma nu och får i mej lite mat :) det blev pasta me pastasås idag riktigt gott hihi.. det gick bra nere i stan förut va runt på 5 olika butiker och lämna ut mitt CV Intersport, Esprit, dimoda, Åhlens och hemtex så nu e det bara att vänta igen och se om nån hör av sej, men det verka som på alla butikerna så hade de klarlagt nu vad de skulle ha för personal under jul och fram i januari så de e efter januari i sånna fall får hoppas.. nu ska jag nog ägna mej mer åt att söka jobb genom att skicka på datorn för nu har jag vart runt i 10 olika butiker i stan och det får räcka för ett tag i alla fall.. på arbetsförmedligen e det nästan lönlöst men ska kika där oxå och sen försöka så jag kan få skriva in mej på arbetsförmedligen här i karlstad istället för Bengtsfors.. 

Ska snart åka ner te stan igen och träffa Emelie som jag sa förut :) typ kl fyra, så nu ska jag betala lite räkningar sen får jag vila maten se om jag kanske kan få nån ordning på data *********  msn funkar fortfarande inte sen kommer te upp massa skit och säger att det e problem me datorn JAG VET DET hmm..


denna pasta såsen brukar jag andvända :) det e super god och specielt te tagatelli.. har ni testat den??


Bibblan KD

Hej hej

Nu sitter jag på biblioteket :) fick faktiskt en dator direkt jag kom hit helt ortoligt brukar alltid va fullt hehe, men nu har jag i alla fall fått skrivit ut mina CV och ska snart bege mej in te stan och dela ut dem hehe frågan e vart bara men det ger sej jag kan tänka mej jobba vart som helst bara jag får ett jobb liksom..

Ne ska dra nu så jag får det gjort sen blir det hem och laga te nån mat innan jag ska ner te stan igen och träffa Emelie :) ska få tebaka min kjol som hon låna för några vecker sen :)..

pussar// MIKA


Onsdag 091125

= löning :) fast min lön va inte så himla fet då men :/..

Go morgon på er allihopa hoppas ni sovit gott :) jag har sove jätte gott gick och la mej halv 11 igår kväll och sov ända te kl 9.30 :) så nu e jag ordentligt utvilad, hade ingen större lust att gå upp ur sängen ändå för idag e det skit väder igen :( men måste upp och göra lite nytta, har gjort i ordning så jag ska diska så fort jag har drudkit upp te´t sen får jag väl städa här lite kanske...

Idag ska jag åka ner te Bibblan och försöka få skrivit ut några fler CV sen får jag gå runt och lämna några fler bland affärerna, Jag hatar att inte ha nått Jobb men det går fasen inte att få nått jobb i dessa tider heller, får snart leva på knäckbröd och vatten hehe för på scorett får man ju inte mer än några timmar i månaden heller om man har tur :/..  e jätte trött på det här och jag har faktiskt ingen större lust att flytta nån stans heller, och jag tänker inte flytta tebaks te torrskog NEVER..

dax att diska nu sen får jag göra mej i ordning och dra ner te stan.
puss//MIKA


lägg dax

Go kväll :)

Nu e Desperate slut och jag ska snart borsta tänderna och hoppa i säng e jätte trött, älskar desperate förövrigt hehe såå bra och nu e det spännande :)..

Bjuder på en goo klublåt hörde denna i cypern en del och det gör ju att man får en del fina och roliga minnen tebaka hehe :D



Sov så gott Natti natti// MIKA


*** MSN

Helloj :)

Blir såå irriterad på min dator för det första så e den överfull me massa bilder, musik mm mm så det går inte att få plats me nån ting sen såå krånglar MSN jag får det inte att funka det kommer bara upp messenger har slutat att fungera :( det har blitt så här förut oxå men när man startat om datorn så har det funkar igen men nu har jag nog startat om den minst 5 ggr och det funkar fortfarande inte, jag kan verkligen inte alls mkt om datorer så får jag inte igång msn på några dagar e det nog dags att lämna in den nån stans så nån kan kolla på den hmm.. hatar tekniska prylar fast man e ju beroende av det men man blir sååå (ursäkta) förbannad när det blir fel på grejjerna...

Har faktiskt vart lat och låtit disken stå och det får den göra nu me tills imorgon så nu e det ett litet berg i diskhon :/ har verkligen vart jätte rastlös gått mellan tv och dator hehe och sen så blir man ju ännu mer rastlös när inte msn funkar... sen e jag oxå sjukt trött, gäspar hela tiden kan det va för att man har vart så mkt ute idag tro, det tror jag..

Nu väntar jag på att Desperat ska börja sen efter det så blir det kanske att jag lägger mej...



promenix :P

Hej

Har vart ute på en låång promenad me Andreas, va ute i en och en halv timme typ, gick runt och på andra sidan klarälven och sen över stora bron.. va en jätte fin slinga som gick längst vattnet så där blir det nog fler promenader :).. fast det känns ju i bena, gick hela tiden oavbrutet och ganska snabbt och mitt knä som jag gjorde illa i sommras börjar värka och göra ont igen :/.. men det måste ju bara va bra att få röra på det så mkt så möjligt tycker jag så det inte blir stelt liksom..

Nu har jag laga te mej lite käk det blev enkelt idag, makaroner och korv men det e gott de me hehe :).. blev dock väldigt mkt makaroner hehe så får se om jag orkar få i mej allt :P..  nu har solen gått ner redan :( men det va trevligt så länge den va framme UNDERBART känner mej faktiskt mkt piggare idag :D.. men nu blir man väl snart rastlös igen hehe vad ska man hitta på resterande av dan tro??

ska fortsätta och äta nu hihi sen får jag nog ta tag i disken :/ HATAR DISK nån som håller me mej?? man diskar ju fär fasen nästan varje dag eller det gör man om man inte sparar då så det blir ett jätte berg me disk hehe...


naturgodis

Hej hej

va ute på en rask promenad förut i solen va såå härligt och underbart kände direkt att jag fick mkt mer energi :) stanna nere vid kroppkärrsjön ett tag oxå va så fint och solen stekte verkligen i ansiktet :).. sen när jag kom hem så höll gubbarna på och sätte upp en gran här utanför :) sååå fint nu e snart julen här <3
tog en varm skön dusch när jag kom in för även om det e fint väder ute så e det ändå rätt kallt, och sen blev det frulle :) ligger och kollar på Tv nu och mumsar i mej massa naturgodis hihi inte så bra kanske men det e såå himla gott känns ju lite nyttigare än vanligt godis hehe :P..


tycker ni om natur godis?? jag tycker inte om allt verkligen inte men cashewnötterna e godast och sen de som e me yoghurt på mums mums ;)

har inget planerat än som vanligt vad jag ska hitta på den här dan men det blir kanske en sväng och möta Emelie :) om hon har tid förståss.. annars blir det nog en ganska lugn dag (kanske ska försöka ragga nån som vill gå på bio me mej hehe) VILL JU SE NEW MOON hehe...


Sol sol sol :D

Go morgon

ÅÅÅÅ vilken underbar morgon SOLEN lyser :D, så jag måste ju bara ut och gå en promenad nu innan frulle man får ju ta vara på den så länge den e framme :) Min kompis Jessika hade ringt te läkarn igår för hon känner sej lite seg och trött och undra om hon hade brist på något vet ni va läkarn sa då när hon fick höra att hon va född 88

- Jaha men alla 88:er nu verka va nere och trötta de får för lite sol, så jag lägger dej i den högen me alla andra 88:or så ska en doktor gå igenom dem..

HALLÅ vilken läkare hon fick inge bra svar på vad det kunde va bara att hon inte fick tillräckligt me sol men det får väl INGEN nu elle det e ju fan aldrig sol ute.. så det e väl bäst för mej att palla mej ut i solen och få lite energi får då e ju jag me i risksonen hehe..
BJUD ALLA 88:OR PÅ EN SOL RESA TYCKER JAG DÅ :P..

ska ta på mej nu och gå en promenix sen blir det frulle :D

puss




tv-spel ;)

Hej hej

Min eftermiddag blev inte så dum ändå :) mötte upp Jessika på stan vid 4 typ så gick vi lite i affärer prova kläder hehe :P.. jessika köpte en jätte fin tröja men för min det så blev det bara dagkräm och plackers som jag köpte hehe jätte kul eller hur :P.. efter en stund så gick vi hem te henne på herrhagen, spela tv-spel och kolla på vänner.. hehe fan va jag har skrattat hon e såå skön och det va riktigt kul att spela tv-spel igen och såklar mario :D.. sen gick vi te konsum och köpte godis och pizza så vi hade när vi kolla på Ullared hehe det e såå menlöst det programmet att det blir roligt :P.. sen blev det ännu mer Tv-spel och så lyssna vi på massa musik massa norska låtar som va helt knäppa hehe :P.. man blir ju bara helt full i skratt bara man hör en norsk prata tänkt då åå sjunga hehe.. 22.20 åkte jag där ifrån och nu e jag hemma fick dock gå en liten promenad från ica den bussen jag brukar ta gick inte..
Har haft en jätte trevlig eftermiddag me Jessika hon e jätte snäll och trevlig på alla vis :)


jessika :)

Nu blir det nog snart läggdags för mej känner hur ögonlocken börja hänga lite så då tyder det väl på att man ska lägga sig snart hehe ..

hoppas ni har haft en trevlig dag och nu får ni sova så gott :)
puss// MIKA


äckel väder

hej hej

Sitter fortfarande hemma, har inte gjort nån ting typ och det bara regnar och regnar ute såå himla tråkigt :(.. fundera på att åka och träna men nu vet jag inte om jag har nån större lust längre för då måste jag cykla och det e inte så trevligt att cykla när det regnar :/..  men börjar bli väldigt rastlös så vill göra nått men vad?? fundera på oxå om jag kanske skulle baka eller nått det e ju bra tidsfördriv hehe men skulle väl inte äta nått sånt sött hehe..


detta blev min lunch idag :) laxpasta me färska tomater och nu e jag propp mätt ;)

ska nog baka nu, träningen får vara hade man haft bil hade det vart en annan sak men nu när man måste cykla så tror jag faktiskt att jag hoppar över det får träna hemma lite istället hehe :P..

 

PUss// MIKA


Måndag o ny vecka

God morgon :)
har ni sovit gott??

Ny vecka igen :) och jag e glad att helgen e över faktiskt för detta har inte vart den bästa helgen precis :/ så nu hoppas jag att denna veckan ska bli mkt bättre :).. igår ville jag ju se new moon men det blev aldrig så, så jag hoppas det blir nån dag i veckan ska försöka få upp Ellen hit kanske så vi kan gå :D.. blev väckt imorse av att posten ramla in i brevinkastet fan va jag skvatt det låter ju sjukt mkt asså :(..

Idag har jag inget planerat som vanligt och vädret ute e ju gråt som vanligt så man har ju verkligen ingen större lust te att gå ut så det kanske får bli en heldag hemma idag och bara kolla på film, fast jag blir så rastlös oxå men vad ska man hitta på då?? skulle väl börja träna igen men man har ingen lust att cykla i detta vädret sen blir det ju såå himla mörkt på eftermiddagarna..
skulle va mysigt me Bio men.. vill se flikan som lekte med elden oxå för nu på fredag kommer ju redan tredje filmen ut luftslottet som sprängdes (heter den väl) och då måste ju man ha sett tvån innan :P..



miss my girls <3

puss// MIKA


Where you are

hittat en ny fit låt :) eller ny vet jag inte om den e men ny för mej :)


Omelett ;)

Hej

Nu e jag hemma igen har vart hos en kompis på gruvlyckan sen kl 2 typ :) har kollat på film det blev the hangover :) har ni sett den?? den va riktigt rolig hehe jag skratta gööör mkt :P.. så den tycker jag att ni ska se, det handlar om fyra killar som åker te Las vegas på svensexa och där händer det väldigt mkt hihi :P..
 what happens in vegas stays in vegas ;)

 



Nu har jag just käkat i mej en hel omelett :) den blev jätte god oxå :P.. blev sugen på nått sött nu efter maten skulle sitta fint me en chokladboll hehe :P.. men jag kanske tar det sista av glassen lite senare istället :)...

Förut när jag satt på bussen hem så va det två killar som satt framför mej och prata om olika filmer och då kom SMALA SUSSI på tal hehe och den ena killen bara
- men du vet den e ju inte inspelad i värmland på riktigt
- asså e den inte
- nej den e inspelad i åmotfors
- jahaa

hehe jag hade goo lust att säga te han att det e ju faktiskt bengtsfors den e inspelad i men jag höll tyst de får väl tro va de vill :P..  sen ligger väl förfasen åmotfors i värmland hehe 


Puss // mika

  

 


Film tajm

Hellu :)

Nu har jag dammsugat och diskat så nu e det ordning och reda i boet igen hehe.. ska göra mej i ordning nu och sen åka te en kompis och kolla film och käka chokladbollar hehe :P blir nog trevligt vad det blir för film det vet jag inte men det ger sej :)...

senare i eftermiddag hoppas jag på att det blir bio, New moon :) men har inte fått nått svar än från kompisen så det vet man inte hur det blir.. 

hoppas ni får en fin söndag :) hörs senare i eftermiddag
puss// MIKA

Blondinbella

Go morgon :)

söndag idag :/ hatar söndagar även om jag inte jobbar eller ska te nån skola imorn så e ändå söndagar rätt slappa och trista dagar och specielt idag när det e piss väder igen :(.. det va ju sol igår varför kunde det inte fått vart det nu då några dagar hmm...

låg och kolla på tv igår te den va typ halv tolv och sen somna jag jätte fort men mitt i natten kl 3 ringer Cristian och säger att de aldrig kom te karlstad utan blev kvar i Åmål precis som jag inte skulle ha fattat det hehe eftersom de inte åkte från bengtsfors förrän efter kl 22 hmm.. sen efter det såå hade jag jätte svårt för att somna om låg och tänkte på massa saker så har inte riktigt fått en ordentlig sömn inatt :/.. känner mej lite seg nu men tror inte det e nån idé att jag lägger mej för kommer inte somna i alla fall..

joo angående min rubrik så får karlstad besök av blondinbella idag, fick se det igår att hon ska stå inne på mic vid autowox heter det väl där alla BMW:arna står hehe fråga mej inte vad hon ska göra där men hehe en tanke e ju att hon kanske ska posera vid bilarna hihi :P...




Ska nog börja me disken nu och sen ta ett varv me dammsugarn sen får vi se vad som sker kanske att man tar sej en tur ner te stan och kollar..

vad ska ni hitta på idag??


hemma kväll

Det blev ingen utgång för mej fast jag va såå himla sugen och jag hade gjort i ordning mej och allt och så får man trista besked och allt rasar och man har abslout ingen lust te att gå ut längre :(.. så nu sitter jag i min ensamhet och kollar på tv fast det inte e såå mkt att se på :/ blir nog snart sängen nu och hoppas på att morgon dagen blir bättre och att jag tackar mej sj för att jag inte gick ut idag hehe..  jag får se fram imot nästa helg i stället då vi ska på persfest på månen på julgalan :D

natti natti puss //MIKA




Party or not ??

Hej hej

Min dag hitilst har vart jätte bra :) jag och helen skulle ta en promenad på möra som blev lite mer än en promenad hehe hamna inne i stan och där mötte vi upp en kompis te Helen så har vi gått runt i affärer och fikat :) riktigt trevligt och mysigt :) Carro som va med va jätte trevlig.. jag har nog aldrig gått runt i träningskläder och osminkad i stan så länge hehe men skit sam :P.. sen va jag me helen hem en sväng medans hon gjorde sig för fest och sen tog vi följe hem där hennes kompis Annika bor så de skulle på fin middag nu och sen vidare te månen.. sååå nu har hon taggat mej så jag e jätte fest sugen men alla sitter ju hemma idag känns det som :/.. kommer några killar från bengtsfors som ska ut så kanske kanske att jag hänger me dem ut, de ska bara ta sej från bengtsfors först hehe :P..  

Ska i alla fall göra mej i ordning nu lite smått ifall det blir att man drar ut hehe hoppas på det :P..

Party Party


Helen :)


Solen tittar fram <3

Go morgon

Det e klar blå himmel och solen e framme drömmer man elle hehe :).. UNDERBART ska nog ta på mej och ta mej en liten promenix innan frukost, ¨måste ut och få lite energi känner jag hehe :D..

Har sovit som en stock i natt men oxå oroligt för jag vrider mej som en torktumlare i sängen hehe :P.. jag har tre kuddar i min säng och det e inte länge jag ligger på en förrän jag måste byta hehe :P.. sen har jag drömt en himla massa konstigheter som att jag välte en buss tex med en kärra så taket flög av hehe sen massa annat kommer inte ihåg allt men det va bara massa kostiga drömmar :/..

Ne nu får det bli en promenad i solen då innan jag tar tag i frukosten så blir jag nog mkt piggare när jag kommer in sen :)..

puss // MIKA




Wow..

.. fasen va nervös jag va när det stod mellan Erik och reza kan egentligen intte fatta att Erik hängde lös över huvve taget GLÖMDE NI ATT RÖSTA ELLE HEHE?? jag ska väl inte säga nått för jag har aldrig röstat i nått program men vet ni nu när han hängde löst va jag faktiskt tvungen att rösta :P..  hade han åkt hade jag nog bojkottat idol (kanske) hehe han ska ju vinna hela skiten



nu e i alla fall erik, tove, mariette o calle vidare :) helt rätt :D

Love in the air

Hellu

har nyss kollat på Idol o i idag va det ju kärlekstema det gör ju inget annat än att man längtar efter att få krama o pussa på nån hihi :P.. och idag tyckte jag alla förmedla en känsla i sina låtar kom faktiskt lite tårar hihi när tove o erik och reza sjöng <3 man e ju sååå känslig och blödig för allt nu för tiden vet inte vad det e me mej riktigt men kan börja gråta bara helt plötsligt..


Nu ska jag vänta på andra delen av idol och se vem som åker ut och sen blir det nog sängen imorn e det lördag och jag har ingen aning om vad som sker.. blir det en hemma kväll till elle blir det utgång ??? 
det ser vi imorn ;)

Pussar// MIKA



Köttfärslimpa

hej :)

har nog åte den godaste måltiden på länge hehe :P.. och jag har gjort den helt själv, köttfärslimpan blev perfekt inte torr el seg el bränd den va helt PERFA :).. synd bara att jag får äta detta goda själv hade ju vart trevligare om man vart två men men nu har jag ju mat några dagar framöver hehe :P..



Älgfärs och massa rotgrönsaker runt :) MUMMA

Köttfärsen:
Älgfärs ca 400g
1 gullök (finhackad)
4 msk ströbröd
1 msk potatismjöl
1 1/2 dl mjölk
1 ägg
blanda ihop allt :) och forma till en limpa i en ugnssäker form

skär potatis, morötter och lök i bitar, koka morötterna och löken me buljong i ca 5min.. fördela allt på sidorna om limpan in i ugnen på 175-225g i ca en timme..



kvällen ser fortfarande ut att bli lugn och sen så fick jag höra från killarna att de inte heller skulle på afterworken så alla sket nog i det..
det e ganska skönt me en lugn kväll ändå och sen så e det ju Kärlekstema i idol om jag inte hört helt fel hehe och det vill man ju inte missa :P..

//mika


lagar mat

Hej hej

Nu håller jag på och lagar mat :) lyxar te det lite bara för att det e fredag och gör köttfärslimpa :D den står i ugnen nu och det dofftar underbart börjar bli riktigt hungrig hehe..  va ner te ica förut och handla lite, va inge kul att gå ut för det e såå kallt och surt, tråkigt väder.. sen har jag diskat och städat lite men va hjälper det hehe nu e diskhon full igen me disk :/.. får väl ta ett ryck te igen senare hehe..
har ännu inte kommit upp nått ting om va man ska hitta
på idag så jag antar att det blir en hemma kväll framför tv men det får väl gå..

vad ska ni göra??

pussar // mika


Fredag 20/11

God Morgon

sov riktigt länge idag :D riktigt gött.. fortfarande surt o tråkigt väder ute :( och idag e det fredag Vad händer?? sa ju igår att jag skulle på afterworken me Nina o dem men så fick Nina jobba istället så nu ska inte hon dit och då skiter jag oxå i det, vill inte gå dit sj me killarna hehe.. så jag vet inte vad som händer och sker idag, ska nog försöka städa lägenheten lite nu på dan men ikväll har jag ingen aning om vad som sker blir väl att man e hemma och kollar på idol..

Idag spelar TAKIDA på nöjjes vet en massa hemifrån som ska dit skulle va riktigt kul att va där men så blir det inte bestämde mej för sent och då va biljetterna slut och sen så har jag nog egentligen inte råd heller hehe.. 

Sen e det ju premiären av New moon idag oxå, slutsålt :/ så det får bli en annan dag man går på den vill ju jätte gärna se den :)

Nu ska jag börja diska och städa sen får det nog bli en snabbis ner te affären och handla lite..

Puss//MIKA

Take A Bow

hej hej

Kolla ni på Glee eller blev det paradise hotel?? jag kolla på Glee i alla fall hehe :P.. serie nörd som man e ;).. och det va riktigt bra idag me kommit lite kärlek me i bilden oxå och det gör ju bara serien ännu bättre även om det kanske e lite förutspått att det kommer bli dom :).. 

detta e låten från dagens avsnitt :)




Nu ska jag nog snart lägga mej faktiskt e inte så jätte trött men det e tröttsamt att sitta uppe och inte göra nått typ hehe..

Imorn e det fredag och början på helgen och vad händer?? vad ska ni göra?  imorn kan det nog bli afterwork för mej på Blue moon me Nina o gänget :) men på lördag vet jag inte vad som händer e sugen på att dra ut men alla verkar upptagna me annat :/.. får se hur det blir hoppas på att det blir en bra helg i alla fall :)

Puss o natti natti //MIKA


flängt runt

hellu :)

Det blev en tur ner te stan te slut för det blev så tråkigt hemma, gick dock inte te bibbla och skrev ut mer CV utan jag va först in te Lollo och lämna boxen sen följde hon me mej in te stan så kolla vi lite i affärer köpte tyg :D så nu ska vi sy oss klänningar haha får se hur det går :P.. sen börja hon jobba så jag gick runt och kolla lite själv och när hon va klar så blev jag bjuden på en subway bagett :) som vi åt hemma hos henne sen och kolla på desperate och nu e jag hemma igen :D

det bara regnar och regnar tar ju aldrig stopp, det har väl regnat konstat hela dan i dag nästan förutom i morse.. det e så tråkigt och allt blir dy blött.. när jag gick ut te bussen förut så tyckte jag det ändå va lite mysigt att höra dropparna som träffar paraplyt medans man står under helt torr hehe :).. fast det va i och försig kallt men jaja hehe lite posetivt i allt negativt :P..

idag e det nästa avsnitt av Glee oxå det får ni inte glömma det ska i alla fall inte jag :)..


Lollo :) en av hennes klänningar hon har sytt


Puss // mika


piss väder :(

Go morgon

Vakna upp pigg och glad men så ser man väder och man blir bara less på allt det regnar inte än i alla fall men det e väldigt grått lite sol hade ju inte skadat, sen e jag sååå fruktansvärt less på att jag inte har nått jobb för då skulle dagar som dessa gå såå mkt fortare och va mkt roligare.. frågan e om jag skulle ta ett ryck idag och gå ut och lämna lite fler CV men då måste jag in te bibblan först och få mej en dator som kan va ganska svårt för det sitter ju fasen alltid folk där :/.. men kan va värt ett försök det e väl på tiden att dela ut lite mer CV nu, även fast det känns som ingen nappar, de flesta butikerna har ju personal och extra personal :/..
ja jag får se vad jag gör dan har ju bara börjat än så länge..

har ni nått tips på vad jag ska söka för jobb så får ni gärna säga det :)




vad tycker ni och brittans nya låt??


step up 2 the street

Go kväll

Har nyss kollat på step up 2 the street :) och det e nog min favvorit film just nu när det gäller dans :P.. den e grymt bra och han e ju såå snygg hihi :P.. kvällen blev inte alls som jag trodde men jag klagar inte hihi <3

nu blir det nog snart sängen för mej börjar bli trött



Natti Natti //MIKA


Äntligen hemma ;)

Hej hej

Nu har jag ÄNTLIGEN anlänt i min lya igen :) det har vart trevligt hemma i skogen oxå men jag har som sagt saknat min tv o dator och allt hehe.. Pappa körde upp mej te Årjäng så åkte jag därifrån 15.30 och va här typ 17.00 :)
Nu ska jag va här nästan två vecker i alla fall innan jag måste hem te skogen igen, 30 nov ska jag te läkarn så det e därför..

Mormor o morfar har inte fått hem bilen än, tar nog ytterligare en vecka för det va massa mas att de inte fick tag på försäkrings gubben men det e ju ingen brådska..
så här ser den ut i alla fall :D



Snygg va?? egentligen tycker jag inte om röda bilar men denna va faktiskt snygg i rött men det e väl så me splitter nya bilar :P..

Nu ska jag nog ta en dusch sen får det bli lite kvällsmat, om ca en timme e det ju bonde :) sen e det Greys :D

vad ska ni hitta på ikväll???
puss// MIKA



fortfarande kvar..

.. i skogen
det blev lite ändrade planer så åker hem te karlstad på onsdag istället, måste vänta på några mediciner som inte kommer förrän imorn så det e därför lite surt men det får väl gå, mamma e ju hemma om dagarna nu eftersom hon e sjuk.. 

Idag va vi tidigt iväg te Bengtsfors Jag, Pappa, Morbror o Mormor :).. va och kolla och provkörde den nya bilen :D.. den nyaste årsmodellen 2010 av polon jätte fin.. det ska bli kul me ny bil för antagligen blir den väl "nästan" som min hihi det kommer nog i alla fall va jag som kör den mest :P.. Sen va vi och handla och fika på kickis innan vi drog hemmåt igen.. Bilen e väl klar och här om ett par dagar :D..

Imorn blir det ner te Bengtsfors igen för att hämta ut medicinerna annars blir det nog bara lungt, Längtar te onsdan då jag får komma hem igen te min lya och dator hihi :P..

Nu kallar maten ;)

pussar// MIKA

ännu en dag..

.. i skogen

Hej hej

jupp jag blir kvar hemma i skogen denna dagen oxå för det e ingen som orkar köra mej upp te Årjäng men imorn blir det hem te Karlstad :) ska åka redan halv 3 så då e jag inte uppe så sent heller gött de :D..

Dagen i går va världelös gjorde INGEN TING vi va inte ens te mormor o morfar för mamma va så himla dålig så hon orka inte och då orka inte jag heller vi låg bara i soffan hela dan och kolla på tv typ.. men idag blir det en sväng dit, dock bara jag och pappa för mamma ligger fortfarande och e dålig :/.. 

Jag hoppas ni har haft en bättre helg än vad jag har haft :)

 P.S. svarar som vanligt på era komentarer när jag kommer hem för här funkar det bara inte..

PUSS//MIKA


Surt och tråkigt

Hej

är en kass dag idag :(.. tråkigaste Lördan på länge jag hoppas det blir bättre i eftermiddag.. alla e hur slöa som helst mamma e sjuk och ligger typ bara hela tiden, pappa tjuvlyssnar på komradion när våra grannar jagar bock och jag ja jag gör inte specielt mkt och det går inte att gåå ut för det e piss väder ute, regnar nu men igår kväll kom det massa snö men allt har typ försvnúnnit redan :(.. jag tror inte dan blir så mkt bättre för det e ingen som orkar åka nån stans kanske kanske att det blir en tur te mormor o morfar lite senare.. jag blir deprimerad av att va hemma i skogen nu för tiden det e sååå tråkigt det finns verkligen ingen ting att göra så får jag bestämma så blir det Karlstad imorn redan.. ska försöka att få mamma och pappa att vilja handla så vi har bilen upp :)..

Det gick i alla fall bra hos tandläkarn igår hade bara lite tandsten som de tog bort men annars såg det väldigt fint ut tyckte hon :D.. tyvärr så va det sista gången för mej hos tandläkarn som det va gratis :/ efter årskiftet får jag betala :( men jag hade såpass fina tänder så jag låg på den lägsta kostanaden på försäkringen alltså 35 kr i månaden :) så det e ju jätte bra så ska ringa på måndag och säga att jag vill ha den istället för att betala i klumpsumma varje gång man är hos tandläkarn för det kan bli en väldigt massa pengar...

Kolla ni på idol igår??  jag tyckte det va jätte bra, Erik och Tove e sååå duktiga och specielt när de gjorde duetten ihop VILKA STJÄRNOR :D  Eddie åkte ut och det va absolut rätt han skulle egentligen åkt ut för två vecker sen om jag fick bestämma hehe..

ne ska väl forsätta att ha tråkigt och denna datorn blir sååå trött ingen ting funkar typ :(.. men nu har vi äntligen anmält intresse för bredband så får väl se hur långt tid det tar innan vi får det hit det ska ju grävas och härjas mm innan så det tar säkert tid :(..

ha en bra lördag

puss//MIKA


bengtsfors Bibliotek

Hellu

Nu e jag faktiskt i bengtsfors resan hit gick bra :).. va direkt att hoppa på bussen till bengtsfors när jag klev av tåget i åmål :). Ellen jobba så det finns inte nån att fika me tyvärr :(.. men nu sitter jag här i stället och här har jag inte vart på två år hehe.. Datorerna e mkt frächare och så e det koder för att logga in hehe de har börjat me moderniheter i även bengtsfors hehe GRATTIS :P..

Min gamla skola ligger ju här vid bibblan och det känns jätte skumt att se alla elever som går här nu de e ju så små hehe ja jag saknar nog inte tillbaka fast ändå lite kanske för då hade man alla sina kompisar här och så hade man ju nån ting att göra varje dag..

ska sitte här en halv timme till sen vet jag inte vad jag ska göra men jag får väl gå in och sätta mej på vårdcentralen och vänta te kl blir 13, sen efter tandläkarn får jag vänta ytterligare en och en halv timme innan mor slutar så vi kan åka hem te skogen :P..
undrar hur mkt man väntar i livet egentligen måste va en väldigt många timmar, typ när man väntar på buss/tåg eller står i kö till nått hehe..

ska läsa några bloggar nu sen e det snart dax för mej att dra

Puss// MIKA  


tidigt :(

Go morgon :)

Ni kanske inte e uppe än skulle inte jag ha vart i alla fall om jag inte va tvungen te det :/.. usch vakna när kl va 06.30 men då orka jag inte gå upp såg låg te kl 07 istället men det e fortfarande mörkt ute så det känns ju nästan som det e mitt i natten :(.. hoppas det ljusnar te om en timme för då ska jag ut te bussen..

det bär ju av hemmåt i dag te skogarna hehe.. e fortfarande less på att jag måste åka så himla tidigt för jag ska ju inte va där förrän kl 13 hos tandläkarn men man måste offra sej när det inte går några j'kla *** bussar... sen skulle det faktiskt inte förvåna mej om tåget blir sent och så missar jag bussen te Bengtsfors, va fasen gör jag då??? gå te bengtsfors hehe neeee... ja det blir som det blir.. ska höra me Ellen om hon e hemma och vaken när jag kommer dit så kanske vi kunde fördriva tiden före innan jag ska te tandläkarn.

Nu får jag göra mej i ordning 
 
ni får ha en underbar helg :D

PUSS// MIKA

don´t stop believin

 Kolla ni på Glee ?? jag tyckte serien va helt okey :) så jag kommer nog absolut att följa den för det finns ju inget annat på torsdagar att se på ändå hehe..  jag älskar musik och dans filmer så detta passa mej perfekt hehe :D


vad tycker ni om Glee??


  
Nu har jag boka tåg biljetten te Åmål, så ska redan åka 09.04 imorn så e jag i Åmål strax efter 10 och så går bussen te Bengtsfors 10.15.. så jag kommer va i Bengtsfors skit tidigt ju :/ ska ju inte in te tandläkarn förrän 13 och va fasen ska jag göra i Bengtsfors i två timmar sj???????  hade det gått fler bussar i nån normalare tid hade jag inte behövt åka härifrån så tidigt och oxå inte behövt vänta.. man får verkligen migrän på detta...

Nu blir det snart sängen för mej upp tidigt imorn som sagt :/..

PUss// MIKA



Glee

hej hej

har nyss kollat på film, orka dock inte gå ner och hyra nån så kolla på en som jag hade hemma och det blev Edward scissorhands tycker den filmen e såå mysig :) har ni sett den??

Nu har jag gjort mig lite havregrynsgröt :) ska sätta mej i soffan nu och kolla på mammas pojkar och efter det e det ju premiären för Glee :) kanske e nått nytt man kan följa hehe..



Vad gör ni denna torsdags kvällen??

Snowflakes

 Hej

Har bytt bakgrundbild som ni kanske ser te snöflinger :) det börjar ju lida sej mot vinter nu så jag tyckte det passa bättre än höstlöv nu :)..
vad tycker ni??

Är i full gång me tvätten nu har tvättat tre maskiner redan och har nu två kvar :) så det va ju inte alls lika mkt tvätt nu som det va förra gången, skönt det hehe.. har oxå hunne käka lite det blev laxpasta idag me tomater :) riktigt gott.. känner mej helt seg idag går runt i raggsockar o mjukiströja hehe :P.. ska nog kanske om jag orkar gå ner och hyra en film eller två för det e la inget bra på tv idag ändå.. vet ni nån film ni rekomenderar att se på??

Värker i mej massa clementiner oxå hehe påsen som jag köpte förut e snart slut HAHA e det bra att äta så mkt clementiner tro?? men det e ju såå himla gott tycker att jag vore pigg istället nu när jag åte så mkt clementiner för det e ju rikligt me C-vitamin i dem :/ jaja.. kanske blir sen hehe..





skomakarn :)

han e så snäll vår skomakare i karlstad :) i alla fall mot mej men mej känner han ju, när jag jobbar ränner jag ju fram och tebaka te skomakarn varje dag typ hehe.. 
När jag kom dit så börja han leta efter skon direkt utan att jag sa nått hehe :P.. han hitta den inte först såå jag blev skit orolig men te slut hitta han den allt men den va inte lagad än :/ och den har vart där i mer äv två vecker men han va snäll och fixa det me en gång gick på två minuter typ hehe :)..  gick och köpte alvedon, o mandariner på konsum och medans jag vänta på bussen hem så gick jag in på pressbyrån och köpe vekorevyn hehe :P..

Nu e jag i alla fall hemma och ska snart sätta igång me tvätten, sen måste jag hitta på nått att käka oxå, får se vad jag har i frysen :)..


Fick ett snyggt armband me vekorevyn oxå :)


Torsdag 09.11.12

Go morgon :)

redan torsdag och imorn ska jag hem te skogen igen :/ vill inte men nu e det tandläkarn som kallar.. känns nästan som jag inte gör annat än åker fram o tillbaka hela tiden..  blir nog hemhemma helgen men sen åker jag nog hit te veckan igen sen får vi se hur länge jag blir här hehe...

kvällen igår va underbar så länge det vara hehe.. mys :)

idag i alla fall så ska jag tvätta men har inte tid förrän två så nu ska jag snart bege mej ner te stan jag kom faktiskt på inatt när kl va 4 ungefär att jag har ju en sko hos skomakarn som han skulle laga och den har legat där as länge nu :/ så måste hämta den innan de rör bort den där nere bland alla skor.. då skulle jag bli sur vill jag lova för det e mina favvis klackar och de hade jag när vi va på scotts :P..  så det får bli en tur ner nu när jag käkat klart frukosten :).. måste lämna in boxen te Lollo oxå glömde ju det igår men jag vet inte om hon e hemma nu, skulle tro att hon jobbar..
hade sån fruktansvärd huvvevärk i natt så det va därför jag va vaken vid 4 hehe och jag orka inte gå upp och ta alvedon, men fick göra det te slut nu på möra sen sov jag tungt i två timmar så nu e jag fitt for fight igen hehe..

ne dax att ta på sej och dra sej ner mot stan..

pussar// MIKA

Myskväll

Hej hej

Nu har jag vart och storhandlat me lollo på willys det blev mer än vadjag hade trott men det brukar ju alltid bli det typ hehe nu e i alla fal kylskåpet fullt så jag behöver nog inte handla på ett bra tag :)..

kvällen blir lugn och mysig ska kolla på film <3


Tråk väder

Hej

har vart nere på stan en snabbis nu :) först gick jag in på bibblan och fixa mej ett lånekort och så kopiera jag några papper sen va det ju tänkt att jag skulle skriva ut fler CV men kön te datorerna va så lång så jag orka inte vänta så jag gick in te stan och kika lite i affärer titta men inte röra hehe  typ så kändes det för just nu har jag inte råd me kläder och sånt. fast jag synda lite och köpte sockar på torget hehe 10 par 100 kr :) suvveränt :P..
träffa Lollo en sväng oxå hon jobba, så då bestämde vi för att åka ut te Willys när hon e klar och handla mat.. så jag sitter och käkar just nu och snart ska jag bege mej ner te Lollo..


det snöa lite förut men som vanligt så lägger det sig inget :( jätte tråkigt men det e lite mysigt när det snöar ändå, men det e såå himla grått och kallt ute :( man blir deprimerad, har en bild från cypern som bakgrund bild på datorn och man längtar ju sååå himla mkt tillbaka till sol och värme.. men får vänta te efter jul och nyår då kanske det kan bli en resa om man kan få ihop lite cash förståss..

//MIKA


Lady Gaga - Bad romance

jag har inte fått tummen ur än te att göra nått, men jag ska väl försöka, ska göra mej i ordning nu i alla fall sen får vi se om jag tar mej nån stans hehe :P :)
bjuder på en låt så länge

 

Vad tycker ni om Lady gagas nya låt??

 


09.11.11

God morgon :)

har ni sovit gott?? jag har haft en orolig natt igen :/ fattar inte vad det e som händer men jag hoppas det försvinner snart..

Onsdag idag i alla fall, solen skiner lite smått i mellan åt men det ser ut att bli grå väder idag ändå.. jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag,kanske att jag skulle gå te bibblan och skriva ut några fler CV och gå runt och söka lite mer jobb på diverse ställena :).. har ju fått anställningsbeviset nu av tomas oxå så det e ju ett plus när man söker det hade jag ju inte sist gång jag va runt och sökte.. så jag får nog få tummen ur och göra det för det e ju ganska så viktigt vill ju ha ett jobb..
kanske ska handla lite käk oxå sen får jag se om Lollo e hemma så jag kan lämna desperate boxen hon ville låna. sen ikväll får vi se vad som händer :)

Den 27 nov ska ju vi personalen på personalfest på blue moon som jag sa och igår fick jag reda på lite mer vad det va som ska vara där och det e julgalan me 5 olika artister som ska sjunga bla OLA :) hehe han e ju såå söt.. sen va det glöggmingel och julbord, och senare på kväll disco typ som jag sa hehe :D ser verkligen ifram imot detta det kommer nog bli super kul frågan nu e bara som vanligt va fasen man ska ha på sej :/.. nått förslag?, jag har ju min röda julklänning men den hade jag ju sist på pers-festen. jag får kolla upp detta annars får det bli att köpa nått nytt hehe..



Puss //MIKA

sleten o trött

Hejsan

hemma från jobbet nu, har vart ett tag men när jag kom in genom dörren börja desperate så har sutte och kollat på det :).. har vart ganska lungt på jobbet idag (som vanligt en vardag) men det va kul att få jobba lite igen men nu e jag såå himla trött.. Resan te jobbet började ju absolut inte bra, jag va ute i god tid för att vänta på bussen men det kom ingen buss :( så fick ta nästa buss och då kom jag försent ner te stan så fick ringa te Nina och säga att jag blev sen. bara att den bussen som gick från stan oxå va sen plus att det va tusen folk me så den stanna på varje hållplats till bergvik så jag blev ännu mer försenad :/ jag blir så himla stressad av sånt och om nån pratar me mej i den situationen slänger jag bara ut massa ont ur munnen hehe, blir riktigt riktigt sur och arg på de j*vla bussarna.. Ska det va så svårt att hålla tiden liksom??

Nu blir det nog snart sängen för min del för e verkligen super trött sitter och gäspar hela tiden typ.. har ju ingen tid att passa imorn te att gå upp så ska väl försöka hålla mej vaken ett litet tag till om jag orkar hehe..

Natti natti // MIKA


dax för jobb

Nu ska jag snart kila ut te bussen och åka ut te bergvik för att jobba 15.30 - 20

så här ser jag ut idag :)




polotröja lång: Gina
jeans leggins: Gina
Vita strumper: scorett
stövlar Scorett
Halsband: Åhlens
´
Hörs efter jag kommit hem ikväll :)

//MIKA


köttbullar me mos :)

Hellu

Nu har jag vart riktigt duktigt och sitter just nu och äter köttbullar o mos me lingonsylt :) dilikates mat (nästan) hehe.. Snart e det dax för mej att göra mej i ordning och dra te jobb.. jag har diskat och skakat täcken o kuddar och röjt udan lite, vart ute me massa tidningar som jag slängt plus en del skräp, bokat tvätttid och duschat :) så jag tycker jag vart riktigt flitig, fått gjort det jag ville i alla fall :)..
nu börjar jag bli rikigt mätt så innan jag börjar göra mej i ordning får det bli lite vila tror jag hehe..



vet ni att det e MÅRTENSAFTON idag hehe.. jag har ingen aning om vad det e men et står på allmenackan :P.. vi ni vad det e för en speciell dag så säg det gärna :)..

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite innan jag ska dra

PUSS//MIKA

Gröt

Go morron :)

Sitter och mumsar i mej lite gröt så här på morronkvisten hehe :).. dagen idag ser ut som sådan att nu på förmiddan blir nog ganska så lugnt ska diska och gå ut me soperna och lite sånt och sen vid 15.30 så ska jag jobba på bergvik te 20 :).. blir nog trevligt har ingen aning om vem det e jag ska byta av men det märks när man kommer dit :)...

Har jag sagt förresten att den 27 nov så e det personalfest igen på blue moon :D roligt va ett bra tag sen det va pers-fest nu, så vi ska käka julbord då och så blir det väl nån underhålning och senare e det väl vanligt disco typ :)..


Vad ska ni göra idag??


Helgen i Bilder

här kommer en liten sammanfattning av helgen i bilder då :)

Lördag:


Värdinnan

 
Fanny                                            folk :)

  


Linda o Fanny :)


Niklas, Linda och Hajrije

  

väldigt trevlig kväll :)


 Söndag Farsdag:

 

Med släkten i Töckfors på waterside och käka :)

himelskt god mat


Oxefile me potatis :)


Hjort me rotmos o potatis me lingonsås :) detta åt jag

 
kyckling o potatis                                     sorbeglass

Supermysigt ställe vi åt på och otrligt god mat så det rekomenderar jag och ni åker förbi töckfors nångång hehe Waterside fast det hade ju sitt pris oxå men det va verkligen klass på maten :)



Hemma i Kd =)

hej hej

Nu e jag hemma i min lya igen :) Underbart som vanligt hihi... åkte från Årjäng 15.30 så va här strax efter 17 nån gång :)..
denna kvällen blir bara lugn, det e ju ULLARED ikväll hehe kollar ni på det?? lite roligt e det ju :P.. 7 Dec drar ju jag och Sandra dit hehe ska bli riktigt kul :D..

Nu ska jag nog se om jag kan fixa mej lite käk innan det börjar på tv :)
Vad ska ni göra denna måndags kvällen??

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder senare från helgen om jag orkar annars kommer det imorn :)..

PUSS//MIKA


 


Underbar helg

Go morgon :)

vaknar alltid sent när jag e hemma i skogen hehe.. men det e gött att få sova ut ibland :P.. denna helgen har vart hädelserik och det har vart jätte trevligt..

Kom ju te Linda i Lördags eftermiddag där oxå Fanny va :) så blev vi bjudna på käk när Emelie och Mia kom, förrätten va gäddbullar som låg på en groddbädd sen va det en god sås till :).. varmrätten va färsbiffar me ungstekt potatis och tomatsås och rötbeta till :).. allt va suveränt gott.. Lite senare kom Madde en sväng och hälsa på men hon kunde inte stanna så länge.. sen kom Emelie, Niklas o Johanna :) väldigt trevliga sen blev det mer och mer folk så jag vet inte riktigt hur många vi va där teslut det blev i alla fall så att vi blev för många i Lindas Lägenhet så då gick vi upp te en annan fest som va i ett stort hus :).. där träffa man oxå många kända ansikten :).. typisk billingfest men det va riktigt trevligt..

På söndag va det ju farsdag så då började det me att vi gratta Pappa me frukost på sängen :) och sen kl 2 Åkte vi iväg och hämte mormor o morfar och så åkte vi te Töckförs, morbror me familj va oxå me :).. åt på ett jätte mysigt ställe, Maten va såååååå himla god, jag åt hjortbiffar me rotmos o potatis me parmesanost sen va det en god lingonsås till det kanske inte låter så gott och det va nog första gången jag åt hjort men det va nog det godaste jag har ätit på väldigt länge sen te efterrätt åt jag sorbeglass men jag skulle ha tatt cheescaken istället för det va mumsig (fick smaka av mamma).. hade en mysig kväll där me släkten och det e alltid roligt att se alla och träffa kusinerna :)

Idag e det Måndag och jag åker upp te Karlstad i eftermiddag :).. ska jobba imorn.. är gött att komma hem dit ändå för hatar att va hemma här själv om dagarna när alla jobbar :(..

svarar på alla komentarer när jag kommer upp te Kd för här går det så segt att svara..
men vi höres ikväll :)

PUSS//MIKA

sååå GRYM

Erik Grönwall - The show must go on



kan lyssna på den om och om och om igen och tycker det e så jäkla grymt och bra varje gång..
VILKEN STJÄRNA


Lördag

Go morgon

Nu e redan helgen här igen tyckte det inte va alls längesen det va Halloween liksom men men... Idag blir det hem mot skogen igen, fast jag åker direkt te Billingen te Linda där hon ska ha en liten fest :) kommer nog bli trevligt sen kommer nån och hämtar mej på natten hos Linda ;)...

Har faktiskt igen större lust att åka hem idag, visst det kommer nog bli jätte trevligt hos Linda och sen på Söndag e det ju farsdag så man måste man ju åka hem, men det hade vart gött att fått stanna kvar här för det blir så mkt åking fram och tebaka och det e ju inte gratis precis :/ måste upp hit på måndag igen för ska jobba tisdag sen får jag åka tebaka te skogen igen på torsdag för på fredag ska jag te tandläkarn :/.. fruktansvärt mkt mas måste jag säga. hade man haft bil hade jag inte klagat så för det e ju så mkt enklare om man hade det men nu e det som det e..

Det e så mkt prblem me bussar och tåg och sånt me för värmlandstrafik samarbetar inte ett skit me västtrafik så oftast får man vänta några timmar i Åmål innan det går nån buss te Bengtsfors.. och tåget samarbetar inte heller me bussarna, tycker det e riktigt dåligt för det e ju många som måste vidare liksom när dem kommit te åmål..

jag har inte boka nån buss eller tåg än så jag måste nog kolla det nu. helst skulle jag ju vilja åka i eftermiddag nån gång men troligtvis går inte det för när jag kommer te åmål så går det inga bussar vidare, så därför måste jag ta en buss som går nu på förmiddan och så får jag vänta i fucking åmål ett par timmar innan bussen går :/.. fatta att man kan bli frustread över sånt här, jag blir det i alla fall.. GE MEJ ETT JOBB SÅ JAG KAN HA RÅD ME EN BIL..


det e den här underbara tjejen som ska ha fest hemma hos sej idag :)

Nu ska jag kolla upp tider sen måste jag börja packa, har ingen aning om va jag ska ha me mej för kläder, måste ju va nått fint i alla fall eftersom man ska ut imorn och käka på restaurang..

PUSS//MIKA


Är kär..

.. i Erik hehe i alla fall hans röst, han e helt FANTASTISK jag kan nästan inte beskriva i ord hur Jäkla bra och grym han e.. Den rösten jag får rysningar och i just det ögonblicket han e på scen och sjunger känner jag mej som en liten fjortis som precis har fått sitt första rus hehe.. det spritter i hela kroppen på mej och jag e såå glad, försök att få mej sur när han sjunger funkar INTE... jag tror inte det e bara jag som känner så här elle e det de??
HAN SKA VINNA IDOL 2009 så e det bara ingen av de andra idolerna når upp te hans talang, han har vart en favvorit från allra första början och även om han va bäst då så blir han på nått märkligt vis bara bättre och bättre för varje gång.. VILKEN STJÄRNA  och han e ju född det bästa året oxå :P 1988 hehe

Tove e oxå en favvorit och har oxå vart från början jag bara älskar hennes röst så mjuk och lite mörk väldigt speciell röst I LIKE


harry´s

Hej hej

Va inne på Karlstabo.se förut och kolla lite mingelbilder och då fick jag ju syn på att jag och Linda va me på några bilder hehe :P..









hehe vilken kväll :P hade väldigt roligt..


Pasta me kantarellsås

Hej

Nu har jag komme hem och in i värmen hehe så tråkigt väder ute man blir ju less :(.. har i alla fall få gjort det jag skulle, fick anställningsbeviset av tomas :) såg väldigt bra ut.. va in te kicks och fick mej sminksvampar sen fyllde jag på busskortet och sen tog jag bussen ut te bergvik och handla käk på MAXI blev ganska mkt hehe så nu e både kyl och frys full me mat så pajjar kylen nu blir jag väldigt sur :/.. de hade gjort om inne på MAXI va skit snyggt nu, tyckte det va bra förut oxå men nu va det kanon bra hehe.. va massa små stånd eller vad man ska säga inne på maxi så man fick provsamka väldigt mkt hehe.. bla bröd, smaka på ett jätte gott dinkelbröd så jag köpte faktiskt två packer hehe :P.. sen smaka jag även på pasta me kantarellsås och det va så himla gott så fick köpa mej det me så det sitter jag och äter nu :) mumsigt gott...

det e ju Idol ikväll :D missa faktiskt förra veckan då det va idol för då va ju Linda här och vi va te Harry´s.. och jag har faktiskt ingen koll på vem det va som åkte ut förra veckan vem va det??

resten av eftermiddan och kvällen blir det nog bara lungt.. diska och dammsög imorse så det e klart bara att luta sig tillbaka hehe..
vad ska ni göra denna fredags kvällen??

PUss// mika





Regn :(

Nu regnar det :( hur trist e inte det svenska vädret egentligen.. blir så trött det e ju snö det ska komma nu inte äckligt regn...
Bara för det fick jag ingen go lust att gå ut men jag måste va nere i stan te 13 så får snart parvla mej neråt, cykeln får jag nog skippa idag i alla fall.. ska fylla på mitt busskort.. för snart går det väl inte att cykla längre när vintern kommer..

Busshunter - Every morning



Fick lite sommar längtan bara för detta trista vädret :P.. vad tycker ni om denna låten?? jag vet inte riktigt själv vad jag tycker, men denna låten e en typiskt låt som spelas på fester när man e hemma i Bengtsfors hehe :P.. så man har ju hört den en del gånger..

Nu får jag försöka ta mej ut te bussen så jag inte blir för senad..

Puss // mika

091106

God Morgon :)

Usch jag e jätte trött och seg idag men det va lika bra att gå upp så man får nån ting gjort. Ska snart börja och diska sen ska jag ta ett varv me damsugarn hehe..  Kl 13.00 ska jag ner te Stan och ****** sen ska jag in te Scorett och hämta mitt ansällningsbevis,sen vet jag inte om jag ska ta en tur in på bibblan igen och skriva ut några fler CV men det får vi se då annars tar jag det te veckan.. Efter jag uträttat mina ärenden i stan så ska jag i alla fall ta mej en tur ut te Bergvik och handla mat.  gjorde ju rent frysen igår så där får det plats en massa nu ;) sen e det typ slut på allt som bröd och mjölk och sånt viktigt så jag måste handla.. 

Det e gött att det e fredag idag :) fast det blir nog bara lungt för mej ikväll skulle jag tro,ska ju åka hem te bengtsfors imorn igen, då blir det direkt hem te Linda och på tjejmiddag typ :) mkt trevligt och sen på söndag e det ju farsdag och då ska vi ut me släkten och äta på ett fint ställe :)..
Ni har väl inte glömt farsdag??

Nu får jag sätta igång me disken..

ha en bra dag // MIKA

 


frostar ur frysen

Jupp det e precis vad jag gör nu, men jäklar vad tid det tar va väldigt mkt is i frysen så det e gött att det blir rent nu :) och då kan man ju hoppas på att kylen rättar te sej oxå..  tycker synd om alla varer nu bara som får ligga uppe och halvtina upp :/ inte bra men jag har ju inte två frysar så det får bli som det blir..

är en väldigt slö kväll, har inte gjort mkt alls bara sutte här typ och vid tv.. sen har jag ett ständigt sug i magen efter nått men jag har typ ingen mat så har drucke en massa vatten hehe.. blir att storhandla imorn, då ska jag först ner te stan vid ett och göra ett ärende sen får det bli en sväng ut te Bergvik och te MAXI och handla mat :)..
kollar nu på MTV EMA eller jag lyssnar mest för jag sitter ju här vid datorn men ibland kikar jag lite oxå :) kollar ni på det??

 
hehe denna frysen har inte blitt avfrostad på väldigt länge så nu vet ni om ni inte frostar av frysen då och då så blir det såhär hehe..

Puss // mika

Renegade five- Running in your veins

Hellu

Blev tipsad av en vän om denna låten :) jag gillar ju typ all musik och nu när jag har lyssnat på den några gånger så tycker jag faktiskt att den e rätt så bra.
vad tycker ni??



Jag har aldrig hört dem förut faktiskt..



Snö yra

Hej

nu har jag komme hem från stan blev en längre visit än vad jag trodde men har haft väldigt trevligt.. va på Biblioteket halv 12 så mötte jag upp Andreas där,så hjälpte han mej me mitt CV och det blev jätte bra e super nöjd.. så nu hoppas jag verkligen på att jag får napp nån stans så jag för börja jobba snart :).. 

Systemet på datorerna eller när man skulle få andvända datorerna på bibblan va kasst.. jag blev lite små sur på kärringen som satt där, det va inget kö system och man kunde inte boka i förväg, sen fick man sitta där i två timmar om man ville, men man kunde gå iväg en stund om man bara la kvar grejjerna där.. så blev en dator ledig fick man typ springa dit och få den så ingen annan kunde ta den för en.. helt sjukt system de borde ju fatta att folk blir sura.. jaja fick i alla fall en dator te slut efter 40 min väntan typ..


Efter vi va klara på bibblan så gick vi och fika på Wayne´s cafe mkt trevligt.. sen va det bara att ge sig ut i butikerna och lämna CV en del va positiva och en det va fan så dryga.. jag sökte på Stadium, CGC, Lindex, Skopunkten o Önska.. hade bara 5 CV att dela ut så får väl gå runt nån mer dag och lämna lite fler..  CGC va positiva fick till och me gå upp på kontoret och prata me han :).. Stadium verka oxå positiva han chefen va jätte snäll.. så nu e det bara att vänta hoppas nån hör av sej :)

Cykla hem i värsta snöyran det har börjat på och snöa riktigt mkt här nu.. jätte mysigt tycker jag men kanske inte va så jätte kul att cykla hem i men det fick ju gå det me hehe.. Nu e jag i alla fall hemma och jag vet inte vad jag ska hitta på resten av dan faktiskt´.. har inte ork te så mkt hehe, tycker jag vart tillräckligt duktig idag hehe..


så här mkt snö vill jag ha hehe :D super mysigt ju

PUss// MIKA

Bibblan

Go morgon :)

Jag försov mej lite idag fick lite panik när jag såg va kl va skulle ju va 11 vid biblioteket men nu har vi skjutit upp det te halv 12..  då blir det att grejja resten me mitt CV och sen få det Utskrivet :) Gött o äntligen få det klart, så man kan se te att det händer nått hehe..
Gubbarna utanför håller på och bankar och har säg men ändå lyckades jag sova så länge hehe helt otroligt men det blev ju rätt sent i går så va nog väldigt trött...
det e såå gött o sova bara hehe och jag älskar min stora säng :D

Efter bibblan blir det en tur i te stan ska bla hämta min cykelpump som jag glömde igår på scorett sen ska jag dela ut lite CV :)
¨
Nu får jag göra mej i ordning..

Puss så länge // MIKA


Bröllopsfotografen

Hellu

Nu ar jag komme hem från bion, den va si sådär.. tycker om skådespelarna men hade nog förväntat mej att den skulle va bättre och roligare.. men av svenska filmer krävs det en hel del för att man ska tycka dem e bra faktiskt.. Sällskapet va i alla fall väldigt trevligt och mysigt :) så jag ångrar inte att jag gick på bio...



Nu ska jag snart hoppa i säng för ska upp hyffsat tidigt imorn och ner te Biblioteket och få skriva ut mina CV :) sen ska jag väl gå runt och dela ut dem på stan e tänkt innan helgen i alla fall..  hoppas på jobb snart :) hoppas kan man ju eller hur även om arbetsmarknaden inte ser så ljus ut just nu..
Nått som e ljust e att det har kommit snö på backen :) sååå fint i love it <3 får sälen längtan me en gång hehe.. jag gillar vintern när den e vit inte blaskig hehe och Julen självklart mmmmys :)

natti natti puss // MIKa


snö :D

Hej hej

har nyss komme hem från jobbet nu och hunne slängt i mej en macka ska snart iväg igen och kolla på Bio :) Mysigt.. och det e såå fint ute nu när det snöar.. cykla hem förut och då såg man de vita flingorna som speglade sej i gatljusen :) vackert, det har inte lagt sej nått större än, det snöar inte jätte mkt men det blir nog mer :)..

Va lungt på jobbet inte så mkt folk.  jag fick inte ut allt av tomas det jag ville veta men lite :/ och nu e jag faktiskt ännu mer arg, har upptäckt en sak som nog inte va meningen att jag skulle upptäcka..  folk e inte ärliga mot mej, jag blir bara så himla knäckt och kan inte förstå va jag ha gjort VAD HAR JAG GJORT!!!!! nu e det verkligen dags att ta tag i saker och ting för det här funkar inte verkligen INTE :(  

ska tänka poitivit och det behöver ju faktiskt inte va så illa som jag tror men det osar skumt vill jag lova.. ska i alla fall roa mej nu och gå på Bio snart me ****** :) ska bli väldigt trevligt..  det blir Bröllops fotografen vi ska se på :)  hoppas den e bra, en del säger att den e bra och en del tycker inte om den alls så jag vet inte vad man ska tro men film e i alla fall bäst på BIO :)



puss// mika


Jobb :)

Hej hej

Nu drar jag snart iväg och jobbar några timmar på MIC :) ska byta av Tomas så ska se om jag kan byta några ord me han oxå innan han drar..

e sugen på att dra på Bio ikväll, vet inte riktigt va jag vill se men det går säkert nån bra film hehe. men det blir nog inte så vem skulle följa me mej hehe :/..  har ju en gratis biobiljett som måste göras åt innan datumet går ut :)..

det sägs att det snöar på många håll men här i karlstad har det då inte komme snö än va jag ha märkt men det kommer väl kanske snart hit me då hehe :) mysigt me snö då blir det lite ljusare ute om kvällarna :)..

ne nu ska jag dra och så här ser jag ut nu :)



PUss //MIKA

Det e inte sant

jag hade skrivit hur mkt som helst och sen försvinner allt.. förbannade dator

så orkar inte skriva om allt kanske imorn...

Idag ska jag i alla fall Jobba :) kanske inte av rätt andledning men jag försöker inte bry mej huvvesaken e att jag får jobba det e bara ynka 3 tim men det e alltid något :).. börjar inte förrän kl 4 så nu på förmiddan har jag bara tatt det lungt och kollat klart på desperate sänsong två :)..  ska snart göra mej lite käk sen får jag göra min i ordning.. har en massa bygggubbar utanför mitt fönster :/ det har satt upp en ställning framför båda mina fönster.. hoppas de blir klara snart me det de gör för det e ganska störande att se dem hela tiden..

Fick ett glatt besked av min mor tidigare idag oxå :) det hade kommit ett brev från läkarn och jag ska redan få komma in den 30 nov :) så det tog inte två månader som de sa, så jag e överlycklig :D nått positivt i all denna röran..



Sur på att allt det jag skrev försvann men va ska man göra åt de :/..

PUSS//MIKA


Home

Hej hej

Nu har jag komme upp te Karlstad :) UNDERBART tog en tidigare buss från Årjäng nu så jag va redan här vid 5 men ändå e det kolmörkt ute redan då :/.. såå himla trist...
Har fått i mej lite macker nu mums mums hehe.. men mitt kylskåp håller på att pajja :( märkte det i lördags morse då allt i kylskåpet hade fröse :( juisen va is och smöret va sten hårt likaså osten.. så sänkte på kylskpåpet två hack men det e fortfarande fröse nu så har fått sänkt ytterligare ett hack.. frysen verkar det inte va nått fel på än i alla fall men det tar nog inte lång tid innan det pajjar oxå :/ så det e faktiskt brottom nu att få nått nytt och Syrran och hennes pojkvän kommer ju inte få tummen ur så det får väl mor o far stå för antar jag.. jag har inte råd kan jag ju säga...


bilder från dalia kvällen :)


Värdinnan och jag <3

  


Amanda, maria o Ulrika


Ellen och grabbarna. david, Simon och Bynte :)

   


David, jag och Simon

 

Tomas och Tommy                          Ellen och Johan


Det blev inte så jätte mkt kort från just Dalia.. men jag hade jätte roligt och lite bilder blev det ju mest från förfesten då hehe :)



in the wood

Hej hej

Har nyss komme upp hehe :P.. sov länge idag och det va nog väl behövligt för det har inte blitt många timmars sömn denna helgen hehe.. Har haft en KANON helg :D vart så himla kul..

i lördags blev det ju Dalia :) först va det förfest hos Elli och det va röj hehe ojojoj kul va det i alla fall, sen blev det Dalia och där va det jätte mkt folk och det va hur kul som helst att få se och träffa allt folk igen som man inte har träffat på evigheter.. sov över i bengtsfors och så kom Pappa och hämta mej kl 12 på söndag hos Elli :)
Bilder från Dalia får jag lägga upp som vanligt när jag kommer upp te Kd igen :)

Jag vet inte hur länge jag blir hemma i skogen nu men om jag får bestämma så åker jag upp te Karöstad imorn redan för det e såå fruktansvärt tråkigt att sitta här när alla jobbar och nu har jag ju ingen bil heller :/.. sen klarar jag inte av denna datorn hehe.. men vi får se hur det blir om det löser sej me skjuts och så annars blir jag nog kvar här nån dag till..

Nu e jag riktigt hunrig så ska gå ner och se om det finns nått käk sen blir det väl TV resten av dan, man vill ju inte gå ut i detta skit vädret.. de sa att det skulle snöa men det e fasen igen snö det e bara regn regn regn :(..

puss//MIKA

RSS 2.0